Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Saturday, 02 August, 08:30

Nya Wermlands Tidningen - 07 mar 11 kl. 07:30

Cleanergy anstller fler


Fretaget Cleanergy som tillverkar och sljer minikraftverk som producerar grn el och vrme med hjlp av stirlingmotorer hller p att anstlla mer produktionspersonal. Det uppger IF Metall i en artikel p sin hemsida..
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen


Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar:

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Filper befarar inte nya tomma stolar

Inför höstens val har Sverigedemokraterna just nu två namn på Filipstads kommunlista. Men partiet kan mycket väl få fler än två mandat till fullmäktige. Runar Filper, partiets distriktsordförande, är dock inte orolig att partiet kommer ha tomma stolar..

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Motverka fientlighet mot romer

Nu gör vi en särskild treårig satsning med syfte att uppmärksamma livsvillkoren för romer, både i historia och i nutid, skriver Eskil Franck..

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

"Målet var att få en normal vardag igen"

För tre år sedan vägde hon 130 kilo, plågades av reumatism och var rädd för att vakna varje morgon. Varje dag var en kamp både mentalt och fysiskt. I våras, 65 kilo lättare, sprang hon Stockholm marathon – och nu hjälper hon andra med liknande problem som de hon haft.

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

The hills are alive with the sound of music

Så sjungs det i alla fall på Scalateatern i Karlstad i sommar i den kritikerrosade uppsättningen av den musikalklassikern Sound of music. Den hade jag gärna velat se..

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Övriga i alliansen tar avstånd från Söhrman

Moderaten Ulf Söhrman får mothugg från övriga allianspartier på sitt uttalande om flyktingar och Filipstads centrum. – Jag tror inte att han har på fötterna för det han pratar om det här, säger Ulla Olsson (FP). Hon tycker det är hög tid att allianspartierna nu profilerar sig mer som enskilda partier..

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Mobiler för fiskare, friluftsmänniskor och fumliga

Toughphones är mobiltelefoner som inte bangar för något. De är perfekta för hantverkare och friluftsfolk. Vi har provat om de verkligen kan lika mycket som de lovar..

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Sverigedemokrater utbildas och medietränas

Det är bara några veckor kvar till höstens val till kommunfullmäktige och på onsdagskvällen kom Sverigedemokrater från hela länet till Säffle för att utbildas i både kommunpolitik och medieträning. – Det här är del i en utbildningsturné vi gör, Säffle var ett av stoppen och det var fullsatt till sista plats, berättar Runar Filper, riksdagsombudsman för SD och distriktsordförande för partiet i Värmland..

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Söhrman ångrar inte allt

– Det kan bli att man säger fel ibland – det får man leva med. Det kommer nog att hända fler gånger. Ulf Söhrman låter inte precis skakad när han beskriver hur han ser på debatten efter sitt kritiserade uttalande.

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Hedrad Poohl mottog pris

Med ett scenprogram fullspäckat av kända journalister fick författardagarna i Åmål en riktig smakstart. Gladast under gårdagen var förmodligen Daniel Poohl, även om Åsne Seierstad lockade störst publik till Kulturmagasinet..

Nya Wermlands Tidningen - 30 minuter sedan

1-2 augusti

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.