Nyheter 24 > Inrikes

Wednesday, 08 July, 08:32

Nyheter 24 - 12 mar 11 kl. 17:25

Snuvades p bilbarnstolKparna till bland annat en bilbarnsstol betalade - men fick ingenting i utbyte. TRELLEBORG. En 30-rig kvinna som mellan april och augusti 2009 la ut annonser fr att slja olika begagnade varor p Blocket och Tradera har nu dmts, skriver Sknskan.Detta efter att hon bedragit samtliga av kparna. Hon fick betalningen, men de fick inga varor.
Läs mer på Nyheter 24


Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar:

Fler nyheter från Nyheter 24

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Så kan din grill rädda dig från knott i sommar

Anna Rosenberg och hennes man kan ha räddat många svenskars sommar. Deras supertips om hur man gillrar en fälla för knotten med hjälp av grillen, sprids som en löpled på Facebook. I skrivande stund har över 18 000 delat hennes inlägg.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Cyklist påkörd av polis – dog av skadorna

Jörgen Marken, 38, hade ringt till polisen för att anmäla att pågående inbrott nära Sandviken. När han pratar med poliserna som är på väg till platsen hör han plötsligt en smäll.LÄS MER: Polis räddade döende hund – krossade rutan– Mitt i samtalet hör jag plötsligt en jävla smäll och glaskross och sedan hur någon av poliserna svär, säger Jörgen till Aftonbladet.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är chipsen som tar ställning för alla människors lika värde

Flera varumärken tar ställning för Pride och färgar sina produkter med regnbågens färger. Nyheter24 skrev tidigare om Göteborgs Rapé som kommer med årets kanske snyggaste snusdosa inför Stockholm Pride. Och nu är det chipsmärket Estrella som tar ställning, skriver de i ett pressmeddelande.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

12 kommentarer som visar att (inte alla) män måste skärpa sig

"Snubbarna" är en Facebooksida som bara efter att ha funnits ett par dagar har 27 000 likes. Tidigare har de bara funnits på Twitter. LÄS MER: #backazara – så stödjer svenska folket Zara LarssonDe samlar in screenshots från chattar och kommentarsfält där män hotar och kränker.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Stor sorg vid Lisa Holms begravning

I Säters kyrka utanför Skövde begravs i dag 17-åriga Lisa Holm. Till kyrkan var alla som ville dela sorgen med familjen välkomna och kunde följa begravningen med hjälp av högtalare utanför kyrkan.– Lisas familj har samlat tre musikstycken från hennes Spotify, som kommer att spelas.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Det här är kryddan bakom nationella utbrottet av salmonella

En vanliga allkryddan misstänks ligga bakom det nationella utbrottet av salmonella som drabbat ett 80-tal personer, skriver Aftonbladet via TT. Ett 80-tal personer blev smittade efter att ha ätit på en krog på Öland och smittan har härletts till Sevans Allkrydda. Alla de insjuknade hade drabbats av Salmonella Enteritidis och nu åter kallas kryddan av företaget.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

5-åringen var sekunder från att drunkna – då grep Tomas in direkt

Det var på Lalandia, Legolands badplats, som Tomas Stålmarck troligtvis räddade en liten pojke från att drunkna. Tomas var ute i vattnet, i poolen med vågmaskin, tillsammans med sin son och sonens kompis. I basängen fanns barn vuxna och badvakter på plats.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

11 av de skönaste och värsta brännorna

1. Den klassiska linnebrännan
Bildkälla: Nellie Andrea Berglund Carlsson 2. Den här killen solade sin mage från 12 till 17
Bildkälla: Jakob Wass3.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Polis räddade döende hund – krossade rutan

Polisen var tvungen att krossa rutan på en husbil när de såg hunden som låg utslagen i den varma bilen. LÄS MER: Här är skylten som tokhyllas: "Vi krossar rutan om djuret lider"Vid halv ett på söndagen kom en anmälan om en hund som låg i en varm husbil i Mellbystrand, Hökafälten.
Krossade rutanNär polisen kom till platsen såg de att hunden låg utslagen i vindrutan.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Många känslor kring Lisa Holm begravning

Lisa Holms död har skakat hela vårt land och när hon begravs på tisdag förväntas många delta i sorgen.Begravningen hålls i Säters kyrka utanför Skövde och dit är alla som vill dela sorgen välkomna. LÄS MER: Lisa Holm dog inte för att ni ska kunna vara rasistiskaDe som inte får plats i kyrkan kan följa begravningsakten utanför då högtalare kommer att sättas upp.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.