Nyheter 24 > Inrikes

Friday, 22 May, 16:29

Nyheter 24 - 12 mar 11 kl. 17:25

Snuvades p bilbarnstolKparna till bland annat en bilbarnsstol betalade - men fick ingenting i utbyte. TRELLEBORG. En 30-rig kvinna som mellan april och augusti 2009 la ut annonser fr att slja olika begagnade varor p Blocket och Tradera har nu dmts, skriver Sknskan.Detta efter att hon bedragit samtliga av kparna. Hon fick betalningen, men de fick inga varor.
Läs mer på Nyheter 24


Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar:

Fler nyheter från Nyheter 24

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

5 skäl till att abort ska vara frivilligt för alla

1. För rätten till sin egen kropp
Den som blir gravid ska alltid ha rätt att bestämma om dens kropp ska genomgå en graviditet. Personen ska själv få bestämma om den vill låta en människa bo i sin kropp i 9 månader eller inte.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

6 myter om p-piller som många gått på

Många förknippar förlorad sexlust, viktuppgång och blodproppar med p-piller. Enligt Rika Hammarström, specialist och kirurg inom gynekologi och obstetrik är det här helt fel. Det finns många missuppfattningar om p-piller och här är de vanligaste.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Risk för stor brist på populärt bubbel

En av Italiens större bubbel-tillverkare varnar nu för att det kan bli stor brist på prosecco. Anledningen ska vara att förra årets skörd ska ha varit riktigt dålig.Den älskade drycken, som är ett givet inslag på picknickfilten, studentfesten eller utekvällen är en favorit för många.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Så osäkert är populära preventivmedlet

Många har börjat använda det hormonfria preventivmedlet p-data. Datorn håller koll på din menscykel och hjälper dig på så vis att få reda på när du kan bli gravid och inte. Det gör att du kan välja att ha oskyddat sex när du inte riskerar att bli gravid och använda kondom eller annat när du är fertil.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här kommer student-flaken att stoppas

Flakåkning är en av de största grejerna med studenten. Men man får inte åka var som helst. Nu har polisen bestämt vilka gator man inte får ta sig fram på med flaket i Stockholm.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Svensk 20-åring planerade seriemord – så avslöjades han

Den 20-åriga mannen glömde sin väska hemma hos sin pappa i Kalmar när han var på besök, skriver Aftonbladet. När pappans sambo senare kontrollerade väskan, upptäckte hon de fruktansvärda handskrivna lapparna. I väskan låg en kniv från Ikea, starköl och två handskrivna lappar som var sonens mordplaner.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Så många sökte till PH – och så många sökte till lärarutbildningen

Efter förra årets skrämmande nyhet om att det ska ha varit fler sökande till Paradise Hotel än till lärarutbildningarna, kommer Nyheter24 med glädjande nyheter. I år vill fler bli lärare än att ligga i tv. LÄS MER: Fler sökte till Paradise Hotel än till lärarhögskolanAnsökningarna till Paradise Hotel ligger på samma nivå som förra året enligt TV3:s pressansvarige Anders Kilander.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Passa på och njut – snart vänder det

Du gillar våren, va? Och sommaren? De där härliga kvällarna och nätterna när det aldrig tycks bli mörkt och allt bara är najs och trevligt.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Facit till nationella provet läckte ut – igen

Dagarna har kantats av fuskande elever som lyckats komma över facit till nationella provet i matematik 2b.När man trodde att det inte gick att fuska mer så kom det under onsdagen fram att ännu ett facit läckt ut till elever. Denna gång handlade det om nationella provet i matematik 1b, skriver Dagens Nyheter.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Skulle rädda pizzasås – körde av vägen

VÄSTERVIK. Alla gillar pizzasås – men den här kvinnan är nog lite väl förtjust. Hennes rädsla för att såsen skulle gå till spillo har nämligen orsakat en bilolycka.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.