Nyheter 24 > Inrikes

Tuesday, 30 September, 21:52

Nyheter 24 - 12 mar 11 kl. 17:25

Snuvades p bilbarnstolKparna till bland annat en bilbarnsstol betalade - men fick ingenting i utbyte. TRELLEBORG. En 30-rig kvinna som mellan april och augusti 2009 la ut annonser fr att slja olika begagnade varor p Blocket och Tradera har nu dmts, skriver Sknskan.Detta efter att hon bedragit samtliga av kparna. Hon fick betalningen, men de fick inga varor.
Tips: Jämför pris på bläckpatroner
Läs mer på Nyheter 24 Bilden delad av Nyheter 24 via deras RSS-flöde och visas på deras server.


Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar:

Fler nyheter från Nyheter 24

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Danmark får reda på Pippi-klippningen – tappar det totalt"Självklart att ta bort rasismen ur Pippi"

Efter beskedet från SVT om att man valt att klippa bort vissa rasistiska ord och scener ur teveserien "Här kommer Pippi Långstrump” som har nypremiär hos SVT i vinter så spårade en hel del svenskar ur totalt över att inte längre få ha rasistisk barn-tv."Vil have negerkongen tilbage"
Föga förvånande visar det sig nu att även våra grannar i syd är redigt upprörda. Under rubriken "Danskerne raser over Pippi-censur: Vil have negerkongen tilbage" visar Berlingske Tidende upp resultatet från en undersökning man gjort på sin egen Facebooksida.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nytt misstänkt fall av ebola i Stockholm

STOCKHOLM. Ett nytt fall av misstänkt ebola har upptäckts i Stockholm, rapporterade Expressen under måndagen. Det är tredje gången misstanken har väckts sedan utbrottet av den stora epidemin i Västafrika, men båda de fallen har efter prover kunnat avskrivas.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Ica varnar för bluff: "Uppmanar kunder att polisanmäla"

SVERIGE. Under de senaste dagarna har Ica kontaktats av kunder som utsatts för blufförsök. Kunderna har fått veta att de vunnit pengar eller priser och en summa på 13 000 kronor verkar återkommande.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Maxanställd anmälde våldtäktshot från arbetskamrat – anklagades för att ljuga

STOCKHOLM. En av Max Hamburgares restauranger i Stockholm har anmälts till Diskrimineringsombudsmannen (DO). En anställd uppger att hon vid upprepade tillfällen under året blivit både verbalt och fysiskt trakasserad av en arbetskamrat, fått höra grova skämt om sitt utseende, blivit tafsad på och hotats med gruppvåldtäkt.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Astrid Lindgren: "Jag avskyr all natonalism" SVT: Därför gör vi det

På måndagen drog det igång igen. Pratet om "censur" efter att SVT valt att klippa om i teveserien ”Här kommer Pippi Långstrump” för att få bort rasistiska stereotyper. Men vad hade Astrid Lindgren själv tyckt?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"Ta chansen att testa dig efter sommaren"KlamydiamåndagenAntalet klamydiasmittade

I dag är det den årliga klamydiamåndagen. RFSU:s sexualupplysare Hur många svenskar får klamydia per dag?
– På ett år är det cirka 36 000 personer, så det är cirka 100 personer per dag, säger Pelle till Nyheter24.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Cancer och olyckor stoppade familjens husdrömmar – då kom grannarnas räddningLungmetastaser

Ulrika FyrhakeI maj i år kom det sista chockbeskedet – cancern hade kommit tillbaka som .– Då raserade vår värld. Grannarna bestämde sig för att renovera klart husetI början av sommaren fick Ulrika och Max ett samtal.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

20 bilder som får dig att minnas offren från EstoniakatastrofenNy oro kring kring gravfriden

Den 28 september 1994 förliste passagerarfartyget M/S Estonia mellan finska Utö och estniska Dagö med totalt 989 personer ombord, varav 803 var passagerare. Katastrofen inträffade strax efter klockan ett på natten, och fartyget hade lämnat Stockholm strax efter klockan 18 kvällen innan med destination Tallin. 
I det hårda vädret lossnade bogvisiret och 852 personer omkom..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Erik skickade flaskpost – fick svar från Bayern Världens äldsta flaskpost

Fenomenet med flaskpost är kittlande. Känslan av att skriva omedveten om mottagaren, om det ens finns en sådan. Spänningen i att peta i det ihoprullade pappret, släppa ut flaskan i vattnet och med blicken följa inledningen av den guppande färden – helt i händerna på naturens krafter.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Tusentals flyktingar dör på vägen till tryggheten – här är smugglarens egna ordMinst 2 360 dog på flykt i fjolSoulaf Ibrahim

Mannen är bosatt i Sverige men verkar främst i Turkiet. Genom att låtsas att hon har en bror från Syrien som befinner sig i Turkiet men vill fly till Sverige lyckades hon få smugglaren att lyssna och vilja ta sig an uppdraget. Det här är deras samtal.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.