Nyheter 24 > Inrikes

Thursday, 23 October, 17:46

Nyheter 24 - 12 mar 11 kl. 17:25

Snuvades p bilbarnstol

Snusbolaget.se


Kparna till bland annat en bilbarnsstol betalade - men fick ingenting i utbyte. TRELLEBORG. En 30-rig kvinna som mellan april och augusti 2009 la ut annonser fr att slja olika begagnade varor p Blocket och Tradera har nu dmts, skriver Sknskan.Detta efter att hon bedragit samtliga av kparna. Hon fick betalningen, men de fick inga varor.
Tips: Testa JohnSlots gratis.
Läs mer på Nyheter 24 Bilden delad av Nyheter 24 via deras RSS-flöde och visas på deras server.


Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar:

Fler nyheter från Nyheter 24

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nathalie, 20, drabbades av anorexia: "Folk stirrade på mig men jag märkte ingenting"Om NathalieNathalies råd till andra

Nathalie Ström är 20 år gammal och bosatt i Gävle. Utåt sett framstår Nathalie som vilken ung tjej som helst. Sprallig, glad och hungrig på livet.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Louise rörd över all nätkärlek: "Otroligt"

Nyheter24 skrev under onsdagen om Louise Gren, som tidigare i veckan skrivit ett inspirerande inlägg om sin synskada. Hon otroligt många värmande kommentarer från läsarna.  Läs de fina kommentarerna fyllda med nätkärlek här:


LÄS MER: "4 november: NoHate-dagen – delta du också".

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Prostitutionen ökar – nu säljer männen sina flickvännerProstitutionen ökar explosionsartat

Det är inte heller ovanligt att kvinnor i samband med att hon blir gravid tvingas in i prostitutionen, eftersom deras män hävdar att det är enda sättet att säkra barnets framtid.
Begreppet "loverboys" är internationellt och att män agerar hallickar till sina flickvänner är vanligt världen över, vilket det inte har varit i Sverige. Men så är det inte längre.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Desperata föräldrar startar läxgrupp: Alla barn får inte stöd


Annika är rektor på en skola i Helsingborg. Hon är kritisk till läxor och önskar att mer av lärandet skulle ske i klassrummet. Men enligt henne finns det en slags "läxkultur" i Sverige.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Aggressiv hare härjar i Nyköping – äldre kvinnor attackeradeOvanligt beteende

NYKÖPING. Den är stor, fet aggressiv och attackerar äldre kvinnor – och den är en hare. Det handlar alltså om en historia som man inte hör varje dag.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nämen KD – nu blev det väl lite fel?

Det blev en händelserik dag på jobbet för Fredrik Hardt, sociala medier-ansvarig på Kristdemokraterna.  Helt plötsligt dök en bild på honom i bar överkropp upp som omslagsbild på partiets officiella Facebook-sida. .

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Lindex säljer tajta kläder till treåriga flickor – hänvisar till önskemål från kunder

STOCKHOLM. – Det är jättebra att det förs en diskussion och vi lyssnar på feedbacken vi får, sen testar vi det i butikerna. Går det bra fortsätter vi, går det inte bra provar vi något annat.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Den hemlöse mannen åt sopor – Samer bjöd honom på mat

I ett inlägg på Facebook berättar Samer Dawood att han sett en hemlös man som rotat i soporna efter mat. Först trodde han att mannen letade efter burkar, men sen såg han att mannen började titta i matförpackningar.– Han tog upp ett gammal äpple och började äta på det, då kände jag att det inte var rätt, säger Samer Dawood till Nyheter24.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Homeland på riktigt – så jobbar den svenska underättelsetjänstenOm Must

Innan du läser...Mitt möte med stabschefen ägde rum på fredagsmorgonen, bara timmar före rapporterna om en potentiellt främmande undervattensaktivitet i Stockholms skärgård kablades ut i medierna. Redan på torsdagskvällen ska uppgifter om den främmande aktiviteten ha inkommit från Förvarets radioanstalt, FRA, och enligt Svenska Dagbladet pekade spåren mot Ryssland.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här tar eleverna strid mot diskriminering och hat: "Tankeställare"Byrån mot diskriminering

– En kille klädde sig i lite mer "tjejiga" kläder under en inspelning och först skrattade eleverna. Men sen började de tänka till. Det här är ju något som sker i verkligheten, säger läraren Susanne Elfström till Nyheter24.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.