Nyheter 24 > Inrikes

Monday, 30 March, 14:54

Nyheter 24 - 12 mar 11 kl. 17:25

Snuvades p bilbarnstolKparna till bland annat en bilbarnsstol betalade - men fick ingenting i utbyte. TRELLEBORG. En 30-rig kvinna som mellan april och augusti 2009 la ut annonser fr att slja olika begagnade varor p Blocket och Tradera har nu dmts, skriver Sknskan.Detta efter att hon bedragit samtliga av kparna. Hon fick betalningen, men de fick inga varor.
Läs mer på Nyheter 24

Tips: Åk på sommarsemester.


Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar:

Fler nyheter från Nyheter 24

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Leif GW Persson om Åkessons karriär: "kommit till vägs ände"

Det kan väl knappast ha undgått någon att Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson gästade Skavlan under fredagen. Nu ger Leif GW Persson sina fem cent om Åkessons fortsatta karriär, i en krönika i Expressen. Kritik mot tuffa frågor
I krönikan kritiserar GW Persson Skavlan-redaktionen för att ha tagit "skjutjärnslinjen" istället för att fokusera på andra frågor, exempelvis hur Jimmie Åkessons framtid som politiker ser ut.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Jimmie Åkesson och Skavlan i skarp ordväxling: "Sluta ignorera 13 procent"Skavlan

Ingen har missat att Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson, som varit sjukskriven i fem månader, kommer meddela att han återkommer i kvällens program av Skavlan.SVT har nu själva lagt upp ett klipp där programledaren Fredrik Skavlan och Jimmie Åkesson diskuterar. När programledaren frågar om ultimatumet, att fälla varje regeringen som verkar för en ökad invandring, som Mattias Karlsson slog fast när Sverigedemokraterna fällde budgeten, är Jimmie Åkesson inte nöjd med ordvalet.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Ajdå, nu har Sverige ett överskott på män

För första gången är det fler män än kvinnor i Sverige, skriver SVT. Vad det kommer att innebära för oss är svårt att svara på. Kanske kommer det bli lättare att hitta sig en karl på krogen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

9 fakta som visar att flyg är det säkraste färdmedlet

1. Det är 29 gånger säkrare att flyga än att köra bil. Så det är nog större risk att du dör i din bil än i ett flygplan.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Så varm blir sommaren i Sverige år 2050

Sverige har länge varit en jävel på vinterväder. Nu ska Sverige även äga sommarn. LÄS MER: Glädjande besked – sommaren blir rekordvarm I TV4 berättar meteorologen om hur klimatet kommer att ändras.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här försöker han ge bort gratis pengar – men typ ingen vill ha

Vad skulle du göra om någon kom fram till dig ne stan och ville ge dig en hunka?Skulle du ta emot den? Du vet ju inte var den kommer ifrån eller vad personen har för uppsåt?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Hej 1,5 decimeter blötsnö – här kommer vintern tillbaka

Går du runt och njuter av våren? Snart kan det vara slut med det! Enligt Johan Groth, meteorolog hos Storm, så kommer det komma cirka 1,5 decimeter blötsnö i Västsverige under natten till torsdag, skriver Expressen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

SL kan inte ens fixa rulltrapporna – ändå är kortet typ dyrast i EU

På måndagen fick vi klart för oss att SL inte kommer att ha alla rulltrappor i tunnelbanan igång förrän i maj. Vilket ju är lite irriterande för samtliga inblandade – så en kan ju anta att SL inte är supernöjda med tajmingen på den artikel som Dagens Nyheter publicerar i dag.
De berättar nämligen om priserna på månadskorten för kollektivtrafiken i de europeiska huvudstäderna, baserat på en jämförelse från den statliga myndigheten Trafikanalys.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisens skjutvideo: "Du får inte missa ett enda skott"

På senare tid har du kunnat se poliser på gatorna beväpnade med förstärkningsvapen, anledningen är den förhöjda hotbilden efter terrorattacken i Köpenhamn.Nu väljer polisen att gå ut med en video på Facebook som visar vad som krävs för att en polis ska få använda förstärkningsvapen.LÄS MER: Huliganen vill kasta soptunnan på polisen – träffar polaren iställetKraven är mycket höga – man får inte missa ett enda skott vid kompetensprovet.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

7 fakta som visar att kondomer är mycket bättre än p-piller

1. Kondomen är det enda preventivmedlet som skyddar både mot graviditet och mot könssjukdomar. P-piller däremot, skyddar bara mot graviditet.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.