Nyheter 24 > Inrikes

Tuesday, 02 September, 15:58

Nyheter 24 - 12 mar 11 kl. 17:25

Snuvades p bilbarnstolKparna till bland annat en bilbarnsstol betalade - men fick ingenting i utbyte. TRELLEBORG. En 30-rig kvinna som mellan april och augusti 2009 la ut annonser fr att slja olika begagnade varor p Blocket och Tradera har nu dmts, skriver Sknskan.Detta efter att hon bedragit samtliga av kparna. Hon fick betalningen, men de fick inga varor.
Tips: Besök accessoarsbutiken SirJames.se
Läs mer på Nyheter 24 Bilden delad av Nyheter 24 via deras RSS-flöde och visas på deras server.


Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar:

Fler nyheter från Nyheter 24

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Eleverna protesterade mot SD – rektorn: "De förstår inte demokrati"Annan skola som vände ryggen

NORRKÖPING. Under tisdagen besökte Sverigedemokraternas Paula Bieler De Geergymnasiet i Norrköping. Inför besöket startades ett elevinitiativ som syftade till att uppmana elever att visa sitt motstånd mot SD genom en tyst protest.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Så här går det när en 2-åring säger "fiska"Oväntat stor spridning

"F*tta!".Nja, nu blev det inte riktigt rätt.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisen ändrade på hemsidan – kunde de ha nekat nazisterna?SvP:s domar

STOCKHOLM. Under lördagen höll nazistiska Svenskarnas parti en demonstration i Stockholm. Upp emot 14 000 motdemonstranter var på plats och polisen hade dagen före demonstrationen gått ut med information på sin hemsida för att reda ut eventuella frågetecken inför morgondagen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Uppgifter: Hundar åt förgiftat kött – dog

BORLÄNGE. Det var på onsdagskvällen som kvinnan var ute och gick med sina två hundar på ett sportfältet vid Bullermyren. Hundarna sprang omkring och busade och kvinnan såg enligt egen utsago på håll hur de stod och tuggade på något.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Rektorn Fredrik bär nagellack – utmanar andra att ta efter

STOCKHOLM. Fredrik Plahn skrev ett uppmärksammat inlägg på Facebook där han uppmanar andra män att våga bryta normer genom att bära nagellack.Inlägget har nu delats mer än 5 800 gånger.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Hon fastnade i hissen som sakta vattenfylldes

MALMÖ. För skulle ner till tvättstugan då hissen fastnade på vägen.  Källaren var vattenfylld av det regn som översvämmat södra Skåne och när hissen stått still en stund märkte något skrämmande.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Video och bildspel: Skåne under vatten

SKÅNE. Det kraftiga regnovädret över södra Skåne har orsakat stora översvämningar från Malmö ner till Trelleborg. Rikliga vattenmängder har gjort att polis uppmanat boende i Malmö att inte ge sig ut på vägarna.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Stora avspärrningar när nazistiska Svenskarnas parti samlas i StockholmPolisen informerar via Twitter

STOCKHOLM. Strax efter elva på lördagen började polisen förbereda sig för högerextrema och nazistiska Svenskarnas Partis valtal vid Gustav Adolfs torg i Stockholm. Partiledare Stefan Jacobsson avslutar i och med torgmötet klockan 13 deras hårt kritiserade valturné.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Skola erbjuder frivilliga lektioner i arabiska – förälder hotar med att elda upp plugget

– Någon har i alla fall skrivit "om mina barn hade varit där hade jag bränt ner skolan", säger Catharina Rooth, till P4 Kristianstad.Mottagit upprörda brev– Vad jag har förstått så reagerar man på att man erbjudit det här över huvud taget för våra barn ska då inte behöva lära sig ett språk till, säger Catharina Rooth, till P4 Kristianstad.Enligt P4 Kristianstad– Det känns som det finns lite grann att arbeta med..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Hoffmaestro: "Det är total galenskap att rösta på SD"Hoffmaestro

Det går bra för Hoffmaestro nu. Bandet går bättre och bättre utomlands och i helgen uppträder de på festivalen Solid Sound i Uddevalla. Men trots fullbokat schema går många av bandets tankar till det stundande valet.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.