Nyheter 24 > Inrikes

Wednesday, 23 July, 15:57

Nyheter 24 - 12 mar 11 kl. 17:25

Snuvades p bilbarnstol


Kparna till bland annat en bilbarnsstol betalade - men fick ingenting i utbyte. TRELLEBORG. En 30-rig kvinna som mellan april och augusti 2009 la ut annonser fr att slja olika begagnade varor p Blocket och Tradera har nu dmts, skriver Sknskan.Detta efter att hon bedragit samtliga av kparna. Hon fick betalningen, men de fick inga varor.
Läs mer på Nyheter 24 Bilden delad av Nyheter 24 via deras RSS-flöde och visas på deras server.

Annons


Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar:

Fler nyheter från Nyheter 24

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Vem skulle du låna ut din telefon till?


Den här veckan testar STHLM Panda allmänheten i om man lånar ut sin mobil till en främling i nöd. I klippet märks det hur mycket utseendet avgör i valet att få låna en telefon eller inte.Först klär Konrad Ydhage sig i skjorta och slips.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Så försvarar ägaren den rasistiska glassenRasistiskt godis

Sedan sommaren 1957 har människor kunnat beställa glassen "Negerkyss" på Danska Glassbaren i Båstad. Varje år reagerar folk på det stötande namnet, så även i år.En av de som upprörts är Olivia J Berntsson, som under söndagen delade bilden på Twitter.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

André, 23, tog sig tillbaka efter svåra olyckanHan betalade 22-åriga Mariels ambulansflyg hem från Cypern

SOLLEFTEÅ. Det har gått nästan ett och ett halvt år sedan 23-årige André Barabas förlorade sitt ben efter en fyrhjulingsolycka. Där och då verkade framtiden osäker.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"Man får vara kurator till folk som är på väg hem från krogen"Nattjobb

STOCKHOLM. Folktomma gator, ingen trafik och månens sken i backspegeln. Att köra igenom Stockholm sent på kvällen måste vara det bästa med natten.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Mamma lämnade över son och systemkasse till polisenSystembolaget

SJÖBO. En mamma till en 14-årig pojke hittade sin son med en systembolagskasse under marknadsdagar i Sjöbo på torsdagen. Då bestämde hon sig för att lära honom en läxa.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"Man vill ju inte bli något politiskt slagträ"

STOCKHOLM. På onsdagseftermiddagen gjorde Viktor Adolphson, yttre befäl vid Södermalmspolisen och på Twitter mer känd som en av personerna bakom kontot @YB_Sodermalm, ett ingripande vid ett misstänkt ofredande – och twittrade om det. En tiggare greps för ofredande då denne spottat en tjej i ansiktet när hon inte ville ge pengar.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här berättar polisen om arbetet nära döden Sociala medier som redskap

Att poliser delar med sig av sina upplevelser på Facebook har blivit vanligare. KJ Göransson, yttre befäl vid polisen i Söderort, skrev under tisdagen ett inlägg om lägenhetsundersökningar på Farstapolisens Facebooksida. Inlägget, som har gillats, kommenterats och deltats av ett tusental personer, handlar om lägenhetsundersökningar vilket innebär att polisen kontrollerar om en person i en bostad är vid liv eller inte.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Dunder och brak – här fångas blixten i Luleå

En av Nyheter24:s läsare lyckades fånga blixtrandet i Luleå på bild på måndagen. Det ser onekligen ut som att norrbottningarna drabbades av oväder.Har du tagit en bild som du vill tipsa om?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

5 andra moderater som uttalat sig rasistisktTar avstånd

Nyheter24 avslöjade under tisdagen att den moderate lokalpolitikern Camilla Engström skrivit rasistiskt på Twitter och delat länkar från diverse hatsajter vilket ledde till att hon senare under dagen avgick från samtliga sina nuvarande politiska uppdrag i Danderyds kommun. Hon kandiderar inte heller längre för Moderaterna i nästa val.Men Engström är inte ensam.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Utrotningshotad och ovanlig leopard född i Parkens ZooUtrotninghotat kattdjur

ESKILSTUNA. 
 Lennart Sundén, djurparkschef på Parken Zoo i ett pressmeddelande.

.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.