BT > Nyheter

Thursday, 23 October, 11:21

BT - 12 okt 11 kl. 18:52

Trafikolycka strax utanfr Lnghem

Snusbolaget.se

En bilist har krt ner i diket p vgen mellan Lnghem och Mnstad.
Rddningstjnsten fick larmet vid 18.30-tiden. Bilisten har av oknd anledning krt av vgen och en person r frd till sjukhus. Det r oklart hur skadad personen r.
Tips: Testa JohnSlots gratis.
Läs mer på BT Bilden delad av BT via deras RSS-flöde och visas på deras server.


Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar:

Fler nyheter från BT

BT - 1 timme sedan

Värt sabotera 90-dagarsgarantin

BUDGETPROMENAD I DAG. Men avgörande spelet om ungdomsjobben dröjer till december. Redan klockan 8 i dag på morgonen överlämnas budgetpropositionen till riksdagen.

BT - 30 minuter sedan

Högskolans rektor tar plats i styrelse

Högskolans rektor, Björn Brorström, tar plats i styrelsen för Sveriges universitets- och högskoleförbund. ”Hedrande”, säger han. Det var för några veckor sedan som valberedningen för Sveriges universitets- och högskoleförbund, SUHF, hörde av sig till Björn Brorström erbjöd honom en plats som ledamot i styrelsen.

BT - 1 timme sedan

Atletico visade klassen: "Vi möter ett väldigt bra lag"

Full koncentration och hårt arbete i 90 minuter var Malmös plan för att ha en chans borta mot Atlético Madrid i Champions League. Den höll i en halvlek. Sedan föll MFF med 0–5 mot ett mästerligt "Atleti".

BT - 1 timme sedan

Hansson: "Utmärkt insats av Malmö ? i en halvlek"

Det är en sak att stå emot ett europeiskt storlag en halvlek. Något helt annat att göra det en hel match. Det vet Malmö FF efter 0–5 mot Atletico Madrid.

BT - 12 timmar sedan

Otäcka scener i ishallen ? fick pucken på strupen

Publiken fick i går bevittna en dramatisk tillställning. Först hämtades en Göteborgsspelare av ambulans och sedan vände och vann Borås. Matchen fick en oväntad och obehaglig start.

BT - 3 timmar sedan

Diskotekens uppgång och fall

Minns du Mirage och Midas?åkan Hjulström har skrivit en bok om den tid när varje svensk småstad hade ett eget diskotek, med rökmaskin, diskokula och dj. En epok som försvann i tysthet på 90-talet, och där hotellbranden i Borås spelade in.

BT - 3 timmar sedan

Malmberg fyller Folkan med närvaro

Claes Malmberg och pianisten Thomas Darelid gästar Borås en sketen onsdag. Det räcker för att locka ut man ur huse. Det är fullsatt på Folkan.

BT - 1 timme sedan

Budgetförslag besvikelse för polisen ? får lägre anslag

Kraven på extramiljarder till polisen får inget gehör i regeringens budgetproposition. Tvärtom föreslår man ett lägre anslag för nästa år, följt av en mycket blygsam ökning de nästkommande tre åren. Svensk polis genomgår den största organisationsförändringen sedan förstatligandet 1965 och för att genomföra den utan försämrade utredningsresultat krävde den så kallade genomförandekommittén tidigare i år att polisens anslag skulle ökas de kommande åren för att år 2017 vara uppe i drygt 23 miljarder kronor.

BT - 13 timmar sedan

Nittorp fortsätter att förlora stort

Nittorp rasade ihop i försvaret. "Vi fick ett fullständigt "breakdown" i andra perioden" säger Stephen Higgins Nittorpstränaren var allt annat än nöjd med försvarsspelet i andra perioden.
– Det var mycket slarv och vi släppte in två mål i powerplay.

BT - 12 timmar sedan

Först otäcka scener i ishallen ? sedan vände Borås HC matchen

Publiken fick i går bevittna en dramatisk tillställning. Först hämtades en Göteborgsspelare av ambulans och sedan vände och vann Borås. Matchen fick en oväntad och obehaglig start.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.