BT > Nyheter

Friday, 19 December, 23:38

BT - 12 okt 11 kl. 18:52

Trafikolycka strax utanfr Lnghem


En bilist har krt ner i diket p vgen mellan Lnghem och Mnstad.
Rddningstjnsten fick larmet vid 18.30-tiden. Bilisten har av oknd anledning krt av vgen och en person r frd till sjukhus. Det r oklart hur skadad personen r.
Läs mer på BT Bilden delad av BT via deras RSS-flöde och visas på deras server.


Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar:

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

Klartecken för skyddsjakt på varg

Länsstyrelsen i Västra Götaland ändrar sig och ger klartecken för skyddsjakt på en varg i Kroppefjällsreviret För en månad sedan avslogs en begäran men efter ytterligare tre angrepp på hundar får vargjakten nu starta. Under sommaren och hösten har vargar i området, som ligger inom Melleruds, Vänersborgs, Färgelandas och Bengtsfors kommuner, dödat får vid sex tillfällen och flera gånger också attackerat och dödat hundar. Enligt länsstyrelsen finns stor sannolikhet att angreppen kommer att fortsätta och ger därför tillstånd att skjuta en varg trots att det inte går att avgöra vilken eller vilka av vargarna som orsakat skadorna.

BT - 1 timme sedan

Tredje raka ligaförlusten för Borås Basket

Europaäventyr och flera bortamatcher i december har tagit på Borås krafter. I går kom deras tredje raka förlust i Basketligan. – Vi är trötta både mentalt och fysiskt, säger Pat Ryan, tränare i Borås.

BT - 1 timme sedan

Hydria Invest förvärvar Skövdeföretag

VA Teknik, som ingår i Hydria Invest, förvärvar Skövdeföretaget Mellegård & Naij. Det uppköpta företaget tillverkar mekanisk utrustning för vattenrening och avfallshantering. Siktet är inställt på exportmarknaden.

BT - 1 timme sedan

Här är vinnarna i Alliansens budget..

Personalen på Byttorpsklint är lättade. Med en rödgrön budget hade man förberett sig på det värsta. – Då hade nog våra dagar varit räknade, säger verksamhetschefen David Clifford.

BT - 1 timme sedan

...och här är förlorarna

Färre heltidstjänster och en begränsad insyn i äldreomsorgen. Det blir två stora förluster för Borås enligt Kommunals ordförande Lena Eksberg. – Det här förhindrar arbetet med en fortsatt satsning på personalen.

BT - 1 timme sedan

Trio blir delägare i Norrby Trä

XL-Bygg Norrby Trä plockar in nya delägare med tanken att de senare ska ta över företaget. Det handlar om säljarna Sören Fredriksson, Henrik Sporre och Henrik Axelsson. – Tanken är att de ska kunna ta över när vi sedan gör generationsskifte, säger nuvarande majoritetsägaren och vd:n, Björn Peterson.

BT - 3 timmar sedan

Skar upp kapell - tre begärs häktade

Tre män som anhållits i Borås misstänks för godsstölder i både Sverige och Norge, där kapell skurits upp på lastbilar som stått parkerade. De greps efter en kapellskärning vid Kyllaredsmotet och kommer att begäras häktade. – De har kört omkring i två bilar som hållit kontakt med varandra och agerat rätt så proffsigt, säger kriminalinspektör Hans Andrén vid Boråspolisen.

BT - 3 timmar sedan

Efter lång tystnad - nu svarar Silfverklinga om maktläget

Patric Silfverklinga, gruppledare i SD Borås, har länge vägrat svara på frågor från BT. Nu ger han svar om maktläget i Borås, svenskhet och partiets allt tydligare framlyfta nationalism. Vad är din kommentar till beskedet att de rödgröna kommer att lämna ifrån sig den politiska makten?

BT - 3 timmar sedan

Seglande förebilder prisades

10 000 kronor har Ulricehamns kappseglingssällskap fått för att de är goda förebilder. Det är tredje året i rad som Länsförsäkringar Älvsborg delar ut stipendier till föreningar som är lovande förebilder för andra. Årets pris går i Ulricehamns till Ulricehamns kappseglingssällskap och ungdomsledarna där.

BT - 4 timmar sedan

Fler ska jobba med att ta emot ensamkommande barn

Kommunen inrättar sex nya tjänster för att kunna ta emot fler ensamkommande barn. Det handlar om en familjehemssekreterare, en socialsekreterare som ska göra barnutredningar för att omhändertagandet ska bli så bra som möjligt och om en assistent som ska ge administrativt stöd. – Den personen ska bevaka så att vi får tillbaka rätt pengar från Migrationsverket.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.