BT > Nyheter

Thursday, 24 April, 12:57

BT - 12 okt 11 kl. 18:52

Trafikolycka strax utanfr Lnghem


En bilist har krt ner i diket p vgen mellan Lnghem och Mnstad.
Rddningstjnsten fick larmet vid 18.30-tiden. Bilisten har av oknd anledning krt av vgen och en person r frd till sjukhus. Det r oklart hur skadad personen r.
Läs mer på BT Bilden delad av BT via deras RSS-flöde och visas på deras server.


Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar:

Fler nyheter från BT

BT - 1 timme sedan

En person har dödats i strider i Slovjansk

En person har dödats vid den ukrainska arméns offensiv i Slovjansk, uppger sjukhuskällor för AFP. Ukrainska bepansrade arméfordon har kört in i Slovjansk, som hållits av proryska rebeller, rapporterar AFP. Det förekommer skottlossning i staden Slovjansk och en vägspärr som separatister satt upp står i lågor, rapporterar AFP.

BT - 1 timme sedan

Morddömd son ändrade sin berättelse

Mordet var oplanerat och utfördes i all hast. Men det faktum att offret var gärningsmannens mor och att hon mördades i sitt hem är försvårande omständigheter. Därför dömer hovrätten över Skåne och Blekinge den 25-årige sonen till 16 års fängelse för mord, och skärper därmed tingsrättens dom på 15 års fängelse.

BT - 2 timmar sedan

Kyrkan medlade i bråket samma dag som morden

Samma dag som två män dödades i ett släktbråk i Norrköping hade den syrisk-ortodoxa församlingen skickat representanter med uppgift att medla mellan de rivaliserande familjerna. På kvällen drabbade de ändå samman. Gabriel Chamoun, ordförande i styrelsen för Sankta Maria kyrka i Ektorp, har svårt att förstå hur det kunde hända.

BT - 1 timme sedan

21 mäklare varnade sedan september

Sedan september i fjol har 21 fastighetsmäklare varnats av Fastighetsmäklarinspektionen. Flera av de fall som tagits upp gäller oklara besiktningsklausuler, skriver tidningen Råd och rön. Besiktningsklausuler reglerar bland annat om ett köp ska återgå om allvarliga fel upptäcks vid besiktning eller vem som ska stå för kostnaden för att åtgärda felen.

BT - 2 timmar sedan

Cyklist påkörd av lastbil ? dog

En 55-årig cyklist avled efter att ha blivit påkörd av en lastbil i Norrköping på torsdagsmorgonen. Kvinnan skadades allvarligt och avled på sjukhus av sina skador. – Olyckan skedde i anslutning till ett övergångsställe, säger polisens presstalesman Thomas Agnevik.

BT - 2 timmar sedan

Nellys försäljning ökar

En ökande försäljning och tillväxt, men fortfarande minusresultat. Så ser läget ut för modesajten Nelly efter första kvartalet. Nelly.

BT - 2 timmar sedan

Sista deltagaren i "Så mycket bättre"

Johan T Karlsson, med artistnamnet Familjen, är sista namn klart för "Så mycket bättre" i år. Den Hässelholmsbördige electropopartisten är mest känd för låten "Det snurrar i min skalle" från 2007. Därmed är alltså startfältet till det populära TV4-programmet klart.

BT - 3 timmar sedan

Hässleholmen och försvaret

Mer till försvaret och mindre till Hässleholmen. Det finns olika sätt att beskriva alliansens senaste satsning på försvaret, men även om man inte fullt ut delar regeringsföreträdarnas bergsäkra syn på dess avgörande betydelse för den svenska försvarsförmågan, kan man åtminstone säga att beskedet till Hässleholmen är lätt att tolka. Det blir nämligen inga pengar till nystartszoner.

BT - 3 timmar sedan

Carlerbäck närmar sig storformen

Två veckor bort är det stora målet – tävlingen Badminton. För Viktoria Carlerbäck är formen bra. – Det känns som att jag är tillbaka.

BT - 4 timmar sedan

Krock på Hybergsvägen

Två personbilar kolliderade på Hybergsvägen, mellan gårdarna Äspered och Snökulla, vid åttatiden i morse. Live-published photos and videos via Shootitlive (function(){var d=document,b=d.body,s=d.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?