BT > Nyheter

Thursday, 18 September, 09:39

BT - 12 okt 11 kl. 18:52

Trafikolycka strax utanfr Lnghem


En bilist har krt ner i diket p vgen mellan Lnghem och Mnstad.
Rddningstjnsten fick larmet vid 18.30-tiden. Bilisten har av oknd anledning krt av vgen och en person r frd till sjukhus. Det r oklart hur skadad personen r.
Tips: Jämför pris på bläckpatroner
Läs mer på BT Bilden delad av BT via deras RSS-flöde och visas på deras server.


Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar:

Fler nyheter från BT

BT - 1 timme sedan

Ryms alla elefanter i rummet?

När baksmällan efter “supervalet” var ett faktum mumlade någon i SVT:s valvaka om “elefanten i rummet”, det vill säga möjligheten för de två statsbärande partierna M och S att ingå en koalitionsregering. Men alla andra elefanter då? För de är ju otvetydigt flera.

BT - 45 minuter sedan

Bästa Jimmie, vilka är Sverigevänner?

Till Jimmy Åkesson: "Bästa Jimmy. Jag såg på valnatten. hur du med darr i rösten talade till dina anhängare och meddelade partiets stora framgång i valet.

BT - 45 minuter sedan

Borås har blivit den laglösa trafikstaden

Det är med stor ilska och förundran jag läser artikel efter artikel i BT angående trafiksituationen i Borås. Det byggs hus på varenda liten bit mark, ja visst behövs det bostäder men, vad de som bygger glömmer det är att det också behövs infrastruktur. För 2014 kan jag konstatera att trafiksituationen har rent ut sagt blivit för jävlig i denna stad.

BT - 45 minuter sedan

Sälj inte ut Norrby och Hässleholmen

Den senaste tiden har förslaget från AB Bostäder att få sälja ut lägenheter på Hässleholmen och Norrby även tilltalat andra politiker. Syftet att sälja allmännyttan skulle vara att få pengar till att bygga nya bostäder. Med erfarenheterna ifrån bland annat huvudstaden, där man gjort just detta, borde politikerna väl stanna upp en stund och tänka efter.

BT - 45 minuter sedan

Dokusåpafasoner av Annie Lööf

Utstuderat av Annie Lööf att göra en "utflykt" till Stefan Löfvens pulpet under en pågående debatt. Man fick den uppfattningen att syftet var att provocera och få Löfven att tappa fattningen, vilket delvis lyckades. Händelsen blev en snackis i alla medier flera dagar efteråt.

BT - 45 minuter sedan

Mer socialistiskt än Kina

Sverige är fantastiskt, men sjukvården är ett skämt. Månadslånga remisstider, oändliga väntetider på operation, godartade tumörer som inte avlägsnas, listan kan göras lång. Det är inget annat än en stor skam för ett land som påstår sig vara ett i-land.

BT - 30 minuter sedan

Aretha Franklin släpper nytt album

Sedan tidigt i somras har det spekulerats i att Aretha Franklin är på gång med en ny skiva. Nu skriver Billboard att albumet bekräftats – och att det släpps redan den 30 september. Den nya skivan beskrivs som "en hyllning till tio divor" och ska bland annat innehålla en tolkning av Adeles superhit "Rolling in the deep".

BT - 15 minuter sedan

Avicii ställer upp ? för noshörningarna

Dj–stjärnan Tim Bergling, mer känd som Avicii, vill rädda världens noshörningar från tjuvjakt. Han har nu gjort en special mix av sin låt "Lay me down" till ett mobilspel som ska uppmärksamma tjuvjaktsproblemet och samla in pengar för att bevara noshörningarna. Låten blir tillgänglig för dem som klarar hela spelet "Save a rhino".

BT - 1 timme sedan

Nya möten med talmannen i dag

Talmannen Per Westerberg fortsätter i dag ansträngningarna för att få till stånd en ny regering. Efter att han samrått med de vice talmännen under förmiddagen kommer Westerberg, enligt ett pressmeddelande från riksdagen, vid lunchtid att hålla korta uppföljande samtal med företrädarna för samtliga riksdagspartier. Trots låsta positioner blocken emellan och Sverigedemokraternas vågmästarposition väntas S-ledaren Stefan Löfven ändå få uppdraget att bilda regering, och allt tyder på att det blir en minoritetsregering med S och MP.

BT - 1 timme sedan

Svåraste uppgiften kvarstår ännu

Pia Sundhage har klarat två viktiga uppdrag som förbundskapten. Ett tredje återstår: Att göra Sverige till ett världslag. Alla vet att hon varit damfotbollens självlysande pr-kvinna.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.