BT > Nyheter

Tuesday, 22 July, 15:22

BT - 12 okt 11 kl. 18:52

Trafikolycka strax utanfr Lnghem

En bilist har krt ner i diket p vgen mellan Lnghem och Mnstad.
Rddningstjnsten fick larmet vid 18.30-tiden. Bilisten har av oknd anledning krt av vgen och en person r frd till sjukhus. Det r oklart hur skadad personen r.
Läs mer på BT Bilden delad av BT via deras RSS-flöde och visas på deras server.


Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar:

Fler nyheter från BT

BT - 7 timmar sedan

Värmevarning nu i halva Sverige

Sverige kokar i dagarna. SMHI har för första gången gått ut med en klass 1-varning för mycket höga temperaturer – nu för nära halva Sverige. – Vi började varna förra året, men då nådde temperaturerna aldrig upp till de här nivåerna.

BT - 45 minuter sedan

Efter branden i Frufällan: "Ligger fortfarande och pyr"

Ännu bevakar räddningstjänsten bråten efter branden som fortfarande glöder. Det bidrar till att den tekniska undersökningen på platsen dröjer. – Det ligger och pyr i både väggar och tak, och även på platser som är svåra för oss att komma åt.

BT - 1 timme sedan

Övergiven kattunge räddad till slut

I går kom två tjejer in till distriktsveterinärerna i Svenljunga med en kattunge. De hade funnit ungen - som bara var några dagar gammal - övergiven i ett dike och ingen mamma fanns i närheten. Men veterinärerna ställde upp med första hjälpen och apoteket sponsrade mjölkersättning och Linda Axell fick bli extramamma.

BT - 1 timme sedan

Fick inte reda på risker med behandling ? avled på Säs

I samband med att en man behandlades för lunginflammation på Säs fick patienten inte reda på att ingreppet kunde leda till ytterligare komplikationer. Några månader senare dog mannen i cancer. Våren 2013 skrevs mannen in på Södra Älvsborgs sjukhus med misstanke om lunginflammation.

BT - 2 timmar sedan

Man har satt bocken till trädgårdsmästare

Genom ett märkligt beslut i FN har Israel blivit invalt som vice ordförande i FN:s kommitté för avkolonisering. Beslutet innebär att Israel – en av världens ytterst få kvarvarande kolonialmakter! – nu tar säte i en organisation med uppgift att avskaffa just själva kärnan i den israeliska politiken – att erövra andra folks land och flytta sin egen befolkning dit.

BT - 2 timmar sedan

Byggarbetare dog efter fall

En byggarbetare omkom när han föll igenom ett tak på en maskinhall, ett fall på sju meter, rakt ner i betonggolvet, rapporterar P4 Gotland. Olyckan inträffade på måndagen, på mellersta Gotland. Polis och Arbetsmiljöverket ska nu utreda olyckan.

BT - 2 timmar sedan

Pudel försvann i stulen bil

En man lämnade bilen igång utanför affären i Töreboda på måndagskvällen medan han gick in och handlade. När han kom tillbaka efter ett par minuter var bilen borta – och med den mannens pudel som han lämnat kvar i bilen, rapporterar P4 Skaraborg. Polisen söker nu efter en silverfärgad Volvo, men än så länge finns inget spår efter vare sig bil eller hund.

BT - 2 timmar sedan

Jordgubbar bakom tomgångskörning

Han lastade sin bil med jordgubbar... ... men eftersom han inte ville att de skulle ruttna i värmen lät han bilen gå på tomgång i flera timmar på en besöksparkering i Trollhättan.

BT - 4 timmar sedan

Ännu ingen kropp funnen efter skulpturstöld

Större delen av skulpturen Pathfinder, som fram till i fredags stod vid Viskan på Yxhammarsgatan, är fortfarande spårlöst försvunnen. Kvar står endast skulpturpojkens fötter. Hittills har polisen inte fått in ett enda tips om den fräcka stölden.

BT - 4 timmar sedan

Stor klimatpåverkan från nötkött

Produktionen av nötkött är cirka tio gånger mer skadlig för miljön än mat från någon annan boskap. Det enligt en ny studie. Nötkreatur behöver 28 gånger så mycket land och elva gånger så mycket vatten jämfört med produktion av griskött, kyckling, ägg och mejeriprodukter, rapporterar BBC med hänvisning till forskningsresultat som presenterats i Proceedings of the National Academy of Science.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?