BT > Nyheter

Wednesday, 17 December, 20:55

BT - 25 nov 11 kl. 11:33

Magnus Carlssons advokat: "Jag tror att han blir friad"


? Han har inte haft ngot uppst. Jag tror att han blir friad, sger advokaten Per E Samuelsson till BT angende att borsaren Magnus Carlsson nu talas fr skattebrott i hrvan kring Bruno Tillander.
Skattehrvan kring artistbokaren Bruno Tillander gr nu till domstol. I dag talas bland andra Magnus Carlsson fr skattebrott och riskerar upp till tv rs fngelse.
Läs mer på BT Bilden delad av BT via deras RSS-flöde och visas på deras server.


Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Magnus, Carlssons, advokatJag , troratt han blir , friad
Aftonbladet - 11 jul 14 kl. 05:57

Magnus Carlssons viktras – med Gladiatormetoden

Aftonbladet - 11 jul 14 kl. 05:57

Magnus Carlssons viktras – med Gladiatormetoden

Drillas av Hercules: ”När han säger att man ska träna, då gör man det”.

Helsingborgs Dagblad - 06 mar 13 kl. 04:00

Carlssons flyttar hem till gården

Carlssons, en av Klippans mest anrika klädbutiker, flyttar ut på landsbygden..

GöteborgsPosten - 19 jan 14 kl. 13:54

Carlssons superrunda i Abu Dhabi

Johan Carlssons sanslösa utveckling fortsätter. På söndagen var var han bäst av alla och klättrade till sjunde plats i Abu Dhabi. – Jag vet inte riktigt vad som händer, säger göteborgaren..

Nyheter 24 - 05 apr 12 kl. 12:26

Fngvaktaren: "Jag erknner"


Den 26-rige misstnkte kidnapparen Magnus Dahlskog erknner nu medhjlp till mindre grovt mnniskorov. De meddelar hans advokat Anders Norman till Nyheter24. UPPSALA.

Nya Wermlands Tidningen - 14 jun 13 kl. 11:15

WEBB-TV: Magnus tror på publikfest

Degerfors marknadschef Magnus Söreskog tror inte längre på 6 000 åskådare i lördagsmatchen mot Hammarby men hoppas på en stor publikfest..

SVT - 25 sep 13 kl. 17:00

KU får granska Carlssons lön

Miljöpartiet har nu formellt begärt att Konstitutionsutskotten ska granska om det var rätt att förra biståndsministern Gunilla Carlssons lön togs ur biståndet..

Trelleborgs Allehanda - 16 aug 12 kl. 13:30

Turnén går till Trelleborg och USA

Några retar sig på att han visslar julsånger som ?Jingle Bells? mitt i sommaren, men Magnus Carlsson har redan börjat planera årets julkonserter.

Expressen - 04 feb 14 kl. 22:25

Allens advokat: "Är planterade minnen"

Woody Allens anklagas för sexuella övergrepp mot sin styvdotter. Nu säger Allens advokat att minnena från övergreppen är planterade. – Hon tror verkligen att detta hände, men det gör inte det till sanning, säger Allens advokat Elkan Abramowitz i "Today Tuesday".

GöteborgsPosten - 19 jan 14 kl. 13:54

Carlssons osannolika superrunda i Abu Dhabi

Johan Carlssons sanslösa utveckling fortsätter. På söndagen var var han bäst av alla och klättrade till sjunde plats i Abu Dhabi. – Jag vet inte riktigt vad som händer, säger göteborgaren till GP..

Fler nyheter från BT

BT - 3 timmar sedan

Mindre gråsej eller mer rödspotta? Det kvotar!

Mindre kvoter för sill, gråsej och makrill. Större för räka, torsk och havskräfta. Så ser fångstläget ut för svensk del nästa år, efter EU:s fiskeförhandlingar.

BT - 3 timmar sedan

Ökat hopp om ett fritt Kuba

Medan det mörknar i östra Europa så ljusnar det i väster. När spöken från kommunismens skräckkabinett rör på sig i Ryssland, passar Kuba på att öppna fönster och fängelsedörrar mot omvärlden. Nyheten om att USA och Kuba ska inleda samtal för att som man säger ”normalisera” förhållandet mellan länderna är en julklapp i förskott.

BT - 30 minuter sedan

Åtalas för knytnävsslag i centrum

Mannen ska ha knäat och slagit offret. Nu åtalas han. Händelsen inträffade i somras på Stora Brogatan.

BT - 8 timmar sedan

SD:s fråga som eldade på debatten

Budgetdebatten har varit i full gång i några timmar under eftermiddagen och kvällen. Sverigedemokraterna som hittills varit fåordiga har nu kastat sig in i debatten för första gången. Under ämnet äldreomsorg valde Björn Qvarnström att ta till orda.

BT - 1 timme sedan

De vann klackkampen ? se betygen!

Hejaramsor, storlek, stämning, volym, tifo – se vinnaren av Teknis och Bäckängs klackar. Teknis Storlek: 3-plus. Upp emot 800 personer slöt upp i Boråshallen i togadräkter.

BT - 1 timme sedan

Tiggarnas tack till boråsarna

Svar till Börje Sverker och insändaren ”Rumänien bör stå för försörjningen”. Börje Sverker (BS) ska ha en eloge för att han uttrycker sin åsikt och skriver under med sitt namn. Jag vill börja med att jag håller med BS om ”att Rumänien ska ta hand om sina egna och ha sociala skyddsnät för dem som inte klarar sig”.

BT - 1 timme sedan

De vann klackkampen ? se betyg!

Hejaramsor, storlek, stämning, volym, tifo – se vinnare av Teknis och Bäckängs klackar. Teknis klack Storlek: 3-plus. Upp emot 800 personer slöt upp i Boråshallen i togadräkter.

BT - 3 timmar sedan

Kan lett till dödsfall - följs inte upp

De allt fler stillestånden för ambulanshelikoptern i Västra Götaland kan ha lett till dödsfall eller värre skador. Men detta går inte att utläsa i dokumentationssystemet, eftersom missade larm inte heller följs upp. BT har berättat om den pågående tvisten mellan Norrlandsflyg Ambulans AB och regionen, sedan företagets reservhelikopter togs ur bruk i våras utan att ersättas.

BT - 8 timmar sedan

Just nu: SD:s nya dimridå

Sverigedemokraterna fortsätter på det ingångna spåret att inte avslöja på vilken budget de tänker lägga sin röst. När gruppledaren Patric Silfverklinga höll sitt korta inledningsanförande, cirka en minut långt, i budgetdebatten berättade han att Sverigedemokraterna såg tre alternativ framför sig. – Det finns tre beslutsalternativ, antingen stöder vi något av budgetförslagen eller så lägger vi ned våra röster.

BT - 8 timmar sedan

Ledare: Bryr sig SD:s väljare?

Vet Sverigedemokraternas väljare i Borås vad deras parti ägnade skattepengarna åt under onsdagen? Om de vet, bryr de sig då om vad kommunfullmäktige använder sin tid till? Insåg Sverigedemokraternas nio ledamöter att deras sandlådeshow mest drabbar dem själva, att de inte alls vinner inflytande i nämnder och styrelser utan sannolikt förlorar det?

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.