BT > Nyheter

Monday, 28 July, 14:20

BT - 25 nov 11 kl. 11:33

Magnus Carlssons advokat: "Jag tror att han blir friad"


? Han har inte haft ngot uppst. Jag tror att han blir friad, sger advokaten Per E Samuelsson till BT angende att borsaren Magnus Carlsson nu talas fr skattebrott i hrvan kring Bruno Tillander.
Skattehrvan kring artistbokaren Bruno Tillander gr nu till domstol. I dag talas bland andra Magnus Carlsson fr skattebrott och riskerar upp till tv rs fngelse.
Läs mer på BT Bilden delad av BT via deras RSS-flöde och visas på deras server.


Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Magnus, Carlssons, advokatJag , troratt han blir , friad
Aftonbladet - 11 jul 14 kl. 05:57

Magnus Carlssons viktras – med Gladiatormetoden

Aftonbladet - 11 jul 14 kl. 05:57

Magnus Carlssons viktras – med Gladiatormetoden

Drillas av Hercules: ”När han säger att man ska träna, då gör man det”.

Helsingborgs Dagblad - 06 mar 13 kl. 04:00

Carlssons flyttar hem till gården

Carlssons, en av Klippans mest anrika klädbutiker, flyttar ut på landsbygden..

Nya Wermlands Tidningen - 14 jun 13 kl. 11:15

WEBB-TV: Magnus tror på publikfest

Degerfors marknadschef Magnus Söreskog tror inte längre på 6 000 åskådare i lördagsmatchen mot Hammarby men hoppas på en stor publikfest..

Nyheter 24 - 05 apr 12 kl. 12:26

Fngvaktaren: "Jag erknner"


Den 26-rige misstnkte kidnapparen Magnus Dahlskog erknner nu medhjlp till mindre grovt mnniskorov. De meddelar hans advokat Anders Norman till Nyheter24. UPPSALA.

GöteborgsPosten - 19 jan 14 kl. 13:54

Carlssons superrunda i Abu Dhabi

Johan Carlssons sanslösa utveckling fortsätter. På söndagen var var han bäst av alla och klättrade till sjunde plats i Abu Dhabi. – Jag vet inte riktigt vad som händer, säger göteborgaren..

SVT - 25 sep 13 kl. 17:00

KU får granska Carlssons lön

Miljöpartiet har nu formellt begärt att Konstitutionsutskotten ska granska om det var rätt att förra biståndsministern Gunilla Carlssons lön togs ur biståndet..

Trelleborgs Allehanda - 16 aug 12 kl. 13:30

Turnén går till Trelleborg och USA

Några retar sig på att han visslar julsånger som ?Jingle Bells? mitt i sommaren, men Magnus Carlsson har redan börjat planera årets julkonserter.

Expressen - 04 feb 14 kl. 22:25

Allens advokat: "Är planterade minnen"

Woody Allens anklagas för sexuella övergrepp mot sin styvdotter. Nu säger Allens advokat att minnena från övergreppen är planterade. – Hon tror verkligen att detta hände, men det gör inte det till sanning, säger Allens advokat Elkan Abramowitz i "Today Tuesday".

GöteborgsPosten - 19 jan 14 kl. 13:54

Carlssons osannolika superrunda i Abu Dhabi

Johan Carlssons sanslösa utveckling fortsätter. På söndagen var var han bäst av alla och klättrade till sjunde plats i Abu Dhabi. – Jag vet inte riktigt vad som händer, säger göteborgaren till GP..

Fler nyheter från BT

BT - 1 timme sedan

Vinkade med död person hand

När undersköterskan kom in hos den avlidne på ett vårdboende i Helsingborg, tog hennes kollega upp och vinkade med den dödes hand. Det gjordes med orden: "Tack för god omvårdnad". Det inträffade förra sommaren men blev först nyligen känt hos arbetsledningen.

BT - 45 minuter sedan

Fängelse för spränghot i Dingle

En 54-årig man i Bohuslän hotade att spränga sin dotter och sig själv i luften. Nu har mannen dömts till tio månaders fängelse för grovt olaga hot, enligt lokala medier. Händelsen inträffade i Dingle i början av juli.

BT - 30 minuter sedan

Mopedist till sjukhus efter olycka

En ung mopedist körde av vägen strax efter klockan tolv i Skene. Räddningstjänst, ambulans och polis åkte ut till olycksplatsen kort därpå. Det är oklart hur olyckan inträffade.

BT - 1 timme sedan

Dök från brygga ? fann järnspett

När en ung pojke hade dykt ner i vattnet vid badplatsen i Mogden stötte han emot någonting hårt under vattnet. När han drog upp föremålet var det ett järnspett. Björn Thid och hans son var nere och badade på söndagseftermiddagen när en av sommargästerna som hyr en stuga nere vid Mogden gjorde sitt makabra fynd – 1,5 meter från bryggan.

BT - 1 timme sedan

Chris Pratt är trött på Björn Skifs

Björn Skifs och Blåblus 70–talshit "Hooked on a feeling" har fått nytt liv då den används i den nya Marvel–filmen "Guardians of the galaxy". Den uppskattas dock inte av alla – Chris Pratt, en av filmens stjärnor, vill helst aldrig mer höra "Hooked on a feeling" och de andra låtarna som används i filmen. I en intervju med New York Post berättar Pratt, som spelar Peter Quill som växte upp i rymden, att han lyssnade på låtarna oavbrutet i fem månader för att komma nära sin rollfigur.

BT - 1 timme sedan

Stal från kvinna vid kram

På söndagsförmiddagen inträffade en ovanlig stöld vid järnvägsstationen i Skene. Två kvinnor i 25-årsåldern hade slagit sig ner för att sola på en gräsplätt när de blev uppvaktade av tre män i 35- till 40-årsåldern som kom i bil till platsen. Männen ska ha varit mycket påflugna, och när kvinnorna reste sig för att gå följde de efter.

BT - 2 timmar sedan

Gynnsamt klimat i gröna Borås

Under rubriken ”Sommar” den 20 juli läser vi åter att Borås är den regnigaste staden. Begreppet tror jag att boråsarna själva skapat. Visst kan man bli trött på att höra detta?

BT - 2 timmar sedan

Positiv förändring av Borås, men?

I juli för 60 år sedan var Borås avfolkat: fabrikerna, konditorierna, biograferna och affärerna var semesterstängda. Det fanns ännu inga pizzerior, kebab- eller kinarestauranger; det fanns inga pressbyråkiosker. Invånarna hade tagit sig till Varberg per tåg eller cykel, för att i tält eller i ytterst enkla stugor tillbringa sin semester.

BT - 2 timmar sedan

Varför koppla ihop SD och massakern på Utöya?

Replik. Svar till Anders Österberg (S), BT 22/7. Massakern på Utöya för tre år sen kan inte försvaras.

BT - 2 timmar sedan

Hamas använder sig av mänskliga sköldar

Medan Israel gör allt som är möjligt i krig, för att undvika att skada civila, så är det troligtvis ingen som finner mer glädje i att palestinska barn dör än Hamas ledare. Med anledning av den okritiska debatt som idag förekommer mot Israel, önskar jag framföra detta. Medan Israel gör allt som är möjligt i krig, för att undvika att skada civila, så är det troligtvis ingen som finner mer glädje i att palestinska barn dör än Hamas ledare.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.