BT > Nyheter

Monday, 15 September, 06:01

BT - 25 nov 11 kl. 11:33

Magnus Carlssons advokat: "Jag tror att han blir friad"


? Han har inte haft ngot uppst. Jag tror att han blir friad, sger advokaten Per E Samuelsson till BT angende att borsaren Magnus Carlsson nu talas fr skattebrott i hrvan kring Bruno Tillander.
Skattehrvan kring artistbokaren Bruno Tillander gr nu till domstol. I dag talas bland andra Magnus Carlsson fr skattebrott och riskerar upp till tv rs fngelse.
Tips: Jämför pris på bläckpatroner
Läs mer på BT Bilden delad av BT via deras RSS-flöde och visas på deras server.


Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Magnus, Carlssons, advokatJag , troratt han blir , friad
Aftonbladet - 11 jul 14 kl. 05:57

Magnus Carlssons viktras – med Gladiatormetoden

Aftonbladet - 11 jul 14 kl. 05:57

Magnus Carlssons viktras – med Gladiatormetoden

Drillas av Hercules: ”När han säger att man ska träna, då gör man det”.

Helsingborgs Dagblad - 06 mar 13 kl. 04:00

Carlssons flyttar hem till gården

Carlssons, en av Klippans mest anrika klädbutiker, flyttar ut på landsbygden..

Nyheter 24 - 05 apr 12 kl. 12:26

Fngvaktaren: "Jag erknner"


Den 26-rige misstnkte kidnapparen Magnus Dahlskog erknner nu medhjlp till mindre grovt mnniskorov. De meddelar hans advokat Anders Norman till Nyheter24. UPPSALA.

GöteborgsPosten - 19 jan 14 kl. 13:54

Carlssons superrunda i Abu Dhabi

Johan Carlssons sanslösa utveckling fortsätter. På söndagen var var han bäst av alla och klättrade till sjunde plats i Abu Dhabi. – Jag vet inte riktigt vad som händer, säger göteborgaren..

Nya Wermlands Tidningen - 14 jun 13 kl. 11:15

WEBB-TV: Magnus tror på publikfest

Degerfors marknadschef Magnus Söreskog tror inte längre på 6 000 åskådare i lördagsmatchen mot Hammarby men hoppas på en stor publikfest..

SVT - 25 sep 13 kl. 17:00

KU får granska Carlssons lön

Miljöpartiet har nu formellt begärt att Konstitutionsutskotten ska granska om det var rätt att förra biståndsministern Gunilla Carlssons lön togs ur biståndet..

Trelleborgs Allehanda - 16 aug 12 kl. 13:30

Turnén går till Trelleborg och USA

Några retar sig på att han visslar julsånger som ?Jingle Bells? mitt i sommaren, men Magnus Carlsson har redan börjat planera årets julkonserter.

Expressen - 04 feb 14 kl. 22:25

Allens advokat: "Är planterade minnen"

Woody Allens anklagas för sexuella övergrepp mot sin styvdotter. Nu säger Allens advokat att minnena från övergreppen är planterade. – Hon tror verkligen att detta hände, men det gör inte det till sanning, säger Allens advokat Elkan Abramowitz i "Today Tuesday".

GöteborgsPosten - 19 jan 14 kl. 13:54

Carlssons osannolika superrunda i Abu Dhabi

Johan Carlssons sanslösa utveckling fortsätter. På söndagen var var han bäst av alla och klättrade till sjunde plats i Abu Dhabi. – Jag vet inte riktigt vad som händer, säger göteborgaren till GP..

Fler nyheter från BT

BT - 4 timmar sedan

SD tvingar fram ny borgfred i Borås?

Borås valfrihetsfientliga socialdemokrater har den senaste mandatperioden hållits tillbaka av en Alliansregering och av en borgfred med oppositionen i staden för att isolera Sverigedemokraterna. Den opinionsmätning som BT publicerade härom veckan tydde på en kraftig uppgång för Ulf Olssons parti, men när valresultatet i natt var i stort sett färdigräknat, ett distrikt återstod, hade S i Borås ändå fallit tillbaka en aning, 0,4 procentenheter, till 33,4, dock fortfarande några procentenheter över resultatet i riksdagsvalet. De rödgröna vännerna under mandatperioden, Miljö- och Vänsterpartiet, gick å sina sidor fram, medan Boråsvalet förlorade sitt enda mandat.

BT - 6 timmar sedan

Kraschen: SD kniper vågmästarroll i Borås

Med två distrikt kvar att räkna ser det ut som att SD får vågmästarroll i Borås – trots allt.

GRAFIK: FÖLJ RÖSTRÄKNINGEN I ARTIKELN! När Stefan Löfven ska tala på teveskärmen blir det en paus i avdukningen.

BT - 5 timmar sedan

V kraftigt framåt ? men ingen rödgrön majoritet i regionen

Trots kraftig framgång för Vänsterpartiet och en begränsad tillbakagång för Socialdemokraterna ser det inte ut att bli någon majoritetsledning med S, V och MP i Västra Götaland. Sedan 2010 års omval har en rödgrön minoritet lett regionen. När hälften av de regionala rösterna var räknade vid midnatt antydde inget att någon förändring är på gång.

BT - 5 timmar sedan

Fi snubblade på upploppet

Det var nära. Feministiskt initiativ (Fi) såg i början av kvällen ut som ett riksdagsparti. Men det räckte inte ända fram.

BT - 5 timmar sedan

Inte bara glädje hos Vänsterpartiet

Vänsterpartiet gläds visserligen åt att det ser ut att bli regeringsskifte. Men Sverigedemokraternas framgångar dämpar glädjen mycket påtagligt. Vänsterns valvaka på Scandic Grand Central i Stockholm började med jubel och segervrål när SVT och TV4 visade sina första vallokalsundersökningar.

BT - 5 timmar sedan

Viss besvikelse hos MP

Miljöpartiet ser ut att få delta i en regering, men förlorar sin ställning som tredje störst. Vid valvakan på Södra Teatern i Stockholm var många kluvna till siffrorna i SVT:s vallokalsundersökning. – Det är blandade känslor förstås.

BT - 5 timmar sedan

Sjuhäradssvepet: De små partierna tog stora kliv

Valet i Sjuhärad blev ett val där de nya partierna gick framåt stort i kommunvalen. Valet i Sjuhärad blev ett val där de nya partierna gick framåt stort i kommunvalen. I Ulricehamn tog Nya Ulricehamn 6,4 procent.

BT - 6 timmar sedan

Rysare i Borås: "Det pendlar hela tiden"

Vid midnatt är det ännu oklart hur valresultatet blir för Borås.
GRAFIK: FÖLJ RÖSTRÄKNINGEN I ARTIKELN! När Stefan Löfven ska tala på teveskärmen blir det en paus i avdukningen.

BT - 6 timmar sedan

Historisk S-kollaps i Göteborg

Vid sidan om regeringsdramat i Stockholm, Fredrik Reinfeldts avgång som partiledare för Moderaterna och Sverigedemokraternas stora framgångar är något närmast historiskt på väg att ske i Göteborgs kommun. Moderaterna är vid 23,30-tiden på valnatten nästan lika stora som Socialdemokraterna, som varit det klart dominerade partiet i rikets andra stad sedan 70-talet. S, lett av Anneli Hulthén, ser ut att tappa sju procent och efter att drygt hälften av distrikten har räknats hade de fått 23,3 procent av rösterna, en dryg procentenhet mer än Moderaterna, lett av en omstridd Jonas Ransgård, som för M:s del tappar 3,2 procent, cirka hälften av det tapp partiet sett på riksplanet.

BT - 6 timmar sedan

KD i Borås: "Det är ett godkänt resultat"

När 60 av 81 valdistrikt räknats i Borås hamnade Kristdemokraterna på 4,5 procent. – Det ser hoppfullt ut, säger Falco Güldenpfenning. I förra valet till kommunfullmäktige i Borås fick Kristdemokraterna 4,49 procent.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.