BT > Nyheter

Wednesday, 03 September, 08:58

BT - 25 nov 11 kl. 11:33

Magnus Carlssons advokat: "Jag tror att han blir friad"


? Han har inte haft ngot uppst. Jag tror att han blir friad, sger advokaten Per E Samuelsson till BT angende att borsaren Magnus Carlsson nu talas fr skattebrott i hrvan kring Bruno Tillander.
Skattehrvan kring artistbokaren Bruno Tillander gr nu till domstol. I dag talas bland andra Magnus Carlsson fr skattebrott och riskerar upp till tv rs fngelse.
Tips: Besök accessoarsbutiken SirJames.se
Läs mer på BT Bilden delad av BT via deras RSS-flöde och visas på deras server.


Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Magnus, Carlssons, advokatJag , troratt han blir , friad
Aftonbladet - 11 jul 14 kl. 05:57

Magnus Carlssons viktras – med Gladiatormetoden

Aftonbladet - 11 jul 14 kl. 05:57

Magnus Carlssons viktras – med Gladiatormetoden

Drillas av Hercules: ”När han säger att man ska träna, då gör man det”.

Helsingborgs Dagblad - 06 mar 13 kl. 04:00

Carlssons flyttar hem till gården

Carlssons, en av Klippans mest anrika klädbutiker, flyttar ut på landsbygden..

Nyheter 24 - 05 apr 12 kl. 12:26

Fngvaktaren: "Jag erknner"


Den 26-rige misstnkte kidnapparen Magnus Dahlskog erknner nu medhjlp till mindre grovt mnniskorov. De meddelar hans advokat Anders Norman till Nyheter24. UPPSALA.

Nya Wermlands Tidningen - 14 jun 13 kl. 11:15

WEBB-TV: Magnus tror på publikfest

Degerfors marknadschef Magnus Söreskog tror inte längre på 6 000 åskådare i lördagsmatchen mot Hammarby men hoppas på en stor publikfest..

GöteborgsPosten - 19 jan 14 kl. 13:54

Carlssons superrunda i Abu Dhabi

Johan Carlssons sanslösa utveckling fortsätter. På söndagen var var han bäst av alla och klättrade till sjunde plats i Abu Dhabi. – Jag vet inte riktigt vad som händer, säger göteborgaren..

SVT - 25 sep 13 kl. 17:00

KU får granska Carlssons lön

Miljöpartiet har nu formellt begärt att Konstitutionsutskotten ska granska om det var rätt att förra biståndsministern Gunilla Carlssons lön togs ur biståndet..

Trelleborgs Allehanda - 16 aug 12 kl. 13:30

Turnén går till Trelleborg och USA

Några retar sig på att han visslar julsånger som ?Jingle Bells? mitt i sommaren, men Magnus Carlsson har redan börjat planera årets julkonserter.

Expressen - 04 feb 14 kl. 22:25

Allens advokat: "Är planterade minnen"

Woody Allens anklagas för sexuella övergrepp mot sin styvdotter. Nu säger Allens advokat att minnena från övergreppen är planterade. – Hon tror verkligen att detta hände, men det gör inte det till sanning, säger Allens advokat Elkan Abramowitz i "Today Tuesday".

GöteborgsPosten - 19 jan 14 kl. 13:54

Carlssons osannolika superrunda i Abu Dhabi

Johan Carlssons sanslösa utveckling fortsätter. På söndagen var var han bäst av alla och klättrade till sjunde plats i Abu Dhabi. – Jag vet inte riktigt vad som händer, säger göteborgaren till GP..

Fler nyheter från BT

BT - 1 timme sedan

Skolan valets viktigaste fråga

Skolan är den viktigaste valfrågan. Det visar Ipsos mätning för Dagens Nyheter. Och väljarna tycker att Socialdemokraterna har bäst politik på skolområdet.

BT - 1 timme sedan

En efterlängtad comeback

Annika Norlin är tillbaka efter en tids frånvaro från scenen, och comebacken sammanfaller lägligt nog med att hon firar tio år som artist. Att hon varit saknad märktes tydligt på Way out West då hon genomförde sin enda spelning för året inför en publik som uttryckte sitt engagemang och sin längtan så högljutt att huvudpersonen själv hade svårt att nå fram. Under konserten rullade texterna till låtarna löpande fram på backdropen, ett drag som Norlin själv förklarade med att så vill jag alltid ha det när jag är på konsert.

BT - 1 timme sedan

Satsning som upprör

”Det blir nog rätt mycket Lockryd.” Och visst blev det mycket Lockryd när byalaget bjöd in till politikerutfrågning i Hillared. Ann Hansson från byalaget fick helt rätt i sin förmodan.

BT - 45 minuter sedan

FOI i nytt "Saudiupplägg" med Kina

Det är förbjudet att exportera vapen till Kina. Via ett bulvanupplägg vill försvarsmyndigheten FOI ändå samarbeta med den hårdföra diktaturen. Samarbetet rör en programvara som kan användas för massförstörelsevapen, rapporterar SVT.

BT - 30 minuter sedan

SVT hyllar Borås för SM-veckan

I dag träffas berörda parter för utvärdering av SM-veckan i Borås. ”Vi är väldigt nöjda med arrangemanget”, säger SVT-sportens ansvarige Ulf Nilsson. Synpunkterna kan ha betydelse eftersom Borås på nytt söker den attraktiva idrottsveckan sommaren 2017.

BT - 1 timme sedan

Rektor hotar stänga skola som stinker: "Luktar skit"

Problemet med avloppslukt på Bredaredsskolan fortgår. Tålamodet tryter nu hos både skolans föräldraförening och rektor. Om lukten blir värre inomhus drar sig Martin Eklöf, rektor, inte för att stänga skolan tillfälligt.

BT - 1 timme sedan

Lokala SD-frågor dröjer för många Boråsväljare

Med en och en halv vecka kvar till valet har Sverigedemokraterna fortfarande inte presenterat vilka frågor man vill driva lokalt. Trots det säger var tionde boråsare att de ska rösta på partiet i kommunvalet. Sverigedemokraterna har en stormig mandatperiod bakom sig i Borås, där fem av sex ledamöter hoppat av eller uteslutits ur partiet.

BT - 1 timme sedan

Tyst om miljardprojekt

Veckorna innan valet är det knäpptyst om miljardprojektet EMC, kraftvärme- och reningsverket på Sobacken. Ändå är det rykande aktuellt. För nu ligger prislappen på bordet hos Borås Energi och Miljö.

BT - 1 timme sedan

Manifest lämnar känsla av obehag

Manifest 2083, det danska gästspelet under teaterfestivalen, är en kontroversiell pjäs om den norska massmördaren Anders Behring Breivik. Vad som drev Breivik att ta livet av 77 människor sommaren 2011 är redan allmänt känt. Han är en högerextrem islamhatare, som ansåg att han var i krig med det mångkulturella samhället.

BT - 1 timme sedan

Stoppades med rånarluva

Vid halv tvåtiden i natt stoppades fyra män i en bil på Brahegatan i Borås. – När polisen genomsökte bilen fann man både brytverktyg och en rånarluva, säger Peter Adlersson, polisens presstalesman i Västra Götaland. En av männen, som alla ska vara i 20-årsåldern, tog ansvar för väskan och luvan.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.