BT > Nyheter

Wednesday, 20 August, 16:36

BT - 09 jan 12 kl. 15:28

Finlndska Elisa sprrar Pirate Bay


Finlndska bredbandsbolaget Elisa har beslutat att tills vidare sprra fildelningssajten Pirate Bay fr sina kunder.
Tingsrtten i Helsingfors beslt redan i oktober att Elisa mste sprra Pirate Bay under hot om hga bter. Elisa har verklagat domen men nu beslutat att flja tingsrttens utslag.
Sprren ska ligga kvar tills rttsprocessen avslutats. Samtidigt r det sannolikt att beslutet fr liten betydelse eftersom det r ltt att kringg.
Läs mer på BT Bilden delad av BT via deras RSS-flöde och visas på deras server.


Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar:

Fler nyheter från BT

BT - 1 timme sedan

Äntligen öppet bråk om Västlänken

Västlänken-utspelet från toppmoderaten berör hela Sjuhärad. GÖTEBORG. Ett fullskaligt politiskt krig har utbrutit i Göteborg, 25 dagar före valet.

BT - 1 timme sedan

IVO avslutar utredning om Säs-miss

Nu avslutar Inspektionen för vård och omsorg (IVO) ett ärende där Södra Älvsborgs sjukhus missade en blodpropp i bakre skallgropen hos en patient. Skälet till att utredningen avslutas är att sjukhuset vidtagit tillfredställande åtgärder för att undvika fler felbedömningar När patientens blodproppe upptäcktes, var det för sent för att avlägsna den mekaniskt. Enligt sjukhusets egen utredning, upptäcktes blodbroppen inledningsvis inte eftersom bilderna inte granskades på rätt sätt, eftersom arbetsbelastningen var hög, eftersom bilderna var svårtolkade och eftersom sjukdomstillståndet är ovanligt.

BT - 1 timme sedan

TV: Ny nätsuccé för brandmännen?

Vana vid eld och hetta – och Borås brandmän ryggade inte heller för The ice bucket challenge. Se tv-klippet i artikeln! Kanske har du redan sett tv-klippen på sociala medier.

BT - 1 timme sedan

Äntligen har krig utbrutit i Göteborg

Västlänken-utspelet från toppmoderaten berör hela Sjuhärad GÖTEBORG. Ett fullskaligt politiskt krig har utbrutit i Göteborg, 25 dagar före valet.
En strid över gränsen, från Moderaterna mot Socialdemokraterna, såväl som internt inom Moderaterna.

BT - 1 timme sedan

Trappar upp striden mot e-cigg

E-cigaretter med nikotin säljs fortfarande öppet. Nu trappar Läkemedelsverket upp striden. – Vi har identifierat ett antal företag som vi tänker gå vidare med, säger enhetschefen Per-Åke Sandvold.

BT - 2 timmar sedan

Lärarförbundet i Borås kritiska till betyg från fjärde klass

Betyg från fjärde klass är regeringens förslag. Men i Borås är lärarförbundet kritiska. Lärarna har inte tid.

BT - 2 timmar sedan

Hundratals ton mat ner i avloppet

Vi slänger över 100 kilo mat per person varje år. En fjärdedel häller vi ner i avloppet enligt en ny studie. – Många har råd att slänga mat, och många tittar också lite för mycket på datummärkningen.

BT - 2 timmar sedan

Lämnar Norrby ? för okänd summa

Achille Campion, 24, är klar för engelska Bradford. Men hur mycket Norrby IF får för sin franske forward vill klubben inte svara på. BT har under två veckors tid berättat om engelska League One-klubben Bradford Citys intresse för Norrby IF:s franska forward Achille Campion, 24.

BT - 1 timme sedan

Tv:

Vana vid eld och hetta – men Borås brandmän ryggade inte för The ice bucket challenge. Se tv-klippet i artikeln! Kanske har du redan sett tv-klippen på sociala medier.

BT - 2 timmar sedan

Flicka jagade groda ? fastnade med hand i muren

Vid ettiden idag fick räddningstjänsten rycka ut för att rädda en liten flicka som fastnat med handen i en mur. Tidigt i eftermiddag fick räddningstjänsten in ett larm från personal på Tummarpskolan i Dalsjöfors. En flicka hade jagat efter en liten groda och fastnat med handen i en stenmur när hon skulle sträcka sig efter grodan.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.