BT > Nyheter

Monday, 28 July, 06:12

BT - 09 jan 12 kl. 15:28

Finlndska Elisa sprrar Pirate Bay


Finlndska bredbandsbolaget Elisa har beslutat att tills vidare sprra fildelningssajten Pirate Bay fr sina kunder.
Tingsrtten i Helsingfors beslt redan i oktober att Elisa mste sprra Pirate Bay under hot om hga bter. Elisa har verklagat domen men nu beslutat att flja tingsrttens utslag.
Sprren ska ligga kvar tills rttsprocessen avslutats. Samtidigt r det sannolikt att beslutet fr liten betydelse eftersom det r ltt att kringg.
Läs mer på BT Bilden delad av BT via deras RSS-flöde och visas på deras server.


Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar:

Fler nyheter från BT

BT - 5 timmar sedan

FN-trupp (s)lag i luften, Löfven

Att redan nu kräva insatser i Gaza handlar om inrikespolitisk positionering. Det var väntat att Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven skulle försöka bemöta den massiva men oberättigade kritik han fick för sitt facebookuttalande om Gaza. Både S och övrig svensk vänster är djupt splittrade i Israel-Palestinafrågan, och det märktes tydligt när Löfven blev anklagad för att förrått arvet efter Olof Palme.

BT - 5 timmar sedan

Lindéns ledare: En ayatolla vars makt har överlevt sig själv?

Den brittiska affärstidningen The Economist karaktäriserar Iran som en så kallad ”djup stat”. Eftersom det för en utomstående kan vara svårt att definiera statens beslutsstrukturer, och se vilka som är dess verkliga makthavare. På pappret är dagens Iran en demokrati med allmänna val, en premiärminister och en president.

BT - 5 timmar sedan

Alla barbarer hatar kultur

Det som förenar extremister världen över är en önskan om att utplåna allt det som kan utmana den egna världsbilden. När talibanerna fick makten i Afghanistan sprängde de flera tusen år gamla Buddhastatyer och i Mosul i Irak har terrororganisationen Is rivit den helgedom som byggs på den plats där profeten Yunus, i bibeln känd som Jona, anses vara begravd. Ett uttryck för en fundamentalism som Europa senast bevittnade under andra världskriget.

BT - 6 timmar sedan

USA kräver eldupphör i Gaza

För att få ett omedelbart humanitärt eldupphör i Gaza ringde USA:s president Barack Obama personligen upp Israels premiärminster. USA:s president Barack Obama ringde på söndagskvällen svensk tid upp Israels premiärminister Benjamin Netanyahu för att få till stånd ett omedelbart, humanitärt eldupphör i Gaza, uppger Reuters. En långsiktig lösning kräver ett avväpnande av militanta grupper och en demilitarisering av Gaza, sade Obama.

BT - 14 timmar sedan

Regnvädret ställde till det i Herrljunga

Vid järnvägsviadukten på Alingsåsvägen i Herrljunga bildade regnvädret en kraftig översvämning under eftermiddagen. Enligt Trafikverket hade översvämningen ”mycket stor påverkan” över trafikläget. Även tågen mellan Herrljunga och Skövde var stillastående från tre-tiden, av åskrelaterade orsaker.

BT - 15 timmar sedan

Plötsligt regnoväder skapade kaos

Det kraftiga ovädret som under lördagen drog in i Sydsverige fortsatte att skapa kaos på flera platser under söndagen. Det kraftiga ovädret som under lördagen drog in i Sydsverige fortsatte att skapa kaos på flera platser under söndagen. Översvämningar och kraftiga tågförseningar fick många att förbanna vädergudarna.

BT - 10 timmar sedan

Blåvitt chanslöst mot Mjällby

Bottenlaget Mjällby knäckte Göteborg med 3–0 (1–0) i jakten på nytt allsvenskt kontrakt med Anders Linderoth vid rodret. Den exallsvenske tränaren, spelaren och landslagsmannen gjorde sin första match vid sidlinjen. Tränarbytet gav effekt.

BT - 10 timmar sedan

Fastklämda efter singelolycka

Två personer fastnade i bilen efter en trafikolycka i höjd med Fritsla. Två personer som färdades på riksväg 42 körde av okänd anledning in i räcket vid sidan av vägen i höjd med Fritsla lite före 18.30.

BT - 10 timmar sedan

Minskat hot om terrordåd i Norge

Efter ny information tonar den norska säkerhetspolisen PST nu ner terrorhotet. Men nivån om risk för terrordåd eller beredskapen sänks inte i landet. Ingen har gripits i Norge i samband med terrorhotet men den norska säkerhetspolisen PST har fått in mycket ny information.

BT - 16 timmar sedan

Elfsborg ny serietvåa efter 3-0-kross

Elfsborg är ny tvåa i allsvenskan efter att ha kört över Norrköping med 3–0. Se alla målen i artikeln! Slitna efter långresa till Azerbajdzjan, 120 minuters spel i stark värme och nervpirrande straffläggning?

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.