BT > Nyheter

Saturday, 22 November, 03:40

BT - 09 jan 12 kl. 15:28

Finlndska Elisa sprrar Pirate Bay


Finlndska bredbandsbolaget Elisa har beslutat att tills vidare sprra fildelningssajten Pirate Bay fr sina kunder.
Tingsrtten i Helsingfors beslt redan i oktober att Elisa mste sprra Pirate Bay under hot om hga bter. Elisa har verklagat domen men nu beslutat att flja tingsrttens utslag.
Sprren ska ligga kvar tills rttsprocessen avslutats. Samtidigt r det sannolikt att beslutet fr liten betydelse eftersom det r ltt att kringg.
Läs mer på BT Bilden delad av BT via deras RSS-flöde och visas på deras server.


Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar:

Fler nyheter från BT

BT - 14 timmar sedan

Svensson till BT: "Jag har en dålig känsla"

Anders Svensson, 38, är kontraktslös om en vecka. Elfsborg har sagt upp senaste avtalet – och nu funderar storstjärnan på om det är färdigspelat i Borås. – Jag hade en dålig känsla efter senaste mötet, och känslan har blivit sämre veckorna efter det, säger Svensson till BT.

BT - 5 timmar sedan

Försökte stjäla dator ? åkte fast

En man ertappades på bar gärning efter en stöld på Netonnet i eftermiddag. Han upptäcktes då han försökte få med sig en dator, värd omkring 3500 kronor, ut ur butiken. Han hördes av polis på plats, erkände brottet och fick därefter lämna platsen, fortfarande misstänkt.

BT - 14 timmar sedan

Känsloladdat avsked av en fotbollslegendar

Jon Jönssons armar om Arber Zeneli – det är min starkaste bild från Ödeshögs kyrka. Där tog familj och vänner i dag avsked av Klas Ingesson. Först var tanken att begravningen skulle bli en liten ceremoni för familj och bara de allra närmaste.

BT - 6 timmar sedan

Förskolebarn vill bli smalare

130 000 personer i Sverige lider av en ätstörning. Och de drabbade blir allt yngre. – Vi har fått samtal från förskolepersonal, säger Hanna Kihlander vid Riksföreningen mot ätstörningar, Frisk och fri.

BT - 7 timmar sedan

Fullt hus på skolans melodifestival

Ambitiösa tävlande, en seriös jury och en entusiastisk publik. Allt var som det ska när Hestra Midgårdsskolan ordnade melodifestival. Melodifestivalen är en tradition sedan flera år tillbaka och arrangeras av skolans föräldraförening.

BT - 15 timmar sedan

Så var Kronprinsessan Victorias dag i Borås

I dag fick Textile fashion center och högskolan finbesök av kronprinsessan som fick ta del av forskning och klädutställningar. –Jag är imponerad av bredden. Det var fascinerande att ta del av, säger hon.

BT - 8 timmar sedan

Hult gör comeback efter otäck skada

En otäck nackskada har hållit Niklas Hult, 24, borta från spel i en månad. Men i morgon kväll gör den tidigare Elfsborgsstjärnan comeback hemma mot Reims. – Jag är oerhört sugen på att spela, säger han till BT.

BT - 15 timmar sedan

Kronprinsessan imponerad av kreativiteten i Borås

I dag fick Textile fashion center och högskolan finbesök av kronprinsessan som fick ta del av forskning och klädutställningar. –Jag är imponerad av bredden. Det var fascinerande att ta del av, säger hon.

BT - 14 timmar sedan

Carlsson: "Göran kommer alltid att finnas i mitt hjärta"

Boråsaren Ingvar Carlsson mindes vännen Göran Johansson med värme och saknad i sitt minnestal. Det var många hundra besökare i Eriksbergshallen när Göteborgs starke man Göran Johansson begravdes. Det hela inleddes med Taubes visa “Inbjudan till Bohuslän”.

BT - 12 timmar sedan

Rektorn står bakom knarkåtalad

Rektorn har förtroende för en man som jobbar på en skola i Borås trots att han åtalats för tio brott och riskerar ytterligare åtal. - Han gör ett fantastiskt jobb och har ju inte dömts för någonting än, säger rektorn. BT har tidigare berättat att mannen i 25-årsåldern arbetar som elevassistent och fritidsledare på en skola i Borås.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.