BT > Nyheter

Tuesday, 21 October, 04:08

BT - 09 jan 12 kl. 15:28

Finlndska Elisa sprrar Pirate Bay

Snusbolaget.se

Finlndska bredbandsbolaget Elisa har beslutat att tills vidare sprra fildelningssajten Pirate Bay fr sina kunder.
Tingsrtten i Helsingfors beslt redan i oktober att Elisa mste sprra Pirate Bay under hot om hga bter. Elisa har verklagat domen men nu beslutat att flja tingsrttens utslag.
Sprren ska ligga kvar tills rttsprocessen avslutats. Samtidigt r det sannolikt att beslutet fr liten betydelse eftersom det r ltt att kringg.
Tips: Testa JohnSlots gratis.
Läs mer på BT Bilden delad av BT via deras RSS-flöde och visas på deras server.


Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar:

Fler nyheter från BT

BT - 3 timmar sedan

Svahnström: Vi danskar törs, ni svenskar fortsätter tiga...

Medan danska jaktflyg sedan 16 oktober flyger över Irak, och även har fällt bomber i kampen mot jihadistgruppen Isalmiska staten, ägnar sig svenskarna åt navelskådande, interna tjafs. Det anser danskarna som förundrat iakttar hur man i Sverige lägger kraft på att diskutera huruvida landet finns med på en lista över USA-allierade mot IS eller inte. Suck och stön.

BT - 3 timmar sedan

Vad säger Bildt om amiralens avslöjande?

Det konteramiralen sa på presskonferensen på söndagskvällen var egentligen rätt sensationellt, men det försvann i upphetsningen över den färska bilden på den misstänkta främmande miniubåten på Jungfrufjärden och nyfikenheten över vad det ryskägda bunkerfartyget NS Concords navigerande i Östersjön. Anders Grenstad, ställföreträdande chef för Försvarsmaktens insatsledning, sa att ”det under flera års tid gjorts observationer i det aktuella området och att det bildar ett mönster”. Med undantag för jakten/insatsen utanför Öckerö 2011 har det i princip varit helt tyst om ubåtsspaningar i svenska vatten.

BT - 3 timmar sedan

Vill V i Borås höja priset på el?

Nu gäller det att förhindra att valfriheten hotas av de rödgröna. Det var ingen vanlig presskonferens i Stadshuset. Socialdemokraternas Ulf Olsson, Miljöpartiets Tom Andersson och Vänsterpartiets Ida Legnemark skulle nämligen informera om hur det politiska styret i Borås ska formeras efter valet.

BT - 5 timmar sedan

Rosa hjältar som siktar på 500 000: "Otroligt många vill skänka saker"

För femte året i rad samlar Think Pink-rörelsen i Borås in pengar till Cancerfondens Rosa bandet-insamling. Själva insamlingsgalan är på torsdag, men redan i kväll smygstartar Think Pink sin insamling på Sinnenas hus. I foajén är det livlig aktivitet när besökarna spanar in konstverken som auktioneras ut.

BT - 6 timmar sedan

Kraftig brand i Gamla stan

En butikslokal i Gamla stan i Stockholm har fattat eld. Räddningstjänsten arbetar nu med att evakuera boende i huset, samt en intilliggande byggnad, samtidigt som man kämpar för att få kontroll över branden. I huset där branden uppstått är 16 personer folkbokförda som boende.

BT - 6 timmar sedan

Känslofyllt när Carlsson valdes till ordförande

Stefan Carlsson (S) är ny ordförande i kommunstyrelsen. Det beslutade kommunfullmäktige ikväll. Johan Björkman (M) valdes till ny vice ordförande.

BT - 7 timmar sedan

Därför ljög försvaret om bilden

Försvarsmakten lämnade medvetet felaktiga uppgifter om plats för misstänkta undervattensobservationer. En röd ring på Jungfrufjärden utanför Dalarö skulle varit den plats där en privatperson fotograferat ett föremål. Enligt Sveriges Television visar dock flera detaljer att bilden tagits någon annanstans än vad myndigheten påstår – något nu presschefen Philip Simon medger.

BT - 7 timmar sedan

Fyllekörde hjullastare nära Avenyn

Den berusade 19-åringen hittade en hjullastare med nycklarna kvar i låset. Nu åtalas han för grovt rattfylleri för att ha kört det tunga fordonet nära Göteborgs paradgata Avenyn mitt i natten, skriver gp.se.

BT - 7 timmar sedan

Inbrottstjuv haffades framför tv:n

Fransk polis överraskade en tjuv som slagit sig ner framför tv:n i huset han brutit sig in i. Mannen hade öppnat en flaska champagne när polisen grep honom i staden Provins i lördags. – Han greps med sitt byte, bland annat pass och pengar, säger en poliskälla.

BT - 7 timmar sedan

Maktposterna nu fördelade

Ulricehamns nya kommunfullmäktige har valt Celso Silva Goncalves (S) till ordförande. Vice ordförande blev Lars Holmin (M) efter sluten omröstning. Valet av socialdemokraten Celso Silva Goncalves till kommunfullmäktiges ordförande gav knappast upphov till några höjda ögonbryn och han valdes utan votering.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.