BT > Nyheter

Wednesday, 03 September, 04:05

BT - 09 jan 12 kl. 15:28

Finlndska Elisa sprrar Pirate Bay


Finlndska bredbandsbolaget Elisa har beslutat att tills vidare sprra fildelningssajten Pirate Bay fr sina kunder.
Tingsrtten i Helsingfors beslt redan i oktober att Elisa mste sprra Pirate Bay under hot om hga bter. Elisa har verklagat domen men nu beslutat att flja tingsrttens utslag.
Sprren ska ligga kvar tills rttsprocessen avslutats. Samtidigt r det sannolikt att beslutet fr liten betydelse eftersom det r ltt att kringg.
Tips: Besök accessoarsbutiken SirJames.se
Läs mer på BT Bilden delad av BT via deras RSS-flöde och visas på deras server.


Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar:

Fler nyheter från BT

BT - 6 timmar sedan

TV: 16-årig boråsare vidare i Idol

Claes af Geijerstam gav sig ut på jakt efter en oupptäckt Idol-talang. Han hittade den i Borås. Se tv-klippet i artikeln!

BT - 5 timmar sedan

Radioprofil sparkas efter nazistkupp

Jönköpingsmusikern och radioprofilen Fredrik Boltes sparkas med omedelbar verkan från P4 Jönköping. Det sedan han lurat en lokal SD-politiker att sjunga till musik från en gammal nazistmarsch. – Det var väntat att det skulle bli så här.

BT - 5 timmar sedan

Få förstår ordet jobbskatteavdrag

Fyra av tio i Sverige vet inte vad ordet "jobbskatteavdrag" betyder. Det enligt en undersökning Novus gjort åt radioprogrammet Språket i Sveriges Radio. En av fem förstår inte ordet reform och var fjärde vet inte vad utanförskap betyder, visar undersökningen om hur bra människor förstår ord som politiker använder.

BT - 8 timmar sedan

Sotloff uppges ha halshuggits

Islamiska staten har släppt en video som påstås visa avrättningen av den amerikanske journalisten Steven Sotloff. Vita huset undersöker videon, men kan i nuläget inte säga om den är äkta. I filmen, som hittades av gruppen SITE som bevakar islamistgrupper på nätet, syns den 31-årige frilansjournalisten Steven Sotloff på knä i ett ökenlandskap.

BT - 6 timmar sedan

Apple: Riktad kändisattack

Det var inget allmänt stort intrång i molntjänsten Icloud utan handlar om en "riktad attack" mot en del kändisars konton. Det förklarade Apple på tisdagen. I helgen avslöjades att privata nakenbilder på kändisar läckt ut från Icloud.

BT - 6 timmar sedan

Guidetti hoppas fortfarande på flytt

Övergångspapperen hann inte fram i tid, men de var påskrivna före midnatt. Därför kan John Guidettis flytt till Celtic räddas. – Det håller på att lösa sig.

BT - 6 timmar sedan

Kan tvingas backa från vallöften

Socialdemokraternas vallöften är klart dyrare än Alliansens och ger arbetslösa och sjuka mer i plånboken. Men Stefan Löfven kan få backa från en del i förhandlingar med Miljöpartiet. S valmanifest innehåller satsningar på totalt 40,5 miljarder kronor.

BT - 6 timmar sedan

16-åring från Borås vidare i Idol

Claes af Geijerstam gav sig ut på jakt efter oupptäckt Idol-talang. Han hittade den i Borås. Plötsligt stod han framför dörren med sin jubileumsbiljett.

BT - 8 timmar sedan

Journalist halshuggen av IS

Extremisgruppen Islamiska staten har släppt en video som sägs visa avrättningen av den 31-årige journalisten Steven Sotloff. Uppgifterna kommer från gruppen SITE som bevakar islamistgrupper på nätet. Steven Sotloff fanns med i den video som sägs visa avrättningen av den amerikanske journalisten James Foley.

BT - 7 timmar sedan

Ingesson hyllas stort i Ödeshög

Elfsborgs manager Klas Ingesson uppmärksammas i sin hemkommun Ödeshög. GT berättar att 94-hjältens hemort i dag invigt en idrottsplats – för spontanidrott och friidrott – som fått namnet Klas Ingesson arena. – Vi funderade på vad den skulle heta och då kom Klas namn upp.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.