BT > Nyheter

Friday, 18 April, 20:12

BT - 09 jan 12 kl. 15:28

Finlndska Elisa sprrar Pirate Bay


Finlndska bredbandsbolaget Elisa har beslutat att tills vidare sprra fildelningssajten Pirate Bay fr sina kunder.
Tingsrtten i Helsingfors beslt redan i oktober att Elisa mste sprra Pirate Bay under hot om hga bter. Elisa har verklagat domen men nu beslutat att flja tingsrttens utslag.
Sprren ska ligga kvar tills rttsprocessen avslutats. Samtidigt r det sannolikt att beslutet fr liten betydelse eftersom det r ltt att kringg.
Läs mer på BT Bilden delad av BT via deras RSS-flöde och visas på deras server.


Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar:

Fler nyheter från BT

BT - 4 timmar sedan

Lurades på 10 000 av svarttaxi

En man som tog en svarttaxi hem till Kristineberg sent i torsdags kväll blev 10 000 kronor fattigare. På något sätt lyckades chauffören lura av mannen hans kontokort med tillhörande kod. – Personen som åkte var väl inte helt okej efter fotbollsmatch och krogbesök.

BT - 5 timmar sedan

"Kommer aldrig glömma deras ansikten"

I torsdags blev Håkan misshandlad igen. Nu planeras en ny manifestation för att stötta det drabbade homosexuella paret i Kinna. – 99 procent av Markborna står på vår sida, säger Håkan.

BT - 8 timmar sedan

Mark 17 procent över rikssnittet

Boende i Västra Götaland löper störst risk i landet för att insjukna med en psykisk diagnos. Marks kommun ligger långt över rikssnittet. Boende i Västra Götaland löper störst risk i landet att insjukna med en psykisk diagnos.

BT - 7 timmar sedan

Påskdopp i Varberg

I går var det dags för det årliga påskdoppet i Varberg. Några som deltog var familjen Ehnar från Borås. – Det är en tradition i Varberg, varje år det här datumet så badar man.

BT - 8 timmar sedan

Just nu: Dieselutsläpp i Sexdrega

Det är just nu halkigt på väg 154, i höjd med kyrkan i Sexdrega, i båda riktningarna. Räddningstjänsten är på väg till platsen, för att få bort bränslet som har läckt ut på vägbanan. – Det är troligtvis någon bil som tankat för mycket så att det har spillt ut på vägen.

BT - 8 timmar sedan

Många sjukskrivna i Mark

Boende i Västra Götaland löper störst risk i landet för att insjukna med en psykisk diagnos. Marks kommun ligger långt över rikssnittet. Det visar siffror som TT tagit del av från Försäkringskassan när man för första gången gjort en rikstäckande studie kring just risken att bli sjuk med psykisk diagnos.

BT - 9 timmar sedan

Påskvärmen dröjer

Ett lågtryck med regn och lägre temperaturer inleder påskhelgen i stora delar av landet. Många lediga påskfirare har hoppats på att veckans prognoser om sol och värme ska hålla. Men det är ett lågtryck som inleder helgen, med regn, spridda skurar och lite lägre temperaturer i stora delar av landet.

BT - 10 timmar sedan

Vanligaste födelsedagen i din kommun

Statistiska Centralbyrån har undersökt vilken den vanligaste födelsedagen är i olika kommuner. 305 boråsare har inom kort anledning att fira. Hela Sjuhärad inne i artikeln.

BT - 10 timmar sedan

Försökte kapa planet - med chokladsvärd

"Flyg mej till OS, annars använder jag mitt Toblerone-svärd." Någonting åt det hållet ska en 23-årig finländare ha ropat på en flight Amsterdam–Hongkong den 14 februari. Nu väntar rättegång.

BT - 10 timmar sedan

Dags att vattna gräsmattan!

Fram med trädgårdsredskapen! För den som vill kunna sätta fötterna på en frodig och mjuk gräsmatta i sommar är det hög tid att börja gödsla och vattna. – Det är viktigt att man försöker jämna ut gödslingen under en viss tidsperiod, säger Tom Ericsson, docent i ekologi och miljövård vid Sveriges Lantbruksuniversitet.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?