SvD > Nyheter

Saturday, 04 July, 13:44

SvD - 02 apr 12 kl. 11:42

Zlatan tyst: ?Jag kan inte nationalsngen?


Stjrnan om sin krlek till Sverige..
Läs mer på SvD


Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar:

Fler nyheter från SvD

SvD - 30 minuter sedan

Forskar på ny fälla mot mördarsnigel

Mördarsniglarna ser ut att gå mot ett rekordår – och kommer att orsaka skador för miljonbelopp. Nu kan forskare ha hittat en ny metod att ta död på trädgårdsmarodörerna..

SvD - 45 minuter sedan

Toppmäklare ska rädda Shanghaibörsen

Toppmäklare stödköper aktier för drygt 160 miljarder kronor i ett försök att rädda Shanghaibörsen. På bara tre veckor har börsen tappat 25 000 miljarder kronor av sitt värde, rapporterar Reuters..

SvD - 45 minuter sedan

Nejsidan: Sparpolitiken en atombomb mot sjukvården

Sjunkande löner, kapade pensioner och växande fattigdom göder nejsidan inför folkomröstning i Grekland. Kris råder framför allt i sjukvården – med flera miljoner greker som inte längre är sjukförsäkrade..

SvD - 1 timme sedan

Ledare fördömer barbarisk attack

Nästan 200 personer har avrättats i en ny våg av attacker av Boko Haram i nordöstra Nigeria. Nu tar Frankrikes president Francois Hollande initiativ till ett nytt toppmöte för att bekämpa terrorgruppen..

SvD - 1 timme sedan

Dödsdom för mord på gruvarbetare

En domstol i Heibei i östra Kina bekräftar en tidigare dödsdom mot fem personer som mördat gruvarbetare för att få ut försäkringspengar..

SvD - 1 timme sedan

Västerlandets bild av Grekland är kluven

Det drömda och det glömda Grekland. Å ena sidan idealiseras landet som Västerlandets vagga, å andra sidan ses det som en nation av fifflare. Marcus Priftis skriver om hur en ekonomiskt oförsvarbar stålbadspolitik gentemot Grekland försvaras med moraliska argument..

SvD - 1 timme sedan

Svenska värmeböljor vi minns

Varje sommar brukar bjuda på åtminstone en värmebölja. Men i bland, när allt faller på plats, kan det bli extrema temperaturer i Sverige. Tillsammans med SMHI har SvD tittat på de största och mest mytomspunna värmeböljorna genom åren..

SvD - 3 timmar sedan

En värld utan vassa armbågar

SvD - 3 timmar sedan

Sommartider är tyvärr också olyckstider

”Bilen körde av riksväg 40 och krockade med fundamentet till en viadukt och de båda 20-åringarna omkom i olyckan”. En TT-notis från den 13 mars i år från Jönköping. Två rader.

SvD - 4 timmar sedan

Förnekar order om att döda

Den mexikanska regeringen förnekar att det fanns militära order uppifrån att skjuta ihjäl misstänkta kriminella förra året. Detta trots uppmaningar från bland andra FN att gå vidare med nya bevis i fallet..

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.