Nyheter 24 > Nyheter

Saturday, 01 November, 13:14

Nyheter 24 - 02 apr 12 kl. 14:35

VIDEOEXTRA: Hr strtar de ner fr ett 60 meter lngt stup

Snusbolaget.se


Bogseringsarbetet vid bergsstupet gick allt annat n bra. Lyckligtvis verlevde de bda frarna utan ngra strre skador. NORDLAND/LEIRFJORDEN. Bogseringsarbetet p en lastbil som krt fast nra ett stup p sndagsfrmiddagen gick allt annat n bra. Nr en brgningsbil frsker dra loss lastbilen strtar i stllet de bda fordonen ned fr bergsvggen.?
Tips: Testa JohnSlots gratis.
Läs mer på Nyheter 24 Bilden delad av Nyheter 24 via deras RSS-flöde och visas på deras server.


Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar:

Fler nyheter från Nyheter 24

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är världens tunnaste smartphone

Den är nämligen den smalaste smarttelefonen du kan köpa för pengar.

Åtminstone är den smalare än både Samsung’s Galaxy S5, The HTC One M8, The Sony Xperia Z3 Compact – och en helt vanligt blyertspenna, med en tjocklek på strax under sju milimeter, skriver Huffington Post.

LÄS MER: 6 saker du kan köpa i stället för en iPhone 6iPhone 6 lättare

Inte oväntat är det den kinesiska tillverkaren Oppo Electronics som i och med deras nya telefon, med namnet R5, nu säljer den – för stunden – tunnaste smarttelefonen på marknaden.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nu är den här – ölen du inte blir bakfull av

En grupp näringsforskare vid Griffith University Health Institute i Australien ska nämligen ha tagit fram en öl som inte gör dig dålig.

– Vi vet att öl är en mycket populär drink, särskilt efter sport eller ansträngning, säger forskaren Ben Desbrow till ABC News. Från vårt perspektiv handlar det om att minska skaderiskerna men fortfarande kunna tillåta människor att dricka öl utan att bli uttorkade.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Ringa är inte ens nummer fem på listan – här är vad vi egentligen gör med mobilenDet här använder vi mobilen till


LÄS MER: Unga avbryter sexakten- för att svara i telefonNästan fyra av tio smartphone-användare uppgav att de skulle klara sig utan en ringfunktion på mobilen. 52 minuter per dag. Endast 20 minuter av tiden ägnas åt att ringa samtal.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nyheter24 ville intervjua "Grannen" – du kan aldrig gissa vad som hände sen

försökte få tag på "Grannen i Beck", nämligen Ingvar Hirdwall, för att fråga honom om hur en bra granne ska vara. Tyvärr ville han inte ställa upp på det. 
"Grannen" citerar Hamlet när vi frågar om vi får publicera konversationen: 


Och ännu en lärdom:
Slutligen var vi tvungna att fråga:.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"Därför bör du kolla din partners mobil"

Bloggaren Lisa Sjösten skrev under torsdagskvällen ett uppmärksammat inlägg på sin blogg, där hon förklarade varför hon tycker att man bör kolla sin partners mobil om man är osäker på hen. Lisa och fortsätter:
– I alla tjej och damtidningar är säger man alltid stort nej på den frågan. Men jag håller fan inte med.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Du har klämt finnar fel hela tiden

När Dr Mehmet Oz, gästade den amerikanska talkshowen Oprah, berättade han att mänskligheten klämt finnar fel hela tiden. LÄS MER: Skönhetsknepet som Jihde aldrig gör om– Kläm inte finnen, då du kommer att massakera den. Du förstör all frisk vävnad då, säger han.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Mirakelkatt räddades – hade fastnat i motor

 Köraren märkte att något var fel på styrning av bilen, skriver Jezebel, förär han kollade under motorhuven satt katten där och tittade på honom. Den lilla missen hade startade en insamlingDet kostade nämligen 11 000 kronor initialt att stabilisera katten och sedan 5500 kronor om dagen att vårda honom. Otroligt nog har fondenÖverskottet kommer att gå till den organisation som har försett honom, och många andra katter med nya hem.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nu kan du ta reda på när du ska dö – med hjälp av din iPhoneDeadline

Är du nyfiken på hur lång tid du har kvar innan det är dags att lämna in? Då kanske appen Deadline är något för dig. LÄS MER: Här är Skypes nya Snapchat-utmanare Frågan är bara om du kommer ha kvar din iPhone så pass länge så att du kan se räkningen slutföras.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Se polarnas post-it-prank på födelsedagenSå många post-its gick det åt

– Den där bilen är det Jonas bryr sig om. Alltså han älskar den där bilen, berättar Eddie Cardestål för Nyheter24. Det var just därför Eddie och hans kompisar bestämde sig för att överraska sin vän på 30-årsdagen, genom att täcka bilen med hundratals gula post-it-lappar och sedan stänga in den mellan två betongsuggor.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Läkarnas misstag ledde till spräckt tjocktarm och 32 stygn

Hans, 84, från Skåne skulle in till sjukhuset och operera sitt knä. Men när läkarna såg att han hade dåliga blodvärden bestämde de sig för att göra en koloskopi, det vill säga undersöka tjocktarmen med en slang. Läkarna sprutade dock in för mycket luft i Hans, vilket gjorde att tjocktarmen sprack, skriver Skånskan.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.