Nyheter 24 > Nyheter

Saturday, 25 October, 07:34

Nyheter 24 - 02 apr 12 kl. 14:35

VIDEOEXTRA: Hr strtar de ner fr ett 60 meter lngt stup

Snusbolaget.se


Bogseringsarbetet vid bergsstupet gick allt annat n bra. Lyckligtvis verlevde de bda frarna utan ngra strre skador. NORDLAND/LEIRFJORDEN. Bogseringsarbetet p en lastbil som krt fast nra ett stup p sndagsfrmiddagen gick allt annat n bra. Nr en brgningsbil frsker dra loss lastbilen strtar i stllet de bda fordonen ned fr bergsvggen.?
Tips: Testa JohnSlots gratis.
Läs mer på Nyheter 24 Bilden delad av Nyheter 24 via deras RSS-flöde och visas på deras server.


Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar:

Fler nyheter från Nyheter 24

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här finns det största hotet mot SverigeOm Must

Vad var det egentligen som hände i skärgården i veckan? Den frågan kommer kanske aldrig besvaras, men klart är att sökandet avslutats. Vid en presskonferens på fredagen meddelade Försvarsmakten att det inte varit någon "konventionell ubåt" i skärgården, samt att det inte med säkerhet går att bevisa att någon främmande undervattensverksamhet ägt rum – även om det är troligt att så är fallet.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Alkohol värre än cannabis för ungas IQStudien

Det påverkar inte ungas IQ och skolresultat att använda cannabis, menar forskarna.  Bakgrunden är en ny studie som visar att den som tar drogen då och då inte alls påverkas. Det finns i alla fall inget som tyder på det.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

8 tips – så undviker du att vara rasistisk på Halloweenfesten

Halloween närmar sig och vi får chansen att för en dag låtsas att vi är någon annan med hjälp av en rolig utklädnad. Tyvärr innebär det också att många klär sig rasistiskt och ägnar sig åt kulturell appropriering, det vill säga att personer som tillhör en viss kulturell grupp tar uttryck som förknippas med en annan kulturell grupp. Ofta kan det handla om att klä ut sig genom att måla ansiktet svart eller brunt, ha en bindi i pannan eller "indianfjädrar" i håret.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"Världens bästa actionspel"Fakta

Den japanska spelstudion Platinum Games grundades 2006 av Shinji Mikami, Atsushi Inaba och Hideki Kamiya, nyckelpersonerna bakom framgångsrika spel som Resident Evil, Devil May Cry och Okami. 2009 slog de igenom med Bayonetta, ett kritikerrosat actionspel som dessvärre blev en försäljningsflopp. Med Nintendo som distributör är de nu tillbaka med en efterlängtad uppföljare.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Ubåtsjakten – så många miljoner i sjön

På fredagsmorgonen kom försvaret med beskedet att ubåtsjakten avbryts. Så här skrev myndigheten i ett pressmeddelande: "Det innebär att huvuddelen av fartygs- och amfibieförbanden gått i hamn och återtagit normal beredskap. Kvar i området finns mindre markenheter med specifika uppgifter".

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är bilderna världen egentligen inte ska se

Sedan 2012 har nyhets- och bildbyrån AP ett kontor i Nordkorea. I veckan publicerades unika bilder från vardagslivet i det från omvärlden skyddade landet.  Under tiden som bilderna togs var fototeamet konstant under hård bevakning och fick inte söka kontakt med och absolut inte prata med befolkningen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Försvaret slutar leta efter ubåt i skärgården

STOCKHOLM. Den vilda jakten på en misstänkt rysk ubåt verkar nu vara definitivt över i Stockholms skärgård – efter en operation som pågått i nästan en vecka.Nu avbryts nämligen sökandet, uppger Försvarsmakten i ett pressmeddelande.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Samuel, 15 har ADHD – nu skriver han öppet brev till politikerna: "Vi kommer bli utstötta"Samuels brevTilläggsbeloppet

Samuel Bowallius är 15 år. Han är arg på politikerna i Täby. De har bestämt att elever som Samuel ska integreras i den vanliga skolan.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Katten var förgiftad – räddades med vodka

ENGLAND. Veterinärer prövade en okonventionell metod när katten Missey fick kylarvätska hälld över sig av ligister.Missey fick i sig en del kylarvätska och rusades till djursjukhuset.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är KFC:s nya superburgare – kyckling, kött & bacon

SYDKOREA. Tycker du att brödet i hamburgaren är ett djävulens påfund, som bara snor en massa plats i magen som bättre kunde användas åt kött?
I så fall håller KFC i Sydkorea med dig.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.