Nyheter 24 > Nyheter

Sunday, 21 December, 11:43

Nyheter 24 - 02 apr 12 kl. 14:35

VIDEOEXTRA: Hr strtar de ner fr ett 60 meter lngt stupBogseringsarbetet vid bergsstupet gick allt annat n bra. Lyckligtvis verlevde de bda frarna utan ngra strre skador. NORDLAND/LEIRFJORDEN. Bogseringsarbetet p en lastbil som krt fast nra ett stup p sndagsfrmiddagen gick allt annat n bra. Nr en brgningsbil frsker dra loss lastbilen strtar i stllet de bda fordonen ned fr bergsvggen.?
Läs mer på Nyheter 24 Bilden delad av Nyheter 24 via deras RSS-flöde och visas på deras server.


Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar:

Fler nyheter från Nyheter 24

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Missbrukare delar med sig av vardagen på instagram: "Folk ser oss på ett visst sätt"Instagramkontot

Magnus Hellberg, musiker, har startat instagramkontot "Detärinsidansomräknas" för att människor som är missbrukare ska ha chansen att visa sin verklighet. – Det finns många som vill visa sin historia och sin vardag, säger Magnus Hellberg till Nyheter24.  Önskar någon lyssnat Hennes bror dog av en överdos – ett år senare hjälper hon de hemlösaMissbrukat alkohol
Elly har främst missbrukat alkohol, cannabistabletter och Benso.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Är män som gillar stark mat manligare än män som föredrar svagare?

Att det är testosteronhalten som ska avgöra hur mycket "man" en man är tycker inte vi är den ultimata mätmetoden. Det är dock så den här studien skulle kunna uppfattas.Det är Grenobles universitet som kommit fram till slutsatsen att män med förkärlek till stark mat tenderar att ha högre testosteronhalt än män med något mildare smak, rapporterar Quartz Magazine.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Efter 40 år får han robotarmar – hans reaktion är fantastisk

Les Baugh från USA har levt utan armar sedan en tragisk olycka för 40 år sedan. Men nu, tack vare duktiga forskare, kommer han kunna leva ett snarlika liv som innan olyckan. Han har nämligen fått fungerande armar – genom fullständgt otrolig forskning.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här plågas arbetarna för din Iphones skull

Här är videon som visar arbetsförhållandena i Apples fabrik i Kina. Och vad BBC:s dolda kameran kan visa är fruktansvärt. Arbetsveckor på över 60 timmar, anställda som är så trötta så att de somnar på sina platser, chefer som säger att det kan leda till döden om man somnar, och arbetare som tvingas till övertid.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

7 hälsomisstag du gör varje morgon

Efter en hel natts sömn så har din kropp vätskebrist, försök därför att starta varje morgon med ett glas vatten2. Många tar med sig mobilen till sängen och surfar innan läggdags vilket påverkar sömnen
4. Du väntar med att dra upp persiennerna Det finns inget bättre sätt att väcka kroppen på än med dagsljus!

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Oväntad cykeltur – kille krockar med hjort

USA. Silas Patlove var ute och tog en cykeltur när olyckan var framme.Patlove råkade nämligen krocka med en hjort som sprang rakt ut på vägen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

9 saker som du råkar ut för på julfesten – varje gång

Det börjar närma sig jul. Nu har du bara ett hinder att ta dig förbi innan du kan lämna kontoret och låta julefriden sänka sig över ditt liv – den obligatoriska jobbjulfesten. Du tror att du kan lära dig av tidigare misstag.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Män har roligare med män än med kvinnor – i alla fall på jobbet

Jobbar du på en mans- eller kvinnodominerad arbetsplats och känner att du aldrig riktigt får någonting gjort? Det här kan vara förklaringen.Arbetsplatser med jämn könsfördelning är nämligen produktivare, visar en ny studie, enligt Business Insider.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Överviktig man mosade ihjäl åsna

SPANIEN. Djurrättsorganisationer i Spanien har rasat efter att en åsna var tvungen att avlivas efter att ha blivit ihjälklämd, skriver The Telegraph. LÄS MER: Hunden fick ögonen bortopererade – efter grov misshandel Åsnan Platero hölls som en del av en julanordning och var inte tänkt att röras.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.