Nyheter 24 > Nyheter

Thursday, 29 January, 11:15

Nyheter 24 - 02 apr 12 kl. 14:35

VIDEOEXTRA: Hr strtar de ner fr ett 60 meter lngt stupBogseringsarbetet vid bergsstupet gick allt annat n bra. Lyckligtvis verlevde de bda frarna utan ngra strre skador. NORDLAND/LEIRFJORDEN. Bogseringsarbetet p en lastbil som krt fast nra ett stup p sndagsfrmiddagen gick allt annat n bra. Nr en brgningsbil frsker dra loss lastbilen strtar i stllet de bda fordonen ned fr bergsvggen.?
Läs mer på Nyheter 24 Bilden delad av Nyheter 24 via deras RSS-flöde och visas på deras server.


Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar:

Fler nyheter från Nyheter 24

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

JUST NU: Göran Hägglund avgår

Efter 11 år som partiledare för Kristdemokraterna meddelade i dag Göran Hägglund att han avgår.Om ca tre minuter inleder jag en presskonferens där jag meddelar att jag kommer att lämna uppgiften som partiledare för kristdemokraterna.— Göran Hägglund (@goranhagglund) January 29, 2015
Göran Hägglund var fram till sin avgång i dag den partiledare i Riksdagen som suttit längst på ledarposten.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Han är din bästa kompis när du känner dig lite ledsen

Benjamin Bennet borde bli namnet på allas läppar. Av någon oklar, men väldigt fin anledning sitter han blickstilla och ler fyra timmar om dagen, spelar in det och delar det med världen på sin Youtubekanal och på sin hemsida sittingandsmiling.com.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Den före detta spionen Stig Bergling är död

Han dömdes för spioneri åt Sovjet 1979 och satt fängslad till 1997.Den senaste tiden har han varit svårt sjuk i Parkinson, och för fem dagar sedan avled han, 77 år gammal. Texten uppdateras.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

KDU: "Islamismen är ett konkret hot mot samhället"

"Islamismen är största hotet mot demokratin", det är rubriken på en debattartikel som KDU:s ordförande Sara Skyttedal publicerar i torsdagens Expressen. Skyttedal kritiserar bland annat Örebro kommun för deras uppmärksammade insatser riktade motmänniskor som stridit för terrorsekten IS och skriver att Sverige "bör inspireras av den tyska uppfattningen om kämpande demokrati och införa ett förbud mot medlemskap i en grundlagsfientlig organisation". LÄS MER:Sara Skyttedal (KDU): "Sverige behöver ett medborgarskapstest"Bild: Felicia Lundqvist, KDU
Hon skriver att "enligt säkerhetspolisen utgör den våldsbejakande islamismen ett konkret hot mot samhället" och att "vi har ett moraliskt ansvar att göra vad som står i vår makt för att stoppa Sverige från att bli en bas

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Ja, det fanns idioter som ringde 911 när Facebook kraschade

Ibland blir man ju bara trött på vilka nötter det finns där ute i världen. Det här är ett bra exempel på det. Under måndagen, när Facebook låg nere i några timmar, så var det många som ringde nödnumret 911 i East Bay i Kalifornien, skriver CBS.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nu är det lättare att vara otrogen – med Snapchat

Den tidigare funktionen som visade en lista över de tre personer man skickade bilder till mest är nu borta, skriver The Guardian. Det var det enda som var synligt för andra användare än dig själv och att listan nu är borttagen har fått både ris och ros.  Toppen, tänker kanske många – men icke.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Hon tröttnade på att vara singel – gifte sig med sig själv

USA. Amerikanska Yasmin Eleby hade bestämt sig – om hon inte träffat någon att gifta sig med när hon fyllde 40, skulle hon helt enkelt gifta sig med sig själv, skriver Cosmopolitan. Och så blev det.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Därför förstör sociala medier dina studier – mobilen är värre än cannabis

Med tanke på den senaste chockhöjningen av påminnelseavgifter på CSN-lån känns det kanske extra viktigt att få ut maximalt av din utbildning. För att kunna göra det, bör du veta följande: multitaskande är inte det du tror att det är. Och kanske ännu viktigare; det är inte bra för din hjärna och försämrar din förmåga att lära dig saker, skriver The Guardian.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

De testar virtual reality-snusk – och deras reaktioner är klockrena

Är virtual reality-porren här för att stanna? Kanske, om man får tro deltagarna i den här videon. De får nämligen chansen att titta på porr med VR-glasögon för första gången.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

De kollar på virtual porn för första gången – deras reaktioner är klockrena

Är virtual reality-porren här för att stanna? Kanske, om man får tro deltagarna i den här videon. De får nämligen chansen att titta på porr med VR-glasögon för första gången.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.