Nyheter 24 > Nyheter

Friday, 28 November, 03:46

Nyheter 24 - 02 apr 12 kl. 14:35

VIDEOEXTRA: Hr strtar de ner fr ett 60 meter lngt stupBogseringsarbetet vid bergsstupet gick allt annat n bra. Lyckligtvis verlevde de bda frarna utan ngra strre skador. NORDLAND/LEIRFJORDEN. Bogseringsarbetet p en lastbil som krt fast nra ett stup p sndagsfrmiddagen gick allt annat n bra. Nr en brgningsbil frsker dra loss lastbilen strtar i stllet de bda fordonen ned fr bergsvggen.?
Läs mer på Nyheter 24 Bilden delad av Nyheter 24 via deras RSS-flöde och visas på deras server.


Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar:

Fler nyheter från Nyheter 24

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

8 myter om alkohol du trodde var sanna

1. Gammalt vin är bättreDet är dyrare, så då måste det ju vara bättre, eller hur? Nja.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Därför slappar och latar du dig på jobbet – här är förklaringen

Nu har sociologen Roland Persson kommit fram till varför vi har en tendens att slappa på jobbet. Han nämner främst två anledningar. – En av de största anledningarna är att man inte tycker att jobbet är meningsfullt.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Expert lär män att bli attraktiva – utan att behandla kvinnor illaSaker att undvika om du vill bli attraktiv

HALLAND. Nyheter24 har tidigare skrivit om "dejtingexperten" Julien Blanc och hans våldtäktsosande raggningstips. En som inte håller med om att övergrepp är rätta vägen in i en kvinnas hjärta är Hallands egna expert på området – attraktionskonsulten Henrik Storm.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Läs läkarens råd till Jimmie Åkesson

STOCKHOLM. Strax efter valet meddelade Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson att han sjukskriver sig på grund av utbrändhet, så kallat utmattningssyndrom. Nu avslöjar Expressen i ett dokument från Försäkringskassan att Åkesson föreslås åka utomlands.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Prinsessan Madeleine och Leonores Thanksgiving-hälsning

SVERIGE. I dag firas högtiden Thanksgiving i USA och det firar prinsessan Madeleine med att lägga upp en fin bild på henne och lillsessan Leonore.LÄS MER: Här träffas prinsessorna Leonore och Estelle för första gången "Happy Thanksgiving!

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Avslöjar: Här tipsar nye SD-ledaren rasistsajten

Efter det att Sverigedemokraternas partiledare sjukskrevs på grund av utbrändhetMattias Karlsson, vikarierar för ÅkessonPolitiskt Inkorrekt var kända för att hänga ut enligt ett avsnitt av SR:s medierna kunde man – Nej, inte vad jag kan påminna mig, säger han under en filmad intervju på partiets valvaka. När Nyheter24 två månader senare möter Karlsson igen minns han dock plötsligt kontakten med Politiskt Inkorrekt. – Jag jobbade med pressfrågor då och vi skickade ut information till de nyhetskanaler som var intresserade av oss och som vi trodde skulle kunna sprida vår politik.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Därför berättar han om SD-ledarens tipsmejl

Som Nyheter24 kan avslöja har den vikarierande partiledaren för Sverigedemokraterna, Mattias Karlsson, vid ett flertal tillfällen tipsat den numera nedlagda rasistiska sajten Politiskt Inkorrekt, PI.Tillgång till mejlen har Nyheter24 fått genom Chang Frick, före detta Sverigedemokratisk lokalpolitiker och tidigare skribent på Politiskt Inkorrekt. Frick driver numera sajten Nyheter Idag, vars domännamn först registrerades av den sverigedemokratiske riksdagsledamoten Kent Ekeroth, något som avslöjades av Politism.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Det här är rasistiska sajter som främjar hatSkribenterna

I dag kan vi på Nyheter24 avslöja hur Sverigedemokraternas vikarierande partiledare Mattias Karlsson vid ett flertal tillfällen skickat tipsmejl till den numera nedlagda rasistiska sajten Politiskt Inkorrekt.En sajt som, liksom sin efterföljare Avpixlat och liknande sajter såsom Fria Tider och Exponerat, livnär sig på hat. De främjar rasism, sprider rädsla och hänger ut människor med namn och bild.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Ytterligare avslöjanden i morgon på Nyheter24

Under torsdagen har Nyheter24 avslöjat den vikarierande partiledaren Mattias Karlssons tipsmejl till den rasistiska och numera nedlagda sajten Politiskt Inkorrekt.LÄS MER: Avslöjar: Här tipsar nye SD-ledaren rasistsajten På Nyheter24 kan du läsa en artikel där källan – Chang Frick – intervjuas. LÄS MER: Därför berättar han om SD-ledarens tipsmejlDu kan även läsa en krönika om varför vi valt att publicera uppgifterna.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

De vill muta iPhone-användare till att överge Apple

Det finns desperation – och så finns det desperation. Blackberry, som tidigare var en jätte inom mobilbranschen går på knäna ekonomiskt, och nu verkar det som att man greppar efter det absolut sista halmstråt. Nu vill de nämligen att iPhone-användare ska svika Apple och gå över till Blackberry – genom att erbjuda pengar.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.