Nyheter 24 > Nyheter

Wednesday, 23 July, 07:45

Nyheter 24 - 02 apr 12 kl. 14:35

VIDEOEXTRA: Hr strtar de ner fr ett 60 meter lngt stup


Bogseringsarbetet vid bergsstupet gick allt annat n bra. Lyckligtvis verlevde de bda frarna utan ngra strre skador. NORDLAND/LEIRFJORDEN. Bogseringsarbetet p en lastbil som krt fast nra ett stup p sndagsfrmiddagen gick allt annat n bra. Nr en brgningsbil frsker dra loss lastbilen strtar i stllet de bda fordonen ned fr bergsvggen.?
Läs mer på Nyheter 24 Bilden delad av Nyheter 24 via deras RSS-flöde och visas på deras server.

Annons


Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar:

Fler nyheter från Nyheter 24

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här läser superstjärnan Zlatans bok - och stryker sin tröja

I det 14 sekunder långa klipp som Mario Balotelli lade upp på Instagram på tisdagskvällen får vi se honom i en något annorlunda kontext.

Han står nämligen i bar överkropp, läser Zlatans självbiografi, stryker sin pumatröja och vickar på höfterna till tonerna av Notorious B.I.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Piratkopiering avkriminaliseras i StorbritannienSveriges hyggliga syn på fildelning – enligt ”The Simpsons”

STORBRITANNIEN. Den brittiska regeringen har avkriminaliserat nedladdning av upphovsrättskyddade online-videospel, musik och film.

Åtminstone är det så många tolkar det beslut som nyligen tagits om att ihärdiga fildelare framöver inte kommer att levereras en stämning – utan ett mejl.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Gjorde inbrott på restaurang – återvände för lunchTvivelaktig tjuv

KALIFORNIEN. Man brukar säga att en riktigt smart mästertjuv aldrig återvänder till brottsplatsen. Det kan man inte riktigt säga om den här mannen, som nu misstänks för inbrott.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Hoppar ned på tunnelbanans tak – i farten

38-årige "Mister Puma", som han kallar sig, har utfört ännu ett galet stunt. Den här gången trotsade han allt mänskligt förnuft och ett par naturlagar genom att hoppa på ett tåg i hög fart. Utgången blev lyckligtvis inte dödlig, men risken att han skulle skadas allvarligt var uppenbart hög.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Därför är danskar lyckligast i världenApropå glädje och lycka

Ja, det stämmer. Forskare vid Warwicks universitet i England har nämligen funnit att svaret kan ligga gömt i något så oväntat som danskarnas DNA. Beror på genetik Universitetets centrum för konkurrensfördelar i den globala ekonomin ville ta reda på varför länder som Danmark och Nederländerna regelbundet överträffar andra europeiska länder med liknande hög BNP i lycka.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Glad selfie i Auschwitz ledde till nätstorm: "Jag är känd nu"

Nyheter24 listar de märkligaste valen av platser att ta selfie på.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Kylboxen som håller din öl – och dig – kall

På måndagen utfärdade SMHI för allra första gången en klass 1-varning för höga temperaturer i vissa delar av landet.  Då hade det varit bra med en IcyBreeze. För vad vill man göra när det är riktigt varmt?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Överlevarens egna ord om Utöya: "Jag vill att han ska dö" Detta hände

Anders Behring Breivik Under 10 timmar gav 17-årige Gjerdesin version av händelseförlopp den fruktansvärda dagen. Han berättade om kampen för att stifta rättvisa för ett av offren och hur han ser på i dag.är skotten började låta på Utöya förstod Gjerde inte vad som höll på att hända:"I början trodde jag det var några tonåringar som lekte med AK47:or av någon anledning, i mitt huvud var det inte en så stor sak.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

SD-politiker: "Jag vill diskriminera muslimer""Kommer avgå"

GÖTEBORG. Robert Quiding sitter som ersättare i kommunfullmäktige för Sverigedemokraterna i Göteborg. Han är dessutom nämndeman i Göteborgs tingsrätt.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.