Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 04 March, 21:12

Helsingborgs Dagblad - 19 nov 12 kl. 14:36

Häktade för stöld från 102-åring


Två unga kvinnor, 16 och 21 år gamla, häktades på måndagen av Blekinge tingsrätt för två grova stölder mot äldre. I torsdags misstänks de ha stulit 500 kronor av en 102-årig kvinna i Karlskrona då de erbjöd sig att bära hennes matkassar till bostaden efter ett butiksbesök. Kvinnorna identifierades på en övervakningskamera. De häktades också för ett liknande brott i Malmö i tisdags..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad


Läs mer om:
Blekinge, Karlskrona, Malmö

Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Häktadeför , stöldfrån , 102-åring
GöteborgsPosten - 09 jul 13 kl. 10:40

Två häktade i Trollhättan-fall

En 31-åring och en 35-åring sitter nu häktade på sannolika skäl misstänkta för skyddande av brottsling. Båda nekar till anklagelserna..

Expressen - 12 mar 14 kl. 10:25

Tre begärs häktade efter nazistattacken

MALMÖ. Tre män som sitter gripna misstänkta för mordförsök i Malmö under natten till söndagen begärs nu häktade. Det rör sig om en 20-åring, en 24-åring och en 27-åring.

Kristianstadsbladet - 01 nov 12 kl. 14:50

Två män begärs häktade för mord


En 18-åring och en 17-åring har begärts häktade misstänkta för mordet på en 22-årig man i september i Vallentuna.De sitter redan häktade i väntan på rättegång för andra brott. Vid en fest i september i Bandhagen i södra Stockholm ska de, enligt åtalet, ha misshandlat en jämnårig ung man svårt.

Helsingborgs Dagblad - 10 dec 13 kl. 14:42

Två begärs häktade för mord i Lagan

Två män som misstänks ligga bakom helgens mord på en 65-årig man i Lagan i Ljungby kommun har begärts häktade. På lördagskvällen hittades mannen skadad utomhus — han avled senare på sjukhus. Båda männen, en 51-åring och en 41-åring, är begärda häktade på sannolika skäl misstänkta för mord.

Sydsvenskan - 08 jan 14 kl. 14:38

Två häktade för mordförsök

En 16-åring och en 18-åring har begärts häktade för ett mordförsök på Kantatgatan i söndags.
En man knivhöggs då så svårt att han var nära att avlida av skadorna..

DalaDemokraten - 17 mar 14 kl. 16:01

Två häktade för mordförsök

NÄS BRUK En 48-åring man och en 30-årig kvinna häktade i helgen på sannolika skäl misstänkta för försök till mord..

Helsingborgs Dagblad - 01 nov 12 kl. 17:06

Två män häktade för Vallentunamord

En 18-åring och en 17-åring har häktats misstänkta för mordet på en 22-årig man i september i Vallentuna. De sitter redan häktade i väntan på rättegång för andra brott. Vid en fest i september i Bandhagen i södra Stockholm ska de, enligt åtalet, ha misshandlat en jämnårig ung man svårt.

NT - 16 apr 13 kl. 21:52

27-åring häktad för åldringsmord

Nyköpings tingsrätt häktade under tisdagen en 27-åring som misstänks för mord på en 70-åring..

Västerbottens Folkblad - 26 jun 13 kl. 22:32

Tre begärs häktade

Tre män begärs häktade i Skellefteå. Två 25-åringar och en 30-åring. Männen misstänks för tre stölder.

Kristianstadsbladet - 10 dec 13 kl. 14:39

Två begärs häktade för mord i Lagan


Två män som misstänks ligga bakom helgens mord på en 65-årig man i Lagan i Ljungby kommun har begärts häktade. På lördagskvällen hittades mannen skadad utomhus - han avled senare på sjukhus.Båda männen, en 51-åring och en 41-åring, är begärda häktade på sannolika skäl misstänkta för mord.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Det måste få kosta

Underpris på flyg eller på fläskfilé: prispressen kostar för miljö och människor. Flygstrejken sätter fokus på hur arbetsvillkoren förändras..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Problemet större än hatsajter

Kampen mot hatbrott ska få ökade resurser, enligt rikspolischef Dan Eliasson. I Stockholm, Göteborg och Malmö inrättas enheter som arbetar med hatbrott, men också brott mot grundläggande fri- och rättigheter – Eliasson nämnde särskilt hot mot journalister och förtroendevalda.Huvuddragen i det som sades på onsdagens presskonferens avhandlade Eliasson redan i en debattartikel i DN i förra veckan där "internets träskmarker" pekades ut som ett problem.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

"Ta tag i sexismen för att vinna kriget på marknaden"

För hundra år sedan antog de flesta att kriget skulle ha varit slut vid det här laget, att det skulle bli kort ungefär på samma sätt som i det fransk-preussiska kriget, där segern varit given efter bara några månader. Som Norman Agnell förutspådde i sin bok The Great Illusion förväntades det ekonomiska kaos, och alla de vardagliga umbäranden som skulle följa i spåren av ett storskaligt krig, snabbt tvinga de krigande nationerna att förhandla om fred.Vad få insåg var dock att Europa hade en oprövad, men stor, förmåga att krama ur extra resurser ur sina samhällen, dels genom en åtstramad ekonomisk politik och nya skatter, men framför allt genom att låta kvinnor ta över många av de arbeten som stod obemannade under kriget.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Fortsatt tillväxt i USA

Den amerikanska ekonomin fortsatte att växa "i måttlig takt" från början av året till mitten av februari, skriver centralbanken Federal Reserve i konjunkturrapporten Beige Book, som kommer ut åtta gånger per år.Ökningen är genomgående för de flesta regioner och sektorer, och beror bland annat på ökad bilförsäljning och ökad konsumtion bland privatpersoner..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Fälld i USA för terrorplaner

Abid Nasir från Pakistan har befunnits skyldig till terrorplaner mot mål i USA, Storbritannien och Danmark. Han har stått inför rätta i USA och utslaget meddelades i en domstol i New York-stadsdelen Brooklyn.28-åringen har enligt utredarna haft anknytning till terrornätverket al-Qaida.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Fängelse för grovt utnyttjande

Østre Landsret i Danmark frikänner två män i städbranschen från människohandel genom att ha tvingat rumäner till tvångsarbete. Men de två, far och son, undgår inte fängelsestraff.Landsretten skärper faderns straff till tre års fängelse och sonen döms till två års fängelse för grovt utnyttjande.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Tjuvar tog sig in genom taket

Livsmedelsbutik drabbad av inbrott..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Väska med 228 000 hittad på pub

Någon hittade en kvarglömd väska på en pub på Söder i Stockholm och lämnade den till polisen. Vanlig, juste hederlighet, kan man tänka, men den här gången häpnade polisen över människans godhet. I väskan fanns hela 228 000 kronor i kontanter, rapporterar Södermalmsnytt.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

78 000 fick för högt bostadsbidrag

Försäkringskassan kräver tillbaka pengar från 78 000 personer som fick för högt bostadsbidrag under 2013, rapporterar Hem & Hyra. 32 procent av bostadsbidragstagarna fick för mycket pengar, och krävs nu på i genomsnitt 6 900 kronor.Att kravet kommer först nu, två år efter att bostadsbidragen betalades ut, beror enligt Försäkringskassan på att en avstämning görs mot Skatteverkets slutskattebesked som kom i december 2014.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Man efterlyst för terrordåd 1982

En 56-årig man i Norge är efterlyst för en terrorattack mot en judisk restaurang i Paris 1982, men han nekar till anklagelserna. Sex personer dödades och 22 skadades i attentatet.— Jag har aldrig varit i Paris.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.