BT > Nyheter

Wednesday, 20 August, 08:48

BT - 29 nov 12 kl. 20:19

Just nu: Brand på Dalsjöfors slakteri


En brand har utbrutit på Dalsjöfors slakteri.
Räddningstjänsten är på plats och enligt de första uppgifterna ska det brinna på taket av en byggnad.
Artikeln uppdateras. .
Tips: Besök accessoarsbutiken SirJames.se
Läs mer på BT


Läs mer om:
Dalsjöfors

Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Justnu , Brand, Dalsjöfors, slakteri
BT - 29 nov 12 kl. 20:19

Omfattande brandskador på byggnad på Dalsjöfors slakteri

En kraftig brand utbröt vid 19.30-tiden i en byggnad på Dalsjöfors slakteri. Larmet inkom 19.

BT - 29 nov 12 kl. 20:19

Just nu: Branden på Dalsjöfors slakteri under "någorlunda kontroll"

Räddningstjänsten har "någorlunda kontroll" på branden på Dalsjöfors slakteri. Larmet inkom 19.39 till SOS.

BT - 30 jan 13 kl. 12:58

Dalsjöfors slakteri anmält - väger med förpackningen

Dalsjöfors slakteri utanför Borås har anmälts till Livsmedelsverket för fusk med vikten på flera av sina produkter. Enligt anmälan inkluderar företaget förpackningsvikten i märkningen av flera köttprodukter. Enligt en kvinna i Örnsköldsvik har hon flera gånger fått betala för ungefär 20 gram förpackning.

BT - 24 jan 13 kl. 08:09

Just nu: Skorstensbrand i Dalsjöfors

En soteld har brutit ut i ett trähus i Dalsjöfors. Räddningstjänsten är på väg till platsen. Artikeln uppdateras.

BT - 19 dec 12 kl. 15:51

Coats i Dalsjöfors lägger ner - 60 blir av med jobbet

Coats Expotex lägger ner verksamheten i Dalsjöfors. Företaget har cirka 50 anställda i Dalsjöfors och ett tiotal säljare runt om i landet. Alla har blivit varslade om uppsägning och förhandlingar har inletts.

BT - 06 maj 14 kl. 08:14

Just nu: Lastbil har vält vid Dalsjöfors

En lastbil har vält i höjd med Dalsjöforsmotet. Se filmklipp i artikeln.   En lastbil med släp har kört av vägen och vält mellan gamla R40 i Dalsjöfors, på vägen mot Äspered.

BT - 24 okt 13 kl. 13:52

Junior fick stor piggvar i Öresund

Junioren Marcus Pålsson har haft en bra period den senaste tiden och anmäler här fler fina fiskar från både sött och salt. Störst är en piggvar på 1180 g, tagen på riktat varfiske i Öresund. Öppen klass/ Piggvar 1180 g, 41,5 cm, tagen på driftbottenmete/sillstrimla i Öresund av junioren Marcus Pålsson, Dalsjöfors.

BT - 06 maj 14 kl. 08:14

Lastbil välte vid Dalsjöfors

En lastbil med släp välte vid åttatiden i höjd med Dalsjöforsmotet. Se filmklipp i artikeln.     En lastbil med släp körde vid åttatiden på tisdagsmorgonen av vägen och välte vid gamla R40 i Dalsjöfors, på väg 1701 mot Äspered.

BT - 19 dec 12 kl. 15:51

Coats Expotex i Dalsjöfors lägger ner - 60 blir av med jobbet

Coats Expotex lägger ner verksamheten i Dalsjöfors. Företaget har cirka 50 anställda i Dalsjöfors och ett tiotal säljare runt om i landet. Alla har blivit varslade om uppsägning och förhandlingar har inletts.

BT - 19 nov 13 kl. 20:28

Hedbergs Guld i rekonstruktion

Hedbergs Guld i Dalsjöfors, en gång storspelare inom guld och smycken, har försatts i rekonstruktion för att om möjligt rädda verksamheten. Ett antal bifirmor är med i rekonstruktionen som beslutats av Borås Tingsrätt. Även börsnoterade och Dalsjöforsbaserade moderbolaget Online Brands Nordic AB har inlett rekonstruktion Hedbergs systerföretag Watchonwatch AB har också ansökt om rekonstruktion, men det ärendet har hänskjutits till Stockholm.

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

Lugnare sommar på Säs än förra året

Semesterperioden är över om några dagar på Södra Älvsborgs sjukhus och sommaren har varit lugnare än i fjol. Redan konstaterar både sjukhusledning och personal att sommaren 2014 varit bättre och lugnare än i fjol. En första utvärdering gjordes vid höstens första möte mellan fack och arbetsgivare i veckan, och parterna är eniga om bilden.

BT - 30 minuter sedan

Tågstopp och mer regn

Regnet fortsatte under natten till onsdagen att vräka ner över Halland. Räddningstjänsten och hemvärnet arbetade med att valla in de mest utsatta samhällena. I norra Bohuslän var E 6 avstängd och tågen stod still.

BT - 15 minuter sedan

Tiden ute för boendes synpunkter i Viared

Ett tjugotal fastighetsägare har lämnat synpunkter på tillägget i detaljplanen för Viareds sommarstad. I går gick tiden ut för fler synpunkter. I går gick tiden ut för att lämna synpunkter på tillägget till detaljplanen för Viareds sommarstad.

BT - 1 timme sedan

Småföretagare redo för rusning

I morgon invigs AstaZeros provbana i Hällered. Jätteanläggningen kommer att locka fordonstillverkare från hela världen. Nu rustar lokala näringsidkare.

BT - 45 minuter sedan

Lewis har hittat sig själv

Efter att Rilo Kiley splittrades bröt Jenny Lewis ihop. I en ny intervju i Rolling Stone berättar hon om hur privatlivet krisade och att hon drabbades av sömnlöshet. Kanske behövde Lewis begrava och sörja Rilo Kiley ordentligt för att hitta en väg framåt igen.

BT - 45 minuter sedan

Charmerande poesihistoria

Sedan Ellerströms förlag tog över Lyrikvännen (2007) har Jonas Ellerström då och då bidragit med texter om en och annan bortglömd poet, inte sällan med anledning av att han hittat en förbisedd diktsamling på något antikvariat. Denna hans poetiska arkeologi har egentligen pågått i årtionden, och som kunnig och passionerad lyrikläsare, tillika mångårig förläggare och översättare, har han både omdöme och spårsinne för vad som är värt att dra fram ur gömmorna. Nu har hans flitiga botaniserande resulterat i boken ”Under tidens yta.

BT - 45 minuter sedan

Livfullt och rörande om en far

Det här kära läsare, är en roman som är härlig att läsa! Lång. Full av liv.

BT - 45 minuter sedan

Planer på företagspark vid testanläggningen

30 hektar mark står redo för företag som vill etablera sig bredvid AstaZero. Att det kan uppstå mycket näringar runt testanläggningar visar erfarenheter från Arjeplog med omgivande kommuner – där har vintertesterna blivit en miljardindustri som räddat orterna. I direkt anslutning till AstaZero har Borås stad avsatt 30 hektar – 300 000 kvadratmeter – som kommer att kunna utnyttjas till företagsetableringar kopplade till testverksamheten.

BT - 45 minuter sedan

Hon är Sveriges första kvinnliga målgångare i The Mongol Derby

Ann-Therese Helgesson i Borås är första kvinna från Sverige som gått i mål i ryttartävlingen The Mongol Derby. En ritt på 100 mil genom mongolisk öken. En välkomstkommitté av ryttarvänner möter Ann-Therese när hon landat på Landvetter.

BT - 30 minuter sedan

Lugnare sommar på Säs jämfört med fjolåret

Semesterperioden är över om några dagar på Södra Älvsborgs sjukhus. Men redan konstaterar både sjukhusledning och personal att sommaren 2014 varit bättre och lugnare än i fjol. En första utvärdering gjordes vid höstens första möte mellan fack och arbetsgivare i veckan, och parterna är eniga om bilden.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.