BT > Nyheter

Monday, 24 November, 12:56

BT - 29 nov 12 kl. 20:19

Just nu: Brand på Dalsjöfors slakteri


En brand har utbrutit på Dalsjöfors slakteri.
Räddningstjänsten är på plats och enligt de första uppgifterna ska det brinna på taket av en byggnad.
Artikeln uppdateras. .
Läs mer på BT


Läs mer om:
Dalsjöfors

Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Justnu , Brand, Dalsjöfors, slakteri
BT - 29 nov 12 kl. 20:19

Omfattande brandskador på byggnad på Dalsjöfors slakteri

En kraftig brand utbröt vid 19.30-tiden i en byggnad på Dalsjöfors slakteri. Larmet inkom 19.

BT - 29 nov 12 kl. 20:19

Just nu: Branden på Dalsjöfors slakteri under "någorlunda kontroll"

Räddningstjänsten har "någorlunda kontroll" på branden på Dalsjöfors slakteri. Larmet inkom 19.39 till SOS.

BT - 30 jan 13 kl. 12:58

Dalsjöfors slakteri anmält - väger med förpackningen

Dalsjöfors slakteri utanför Borås har anmälts till Livsmedelsverket för fusk med vikten på flera av sina produkter. Enligt anmälan inkluderar företaget förpackningsvikten i märkningen av flera köttprodukter. Enligt en kvinna i Örnsköldsvik har hon flera gånger fått betala för ungefär 20 gram förpackning.

BT - 24 jan 13 kl. 08:09

Just nu: Skorstensbrand i Dalsjöfors

En soteld har brutit ut i ett trähus i Dalsjöfors. Räddningstjänsten är på väg till platsen. Artikeln uppdateras.

BT - 19 dec 12 kl. 15:51

Coats i Dalsjöfors lägger ner - 60 blir av med jobbet

Coats Expotex lägger ner verksamheten i Dalsjöfors. Företaget har cirka 50 anställda i Dalsjöfors och ett tiotal säljare runt om i landet. Alla har blivit varslade om uppsägning och förhandlingar har inletts.

BT - 06 maj 14 kl. 08:14

Just nu: Lastbil har vält vid Dalsjöfors

En lastbil har vält i höjd med Dalsjöforsmotet. Se filmklipp i artikeln.   En lastbil med släp har kört av vägen och vält mellan gamla R40 i Dalsjöfors, på vägen mot Äspered.

BT - 10 nov 14 kl. 17:42

500 utan ström i Dalsjöfors

Ett område i Dalsjöfors står utan el. Drygt 500 av Vattenfalls kunder är drabbade. Enligt företaget vet man ännu inte vad som har orsakat felet men tekniker arbetar på att lösa det.

BT - 24 okt 13 kl. 13:52

Junior fick stor piggvar i Öresund

Junioren Marcus Pålsson har haft en bra period den senaste tiden och anmäler här fler fina fiskar från både sött och salt. Störst är en piggvar på 1180 g, tagen på riktat varfiske i Öresund. Öppen klass/ Piggvar 1180 g, 41,5 cm, tagen på driftbottenmete/sillstrimla i Öresund av junioren Marcus Pålsson, Dalsjöfors.

BT - 06 maj 14 kl. 08:14

Lastbil välte vid Dalsjöfors

En lastbil med släp välte vid åttatiden i höjd med Dalsjöforsmotet. Se filmklipp i artikeln.     En lastbil med släp körde vid åttatiden på tisdagsmorgonen av vägen och välte vid gamla R40 i Dalsjöfors, på väg 1701 mot Äspered.

BT - 19 dec 12 kl. 15:51

Coats Expotex i Dalsjöfors lägger ner - 60 blir av med jobbet

Coats Expotex lägger ner verksamheten i Dalsjöfors. Företaget har cirka 50 anställda i Dalsjöfors och ett tiotal säljare runt om i landet. Alla har blivit varslade om uppsägning och förhandlingar har inletts.

Fler nyheter från BT

BT - 2 timmar sedan

En bok om boken ? dess förflutna och framtidBitterljuv kärlekshistoria sedd ur backspegeln

Vad kännetecknar ett posthumant tillstånd? Denna fråga tycks vara själva dynamon i Andrei Codrescus senare författarskap. Från sin exilposition i USA har han undersökt livet och rörelserna i världen efter de olika teknologiska revolutionerna.

BT - 2 timmar sedan

Bitterljuv kärlekshistoria sedd ur backspegeln

David Nicholls förförde läsare och kritiker med sin roman En dag. Romantisk och finstämd feelgod som utspelade sig under samma dag i flera år. En tragikomisk kärlekshistoria om ett lagom omaka par.

BT - 2 timmar sedan

Söderbloms tid är inte förbi

”Nathan Söderblom är utan tvekan en av de mest fascinerande gestalterna såväl i det förra århundradets teologi- och kyrkohistoria som i dess religionsvetenskapliga forskning.” Så inleder Dietz Lange sin stora vetenskapliga biografi över Söderblom. Många framstående arbeten om Söderblom har skrivits, men tidigare har ingen vågat sig på en ”övergripande framställning av hans livsverk”, skriver författaren i förordet.

BT - 2 timmar sedan

Sem-Sandberg? givet val förAugustpriset

Steve Sem-Sandberg tar hem Augustpriset. Om inte så har juryn gjort ett gigantiskt felval. Hans roman om barnsjukhuset Spiegelgrund är outstanding i sammanhanget.

BT - 2 timmar sedan

Opera för hela familjen

Samma helg som julförberedelserna klär staden i bjällror och glitter berättar Göteborgsoperan operasagan om överlevarna Hans och Greta för hela familjen. Foajén susar av myllrande familjer och små barnhänder sticks in i stora varma när förväntningarna stiger med Henrik Schaefers smekande svulstiga stråkar i ouvertyren. Sagan om Hans och Greta ligger i tiden och sätts upp på flera teatrar i år.

BT - 1 timme sedan

Lärare rasar mot budgetbesked: "Sviker skolan"

Besvikelsen över att inga satsningar görs på skolan är enorm. "De sviker skolan", säger Rickard Jennerhed, vice ordförande i Lärarförbundet. Skolan var en het fråga i valrörelsen.

BT - 2 timmar sedan

Magnus Carlsson klar för Melodifestivalen

I dag presenterades de två första startfälten i Melodifestivalen 2015. Före detta boråsaren Magnus Carlsson finns med i startfältet. I dag presenteras de två första startfälten i Melodifestivalen, deltävling ett som går i Göteborg och deltävling två som går i Malmö.

BT - 1 timme sedan

Pizzeria Napoli totalförstörd i brand

Pizzeria Napoli i Skene totalförstördes i en brand natten till måndagen. Orsaken kan ha varit ett elfel bakom en pizzaugn. Omkring klockan halv två på natten till måndagen gick larmet om brand på Pizzeria Napoli i Skene.

BT - 3 timmar sedan

Rödgröna blocket har lagt sin budget för 2015

I dag presenterar de rödgröna sin budget. BT är på plats. Längre ner i artikeln kan du läsa liverapporteringen från kommunstyrelsens möte där budgeten diskuteras.

BT - 1 timme sedan

Gustav Adolfskyrkan i Borås utsatt för inbrottsförsök

Natten till i dag utsattes Gustav Adolfskyrkan i Borås för ett inbrottsförsök. En ruta till kyrkan slogs sönder och larmet gick. Det finns inga spår efter att någon varit inne i kyrkan eller att något har försvunnit.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.