BT > Nyheter

Monday, 22 September, 14:12

BT - 29 nov 12 kl. 20:19

Just nu: Brand på Dalsjöfors slakteri


En brand har utbrutit på Dalsjöfors slakteri.
Räddningstjänsten är på plats och enligt de första uppgifterna ska det brinna på taket av en byggnad.
Artikeln uppdateras. .
Tips: Jämför pris på bläckpatroner
Läs mer på BT


Läs mer om:
Dalsjöfors

Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Justnu , Brand, Dalsjöfors, slakteri
BT - 29 nov 12 kl. 20:19

Omfattande brandskador på byggnad på Dalsjöfors slakteri

En kraftig brand utbröt vid 19.30-tiden i en byggnad på Dalsjöfors slakteri. Larmet inkom 19.

BT - 29 nov 12 kl. 20:19

Just nu: Branden på Dalsjöfors slakteri under "någorlunda kontroll"

Räddningstjänsten har "någorlunda kontroll" på branden på Dalsjöfors slakteri. Larmet inkom 19.39 till SOS.

BT - 30 jan 13 kl. 12:58

Dalsjöfors slakteri anmält - väger med förpackningen

Dalsjöfors slakteri utanför Borås har anmälts till Livsmedelsverket för fusk med vikten på flera av sina produkter. Enligt anmälan inkluderar företaget förpackningsvikten i märkningen av flera köttprodukter. Enligt en kvinna i Örnsköldsvik har hon flera gånger fått betala för ungefär 20 gram förpackning.

BT - 24 jan 13 kl. 08:09

Just nu: Skorstensbrand i Dalsjöfors

En soteld har brutit ut i ett trähus i Dalsjöfors. Räddningstjänsten är på väg till platsen. Artikeln uppdateras.

BT - 19 dec 12 kl. 15:51

Coats i Dalsjöfors lägger ner - 60 blir av med jobbet

Coats Expotex lägger ner verksamheten i Dalsjöfors. Företaget har cirka 50 anställda i Dalsjöfors och ett tiotal säljare runt om i landet. Alla har blivit varslade om uppsägning och förhandlingar har inletts.

BT - 06 maj 14 kl. 08:14

Just nu: Lastbil har vält vid Dalsjöfors

En lastbil har vält i höjd med Dalsjöforsmotet. Se filmklipp i artikeln.   En lastbil med släp har kört av vägen och vält mellan gamla R40 i Dalsjöfors, på vägen mot Äspered.

BT - 24 okt 13 kl. 13:52

Junior fick stor piggvar i Öresund

Junioren Marcus Pålsson har haft en bra period den senaste tiden och anmäler här fler fina fiskar från både sött och salt. Störst är en piggvar på 1180 g, tagen på riktat varfiske i Öresund. Öppen klass/ Piggvar 1180 g, 41,5 cm, tagen på driftbottenmete/sillstrimla i Öresund av junioren Marcus Pålsson, Dalsjöfors.

BT - 06 maj 14 kl. 08:14

Lastbil välte vid Dalsjöfors

En lastbil med släp välte vid åttatiden i höjd med Dalsjöforsmotet. Se filmklipp i artikeln.     En lastbil med släp körde vid åttatiden på tisdagsmorgonen av vägen och välte vid gamla R40 i Dalsjöfors, på väg 1701 mot Äspered.

BT - 19 dec 12 kl. 15:51

Coats Expotex i Dalsjöfors lägger ner - 60 blir av med jobbet

Coats Expotex lägger ner verksamheten i Dalsjöfors. Företaget har cirka 50 anställda i Dalsjöfors och ett tiotal säljare runt om i landet. Alla har blivit varslade om uppsägning och förhandlingar har inletts.

BT - 19 nov 13 kl. 20:28

Hedbergs Guld i rekonstruktion

Hedbergs Guld i Dalsjöfors, en gång storspelare inom guld och smycken, har försatts i rekonstruktion för att om möjligt rädda verksamheten. Ett antal bifirmor är med i rekonstruktionen som beslutats av Borås Tingsrätt. Även börsnoterade och Dalsjöforsbaserade moderbolaget Online Brands Nordic AB har inlett rekonstruktion Hedbergs systerföretag Watchonwatch AB har också ansökt om rekonstruktion, men det ärendet har hänskjutits till Stockholm.

Fler nyheter från BT

BT - 1 timme sedan

Våldtäktsdömd från Ulrice- hamn får inte fall omprövat

Högsta domstolen tar inte upp fallet där en man i tjugoårsåldern bosatt i Ulricehamns kommun dömdes för att ha haft samlag med en flicka som då var under 14 år. Det var i december förra året som två killar hade samlag med en fjortonårig flicka. Flickan skulle hälsa på den ene av killarna men istället hamnade de alla tre hemma hos den andre.

BT - 1 timme sedan

Mc-förare omkull i Borås

En mc-förare körde omkull på Hedvigsborgsvägen vid tolvtiden. Enligt räddningstjänsten var olyckan inte allvarlig. Föraren, som blev lindrigt skadad i omkullkörningen, behövde inte föras till sjukhus för sina skador.

BT - 45 minuter sedan

Sämre sömn, sämre skolresultat

Unga som sover för litet, mindre är sju timmar per natt, eller ofta får nattsömnen störd löper ökad risk att få försämrade resultat i skolan, enligt en ny studie. Det är forskare vid Uppsala universitet som drar dessa slutsatser efter att ha studerat över 20 000 ungdomar mellan 12 och 19 år från Uppsala län. "En annan viktig upptäckt i vår studie är att ungefär 30 procent av ungdomarna rapporterade regelbundna sömnproblem.

BT - 45 minuter sedan

Boråsare missar lag-EM

Pingisspelaren Jens Lundquist missar lag-EM i Portugal. Anledningen är att han inte är fullt återställd efter sin inflammation i gallblåsan. "Det är få saker som är roligare än just lagspelet i EM så det känns otroligt tråkigt att missa det, men det känns inte okej mot mig själv eller de andra i laget att åka när jag inte känner mig hundra procent redo", säger Jens Lundquist till förbundets hemsida.

BT - 2 timmar sedan

Allt fler vill göra högskoleprovet

Nästan 70 000 personer har anmält sig till höstens högskoleprov den 25 oktober. Det är en ökning med nära tio procent jämfört med förra hösten, meddelar Universitets- och högskolerådet (UHR). Åtta av tio anmälda är 24 år eller yngre.

BT - 3 timmar sedan

För ett bil- och bussfritt Borås

Borås centrum är cirka 500 meter gånger 500 meter. Gångtiden är cirka tio minuter för en frisk person. Det borde finnas två busstationer – en på var sin sida om centrum.

BT - 3 timmar sedan

Över hundratusen kurder flyr Syrien

Mer än 130 000 syriska kurder har flytt in i Turkiet under de senaste dagarna undan den militanta jihadistgruppen Islamiska staten (IS) som tagit över dussintals byar. Det uppger Turkiets biträdande premiärminister Numan Kurtulmus som varnar att siffran kan stiga. Tukiska krishanteringsdepartementet AFAD meddelar att det börjat stärka insatserna vid gränsen.

BT - 5 timmar sedan

Må de oförståndigas tankerum öppna sig

Förra söndagskvällen, efter valresultaten på svensk TV, kände jag mig fullständigt slagen av nedstämdhet och sorg. Att missnöjet, misstänksamheten och missunnsamheten mot kommande flyktingar var så stor, hade jag inte räknat med. Jag kände mig tung i bröstet av förebråelser mot mig själv att inte ha gjort mera för att motverka främlingsrädsla och -fientlighet innan valet.

BT - 5 timmar sedan

Ett svek mot alla som upplevde världskriget

Mot bättre vetande har ett antal unga väljare av diffus anledning valt ett ökänt nazibördigt parti som sin huvudkandidat vid årets viktiga val. För alla oskyldiga människor som upplevde andra världskriget är detta ett svek mot alla de som präglades av krigets fasor och elände. När det gäller den politiska situationen i övrigt hoppas jag att de demokratiska partierna på ett snyggt sätt gemensamt reder ut den uppkomna situationen Normala människor skulle i en sådan prekär situation verkligen inte sätta käppar i hjulen för varandra utan diskutera den uppkomna situationen och gemensamt komma fram till progressiva förslag.

BT - 5 timmar sedan

Tvinga Åkesson med vänner att ta ställning

Replik. Svar till ”Nybliven sverigedemokrat”, BT 17/9. Du skriver att en stor del av svenska folket inte vill ha ett mångkulturellt samhälle, och det är nog en stor del av sanningen till varför Sverigedemokraterna gick så stort framåt i valet.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.