BT > Nyheter

Saturday, 02 August, 08:30

BT - 29 nov 12 kl. 20:19

Just nu: Brand på Dalsjöfors slakteri


En brand har utbrutit på Dalsjöfors slakteri.
Räddningstjänsten är på plats och enligt de första uppgifterna ska det brinna på taket av en byggnad.
Artikeln uppdateras. .
Läs mer på BT


Läs mer om:
Dalsjöfors

Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Justnu , Brand, Dalsjöfors, slakteri
BT - 29 nov 12 kl. 20:19

Omfattande brandskador på byggnad på Dalsjöfors slakteri

En kraftig brand utbröt vid 19.30-tiden i en byggnad på Dalsjöfors slakteri. Larmet inkom 19.

BT - 29 nov 12 kl. 20:19

Just nu: Branden på Dalsjöfors slakteri under "någorlunda kontroll"

Räddningstjänsten har "någorlunda kontroll" på branden på Dalsjöfors slakteri. Larmet inkom 19.39 till SOS.

BT - 30 jan 13 kl. 12:58

Dalsjöfors slakteri anmält - väger med förpackningen

Dalsjöfors slakteri utanför Borås har anmälts till Livsmedelsverket för fusk med vikten på flera av sina produkter. Enligt anmälan inkluderar företaget förpackningsvikten i märkningen av flera köttprodukter. Enligt en kvinna i Örnsköldsvik har hon flera gånger fått betala för ungefär 20 gram förpackning.

BT - 24 jan 13 kl. 08:09

Just nu: Skorstensbrand i Dalsjöfors

En soteld har brutit ut i ett trähus i Dalsjöfors. Räddningstjänsten är på väg till platsen. Artikeln uppdateras.

BT - 19 dec 12 kl. 15:51

Coats i Dalsjöfors lägger ner - 60 blir av med jobbet

Coats Expotex lägger ner verksamheten i Dalsjöfors. Företaget har cirka 50 anställda i Dalsjöfors och ett tiotal säljare runt om i landet. Alla har blivit varslade om uppsägning och förhandlingar har inletts.

BT - 06 maj 14 kl. 08:14

Just nu: Lastbil har vält vid Dalsjöfors

En lastbil har vält i höjd med Dalsjöforsmotet. Se filmklipp i artikeln.   En lastbil med släp har kört av vägen och vält mellan gamla R40 i Dalsjöfors, på vägen mot Äspered.

BT - 24 okt 13 kl. 13:52

Junior fick stor piggvar i Öresund

Junioren Marcus Pålsson har haft en bra period den senaste tiden och anmäler här fler fina fiskar från både sött och salt. Störst är en piggvar på 1180 g, tagen på riktat varfiske i Öresund. Öppen klass/ Piggvar 1180 g, 41,5 cm, tagen på driftbottenmete/sillstrimla i Öresund av junioren Marcus Pålsson, Dalsjöfors.

BT - 06 maj 14 kl. 08:14

Lastbil välte vid Dalsjöfors

En lastbil med släp välte vid åttatiden i höjd med Dalsjöforsmotet. Se filmklipp i artikeln.     En lastbil med släp körde vid åttatiden på tisdagsmorgonen av vägen och välte vid gamla R40 i Dalsjöfors, på väg 1701 mot Äspered.

BT - 19 dec 12 kl. 15:51

Coats Expotex i Dalsjöfors lägger ner - 60 blir av med jobbet

Coats Expotex lägger ner verksamheten i Dalsjöfors. Företaget har cirka 50 anställda i Dalsjöfors och ett tiotal säljare runt om i landet. Alla har blivit varslade om uppsägning och förhandlingar har inletts.

BT - 19 nov 13 kl. 20:28

Hedbergs Guld i rekonstruktion

Hedbergs Guld i Dalsjöfors, en gång storspelare inom guld och smycken, har försatts i rekonstruktion för att om möjligt rädda verksamheten. Ett antal bifirmor är med i rekonstruktionen som beslutats av Borås Tingsrätt. Även börsnoterade och Dalsjöforsbaserade moderbolaget Online Brands Nordic AB har inlett rekonstruktion Hedbergs systerföretag Watchonwatch AB har också ansökt om rekonstruktion, men det ärendet har hänskjutits till Stockholm.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Återvändare siktar på SM-guld

Han hade lagt basketskorna på hyllan – men ångrade sig. Nu är Christian Maråker, 31, redo att först bära det svenska landslaget i jakten på en EM-biljett – och sedan hjälpa Borås Basket till framgång. – Folk ska kunna kräva SM-guld av oss med tanke på hur bra lag vi kommer att ha, säger Maråker till BT.

BT - 30 minuter sedan

Lyfter klimatfrågan ? med boklåda

En diskret kampanj för att lyfta klimatfrågan ligger bakom den lilla boklåda som i veckan synts bredvid skulpturen Ute på busstorget. En klimatgrupp som kallar sig Mjuklanda Borås står bakom kampanjen. Personerna i nätverket vill vara anonyma och kommunicerar enbart via sociala medier.

BT - 30 minuter sedan

Efter protesterna: Nordlund får stanna i MP

Jerker Nordlund hamnade i blåsväder sedan han skrivit hårt formulerade, Israelkritiska inlägg på Facebook. Nu har Miljöpartiet i Herrljunga beslutat att man vill ha kvar honom som medlem, men att man ska välja en ny lista inför kommunvalet. Sedan Miljöpartiets andranamn i Herrljunga Jerker Nordlund på Facebook bland annat uppmanat till ”en skyndsam och fredlig nedmontering av sioniststaten Israel” och liknat Israel vid en sinnessjukdom har han fått motta kritik.

BT - 15 minuter sedan

"Man ska kunna kräva SM-guld av oss"

Han hade lagt basketskorna på hyllan – men ångrade sig. Nu är Christian Mar-åker, 31, redo att först bära det svenska landslaget i jakten på en EM-biljett – och sedan hjälpa Borås Basket till framgång. – Folk ska kunna kräva SM-guld av oss med tanke på hur bra lag vi kommer att ha, säger Maråker till BT.

BT - 1 timme sedan

Åkesson värmer upp inför valspurt

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson sommartalar i dag återigen i hemstaden Sölvesborg. Talet, som är en årlig tradition, brukar locka ett hundratal åhörare. Även i år kommer Åkesson att ta upp en av partiets hjärtefrågor – invandringen.

BT - 45 minuter sedan

Stor brist på lägenheter

Kommunstyrelsens ordförande Ulf Olsson (S) anser att det behövs 500 nya bostäder varje år för att tackla befolkningsökningen. Mellan 2009 och 2013 byggdes bara sammanlagt 800 nya bostäder i Borås. – Vi ligger för lågt, säger Ulf Olsson (S).

BT - 45 minuter sedan

Strid om genomfartsled

Sedan bron i Rydboholm stängdes av har trafiken på Skansenvägen ökat markant. Nu hårdnar striden mellan boende som vill att vägen stängs för genomfart och vägföreningen som vill hålla den öppen. – De skiter fullständigt i vad som händer med oss som bor här, säger Mikael Wendt.

BT - 1 timme sedan

Tysk ambulans jagades av polisen

En tyskregistrerad ambulans jagades av polisen i Småland sent på fredagskvällen. Polisen hade fått samtal från flera personer som sett bilen köra i hög fart och med blåljus och siren påslagen på de småländska vägarna. När de kom i kapp bilen i Värnamo fick historien sin förklaring.

BT - 11 timmar sedan

Låg bro dödade giraff

En sydafrikansk djurrättsorganisation planerar att stämma ägaren till en giraff. Det sedan giraffen slagit huvudet i en bro och dött. Ögonvittnen kunde med växande förskräckelse följa hur en öppen lastbil transporterade två giraffer stående på flaket – mitt på en av landets mest trafikerade motorvägar.

BT - 11 timmar sedan

USA skärper regler

USA:s flygmyndighet skärper reglerna för flygtrafik över Irak. Amerikanska flygplan får nu inte flyga lägre än 9 100 meter (30 000 fot) över landet. Tidigare var gränsen 6 100 meter.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.