BT > Nyheter

Thursday, 23 October, 15:43

BT - 29 nov 12 kl. 20:19

Just nu: Brand på Dalsjöfors slakteri

Snusbolaget.se

En brand har utbrutit på Dalsjöfors slakteri.
Räddningstjänsten är på plats och enligt de första uppgifterna ska det brinna på taket av en byggnad.
Artikeln uppdateras. .
Tips: Testa JohnSlots gratis.
Läs mer på BT


Läs mer om:
Dalsjöfors

Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Justnu , Brand, Dalsjöfors, slakteri
BT - 29 nov 12 kl. 20:19

Omfattande brandskador på byggnad på Dalsjöfors slakteri

En kraftig brand utbröt vid 19.30-tiden i en byggnad på Dalsjöfors slakteri. Larmet inkom 19.

BT - 29 nov 12 kl. 20:19

Just nu: Branden på Dalsjöfors slakteri under "någorlunda kontroll"

Räddningstjänsten har "någorlunda kontroll" på branden på Dalsjöfors slakteri. Larmet inkom 19.39 till SOS.

BT - 30 jan 13 kl. 12:58

Dalsjöfors slakteri anmält - väger med förpackningen

Dalsjöfors slakteri utanför Borås har anmälts till Livsmedelsverket för fusk med vikten på flera av sina produkter. Enligt anmälan inkluderar företaget förpackningsvikten i märkningen av flera köttprodukter. Enligt en kvinna i Örnsköldsvik har hon flera gånger fått betala för ungefär 20 gram förpackning.

BT - 24 jan 13 kl. 08:09

Just nu: Skorstensbrand i Dalsjöfors

En soteld har brutit ut i ett trähus i Dalsjöfors. Räddningstjänsten är på väg till platsen. Artikeln uppdateras.

BT - 19 dec 12 kl. 15:51

Coats i Dalsjöfors lägger ner - 60 blir av med jobbet

Coats Expotex lägger ner verksamheten i Dalsjöfors. Företaget har cirka 50 anställda i Dalsjöfors och ett tiotal säljare runt om i landet. Alla har blivit varslade om uppsägning och förhandlingar har inletts.

BT - 06 maj 14 kl. 08:14

Just nu: Lastbil har vält vid Dalsjöfors

En lastbil har vält i höjd med Dalsjöforsmotet. Se filmklipp i artikeln.   En lastbil med släp har kört av vägen och vält mellan gamla R40 i Dalsjöfors, på vägen mot Äspered.

BT - 24 okt 13 kl. 13:52

Junior fick stor piggvar i Öresund

Junioren Marcus Pålsson har haft en bra period den senaste tiden och anmäler här fler fina fiskar från både sött och salt. Störst är en piggvar på 1180 g, tagen på riktat varfiske i Öresund. Öppen klass/ Piggvar 1180 g, 41,5 cm, tagen på driftbottenmete/sillstrimla i Öresund av junioren Marcus Pålsson, Dalsjöfors.

BT - 06 maj 14 kl. 08:14

Lastbil välte vid Dalsjöfors

En lastbil med släp välte vid åttatiden i höjd med Dalsjöforsmotet. Se filmklipp i artikeln.     En lastbil med släp körde vid åttatiden på tisdagsmorgonen av vägen och välte vid gamla R40 i Dalsjöfors, på väg 1701 mot Äspered.

BT - 19 dec 12 kl. 15:51

Coats Expotex i Dalsjöfors lägger ner - 60 blir av med jobbet

Coats Expotex lägger ner verksamheten i Dalsjöfors. Företaget har cirka 50 anställda i Dalsjöfors och ett tiotal säljare runt om i landet. Alla har blivit varslade om uppsägning och förhandlingar har inletts.

BT - 19 nov 13 kl. 20:28

Hedbergs Guld i rekonstruktion

Hedbergs Guld i Dalsjöfors, en gång storspelare inom guld och smycken, har försatts i rekonstruktion för att om möjligt rädda verksamheten. Ett antal bifirmor är med i rekonstruktionen som beslutats av Borås Tingsrätt. Även börsnoterade och Dalsjöforsbaserade moderbolaget Online Brands Nordic AB har inlett rekonstruktion Hedbergs systerföretag Watchonwatch AB har också ansökt om rekonstruktion, men det ärendet har hänskjutits till Stockholm.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Saab blickar framåt

Försvarsindustrikoncernen Saab missade förväntningarna ordentligt i tredje kvartalet, med hänvisning till det tuffa marknadsläget. Men årsslutet har börjat desto bättre. Rörelsevinsten landade på 258 miljoner kronor för tredje kvartalet, en bra bit ifrån de 318 miljoner som analytikerna räknat med i Reuters enkät.

BT - 2 timmar sedan

Ledare: Värt sabotera 90-dagarsgarantin

Redan klockan 8 i dag på morgonen överlämnas budgetpropositionen till riksdagen. Magdalena Andersson väntar dock till klockan 12,30 innan hon promenerar från finansdepartementet på Jakobsgatan till riksdagens plenisal där hon en halvtimme senare ska förklara och försvara sin första nådiga lunta. Innan vi hunnit läsa helheten är det dock skäl att rikta en uppmaning till Moderaterna och trainee-partiledaren Anna Kinberg Batra: Anslut er till den övriga Alliansen i ett försök att stoppa Stefan Löfvens och Magdalena Anderssons kanske heligaste reform, den så kallade 90-dagarsgarantin.

BT - 1 timme sedan

Åtalad för sexbrott mot barn ska genomgå psykundersökning

Den man som åtalats för sexuella övergrepp mot barn på förskolor i Borås ska genomgå rättspsykiatrisk undersökning. I dag beslutade Borås tingsrätt att den man som praktiserat på minst två förskolor i Borås ska genomgå en så kallad rättspsykiatrisk undersökning. Rättegången kommer att återupptas när undersökningen är klar.

BT - 1 timme sedan

Rättspsykiatrisk undersökning för sexbrottsmisstänkt

Den man som åtalats för sexuella övergrepp mot barn på förskolor i Borås ska genomgå rättspsykiatrisk undersökning. I dag beslutade Borås tingsrätt att den man som praktiserat på minst två förskolor i Borås ska genomgå en så kallad rättspsykiatrisk undersökning. Rättegången kommer att återupptas när undersökningen är klar.

BT - 3 timmar sedan

Jättelöv prydnad på nybyggda Asplyckan

Nybyggda kvarteret Asplyckan, som ligger invid Kungsleden, ska prydas med jättestora löv som ska slingra sig upp längs huskropparna. Borås stadskärna får nu ytterligare utsmyckningar. Asplyckan som just nu växer fram på den gamla parkeringsplatsen i hörnet av Kungsleden och Åsbogatan ska prydas med en så kallad fasadskulptur.

BT - 2 timmar sedan

Prinsens bröllopsdatum bokat ? "Vi är väldigt glada"

Vigseln mellan prins Carl Philip och Sofia Hellqvist kommer att äga rum lördagen den 13 juni 2015, skriver hovet på sin hemsida. Vigseln kommer att ske i Slottskyrkan på Kungliga slottet i Stockholm. "Vi ser fram emot ett sommarbröllop i mitten av juni då Sverige är väldigt vackert.

BT - 2 timmar sedan

Insändare: Oro över tillståndet i Väster

"De verksamhetsförändringar som nu sker i stadsdel Väster är djupt oroande". Från de rödgröna har inte hörts ett ord om det som faktiskt sker. Striktare biståndsbedömning, färre pedagoger i skola och förskola, inställda lektioner samt högre sjukskrivningstal redovisas i den senaste budgetuppföljningen.

BT - 1 timme sedan

Vindkraft i Borgstena inte miljövänligt

Hela poängen med vindkraft är att den ska vara miljövänlig, men i fallet med Borgstena är en vindkraftsetablering i området direkt miljöskadlig och ?miljöförstörande, skriver Andreas Molin. Att företaget bakom Borås energi och miljös misslyckade ansökan, Eolus, fortsätter att försöka bygga vindkraft på höjderna mellan Borgstena och Mollaryd är både en gåta och ett bevis på total ansvarslöshet och hänsynslöshet mot miljö och människor.

BT - 1 timme sedan

Alliansen har gett Löfven en guldsits

Hej, Stefan Löfven. Du och din finansminister säger ju att det mesta är fel i Sverige och att pengarna är slut. Jag antar att ni haft mycket att göra och inte har hunnit kolla så noga på hur det faktiskt ser ut?

BT - 2 timmar sedan

Chocken dröjer sig kvar i Ottowa

Återhållsamhet, lugn och en känsla av kvardröjande chock präglar reaktionerna på gatorna i Kanadas huvudstad efter attacken mot parlamentet. Här hoppas många att dramatiken som drabbat staden inte ska lämna bestående ärr. Medan attacken pågick satt många som arbetar i huvudstadens centrala delar i praktiken inspärrade på sina kontor, samtidigt som polisjakten på en eller flera gärningsmän pågick.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.