BT > Nyheter

Monday, 01 September, 09:28

BT - 29 nov 12 kl. 20:19

Just nu: Brand på Dalsjöfors slakteri


En brand har utbrutit på Dalsjöfors slakteri.
Räddningstjänsten är på plats och enligt de första uppgifterna ska det brinna på taket av en byggnad.
Artikeln uppdateras. .
Tips: Besök accessoarsbutiken SirJames.se
Läs mer på BT


Läs mer om:
Dalsjöfors

Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Justnu , Brand, Dalsjöfors, slakteri
BT - 29 nov 12 kl. 20:19

Omfattande brandskador på byggnad på Dalsjöfors slakteri

En kraftig brand utbröt vid 19.30-tiden i en byggnad på Dalsjöfors slakteri. Larmet inkom 19.

BT - 29 nov 12 kl. 20:19

Just nu: Branden på Dalsjöfors slakteri under "någorlunda kontroll"

Räddningstjänsten har "någorlunda kontroll" på branden på Dalsjöfors slakteri. Larmet inkom 19.39 till SOS.

BT - 30 jan 13 kl. 12:58

Dalsjöfors slakteri anmält - väger med förpackningen

Dalsjöfors slakteri utanför Borås har anmälts till Livsmedelsverket för fusk med vikten på flera av sina produkter. Enligt anmälan inkluderar företaget förpackningsvikten i märkningen av flera köttprodukter. Enligt en kvinna i Örnsköldsvik har hon flera gånger fått betala för ungefär 20 gram förpackning.

BT - 24 jan 13 kl. 08:09

Just nu: Skorstensbrand i Dalsjöfors

En soteld har brutit ut i ett trähus i Dalsjöfors. Räddningstjänsten är på väg till platsen. Artikeln uppdateras.

BT - 19 dec 12 kl. 15:51

Coats i Dalsjöfors lägger ner - 60 blir av med jobbet

Coats Expotex lägger ner verksamheten i Dalsjöfors. Företaget har cirka 50 anställda i Dalsjöfors och ett tiotal säljare runt om i landet. Alla har blivit varslade om uppsägning och förhandlingar har inletts.

BT - 06 maj 14 kl. 08:14

Just nu: Lastbil har vält vid Dalsjöfors

En lastbil har vält i höjd med Dalsjöforsmotet. Se filmklipp i artikeln.   En lastbil med släp har kört av vägen och vält mellan gamla R40 i Dalsjöfors, på vägen mot Äspered.

BT - 24 okt 13 kl. 13:52

Junior fick stor piggvar i Öresund

Junioren Marcus Pålsson har haft en bra period den senaste tiden och anmäler här fler fina fiskar från både sött och salt. Störst är en piggvar på 1180 g, tagen på riktat varfiske i Öresund. Öppen klass/ Piggvar 1180 g, 41,5 cm, tagen på driftbottenmete/sillstrimla i Öresund av junioren Marcus Pålsson, Dalsjöfors.

BT - 06 maj 14 kl. 08:14

Lastbil välte vid Dalsjöfors

En lastbil med släp välte vid åttatiden i höjd med Dalsjöforsmotet. Se filmklipp i artikeln.     En lastbil med släp körde vid åttatiden på tisdagsmorgonen av vägen och välte vid gamla R40 i Dalsjöfors, på väg 1701 mot Äspered.

BT - 19 dec 12 kl. 15:51

Coats Expotex i Dalsjöfors lägger ner - 60 blir av med jobbet

Coats Expotex lägger ner verksamheten i Dalsjöfors. Företaget har cirka 50 anställda i Dalsjöfors och ett tiotal säljare runt om i landet. Alla har blivit varslade om uppsägning och förhandlingar har inletts.

BT - 19 nov 13 kl. 20:28

Hedbergs Guld i rekonstruktion

Hedbergs Guld i Dalsjöfors, en gång storspelare inom guld och smycken, har försatts i rekonstruktion för att om möjligt rädda verksamheten. Ett antal bifirmor är med i rekonstruktionen som beslutats av Borås Tingsrätt. Även börsnoterade och Dalsjöforsbaserade moderbolaget Online Brands Nordic AB har inlett rekonstruktion Hedbergs systerföretag Watchonwatch AB har också ansökt om rekonstruktion, men det ärendet har hänskjutits till Stockholm.

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

Värna om rätten till valfrihet

Fortsatt valfrihet. Vid rödgrönt styre försvinner rätten att välja. Det vore bedrövligt.

BT - 30 minuter sedan

Har Mark en positiv befolkningsökning?

Margareta Lövgren (M), kommunstyrelsens ordförande klappar sig på sitt ”öppna hjärta” och sjunger halleluja vad bra vi är i BT den 21 augusti. Vi ökade med 78 personer första halvåret 2014. Men vilka personer är det?

BT - 30 minuter sedan

Kaptenen viktig i medaljjakt

Kompromissen är bra. Läs Jan Hanssons krönika. Med Johan Larsson kvar hösten ut kan Elfsborg utan störningar jaga SM-medaljer och Europa League-biljett.

BT - 45 minuter sedan

Borås först med trainee-år

Borås stad är första kommun att införa traineeutbildning inom äldreomsorgen. – Jag får fylla på mina kunskaper och kan bli fastanställd efter ett år. Jag är jätteglad för den här möjligheten, säger Basma Naasaoul som är en av pionjärerna.

BT - 30 minuter sedan

Fornminnen väcker frågor

Sju stora mossbeklädda stenar står utplacerade i en ring uppe på kullen. Tysta, majestätiska och förbryllande. Varför sju stycken, och hur kom de hit?

BT - 30 minuter sedan

Larsson flyttar vid årsskiftet

Johan Larsson, 24, är nu mycket nära en övergång till holländska Groningen. Men enligt uppgifter till BT vill Elfsborg behålla sin kapten under hösten – och att dealen kommer att gälla först från januari. – Det är väl ingen hemlighet att jag spelar mycket och kan ses som en viktig pusselbit, säger backstjärnan till BT.

BT - 30 minuter sedan

Prodell: "Viktigast att vinna"

Först missade Viktor Prodell en ypperlig chans. Fem minuter revanscherade han sig och avgjorde matchen. Se fullträffen i artikeln!

BT - 45 minuter sedan

Många kändisars nakenbilder läckta

En hackare har kommit över nakenbilder som påstås föreställa en rad olika kändisar, däribland Oscarsvinnaren Jennifer Lawrence. Bilderna cirkulerade runt på sociala medier på söndagsnatten. – Detta är en uppenbar kränkning av privatlivet.

BT - 45 minuter sedan

Problem på vägar efter helgens regn

Det råder begränsad framkomlighet på flera skånska vägar efter det kraftiga regnovädret i helgen. Stadsbussarna i Malmö är i gång, men förseningar är att vänta. Flera vägar är helt eller delvis avstängda, och trafikanter bör undvika att köra in i översvämmade områden.

BT - 1 timme sedan

Valfriheten förändrar allt

Nya förutsättningar för samhällsplaneringen tvingar politikerna att hitta nya roller Viareds sommarstad var länge rena landet, trots att området ligger bara några minuters resa från Stora torget. Men nu håller den folkhemska stugidyllen på att förvandlas till vad som bättre kan beskrivas som ett ordinärt villaområde. Den största förändringskraften i området är de boende själva, men stadens pågående exploatering för företagande och handel av de västra delarna av Viared är också en faktor.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.