Expressen > Nyheter

Sunday, 26 April, 22:56

Expressen - 18 feb 13 kl. 15:33

Assanges frihetsplan: Bli politiker


En plats i senaten kan vara vägen till frihet för Wikileaks grundare Julian Assange. Assange menar att det skulle motivera USA och Sverige att släppa anklagelserna mot honom, skriver The Guardian..
Läs mer på Expressen


Läs mer om:
Wikileaks, Julian Assange, USA, Sverige, The Guardian

Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Assanges, frihetsplanBli , politiker
SVT - 24 jun 14 kl. 12:39

Assanges krav: Upphäv häktningen

I dag lämnar Assanges advokater in en begäran om att häktningsbeslutet ska hävas..

SR - 20 nov 14 kl. 13:58

Assanges häktningsorder kvarstår

Våldtäktsmisstänkta Julian Assanges arresteringsorder kommer att inte att hävas..

SvD - 21 aug 13 kl. 21:04

Assanges kompanjon hoppar av val

Julian Assanges politiska parti i Australien - Wikileakspartiet - står inför en smärre kris, sedan partitoppen Leslie Cannold hoppat av..

UNT - 21 aug 13 kl. 21:04

Assanges kompanjon hoppar av valet

Julian Assanges politiska parti i Australien - Wikileakspartiet - står inför en smärre kris, sedan partitoppen Leslie Cannold hoppat av.(TT).

SVT - 16 jul 14 kl. 18:05

Tingsrätten häver inte Assanges häktning

Stockholms tingsrätt beslutade i dag att Wikileaks-grundaren Julian Assanges fortsatt ska vara häktad i sin utevaro..

SVT - 16 jul 14 kl. 13:00

I dag avgörs Assanges öde

Just nu prövar Stockholms tingsrätt den våldtäktsmisstänkte Julian Assanges häktning. – Om häktningsbeslutet hävs finns det fortfarande en påtaglig risk att Julian Assange flyr undan förhör, säger vice chefsåklagare Ingrid Isgren..

SVT - 04 jul 14 kl. 06:39

Assanges häktning prövas igen

Stockholms tingsrätt prövar den våldtäktsmisstänkte Julian Assanges häktning igen. Hans försvarsadvokater kräver att bevisningen ska omprövas och att han släpps fri, skriver expressen.se..

Helsingborgs Dagblad - 21 aug 13 kl. 21:06

Assanges kompanjon hoppar av valet

Julian Assanges politiska parti i Australien ? Wikileakspartiet ? står inför en smärre kris, sedan partitoppen Leslie Cannold hoppat av.

NT - 21 aug 13 kl. 21:04

Assanges kompanjon hoppar av valet

Julian Assanges politiska parti i Australien - Wikileakspartiet - står inför en smärre kris, sedan partitoppen Leslie Cannold hoppat av. Cannold säger att partiet inte lever upp till sina högt ställda krav på demokrati..

NSD - 21 aug 13 kl. 21:04

Assanges kompanjon hoppar av valet

Julian Assanges politiska parti i Australien - Wikileakspartiet - står inför en smärre kris, sedan partitoppen Leslie Cannold hoppat av. Cannold säger att partiet inte lever upp till sina högt ställda krav på demokrati..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Samlar in pengar efter Googlechefens död

Googlechefen och äventyraren Dan Fredinburg drogs med i laviner efter jordbävningen i Nepal. Nu samlar svensken Måns Gårdfeldt, 27, in pengar åt raserade barnhem i den döde chefens minne. – Dan var en fantastisk människa, säger han..

Expressen - 15 minuter sedan

Nazistsymboler klottrade på skola

En skola i Lekeryd utanför Jönköping har blivit utsatt för skadegörelse i helgen. Nazistiska symboler har målats över skolans fasad. – Det är ovanligt med den här typen av skadegörelse, säger Maria Lavesson, inre befäl vid polisen i Västra Götaland..

Expressen - 45 minuter sedan

Anders attackerad av vildsvin: "Det var kört"

Anders, 58, var ute på en skogspromenad med hunden Fudji när ett vildsvin plötsligt gick till attack. Men i stället för att ta sikte på hunden valde suggan att ge sig på Anders. – När jag fick ögonkontakt med henne insåg jag att det var kört, säger Anders..

Expressen - 1 timme sedan

Kvinna till sjukhus – kraschade på grusväg

En singelolycka inträffade strax efter klockan åtta på söndagskvällen i trakterna kring Rödeby i Blekinge. Olyckan inträffade på en mindre grusväg. – En kvinna uppges ha slagit i huvudet i samband med olyckan och förs till sjukhus med ambulans, säger Nils Norling, informatör vid polisen..

Expressen - 45 minuter sedan

Björklund vill bredda Folkpartiets politik

Dåliga opinionssiffror och interna avgångskrav. Det har varit en tuff tid för FP-ledaren Jan Björklund sedan alliansen förlorade valet i september. I kvällens "Agenda" i SVT2 talar han ut om krisen.

Expressen - 1 timme sedan

Katarina Wennstam utsatt för inbrott

När författaren och journalisten Katarina Wennstam, 41, kom hem till radhuset på söndagen fick hon en smärre chock. Ytterdörren var uppbruten och inbrottstjuvar hade härjat i huset. – Det värsta är att min dator har blivit stulen, säger hon till Expressen..

Expressen - 1 timme sedan

Sagoslott till salu: "Fantastiskt hus"

Här är sagoslottet som kan bli ditt för bara 3,2 miljoner kronor. För den som slår till väntar materialval i toppklass och en privat sandstrand utanför. – Det är helt fantastiskt hus med mycket själ i, säger mäklaren Micael Steneland..

Expressen - 2 timmar sedan

Bergström: Var för snällt mot Busch Thor

Kristdemokraternas nya partiledare Ebba Busch Thor, 28, klarade sig bra i SVT:s "Partiledaren" på söndagskvällen. Men intervjuaren Camilla Kvartoft var för snäll. Det är domen från Expressens politiska kommentator K-G Bergström som tittade på programmet..

Expressen - 2 timmar sedan

UD avråder svenskar från att resa till Nepal

Nu avråder Utrikesdepartementet (UD) svenskar från att resa till Nepal. Samtidigt berättar regeringen att Sverige kommer bidra med 13 miljoner kronor till räddningsinsatser i det katastrofdrabbade landet. USA ska bidra med 8,6 miljoner kronor, berättade landets ambassad i Nepal under lördagen..

Expressen - 3 timmar sedan

Busch Thor: "Minst dåliga alternativet"

Nyvalde KD-ledaren Ebba Busch Thor gästar söndagens avsnitt av "Partiledaren" i SVT2. Första frågan om hur hon ser på kritiken mot Decemberöverenskommelsen svarar Busch Thor: - Ja, jag tror att många känner en stor frustration över att det inte blev en alliansseger i höstas och att det politiska landskapen, säger Ebba Busch Thor i programmet..

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.