Expressen > Nyheter

Tuesday, 26 May, 07:27

Expressen - 18 feb 13 kl. 15:33

Assanges frihetsplan: Bli politiker


En plats i senaten kan vara vägen till frihet för Wikileaks grundare Julian Assange. Assange menar att det skulle motivera USA och Sverige att släppa anklagelserna mot honom, skriver The Guardian..
Läs mer på Expressen


Läs mer om:
Wikileaks, Julian Assange, USA, Sverige, The Guardian

Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Assanges, frihetsplanBli , politiker
SVT - 24 jun 14 kl. 12:39

Assanges krav: Upphäv häktningen

I dag lämnar Assanges advokater in en begäran om att häktningsbeslutet ska hävas..

SR - 20 nov 14 kl. 13:58

Assanges häktningsorder kvarstår

Våldtäktsmisstänkta Julian Assanges arresteringsorder kommer att inte att hävas..

SvD - 21 aug 13 kl. 21:04

Assanges kompanjon hoppar av val

Julian Assanges politiska parti i Australien - Wikileakspartiet - står inför en smärre kris, sedan partitoppen Leslie Cannold hoppat av..

UNT - 21 aug 13 kl. 21:04

Assanges kompanjon hoppar av valet

Julian Assanges politiska parti i Australien - Wikileakspartiet - står inför en smärre kris, sedan partitoppen Leslie Cannold hoppat av.(TT).

SR - 11 maj 15 kl. 09:07

HD avslår Assanges överklagande

Högsta domstolen avslår Julian Assanges överklagan. Assange hade yrkat på att HD skulle upphäva beslutet om häktning..

SVT - 16 jul 14 kl. 18:05

Tingsrätten häver inte Assanges häktning

Stockholms tingsrätt beslutade i dag att Wikileaks-grundaren Julian Assanges fortsatt ska vara häktad i sin utevaro..

SVT - 16 jul 14 kl. 13:00

I dag avgörs Assanges öde

Just nu prövar Stockholms tingsrätt den våldtäktsmisstänkte Julian Assanges häktning. – Om häktningsbeslutet hävs finns det fortfarande en påtaglig risk att Julian Assange flyr undan förhör, säger vice chefsåklagare Ingrid Isgren..

SVT - 04 jul 14 kl. 06:39

Assanges häktning prövas igen

Stockholms tingsrätt prövar den våldtäktsmisstänkte Julian Assanges häktning igen. Hans försvarsadvokater kräver att bevisningen ska omprövas och att han släpps fri, skriver expressen.se..

NSD - 21 aug 13 kl. 21:04

Assanges kompanjon hoppar av valet

Julian Assanges politiska parti i Australien - Wikileakspartiet - står inför en smärre kris, sedan partitoppen Leslie Cannold hoppat av. Cannold säger att partiet inte lever upp till sina högt ställda krav på demokrati..

NT - 21 aug 13 kl. 21:04

Assanges kompanjon hoppar av valet

Julian Assanges politiska parti i Australien - Wikileakspartiet - står inför en smärre kris, sedan partitoppen Leslie Cannold hoppat av. Cannold säger att partiet inte lever upp till sina högt ställda krav på demokrati..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Så kommer SD rösta om vinster i välfärden

Sverigedemokraterna väljer alliansens sida i frågan om vinster i välfärden, rapporterar Ekot. Tisdagens riksdagsomröstning kommer att resultera i att en majoritet röstar för att omarbeta regeringens utredningsförslag. Oscar Sjöstedt (SD) menar att anledningen är att förslaget kantas av vänsterpartistisk, snarare än socialdemokratisk, politik..

Expressen - 30 minuter sedan

FN-soldat dödad i Mali

MALI. En FN-soldat från Bangladesh har dödats i Malis huvudstad Bamako. Ytterligare en FN-soldat dödades i attacken som ägde rum i måndags kväll, enligt säkerhetskällor..

Expressen - 1 timme sedan

Löpare fick hjärtstopp – räddades av Sixten

En löpare fick hjärtstopp och kollapsade under Göteborgsvarvet – då kom narkossköterskan Sixten Lindblom, 33, till undsättning. Hans hjälteinsats räddade mannens liv, men han vill själv inte framhålla sitt eget ingripande. – Utan samarbetet med volontärerna på plats och polisens hjälp så hade det aldrig gått, säger han..

Expressen - 1 timme sedan

Putin svarar direkt på stora flygövningen

LULEÅ. Här lyfter stridsflygplan från Sverige, Schweiz, USA och Storbritannien i den stora militärövningen ACE 15 från flygbasen F 21 i Luleå. Tre timmar senare: Vladimir Putin beordrar full stridsberedskap i en oplanerad beredskapskontroll som involverar 12 000 soldater och 250 flygplan..

Expressen - 1 timme sedan

"Situationen har utvecklats negativt"

LULEÅ. Försvarsminister Peter Hultqvist vill inte svara på frågan om Sverige riskerar att dras in i en militär konflikt med Ryssland framöver. – Det är inget jag överhuvudtaget vill spekulera om, säger han.

Expressen - 2 timmar sedan

Här ska den hemliga bröllopsfesten hållas

Här ska Carl Philip och Sofia Hellqvist ha sin privata och hemliga bröllopsfest. Dagen före vigseln i Slottskyrkan ska det blivande äkta paret bjuda på middag ute i Vaxholm och berömda Vaxholms kastell. Gästerna ska på eftermiddagen samlas på Strandvägen för att i båtar transporteras ut till kalaset..

Expressen - 2 timmar sedan

Det är dags att sanera tandvården från fusk

Tandläkare som vill ta betalt för att laga hål som inte finns. Tandläkare som saltar notan med extrakostnader för behandlingar som aldrig genomförts. "Kalla faktas" granskning avslöjar allvarligt fusk och slarv i tandvården.

Expressen - 2 timmar sedan

800 000 svenskar luras på tandläkarräkningen

Elisabet Eriksson tvingades betala 2 500 kronor för mycket efter ett besök på Folktandvården. Nu visar TV4 "Kalla faktas" granskning att många tandläkare satt i system att fuska med räkningarna - och att 800 000 svenskar om året troligen blivit lurade på för höga tandvårdskostnader. Samtidigt tjänar flera tandläkare tusentals kronor på olika, vinstbaserade, bonusprogram..

Expressen - 3 timmar sedan

Pappan: "Jag trodde att min son var död"

Mohammad, 6, föll från ett fönster på tredje våningen i ett hyreshus i Gunnebo i söndags. Nu berättar pappan Samer om dramat. – Det här är det värsta jag varit med om.

Expressen - 3 timmar sedan

Många döda i brand på äldrehem i Kina

KINA. Minst 38 människor dog i en brand på ett äldreboende i Henanprovinsen i centrala Kina, rapporterar statliga medier..

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.