Expressen > Nyheter

Friday, 31 July, 00:59

Expressen - 18 feb 13 kl. 15:33

Assanges frihetsplan: Bli politiker


En plats i senaten kan vara vägen till frihet för Wikileaks grundare Julian Assange. Assange menar att det skulle motivera USA och Sverige att släppa anklagelserna mot honom, skriver The Guardian..
Läs mer på Expressen


Läs mer om:
Wikileaks, Julian Assange, USA, Sverige, The Guardian

Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Assanges, frihetsplanBli , politiker
SVT - 24 jun 14 kl. 12:39

Assanges krav: Upphäv häktningen

I dag lämnar Assanges advokater in en begäran om att häktningsbeslutet ska hävas..

SR - 20 nov 14 kl. 13:58

Assanges häktningsorder kvarstår

Våldtäktsmisstänkta Julian Assanges arresteringsorder kommer att inte att hävas..

SvD - 21 aug 13 kl. 21:04

Assanges kompanjon hoppar av val

Julian Assanges politiska parti i Australien - Wikileakspartiet - står inför en smärre kris, sedan partitoppen Leslie Cannold hoppat av..

UNT - 21 aug 13 kl. 21:04

Assanges kompanjon hoppar av valet

Julian Assanges politiska parti i Australien - Wikileakspartiet - står inför en smärre kris, sedan partitoppen Leslie Cannold hoppat av.(TT).

SVT - 16 jul 14 kl. 18:05

Tingsrätten häver inte Assanges häktning

Stockholms tingsrätt beslutade i dag att Wikileaks-grundaren Julian Assanges fortsatt ska vara häktad i sin utevaro..

SR - 11 maj 15 kl. 09:07

HD avslår Assanges överklagande

Högsta domstolen avslår Julian Assanges överklagan. Assange hade yrkat på att HD skulle upphäva beslutet om häktning..

SVT - 16 jul 14 kl. 13:00

I dag avgörs Assanges öde

Just nu prövar Stockholms tingsrätt den våldtäktsmisstänkte Julian Assanges häktning. – Om häktningsbeslutet hävs finns det fortfarande en påtaglig risk att Julian Assange flyr undan förhör, säger vice chefsåklagare Ingrid Isgren..

SVT - 04 jul 14 kl. 06:39

Assanges häktning prövas igen

Stockholms tingsrätt prövar den våldtäktsmisstänkte Julian Assanges häktning igen. Hans försvarsadvokater kräver att bevisningen ska omprövas och att han släpps fri, skriver expressen.se..

NSD - 21 aug 13 kl. 21:04

Assanges kompanjon hoppar av valet

Julian Assanges politiska parti i Australien - Wikileakspartiet - står inför en smärre kris, sedan partitoppen Leslie Cannold hoppat av. Cannold säger att partiet inte lever upp till sina högt ställda krav på demokrati..

DN - 21 aug 13 kl. 21:13

Assanges kompanjon hoppar av valet

Julian Assanges politiska parti i Australien ? Wikileakspartiet ? står inför en smärre kris, sedan partitoppen Leslie Cannold hoppat av.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Norrsken har hittats utanför solsystemet

En förbluffande kosmisk upptäck har gjorts. För första gången någonsin har norrsken setts på en himlakropp utanför vårt solsystem. Och det är ingen dålig ljusshow som upptäckts.

Expressen - 1 timme sedan

Datorer skulle kastas – nu skänks de till barn

Alla barn bör få tillgång till datorer. Så resonerar välgörenhetsorganisationen Redator – som nu får 130 datorer från Malmö högskola som ska gå till barn i Malmö. – Vi vill göra skillnad, säger Tomas Andrén, 51..

Expressen - 1 timme sedan

Insatser mot Boko Haram – flera befriade

Nigerias armé har den senaste veckan befriat två grupper av personer som hållits i ofrihet av gerillan Boko Haram. Enligt regeringsarméns egna uppgifter var det fråga om fritagningar..

Expressen - 1 timme sedan

Sexövergrepp var känt av FN visar rapport

En hemligstämplad FN-rapport har visat att organisationen kände till att sexuella övergrepp utförts inom det ryska företaget UTair år 2010. Trots det har luftfartsföretaget fått kontrakt värda flera miljarder av FN sedan dess. Det uppger The Guardian..

Expressen - 1 timme sedan

Banan räddade man från fortkörningsböter

Mannen slapp fortkörningsböter på 1500 kronor tack vare en banan. Han nekar till att det är han som syns på fartkamerans bilder med en bit av frukten i munnen. – Jag har inte ätit banan på över två år på grund av LCHF-diet, skriver han i sitt ställningstagande enligt förundersökningen.

Expressen - 1 timme sedan

Polisutredningen blev nedlagd efter en kvart

64 av Mats Schörlings ekogrisar är försvunna - vilket kan vara den största grisstölden någonsin. Polisen avskrev ärendet efter 16 minuter. – Polisen har väldigt svårt med brottsanmälningar, de stör deras sinnesfrid, säger Leif GW Persson till SVT.

Expressen - 2 timmar sedan

Kvinna gick till attack med tårgas mot gravid

En kvinna gick till angrepp med tårgas mot en gravid kvinna och en kvinna med två barn. Polisen har upprättat en anmälan om misshandel..

Expressen - 2 timmar sedan

Uppgifter: Utredarna säkra på flygplanstyp

Gåtan kring vad som hände det malaysiska flygplanet MH370 kan vara på väg att få en lösning. Utredare hos flygplanstillverkaren Boeing är övertygade om att vrakdelen kommer från en Boeing 777, uppger en källa "nära utredningen" till amerikanska medier..

Expressen - 3 timmar sedan

Alicia Vikander: Jag lider av ständig ångest

Nu berättar Svenska Hollywood-stjärnan Alicia Vikander om ångesten och rädslan för att förlora sin karriär. Hon berättar också att kändiskapet känns tufft. – Jag förbereder mig hela tiden på att något kommer gå snett, säger hon till The Edit..

Expressen - 3 timmar sedan

140 000 kräver att Palmer utlämnas

Mer än 140 000 namnunderskrifter har samlats ihop för att tvinga tandläkaren Walter Palmer från Minnesota att återvända till Zimbabwe och ställas inför rätta. Det efter den uppmärksammade pilbågsjakten där lejonet Cecil dödades utanför sin fristad i nationalparken Hwange. Nu har Obama och Vita huset lovat att gå igenom kraven i namninsamlingen, uppger Sky News..

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.