Expressen > Nyheter

Thursday, 24 July, 16:39

Expressen - 18 feb 13 kl. 15:33

Assanges frihetsplan: Bli politiker

En plats i senaten kan vara vägen till frihet för Wikileaks grundare Julian Assange. Assange menar att det skulle motivera USA och Sverige att släppa anklagelserna mot honom, skriver The Guardian..
Läs mer på Expressen Bilden delad av Expressen via deras RSS-flöde och visas på deras server.

Annons


Läs mer om:
Wikileaks, Julian Assange, USA, Sverige, The Guardian

Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Assanges, frihetsplanBli , politiker
SVT - 24 jun 14 kl. 12:39

Assanges krav: Upphäv häktningen

I dag lämnar Assanges advokater in en begäran om att häktningsbeslutet ska hävas..

SvD - 21 aug 13 kl. 21:04

Assanges kompanjon hoppar av val

Julian Assanges politiska parti i Australien - Wikileakspartiet - står inför en smärre kris, sedan partitoppen Leslie Cannold hoppat av..

UNT - 21 aug 13 kl. 21:04

Assanges kompanjon hoppar av valet

Julian Assanges politiska parti i Australien - Wikileakspartiet - står inför en smärre kris, sedan partitoppen Leslie Cannold hoppat av.(TT).

SVT - 16 jul 14 kl. 18:05

Tingsrätten häver inte Assanges häktning

Stockholms tingsrätt beslutade i dag att Wikileaks-grundaren Julian Assanges fortsatt ska vara häktad i sin utevaro..

SVT - 16 jul 14 kl. 13:00

I dag avgörs Assanges öde

Just nu prövar Stockholms tingsrätt den våldtäktsmisstänkte Julian Assanges häktning. – Om häktningsbeslutet hävs finns det fortfarande en påtaglig risk att Julian Assange flyr undan förhör, säger vice chefsåklagare Ingrid Isgren..

SVT - 04 jul 14 kl. 06:39

Assanges häktning prövas igen

Stockholms tingsrätt prövar den våldtäktsmisstänkte Julian Assanges häktning igen. Hans försvarsadvokater kräver att bevisningen ska omprövas och att han släpps fri, skriver expressen.se..

Helsingborgs Dagblad - 21 aug 13 kl. 21:06

Assanges kompanjon hoppar av valet

Julian Assanges politiska parti i Australien ? Wikileakspartiet ? står inför en smärre kris, sedan partitoppen Leslie Cannold hoppat av.

DN - 21 aug 13 kl. 21:13

Assanges kompanjon hoppar av valet

Julian Assanges politiska parti i Australien ? Wikileakspartiet ? står inför en smärre kris, sedan partitoppen Leslie Cannold hoppat av.

NSD - 21 aug 13 kl. 21:04

Assanges kompanjon hoppar av valet

Julian Assanges politiska parti i Australien - Wikileakspartiet - står inför en smärre kris, sedan partitoppen Leslie Cannold hoppat av. Cannold säger att partiet inte lever upp till sina högt ställda krav på demokrati..

NT - 21 aug 13 kl. 21:04

Assanges kompanjon hoppar av valet

Julian Assanges politiska parti i Australien - Wikileakspartiet - står inför en smärre kris, sedan partitoppen Leslie Cannold hoppat av. Cannold säger att partiet inte lever upp till sina högt ställda krav på demokrati..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Hamas kravlista för att gå med på vapenvila

Samtalen om vapenvila mellan Hamas och Israel sker i skuggan av ökande dödstal. På torsdagen uppges fler än 50 personer ha dödats i Gaza. Hittills har 746 palestinier och 35 personer på den israeliska sidan fått sätta livet till, enligt AFP.

Expressen - 45 minuter sedan

Död man hittad i småbåtshamn

En äldre man har anträffats död i vattnet i småbåtshamnen i Lidköping. Det skriver Nya Lidköpings-tidningen..

Expressen - 30 minuter sedan

Kungliga hälsningen från sommarslottet

Drottning, och matriark – för nu samlar Margrethe II av Danmark sin imponerande stora familj på slottet Gråsten, på södra Jylland. För årets sommarfoto har den kungliga klanen förstärkts med syster prinsessan Benedikte, 76, och delar av hennes familj..

Expressen - 30 minuter sedan

Tre tvingades hoppa från båt vid Vaxholm

En fritidsbåt brinner utanför Vaxholm. Tre personer befann sig ombord på båten bär den började brinna och hoppade i vattnet. Båten drev in till en brygga som också fattade eld..

Expressen - 45 minuter sedan

Här odlas cannabis värt miljontals kronor

I vintras gjorde en polispatrull i Nordvästskåne en rutinkontroll i den gamla Pipfabriken i Hyllstofta. Kondens på rutorna, ljudet från fläktar och en stark doft ledde till avslöjandet av en cannabisodling i industriell skala. – Mig veterligen är det den största vi har haft i de här delarna av Skåne, säger kriminalinspektör Lars Mellby..

Expressen - 1 timme sedan

Miljöpartisten: "Israel är en sinnesjukdom"

BORÅS. Jerker Nordlund, Miljöpartiets andranamn i Herrljunga, liknar på Facebook Israel vid en sinnessjukdom - och uppmanar till "globalt krig" mot landet. – Jag är mycket aktiv i Palestinafrågan och känner en stark vrede, säger Nordlund.

Expressen - 1 timme sedan

De ger fattiga barn gratis sommarlycka

Familjen vill ge andra barnfamiljer en chans till ett fint sommarminne. Genom att ta ut dem på båtutflykter och bjuda dem på mat hoppas de på att ge dem en bra dag. – Det som driver en är när man får en kram av barnen när dagen är slut, säger Marcus Göthberg..

Expressen - 4 timmar sedan

Flygplan med 116 ombord har kraschat

Enligt officiella källor har ett passagerarplan på väg från Bukina Faso till Algeriet ha kraschat. 116 personer finns ombord, varav femtio ska vara franska medborgare. – Planet var inte långt från den algeriska gränsen när besättningen var ombedd att ta en omväg på grund av dålig sikt, säger en algerisk källa till AFP..

Expressen - 2 timmar sedan

Känslosamt sommarprat av Rode

Expressen - 2 timmar sedan

Lastbil i brand – är full av pappersmassa

En lastbil brinner på vägen mellan Herrljunga och Falköping. Det är en trailer som fattat eld på länsväg 181, där vägen korsar ån Lidan. Nu är vägen avstängd.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.