Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 01 November, 09:48

Affärsvärlden - 12 mar 13 kl. 09:08

Vostoks Avito-innehav värt 79 miljoner dollar

Snusbolaget.se

Investmentbolaget Vostok Naftas innehav i den ryska Blocketkopian Avito är värderat till 78,9 miljoner dollar efter en affär med den sydafrikanska mediejätten Naspers..
Tips: Testa JohnSlots gratis.
Läs mer på Affärsvärlden


Läs mer om:
Vostok Naftas, Blocketkopian Avito, Naspers, Avito

Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Vostoks, Avito-innehav, värt79 miljoner , dollar
SvD - 28 aug 14 kl. 08:32

Stark tillväxt för Avito

Det ryska radannonsbolaget Avito, som ägs av bland andra Kinnevik och Vostok Nafta, redovisar intäkter om 1.069 miljoner rubel, motsvarande 31,8 miljoner dollar..

Affärsvärlden - 15 nov 13 kl. 11:58

Därför rasar Vostok Nafta

Vostok Nafta faller brant i Stockholm på fredagsförmiddagen och detsamma gör aktien i den numera Londonnoterade ryska internetbanken Tinkoff Credit Systems - ett av Vostoks två innehav..

DI - 15 nov 13 kl. 11:39

Vostok Nafta rasar på börsen

Vostok Nafta faller brant i Stockholm på fredagsförmiddagen och detsamma gör aktien i den numera Londonnoterade ryska internetbanken Tinkoff Credit Systems - ett av Vostoks två innehav..

DI - 15 nov 13 kl. 12:31

Tinkoff-ras drar ner Vostok Nafta

Vostok Nafta föll brant i Stockholm på fredagsförmiddagen och detsamma gör aktien i den numera Londonnoterade ryska internetbanken Tinkoff Credit Systems - ett av Vostoks två innehav..

Affärsvärlden - 12 feb 14 kl. 09:55

Kinnevik ökar i Avito

Investmentbolaget Kinnevik ökar sin andel i Avito, en rysk motsvarighet till Blocket, från 30,8 till 31,7 procent genom att köpa optioner, som kan utnyttjas omedelbart, från grundaren..

DI - 07 nov 13 kl. 09:50

Finanstoppar hemliga ägare i succén Avito

Flera näringslivskändisar har i det tysta blivit ägare i Blocket-kopian Avito som nu värderas till nästan 5 miljarder kronor. Det avslöjar Dagens industris podcast Digitalpodden på torsdagen..

DI - 13 jun 14 kl. 08:28

Avito växer så det knakar

Den ryska annonstjänsten Avito, som ägs av bland andra Kinnevik och Vostok Nafta, redovisar en intäktstillväxt på 115 procent för det första kvartalet 2014. Det framgår av pressmeddelande från Kinnevik och från Vostok Nafta..

DI - 23 okt 13 kl. 09:07

Kinnevik uppvärderar "ryska Blocket"

Investmentbolaget Kinnevik värderar nu den ryska radannonssajten Avito till 4,7 miljarder kronor, och sitt eget 31-procentiga innehav till 1.454 miljoner kronor..

SvD - 28 aug 14 kl. 08:32

Kinnevik: avitos intÄkter vÄxte med 85% under 2 kv

Det ryska radannonsbolaget Avito, som ägs av bland andra Kinnevik och Vostok Nafta, redovisar intäkter om 1.069 miljoner rubel, motsvarande 31,8 miljoner dollar..

PrivataAffärer - 20 sep 13 kl. 13:07

Buffetts största innehav

Warren Buffett är känd för sin långsiktiga placeringsstrategi som går ut på att köpa och hålla fast vid sina innehav. Här är hans investmentbolag Berkshire Hathaways största innehav....

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 19 timmar sedan

Ken Ring startar skivbolag

Efter 15 år i branschen vill Ken Ring infria sin barndomsdröm: Nu startar den 34-åriga rapparen ett eget skivbolag, med ambitionen att bli en kraft på den svenska musikscenen. Första släppet blir Kens nya singel "Livet"..

Affärsvärlden - 20 timmar sedan

Den dramatiska börsmånaden

Stockholmsbörsen avslutade oktober i dur. OMXS-index stängde på plus 1,2 procent. Men oktober blev en dramatisk börsmånad..

Affärsvärlden - 20 timmar sedan

Så låga är förväntningarna på svenskt inköpschefsindex

Det svenska inköpschefsindexet väntas ha uppgått till 52,9 i oktober, enligt SIX News analytikerenkät. I september uppmättes inköpschefsindexet till 53,4..

Affärsvärlden - 21 timmar sedan

SAS säljer egendom i Norge

SAS säljer sin egendom vid den tekniska basen vid Oslo flygplats..

Affärsvärlden - 21 timmar sedan

Räntorna upp på Japans stimulanspaket

Strax före fredagens stängning stärktes de svenska obligationsräntorna tydligt..

Affärsvärlden - 21 timmar sedan

”Prispressen på olja lär bestå”

Råoljepriserna har fortsatt att sjunka under fredagens handel, efter att även ha tappat under torsdagen. Oljepriserna pressas av fortsatta förstärkningar av dollarn och oro för utbudet..

Affärsvärlden - 22 timmar sedan

Fransk konkurrent vill ha Astras vd

Det franska läkemedelsbolaget Sanofi uppges ha fört diskussioner med Astrazeneca-vd:n Pascal Soriot för att locka honom till vd-tjänsten på det franska bolaget. Det rapporterar Bloomberg..

Affärsvärlden - 22 timmar sedan

Superdatorn som kan ersätta människor

Amelia är ny på kundtjänst. Hon svarar på två sekunder, löser kundens problem på fyra minuter i stället för en kvart, och kunderna är helnöjda. Amelia går aldrig hem..

Affärsvärlden - 23 timmar sedan

Bankerna leder börsuppgången

Kurserna på Stockholmsbörsen öppnade som väntat uppåt på veckans sista handelsdag, som är en halvdag inför morgondagens Alla helgons dag. Semafo handlas på plus efter gårdagens nedgång och banker lyfter index..

Affärsvärlden - 23 timmar sedan

Skistar missar säsongsöppning

Skidanläggningsföretaget Skistar missar målet om en säsongsöppning i destinationen Trysil, i dag, fredagen den 31 oktober. Det framgår av uppgifter på Skistars hemsida..

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.