SR > Kultur

Wednesday, 17 September, 21:34

SR - 28 aug 13 kl. 07:05

"Ingmar Bergman: en berättelse om kärlek, sex och svek" av Thomas Sjöberg


Imorgon kommer mannen bakom den omtalade boken om Kungen - den ofrivillige monarken, Thomas Sjöberg ut med en ny bok. Den här gången handlar det om Ingmar Bergman och underrubriken är en berättelse om kärlek sex och svek..
Tips: Jämför pris på bläckpatroner
Läs mer på SR


Läs mer om:
Kungen, Sjöberg, Ingmar Bergman, Bergman, Thomas Sjöberg

Dela artikeln

16 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Ingmar, Bergmanen , berättelseom , kärlek, sexoch , svek av Thomas Sjöberg
DN - 27 sep 13 kl. 15:23

Så skapade Ingmar Bergman sin persona

Regissören Ingmar Bergman var besatt av sin självbild. Han älskade att göra fejkade intervjuer med sig själv. Även i sina memoarer var han en inbiten lustlögnare.

SVT - 12 dec 13 kl. 18:01

Svensk producerar Sparks Ingmar Bergman-film

Kultduon Sparks musikalfilm om Ingmar Bergman blir verklighet. Svenskar är inblandade, men inte i huvudrollen..

NT - 14 dec 13 kl. 12:30

Bergmanmusikal blir film

Det amerikanska bandet Sparks satte upp en popmusikal om Ingmar Bergman för fyra år sedan. Nu ska musikalen, "The seduction of Ingmar Bergman", bli film..

SvD - 01 sep 14 kl. 11:30

Skarsgård öser galla över Bergman

Stellan Skarsgård jobbade med Ingmar Bergman två gånger. I en stor brittisk intervju berättar han att han inte tyckte om den store regissören som person..

Trelleborgs Allehanda - 14 dec 13 kl. 12:30

Bergmanmusikal blir film


Det amerikanska bandet Sparks satte upp en popmusikal om Ingmar Bergman för fyra år sedan. Nu ska musikalen, "The seduction of Ingmar Bergman", bli film.Enligt Sydsvenskan ska produktionsbolaget Anagram hjälpa Sparks att förverkliga filmen.

Helsingborgs Dagblad - 14 dec 13 kl. 12:33

Bergmanmusikal blir film

Det amerikanska bandet Sparks satte upp en popmusikal om Ingmar Bergman för fyra år sedan. Nu ska musikalen, "The seduction of Ingmar Bergman", bli film. Enligt Sydsvenskan ska produktionsbolaget Anagram hjälpa Sparks att förverkliga filmen.

Kristianstadsbladet - 14 dec 13 kl. 12:30

Bergmanmusikal blir film


Det amerikanska bandet Sparks satte upp en popmusikal om Ingmar Bergman för fyra år sedan. Nu ska musikalen, "The seduction of Ingmar Bergman", bli film.Enligt Sydsvenskan ska produktionsbolaget Anagram hjälpa Sparks att förverkliga filmen.

UNT - 02 feb 14 kl. 07:00

Kärleksfull vänskap

Therese Eriksson berörs av dokumentären om relationen mellan Liv Ullman och Ingmar Bergman.

Expressen - 29 aug 13 kl. 19:11

"Bergman skulle inte vända sig i graven"

VENEDIG. Huruvida Lindsay Lohan kommer är fortfarande en gåta. Men Ingmar Bergman är i alla fall på plats!

Fler nyheter från SR

SR - 5 timmar sedan

Läget för Göteborgs-Posten fortsatt tufft

I likhet med stora delar av svensk dagspress fortsätter även Göteborgs-Posten, Sveriges näst största morgontidning, att tappa läsare. Nu står det klart att de under 2013 också minskade i omsättning med nära en tiondel..

SR - 4 timmar sedan

"Det måste bli bättre"

Svenska kvinnliga dirigenter är väl så kompetenta som sina manliga kollegor men de får sällan prestigejobben på pulten i svenska konserthus och operaorkestrar. Svenska kvinnliga dirigenter i nätverket Kupp, Kvinnor Upp På Pulten, har listat hur många svenska kvinnliga dirigenter som får chansen att hålla i taktpinnen det senaste året och de är mycket få..

SR - 7 timmar sedan

Ulf Malmros nya film om pappan som aldrig fanns där

Ulf Malmros nya film Min så kallade pappa är mer allvarlig än hans tidigare filmer, men innehåller också en hel del humor av det dråpligare slaget..

SR - 6 timmar sedan

150 slutar på Danmarks radio

Idag gav Danmarks radio besked om de slutliga uppsägningarna - 101 anställda har nu fått besked om att de får lämna public serviceföretaget, 49 slutar med avgångsvederlag..

SR - 15 timmar sedan

Dokumentärserie om Rooseveltfamiljen får fint mottagande

En ny TV-dokumentär om familjen Roosevelt, som började sändas i veckan, får fina recensioner i USA. Dokumentärfilmaren Ken Burns berättelse om presidentfamiljens inflytande över amerikansk politik, och några medlemmars privata öden, spänner över mer än ett århundrade och är fjorton timmar lång..

SR - 7 timmar sedan

Prestationsångest drev på Minecraft-affären

I måndags köpte amerikanska datajätten Microsoft svenska spelstudion Mojang för 18 miljarder kronor. Lite av en chock för många. Studion, som står bakom jättesuccén Minecraft, har tidigare riktat kritik mot de större aktörerna inom branschen och däribland Microsoft, därför kom försäljningen ännu mer överraskning..

SR - 8 timmar sedan

Ruben Östlund blir professor

Filmregissören Ruben Östlund har utsetts till professor på Akademin Valand vid Göteborgs universitet..

SR - 9 timmar sedan

Efterlysning: film om svarta svenskars historia

För ett år sedan tillträde Baker Karim en av film-Sveriges tyngsta tjänster som en av två långfilmskonsulenter. ”Jag vill uppvigla branschen till att ta kreativa risker”, sa han till Kulturnytt då. Nu utlyser Svenska filminstitutet en manustävling och vinnare blir den som kan berätta svarta svenskars historia utan att använda stereotyper..

SR - 11 timmar sedan

Kinesisk författare gripen

Den kinesiske författaren och förläggaren Tie Liu har gripits av polisen, skriver New York Times. Polisen slog till mot hans hem i helgen och han anklagas för att ha stört den allmänna ordningen..

SR - 11 timmar sedan

Dawit Isaaks fall överprövas

Nu gör jurister ett nytt försök att pröva Dawit Isaaks fall med nya lagen om brott mot mänskligheten. En överprövning har lämnats in till Åklagarens utvecklingscentrum efter att åklagaren lagt ner förundersökningen mot Eritreas president och ytterligare 4 högt uppsatta personer..

Dela artikeln

16 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.