SR > Kultur

Tuesday, 05 May, 13:13

SR - 28 aug 13 kl. 07:05

"Ingmar Bergman: en berättelse om kärlek, sex och svek" av Thomas Sjöberg


Imorgon kommer mannen bakom den omtalade boken om Kungen - den ofrivillige monarken, Thomas Sjöberg ut med en ny bok. Den här gången handlar det om Ingmar Bergman och underrubriken är en berättelse om kärlek sex och svek..
Läs mer på SR


Läs mer om:
Kungen, Sjöberg, Ingmar Bergman, Bergman, Thomas Sjöberg

Dela artikeln

16 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Ingmar, Bergmanen , berättelseom , kärlek, sexoch , svek av Thomas Sjöberg
DN - 27 sep 13 kl. 15:23

Så skapade Ingmar Bergman sin persona

Regissören Ingmar Bergman var besatt av sin självbild. Han älskade att göra fejkade intervjuer med sig själv. Även i sina memoarer var han en inbiten lustlögnare.

NT - 14 dec 13 kl. 12:30

Bergmanmusikal blir film

Det amerikanska bandet Sparks satte upp en popmusikal om Ingmar Bergman för fyra år sedan. Nu ska musikalen, "The seduction of Ingmar Bergman", bli film..

SVT - 12 dec 13 kl. 18:01

Svensk producerar Sparks Ingmar Bergman-film

Kultduon Sparks musikalfilm om Ingmar Bergman blir verklighet. Svenskar är inblandade, men inte i huvudrollen..

SvD - 01 sep 14 kl. 11:30

Skarsgård öser galla över Bergman

Stellan Skarsgård jobbade med Ingmar Bergman två gånger. I en stor brittisk intervju berättar han att han inte tyckte om den store regissören som person..

Trelleborgs Allehanda - 14 dec 13 kl. 12:30

Bergmanmusikal blir film


Det amerikanska bandet Sparks satte upp en popmusikal om Ingmar Bergman för fyra år sedan. Nu ska musikalen, "The seduction of Ingmar Bergman", bli film.Enligt Sydsvenskan ska produktionsbolaget Anagram hjälpa Sparks att förverkliga filmen.

Helsingborgs Dagblad - 14 dec 13 kl. 12:33

Bergmanmusikal blir film

Det amerikanska bandet Sparks satte upp en popmusikal om Ingmar Bergman för fyra år sedan. Nu ska musikalen, "The seduction of Ingmar Bergman", bli film. Enligt Sydsvenskan ska produktionsbolaget Anagram hjälpa Sparks att förverkliga filmen.

Kristianstadsbladet - 14 dec 13 kl. 12:30

Bergmanmusikal blir film


Det amerikanska bandet Sparks satte upp en popmusikal om Ingmar Bergman för fyra år sedan. Nu ska musikalen, "The seduction of Ingmar Bergman", bli film.Enligt Sydsvenskan ska produktionsbolaget Anagram hjälpa Sparks att förverkliga filmen.

SvD - 10 okt 14 kl. 13:05

Roy Andersson öser galla över Bergman

I en intervju med norska NRK beskriver Roy Andersson Ingmar Bergman som "en stackare" och "en ganska förkrympt själ". - Det känns som han har filmat med huvudet under armen många gånger, säger Roy Andersson som inte tycker att Bergman gjort mycket av intresse..

SvD - 10 okt 14 kl. 13:05

Roy Andersson öser galla över Bergman

I en intervju med norska NRK beskriver Roy Andersson Ingmar Bergman som "en stackare" och "en ganska förkrympt själ". - Det känns som han har filmat med huvudet under armen många gånger, säger Roy Andersson som inte tycker att Bergman gjort mycket av intresse..

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Umeå kommun summerar finansieringen av kulturhuvudstadsåret

I går presenterade Umeå kommun, inför sina skattebetalare, en summering av finansieringen av Umeå som kulturhuvudstad i Europa 2014..

SR - 3 timmar sedan

Iphone måste betala för musiklagring

Iphone är förutom en telefon också nåt som kan användas som ett koperingsverktyg för musik. Det har Svea Hovrätt kommit fram till i en dom mot Telia Sonera. Rapporterar DN..

SR - 6 timmar sedan

Mumiens välsignelse

Vad är det som är så lockande med mumier? Medelhavsmuseet i Stockholm var en av de stora vinnarna i den besöksstatistik över svenska centrala museer som presenterades nyligen. Mattias Berg gick tillbaka dit för att förstå varför - och lockelsen med det lilla ordet "artefakt"..

SR - 6 timmar sedan

Peter Handberg: "Den vita fläcken"

Nu en roman om en mor: författaren och översättaren Peter Handberg har i två tidigare romaner skrivit som sin uppväxt i förorten Blackeberg i nordvästra Stockholm. En folkhemsidyll från 1950-talet som rymde sina egna fasor. Nu kommer, efter Skuggor och Klubb Ibsen en tredje roman med självbiografisk botten: Den vita fläcken.

SR - 7 timmar sedan

"Wilder Mind" av Mumford & Sons

Marcus Mumford och hans band Mumford and Sons har med sitt karaktäristiska sound snabbt växt sig till ett stort namn inom musikscenen. På nya albumet, Wilder Mind, lämnar dock bandet den folkmusikdoftande ljudbilden som på många sätt skapade dem. Kalle Kovács har lyssnat..

SR - 9 timmar sedan

Klassisk roman stulen på bokmässa

En signerad förstautgåva av Nobelpristagaren Gabriel García Márquez klassiska roman "Hundra år av ensamhet" har stulits från en bokmässa i Colombias huvudstad Bogotá, rapporterar latinamerikanska medier..

SR - 21 timmar sedan

Våldsamma drabbningar vid världsutställningen i Milano

I helgen öppnade världsutställningen Expo 2015 i Milano. Men den positiva publiciteten som myndigheterna har hoppats få för utställningens tema - som är hållbarhet, mat och jordbruk - den uteblev..

SR - 22 timmar sedan

Eva Rydberg har laddat med fräck dansk humor på Fredriksdal

Nu är repetitionerna igång på anrika Fredriksdalsteatern i Helsingborg. Och i år har Eva Rydberg och ensemblen tagit sin an danska Ludvig Holbergs " Den stressade"..

SR - 22 timmar sedan

President kritiserade journalister

Ett uttalande om två chilenska journalister i helgen av den bolivianske presidenten Evo Morales har lett till protester både från det chilenska journalistförbundet och den chilenske utrikesministern. Men Bolivia försvarar sig..

SR - Igår: 11:24

Festa som om det vore 1983 - i Star Wars-dagen ära gräver vi i arkivet

"May The Fourth Be With You", säger otaligt många Star Wars-älskare till varandra idag. Den fjärde maj har under åren växt fram till Star Wars-dagen och bygger på den ikoniska meningen från filmerna "May The Force Be With You". På Kulturnytt firar vi dagen med att gräva i arkivet..

Dela artikeln

16 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.