SR > Kultur

Monday, 02 March, 21:29

SR - 28 aug 13 kl. 07:05

"Ingmar Bergman: en berättelse om kärlek, sex och svek" av Thomas Sjöberg


Imorgon kommer mannen bakom den omtalade boken om Kungen - den ofrivillige monarken, Thomas Sjöberg ut med en ny bok. Den här gången handlar det om Ingmar Bergman och underrubriken är en berättelse om kärlek sex och svek..
Läs mer på SR


Läs mer om:
Kungen, Sjöberg, Ingmar Bergman, Bergman, Thomas Sjöberg

Dela artikeln

16 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Ingmar, Bergmanen , berättelseom , kärlek, sexoch , svek av Thomas Sjöberg
DN - 27 sep 13 kl. 15:23

Så skapade Ingmar Bergman sin persona

Regissören Ingmar Bergman var besatt av sin självbild. Han älskade att göra fejkade intervjuer med sig själv. Även i sina memoarer var han en inbiten lustlögnare.

NT - 14 dec 13 kl. 12:30

Bergmanmusikal blir film

Det amerikanska bandet Sparks satte upp en popmusikal om Ingmar Bergman för fyra år sedan. Nu ska musikalen, "The seduction of Ingmar Bergman", bli film..

SVT - 12 dec 13 kl. 18:01

Svensk producerar Sparks Ingmar Bergman-film

Kultduon Sparks musikalfilm om Ingmar Bergman blir verklighet. Svenskar är inblandade, men inte i huvudrollen..

SvD - 01 sep 14 kl. 11:30

Skarsgård öser galla över Bergman

Stellan Skarsgård jobbade med Ingmar Bergman två gånger. I en stor brittisk intervju berättar han att han inte tyckte om den store regissören som person..

Helsingborgs Dagblad - 14 dec 13 kl. 12:33

Bergmanmusikal blir film

Det amerikanska bandet Sparks satte upp en popmusikal om Ingmar Bergman för fyra år sedan. Nu ska musikalen, "The seduction of Ingmar Bergman", bli film. Enligt Sydsvenskan ska produktionsbolaget Anagram hjälpa Sparks att förverkliga filmen.

Trelleborgs Allehanda - 14 dec 13 kl. 12:30

Bergmanmusikal blir film


Det amerikanska bandet Sparks satte upp en popmusikal om Ingmar Bergman för fyra år sedan. Nu ska musikalen, "The seduction of Ingmar Bergman", bli film.Enligt Sydsvenskan ska produktionsbolaget Anagram hjälpa Sparks att förverkliga filmen.

Kristianstadsbladet - 14 dec 13 kl. 12:30

Bergmanmusikal blir film


Det amerikanska bandet Sparks satte upp en popmusikal om Ingmar Bergman för fyra år sedan. Nu ska musikalen, "The seduction of Ingmar Bergman", bli film.Enligt Sydsvenskan ska produktionsbolaget Anagram hjälpa Sparks att förverkliga filmen.

SvD - 10 okt 14 kl. 13:05

Roy Andersson öser galla över Bergman

I en intervju med norska NRK beskriver Roy Andersson Ingmar Bergman som "en stackare" och "en ganska förkrympt själ". - Det känns som han har filmat med huvudet under armen många gånger, säger Roy Andersson som inte tycker att Bergman gjort mycket av intresse..

SvD - 10 okt 14 kl. 13:05

Roy Andersson öser galla över Bergman

I en intervju med norska NRK beskriver Roy Andersson Ingmar Bergman som "en stackare" och "en ganska förkrympt själ". - Det känns som han har filmat med huvudet under armen många gånger, säger Roy Andersson som inte tycker att Bergman gjort mycket av intresse..

Fler nyheter från SR

SR - 4 timmar sedan

Utvisningshotad filmare får extravisning på Tempo

Det blir en extrainsatt visning av utvisningshotade Roozbeh Janghorbans dokumentärfilm "Holy Brainwashing" på Tempo dokumentärfestival. På onsdag ska filmaren utvisas till Iran..

SR - 5 timmar sedan

Journalister i spansk public service kämpar för sitt oberoende

Journalister på spansk public service-TV, TVE, larmar om att redaktionernas arbete styrs politiskt..

SR - 8 timmar sedan

Rättviseförmedlingen ska hjälpa kulturdepartementet

Kulturminister Alica Bah Kuhnke tycker att det behövs bredare kompetens hos de som sitter i statliga myndigheter, bolagsstyrelser och stiftelser. I en debattartikel i Aftonbladet skriver hon att kulturdepartementet nu inleder ett samarbete med organisationen Rättviseförmedlingen för att öka mångfalden..

SR - 8 timmar sedan

Ryska kulturvärlden reagerar på mordet på Nemtsov

Efter mordet i fredags på den ryske oppositionspolitikern Boris Nemtsov har medierna världen över fyllts av rapporter, kommentarer och analyser. Kulturnytt har tittat på hur den ryska kulturvärlden hittills har reagerat på mordet..

SR - 9 timmar sedan

Maria Edström om nya chefen på Göteborg stadsteater

Kulturnytts teaterkritiker Maria Edström kommenterar att Pontus Stenshäll efterträder Anna Takanen som chef för Göteborg stadsteater..

SR - 9 timmar sedan

DR-dokumentär om terrorattentatet i Köpenhamn

Nu kommer den första dokumentären om terrorattentatet i Köpenhamn för några veckor sedan. Det är Danmarks radios kanal 2 som gjort dokumentären som heter "13 timmar"..

SR - 27 feb 15 kl. 12:10

Anna Charlotta i pop och politik på scen

Anna Charlotta Gunnarson fortsätter borra ner sig i popmusikens relation till politik. Nu tar hon artisterna, deras musik och sina frågor med upp på scen. Utsåld premiär på Stora teatern i Göteborg för föreställning "Popmusik rimmar på politik"..

SR - 11 timmar sedan

Konfliktdrabbad stadsplanering på Färgfabriken

På Färgfabriken i Stockhom driver man ett mångårigt projekt om stadsplanering i konfliktdrabbade städer och på utställningen "A patchwork of narratives" så ställs i Mostar i Bosnien-Hercegovina mot Beirut i Libanon, två städer med stora inre spänningar. Karsten Thurfjell hamnade mitt i Beirut på Färgfabirken.

SR - 13 timmar sedan

En av vårens tungviktare på svenska teaterscener

Emma Broström gillade inte barndomen, men idag är hon en flitigt anlitad barnteaterdramatiker och dramaturg och spelas på barnteaterscener i Blekinge Kronoberg, Stockholm och Göteborg i vår. Och detta med pjäser om att inte passa in som ung och saga i rapversion. Vi ska till Blå stället i Angered i Göteborg där man sätter upp En är ilsken, en är rädd, en gör allt för att bli sedd om hur det är att vara barn när en förälder dör..

SR - 12 timmar sedan

Pontus Stenshäll ny konstnärlig ledare på Stadsteatern i Göteborg

Det blir Pontus Stenshäll som blir ny konstnärlig ledare på Göteborgs Stadsteater efter Anna Takanen..

Dela artikeln

16 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.