SR > Kultur

Wednesday, 30 July, 13:05

SR - 28 aug 13 kl. 07:05

"Ingmar Bergman: en berättelse om kärlek, sex och svek" av Thomas Sjöberg


Imorgon kommer mannen bakom den omtalade boken om Kungen - den ofrivillige monarken, Thomas Sjöberg ut med en ny bok. Den här gången handlar det om Ingmar Bergman och underrubriken är en berättelse om kärlek sex och svek..
Läs mer på SR


Läs mer om:
Kungen, Sjöberg, Ingmar Bergman, Bergman, Thomas Sjöberg

Dela artikeln

16 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Ingmar, Bergmanen , berättelseom , kärlek, sexoch , svek av Thomas Sjöberg
DN - 27 sep 13 kl. 15:23

Så skapade Ingmar Bergman sin persona

Regissören Ingmar Bergman var besatt av sin självbild. Han älskade att göra fejkade intervjuer med sig själv. Även i sina memoarer var han en inbiten lustlögnare.

SVT - 12 dec 13 kl. 18:01

Svensk producerar Sparks Ingmar Bergman-film

Kultduon Sparks musikalfilm om Ingmar Bergman blir verklighet. Svenskar är inblandade, men inte i huvudrollen..

NT - 14 dec 13 kl. 12:30

Bergmanmusikal blir film

Det amerikanska bandet Sparks satte upp en popmusikal om Ingmar Bergman för fyra år sedan. Nu ska musikalen, "The seduction of Ingmar Bergman", bli film..

Kristianstadsbladet - 14 dec 13 kl. 12:30

Bergmanmusikal blir film


Det amerikanska bandet Sparks satte upp en popmusikal om Ingmar Bergman för fyra år sedan. Nu ska musikalen, "The seduction of Ingmar Bergman", bli film.Enligt Sydsvenskan ska produktionsbolaget Anagram hjälpa Sparks att förverkliga filmen.

Trelleborgs Allehanda - 14 dec 13 kl. 12:30

Bergmanmusikal blir film


Det amerikanska bandet Sparks satte upp en popmusikal om Ingmar Bergman för fyra år sedan. Nu ska musikalen, "The seduction of Ingmar Bergman", bli film.Enligt Sydsvenskan ska produktionsbolaget Anagram hjälpa Sparks att förverkliga filmen.

Helsingborgs Dagblad - 14 dec 13 kl. 12:33

Bergmanmusikal blir film

Det amerikanska bandet Sparks satte upp en popmusikal om Ingmar Bergman för fyra år sedan. Nu ska musikalen, "The seduction of Ingmar Bergman", bli film. Enligt Sydsvenskan ska produktionsbolaget Anagram hjälpa Sparks att förverkliga filmen.

UNT - 02 feb 14 kl. 07:00

Kärleksfull vänskap

Therese Eriksson berörs av dokumentären om relationen mellan Liv Ullman och Ingmar Bergman.

Expressen - 29 aug 13 kl. 19:11

"Bergman skulle inte vända sig i graven"

VENEDIG. Huruvida Lindsay Lohan kommer är fortfarande en gåta. Men Ingmar Bergman är i alla fall på plats!

Sydsvenskan - 05 sep 13 kl. 06:30

I djävulsdansen

Egenmäktigt förfarande ? en roman om kärlek. Natur och kultur.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Albumets tid är förbi

Albumet som musikformat håller på att utrotas. Det hävdar BBC:s musikchef George Ergatoudis, som citeras i en artikel i brittiska The Guardian..

SR - 1 timme sedan

Fångar tillåts spela gitarr i brittiska fängelser

I England och Wales har man nu backat kring förbudet mot stålsträngade gitarrer i fängelser. Det efter en artistkampanj ledd av bland andra Billy Bragg och Johnny Marr, det uppger brittiska BBC..

SR - 4 timmar sedan

Festival tar ställning i flyktingfrågan

Dansmusikfestivalen Dans Dakar i Stockholm 8-9 augusti kommer att som enda svenska festival i år bjuda in insamlingsstiftelsen - tillika FN:s flyktingorgan UNHCR:s samarbetspartner i Sverige - Sverige för UNHCR..

SR - 4 timmar sedan

Spansk filmelit fördömer Israel

Spansk films största namn har skrivit ett öppet brev i spanska tidningar som starkt kritiserar det dom kallar "Israels folkmord i Gaza"..

SR - 6 timmar sedan

Jenny Lewis har en hög lägstanivå

Jenny Lewis har länge varit en tongivande röst på den alternativa amerikanska popscenen, först i indierockbandet Rilo Kiley och senare som soloartist. Nu, 6 år sedan hennes förra soloskiva, är hon tillbaka med "The Voyager"..

SR - 7 timmar sedan

"Unisexoverallen perfekt för att röra sig över könsgränserna"

På kulturhuset i Stockholm presenteras idag aktuell forskning som knyter an till genus och sexualitetsnormer. En av de medverkande är konst- och modevetaren Patrik Steorn som bland annat forskat om hur modepionjären Sighsten Herrgårds unisexoverall slog igenom över hela världen på 1960-talet och blev en symbol för jämställdhet och modernitet:.

SR - 21 timmar sedan

Dan Park åtalas för hets mot folkgrupp

Den kontroversiella gatukonstnären Dan Park och Malmögalleristen Henrik Rönnquist åtalas båda för hets mot folkgrupp för innehållet i den utställning med Parks tavlor som genomfördes på galleriet tidigare i somras..

SR - 22 timmar sedan

Svårt att skildra gay-rörelsen i Iran

Konstnärer i Iran om vill skildra HBTQ-frågor i sin konst tar stora risker och blir inte sällan förföljda och svartmålade. Fristadsförfattaren Nasrin Madani i Växjö blev själv avrådd för att skriva om gay-rörelsen när hon bodde i Iran..

SR - 23 timmar sedan

Svenska Akademins ordlista inför hen

Hyllade och utskällda pronomenet HEN har tagit sin in i Svenska Akademins ordlista, SAOL.- Många trodde det var en dagslända, men användandet ökar och det har nu blivit etablerat säger Sven-Göran Malmgren, huvudredaktör för SAOL, till Kulturnytt..

SR - Igår: 11:21

Beslagtaget konstverk kan förstöras av Kanada

Ett konstverk av den iranska konstnären Sadaf Foroughi riskerar att förstöras av tullen i Kanada uppger den Kanadensiska radiostationen CBC Radio. Konstverket som är en modern tolkning av en traditionell iransk tittlåda, shahre farang, anses strida mot Kanadas handelssanktion mot Iran..

Dela artikeln

16 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.