Expressen > Nyheter

Monday, 22 September, 02:10

Expressen - 27 sep 13 kl. 11:19

Frias för gruppvåldtäkt ? rummet var för mörkt


Sex tonårspojkar som tidigare dömts för en uppmärksammad gruppvåldtäkt på en 15-årig flicka i Tensta i mars frias nu av Svea hovrätt. Hovrätten ifrågasätter hur korrekta iakttagelser flickan kunde göra i ett mörkt rum där okända personer kom och gick. ? Domen ger uttryck för en dålig kvinnosyn, säger flickans målsägarbiträde Magnus Eriksson, till Expressen.se..
Tips: Jämför pris på bläckpatroner
Läs mer på Expressen Bilden delad av Expressen via deras RSS-flöde och visas på deras server.


Läs mer om:
Tensta, Svea, Magnus Eriksson, Expressen

Dela artikeln

1859 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Friasför , gruppvåldtäkt, rummetvar för , mörkt
NT - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande..

UNT - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande.(TT).

Expressen - 27 sep 13 kl. 11:19

Tidigare dömda frias från gruppvåldtäkt

Sex tonårspojkar som tidigare dömts för en uppmärksammad gruppvåldtäkt i Tensta i mars frias nu av Svea hovrätt..

Helsingborgs Dagblad - 27 dec 13 kl. 12:06

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande. Domstolen friar männen från alla åtalspunkterna..

Kristianstadsbladet - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt


Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande.Domstolen friar männen från alla åtalspunkterna..

SvD - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt..

P3 - 27 dec 13 kl. 18:07

Misstänkta för gruppvåldtäkt friade

Tre tonårskillar frias från gruppvåldtäkt på en 17-årig tjej i Älvsjö, utanför Stockholm i somras, enligt domen från Södertörns tingsrätt..

BT - 27 dec 13 kl. 12:02

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande. Domstolen friar männen från alla åtalspunkterna..

Expressen - 27 dec 13 kl. 12:21

Tre tonåringar frias från gruppvåldtäkt

Tre unga män frias av Södertörns tingsrätt för en misstänkt gruppvåldtäkt. Enligt tingsrätten fanns det vissa oklarheter i målsägandens berättelser som gjorde att de misstänkta inte kunde dömas. – Jag tycker att det är en felaktig dom.

Helsingborgs Dagblad - 27 sep 13 kl. 11:17

Tidigare dömda frias från våldtäkt

Sex tonårspojkar som tidigare dömts för en uppmärksammad gruppvåldtäkt i Tensta i mars frias nu av Svea hovrätt..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

Man med yxa försökte råna bensinmack

En gärningsman försökte råna en anställd på Q8 i Danderyd med en yxa. Sedan attackerade en annan gärningsman den anställde med ett föremål i sidan. Deras mål var att hota sig till en bil..

Expressen - 2 timmar sedan

15-åring träffades av blixt hemma i soffan

JÖNKÖPING. Flickan i 15-årsåldern satt hemma med datorn i knät på söndagskvällen - då träffades hon av blixten. … Hon fick ström genom kroppen men klarade sig utan livshotande skador.

Expressen - 3 timmar sedan

66 000 flyktingar – på bara ett dygn

Runt 66 000 flyktingar - i huvudsak syriska kurder, har tagit sig över gränsen från Syrien till Turkiet på 24 timmar enligt BBC. De har drivits på flykt av militanta IS som gjort förflyttningar norrut i landet. Samtidigt ställer det syriska parlamentets talman Jihad Laham krav på USA: Samarbeta med oss i stället för att hjälpa rebellerna i landet, rapporterar AP..

Expressen - 3 timmar sedan

Man förstörde mat – mitt framför tiggaren

Mannen satt och tiggde utanför Systembolaget i Höganäs när en man plötsligt kom fram och ofredade honom. Framför flera vittnen slängde angriparen mat framför tiggaren, sedan körde han över varorna med sin cykel så att det stänkte över mannen som satt kvar på marken. – Det var alldeles förfärligt.

Expressen - 4 timmar sedan

Färja krockade med piren i Helsingborg

En färja krockade på söndagskvällen med piren i Helsingborgs hamn. Passagerare uppmanades att hålla i sig, sedan small det. – Det var läskigt men man fattar nog inte vad som hände först, säger en av resenärerna till Helsingborgs Dagblad..

Expressen - 4 timmar sedan

40 befaras döda då flyktingbåt sjönk

En överfull båt med flyktingar sjönk på söndagen omkring fem mil utanför Libyens kust, rapporterar italienska medier. 55 personer kunde räddas av ett Singapore-flaggat handelsfartyg medan ett tiotal kroppar bärgats och ytterligare ett 30-tal människor saknas..

Expressen - 5 timmar sedan

Fortsatt skarp kritik mot Jensens Bøfhus

Över 100 000 personer har anslutit sig till Facebook-gruppen "Bojkotta Jensens Bøfhus" efter en rättstvist. Men Benjamin Rud Elberth, expert på digital kommunikation, är mest förvånad över att "Jensens Bøfhus" inte kunde förutse bojkotten. – Det är en klassisk David och Goliat-struktur, säger han till tv2.

Expressen - 5 timmar sedan

Massiv klimat-marsch – 10 000-tals samlade

På tisdag sätter sig världsledarna ner vid förhandlingsbordet för att diskutera klimathotet - som enligt en ny rapport i allra högsta grad är verklighet nu. Men redan två dagar innan mötet, som ska hållas i New York, går ett massivt demonstrationståg på stadens gator. – Det är på gatorna det börjar, säger Carol Sutton, fackordförande för ett lärarförbund, till New York Times..

Expressen - 5 timmar sedan

Ministern om ebolan: "Jag stannar hemma"

Minst 1 673 smittade och minst 562 har dött. Blödarsjukdomen ebola har satt skräck i Sierra Leone – ett av världens fattigaste länder – i Västafrika. I tre dagar har regeringen utfärdat utegångsförbud för att hindra smittan att sprida sig ytterligare.

Expressen - 5 timmar sedan

Hjärttransplantationen räddade hennes liv

Fyrabarnsmamman Cina Mellerup rusade genom livet i full fart framåt. Men för fem år sedan förändrades allt i ett slag. Hon skulle tvingas genomgå en hjärttransplantation för att överleva.

Dela artikeln

1859 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.