Expressen > Nyheter

Sunday, 29 March, 22:44

Expressen - 27 sep 13 kl. 11:19

Frias för gruppvåldtäkt ? rummet var för mörkt


Sex tonårspojkar som tidigare dömts för en uppmärksammad gruppvåldtäkt på en 15-årig flicka i Tensta i mars frias nu av Svea hovrätt. Hovrätten ifrågasätter hur korrekta iakttagelser flickan kunde göra i ett mörkt rum där okända personer kom och gick. ? Domen ger uttryck för en dålig kvinnosyn, säger flickans målsägarbiträde Magnus Eriksson, till Expressen.se..
Läs mer på Expressen

Tips: Åk på sommarsemester.


Läs mer om:
Tensta, Svea, Magnus Eriksson, Expressen

Dela artikeln

1859 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Friasför , gruppvåldtäkt, rummetvar för , mörkt
NT - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande..

UNT - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande.(TT).

Expressen - 27 sep 13 kl. 11:19

Tidigare dömda frias från gruppvåldtäkt

Sex tonårspojkar som tidigare dömts för en uppmärksammad gruppvåldtäkt i Tensta i mars frias nu av Svea hovrätt..

Helsingborgs Dagblad - 27 dec 13 kl. 12:06

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande. Domstolen friar männen från alla åtalspunkterna..

Kristianstadsbladet - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt


Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande.Domstolen friar männen från alla åtalspunkterna..

SvD - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt..

P3 - 27 dec 13 kl. 18:07

Misstänkta för gruppvåldtäkt friade

Tre tonårskillar frias från gruppvåldtäkt på en 17-årig tjej i Älvsjö, utanför Stockholm i somras, enligt domen från Södertörns tingsrätt..

BT - 27 dec 13 kl. 12:02

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande. Domstolen friar männen från alla åtalspunkterna..

Expressen - 27 dec 13 kl. 12:21

Tre tonåringar frias från gruppvåldtäkt

Tre unga män frias av Södertörns tingsrätt för en misstänkt gruppvåldtäkt. Enligt tingsrätten fanns det vissa oklarheter i målsägandens berättelser som gjorde att de misstänkta inte kunde dömas. – Jag tycker att det är en felaktig dom.

NSD - 27 sep 13 kl. 11:14

Tidigare dömda frias från våldtäkt

Sex tonårspojkar som tidigare dömts för en uppmärksammad gruppvåldtäkt i Tensta i mars frias nu av Svea hovrätt..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Wallström pressades hårt om Saudikrisen

Utrikesminister Margot Wallström pressades hårt under kvällens avsnitt av Agenda i SVT. Hon hade vid upprepade tillfällen svårt att svara på varför Saudiarabien upplever att de fått en ursäkt från Sverige. Men vidhöll att regeringen bara rätat ut ett missförstånd.

Expressen - 45 minuter sedan

Carl Bildts nya roll: Ska hjälpa regeringen

Här är Carl Bildts nya roll – för den rödgröna regeringen. Margot Wallström avslöjade i kvällens "Agenda" i SVT att den tidigare moderate utrikesministern ska arbeta sida vid sida med bland andra Göran Persson för att säkra Sveriges säkerhetsrådskandidatur i FN. – Han kommer delta i olika möten och berätta om vilka frågor vi driver i FN, sade Wallström..

Expressen - 1 timme sedan

Misstänkt kollision stoppade tågtrafiken

Tågtrafiken mellan Älmhult och Diö stod stilla under ungefär en timme under söndagskvällen efter en misstänkt kollision. – Men på plats kunde man inte hitta något och tågen rullar nu igen, säger Jimmy Modin, informatör vid polisens ledningscentral..

Expressen - 1 timme sedan

Saudiska sajten: Här ber Sverige om ursäkt

Här bugar Sveriges sändebud Björn von Sydow vördigt inför den saudiske prinsen Mohammed bin Salman. Enligt den saudiarabiska tidningen Arab News är det också här som Sverige ber om ursäkt för den frostiga relationen länderna emellan efter utrikesminister Margot Wallströms uttalanden om den humanitära situationen i Saudiarabien. Men fortfarande vidhåller den svenska regeringen att det inte rör sig om någon ursäkt..

Expressen - 1 timme sedan

Man knivhuggen och misshandlad i Borås

En ung man ska ha misshandlats och knivhuggits i Borås. – Han ska ha blivit huggen i benet, säger Robert Edh, biträdande vakthavande befäl vid polisen i Västra Götaland..

Expressen - 1 timme sedan

"Det är tåg som har kolliderat med något"

Tågtrafiken mellan Älmhult och Diö står just nu stilla på grund av en olycka. Enligt polisen ska det handla om någon form av kollision. – Vi är på väg, säger Jimmy Modin, informatör vid polisens ledningscentral..

Expressen - 2 timmar sedan

Leif GW Perssons oro: "Han kan bli besvärlig"

Kvällspostens intervju med Gryningspyromanen Ulf Borgström, 51, gav tydliga besked. En av Sveriges farligaste män visar inga tecken på att åren i fängelse fått honom att ändra sig. Tvärtom uttrycker han gång på gång hot om hämnd.

Expressen - 2 timmar sedan

Kunde dömas efter spaning i Dalarna

Hösten 2005 for Ulf Borgström kors och tvärs över Dalarna i en röd Peugeot.Polisens spanare hängde på och lyckades avvärja flera brandfällor som han gillrat med brinnande stearinljus nedstoppade i toarullar.Till slut kunde han gripas och dömdes för mordbrand..

Expressen - 2 timmar sedan

Dömdes efter avslöjat skoavtryck i Ystad

Efter att Gryningspyromanen varit misstänkt för otaliga mordbränder lyckades polisen få fast honom för en anlagd brand i ett flerfamiljshus i Ystad i december 2010. Borgström dömdes till åtta års fängelse. Ett skoavtryck och fibrer på hans jacka övertygade domstolen..

Expressen - 2 timmar sedan

Framgång för Sarkozy i de franska lokalvalen

Nicolas Sarkozys parti UMP skördar framgångar i de franska lokalvalen..

Dela artikeln

1859 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.