Expressen > Nyheter

Friday, 25 April, 06:21

Expressen - 27 sep 13 kl. 11:19

Frias för gruppvåldtäkt ? rummet var för mörkt


Sex tonårspojkar som tidigare dömts för en uppmärksammad gruppvåldtäkt på en 15-årig flicka i Tensta i mars frias nu av Svea hovrätt. Hovrätten ifrågasätter hur korrekta iakttagelser flickan kunde göra i ett mörkt rum där okända personer kom och gick. ? Domen ger uttryck för en dålig kvinnosyn, säger flickans målsägarbiträde Magnus Eriksson, till Expressen.se..
Läs mer på Expressen Bilden delad av Expressen via deras RSS-flöde och visas på deras server.


Läs mer om:
Tensta, Svea, Magnus Eriksson, Expressen

Dela artikeln

1859 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Friasför , gruppvåldtäkt, rummetvar för , mörkt
UNT - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande.(TT).

NT - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande..

Expressen - 27 sep 13 kl. 11:19

Tidigare dömda frias från gruppvåldtäkt

Sex tonårspojkar som tidigare dömts för en uppmärksammad gruppvåldtäkt i Tensta i mars frias nu av Svea hovrätt..

Kristianstadsbladet - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt


Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande.Domstolen friar männen från alla åtalspunkterna..

Helsingborgs Dagblad - 27 dec 13 kl. 12:06

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande. Domstolen friar männen från alla åtalspunkterna..

SvD - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt..

P3 - 27 dec 13 kl. 18:07

Misstänkta för gruppvåldtäkt friade

Tre tonårskillar frias från gruppvåldtäkt på en 17-årig tjej i Älvsjö, utanför Stockholm i somras, enligt domen från Södertörns tingsrätt..

BT - 27 dec 13 kl. 12:02

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande. Domstolen friar männen från alla åtalspunkterna..

Expressen - 27 dec 13 kl. 12:21

Tre tonåringar frias från gruppvåldtäkt

Tre unga män frias av Södertörns tingsrätt för en misstänkt gruppvåldtäkt. Enligt tingsrätten fanns det vissa oklarheter i målsägandens berättelser som gjorde att de misstänkta inte kunde dömas. – Jag tycker att det är en felaktig dom.

NSD - 27 sep 13 kl. 11:14

Tidigare dömda frias från våldtäkt

Sex tonårspojkar som tidigare dömts för en uppmärksammad gruppvåldtäkt i Tensta i mars frias nu av Svea hovrätt..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

USA: Nordkorea ska testa kärnvapen igen

SEOUL. Nordkorea tycks förbereda sig för ett fjärde kärnvapentest, bara timmar innan USA:s president Barack Obama landar i Sydkorea, enligt ett institut för Koreastudier på Johns Hopkins-universitetet i Washington DC..

Expressen - 2 timmar sedan

Kommunen tvingas rasta kvinnas hund

VÄXJÖ. Växjö kommun måste se till att en kvinna i kommunen får hjälp att rasta sin hund alla dagar i veckan. Det har hon numera förvaltningsrättens ord på..

Expressen - 3 timmar sedan

Skottlossning mot hus i södra Stockholm

Vid 01.12 i natt blev en bostad i Solberga i södra Stockholm beskjuten. Enligt polisen har gärningsmännen skjutit med minst tio skott..

Expressen - 3 timmar sedan

Fick gigantiskt krucifix över sig – dog direkt

ROM. En italienare krossades till döds av ett jättelikt träkrucifix som användes vid firandet inför kanoniseringen av den bortgångne påven Johannes Paulus II..

Expressen - 4 timmar sedan

John Kerrys nya varning till Putin

Den amerikanske utrikesministern John Kerry gick i natt till hård attack mot Ryssland och statlig rysk media. – Propaganda sänds på tv som stöds av Kreml och den föder Putins fantasier om Ukraina..

Expressen - 5 timmar sedan

Kvinna fast i myr – hittad via Facebook

FILIPSTAD. En 37-årig kvinna anmäldes på torsdagseftermiddagen försvunnen, efter att ha gett sig ut i Värmlandsskogarna öster om Lesjöfors..

Expressen - 6 timmar sedan

Bantade halva sin vikt – kopia av Beckham

24-årige Nathan Hewitts tonår var färgade av viktproblem. Som 15-åring vägde han hela 140 kilo och spenderade timmar med tv-spel och att äta skräpmat. Men kolla in den här förvandlingen - som gett honom uppmärksamhet för sin slående likhet med fotbollsstjärnan David Beckham, skriver Daily Mail..

Expressen - 6 timmar sedan

Svängdörren tog Charles svågers liv

Hyllade reseskribenten Mark Shand dödades av en snurrande dörr när han skulle gå tillbaka in på sitt hotell. Det var i går som den 62-årige mannen, även svåger till prins Charles av England, avled efter ett svårt fall mot asfalten i New York, rapporterar Sky News..

Expressen - 7 timmar sedan

Stenkastning stoppar Uppsalabussar

All busstrafik till stadsdelen Gottsunda i Uppsala har ställts in kvällstid efter en stenkastningsattack. – Vi kan inte ta ansvar för säkerheten för resenärer och bussförare, säger Sture Jonsson, informationschef på Upplands Lokaltrafik (UL)..

Expressen - 7 timmar sedan

Läkarsekreterare gick förbi döende 41-åring

Tidigt i tisdags morse dog den 41-årige mannen framför ögonen på en läkarsekreterare som inte gjorde något alls för att hjälpa honom. I stället gick hon in på Landskrona lasarett och lämnade mannen kvar. Efter kritikstormen försvarar sig sjukhuset.

Dela artikeln

1859 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?