Expressen > Nyheter

Wednesday, 27 August, 14:51

Expressen - 27 sep 13 kl. 11:19

Frias för gruppvåldtäkt ? rummet var för mörkt


Sex tonårspojkar som tidigare dömts för en uppmärksammad gruppvåldtäkt på en 15-årig flicka i Tensta i mars frias nu av Svea hovrätt. Hovrätten ifrågasätter hur korrekta iakttagelser flickan kunde göra i ett mörkt rum där okända personer kom och gick. ? Domen ger uttryck för en dålig kvinnosyn, säger flickans målsägarbiträde Magnus Eriksson, till Expressen.se..
Läs mer på Expressen Bilden delad av Expressen via deras RSS-flöde och visas på deras server.


Läs mer om:
Tensta, Svea, Magnus Eriksson, Expressen

Dela artikeln

1859 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Friasför , gruppvåldtäkt, rummetvar för , mörkt
NT - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande..

UNT - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande.(TT).

Expressen - 27 sep 13 kl. 11:19

Tidigare dömda frias från gruppvåldtäkt

Sex tonårspojkar som tidigare dömts för en uppmärksammad gruppvåldtäkt i Tensta i mars frias nu av Svea hovrätt..

Helsingborgs Dagblad - 27 dec 13 kl. 12:06

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande. Domstolen friar männen från alla åtalspunkterna..

Kristianstadsbladet - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt


Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande.Domstolen friar männen från alla åtalspunkterna..

SvD - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt..

P3 - 27 dec 13 kl. 18:07

Misstänkta för gruppvåldtäkt friade

Tre tonårskillar frias från gruppvåldtäkt på en 17-årig tjej i Älvsjö, utanför Stockholm i somras, enligt domen från Södertörns tingsrätt..

BT - 27 dec 13 kl. 12:02

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande. Domstolen friar männen från alla åtalspunkterna..

Expressen - 27 dec 13 kl. 12:21

Tre tonåringar frias från gruppvåldtäkt

Tre unga män frias av Södertörns tingsrätt för en misstänkt gruppvåldtäkt. Enligt tingsrätten fanns det vissa oklarheter i målsägandens berättelser som gjorde att de misstänkta inte kunde dömas. – Jag tycker att det är en felaktig dom.

NSD - 27 sep 13 kl. 11:14

Tidigare dömda frias från våldtäkt

Sex tonårspojkar som tidigare dömts för en uppmärksammad gruppvåldtäkt i Tensta i mars frias nu av Svea hovrätt..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Kackerlackorna har invaderat våra hem

Kackerlackornas tid är här. Under de första sju månaderna i år har 3 749 kackerlackssaneringar genomförts – under samma period 2010 var motsvarande siffra 629. Det är en ökning med nästan 600 procent, skriver tidningen Metro..

Expressen - 15 minuter sedan

Rånhot mot kulturminister

Kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth, 58, och hennes man Ulf Adelsohn, 72, har utsatts för en förberedelse till rån i hemmet. En person uppgav att familjens elmätare måste kontrolleras – men Ulf Adelsohn anade oråd. Säpo kopplades häromdagen in på fallet eftersom det är en ministerbostad.

Expressen - 15 minuter sedan

Berusad svensk i sjödrama i Öresund

Dansk sjöräddning fick undsätta en berusad svensk som hamnat i sjönöd i Öresund under onsdagseftermiddagen..

Expressen - 15 minuter sedan

Flygplanen går tomma hos Malaysia Airlines

Vill du ha gott om plats på planet? Flyg med Malaysia Airlines. Resenärerna ratar det olycksdrabbade flygbolaget – och postar foton av tomma flygplan på Twitter..

Expressen - 15 minuter sedan

Han räddade Chloe, 4, från hjärtumören

Chloe var 4 år togs hon in till sjukhuset dagen före julafton. Efter att läkarna tagit några tester visade det sig att hon hade en hjärntumör. Det blev en hjärtskärande jul för familjen.

Expressen - 30 minuter sedan

Stort sökpådrag efter fyraårig pojke

Ett stort sökpådrag pågår i Härnösand sedan en fyraårig pojke försvunnit vid 13-tiden i dag. Polisen söker med "alla tillgängliga resurser" efter pojken..

Expressen - 1 timme sedan

Killar, det är så här man överraskar kvinnan i sitt liv

Seth Fickett från Quakertown, Pennsylvania USA, gjorde upp en skön plan med sina marskalkar. En pojkbandsshow på bröllopet, dedikerad hans nyblivna fru Natalie..

Expressen - 1 timme sedan

Elpistol hittades hos kvinna som tagit GHB

En kvinna var så våldsam efter att ha tagit GHB så att polisen fick komma och hjälpa ambulanspersonalen. En polis fick åka med i ambulansen till sjukhuset. – Dessutom hittade vi en elpistol i kvinnans lägenhet, säger polisens presstalesman Björ Blixter..

Expressen - 1 timme sedan

Efter missen – kvinna fick amputera benet

Vårdcentralen ställde diagnosen misstänkt rosfeber, men i själva verket hade kvinnan fått en blodpropp. Missen gjorde att hon var tvungen att amputera underbenet. – Kanske hade detta kunnat förhindras med hjälp av en tätare kontakt med kärlkirurgen, säger Barbro Nordström, chefsläkare på landstinget i Uppsala län som haft insyn i ärendet..

Expressen - 1 timme sedan

Silvia: Jag kunde inte acceptera det

EKERÖ. Drottning Silvia bekräftar nu Expressens uppgifter om varför hon och prinsessan Madeleine valde att hoppa av årets Polarpris: Pristagaren Chuck Berry är dömd för trafficking - människohandel. - Det var ett familjebeslut och jag hoppas att alla respekterar det.

Dela artikeln

1859 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.