Expressen > Nyheter

Sunday, 24 May, 07:00

Expressen - 27 sep 13 kl. 11:19

Frias för gruppvåldtäkt ? rummet var för mörkt


Sex tonårspojkar som tidigare dömts för en uppmärksammad gruppvåldtäkt på en 15-årig flicka i Tensta i mars frias nu av Svea hovrätt. Hovrätten ifrågasätter hur korrekta iakttagelser flickan kunde göra i ett mörkt rum där okända personer kom och gick. ? Domen ger uttryck för en dålig kvinnosyn, säger flickans målsägarbiträde Magnus Eriksson, till Expressen.se..
Läs mer på Expressen


Läs mer om:
Tensta, Svea, Magnus Eriksson, Expressen

Dela artikeln

1859 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Friasför , gruppvåldtäkt, rummetvar för , mörkt
NT - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande..

UNT - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande.(TT).

Expressen - 27 sep 13 kl. 11:19

Tidigare dömda frias från gruppvåldtäkt

Sex tonårspojkar som tidigare dömts för en uppmärksammad gruppvåldtäkt i Tensta i mars frias nu av Svea hovrätt..

Kristianstadsbladet - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt


Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande.Domstolen friar männen från alla åtalspunkterna..

Helsingborgs Dagblad - 27 dec 13 kl. 12:06

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande. Domstolen friar männen från alla åtalspunkterna..

SvD - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt..

P3 - 27 dec 13 kl. 18:07

Misstänkta för gruppvåldtäkt friade

Tre tonårskillar frias från gruppvåldtäkt på en 17-årig tjej i Älvsjö, utanför Stockholm i somras, enligt domen från Södertörns tingsrätt..

BT - 27 dec 13 kl. 12:02

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande. Domstolen friar männen från alla åtalspunkterna..

Expressen - 27 dec 13 kl. 12:21

Tre tonåringar frias från gruppvåldtäkt

Tre unga män frias av Södertörns tingsrätt för en misstänkt gruppvåldtäkt. Enligt tingsrätten fanns det vissa oklarheter i målsägandens berättelser som gjorde att de misstänkta inte kunde dömas. – Jag tycker att det är en felaktig dom.

Kristianstadsbladet - 27 sep 13 kl. 11:14

Tidigare dömda frias från våldtäkt


Sex tonårspojkar som tidigare dömts för en uppmärksammad gruppvåldtäkt i Tensta i mars frias nu av Svea hovrätt..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

Alexandras familj utsatt för rasistkupp

Alexandra, 41, blev i natt utsatt för en rasistattack. Hon vaknade av att någon satte upp en affisch med budskapet: "Sverige åt svenskarna". Nu är småbarnsmamman rädd sin familjs säkerhet.

Expressen - 7 timmar sedan

Man dog efter att ha blivit påkörd på E6

En man dog efter att ha blivit påkörd på E6 i höjd med Landskrona i går kväll, skriver sydsvenskan.se. – Han har befunnit sig på vägbanan och av oklar anledning hamnat i trafiken, säger Anders Nilsson, länsvakthavande polisbefäl, till tidningen..

Expressen - 30 minuter sedan

Storbråk i Gällivare: "Alla slogs med alla"

Ett storbråk med minst ett 20-tal ungdomar startade i natt i centrala Gällivare. Nu vårdas två på sjukhus och två misstänks för grov misshandel. – Alla slogs med alla, säger Catrin Hedqvist, länsvakthavande vid polisen i Norrbotten..

Expressen - 1 timme sedan

Mödrarnas förtvivlan

SAN LUÍS POTOSÍ, MEXIKO. Uppskattningsvis 20 000 migranter kidnappas varje år. Minst 70 000 beräknas vara försvunna.

Expressen - 6 timmar sedan

Bil i svår krasch – tre personer inblandade

En allvarlig trafikolycka inträffade sent på lördagskvällen mellan Klippan och Hyllstofta. Tre personer ska vara inblandade. – Det är en personbil som voltat på Hyllstoftavägen, uppger Maya Forstenius hos polisen i region syd..

Expressen - 6 timmar sedan

Om fallskärmsdramat: "Är väldigt ovanliga"

Under lördagen skadades en 25-årig fallskärmshoppare efter att ha krockat med en annan person i luften. Medvetslös störtade mannen mot marken men räddades av sin reservfallskärm. – Olyckor av den här kalibern är väldigt ovanliga, säger Mirijam Geyerhofer, presskontakt vid Svenska Fallskärmsförbundet..

Expressen - 7 timmar sedan

Utbrett hygienslarv på flera hamburgerkedjor

Många av de stora hamburgerkedjorna slarvar med hygienen. Det blev domen när Miljöförvaltningen i Malmö genomförde en kontrollräd tidigare i vår. På nästan av hälften av restaurangerna ansågs det finnas en direkt risk för livsmedelssäkerheten, rapporterar Skånskan..

Expressen - 7 timmar sedan

Flera bilar i krock – minst en till sjukhus

Strax före klockan elva på lördagskvällen var flera personbilar inblandade i en trafikolycka på E6 söder om Landskrona. Åtminstone en person har fått föras med ambulans till sjukhus. – Det är helt stopp i södergående riktning, säger Maya Forstenius, informatör vid polisens ledningscentral region syd..

Expressen - 7 timmar sedan

Smitare körde på cyklande pojke

En pojke på cykel blev påkörd av en bilist - som smet från platsen. Innan smitningen hann en av passagerarna ljuga för vittnen om att ambulans redan var tillkallad. – Pojken hade en svår skada i huvudet och fördes till sjukhus, säger Roland Lindkvist, vakthavande befäl vid polisen i Södermalm.

Expressen - 8 timmar sedan

Rymde från psyket – mördade sin sambo

Förra helgen försökte den 30-årige mannen kväva sin sambo och lade frivilligt in sig på psyket. Natten till lördagen rymde han och körde hem och mördade kvinnan. – Hon var så rädd och skulle lämna honom i helgen, säger en arbetskamrat till kvinnan till Ekstrabladet..

Dela artikeln

1859 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.