Expressen > Nyheter

Thursday, 23 October, 12:03

Expressen - 27 sep 13 kl. 11:19

Frias för gruppvåldtäkt ? rummet var för mörkt

Snusbolaget.se

Sex tonårspojkar som tidigare dömts för en uppmärksammad gruppvåldtäkt på en 15-årig flicka i Tensta i mars frias nu av Svea hovrätt. Hovrätten ifrågasätter hur korrekta iakttagelser flickan kunde göra i ett mörkt rum där okända personer kom och gick. ? Domen ger uttryck för en dålig kvinnosyn, säger flickans målsägarbiträde Magnus Eriksson, till Expressen.se..
Tips: Testa JohnSlots gratis.
Läs mer på Expressen Bilden delad av Expressen via deras RSS-flöde och visas på deras server.


Läs mer om:
Tensta, Svea, Magnus Eriksson, Expressen

Dela artikeln

1859 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Friasför , gruppvåldtäkt, rummetvar för , mörkt
UNT - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande.(TT).

NT - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande..

Expressen - 27 sep 13 kl. 11:19

Tidigare dömda frias från gruppvåldtäkt

Sex tonårspojkar som tidigare dömts för en uppmärksammad gruppvåldtäkt i Tensta i mars frias nu av Svea hovrätt..

Helsingborgs Dagblad - 27 dec 13 kl. 12:06

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande. Domstolen friar männen från alla åtalspunkterna..

Kristianstadsbladet - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt


Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande.Domstolen friar männen från alla åtalspunkterna..

SvD - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt..

P3 - 27 dec 13 kl. 18:07

Misstänkta för gruppvåldtäkt friade

Tre tonårskillar frias från gruppvåldtäkt på en 17-årig tjej i Älvsjö, utanför Stockholm i somras, enligt domen från Södertörns tingsrätt..

BT - 27 dec 13 kl. 12:02

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande. Domstolen friar männen från alla åtalspunkterna..

Expressen - 27 dec 13 kl. 12:21

Tre tonåringar frias från gruppvåldtäkt

Tre unga män frias av Södertörns tingsrätt för en misstänkt gruppvåldtäkt. Enligt tingsrätten fanns det vissa oklarheter i målsägandens berättelser som gjorde att de misstänkta inte kunde dömas. – Jag tycker att det är en felaktig dom.

Kristianstadsbladet - 27 sep 13 kl. 11:14

Tidigare dömda frias från våldtäkt


Sex tonårspojkar som tidigare dömts för en uppmärksammad gruppvåldtäkt i Tensta i mars frias nu av Svea hovrätt..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Kvinnan om Yara: Hon skadade sig i skolan

KARLSKRONA. “Patienten ej kontaktbar”. Så löd första beskedet till ambulanspersonalen när de fick larmet om en åttaårig flicka som fått hjärtstopp.

Expressen - 45 minuter sedan

Fortsatt tvångsvård för Sture Bergwall

Den öppna rättspsykiatriska tvångsvården av Sture Bergwall fortsätter efter beslut från förvaltningsrätten i Falun, enligt TV4 Nyheterna. Bergwall hade själv argumenterat för att den skulle upphöra eftersom han anser att han numera klarar sig bra ändå..

Expressen - 45 minuter sedan

Andersson: Det är en stram budget

En stram budget. Så beskriver finansminister Magdalena Andersson, S, regeringens budget. – Det är slut med ofinansierade skattesänkningar.

Expressen - 1 timme sedan

Hetsdömde Dan Park ställer ut i Köpenhamn

En utställning i Köpenhamn med den hetsdömde Dan Park har fått ställas in efter att galleristen fått motta hotelser. Den danska arrangören, Trykkefrihedsselskabet, har dock aviserats att utställningen blir av i annan lokal..

Expressen - 1 timme sedan

Så fortsätter försvaret jakten i skärgården

Under natten till torsdagen har Försvarsmaktens operation i Stockholms skärgård fortsatt med oförminskad styrka. På onsdagskvällen meddelade Försvarsmakten att de fartyg som legat inne vid Berga för underhåll åter kastat loss. – Vissa enheter kan av ansvarig chef dras tillbaka och flyttas ut efter behov, men jag kan inte kommentera hur många fartyg som har varit ute, säger Dag Enander..

Expressen - 1 timme sedan

Sebastian Ramirez häktad för mordförsök

Den 33-årige Sebastian Ramirez Avendan från Växjö, som varit efterlyst för mordförsök över två månader, häktades på torsdagen av Växjö tingsrätt..

Expressen - 1 timme sedan

Döda örnar hittade i kalkbrott

Tre döda havsörnar har hittats i ett stenbrott i Bungenäs på Gotland, rapporterar P4 Gotland..

Expressen - 1 timme sedan

Yara utsattes för grovt och utdraget våld

Yara blev både brutalt slagen och kvävd. Enligt åklagare Pernilla Åström har båda hennes vårdnadshavare gjort sig skyldiga till mord. – Bara våldet har varit massivt och tillräckligt för att döda flickan, rapporterar Kvällspostens reporter Evelina Olsson från åklagarens presskonferens i Karlskrona..

Expressen - 2 timmar sedan

Hade 22 frakturer efter fall – fick värktabletter

79-årige Knut Sjöberg i Mellerud skulle såga ned en gren på ett träd och föll tre meter. Trots 22 frakturer i kroppen fick han bara värktabletter när han sökte läkare. – Man har så liten makt som anhörig, säger Knuts dotter, Frida Sjöberg, Trollhättan, som anmälde läkaren till inspektionen för vård och omsorg (IVO)..

Expressen - 2 timmar sedan

KG: Vänsterpartiet budgetens vinnare

Dagens budgetproposition bjöd på få överraskningar. Expressens politiska kommentator K-G Bergström är inte förvånad över reformerna som nu är släppta. – Det är en traditionell kompromissbudget mellan tre partier där V sannolikt haft ett bättre förhandlingsutrymme eftersom partiet står utanför regeringen.

Dela artikeln

1859 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.