Expressen > Nyheter

Wednesday, 01 October, 18:13

Expressen - 27 sep 13 kl. 11:19

Frias för gruppvåldtäkt ? rummet var för mörkt


Sex tonårspojkar som tidigare dömts för en uppmärksammad gruppvåldtäkt på en 15-årig flicka i Tensta i mars frias nu av Svea hovrätt. Hovrätten ifrågasätter hur korrekta iakttagelser flickan kunde göra i ett mörkt rum där okända personer kom och gick. ? Domen ger uttryck för en dålig kvinnosyn, säger flickans målsägarbiträde Magnus Eriksson, till Expressen.se..
Tips: Jämför pris på bläckpatroner
Läs mer på Expressen Bilden delad av Expressen via deras RSS-flöde och visas på deras server.


Läs mer om:
Tensta, Svea, Magnus Eriksson, Expressen

Dela artikeln

1859 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Friasför , gruppvåldtäkt, rummetvar för , mörkt
UNT - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande.(TT).

NT - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande..

Expressen - 27 sep 13 kl. 11:19

Tidigare dömda frias från gruppvåldtäkt

Sex tonårspojkar som tidigare dömts för en uppmärksammad gruppvåldtäkt i Tensta i mars frias nu av Svea hovrätt..

Helsingborgs Dagblad - 27 dec 13 kl. 12:06

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande. Domstolen friar männen från alla åtalspunkterna..

Kristianstadsbladet - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt


Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande.Domstolen friar männen från alla åtalspunkterna..

SvD - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt..

P3 - 27 dec 13 kl. 18:07

Misstänkta för gruppvåldtäkt friade

Tre tonårskillar frias från gruppvåldtäkt på en 17-årig tjej i Älvsjö, utanför Stockholm i somras, enligt domen från Södertörns tingsrätt..

BT - 27 dec 13 kl. 12:02

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande. Domstolen friar männen från alla åtalspunkterna..

Expressen - 27 dec 13 kl. 12:21

Tre tonåringar frias från gruppvåldtäkt

Tre unga män frias av Södertörns tingsrätt för en misstänkt gruppvåldtäkt. Enligt tingsrätten fanns det vissa oklarheter i målsägandens berättelser som gjorde att de misstänkta inte kunde dömas. – Jag tycker att det är en felaktig dom.

NSD - 27 sep 13 kl. 11:14

Tidigare dömda frias från våldtäkt

Sex tonårspojkar som tidigare dömts för en uppmärksammad gruppvåldtäkt i Tensta i mars frias nu av Svea hovrätt..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Spårade stulna datorn – men polisen gav upp

Daniel Nilsson la en dag på att spåra tjuven som gjort inbrott i hans matvagn till ett hus i Olofström. Trots namn, bild och adress på den misstänkte inledde polisen ingen förundersökning i brist på uppslag. – Jag överklagar gärna det beslutet men det känns dömt på förhand, säger Daniel Nilsson som driver Matvagnen i Kristianstad..

Expressen - 1 timme sedan

Nytt slarv av socialen – efter Yaras, 8, död

KARLSKRONA. Efter tragedin då 8-åriga Yara mördades i våras skärpte Socialtjänsten i Karlskrona rutinerna gällande dokumenthanteringen. Men nu har det hänt igen – handlingar ur en orosanmälan gällande ett barn hamnade i fel postfack och lästes inte på över en vecka.

Expressen - 45 minuter sedan

Så ska Elmsäter-Svärd bli moderat partiledare

Det pågår en offensiv från folket bakom Catharina Elmsäter-Svärd i striden om partiledarskapet i Moderaterna. Expressen.se kan avslöja planen: Inom kort ska hon vara valberedningens namn – och ta med sig Ewa Björling som skuggfinansminister.

Expressen - 1 timme sedan

Så avslöjade 22-åriga Nathalie miljonbluffen

Den spanska bondfångaren skrev till Nathalie Malmström, 22, och berättade att hennes släkting Susanna Malmström avlidit efter en bilolycka i Barcelona 2008. Och naturligtvis efterlämnade förskräckligt mycket pengar. Det är bara det att "släktingen" är Nathalies mamma – som är hur piggelin som helst.

Expressen - 1 timme sedan

Ebola har nått USA – så lätt smittar viruset

Ebolaviruset har nu nått USA. Medan den första personen behandlas på sjukhuset i Dallas varnar läkare för hur sjukdomen kan smitta. Ett handslag kan räcka, uppger CNN..

Expressen - 1 timme sedan

Polisen söker efter försvunnen 3-åring

En treårig pojke försvann vid 15-tiden på onsdagen från ett lekplatsområde i Vänersborg. Polisen söker nu efter pojken, rapporterar P4 Väst..

Expressen - 2 timmar sedan

Obama åkte hiss med en beväpnad man

Skandalen kring säkerhetsbristerna kring USA:s president Barack Obama fortsätter att växa. I mitten av september hamnade presidenten, under ett besök i Atlanta, i en hiss tillsammans med en beväpnad privat säkerhetsanställd med ett kriminellt förflutet, skriver BBC som fått händelsen bekräftad av en anställd hos säkerhetstjänsten Secret Service..

Expressen - 2 timmar sedan

Nedlagd utredning av Isaak tas inte upp igen

Polisutredningen om fallet med Dawit Isaak tas inte upp igen. Thomas Häggström, överåklagare vid utvecklingscentrum i Stockholm, ändrar inte beslutet från i somras om att lägga ner ärendet. – Jag har konstaterat att det inte finns förutsättningar för att bedriva en förundersökning, säger Häggström..

Expressen - 4 timmar sedan

Ringde gymmet – hamnade i liveradio

Johan Insulan från Hisings Backa trodde att han ringde till gymmet. Utan att förstå det själv hamnade han i stället i direktsänd radio. – Programledaren började spela upp en massa apljud och sa att jag hade kommit till djungelgymmet..

Expressen - 2 timmar sedan

Ronjas hjärntumör hittades efter fem år

Från sju års ålder led Ronja Larsson, 13, av svår huvudvärk och återkommande kräkattacker. Mamma Pernilla krävde en skallröntgen från sjukhuset men fick nej. Läkarna sa att det handlade om migrän.

Dela artikeln

1859 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.