Expressen > Nyheter

Sunday, 23 November, 21:53

Expressen - 27 sep 13 kl. 11:19

Frias för gruppvåldtäkt ? rummet var för mörkt


Sex tonårspojkar som tidigare dömts för en uppmärksammad gruppvåldtäkt på en 15-årig flicka i Tensta i mars frias nu av Svea hovrätt. Hovrätten ifrågasätter hur korrekta iakttagelser flickan kunde göra i ett mörkt rum där okända personer kom och gick. ? Domen ger uttryck för en dålig kvinnosyn, säger flickans målsägarbiträde Magnus Eriksson, till Expressen.se..
Läs mer på Expressen Bilden delad av Expressen via deras RSS-flöde och visas på deras server.


Läs mer om:
Tensta, Svea, Magnus Eriksson, Expressen

Dela artikeln

1859 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Friasför , gruppvåldtäkt, rummetvar för , mörkt
NT - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande..

UNT - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande.(TT).

Expressen - 27 sep 13 kl. 11:19

Tidigare dömda frias från gruppvåldtäkt

Sex tonårspojkar som tidigare dömts för en uppmärksammad gruppvåldtäkt i Tensta i mars frias nu av Svea hovrätt..

Helsingborgs Dagblad - 27 dec 13 kl. 12:06

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande. Domstolen friar männen från alla åtalspunkterna..

Kristianstadsbladet - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt


Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande.Domstolen friar männen från alla åtalspunkterna..

SvD - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt..

P3 - 27 dec 13 kl. 18:07

Misstänkta för gruppvåldtäkt friade

Tre tonårskillar frias från gruppvåldtäkt på en 17-årig tjej i Älvsjö, utanför Stockholm i somras, enligt domen från Södertörns tingsrätt..

BT - 27 dec 13 kl. 12:02

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande. Domstolen friar männen från alla åtalspunkterna..

Expressen - 27 dec 13 kl. 12:21

Tre tonåringar frias från gruppvåldtäkt

Tre unga män frias av Södertörns tingsrätt för en misstänkt gruppvåldtäkt. Enligt tingsrätten fanns det vissa oklarheter i målsägandens berättelser som gjorde att de misstänkta inte kunde dömas. – Jag tycker att det är en felaktig dom.

Helsingborgs Dagblad - 27 sep 13 kl. 11:17

Tidigare dömda frias från våldtäkt

Sex tonårspojkar som tidigare dömts för en uppmärksammad gruppvåldtäkt i Tensta i mars frias nu av Svea hovrätt..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Beslutet att frysa förbifarten sågas

Regeringens beslut att frysa bygget av Förbifart Stockholm kostar miljontals kronor och har fått massiv kritik av alliansen. I kväll möttes Karin Svensson Smith, MP och Lars Hjälmered, M, i en debatt i SVT:s "Agenda" om Förbifarten. – Regeringen skickar en räkning till skattebetalarna på 4 miljoner dagligen, säger Hjälmered..

Expressen - 15 minuter sedan

Älgen självdog inför jägaren Marcus ögon

Jägaren Marcus Svensson från Växjö fick se älgdöden på nära håll. En ung kviga stod och dog mitt framför ögonen på honom ute i den småländska skogen. – Det var dramatiskt och sorgligt, säger han..

Expressen - 1 timme sedan

Svensk störtade mot sin död på Mallorca

En svensk uppges under söndagsmorgonen ha avlidit efter ett fall från en mur i närheten av katedralen på Mallorca. Enligt nationella nyhetsbyrån EFE är mannen från Sverige, men utrikesdepartementet har inga uppgifter om att en svensk skulle ha avlidit på semesterön..

Expressen - 1 timme sedan

Dog efter att ha gått igenom metalldetektor

Diana Tolstova, 30, dog efter att ha gått igenom en metalldetektor på en flygplats i den ryska staden Ulan-Ude. Kvinnan hade en pacemaker som var känslig för just metalldetektorer. Enligt hennes make Maxim, 33, hade de med sig papper som intygade problemet.

Expressen - 1 timme sedan

Historiskt presidentval hålls i Tunisien

Beji Caid Essebsi säger sig gå mot en storseger i det tunisiska presidentvalet, medan sittande presidenten Marzoukis stab hävdar att valet är jämnt. Troligen blir det dock en andra valomgång den 28 december..

Expressen - 2 timmar sedan

Däcket sprängdes – köer på E4 efter olycka

En lastbil fick punktering på E4 vid Knivsta söder om Uppsala. Efteråt kom flera bilar som körde in i rester av det sprängda däcket. – Det är flera personer som har ringt 112, säger Stina Hård af Segerstad, vid Uppsalapolisens länskommunikationscentral..

Expressen - 3 timmar sedan

M-politikern kräver skolchefens avgång

Den moderate fullmäktigepolitikern Jan Lennartsson i Karlskrona kräver att skolchefen Maria Persson avgår. – Jag utgår från att hon avgår och om hon inte gör det frivilligt så måste den politiska ledningen sätta ner foten, säger han till Kvällsposten..

Expressen - 4 timmar sedan

Carlsen försvarade schacktiteln

Norske Magnus Carlsen avgjorde schack-VM i elfte partiet mot indiern Viswanathan Anand i Sotji. Den 23-årige norrmannen vann VM-matchen med 6,5–4,5 och behåller därmed världsmästartiteln. Anand bytte i 27:e draget ett torn mot en löpare vilket gav en fribonde.

Expressen - 4 timmar sedan

Skrikande bebis hittad i botten av en brunn

Plötsligt hördes ett oväntat skrik under en cykelfärd utanför Sydney. Ljudet spårades till en brunn och under det tunga cementlocket hittades ett spädbarn inlindat i en sjukhusfilt. Mirakulöst nog lever pojken..

Expressen - 5 timmar sedan

Natos plan – efter 400 ryska aggressioner

400 gånger har Nato svarat på aggressioner från det ryska flygvapnet bara i år - de flesta gånger över Östersjön. Nu möts Natoparlamentariker för att diskutera hur omvärlden ska agera mot Ryssland. – Det vi kan konstatera är att det här pågår.

Dela artikeln

1859 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.