Expressen > Nyheter

Monday, 27 April, 10:58

Expressen - 27 sep 13 kl. 11:19

Frias för gruppvåldtäkt ? rummet var för mörkt


Sex tonårspojkar som tidigare dömts för en uppmärksammad gruppvåldtäkt på en 15-årig flicka i Tensta i mars frias nu av Svea hovrätt. Hovrätten ifrågasätter hur korrekta iakttagelser flickan kunde göra i ett mörkt rum där okända personer kom och gick. ? Domen ger uttryck för en dålig kvinnosyn, säger flickans målsägarbiträde Magnus Eriksson, till Expressen.se..
Läs mer på Expressen


Läs mer om:
Tensta, Svea, Magnus Eriksson, Expressen

Dela artikeln

1859 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Friasför , gruppvåldtäkt, rummetvar för , mörkt
UNT - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande.(TT).

NT - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande..

Expressen - 27 sep 13 kl. 11:19

Tidigare dömda frias från gruppvåldtäkt

Sex tonårspojkar som tidigare dömts för en uppmärksammad gruppvåldtäkt i Tensta i mars frias nu av Svea hovrätt..

Helsingborgs Dagblad - 27 dec 13 kl. 12:06

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande. Domstolen friar männen från alla åtalspunkterna..

Kristianstadsbladet - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt


Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande.Domstolen friar männen från alla åtalspunkterna..

SvD - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt..

P3 - 27 dec 13 kl. 18:07

Misstänkta för gruppvåldtäkt friade

Tre tonårskillar frias från gruppvåldtäkt på en 17-årig tjej i Älvsjö, utanför Stockholm i somras, enligt domen från Södertörns tingsrätt..

BT - 27 dec 13 kl. 12:02

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande. Domstolen friar männen från alla åtalspunkterna..

Expressen - 27 dec 13 kl. 12:21

Tre tonåringar frias från gruppvåldtäkt

Tre unga män frias av Södertörns tingsrätt för en misstänkt gruppvåldtäkt. Enligt tingsrätten fanns det vissa oklarheter i målsägandens berättelser som gjorde att de misstänkta inte kunde dömas. – Jag tycker att det är en felaktig dom.

NT - 27 sep 13 kl. 11:14

Tidigare dömda frias från våldtäkt

Sex tonårspojkar som tidigare dömts för en uppmärksammad gruppvåldtäkt i Tensta i mars frias nu av Svea hovrätt..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Hur svårt ska det vara att förstå att man gjort bort sig?

SCA-skandalen har varit ett praktexempel på direktörer som saknat kontakt med folket. Nu straffas Anders Nyrén för sin bristande krisinsikt när han petas som ordförande för Industrivärden..

Expressen - 45 minuter sedan

Här träffas alliansens ledare första gången

Här träffas de fyra alliansledarna för första gången sedan Ebba Busch Thor valdes till ny KD-ledare. – Den som vinner, svarar Anna Kinberg Batra, M, på frågan om vilken version av alliansen det handlar om..

Expressen - 30 minuter sedan

Här träffar drottningen påven i Vatikanen

VATIKANSTATEN/STOCKHOLM. Här träffar den svenska kungafamiljen påven. Mötet tog plats på måndagsmorgonen i påvens personliga bibliotek i Vatikanen.

Expressen - 1 timme sedan

Skånsk härva kring momsbedrägerier

Ett skånskt nätverk misstänks ha lurat staten på miljonbelopp genom att ställa ut luftfakturor till ett antal byggbolag. Flera personer kommer att åtalas i härvan som kretsar kring ett antal Helsingborgsföretag..

Expressen - 1 timme sedan

Nya vittnen ska höras om mordet på Yara, 8

Yara-fallet fortsätter i Hovrätten. Under måndagen fortsätter förhandlingarna med vittnesförhör. Kvp är på plats och liverapporterar..

Expressen - 1 timme sedan

Sjukhusets nya gäster – råttor: "Blir äcklad"

Efter en mild vinter verkar det som att ett gäng råttor har gjort sig hemmastadda vid Universitetssjukhuset i Malmö. På bilder som Kvällsposten har tagit emot ser man hur orädda råttor tittar fram vid entréerna. – Råttor finns alltid i vår närhet, säger Patrik Lundström, kommunikationschef på Regionservice..

Expressen - 8 timmar sedan

Nyrén snuvas på topp- post i Industrivärden

SCA-härvan fortsätter få följdverkningar. Nu petas styrelseledamoten Anders Nyrén från sin tilltänkta ordförandepost i Industrivärden, vilket DN rapporterade på måndagsmorgonen. Orsaken ska vara hans nära koppling till SCA-ordföranden Sverker Martin-Löf..

Expressen - 2 timmar sedan

I dag avgörs SDU-topparnas öde

I dag beslutar Sverigedemokraternas partistyrelse om de uteslutningar som medlemsutskottet föreslagit.Både Gustav Kasselstrand, 27, ordförande för ungdomsförbundet SDU, och vice ordföranden William Hahne, 23, riskerar att sparkas ut ur partiet.Samtidigt ska partistyrelsen avgöra om 71 000 kronor i arvode i månaden är ”för dåligt betalt” för partiledarvikarien Mattias Karlsson – vilket Jimmie Åkesson tycker..

Expressen - 2 timmar sedan

Turisterna vill lämna Nepal efter jordskalvet

Svenske Erik Wallmark, 32, försöker ta sig hem från katastrofdrabbade Katmandu. Han är inte ensam. Under natten har hundratals västerländska turister sovit i receptionen på exklusiva Hyatt Regency Hotel, i väntan på att lämna Nepal.

Expressen - 2 timmar sedan

Dramatisk bildbrand i Majorna under natten

Inatt drabbades Göteborg av två bilbränder. En på Hisingen och en i Majorna. Bilarna brann för fullt och räddningstjänst fick kallas till plats.

Dela artikeln

1859 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.