Expressen > Nyheter

Monday, 06 July, 17:37

Expressen - 27 sep 13 kl. 11:19

Frias för gruppvåldtäkt ? rummet var för mörkt


Sex tonårspojkar som tidigare dömts för en uppmärksammad gruppvåldtäkt på en 15-årig flicka i Tensta i mars frias nu av Svea hovrätt. Hovrätten ifrågasätter hur korrekta iakttagelser flickan kunde göra i ett mörkt rum där okända personer kom och gick. ? Domen ger uttryck för en dålig kvinnosyn, säger flickans målsägarbiträde Magnus Eriksson, till Expressen.se..
Läs mer på Expressen


Läs mer om:
Tensta, Svea, Magnus Eriksson, Expressen

Dela artikeln

1859 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Friasför , gruppvåldtäkt, rummetvar för , mörkt
NT - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande..

UNT - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande.(TT).

Expressen - 27 sep 13 kl. 11:19

Tidigare dömda frias från gruppvåldtäkt

Sex tonårspojkar som tidigare dömts för en uppmärksammad gruppvåldtäkt i Tensta i mars frias nu av Svea hovrätt..

Helsingborgs Dagblad - 27 dec 13 kl. 12:06

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande. Domstolen friar männen från alla åtalspunkterna..

Kristianstadsbladet - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt


Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande.Domstolen friar männen från alla åtalspunkterna..

SvD - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt..

P3 - 27 dec 13 kl. 18:07

Misstänkta för gruppvåldtäkt friade

Tre tonårskillar frias från gruppvåldtäkt på en 17-årig tjej i Älvsjö, utanför Stockholm i somras, enligt domen från Södertörns tingsrätt..

BT - 27 dec 13 kl. 12:02

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande. Domstolen friar männen från alla åtalspunkterna..

Expressen - 27 dec 13 kl. 12:21

Tre tonåringar frias från gruppvåldtäkt

Tre unga män frias av Södertörns tingsrätt för en misstänkt gruppvåldtäkt. Enligt tingsrätten fanns det vissa oklarheter i målsägandens berättelser som gjorde att de misstänkta inte kunde dömas. – Jag tycker att det är en felaktig dom.

UNT - 27 sep 13 kl. 11:14

Tidigare dömda frias från våldtäkt

Sex tonårspojkar som tidigare dömts för en uppmärksammad gruppvåldtäkt i Tensta i mars frias nu av Svea hovrätt.(TT).

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Så stöttas Fabian efter sitt inlägg om cancern

"Snabba cash"-stjärnan Fabian Bolin, 28, har drabbats av cancer. I ett långt inlägg på Facebook berättar skådespelaren om hur han fick beskedet och hur han nu hanterar det. Nu stöttas han av tiotusentals.

Expressen - 30 minuter sedan

Såg vildsvin – under strandpromenaden

Strandpromenaden i Falkenberg blev inte som han tänkt sig. Plötsligt kom vildsvin springandes – som Pär Boman fångade på bild. – Det var häftigt, jag hade inte alls väntat mig det, säger han..

Expressen - 1 timme sedan

Pressfotografen som började pressa äpplen

Tanken var att kombinera jobbet som pressfotograf med att musta äpplen på hösten. Men mustandet tog snabbt över och kameran lades på hyllan. Bonny Håkansson ångrar inte sitt yrkesval, och står nu redo att lansera en ny produkt.

Expressen - 45 minuter sedan

Mobilen exploderade när familjen sov

Robert Köhn och hans fru vaknade mitt i natten av en smäll. När de sprang ner på nedervåningen stod hela gardinen i lågor – efter att Samsungmobilen som låg på laddning exploderat. – Jag vill inte ens tänka på vad som hade hänt om vi inte hade vaknat, säger Robert..

Expressen - 1 timme sedan

Jordbävning slog till mot Tonga

Tonga har drabbats av en jordbävning nordost om huvudstaden Nuku'alofa. Skalvets epicentrum var en mil under havets botten och det mätte 6.2 på Richterskalan..

Expressen - 1 timme sedan

Dansade för länge - nattklubb polisanmäld

Trots att serveringstillståndet bara gäller till klockan 03 serverades gästerna på Babel i Malmö alkohol en halvtimme senare. Dessutom pågick dansen för fullt – även det utan tillstånd. Nu har klubben polisanmälts, skriver Skånskan..

Expressen - 1 timme sedan

En till sjukhus efter trafikolycka i rondell

En person har fått föras till sjukhus efter en trafikolycka i Malmö.En personbil och en lastbil har krockat i en rondell.– Det är fortfarande lite oklart hur allvarligt skadad personen var, säger Emily Garnheim, informatör vid polisens ledningscentral region syd.

Expressen - 2 timmar sedan

Hästens föl dog – nu efterlyser Sofie nytt föl

När Sofie Hanssons häst, Place, förlorade sitt föl under födseln la hon ut en efterlysning på Facebook där hon vill få tag på ett föl som saknar en mamma. – Vi vill hjälpa henne, och finns det ett föl så kan man sammanföra dem. Vi hoppas på att det finns någon som behöver hjälp av en amma – eller mamma, säger Sofie..

Expressen - 2 timmar sedan

Karlskrona hotas med skolvite på 750 000

UTBILDNING. Karlskrona kommun riskerar att få betala vite på 750 000 kronor om bristerna i dess grundskolor inte rättas till..

Expressen - 2 timmar sedan

Grekerna ringde Putin mitt i kaoset

Tyskland har lånat ut mest pengar till Grekland och ökar efter folkomröstningen trycket på landet, rapporterar Ekot. Mitt i kaoset ringde grekerna Ryssland..

Dela artikeln

1859 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.