Expressen > Nyheter

Wednesday, 22 October, 03:32

Expressen - 27 sep 13 kl. 11:19

Frias för gruppvåldtäkt ? rummet var för mörkt

Snusbolaget.se

Sex tonårspojkar som tidigare dömts för en uppmärksammad gruppvåldtäkt på en 15-årig flicka i Tensta i mars frias nu av Svea hovrätt. Hovrätten ifrågasätter hur korrekta iakttagelser flickan kunde göra i ett mörkt rum där okända personer kom och gick. ? Domen ger uttryck för en dålig kvinnosyn, säger flickans målsägarbiträde Magnus Eriksson, till Expressen.se..
Tips: Testa JohnSlots gratis.
Läs mer på Expressen Bilden delad av Expressen via deras RSS-flöde och visas på deras server.


Läs mer om:
Tensta, Svea, Magnus Eriksson, Expressen

Dela artikeln

1859 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Friasför , gruppvåldtäkt, rummetvar för , mörkt
NT - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande..

UNT - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande.(TT).

Expressen - 27 sep 13 kl. 11:19

Tidigare dömda frias från gruppvåldtäkt

Sex tonårspojkar som tidigare dömts för en uppmärksammad gruppvåldtäkt i Tensta i mars frias nu av Svea hovrätt..

Kristianstadsbladet - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt


Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande.Domstolen friar männen från alla åtalspunkterna..

Helsingborgs Dagblad - 27 dec 13 kl. 12:06

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande. Domstolen friar männen från alla åtalspunkterna..

SvD - 27 dec 13 kl. 12:01

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt..

P3 - 27 dec 13 kl. 18:07

Misstänkta för gruppvåldtäkt friade

Tre tonårskillar frias från gruppvåldtäkt på en 17-årig tjej i Älvsjö, utanför Stockholm i somras, enligt domen från Södertörns tingsrätt..

BT - 27 dec 13 kl. 12:02

Tre frias för gruppvåldtäkt

Ingen av de tre unga mäns om åtalats för en gruppvåldtäkt i Älvsjö i slutet av augusti döms av Södertörns tingsrätt. Männen var åtalade för flera fall av grov våldtäkt, försök till våldtäkt och sexuellt ofredande. Domstolen friar männen från alla åtalspunkterna..

Expressen - 27 dec 13 kl. 12:21

Tre tonåringar frias från gruppvåldtäkt

Tre unga män frias av Södertörns tingsrätt för en misstänkt gruppvåldtäkt. Enligt tingsrätten fanns det vissa oklarheter i målsägandens berättelser som gjorde att de misstänkta inte kunde dömas. – Jag tycker att det är en felaktig dom.

NSD - 27 sep 13 kl. 11:14

Tidigare dömda frias från våldtäkt

Sex tonårspojkar som tidigare dömts för en uppmärksammad gruppvåldtäkt i Tensta i mars frias nu av Svea hovrätt..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Legendarisk nyhetsman död

Den förre chefredaktören för Washington Post Ben Bradlee är död. Under Bradlees tid som chefredaktör avslöjade tidningen bland annat Watergateskandalen som fick Richard Nixon att avgå som president. Bradlee blev 93 år gammal..

Expressen - 2 timmar sedan

Släppt av Nordkorea – tackar Sverige

NEW YORK. Amerikanen Jeffrey Fowle, 56, har fått lämna Nordkorea. Nu tackar Vita huset Sverige för hjälpen.

Expressen - 3 timmar sedan

Ryska ubåtsfartyget närmar sig Sverige

Det ryska ubåtsfartyget närmar sig Sverige. "Professor Logachev" lyder direkt under den ryska regeringen och är utrustad med en hangar för mindre ubåtar. I natt var fartyget i höjd med Skåne - i närheten av holländska stridsfartyg.

Expressen - 4 timmar sedan

Här fångas den fräcka stöldligan på kamera

Tre personer tog sig in i lokalen och vilseledde personalen. Samtidigt tömde en fjärde person kassaskåpet och stal över 50 000 kronor. Nu jagar polisen i Västsverige den fräcka stöldligan..

Expressen - 4 timmar sedan

Det stod på GW:s lapp om kobonden

Han har hela tiden påstått sig veta vad som hände vid den uppmärksammade kostölden i Sörmland. På tisdagskvällen avslöjade Leif GW Persson till sist sin teori kring ärendet. "Stölden den 19 december har aldrig hänt.

Expressen - 4 timmar sedan

FRA: Vi lämar också teknisk signalspaning

Under tisdagen förnekade Anders Grenstad, konteramiral på Försvarsmakten, att de skulle ha fått någon information om en nödsändning från en rysk ubåt, något som Svenska Dagbladet kunde avslöja. I Expressen TV svarade Fredrik Wallin på Försvarets radioanstalt på frågan om nödsändningen. – Vi kan inte kommentera pågående operationer, sa han..

Expressen - 5 timmar sedan

"Jag är definitivt säker på att det var en ubåt"

På tisdagen preciserade Försvarsmakten fem platser där "mycket troliga" observationer gjorts i undervattensjakten. Expressen har talat med två av vittnena. – Det såg ut som ett sex-sju meter långt föremål som verkade vara massivt.

Expressen - 5 timmar sedan

USA skärper sina riktlinjer kring ebola

WASHINGTON. USA begränsar inresor för resenärer från de eboladrabbade länderna i Västafrika till fem flygplatser, kungör landets departement för inrikes säkerhet, rapporterar Reuters. De fem flygplatserna uppges sedan tidigare ha infört närmare granskningar av berörda resenärer..

Expressen - 6 timmar sedan

Här bor öborna som glömmer bort att dö

Vill du vara frisk och leva riktigt länge? Då ska du bosätta dig på den grekiska ön Ikaria. Här är sex av öbornas hemliga hälsoknep – som du själv kan ta efter..

Expressen - 6 timmar sedan

Fyra år efter bombdåd – nu avslöjas uppgifter

Algeriern Nasserdine Menni, som kallats mannen med sju identiteter, dömdes för att ha finansierat terroristen Taimour Abdulwahabs bombdåd i Stockholm i julruschen 2010. Först nu, fyra år senare, väntas chefsåklagare Agneta Hilding Qvarnströms avslöja sanningen om den hemliga polisoperationen efter bomben. – Jag ska försöka berätta, säger hon hemlighetsfullt till Expressen..

Dela artikeln

1859 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.