GT > Nyheter

Thursday, 27 November, 13:55

GT - 29 okt 13 kl. 04:16

Kaoset när stormen drog in över Sverige


Lugnet förvandlades till storm när Simone kom till Göteborg på måndagskvällen. - Det gick från 10 till 30 meter per sekund på bara tio minuter, sa Kim Selland trafikledare vid trafikledningscentralen i Göteborg..
Läs mer på GT


Läs mer om:
Simone, Göteborg, Kim Selland, Sverige

Dela artikeln

30 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Kaosetnär , stormen, drogin över , Sverige
DI - 29 okt 13 kl. 06:19

Kaoset efter stormen Simone

Ovädret Simone drog under natten österut mot Kalmarkusten, Öland och Gotland. Men Simone hade tappat kraft och betecknades inte längre som storm. Innan dess hade stormen fällt träd och blåst bort tak i sydväst..

Expressen - 29 okt 13 kl. 04:16

Kaoset när stormen drog in över Sverige

Lugnet förvandlades till storm när Simone kom till Göteborg på måndagskvällen. - Det gick från 10 till 30 meter per sekund på bara tio minuter, sa Kim Selland trafikledare vid trafikledningscentralen i Göteborg..

Västerbottens Folkblad - 28 okt 13 kl. 19:53

Stormen Simone är här

Södra och västra Sverige lamslogs när den kraftiga stormen Simone drog in. Västkusten har drabbats värst och SMHI har utfärdat en klass 3-varning i området..

SVT - 07 dec 13 kl. 07:52

Så påverkar stormen dig i dag

Trots att det värsta kaoset från stormen Sven verkar vara över orsakar vind och snö problem även under lördagen.

SR - 13 dec 13 kl. 11:15

Stormen Ivar slog hårt mot norra Sverige

Stormen Ivar drog i natt fram över södra Norrland och orsakade omfattande skador. Träd har fallit ned över elledningar, blockerat vägar och tak har blåst av. Omkring 60 000 hushåll är utan ström i Jämtlands, Västernorrlands och Gävleborgs län..

SvD - 06 dec 13 kl. 12:11

Dramatiska bilder i stormens spår

Vinterovädret Sven har nått kulmen och SMHI har sänkt varningsnivån i södra Sverige. Men det fortsätter att blåsa rejält, tiotusentals hushåll är strömlösa och trafiken har stora problem. En man studerar när en av Scandlines färjor är på väg in i hamnen i Helsingborg i vågorna efter stormen Sven på fredagen.

P3 - 28 okt 13 kl. 15:55

Så här slår stormen Simone mot Sverige

Här är stormen Simones framfart mot Sverige. Klicka dig fram genom bilderna för att se hur och när stormen är som värst där du bor..

SR - 28 okt 13 kl. 12:05

Så här slår stormen Simone mot Sverige

Här är stormen Simones framfart mot Sverige. Klicka dig fram genom bilderna för att se hur och när stormen är som värst där du bor..

Helsingborgs Dagblad - 07 feb 14 kl. 01:34

Stora skador efter stormen Ivar

Stormen Ivar slog till hårt när den drog in över mellersta Norrland natten mot Lucia i fjol. Nu har skadorna inventerats och det är stora värden som gått förlorade. En summering som Skogsstyrelsen och skogsbruket presenterat visar att drygt tre miljoner kubikmeter skog fälldes bara i Jämtland.

Kristianstadsbladet - 07 feb 14 kl. 01:30

Stora skador efter stormen Ivar


Stormen Ivar slog till hårt när den drog in över mellersta Norrland natten mot Lucia i fjol. Nu har skadorna inventerats och det är stora värden som gått förlorade.En summering som Skogsstyrelsen och skogsbruket presenterat visar att drygt tre miljoner kubikmeter skog fälldes bara i Jämtland.

Fler nyheter från GT

GT - 15 minuter sedan

Spicehög pappa slog sin son – får fängelse

ALINGSÅS. Pappan rökte spice som gav honom så kraftiga hallucinationer att han trodde att satan tagit över sonen. – Jag blir mer och mer rädd för han blir som satan, säger mannen 40-årsåldern om händelsen i ett förhör.

GT - 1 timme sedan

Alingsås fick storstryk – nu väntar Barcelona

Storstryk av Guif i genrepet. Men redan i dag börjar uppladdningen inför Barcelona borta i Champions League. - Det ska bli fantastiskt att få möta Barcelona på deras hemmaplan, säger Alingsås tränare Mikael Franzén..

GT - 1 timme sedan

Villas lyft efter segern: "Vi har blivit bättre"

5-3 mot Ljusdal. Årets andra seger för Villa, som nu laddar för lördagens derby mot Vänersborg. - Vi har blivit bättre och bättre, hoppas trenden fortsätter på lördag, säger Villas Jesper Bryngelson..

GT - 1 timme sedan

Varberg kan bli fjärde staden med spårvagn

VARBERG. Varberg kan bli den fjärde staden i Sverige som får spårvagn. Ett medborgarförslag finns om att återanvända gamla järnvägsspår och låta spårvagnar rulla på dem i en ringlinje runt staden.

GT - 1 timme sedan

Jackie Arklöv får inte ett tidsbestämt straff

Polismördaren Jackie Arklöv får inte sitt livstidsstraff tidsbestämt. Både tingsrätt och hovrätt har tidigare sagt nej – nu sätter även Högsta domstolen ner foten..

GT - 1 timme sedan

Göteborgkändisens tips: Bli Youtubekänd

32 miljoner. Så många människor följer Göteborgaren Felix "Pewdipie" Kjellberg på Youtube. Många undrar säkert hur det är möjligt att göra sådan enorm nätsuccé hemifrån.

GT - 1 timme sedan

Tuffa dagar väntar landslaget inför EM

HALMSTAD. Här börjar allvaret, när landslaget samlas för tio hårda dagar inför handbolls-EM. Blågult gör det med sin största stjärna vid sidan av planen.

GT - 2 timmar sedan

Nya demonstrationer för folkomröstningen

På torsdagseftermiddagen är det dags igen för demonstration. I lördags tågade uppåt 7 000 människor och visade sitt missnöje med beslutet om trängselskatt och västlänk. – Vi vill hålla trycket uppe, säger arrangören Nicolas Sahlqvist..

GT - 2 timmar sedan

Statvetare: S-pampen kan ka brutit mot lagen

GT.se avslöjade för två veckor sedan hur Vägvalets partiledare Theo Papaioannou erbjöds en plats i Göteborgs kommuns Överförmyndarnämnd – om han skulle rösta på den rödgröna budgeten i kommunfullmäktige. Nu undrar tre professorer i statsvetenskap vid Göteborgs universitet, Peter Esaiasson, Mikael Gilljam och Bo Rothstein om detta ens är lagligt, på GP debatt..

GT - 2 timmar sedan

Tvingades lämnar - är nu nära konkurrenten

Gais släpper ytterligare en spelare - och Andreas Drugges fotbollsresa kan fortsätta i Varberg. – Jag känner Andreas väl sen tidigare och har pratat med honom, säger Varbergs sportchef Fredrik Mohlin..

Dela artikeln

30 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.