GT > Nyheter

Thursday, 31 July, 03:17

GT - 29 okt 13 kl. 04:16

Kaoset när stormen drog in över Sverige


Lugnet förvandlades till storm när Simone kom till Göteborg på måndagskvällen. - Det gick från 10 till 30 meter per sekund på bara tio minuter, sa Kim Selland trafikledare vid trafikledningscentralen i Göteborg..
Läs mer på GT


Läs mer om:
Simone, Göteborg, Kim Selland, Sverige

Dela artikeln

30 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Kaosetnär , stormen, drogin över , Sverige
DI - 29 okt 13 kl. 06:19

Kaoset efter stormen Simone

Ovädret Simone drog under natten österut mot Kalmarkusten, Öland och Gotland. Men Simone hade tappat kraft och betecknades inte längre som storm. Innan dess hade stormen fällt träd och blåst bort tak i sydväst..

Expressen - 29 okt 13 kl. 04:16

Kaoset när stormen drog in över Sverige

Lugnet förvandlades till storm när Simone kom till Göteborg på måndagskvällen. - Det gick från 10 till 30 meter per sekund på bara tio minuter, sa Kim Selland trafikledare vid trafikledningscentralen i Göteborg..

Västerbottens Folkblad - 28 okt 13 kl. 19:53

Stormen Simone är här

Södra och västra Sverige lamslogs när den kraftiga stormen Simone drog in. Västkusten har drabbats värst och SMHI har utfärdat en klass 3-varning i området..

SVT - 07 dec 13 kl. 07:52

Så påverkar stormen dig i dag

Trots att det värsta kaoset från stormen Sven verkar vara över orsakar vind och snö problem även under lördagen.

SR - 13 dec 13 kl. 11:15

Stormen Ivar slog hårt mot norra Sverige

Stormen Ivar drog i natt fram över södra Norrland och orsakade omfattande skador. Träd har fallit ned över elledningar, blockerat vägar och tak har blåst av. Omkring 60 000 hushåll är utan ström i Jämtlands, Västernorrlands och Gävleborgs län..

SvD - 06 dec 13 kl. 12:11

Dramatiska bilder i stormens spår

Vinterovädret Sven har nått kulmen och SMHI har sänkt varningsnivån i södra Sverige. Men det fortsätter att blåsa rejält, tiotusentals hushåll är strömlösa och trafiken har stora problem. En man studerar när en av Scandlines färjor är på väg in i hamnen i Helsingborg i vågorna efter stormen Sven på fredagen.

P3 - 28 okt 13 kl. 15:55

Så här slår stormen Simone mot Sverige

Här är stormen Simones framfart mot Sverige. Klicka dig fram genom bilderna för att se hur och när stormen är som värst där du bor..

SR - 28 okt 13 kl. 12:05

Så här slår stormen Simone mot Sverige

Här är stormen Simones framfart mot Sverige. Klicka dig fram genom bilderna för att se hur och när stormen är som värst där du bor..

Kristianstadsbladet - 07 feb 14 kl. 01:30

Stora skador efter stormen Ivar


Stormen Ivar slog till hårt när den drog in över mellersta Norrland natten mot Lucia i fjol. Nu har skadorna inventerats och det är stora värden som gått förlorade.En summering som Skogsstyrelsen och skogsbruket presenterat visar att drygt tre miljoner kubikmeter skog fälldes bara i Jämtland.

Helsingborgs Dagblad - 07 feb 14 kl. 01:34

Stora skador efter stormen Ivar

Stormen Ivar slog till hårt när den drog in över mellersta Norrland natten mot Lucia i fjol. Nu har skadorna inventerats och det är stora värden som gått förlorade. En summering som Skogsstyrelsen och skogsbruket presenterat visar att drygt tre miljoner kubikmeter skog fälldes bara i Jämtland.

Fler nyheter från GT

GT - 2 timmar sedan

Bråk vid en nattklubb - insläppet har stängts

GÖTEBORG. Oroligheter på klubben the Docks i Göteborg har gjort att arrangören har tvingats stänga insläppet. Polisen är på plats.

GT - 5 timmar sedan

Seriekrock på E45 - bil i brand

Vid halv tio-tiden på onsdagskvällen inträffade en trafikolycka med flera bilar på E45 i Göteborg. – En av dem ska brinna, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesman..

GT - 4 timmar sedan

Ingesson inför kvalet: "Det är viktigt att vi ..."

Managern Klas Ingesson vet vad som väntar hans Elfsborg under torsdagskvällen. Ett stenhårt jobbande isländskt lag. – Kör vi inte i 90 minuter blir det jäkligt jobbigt, säger 45-åringen från Ödeshög..

GT - 6 timmar sedan

Delfiner bjöd på gratis show på Västkusten

FJÄLLBACKA. Sommaren har varit tokig i Västsverige. Efter den tropiska värmen kommer nu de tropiska djuren.

GT - 6 timmar sedan

Trebarnsfar kan utlämnas till Balkan

GÖTEBORG. En trebarnsfar har begärts utlämnad från Sverige av ett land i före detta Jugoslavien. Han har dömts till fängelse för grov stöld och våldsbrott och åtalats för "äventyrande av trafiksäkerheten" - utan att veta om det.

GT - 7 timmar sedan

Rullstolsburne Mikael är fånge i sitt eget hem

BERGSJÖN. Rullstolsburne Mikael Almgren, 49, kommer inte ut ur sin lägenhet på fjärde våningen - hissen är trasig. Och den kommer inte att lagas förrän om en vecka.

GT - 8 timmar sedan

Elfel på Bohusbanan – resenärer fast på tåg

Ett elfel på Bohusbanan har orsakat inställda tåg och förseningar mellan Göteborg och Ytterby och mellan Kode och Uddevalla-Strömstad. – Ett västtrafiktåg står stilla mellan Ytterby och Kode och ska evakueras, säger Monica Näslund, pressinformatör på Trafikverket..

GT - 10 timmar sedan

Tonåring dömd efter våldtäkt vid blöjbyte

Pojken i 15-årsåldern ska ha försökt genomföra ett samlag med en liten flicka i samband med ett blöjbyte. Nu döms han till ungdomsvård..

GT - 11 timmar sedan

Frölunda om gästen från kazakiska ligan

Ett nytt ansikte var med när Frölunda tränade i förmiddags: Johan Lorraine, 25, som senaste spelade i Kazakstans liga (!). Men det rör sig inte om någon potentiell värvning.

GT - 11 timmar sedan

"Han är i Dortmund – inget att hymla om..."

Nu bekräftar Häckens Sonny Karlsson att Carlos Strandberg är i Dortmund för slutförhandlingar med den tyska storklubben. – Det är sant, ja, säger Karlsson till gp.se..

Dela artikeln

30 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.