GT > Nyheter

Wednesday, 28 January, 17:08

GT - 29 okt 13 kl. 04:16

Kaoset när stormen drog in över Sverige


Lugnet förvandlades till storm när Simone kom till Göteborg på måndagskvällen. - Det gick från 10 till 30 meter per sekund på bara tio minuter, sa Kim Selland trafikledare vid trafikledningscentralen i Göteborg..
Läs mer på GT


Läs mer om:
Simone, Göteborg, Kim Selland, Sverige

Dela artikeln

30 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Kaosetnär , stormen, drogin över , Sverige
DI - 29 okt 13 kl. 06:19

Kaoset efter stormen Simone

Ovädret Simone drog under natten österut mot Kalmarkusten, Öland och Gotland. Men Simone hade tappat kraft och betecknades inte längre som storm. Innan dess hade stormen fällt träd och blåst bort tak i sydväst..

Expressen - 29 okt 13 kl. 04:16

Kaoset när stormen drog in över Sverige

Lugnet förvandlades till storm när Simone kom till Göteborg på måndagskvällen. - Det gick från 10 till 30 meter per sekund på bara tio minuter, sa Kim Selland trafikledare vid trafikledningscentralen i Göteborg..

SR - 02 jan 15 kl. 16:14

Stormen Svea drog in över Sverige

Stormen Svea har nått sin kulmen i södra Götaland, vinden avtar västerifrån. Men fortfarande är cirka 1600 hushåll strömlösa till följd av stormen..

SvD - 12 jan 15 kl. 22:56

Stormen drog med sig fyr

Stormen Egon drog inte bara ned träd. På ön Tån vid Brofjordens inlopp, nära Lysekil i Bohuslän, drogs en åtta meter hög fyr ned, rapporterar lokala medier..

DI - 12 jan 15 kl. 23:15

Stormen drog med sig fyr

Stormen Egon drog inte bara ned träd. På ön Tån vid Brofjordens inlopp, nära Lysekil i Bohuslän, drogs en åtta meter hög fyr ned, rapporterar lokala medier..

SVT - 10 jan 15 kl. 22:15

Tusentals hushåll strömlösa efter stormen Egon

Under lördagen drog stormen Egon in i landet och ställde till med trafikproblem. I västra Sverige svämmades flera områden över och i mellersta Sverige kom det riktligt med snö..

SR - 07 jan 15 kl. 07:29

Bakgrund: Stormen Gudruns framfart och efterspel

SMHI hade varnat för att ett rejält oväder var i antågande. Men ingen kunde i sin vildaste fantasi ana att stormen i januari 2005 skulle bli så våldsam. Minst 14 dog och hundratusentals hushåll blev utan ström när Gudrun slog till.

Västerbottens Folkblad - 28 okt 13 kl. 19:53

Stormen Simone är här

Södra och västra Sverige lamslogs när den kraftiga stormen Simone drog in. Västkusten har drabbats värst och SMHI har utfärdat en klass 3-varning i området..

SVT - 07 dec 13 kl. 07:52

Så påverkar stormen dig i dag

Trots att det värsta kaoset från stormen Sven verkar vara över orsakar vind och snö problem även under lördagen.

Helsingborgs Dagblad - 12 jan 15 kl. 22:59

Stormen drog med sig fyr

Stormen Egon drog inte bara ned träd. På ön Tån vid Brofjordens inlopp, nära Lysekil i Bohuslän, drogs en åtta meter hög fyr ned, rapporterar lokala medier. I 40 år har fyren hjälpt båtar att hitta rätt, men i orkanvindarna slets den loss från sitt betongfundament och flög 30 meter..

Fler nyheter från GT

GT - 1 timme sedan

Niklas gripande möte med okände Georg som överlevde Auschwitz

Sensommaren och hösten 2005 tvingades Niklas Skeppar, nu 35, att spendera ett drygt halvår på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg efter en operationsskada. En vistelse som kom att ta en vändning efter ett oväntat möte. Det som började som en kantstött relation mynnade ut i en oförglömlig vänskap.

GT - 5 timmar sedan

Allsvensk toppklubb presenterar värvning

Elfsborg kallar till presskonferens 15.00 för att presentera en ny spelare, skriver klubben på sin hemsida. Enligt GT-sportens uppgifter är det J-Södras back Jesper Manns, 19, som presenteras..

GT - 1 timme sedan

Klar för den allsvenska toppklubben – i fem år

Elfsborg har presenterat ett nyförvärv. Och som GT-sporten kunde avslöja redan i förmiddags rör det sig om J-Södras ytterback Jesper Manns, 19. Det bekräftar klubben på en presskonferens..

GT - 2 timmar sedan

Lundqvist: "Kommer inte vänta till april..."

I höstas berättade Joel Lundqvist om sina tankar på att lämna Frölunda för ett utlandsäventyr. Nu börjar det närma sig ett beslut. – Jag sa att jag vill vänta under hösten, men nu är det vår och ...

GT - 3 timmar sedan

Blåvitt-planen: Testa amerikansk mittfältare

Den Blåvita jakten på innermittfältare fortsätter. Enligt uppgifter till GT är en spelare från USA på gång till laget för provträning. – Det kan jag inte kommentera ännu, säger sportchefen Mats Gren..

GT - 4 timmar sedan

85-årig man skickades hem – och förblödde

Inspektionen för vård och omsorg (IVO) riktar omfattande kritik mot Sahlgrenska universitetssjukhus i Göteborg. Detta efter att en 85-årig man avled av en massiv blödning efter att bland annat ha överdoserat blodförtunnande medel. Nu måste sjukvården göra en fördjupad granskning vad som gick fel..

GT - 5 timmar sedan

Toppkusken tvingas säga nej till Åby igen

För två veckor sen lämnade danske toppkusken Flemming Jensen återbud på grund av försenad färjetrafik. Denna V86-onsdag är det nobben igen till Åbytravet. Orsaken uppges vara en förkylning, meddelar travbanan på twitter..

GT - 5 timmar sedan

Magsjuka slår ut truppen – åtta däckade

Elfsborg har drabbats av magsjuka. Åtta spelare plus tränaren Janne Mian ligger däckade..

GT - 5 timmar sedan

"Jag ramlade dit rejält - det blev en tuff smäll"

GÖTEBORG. Mitt i julfriden hemma i Falkenberg började hjärtat rusa. Magen krampade.

GT - 6 timmar sedan

SMHI klass 1-varnar för snöfall och blåst

Blött och blåsigt – så kan det kommande dygnets väder sammanfattas. Ett nederbördsområde kommer in från sydväst och ger regn och blötsnö i söder och snö längre norrut..

Dela artikeln

30 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.