GT > Nyheter

Wednesday, 23 July, 01:35

GT - 29 okt 13 kl. 04:16

Kaoset när stormen drog in över Sverige

Lugnet förvandlades till storm när Simone kom till Göteborg på måndagskvällen. - Det gick från 10 till 30 meter per sekund på bara tio minuter, sa Kim Selland trafikledare vid trafikledningscentralen i Göteborg..
Läs mer på GT

Annons


Läs mer om:
Simone, Göteborg, Kim Selland, Sverige

Dela artikeln

30 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Kaosetnär , stormen, drogin över , Sverige
DI - 29 okt 13 kl. 06:19

Kaoset efter stormen Simone

Ovädret Simone drog under natten österut mot Kalmarkusten, Öland och Gotland. Men Simone hade tappat kraft och betecknades inte längre som storm. Innan dess hade stormen fällt träd och blåst bort tak i sydväst..

Expressen - 29 okt 13 kl. 04:16

Kaoset när stormen drog in över Sverige

Lugnet förvandlades till storm när Simone kom till Göteborg på måndagskvällen. - Det gick från 10 till 30 meter per sekund på bara tio minuter, sa Kim Selland trafikledare vid trafikledningscentralen i Göteborg..

Västerbottens Folkblad - 28 okt 13 kl. 19:53

Stormen Simone är här

Södra och västra Sverige lamslogs när den kraftiga stormen Simone drog in. Västkusten har drabbats värst och SMHI har utfärdat en klass 3-varning i området..

SVT - 07 dec 13 kl. 07:52

Så påverkar stormen dig i dag

Trots att det värsta kaoset från stormen Sven verkar vara över orsakar vind och snö problem även under lördagen.

SR - 13 dec 13 kl. 11:15

Stormen Ivar slog hårt mot norra Sverige

Stormen Ivar drog i natt fram över södra Norrland och orsakade omfattande skador. Träd har fallit ned över elledningar, blockerat vägar och tak har blåst av. Omkring 60 000 hushåll är utan ström i Jämtlands, Västernorrlands och Gävleborgs län..

SvD - 06 dec 13 kl. 12:11

Dramatiska bilder i stormens spår

Vinterovädret Sven har nått kulmen och SMHI har sänkt varningsnivån i södra Sverige. Men det fortsätter att blåsa rejält, tiotusentals hushåll är strömlösa och trafiken har stora problem. En man studerar när en av Scandlines färjor är på väg in i hamnen i Helsingborg i vågorna efter stormen Sven på fredagen.

SR - 28 okt 13 kl. 12:05

Så här slår stormen Simone mot Sverige

Här är stormen Simones framfart mot Sverige. Klicka dig fram genom bilderna för att se hur och när stormen är som värst där du bor..

P3 - 28 okt 13 kl. 15:55

Så här slår stormen Simone mot Sverige

Här är stormen Simones framfart mot Sverige. Klicka dig fram genom bilderna för att se hur och när stormen är som värst där du bor..

BT - 07 feb 14 kl. 01:33

Stora skador efter stormen Ivar

Stormen Ivar slog till hårt när den drog in över mellersta Norrland natten mot Lucia i fjol. Nu har skadorna inventerats och det är stora värden som gått förlorade. En summering som Skogsstyrelsen och skogsbruket presenterat visar att drygt tre miljoner kubikmeter skog fälldes bara i Jämtland.

Kristianstadsbladet - 07 feb 14 kl. 01:30

Stora skador efter stormen Ivar


Stormen Ivar slog till hårt när den drog in över mellersta Norrland natten mot Lucia i fjol. Nu har skadorna inventerats och det är stora värden som gått förlorade.En summering som Skogsstyrelsen och skogsbruket presenterat visar att drygt tre miljoner kubikmeter skog fälldes bara i Jämtland.

Fler nyheter från GT

GT - 4 timmar sedan

Nu har du chans att se väderfenomen igen

Sommarvärme, sol - och plötsligt skyfall. Samtidigt. När den långvariga hettan dröjer sig kvar över våra breddgrader, ökar chanserna att hamna mitt i olika väderfenomen.

GT - 4 timmar sedan

Mc-förare svårt skadad i älgkrock

En mc-förare skadades svårt i en krock med en älg i Värmland på tisdagskvällen. I samband med olyckan blev även en flicka i 15-årsåldern påkörd av en förbipasserande bil när hon försökte hjälpa till. – Hon flög fem meter, säger Morgan Connedal, vakthavande befäl vid polisen i Värmland..

GT - 5 timmar sedan

Länsstyrelsen: Ensam häst har rätt till kompis

GÖTENE. En häst i Götene bedömdes vara alldeles för ensam - då ryckte länsstyrelsen in. Nu är det upp till ägaren att fixa sällskap till ensamma hästen, före den 1 november i år.

GT - 6 timmar sedan

Två bilar i frontalkrock i Torslanda

GÖTEBORG. Två bilar frontalkrockade på Gamla flygplatsvägen i Torslanda på tisdagskvällen. Enligt räddningstjänsten kunde alla inblandade ta sig ur bilarna själva..

GT - 8 timmar sedan

Ingesson stoppas från att leda Elfsborg

Manager Klas Ingesson fick inte följa med på Elfsborgs resa till Baku. Anledning: han fick inget visum i tid. – Det känns jäkligt bittert, säger 45-åringen till GT..

GT - 8 timmar sedan

Omar Mustafa: "Det är otroligt allvarligt"

GÖTEBORG. "Jag VILL diskriminera muslimer" och "vi borde förbjuda den religionen". Så säger Robert Quiding, kommunfullmäktigeledamot för Sverigedemokraterna i Göteborg.

GT - 9 timmar sedan

SD-politiker vill diskriminera muslimer

GÖTEBORG. Robert Quiding (SD), ersättare i kommunfullmäktige i Göteborg och nämndeman i Göteborgs tingsrätt, vill förbjuda islam och diskriminera muslimer, skriver Nyheter24. – Det vore en tjänst mot mänskligheten, säger Robert Quiding till GT.

GT - 9 timmar sedan

Den nyttiga firman äter lunch på – McDonald's

Närmare 69 miljoner människor äter på McDonald's varje dag. Så även "Mat på Jobbet"-anställda. Företagets bil, som levererar mat till arbetsplatser, fångades på bild utanför restaurangen.

GT - 10 timmar sedan

"Otäckt att se bilderna – jag minns inget alls"

Joel Johansson har fått åka hem från sjukhuset och mår bra efter omständigheterna. Nu berättar han om smällen som fick hela Gamla Ullevi att sätta hjärtat i halsgropen. – Det var otäckt att se tv-bilderna.

GT - 10 timmar sedan

Pojkscouten sågades (av) vid fotknölarna

Bronsstatyn Pathfinder, som normalt sett står vid Viskan i Borås, är stulen –  endast fotknölarna finns kvar. Polisen har ingen aning om vem tjuven är. – Om det är ett djävulskap eller om någon som inte gillar konstnärens verk, det vet jag inte, säger Hans Andrén på Boråspolisen..

Dela artikeln

30 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.