GT > Nyheter

Monday, 22 December, 01:40

GT - 29 okt 13 kl. 04:16

Kaoset när stormen drog in över Sverige


Lugnet förvandlades till storm när Simone kom till Göteborg på måndagskvällen. - Det gick från 10 till 30 meter per sekund på bara tio minuter, sa Kim Selland trafikledare vid trafikledningscentralen i Göteborg..
Läs mer på GT


Läs mer om:
Simone, Göteborg, Kim Selland, Sverige

Dela artikeln

30 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Kaosetnär , stormen, drogin över , Sverige
DI - 29 okt 13 kl. 06:19

Kaoset efter stormen Simone

Ovädret Simone drog under natten österut mot Kalmarkusten, Öland och Gotland. Men Simone hade tappat kraft och betecknades inte längre som storm. Innan dess hade stormen fällt träd och blåst bort tak i sydväst..

Expressen - 29 okt 13 kl. 04:16

Kaoset när stormen drog in över Sverige

Lugnet förvandlades till storm när Simone kom till Göteborg på måndagskvällen. - Det gick från 10 till 30 meter per sekund på bara tio minuter, sa Kim Selland trafikledare vid trafikledningscentralen i Göteborg..

Västerbottens Folkblad - 28 okt 13 kl. 19:53

Stormen Simone är här

Södra och västra Sverige lamslogs när den kraftiga stormen Simone drog in. Västkusten har drabbats värst och SMHI har utfärdat en klass 3-varning i området..

SVT - 07 dec 13 kl. 07:52

Så påverkar stormen dig i dag

Trots att det värsta kaoset från stormen Sven verkar vara över orsakar vind och snö problem även under lördagen.

SR - 13 dec 13 kl. 11:15

Stormen Ivar slog hårt mot norra Sverige

Stormen Ivar drog i natt fram över södra Norrland och orsakade omfattande skador. Träd har fallit ned över elledningar, blockerat vägar och tak har blåst av. Omkring 60 000 hushåll är utan ström i Jämtlands, Västernorrlands och Gävleborgs län..

SvD - 06 dec 13 kl. 12:11

Dramatiska bilder i stormens spår

Vinterovädret Sven har nått kulmen och SMHI har sänkt varningsnivån i södra Sverige. Men det fortsätter att blåsa rejält, tiotusentals hushåll är strömlösa och trafiken har stora problem. En man studerar när en av Scandlines färjor är på väg in i hamnen i Helsingborg i vågorna efter stormen Sven på fredagen.

P3 - 28 okt 13 kl. 15:55

Så här slår stormen Simone mot Sverige

Här är stormen Simones framfart mot Sverige. Klicka dig fram genom bilderna för att se hur och när stormen är som värst där du bor..

SR - 28 okt 13 kl. 12:05

Så här slår stormen Simone mot Sverige

Här är stormen Simones framfart mot Sverige. Klicka dig fram genom bilderna för att se hur och när stormen är som värst där du bor..

BT - 07 feb 14 kl. 01:33

Stora skador efter stormen Ivar

Stormen Ivar slog till hårt när den drog in över mellersta Norrland natten mot Lucia i fjol. Nu har skadorna inventerats och det är stora värden som gått förlorade. En summering som Skogsstyrelsen och skogsbruket presenterat visar att drygt tre miljoner kubikmeter skog fälldes bara i Jämtland.

Kristianstadsbladet - 07 feb 14 kl. 01:30

Stora skador efter stormen Ivar


Stormen Ivar slog till hårt när den drog in över mellersta Norrland natten mot Lucia i fjol. Nu har skadorna inventerats och det är stora värden som gått förlorade.En summering som Skogsstyrelsen och skogsbruket presenterat visar att drygt tre miljoner kubikmeter skog fälldes bara i Jämtland.

Fler nyheter från GT

GT - 18 dec 14 kl. 17:28

Anmälan: Vikarie hade sex med flyktingpojke

En sommarvikarie på ett hem för ensamkommande flyktingar ska ha haft sexuellt umgänge med en av de boende- på boendet. Den unge mannen på hemmet ska enligt en lex Sarah-anmälan ha fått falska förhoppningar om att de skulle bilda familj. Nu har anmälningen skickats till Socialtjänsten som nu utreder ärendet..

GT - 18 dec 14 kl. 16:20

"Är så mycket mer än bara den här stunden"

Här blir Frölundaspelarna barnens favorittomtar. Flera av lagets profiler besökte på torsdagen Drottning Silvias barnsjukhus för skriva skriva autografer och dela ut julklappar för tiotusentals kronor. – Pirrigt att träffa dem.

GT - 18 dec 14 kl. 16:22

Lassiter lämnar Gais – för spel med Ishizaki

Gais amerikanske yttermittfältare Ariel Lassiter, 20, lämnar klubben. Han flyttar hem till USA där han blir klubbkamrat med Stefan Ishizaki i Los Angeles Galaxy..

GT - 18 dec 14 kl. 15:48

Förre Saab-ägaren Spyker i konkurs

GÖTEBORG. Förra Saab Automobile-ägaren Spyker går i konkurs. Det nederländska bolaget har varit under rekonstruktion sedan början av december och har förgäves försökt få till ett lån för att täcka de löpande kostnaderna..

GT - 18 dec 14 kl. 15:33

Polismän kritiseras av JO efter gripande

GÖTEBORG. En man i Västra Götaland fick våren 2013 vårdnaden om sin dotter, född 2004, men greps misstänkt för att våldtagit henne efter det att mamman polisanmält honom när hon skulle lämna över barnet. Problemet var att anmälan gällde ett brott som skulle ha begåtts för flera år sedan och som redan varit föremål för en polisanmälan och utredning..

GT - 18 dec 14 kl. 15:35

Två till sjukhus efter sidokrock i Skene

Två personer fördes till sjukhus efter en sidokrock i Skene på torsdagseftermiddagen. – De har förts till sjukhus för kontroll, säger Peter Adlersson, presstalesman vid Västra Götalandspolisen..

GT - 18 dec 14 kl. 14:33

Därför är Ralf en stolt pappa i dag: "Jättekul"

Ralf Edström är en stolt pappa sedan sonen Pierre presenterats som ny klubbdirektör i Örgryte IS. – Det känns jättekul, säger Ralf..

GT - 18 dec 14 kl. 14:18

Örgryte presenterar nu tre (!) nya spelare

Öis håller just nu presskonferens på Öisgården. Tre spelare samt nye klubbchef Pierre Edström, 38, presenteras. – Jag ser fram emot den här resan, säger Edström..

GT - 18 dec 14 kl. 13:25

Berusad kvinna fick sitta naken i arresten

Den berusade kvinnan togs om hand av polisen i Mölndal och hamnade i arrest – utan kläder. Hon fick sitta naken i cellen för att polisen bedömde att hon riskerade att skada sig själv om hon behöll dem på. Nu får arresten i Mölndal kritik för att ha låtit kvinnor sitta nakna i cellen – för andra gången på kort tid..

GT - 18 dec 14 kl. 12:19

SMS-bevis mot Maria: "Skammen är oändlig"

BOLLEBYGD. I april konfronterades Maria Degermans, 48, av sina chefer angående det misstänkta miljonsfusket. Efter mötet skickade hon sms till dem där hon beklagade och erkände vad hon gjort: "Jag har inte ord att beskriva hur jag "hamnade" här och hur jag nu i min krisbubbla bitvis inser vidden av det jag gjort", skriver hon..

Dela artikeln

30 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.