GT > Nyheter

Friday, 31 October, 15:06

GT - 29 okt 13 kl. 04:16

Kaoset när stormen drog in över Sverige

Snusbolaget.se

Lugnet förvandlades till storm när Simone kom till Göteborg på måndagskvällen. - Det gick från 10 till 30 meter per sekund på bara tio minuter, sa Kim Selland trafikledare vid trafikledningscentralen i Göteborg..
Tips: Testa JohnSlots gratis.
Läs mer på GT


Läs mer om:
Simone, Göteborg, Kim Selland, Sverige

Dela artikeln

30 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Kaosetnär , stormen, drogin över , Sverige
DI - 29 okt 13 kl. 06:19

Kaoset efter stormen Simone

Ovädret Simone drog under natten österut mot Kalmarkusten, Öland och Gotland. Men Simone hade tappat kraft och betecknades inte längre som storm. Innan dess hade stormen fällt träd och blåst bort tak i sydväst..

Expressen - 29 okt 13 kl. 04:16

Kaoset när stormen drog in över Sverige

Lugnet förvandlades till storm när Simone kom till Göteborg på måndagskvällen. - Det gick från 10 till 30 meter per sekund på bara tio minuter, sa Kim Selland trafikledare vid trafikledningscentralen i Göteborg..

Västerbottens Folkblad - 28 okt 13 kl. 19:53

Stormen Simone är här

Södra och västra Sverige lamslogs när den kraftiga stormen Simone drog in. Västkusten har drabbats värst och SMHI har utfärdat en klass 3-varning i området..

SVT - 07 dec 13 kl. 07:52

Så påverkar stormen dig i dag

Trots att det värsta kaoset från stormen Sven verkar vara över orsakar vind och snö problem även under lördagen.

SR - 13 dec 13 kl. 11:15

Stormen Ivar slog hårt mot norra Sverige

Stormen Ivar drog i natt fram över södra Norrland och orsakade omfattande skador. Träd har fallit ned över elledningar, blockerat vägar och tak har blåst av. Omkring 60 000 hushåll är utan ström i Jämtlands, Västernorrlands och Gävleborgs län..

SvD - 06 dec 13 kl. 12:11

Dramatiska bilder i stormens spår

Vinterovädret Sven har nått kulmen och SMHI har sänkt varningsnivån i södra Sverige. Men det fortsätter att blåsa rejält, tiotusentals hushåll är strömlösa och trafiken har stora problem. En man studerar när en av Scandlines färjor är på väg in i hamnen i Helsingborg i vågorna efter stormen Sven på fredagen.

P3 - 28 okt 13 kl. 15:55

Så här slår stormen Simone mot Sverige

Här är stormen Simones framfart mot Sverige. Klicka dig fram genom bilderna för att se hur och när stormen är som värst där du bor..

SR - 28 okt 13 kl. 12:05

Så här slår stormen Simone mot Sverige

Här är stormen Simones framfart mot Sverige. Klicka dig fram genom bilderna för att se hur och när stormen är som värst där du bor..

Kristianstadsbladet - 07 feb 14 kl. 01:30

Stora skador efter stormen Ivar


Stormen Ivar slog till hårt när den drog in över mellersta Norrland natten mot Lucia i fjol. Nu har skadorna inventerats och det är stora värden som gått förlorade.En summering som Skogsstyrelsen och skogsbruket presenterat visar att drygt tre miljoner kubikmeter skog fälldes bara i Jämtland.

BT - 07 feb 14 kl. 01:33

Stora skador efter stormen Ivar

Stormen Ivar slog till hårt när den drog in över mellersta Norrland natten mot Lucia i fjol. Nu har skadorna inventerats och det är stora värden som gått förlorade. En summering som Skogsstyrelsen och skogsbruket presenterat visar att drygt tre miljoner kubikmeter skog fälldes bara i Jämtland.

Fler nyheter från GT

GT - 15 minuter sedan

Maffiagänget fick sin lokal sönderslagen

GT skrev häromdagenom att Black 7, supportergrupp till tyska mc-klubben Gremium mc, har etablerat sig i norra Värmland. Natten till fredagen utsattes lokalerna i Torsby för skadegörelse. – Vi vet inte vem som gjort detta, säger Tommy Lindh, presstalesman hos polisen i Värmland..

GT - 15 minuter sedan

Här är beskedet om Mahlangu: "Hoppas..."

May Mahlangu testade sin skadade fot på sista träningen inför säsongsavslutningen mot Halmstad. Och han gav positiva besked efter passet. – Det känns mycket bättre än i går, jag hoppas den är 110 procent i morgon så att jag kan spela, säger Mahlangu..

GT - 30 minuter sedan

Elfsborgs hyllning: Klas på matchtröjorna

STOCKHOLM. Elfsborg kommer att hedra Klas Ingesson i säsongens sista match mot Brommapojkarna med en bild av den bortgångne tränaren på matchtröjorna..

GT - 1 timme sedan

Emelie Ölander : "Fotboll är som livet"

GÖTEBORG. Det är inte över än, men snart. Nu lever vi i ovisshet, men om ett par lätträknade dygn är vi så mycket klokare än vad vi är i dag.

GT - 1 timme sedan

Lastbil och bil i krock – en person till sjukhus

Det som först larmades in som två olyckor på E20 på fredagseftermiddagen visade sig senare vara en. En lastbil och en personbil hade krockat mellan Tollered och Ingared. En person har förts till Alingsås sjukhus med lindriga skador..

GT - 1 timme sedan

Dumpades av Blåvitt – kan bli kvar i Göteborg

Hampus Zackrisson kan bli kvar i Göteborg, trots att Blåvitt inte vill förlänga hans kontrakt. Mittfältaren har varit i kontakt med Utsikten, som spelar i superettan nästa år. – Klart det hade varit ett alternativ, säger 20-åringen..

GT - 5 timmar sedan

Kvinna skadad vid frontalkrock på Tjörn

En trafikolycka inträffade på fredagsmorgonen på Tjörn när en personbil och en slambil krockade. Båda bilarna hamnade vid sidan av vägen. På fredagseftermiddagen uppger presstjänsten på NÄL att kvinnan skadats lindrigt men kvarligger för vård..

GT - 1 timme sedan

Man i Skövde köpte droger med bitcoin

När polisen slog till mot langaren i Alingsås hittade de spår som ledde fram till en man i 30-årsåldern i Skövde, som köpt amfetamin. Knarkaffärerna har skett via den anonyma handelssajten Silk road och betalningen ska ha betalat med den digitala valutan bitcoin. – Bevismässigt kan man säga att det är klart att det innebär vissa svårigheter och man får utreda på ett annat sätt än traditionella narkotikabrott, säger kammaråklagare Sofia Karlsson..

GT - 1 timme sedan

Rövades bort under knivhot – man åtalas

GÖTEBORG. I en och en halv timme i början av året åkte mannen omkring i Göteborg under dödshot, blev knivskuren och slagen och berövad sina bankkort..

GT - 2 timmar sedan

Nu äntrar Malmberg scenen med Malmsjö

Det blir en klassiker av rang som sätts upp på Gunnebo slott under sommaren 2015. Givetvis finns Claes Malmberg, 53, som nästan blivit synonym med sommarteatrarna på slottet, i fronten när farsen "Charley's Tant" står på menyn. Och bredvid sig kommer paradrollsinnehavaren Malmberg ha Jan Malmsjö, 82..

Dela artikeln

30 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.