GT > Nyheter

Wednesday, 01 October, 07:57

GT - 29 okt 13 kl. 04:16

Kaoset när stormen drog in över Sverige


Lugnet förvandlades till storm när Simone kom till Göteborg på måndagskvällen. - Det gick från 10 till 30 meter per sekund på bara tio minuter, sa Kim Selland trafikledare vid trafikledningscentralen i Göteborg..
Tips: Jämför pris på bläckpatroner
Läs mer på GT


Läs mer om:
Simone, Göteborg, Kim Selland, Sverige

Dela artikeln

30 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Kaosetnär , stormen, drogin över , Sverige
DI - 29 okt 13 kl. 06:19

Kaoset efter stormen Simone

Ovädret Simone drog under natten österut mot Kalmarkusten, Öland och Gotland. Men Simone hade tappat kraft och betecknades inte längre som storm. Innan dess hade stormen fällt träd och blåst bort tak i sydväst..

Expressen - 29 okt 13 kl. 04:16

Kaoset när stormen drog in över Sverige

Lugnet förvandlades till storm när Simone kom till Göteborg på måndagskvällen. - Det gick från 10 till 30 meter per sekund på bara tio minuter, sa Kim Selland trafikledare vid trafikledningscentralen i Göteborg..

Västerbottens Folkblad - 28 okt 13 kl. 19:53

Stormen Simone är här

Södra och västra Sverige lamslogs när den kraftiga stormen Simone drog in. Västkusten har drabbats värst och SMHI har utfärdat en klass 3-varning i området..

SVT - 07 dec 13 kl. 07:52

Så påverkar stormen dig i dag

Trots att det värsta kaoset från stormen Sven verkar vara över orsakar vind och snö problem även under lördagen.

SR - 13 dec 13 kl. 11:15

Stormen Ivar slog hårt mot norra Sverige

Stormen Ivar drog i natt fram över södra Norrland och orsakade omfattande skador. Träd har fallit ned över elledningar, blockerat vägar och tak har blåst av. Omkring 60 000 hushåll är utan ström i Jämtlands, Västernorrlands och Gävleborgs län..

SvD - 06 dec 13 kl. 12:11

Dramatiska bilder i stormens spår

Vinterovädret Sven har nått kulmen och SMHI har sänkt varningsnivån i södra Sverige. Men det fortsätter att blåsa rejält, tiotusentals hushåll är strömlösa och trafiken har stora problem. En man studerar när en av Scandlines färjor är på väg in i hamnen i Helsingborg i vågorna efter stormen Sven på fredagen.

SR - 28 okt 13 kl. 12:05

Så här slår stormen Simone mot Sverige

Här är stormen Simones framfart mot Sverige. Klicka dig fram genom bilderna för att se hur och när stormen är som värst där du bor..

P3 - 28 okt 13 kl. 15:55

Så här slår stormen Simone mot Sverige

Här är stormen Simones framfart mot Sverige. Klicka dig fram genom bilderna för att se hur och när stormen är som värst där du bor..

Kristianstadsbladet - 07 feb 14 kl. 01:30

Stora skador efter stormen Ivar


Stormen Ivar slog till hårt när den drog in över mellersta Norrland natten mot Lucia i fjol. Nu har skadorna inventerats och det är stora värden som gått förlorade.En summering som Skogsstyrelsen och skogsbruket presenterat visar att drygt tre miljoner kubikmeter skog fälldes bara i Jämtland.

Helsingborgs Dagblad - 07 feb 14 kl. 01:34

Stora skador efter stormen Ivar

Stormen Ivar slog till hårt när den drog in över mellersta Norrland natten mot Lucia i fjol. Nu har skadorna inventerats och det är stora värden som gått förlorade. En summering som Skogsstyrelsen och skogsbruket presenterat visar att drygt tre miljoner kubikmeter skog fälldes bara i Jämtland.

Fler nyheter från GT

GT - 15 minuter sedan

Tvingades väja för älg – voltade ut i skogen

Efter att ha väjt för en älg voltade föraren med sitt fordon ut i skogen som kantar riksväg 44. Olyckan inträffade i höjd med Väne-Ryr i Vänerborgs kommun. Enligt polisen är minst en person medvetslös.

GT - 45 minuter sedan

Leif GW: "Brukar inte leda någonstans"

En Göteborgspolis är misstänkt för att ha våldtagit en kvinna. Ändå är han kvar i tjänst. - Det kan rimligtvis inte vara så tokigt som det låter, säger Leif GW Persson..

GT - 45 minuter sedan

Polisman utreds för våldtäkt – jobbar kvar

GT kan avslöja att en polis i Göteborg misstänks för att ha våldtagit en kvinna. Men samtidigt som förundersökningen pågår fortsätter mannen sitt arbete inom ordningsmakten..

GT - 3 timmar sedan

Hummerodling kan bli verklighet i Sverige

Hummerodling har aldrig riktigt slagit igenom i Sverige. Men nu startar Göteborgs universitet ett projekt i Bohuslän vars mål är småskaliga odlingar som är både ekonomiskt och ekologiskt hållbara, skriver Bohusläningen..

GT - 9 timmar sedan

Bytte till Telia – och dubblade kostnaden

Telefonförsäljaren var duktig och Martin Carlberg, 41, övertalades av Telias återförsäljare att byta abonnemang. Nästan ett år senare är hans telefonräkningar mer än dubbelt så höga än innan bytet – och ersättningen från Telia är inte jämförbar med vad han förlorat. – Jag har aldrig känt mig så lurad i hela mitt liv, säger han till GT..

GT - 9 timmar sedan

Kattägare hittades – tack vare Facebook

JÖNKÖPING. Den lilla katten Moa, 3, försvann spårlöst i början av juli. Nu är hon återfunnen.

GT - 11 timmar sedan

Rånades på mopeden – hotades av tre män

En yngre man blir av med sin moped i Kärra centrum i Göteborg efter att tre män gav sig på honom. – "Hoppa av moppen annars hugger vi dig", ska de ha sagt. Men den rånade ska inte ha sett någon kniv mig veterligen, säger polisens presstalesman Peter Adlersson..

GT - 11 timmar sedan

Skickades hem med sju benbrott i foten

ONSALA. Akutmottagningen skickade hem Helena Frohm, 45, med beskedet att hon hade en bruten lilltå. En vecka senare gjordes den skräckfyllda upptäckten - hennes fot var bruten på sju ställen.

GT - 12 timmar sedan

Domstolsstrid om Göteborgsvädret

En rättslig strid pågår om Göteborgsvädret. Efter att tre vädertjänstjättar kämpat om att få leverera till Göteborgs Stad beslutades det att SMHI var det rätta valet. Nu överklagar MeteoGroup beslutet till förvaltningsrätten.

GT - 14 timmar sedan

Sju års fängelse för mordbrand i höghus

I slutet av juli utbröt en våldsam brand i ett åttavåningshus i Brunnsbo. Nu har en 33-årig man dömts till sju års fängelse för mordbrand, skriver Göteborgs-Posten..

Dela artikeln

30 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.