GT > Nyheter

Thursday, 23 October, 07:53

GT - 29 okt 13 kl. 04:16

Kaoset när stormen drog in över Sverige

Snusbolaget.se

Lugnet förvandlades till storm när Simone kom till Göteborg på måndagskvällen. - Det gick från 10 till 30 meter per sekund på bara tio minuter, sa Kim Selland trafikledare vid trafikledningscentralen i Göteborg..
Tips: Testa JohnSlots gratis.
Läs mer på GT


Läs mer om:
Simone, Göteborg, Kim Selland, Sverige

Dela artikeln

30 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Kaosetnär , stormen, drogin över , Sverige
DI - 29 okt 13 kl. 06:19

Kaoset efter stormen Simone

Ovädret Simone drog under natten österut mot Kalmarkusten, Öland och Gotland. Men Simone hade tappat kraft och betecknades inte längre som storm. Innan dess hade stormen fällt träd och blåst bort tak i sydväst..

Expressen - 29 okt 13 kl. 04:16

Kaoset när stormen drog in över Sverige

Lugnet förvandlades till storm när Simone kom till Göteborg på måndagskvällen. - Det gick från 10 till 30 meter per sekund på bara tio minuter, sa Kim Selland trafikledare vid trafikledningscentralen i Göteborg..

Västerbottens Folkblad - 28 okt 13 kl. 19:53

Stormen Simone är här

Södra och västra Sverige lamslogs när den kraftiga stormen Simone drog in. Västkusten har drabbats värst och SMHI har utfärdat en klass 3-varning i området..

SVT - 07 dec 13 kl. 07:52

Så påverkar stormen dig i dag

Trots att det värsta kaoset från stormen Sven verkar vara över orsakar vind och snö problem även under lördagen.

SR - 13 dec 13 kl. 11:15

Stormen Ivar slog hårt mot norra Sverige

Stormen Ivar drog i natt fram över södra Norrland och orsakade omfattande skador. Träd har fallit ned över elledningar, blockerat vägar och tak har blåst av. Omkring 60 000 hushåll är utan ström i Jämtlands, Västernorrlands och Gävleborgs län..

SvD - 06 dec 13 kl. 12:11

Dramatiska bilder i stormens spår

Vinterovädret Sven har nått kulmen och SMHI har sänkt varningsnivån i södra Sverige. Men det fortsätter att blåsa rejält, tiotusentals hushåll är strömlösa och trafiken har stora problem. En man studerar när en av Scandlines färjor är på väg in i hamnen i Helsingborg i vågorna efter stormen Sven på fredagen.

P3 - 28 okt 13 kl. 15:55

Så här slår stormen Simone mot Sverige

Här är stormen Simones framfart mot Sverige. Klicka dig fram genom bilderna för att se hur och när stormen är som värst där du bor..

SR - 28 okt 13 kl. 12:05

Så här slår stormen Simone mot Sverige

Här är stormen Simones framfart mot Sverige. Klicka dig fram genom bilderna för att se hur och när stormen är som värst där du bor..

BT - 07 feb 14 kl. 01:33

Stora skador efter stormen Ivar

Stormen Ivar slog till hårt när den drog in över mellersta Norrland natten mot Lucia i fjol. Nu har skadorna inventerats och det är stora värden som gått förlorade. En summering som Skogsstyrelsen och skogsbruket presenterat visar att drygt tre miljoner kubikmeter skog fälldes bara i Jämtland.

Kristianstadsbladet - 07 feb 14 kl. 01:30

Stora skador efter stormen Ivar


Stormen Ivar slog till hårt när den drog in över mellersta Norrland natten mot Lucia i fjol. Nu har skadorna inventerats och det är stora värden som gått förlorade.En summering som Skogsstyrelsen och skogsbruket presenterat visar att drygt tre miljoner kubikmeter skog fälldes bara i Jämtland.

Fler nyheter från GT

GT - 30 minuter sedan

Skickades hem med blodpropp i huvudet

Mannen sökte akut hjälp för kraftig huvudvärk. Han förklarade för läkaren att han tidigare haft en blodpropp på samma ställe som smärtan kom ifrån. Trots det skickades han hem.

GT - 1 timme sedan

Antalet prostituerade ökar "explosionsartat"

GÖTEBORG. Antalet gatuprostituerade i Göteborg har nästan fördubblats - på bara några veckor. Hjälporganisationen Rosenlundstödet larmar att traffickingen ökar "explosionsartat".

GT - 1 timme sedan

Par sålde kvinnor – vill ha ett mildare straff

GÖTEBORG. Paret dömdes och ska ha tjänat hundratusentals kronor på att sälja sexslavar. Nu överklagar kvinnan i paret till hovrätten och begär ett mildare straff.

GT - 6 timmar sedan

Stort pådrag vid brand i industri på Ringön

Sju brandbilar från tre stationer larmades till Gjutjärnsgatan på Ringön strax efter midnatt på grund av en brand i en industrilokal. - Det är väldigt kraftig rökutveckling och Göta Älvbron är avspärrad för all trafik tills vidare, säger Victor Prästbacka, biträdande vakthavande befäl vid Västra Götalandspolisen..

GT - 8 timmar sedan

Plockade svamp – slogs medvetslös

Mannen var ute och plockade svamp i skogen i Karlstadsområdet. Då ska han ha blivit överfallen och rånad av två män. – Han ska ha blivit slagen medvetslös, säger Bjarne Andersson, vakthavande vid Värmlandspolisen..

GT - 9 timmar sedan

Nu backar polisen – utreder Yvonnes fall

Yvonne Lewinowitz, 60, fick flera skamliga förslag från en man på en dejtingsajt. Till hennes stora besvikelse lades polisanmälan först ner. Nu har polisen vänt – och en förundersökning kommer att inledas.

GT - 11 timmar sedan

Fejkpoliser avslöjade - kvinna blev bestulen

En man knackade på hos en äldre kvinna i Västsverige och utgav sig för att vara polis - sedan stal han hennes smycken. I helgen upptäckte polisen också att en bil, som var inblandad i en olycka, var utrustad med blåljus. – Det händer då och då att personer utger sig för att komma från polisen, säger Peter Aldersson, polisens presstalesman i Västra Götaland..

GT - 13 timmar sedan

Kvinna ur hemtjänsten slagen vid rånförsök

En kvinna från hemtjänsten utsattes för ett rånförsök i Biskopsgården i Göteborg på onsdagseftermiddagen. Gärningsmannen försökte ta hennes nycklar, som går till flera brukare. – Hon ska ha blivit slagen i huvudet, säger Ingemar Johansson, vakthavande befäl vid Västra Götalandspolisen..

GT - 13 timmar sedan

Zohore tvingades kliva av – här är beskedet

Kenneth Zohore har just kommit tillbaks från sin knäskada. I en U21-match i går fick han en känning i samma knä och klev av. – Vi räknar med att han är spelbar nästa match, men han kanske inte kan träna fullt resten av veckan, säger Blåvitts sjukgymnast Fredrik Larsson..

GT - 13 timmar sedan

Full läkare skickade hem svårt sjuk pojke

En svårt sjuk 12-åring skickades hem från akutmottagningen - av en berusad läkare. Pojken fick senare transporteras med ambulans till sjukhuset. Nu har mottagningen i Västsverige anmält händelsen, där läkaren också var påverkad av olika starka läkemedel, till Inspektionen för vård och omsorg..

Dela artikeln

30 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.