DN > Ekonomi

Tuesday, 30 June, 18:46

DN - 19 nov 13 kl. 08:47

Bert Karlssons hemliga planer för Hanöhus


Nöjesprofilen Bert Karlsson har tagit över den välkända hotell- och konferensetablissemanget Hanöhus i Hällevik vid Blekingekusten. Sedan en vecka tillbaka arrenderar han hela anläggningen..
Läs mer på DN


Läs mer om:
Bert Karlsson, Hanöhus, Hällevik, Blekingekusten, Karlssons

Dela artikeln

2 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Bert, Karlssons, hemliga, planerför , Hanöhus
DI - 10 okt 14 kl. 18:59

Vinstregn över Bert Karlssons "asyl-Ikea"

Bert Karlssons asylboendebolag Jokarjo växer i raketfart."Nästa år hoppas vi omsätta över en miljard", säger Bert Karlsson som tror sig kunna kamma in 60-80 miljoner kronor i ren vinst under 2015. .

DI - 19 nov 13 kl. 07:33

Bert Karlssons nya hemliga projekt

Nöjesprofilen Bert Karlsson har tagit över den välkända hotell- och konferensetablissemanget Hanöhus i Hällevik vid Blekingekusten. Sedan en vecka tillbaka arrenderar han hela anläggningen..

Expressen - 26 feb 15 kl. 16:13

Bert Karlssons asylboende stoppas

Bert Karlssons asylboende i Hällnäs blir inte av – Migrationsverket stoppar planerna. Det finns inte tillräckligt med brandskyddsdokumentation. – De är stenhårda nu, säger Bert Karlsson..

DN - 23 dec 14 kl. 15:22

Bert Karlssons asylbonde stäms på miljoner

Bert Karlssons bolag Jokarjo AB driver ett asylboende i Sölvesborg.Nu stäms företaget för att ha struntat i att betala räkningar på nära 2,7 miljoner kronor..

GöteborgsPosten - 12 apr 14 kl. 06:00

Bert Karlssons dröm om flykting-Ikea

Bert Karlsson, en gång partiledare för Ny demokrati, satsar stort på tillfälliga asylboenden. Han gör det i en tid då de asylsökande i Sverige är fler än på länge och de permanenta boendena inte räcker till. I dag driver han fyra anläggningar, men hans planer är större än så..

Västerbottens Folkblad - 26 feb 15 kl. 10:53

Bert Karlssons asylboende stoppat

Nöjesprofilen Bert Karlssons planerade asylboende i gamla Hällnäs sanatorium har stoppats av Migrationsverket. Anledningen är bristande brandskyddsdokumentation, enligt Västerbottensnytt. – Det är så hårda krav idag, så det går inte att få igenom något där över huvud taget.

Expressen - 23 dec 14 kl. 13:51

Bert Karlsson stäms på 2,6 miljoner kronor

Bert Karlssons företag som driver asylboende i Blekinge stäms på 2,6 miljoner kronor. Bakom stämningen står ägaren till en hotellanläggning som menar att Bert Karlssons företag inte betalt sina räkningar. Bert Karlsson själv har dock en annan uppfattning.

Helsingborgs Dagblad - 19 nov 13 kl. 07:34

Hemliga planer för Hanöhus

Nöjesprofilen Bert Karlsson har tagit över den välkända hotell- och konferensetablissemanget Hanöhus i Hällevik vid Blekingekusten. Sedan en vecka tillbaka arrenderar han hela anläggningen. Bert Karlsson har under senare år investerat stort i asylboenden.

DN - 23 dec 14 kl. 15:22

Bert Karlssons asylboende stäms på miljoner

Bert Karlssons bolag Jokarjo AB driver ett asylboende i Sölvesborg. Nu stäms företaget för att ha struntat i att betala räkningar på nära 2,7 miljoner kronor..

GöteborgsPosten - 23 dec 14 kl. 13:27

Bert Karlssons bolag stäms

Bert Karlssons bolag stäms för obetalda räkningar på över 2,6 miljoner kronor..

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Börsen fortsätter att falla

Stockholmsbörsen går ner, i linje med Europabörserna, men på tvärs mot börserna i Asien och USA. Grekland är i fortsatt fokus. Klockan 16 har OMXS-index backat med 0,7 procent till 506,1..

DN - 6 timmar sedan

Grekiska regeringen begär nytt stödprogram


Den grekiska regeringen begär ett nytt, tredje stödprogram som ska löpa i två år. Enligt uppgifter i Aten kan premiärminister Alexis Tsipras flyga till Bryssel redan i kväll för överläggningar med långivarna..

DN - 2 timmar sedan

Nu ska maxtaxan höjas varje år

Den 1 juli höjs maxtaxan i barnomsorgen för första gången sedan 2004. Samtidigt indexeras avgiften så det blir nya höjningar vid årsskiftet varje år..

DN - 4 timmar sedan

Hennes förpackningar återvinner sig själva

Smoothieförpackning av alger, tallrikar som inte behöver diskas och platta växthus. Det är några av företaget Tomorrow machines produkter. Målet är att en innovativ paketering ska få fler att handla hållbart..

DN - 5 timmar sedan

Ryanair satsar på Landvetter

DN - 5 timmar sedan

Greklands röstsedel - ”rena grekiskan”

Ett stort antal greker kommer inte ha möjlighet att delta i folkomröstningen på söndag. De har inte råd att åka hem. Dessutom riktas kritik mot formuleringen på röstsedeln och att nej-alternativet står överst..

DN - 5 timmar sedan

Magdalena Andersson: Unikt svårt läge att göra prognoser


Den svenska ekonomin är på väg uppåt men osäkerheten är stor om vad som ska hända efter Greklands folkomröstning i helgen. – Det är ett unikt svårt läge att göra prognoser, säger finansminister Magdalena Andersson..

DN - 6 timmar sedan

Kappahl sparkar vd

Kappahls vd Johan Åberg får sluta med omedelbar verkan. Styrelsen har utsett finansdirektören Anders Düring som tillförordnad verkställande direktör..

DN - 6 timmar sedan

Grekiska regeringen på väg att backa


Den grekiska regeringen, under ledning av premiärminister Alexis Tsipras, överväger att anta ett sista-minuten bud från EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker. Det hävdar den grekiska tidningen Kathimerini som hänvisar till regeringskällor..

DN - 8 timmar sedan

IMF:s tidslinje för Grekland - det händer nu


Grekland kommer inte att betala sin skuld till Internationella valutafonden (IMF) i dag. IMF:s svar blir att skicka påminnelse på påminnelse i månader och det kan dröja två år innan landet eventuellt sparkas ut ur IMF.

Dela artikeln

2 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.