Nyheter 24 > Utrikes

Thursday, 28 May, 11:51

Nyheter 24 - 03 feb 14 kl. 11:14

Lärare låg med sin 15 år gamla elev – sparkasRelationer med lärare


BODEN. När skolan fick veta om vad som hänt mellan elev och lärare gjorde de en egen utredning och sparkade läraren. Skolan ansåg honom inte längre vara lämplig som lärare.

Förundersökning inleddPolisen är inblandad och en anmälan är gjord angående "sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning".
För att åtal ska väckas behöver åklagaren bevisa att mannen utnyttjat sin ställning för att förmå flickan till sexuella handlingar.
Läs mer på Nyheter 24


Läs mer om:
Boden

Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Lärare, lågmed sin 15 , år, gamla, elev, sparkasRelationer, med lärare
Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Gamla teamförare vann

Team Meko racing har tre förare som förra året kamperade ihop med Christer Folke och Jimmy Carlstedt.Teamet kör fortsatt i NSHC och det gick bra i premiären..

DalaDemokraten - 01 jun 14 kl. 11:07

MC-förare axelskadad

Vid 15-tiden i lördags kom larm om att en motorcykelförare kört omkull och skadat sig. Platsen var enskild väg norr om gamla GP-verket i västra Grängesberg. Föraren hade ådragit sig en axelskada och fick åka med ambulans till sjukvård..

SVT - 28 feb 14 kl. 16:25

Sir Alex hyllar agande lärare

Man Uniteds förre legendariske tränare Sir Alex Ferguson, 72, hyllar sin gamla skollärare, som pryglade honom med ett skärp då han varit uppstudsig..

Resume - 15 aug 14 kl. 12:32

Björklund hyllar sin lärare

Folkpartiledaren Jan Björklund hyllar sin gamla lärare i partiets nya reklamfilm. Byrån bakom är INGO. .

Expressen - 27 feb 14 kl. 13:53

Åkesson ställs mot sin tidigare lärare i debatt

När Jimmie Åkesson intervjuades i "Nyfiken på partiledaren" berättade han om de hotfulla invandrargäng som under hans uppväxt format hans syn på invandring. Men skolkamrater och lärare menar att hans ord är ren lögn. På torsdagskvällen möts partiledaren och hans gamla lärare Per Nilsson i "Debatt" i SVT..

Västerbottens Folkblad - 11 dec 14 kl. 10:32

Rekrytering en viktig framtidsfråga för Skellefteås skolor

Det behövs fler förskolelärare, speciallärare/specialpedagoger, lärare i moderna språk, lärare i trä/metallslöjd, samt lärare i matematik/no-ämnen och teknik. Rekryteringsbehovet i Skellefteå på grund av beräknade pensionsavgångar 2015-2016 är bland annat 17 förskolelärare och åtta specialpedagoger/speciallärare. Barn och grundskolenämnden har ett mål på att ha två tredjedelar förskolelärare och en tredjedel barnskötare i barngrupperna i förskolan.

SVT - 30 sep 14 kl. 22:30

Lärare om omklippta Pippi-filmen: Barn saknar rätt förförståelse

SVT har beslutat att klippa bort kränkande inslag ur nyutgåvan av tv-serien om Pippi Långstrump. Omklippningen har skapat rubriker även utomlands, och åsikterna om huruvida det är rätt eller fel att  ändra i gamla filmer och gamla böcker går isär..

Affärsvärlden - 29 dec 14 kl. 11:37

Rika föräldrar anlitar privatlärare till 3-åringar

Ängsligheten bland de förmögna brittiska föräldrarna är stora över att få in sina barn på ”rätt” skola. Det har gjort att privatlärare anlitats redan när barnen är tre år gamla för att förbereda dem för inträdesproven , skriver CNBC..

YLE - 06 jan 15 kl. 17:34

Åldersgräns för Formel 1-förare

Formel 1-förarna måste i fortsättningen vara minst 18 år gamla för att få köra i Formel 1-serien. I år är en av förararna endast 17 år gammal. FIA har beslutat att från och med säsongen 2016 måste alla förare i Formel 1-serien vara 18 år eller äldre.

Sydsvenskan - 22 okt 14 kl. 04:00

Lärarbesök i klassrum bästa fortbildningen

Det är fler lärare än vanligt i klassrummet den här fredagsmorgonen hos klass 6 på Ängsdals skolor i Bunkeflo, Malmö.
– Som ni vet kör vi ett projekt här med oss lärare, att vi ska lära av varandra och bli bättre lärare. Därför är Malin här idag, hon ska kolla mig, förklarar deras lärare Lars Strindelius..

Fler nyheter från Nyheter 24

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

17-åring flydde från IS – fick hjälp av svensk hjälparbetare

Svenska Delal Sindy, 23, från Karlstad lämnade allt för att hjälpa sina medmänniskor i hemstaden Zakho i norra Kurdistan i Irak. Tack vare sitt arbete har hon hjälpt många familjer som fallit offer för IS och träffade sjuttonåriga "Suzan". Men i början vågade hon inte berätta något för Sindy, eftersom många som pratat med hjälporganisationer och journalister antingen riskerat sitt eget liv, eller livet på de som fortfarande är kvar i fångenskap.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Planet blev försenat – då köpte piloten pizza till alla ombord

Ni vet det där med förseningar, det är faktiskt inget vidare. Speciellt inte om man är instängd på ett flygplan som blir. Vilket var typ exakt det som hände passagerarna på ett flygplan från Delta som skulle ta sig mellan Philadelphia och Atlanta på tisdagen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är världens 25 mäktigaste kvinnor

Forbes har presenterat sin årliga lista på världens mäktigaste kvinnor. Här är de personer som anses vara de 25 med störst makt.Bläddra i bildspelet ovan för att se alla.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Han säljer andras Instagrambilder – för miljontals kronor

Fotografen och konstnären Richard Pride säljer Instagrambilder fotade av andra personer – som är helt ovetandes om det. I ett känt galleri på Manhattan ställer han ut och säljer printscreens med bilder som han själv inte har fotograferat, skriver Fortune. [instagram:2ygLRoR2hV] Ett av kontona som han har skärmdumpat är @Doedeere.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Hon slog tillbaka mot hämndporren – med nya nakenbilder

När den danska journalisten Emma Holten, 23, en morgon för tre år sedan, skulle logga in på sin Facebook och e-mail så upptäckte hon att kontona var hackade. Efter att hon till slut lyckades logga in med nya lösenord, upptäckte Emma hundratals facebookmeddelanden och mail i hennes inkorg, om att det fanns avklädda bilder på henne samt personuppgifter till henne upplagt på olika porrsajter.
LÄS MER: Äntligen!

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här går taxichaufförens sista önskan i uppfyllelse

Taxichauffören Victor Perez Cardona, från Puerto Rico, hade som sista önskan att han skulle slippa en traditionell begravning, rapporterar Mashable. Med 15 år bakom ratten i bagaget var han inte intresserad av en kista. I stället ville Perez Cardona sitta i sin bil, och när han gick bort i cancer, 73 år gammal, fick han sin önskan uppfylld.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Dubbla regnbågar när Irland röstade ja till homoäktenskap

Det var inte bara regnbågsflaggor som höjdes i luften i Dublin när Irland röstade Ja till homoäktenskap i helgen. På himlen syntes även två riktiga regnbågar över staden. LÄS MER: Så ska vi skrämma ryska ubåtar – med gaymeddelandeDet här har uppmärksammat i sociala medier, till exempel skriver en person på Twitter: "Jesus skiner sin regnbåge över Dublin den här morgonen".

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är iPhonen som räddade ett liv

Det här är lite av en solskenshistoria. Om nu historier som involverar en snubbe med blir skjuten med ett hagelgevär kan räknas som en solskenshistoria på något sätt, vill säga. För 25-åringen som träffades skadades allvarligt men överlevde – tack vare sin iPhone.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Sjukdomen gör att hon tappar sitt hår – nu har hon fått modellkontrakt

En liten tjej med sjukdomen alopecia – som gör att man tappar håret – har fått modellkontrakt, skriver The Mirror.Fem år gamla Sydney Caraher, som började tappa håret som tvååring, vann en modelltävling för barn och kammade hem ett kontrakt med modellagenturen Frame. LÄS MER: Mobbades som tonåring – nu är hon supermodellSydneys mamma, Sarah Caraher, säger att hon är otroligt stolt över sin dotter.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är världens 10 mest sålda öl

Bloomberg har kollat upp vilka som är de mest sålda ölmärkena i världen just nu, och för många är kanske vinnaren en riktig överraskning. Den mesta sålda ölen är nämligen från Kina. 1.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.