Nyheter 24 > Utrikes

Saturday, 04 July, 01:42

Nyheter 24 - 03 feb 14 kl. 11:14

Lärare låg med sin 15 år gamla elev – sparkasRelationer med lärare


BODEN. När skolan fick veta om vad som hänt mellan elev och lärare gjorde de en egen utredning och sparkade läraren. Skolan ansåg honom inte längre vara lämplig som lärare.

Förundersökning inleddPolisen är inblandad och en anmälan är gjord angående "sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning".
För att åtal ska väckas behöver åklagaren bevisa att mannen utnyttjat sin ställning för att förmå flickan till sexuella handlingar.
Läs mer på Nyheter 24


Läs mer om:
Boden

Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Lärare, lågmed sin 15 , år, gamla, elev, sparkasRelationer, med lärare
Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Gamla teamförare vann

Team Meko racing har tre förare som förra året kamperade ihop med Christer Folke och Jimmy Carlstedt.Teamet kör fortsatt i NSHC och det gick bra i premiären..

DalaDemokraten - 01 jun 14 kl. 11:07

MC-förare axelskadad

Vid 15-tiden i lördags kom larm om att en motorcykelförare kört omkull och skadat sig. Platsen var enskild väg norr om gamla GP-verket i västra Grängesberg. Föraren hade ådragit sig en axelskada och fick åka med ambulans till sjukvård..

Västerbottens Folkblad - 29 maj 15 kl. 20:11

Mc-förare körde av vägen vid Ersboda

En trafikolycka inträffade på gamla E4 vid Ersboda strax före 20-tiden på fredagen. Det var en mc-förare som hade kört av vägen. Föraren var efteråt uppe på benen och kontaktbar, men chockad, enligt uppgifter till polisen.

SVT - 28 feb 14 kl. 16:25

Sir Alex hyllar agande lärare

Man Uniteds förre legendariske tränare Sir Alex Ferguson, 72, hyllar sin gamla skollärare, som pryglade honom med ett skärp då han varit uppstudsig..

Resume - 15 aug 14 kl. 12:32

Björklund hyllar sin lärare

Folkpartiledaren Jan Björklund hyllar sin gamla lärare i partiets nya reklamfilm. Byrån bakom är INGO. .

DalaDemokraten - 11 jun 15 kl. 19:35

Västra skolan firade 100 år

Inne i skolan fanns möjlighet att gå upp i skolans karakteristiska torn. I en sal på andra våningen visades det upp bilder från gamla tider och dessutom fanns möjlighet att bläddra i gamla skolkataloger. Ett oerhört populärt inslag för gamla elever och lärare.

Expressen - 27 feb 14 kl. 13:53

Åkesson ställs mot sin tidigare lärare i debatt

När Jimmie Åkesson intervjuades i "Nyfiken på partiledaren" berättade han om de hotfulla invandrargäng som under hans uppväxt format hans syn på invandring. Men skolkamrater och lärare menar att hans ord är ren lögn. På torsdagskvällen möts partiledaren och hans gamla lärare Per Nilsson i "Debatt" i SVT..

Västerbottens Folkblad - 11 dec 14 kl. 10:32

Rekrytering en viktig framtidsfråga för Skellefteås skolor

Det behövs fler förskolelärare, speciallärare/specialpedagoger, lärare i moderna språk, lärare i trä/metallslöjd, samt lärare i matematik/no-ämnen och teknik. Rekryteringsbehovet i Skellefteå på grund av beräknade pensionsavgångar 2015-2016 är bland annat 17 förskolelärare och åtta specialpedagoger/speciallärare. Barn och grundskolenämnden har ett mål på att ha två tredjedelar förskolelärare och en tredjedel barnskötare i barngrupperna i förskolan.

SVT - 30 sep 14 kl. 22:30

Lärare om omklippta Pippi-filmen: Barn saknar rätt förförståelse

SVT har beslutat att klippa bort kränkande inslag ur nyutgåvan av tv-serien om Pippi Långstrump. Omklippningen har skapat rubriker även utomlands, och åsikterna om huruvida det är rätt eller fel att  ändra i gamla filmer och gamla böcker går isär..

Affärsvärlden - 29 dec 14 kl. 11:37

Rika föräldrar anlitar privatlärare till 3-åringar

Ängsligheten bland de förmögna brittiska föräldrarna är stora över att få in sina barn på ”rätt” skola. Det har gjort att privatlärare anlitats redan när barnen är tre år gamla för att förbereda dem för inträdesproven , skriver CNBC..

Fler nyheter från Nyheter 24

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Par svalt sin 6-åriga dotter – hon vägde bara 11 kilo

När den lilla flickan kom till sjukhuset i Colorado vägde hon bara drygt 11 kilo. Personalen på sjukhuset jämförde flickans tillstånd med det hos offren i koncentrationsläger under andra världskriget, skriver Washington Post.LÄS MER: I Rumänien finns två barn som svälter ihjäl utan pengarna mamma och pappa skickar hemFanns mat i hemmetMamman säger att hon länge varit orolig för att dottern åt för lite.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Högt uppsatta IS-krigare dödades

De två bröderna var högt uppsatta inom IS och spelade en stor roll för IS etablering i Nordafrika.LÄS MER: 11 snabba fakta som förklarar vad terrorsekten IS ärEfter ett flyganfall i Shaddadi i Syrien 16 juni avled bröderna, en av dem var Tariq al-Harzi som organiserat många självmordsattacker. Enligt CNN ska al-Harzi varit en av de första att ansluta sig till IS.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här gör man sitt för miljön – genom att förbjuda plastkassar

Ingen vare sig gillar eller mår bra av en massa skräp, inte minst av en massa plastkassar. Något som Hawaii nu försöker sig på att göra något åt. Enligt Huffington Post blir man nu den första amerikanska staten som helt enkelt förbjuder plastkassar i kassan hos matbutiker.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Förbannad norrman ringde 112 – för att han fick vårrullar

Natten till fredag ringde en mycket uppretat man larmnumret 112 från en jazzfestival i Kongsberg, skriver Verdens Gang.LÄS MER: Köpte gammal glass från glassbilen – ringde 112Anledningen? Mannen hade fått fel mat när han beställde.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Det här kvittot ger oss hopp om människan

Det här är en kund som förtjänar att hyllas! Det är den danska sajten dagens.dk som berättar om hur en man natten till torsdag traskade in i en 7-Eleven och beställde busskort och kycklingspett.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Delfin hoppade i båt och attackerade familj

Familjen Frickman tog en tur med sin båt utanför Dana Point hamnen i Orange County i Californien. Då hoppade plötsligt en delfin upp i deras båt. Delfinen, som är ganska tung, landade på Chrissie Frickmans ben och krossade dem.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är kondom-reklamen med en twist

Den här kondomreklamen som kondomjätten Durex Kanada ligger bakom är på mångas läppar just nu. I den visas olika spännande sexställningar som passar alla möjliga parrelationer. Sexställningarna har namn som "Maple Cinnamon Twist" och "the Beaver Tail" – som ni hör driver de med sitt eget land, Kanada.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Syriska militanter avrättade IS-krigare med deras egna skräckmetoder

Islamiska staten har länge använt videos av sina fruktansvärda avrättningar för att sprida skräck, nu svarar rivaliserande militant-gruppen Jaysh Al-Islam med samma mynt.LÄS MER: Ny IS-video med flera brutala mord chockarIS-soldaterna tvingas i videon ner på knä, samtidigt som en rebelledare tillkännager: 'Allah skapade inte en sjukdom utan att tillsätta ett botemedel till den.'
BILDKÄLLA
Jaysh Al-Islam, som betyder ungefär Islams Armé, består av flera syriska rebellgrupper som gått samman mot Assad-regimen i Syrien.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Den här 11-åringens dumpning är så grym

17-åriga Madi Nickens la upp skärmdumpar från en konversation mellan hennes 11-åriga lillasyster och en pojke som heter Joey. HAHAHAHAH oh my god my sisters "official break up" with her bf pic.twitter.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Butiken ber om ursäkt för att ha gjort en isis-tårta

Chuck Netzhammer i Louisiana, USA, ville beställa en tårta med texten "heritage not hate" på, men nekades av butiken.
Han försökte senare beställa en tårta med den islamiska statens flagga på, vilket butiken Walmart tog emot och gjorde. LÄS MER: Nu har IS förklarat krig mot Twitter
Faksimil Youtube
Nu ber butiken om ursäkt.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.