Nyheter 24 > Utrikes

Monday, 30 March, 11:18

Nyheter 24 - 03 feb 14 kl. 11:14

Lärare låg med sin 15 år gamla elev – sparkasRelationer med lärare


BODEN. När skolan fick veta om vad som hänt mellan elev och lärare gjorde de en egen utredning och sparkade läraren. Skolan ansåg honom inte längre vara lämplig som lärare.

Förundersökning inleddPolisen är inblandad och en anmälan är gjord angående "sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning".
För att åtal ska väckas behöver åklagaren bevisa att mannen utnyttjat sin ställning för att förmå flickan till sexuella handlingar.
Läs mer på Nyheter 24

Tips: Åk på sommarsemester.


Läs mer om:
Boden

Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Lärare, lågmed sin 15 , år, gamla, elev, sparkasRelationer, med lärare
DalaDemokraten - 01 jun 14 kl. 11:07

MC-förare axelskadad

Vid 15-tiden i lördags kom larm om att en motorcykelförare kört omkull och skadat sig. Platsen var enskild väg norr om gamla GP-verket i västra Grängesberg. Föraren hade ådragit sig en axelskada och fick åka med ambulans till sjukvård..

SVT - 28 feb 14 kl. 16:25

Sir Alex hyllar agande lärare

Man Uniteds förre legendariske tränare Sir Alex Ferguson, 72, hyllar sin gamla skollärare, som pryglade honom med ett skärp då han varit uppstudsig..

Resume - 15 aug 14 kl. 12:32

Björklund hyllar sin lärare

Folkpartiledaren Jan Björklund hyllar sin gamla lärare i partiets nya reklamfilm. Byrån bakom är INGO. .

Expressen - 27 feb 14 kl. 13:53

Åkesson ställs mot sin tidigare lärare i debatt

När Jimmie Åkesson intervjuades i "Nyfiken på partiledaren" berättade han om de hotfulla invandrargäng som under hans uppväxt format hans syn på invandring. Men skolkamrater och lärare menar att hans ord är ren lögn. På torsdagskvällen möts partiledaren och hans gamla lärare Per Nilsson i "Debatt" i SVT..

Västerbottens Folkblad - 11 dec 14 kl. 10:32

Rekrytering en viktig framtidsfråga för Skellefteås skolor

Det behövs fler förskolelärare, speciallärare/specialpedagoger, lärare i moderna språk, lärare i trä/metallslöjd, samt lärare i matematik/no-ämnen och teknik. Rekryteringsbehovet i Skellefteå på grund av beräknade pensionsavgångar 2015-2016 är bland annat 17 förskolelärare och åtta specialpedagoger/speciallärare. Barn och grundskolenämnden har ett mål på att ha två tredjedelar förskolelärare och en tredjedel barnskötare i barngrupperna i förskolan.

SVT - 30 sep 14 kl. 22:30

Lärare om omklippta Pippi-filmen: Barn saknar rätt förförståelse

SVT har beslutat att klippa bort kränkande inslag ur nyutgåvan av tv-serien om Pippi Långstrump. Omklippningen har skapat rubriker även utomlands, och åsikterna om huruvida det är rätt eller fel att  ändra i gamla filmer och gamla böcker går isär..

Affärsvärlden - 29 dec 14 kl. 11:37

Rika föräldrar anlitar privatlärare till 3-åringar

Ängsligheten bland de förmögna brittiska föräldrarna är stora över att få in sina barn på ”rätt” skola. Det har gjort att privatlärare anlitats redan när barnen är tre år gamla för att förbereda dem för inträdesproven , skriver CNBC..

YLE - 06 jan 15 kl. 17:34

Åldersgräns för Formel 1-förare

Formel 1-förarna måste i fortsättningen vara minst 18 år gamla för att få köra i Formel 1-serien. I år är en av förararna endast 17 år gammal. FIA har beslutat att från och med säsongen 2016 måste alla förare i Formel 1-serien vara 18 år eller äldre.

Sydsvenskan - 22 okt 14 kl. 04:00

Lärarbesök i klassrum bästa fortbildningen

Det är fler lärare än vanligt i klassrummet den här fredagsmorgonen hos klass 6 på Ängsdals skolor i Bunkeflo, Malmö.
– Som ni vet kör vi ett projekt här med oss lärare, att vi ska lära av varandra och bli bättre lärare. Därför är Malin här idag, hon ska kolla mig, förklarar deras lärare Lars Strindelius..

Nyan - 17 dec 14 kl. 12:02

SoS firar 40 med öppet hus

Samhälleliga och sociala programmet, SoS, vid Ålands yrkesgymnasium firar 40 år sedan starten och bjuder in till öppet hus i morgon, torsdag.
– Vi välkomnar alla gamla studerande och lärare och övriga som haft koppling till Samhälleliga och sociala programmet, säger läraren Lotta Nordberg.
Under Öppna huset kan man även se en mindre utställning som gjorts av programmets nuvarande studerande.

Fler nyheter från Nyheter 24

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Bevisat: Åskoväder ser ascoola ut från rymden

RYMDEN. Det verkar ju rätt fett att vara astronaut, vilket Terry W. Virts verkar vilja dunka in ytterligare lite.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisen eldade beslagtagen marijuana – gjorde stadens invånare höga som hus

Gratis är inte alltid gott. Det fick ett gäng invånare i Jakarta, Indonesien, känna på – allt tack vare lagens långa arm. Något som tidningen The Telegraph uppmärksammat.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Är han världens hetaste mattelärare?

Pietro Boselli, 26, är något av en supermänniska. Han upptäcktes vid sex års ålder av Giorgio Armani och har sedan arbetat som modell för de stora modehusen. Han älskar att träna och har också doktorerat inom mekaniskt ingenjörskap, skriver Daily Mail.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Mensbilden raderades från Instagram – nu ber de om ursäkt

Rupi Kaur från Toronto postade en bild på Instagram som visade en kvinna liggandes med ryggen mot kameran, skriver Huffington Post. Mellan kvinnans ben syntes en mensblodsfläck. Uppenbarligen tyckte Instagram att det var vansinnigt stötande – och tog ner bilden.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Den här kvinnans bikinibild hyllas på nätet – och anledningen är helt annan än den du tror

Rachel Hollis är en riktig powerkvinna. Hon är mamma till tre barn, och gör allt från att skriva böcker till att driva hemsidan The Chic Site, skriver Buzzfeed. Hon la upp en bild på sig själv i bikini på stranden på sin Facebooksida – en bild som fick stor spridning på en gång.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Kvinnor lägger upp bilder på sina bröst – för att stötta feministisk tonåring

Den isländska sjuttonåringen Assa Smarradottir gillade inte dubbelmoralen i att kvinnor inte har samma möjlighet som män att gå toppless, skriver Buzzfeed. (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Den här tjejen tog en selfie – sen såg hon vad som var i bakgrunden

Bethany Harvey tog en selfie tillsammans med några familjemedlemmar, trodde hon. Men vem är det egentligen som syns i bakgrunden? Troligtvis ingen alls om det är så att bilden är manipulerad, men Bethany, som la den i sin Snapchat story, tyckte det hela var läskigt.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Han kraschade planet medvetet

Det var bara en av piloterna, 28-årige Andreas Lubitz, som befann sig i cockpit när Germanwings plan kraschade i tisdags. Enligt en utredare så framgår det av inspelningar som är lagrade i den svarta lådan, skriver Dagens Nyheter.Den andre piloten ska ha lämnat utrymmet innan landningen inleddes och kunde därefter inte ta sig in i cockpit igen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

​Kvinna attackerar pojkväns bil med bindor – efter misstanke om otrohet

Ibland blir det bara fel.
Enligt uppgifter från kinesiska sajten People's Daily Online ska 23-åriga Li Tan ha misstänkt att hennes pojkvän var otrogen. Det gjorde henne fly förbannad (med all rätt).

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Vilken jävla mardröm – "död" kvinna vaknade på bårhus

Den 92-åriga kvinnan från tyska byn Gelsenkirschen var dödförklarad, och läkare hade kontrollerat att hon slutat andas. I väntan på begravning hade hon ställts i ett kylrum på begravningsbyrån. Men så hörde personalen ett skrik.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.