Nyheter 24 > Utrikes

Wednesday, 29 July, 19:53

Nyheter 24 - 03 feb 14 kl. 11:14

Lärare låg med sin 15 år gamla elev – sparkasRelationer med lärare


BODEN. När skolan fick veta om vad som hänt mellan elev och lärare gjorde de en egen utredning och sparkade läraren. Skolan ansåg honom inte längre vara lämplig som lärare.

Förundersökning inleddPolisen är inblandad och en anmälan är gjord angående "sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning".
För att åtal ska väckas behöver åklagaren bevisa att mannen utnyttjat sin ställning för att förmå flickan till sexuella handlingar.
Läs mer på Nyheter 24


Läs mer om:
Boden

Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Lärare, lågmed sin 15 , år, gamla, elev, sparkasRelationer, med lärare
Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Gamla teamförare vann

Team Meko racing har tre förare som förra året kamperade ihop med Christer Folke och Jimmy Carlstedt.Teamet kör fortsatt i NSHC och det gick bra i premiären..

DalaDemokraten - 01 jun 14 kl. 11:07

MC-förare axelskadad

Vid 15-tiden i lördags kom larm om att en motorcykelförare kört omkull och skadat sig. Platsen var enskild väg norr om gamla GP-verket i västra Grängesberg. Föraren hade ådragit sig en axelskada och fick åka med ambulans till sjukvård..

Västerbottens Folkblad - 29 maj 15 kl. 20:11

Mc-förare körde av vägen vid Ersboda

En trafikolycka inträffade på gamla E4 vid Ersboda strax före 20-tiden på fredagen. Det var en mc-förare som hade kört av vägen. Föraren var efteråt uppe på benen och kontaktbar, men chockad, enligt uppgifter till polisen.

SVT - 28 feb 14 kl. 16:25

Sir Alex hyllar agande lärare

Man Uniteds förre legendariske tränare Sir Alex Ferguson, 72, hyllar sin gamla skollärare, som pryglade honom med ett skärp då han varit uppstudsig..

Resume - 15 aug 14 kl. 12:32

Björklund hyllar sin lärare

Folkpartiledaren Jan Björklund hyllar sin gamla lärare i partiets nya reklamfilm. Byrån bakom är INGO. .

DalaDemokraten - 11 jun 15 kl. 19:35

Västra skolan firade 100 år

Inne i skolan fanns möjlighet att gå upp i skolans karakteristiska torn. I en sal på andra våningen visades det upp bilder från gamla tider och dessutom fanns möjlighet att bläddra i gamla skolkataloger. Ett oerhört populärt inslag för gamla elever och lärare.

Expressen - 27 feb 14 kl. 13:53

Åkesson ställs mot sin tidigare lärare i debatt

När Jimmie Åkesson intervjuades i "Nyfiken på partiledaren" berättade han om de hotfulla invandrargäng som under hans uppväxt format hans syn på invandring. Men skolkamrater och lärare menar att hans ord är ren lögn. På torsdagskvällen möts partiledaren och hans gamla lärare Per Nilsson i "Debatt" i SVT..

Västerbottens Folkblad - 11 dec 14 kl. 10:32

Rekrytering en viktig framtidsfråga för Skellefteås skolor

Det behövs fler förskolelärare, speciallärare/specialpedagoger, lärare i moderna språk, lärare i trä/metallslöjd, samt lärare i matematik/no-ämnen och teknik. Rekryteringsbehovet i Skellefteå på grund av beräknade pensionsavgångar 2015-2016 är bland annat 17 förskolelärare och åtta specialpedagoger/speciallärare. Barn och grundskolenämnden har ett mål på att ha två tredjedelar förskolelärare och en tredjedel barnskötare i barngrupperna i förskolan.

SVT - 30 sep 14 kl. 22:30

Lärare om omklippta Pippi-filmen: Barn saknar rätt förförståelse

SVT har beslutat att klippa bort kränkande inslag ur nyutgåvan av tv-serien om Pippi Långstrump. Omklippningen har skapat rubriker även utomlands, och åsikterna om huruvida det är rätt eller fel att  ändra i gamla filmer och gamla böcker går isär..

Affärsvärlden - 29 dec 14 kl. 11:37

Rika föräldrar anlitar privatlärare till 3-åringar

Ängsligheten bland de förmögna brittiska föräldrarna är stora över att få in sina barn på ”rätt” skola. Det har gjort att privatlärare anlitats redan när barnen är tre år gamla för att förbereda dem för inträdesproven , skriver CNBC..

Fler nyheter från Nyheter 24

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Vrakdelar hittade – kan vara MH370

Flera medier rapporterar nu under kvällen att vrakdelar, som tros komma från planet MH370, som försvann för över ett år sedan, har hittats på ön Reunion utanför Madagaskars kust. Det är fortfarande oklart om vrakdelarna tillhör planet eller inte, skriver The TelegraphSimilitudes incroyables entre le flaperon d'un #B777 et le débris retrouvé ce matin à #LaReunion... #MH370 ?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Hon larmade 911 som la på luren – skadade vännen dog

Den som i nöd ringer larmcentralen förväntar sig att få hjälp, inte minst att telefonisten lyssnar och gör sitt bästa. Men när en sjuttonåring höll på att dö lade operatören på luren.LÄS MER: Pojkvännen tog sitt liv – 112 tipsade om att "hitta en ny gladare snubbe"Nu har denne blivit avstängd och utreds efter händelsen i Albuquerque, USA, då en kvinna larmade om att hennes 17-årige vän låg skjuten och höll på att dö, varpå operatören sa att hon skulle "ta hand om det själv", skriver NY Daily News.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Kvinna hade sex med 12-årig pojke – nu föder hon hans barn

En kvinna 40-årig från Melbourne, Australien, har blivit dömd till minst tre år och sex månaders fängelse efter att hon förgripit sig på en 12-årig pojke. Övergreppen började 2011, pojken var hennes dotters vän och hon skjutsade dem båda till skolan, skriver Daily Mail. LÄS MER: Emma, 17, utsatt för övergrepp – uthängd på porrsajt av vännerHon började få känslor för pojken och inledde en sexuell relation med honom.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisen Erica hyllas – tack vare de här fantastiska bilderna

Den 16 juli i år satt TiAnna Greene i sin bil i amerikanska Ocala och när hon stannade vid ett rödljus fick hon syn på något oväntat – hur en polis slog sig ner bredvid en hemlös man och lämnade över lite mat och en kopp kaffe.– Vad som verkligen förvånade mig var att hon tog fram mat även till sig själv och satte sig ner för att äta. Hon såg väldigt bekväm ut, säger Greene till Today och fortsätter: – Jag tog fram min telefon och började ta bilder, bara för att jag var så överväldigad.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Det unga parets första dejt gick verkligen inte som planerat

De tänkte sig en äventyrlig och spännande första dejt tillsammans. Men vad som skulle bli en upplevelse för livet var nära att sluta i katastrof.Det unga paret, som skulle på hajk i Angeles nationalpark i södra Kalifornien, gick nämligen vilse.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

7 saker vi vet om sandra blands fall

28-åriga Sandra Bland blev stoppad och gripen av polisen när hon var på väg till en arbetsintervju på grund av att hon inte blinkat när hon bytte fil.
Tre dagar senare hittades hon död i sin cell. 1.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Se arkitektens fina boendelösning för hemlösa – fågelholkar

Brittiske arkitekten James Furzer har har gjort en husdesign som ska hjälpa hemlösa.LÄS MER: Här är staden som ger hemlösa enkelbiljett – till StockholmFurzers project ‘Home for the Homeless’, vann ett pris för det "fågelholks"-liknande boendet. Det är fritt från elektricitet och byggt av plywood och stål och kan fästas utanpå existerande hus.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Det här hade varit den bästa fotobombningen någonsin

Men nu är det ju inte, men det är ett svinkul skämt. Det är magikerduon Young & Strange som fått med sig Ashish Joshi från Sky och iscensatt vad som, om det var på riktigt, hade varit det bästa sättet någonsin att trolla en nyhetssändning.Många trodde att det var på riktigt.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Hon har varit otrogen med 100 män – skyller det på deras fruar

Efterdyningarna av att otrohetssajten AshleyMadison hackades blir allt bisarrare. Till exempel genom att 48-åriga Karen Marley gästade det brittiska morgonprogrammet "This Morning".Faksimil ITVLÄS MER: Nu tänker hackare hänga ut 37 miljoner vänsterprasslareVarför?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här satsar Ikea på parkering – för hundar

Många pratar om att låta bli att lämna sin hund i bilen på varma sommardagar. Även om du inte vill göra det är det inte alltid okej att ta med hunden in när du handlar. Här finns den perfekta lösningen för det.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.