Nyheter 24 > Utrikes

Thursday, 27 November, 03:37

Nyheter 24 - 03 feb 14 kl. 11:14

Lärare låg med sin 15 år gamla elev – sparkasRelationer med lärare


BODEN. När skolan fick veta om vad som hänt mellan elev och lärare gjorde de en egen utredning och sparkade läraren. Skolan ansåg honom inte längre vara lämplig som lärare.

Förundersökning inleddPolisen är inblandad och en anmälan är gjord angående "sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning".
För att åtal ska väckas behöver åklagaren bevisa att mannen utnyttjat sin ställning för att förmå flickan till sexuella handlingar.
Läs mer på Nyheter 24


Läs mer om:
Boden

Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Lärare, lågmed sin 15 , år, gamla, elev, sparkasRelationer, med lärare
DalaDemokraten - 01 jun 14 kl. 11:07

MC-förare axelskadad

Vid 15-tiden i lördags kom larm om att en motorcykelförare kört omkull och skadat sig. Platsen var enskild väg norr om gamla GP-verket i västra Grängesberg. Föraren hade ådragit sig en axelskada och fick åka med ambulans till sjukvård..

SVT - 28 feb 14 kl. 16:25

Sir Alex hyllar agande lärare

Man Uniteds förre legendariske tränare Sir Alex Ferguson, 72, hyllar sin gamla skollärare, som pryglade honom med ett skärp då han varit uppstudsig..

Resume - 15 aug 14 kl. 12:32

Björklund hyllar sin lärare

Folkpartiledaren Jan Björklund hyllar sin gamla lärare i partiets nya reklamfilm. Byrån bakom är INGO. .

Expressen - 27 feb 14 kl. 13:53

Åkesson ställs mot sin tidigare lärare i debatt

När Jimmie Åkesson intervjuades i "Nyfiken på partiledaren" berättade han om de hotfulla invandrargäng som under hans uppväxt format hans syn på invandring. Men skolkamrater och lärare menar att hans ord är ren lögn. På torsdagskvällen möts partiledaren och hans gamla lärare Per Nilsson i "Debatt" i SVT..

SVT - 30 sep 14 kl. 22:30

Lärare om omklippta Pippi-filmen: Barn saknar rätt förförståelse

SVT har beslutat att klippa bort kränkande inslag ur nyutgåvan av tv-serien om Pippi Långstrump. Omklippningen har skapat rubriker även utomlands, och åsikterna om huruvida det är rätt eller fel att  ändra i gamla filmer och gamla böcker går isär..

Sydsvenskan - 22 okt 14 kl. 04:00

Lärarbesök i klassrum bästa fortbildningen

Det är fler lärare än vanligt i klassrummet den här fredagsmorgonen hos klass 6 på Ängsdals skolor i Bunkeflo, Malmö.
– Som ni vet kör vi ett projekt här med oss lärare, att vi ska lära av varandra och bli bättre lärare. Därför är Malin här idag, hon ska kolla mig, förklarar deras lärare Lars Strindelius..

Nya Wermlands Tidningen - 25 sep 14 kl. 21:05

Skolverket slår larm – många obehöriga lärare

Var tredje lärare i grundskolan och varannan lärare på gymnasiet saknar behörighet i de ämnen de undervisar i. – Svenska skolan står och faller med tillgången till kompetenta lärare, säger Skolverkets generaldirektör Anna Ekström..

Nyheter 24 - 03 feb 14 kl. 11:14

Lärare låg med sin 15 år gamla elev – sparkasRelationer med lärare

BODEN. När skolan fick reda på vad som hänt mellan flickeleven och läraren gjorde de en egen utredning och sparkade läraren. Skolan ansåg honom inte längre vara lämplig som lärare.

SR - 26 aug 14 kl. 18:45

Alliansen vill ha fler förstelärare

De fyra allianspartierna vill nu bygga ut systemet med karriärlärare. 2018 vill de att drygt var femte lärare skall vara förstelärare, med ett lönepåslag på minst 5 000 kronor mer i månaden än andra lärare. Det beskedet presenterade de fyra partiledarna på besök i Malmö i dag..

Västerbottens Folkblad - 15 maj 14 kl. 19:55

Västerbottens bästa yrkeslärare utsedda

Jan-Erik Larsson, Naturbruksgymnasiet i Burträsk, Eva Thörn, Dragonskolan och Anna Palmebjörk, Liljaskolan, har utsetts till Västerbottens bästa yrkeslärare. I vanliga fall är det lärarna som bedömer eleverna, men under pågående yrkes-SM i Umeå har elever och även lärare vid yrkesskolor i länet fått rösta fram sina bästa lärare. 18 lärare hade nominerats och ovanstående nämnda […].

Fler nyheter från Nyheter 24

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nu kan du uppfylla drömmen – dildofabrik finns ute till salu

NAESTVED. Det här är en rätt ovanlig annons. Är man sugen kan man nu nämligen inhandla sin alldeles egna dildofabrik.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

9 datum som ger dig full koll på vad som händer i Ferguson

9 augusti: Den obeväpnade 18-åringen Michael Brown blir skjuten med sex skott av polis när han och en kompis är på väg hem från en närbutik. Browns kropp lämnas kvar på gatan i sommarvärmen i fyra timmar. Bildkälla: TT 10 augusti: Första våldsamheterna i Ferguson.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Fotomodellen sätter en kamera på rumpan – se den avslöjande videon

Vi har väl alla någon gång önskat att vi haft ögon i nacken? Men ibland kanske en gömd kamera på rumpan precis lika bra. LÄS MER: Föräldrar upprörda över het sexscen i Sons of Anarchy Och ja – folk tittar.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Ebola-larmet på Kastrup avblåst efter läkarundersökning

KÖPENHAMN. Ett plan står just nu stilla på Köpenhamns flygplats Kastrup efter larm om att en ebola-smittad person kan befinna sig på planet.– Läkarpersonal måste komma ombord på planet, innan dess vet vi inte mycket, säger pressansvarig på Kastrum till VG .

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nu har Barbie fått acne

Lamm har nu även designat klistermärken som man kan köpa till och sätta på sin barbiedocka. KlistermärkenLamm har också släppt en Youtube-video där han visar hur barn reagerar på dockan. Se klippet här:  .

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Den 80-årige seriemördaren gifter sig – med 26-åring

KALIFORNIEN. Seriemördaren Charles Manson, som suttit i fängelse sedan 1969, har fått tillstånd att gifta sig med 26-åriga Afton Elaine Burton.Manson styrde över den så kallade "Mansonfamiljen", ett kollektiv bosatt i Topanga Canyon i Los Angeles-området, och beordrade dem att utföra ett antal mord under 1969.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här blir nazister ägda av liten tysk by – se den geniala idén här

Men i år fick lokalbefolkningen nog, och valde att ta itu med den hatade marschen på ett annorlunda sätt. LÄS MER: "Hur kan någon skrika rasistiska saker till min 3-åriga dotter?"  Längs marschen fanns skyltar med ”peppiga” budskap, bland annat en skrikrosa skylt med texten ”Om bara führern visste!

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

10 länder som är världens bästa – Ja, Sverige är med

Över 20 000 intervjuer har gjorts i 20 olika länder och studien ska spegla.  1. Tyskland

Bildkälla: TT Bild
3.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Chocklarmet: Stor osäkerhet kring chokladens framtid

Redan för omkring ett år sedan började rapporterna trilla in – kakaon är på väg att ta slut. Något som oroade chokladälskare världen över, och de lär inte bli lugnare nu. Nu går nämligen världens största konfektyrföretag, schweiziska Barry Callebaut Group, ut och varnar för rejäla underskott på chokladfronten skriver Daily Mail.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Ryssland lanserar alternativt Wikipedia – den nuvarande är "otillförlitlig”

Detta för att se till att deras medborgare har tillgång till "detaljerad och trovärdig" information om deras land, sa ryska presidentbiblioteket på fredagen, rapporterar Reuters.

Att det nätbaserade uppslagsverket Wikipedia skrivs genom bidrag från Internet-användare runt om i världen, och har sidor som ägnas åt nästan varje region eller större stad i Ryssland, tycks inte vara tillräckligt för Kreml. LÄS MER: 7 Wikipedia-artiklar som ger dig kalla kårar  "Inte tillräckligt" "Analys av denna resurs visade att det inte är i stånd att tillhandahålla information om regionen och livet i landet i en detaljerad och tillräckligt sätt", uppgav den statligt ägda nyhetsbyrån RIA som citerade ett uttalande från presidentbiblioteket.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.