Nyheter 24 > Utrikes

Monday, 28 July, 14:20

Nyheter 24 - 03 feb 14 kl. 11:14

Lärare låg med sin 15 år gamla elev – sparkasRelationer med lärare


BODEN. När skolan fick veta om vad som hänt mellan elev och lärare gjorde de en egen utredning och sparkade läraren. Skolan ansåg honom inte längre vara lämplig som lärare.

Förundersökning inleddPolisen är inblandad och en anmälan är gjord angående "sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning".
För att åtal ska väckas behöver åklagaren bevisa att mannen utnyttjat sin ställning för att förmå flickan till sexuella handlingar.
Läs mer på Nyheter 24


Läs mer om:
Boden

Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Lärare, lågmed sin 15 , år, gamla, elev, sparkasRelationer, med lärare
DalaDemokraten - 01 jun 14 kl. 11:07

MC-förare axelskadad

Vid 15-tiden i lördags kom larm om att en motorcykelförare kört omkull och skadat sig. Platsen var enskild väg norr om gamla GP-verket i västra Grängesberg. Föraren hade ådragit sig en axelskada och fick åka med ambulans till sjukvård..

SVT - 28 feb 14 kl. 16:25

Sir Alex hyllar agande lärare

Man Uniteds förre legendariske tränare Sir Alex Ferguson, 72, hyllar sin gamla skollärare, som pryglade honom med ett skärp då han varit uppstudsig..

Expressen - 27 feb 14 kl. 13:53

Åkesson ställs mot sin tidigare lärare i debatt

När Jimmie Åkesson intervjuades i "Nyfiken på partiledaren" berättade han om de hotfulla invandrargäng som under hans uppväxt format hans syn på invandring. Men skolkamrater och lärare menar att hans ord är ren lögn. På torsdagskvällen möts partiledaren och hans gamla lärare Per Nilsson i "Debatt" i SVT..

Nyheter 24 - 03 feb 14 kl. 11:14

Lärare låg med sin 15 år gamla elev – sparkasRelationer med lärare

BODEN. När skolan fick reda på vad som hänt mellan flickeleven och läraren gjorde de en egen utredning och sparkade läraren. Skolan ansåg honom inte längre vara lämplig som lärare.

Västerbottens Folkblad - 15 maj 14 kl. 19:55

Västerbottens bästa yrkeslärare utsedda

Jan-Erik Larsson, Naturbruksgymnasiet i Burträsk, Eva Thörn, Dragonskolan och Anna Palmebjörk, Liljaskolan, har utsetts till Västerbottens bästa yrkeslärare. I vanliga fall är det lärarna som bedömer eleverna, men under pågående yrkes-SM i Umeå har elever och även lärare vid yrkesskolor i länet fått rösta fram sina bästa lärare. 18 lärare hade nominerats och ovanstående nämnda […].

SR - 30 apr 14 kl. 08:04

Satsningen på förstelärare får häftig kritik

Regeringens satsning på så kallade förstelärare, blev inte som tänkt. Många förstelärare har svårt att få tiden att räcka till för sitt uppdrag som innebär att bland annat inspirera andra lärare på skolan..

Aftonbladet - 24 maj 14 kl. 15:24

Rosberg snabbast på sin gamla skolväg

Mercedes förare tog poleposition i Monaco före teamkollegan Lewis Hamilton.

Kristianstadsbladet - 22 feb 14 kl. 05:05

Många yrkesförare bryter mot regler


Tusentals yrkesförare bryter varje dag mot trafikreglerna. Det framgår av den europeiska trafikpolisens kontroller i 29 EU-länder, uppger Ekot.För tre månader sedan gjordes den förra kontrollen av lastbilar i Europa.

TA - 22 feb 14 kl. 05:05

Många yrkesförare bryter mot regler


Tusentals yrkesförare bryter varje dag mot trafikreglerna. Det framgår av den europeiska trafikpolisens kontroller i 29 EU-länder, uppger Ekot.För tre månader sedan gjordes den förra kontrollen av lastbilar i Europa.

BT - 22 feb 14 kl. 05:06

Många yrkesförare bryter mot regler

Tusentals yrkesförare bryter varje dag mot trafikreglerna. Det framgår av den europeiska trafikpolisens kontroller i 29 EU-länder, uppger Ekot. För tre månader sedan gjordes den förra kontrollen av lastbilar i Europa.

Fler nyheter från Nyheter 24

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Tidningsjätten tar ställning för marijuanaHela texten

NEW YORK. Marijuana har de senaste åren blivit legaliserat i ett flertal amerikanska stater. Och fler kan det bli – i alla fall om jättetidningen New York Times får som de vill.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Efter gruppvåldtäkten – gärningsman slogs ihjäl av arg mobbVåldtäkter i Indien

RAJNAGAR. En sju år gammal flicka gruppvåldtogs, mördades och hängdes från ett träd, skriver Bangalore Mirror. Hon hade bara gått ut för att handla men kom inte tillbaka – och dagen efter hittade bybor hennes sargade kropp.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Varnar för terrorattack mot Norge

Norska myndigheter har mottagit uppgifter om ett konkret terrorhot kopplat till en gruppering i Syrien, uppger Verdens Gang. Enligt underrättelsetjänsten ses det som ett konkret hot.På en presskonferens på torsdagsmorgonen meddelade chefen för norska säkerhetstjänsten PST, Benedicte Björnland, att det rör sig om personer som är eller varit och krigat i Syrien.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Go Pro-videon från barnhemmet kommer göra din dag

I en stadsdel i Sydamerika leker och sjunger en grupp barn trots att de inte har familjer, har HIV eller Aids och alla har blivit utsatta för saker de flesta av oss inte ens kan föreställa oss. Deras video kommer att ge dig glädje. Men vi börjar från början:Nick Grava Bröderna såg 30 barn som levde i ett fallfärdigt hus och ville hjälpa dem.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Videon Kim Jong-un inte vill att du ska se

Kim Jong-un känns inte direkt som en kille med humor. Mest med tanke på det faktum att han faktiskt är diktator i vad som ofta benämns som ett av världens absolut värsta länder.Därför är det extra kul när någon driver med honom.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Överlevarens egna ord om Utöya: "Vill att han ska dö" Detta hände

Anders Behring Breivik Under 10 timmar gav 17-årige Gjerdesin version av händelseförlopp den fruktansvärda dagen. Han berättade om kampen för att stifta rättvisa för ett av offren och hur han ser på i dag.är skotten började låta på Utöya förstod Gjerde inte vad som höll på att hända:"I början trodde jag det var några tonåringar som lekte med AK47:or av någon anledning, i mitt huvud var det inte en så stor sak.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Pappan: "Hade dödat pedofilen om inte min son stoppat mig""Agerade som en pappa"

DAYTONA BEACH. Det var i helgen som nyheten om en pappa som hade misshandlat en man som förgripit sig på hans son spred sig över världen.Pappan hade gått ut på baksidan av sitt hus och upptäckt att Raymond Frolander, 18, var där tillsammans med sonen – varpå han gick till attack.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

17 bilder som visar varför kriget i Gaza måste få ett slut Konflikten

Konflikten mellan israeler och palestinier har trappats upp – återigen. Detta sedan händelsen då tre pojkar från Israel kidnappades och mördades i Gaza under början av juni. Israel svarade med att attackera 30 platser i Palestina.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Pappa tog pedofil på bar gärning: "Jag har honom i en blodig hög åt dig konstapeln"Stal pedofils kamera

USA. En pappa som upptäckte att en man föregrep sig på han son slog honom blodig och medvetslös innan han ringde polisen och berättade att "de kunde komma och hämta honom nu". – Jag upptäckte precis en vuxen man förgripa sig på...

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Deras familj fanns ombord båda Malysian Airlines planen

Under fredagen fick  beskedet att hennes styvdotter fanns ombord på MH17 från Amsterdam mot Kuala Lumpur. Styvdottern Maree Rizk och hennes man Albert återvände efter en semester i Europa och dog när pKämpar med att förståKayle Manns bror Greg Burrows berättade för NBC News att hans familj kämpade med att förstå hur de kunde drabbas av sådan olycka vid två olika tillfällen med samma flygbolag.Greg Burrows, .

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.