Nyheter 24 > Utrikes

Monday, 22 September, 00:08

Nyheter 24 - 03 feb 14 kl. 11:14

Lärare låg med sin 15 år gamla elev – sparkasRelationer med lärare


BODEN. När skolan fick veta om vad som hänt mellan elev och lärare gjorde de en egen utredning och sparkade läraren. Skolan ansåg honom inte längre vara lämplig som lärare.

Förundersökning inleddPolisen är inblandad och en anmälan är gjord angående "sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning".
För att åtal ska väckas behöver åklagaren bevisa att mannen utnyttjat sin ställning för att förmå flickan till sexuella handlingar.
Tips: Jämför pris på bläckpatroner
Läs mer på Nyheter 24


Läs mer om:
Boden

Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Lärare, lågmed sin 15 , år, gamla, elev, sparkasRelationer, med lärare
DalaDemokraten - 01 jun 14 kl. 11:07

MC-förare axelskadad

Vid 15-tiden i lördags kom larm om att en motorcykelförare kört omkull och skadat sig. Platsen var enskild väg norr om gamla GP-verket i västra Grängesberg. Föraren hade ådragit sig en axelskada och fick åka med ambulans till sjukvård..

SVT - 28 feb 14 kl. 16:25

Sir Alex hyllar agande lärare

Man Uniteds förre legendariske tränare Sir Alex Ferguson, 72, hyllar sin gamla skollärare, som pryglade honom med ett skärp då han varit uppstudsig..

Resume - 15 aug 14 kl. 12:32

Björklund hyllar sin lärare

Folkpartiledaren Jan Björklund hyllar sin gamla lärare i partiets nya reklamfilm. Byrån bakom är INGO. .

Expressen - 27 feb 14 kl. 13:53

Åkesson ställs mot sin tidigare lärare i debatt

När Jimmie Åkesson intervjuades i "Nyfiken på partiledaren" berättade han om de hotfulla invandrargäng som under hans uppväxt format hans syn på invandring. Men skolkamrater och lärare menar att hans ord är ren lögn. På torsdagskvällen möts partiledaren och hans gamla lärare Per Nilsson i "Debatt" i SVT..

Nyheter 24 - 03 feb 14 kl. 11:14

Lärare låg med sin 15 år gamla elev – sparkasRelationer med lärare

BODEN. När skolan fick reda på vad som hänt mellan flickeleven och läraren gjorde de en egen utredning och sparkade läraren. Skolan ansåg honom inte längre vara lämplig som lärare.

SR - 26 aug 14 kl. 18:45

Alliansen vill ha fler förstelärare

De fyra allianspartierna vill nu bygga ut systemet med karriärlärare. 2018 vill de att drygt var femte lärare skall vara förstelärare, med ett lönepåslag på minst 5 000 kronor mer i månaden än andra lärare. Det beskedet presenterade de fyra partiledarna på besök i Malmö i dag..

Västerbottens Folkblad - 15 maj 14 kl. 19:55

Västerbottens bästa yrkeslärare utsedda

Jan-Erik Larsson, Naturbruksgymnasiet i Burträsk, Eva Thörn, Dragonskolan och Anna Palmebjörk, Liljaskolan, har utsetts till Västerbottens bästa yrkeslärare. I vanliga fall är det lärarna som bedömer eleverna, men under pågående yrkes-SM i Umeå har elever och även lärare vid yrkesskolor i länet fått rösta fram sina bästa lärare. 18 lärare hade nominerats och ovanstående nämnda […].

SR - 30 apr 14 kl. 08:04

Satsningen på förstelärare får häftig kritik

Regeringens satsning på så kallade förstelärare, blev inte som tänkt. Många förstelärare har svårt att få tiden att räcka till för sitt uppdrag som innebär att bland annat inspirera andra lärare på skolan..

Aftonbladet - 24 maj 14 kl. 15:24

Rosberg snabbast på sin gamla skolväg

Mercedes förare tog poleposition i Monaco före teamkollegan Lewis Hamilton.

Kristianstadsbladet - 22 feb 14 kl. 05:05

Många yrkesförare bryter mot regler


Tusentals yrkesförare bryter varje dag mot trafikreglerna. Det framgår av den europeiska trafikpolisens kontroller i 29 EU-länder, uppger Ekot.För tre månader sedan gjordes den förra kontrollen av lastbilar i Europa.

Fler nyheter från Nyheter 24

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Ungdomar dansade på stan - döms till fängelse och spöstraff

IRAN. Många drog på smilbanden när de såg de iranska ungdomarna dansa till Pharell Williams monsterhit "Happy", och videon blev i våras ett Youtube-fenomen.De religiösa myndigheterna i Iran blev inte lika roade, och nu döms ungdomarna till tre månaders fängelse och 90 piskrapp, bland annat för att inte varit korrekt klädda i videon, det uppger AP.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Dödade grannens hund – nu vill internet hämnas

Facebookgrupp sluter upp.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Rule Britannia – Skottland stannar kvar

Det blev ingen freedom. När Skottland under gårdagen röstade om huruvida de skulle bli självständiga eller inte röstade ungefär 55 procent av skottarna nej, skriver BBC. Ännu är inte alla röster räknade men nu har fler än 1 852 828 skottar röstat nej, vilket var vad som krävdes för att nej-sidan skulle vinna.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Sexåriga Macy tog jobb som servitör – för att hjälpa cancersjuka

USA. I helgen blev besökarna på restaurang Chili´s serverade av kanske världens yngsta servitör. Sexåriga Macy Duke såg nämligen till att gästerna blev uppassade.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Twittrade om att hon var nära döden – dog strax efteråt

USA. Det var i fredags som 19-åriga studenten Andrea JaimeNär hennes kompis sedan twittrade tillbaka "lmao wutt?" – det vill säga "laughing my ass off, what?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Homosexuell fotograf attackerades med bensin

STORBRITANNIEN. Under förra veckan ska Tyler Maddick, en 20-årig homosexuell fotograf, ha attackerats när han var på väg hem. Nu har han talat ut om attacken och mycket tyder på att han blev utsatt på grund av sin sexuella läggning, skriver The Independent.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Appen för dig som vill ha en kvinna som taxichaufför

En ny taxiapp som är riktade till kvinnor är på väg att lanseras i bland annat New York. Appen, som kallas SheTaxi, är till för att kvinnor ska kunna hitta och beställa en taxi som har en kvinnlig chaufför bakom ratten, skriver New York Post. I dag är det svårt att hitta en kvinnlig chaufför då det är mindre än tre procent av 115 000 licensierade taxi- och limousinchaufförer som är kvinnor.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

New York kan legalisera marijuana – redan nästa årMarijuana i USA

I dag är det marijuana, även för medicinskt bruk, olagligt i delstaten New York. Men nu öppnar politiker från demokraterna att göra medicinsk marijuana lagligt igen. Ska folkomröstaFolkomröstningen kommer i så fall ske redan i januari nästa år, och går förslaget igenom kan medicinsk marijuana bli lagligt redan 2015, det skriver Huffington Post.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Fejkade oralsex med Jesusstaty – kan få två års fängelseLäskig staty

USA. Även om det är roligt att busa runt så är det inte alltid så smart att göra det.En 14-årig pojke greps i tisdags för att ha vanhelgat ett objekt.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.