Nyheter 24 > Utrikes

Friday, 31 October, 20:08

Nyheter 24 - 03 feb 14 kl. 11:14

Lärare låg med sin 15 år gamla elev – sparkasRelationer med lärare

Snusbolaget.se

BODEN. När skolan fick veta om vad som hänt mellan elev och lärare gjorde de en egen utredning och sparkade läraren. Skolan ansåg honom inte längre vara lämplig som lärare.

Förundersökning inleddPolisen är inblandad och en anmälan är gjord angående "sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning".
För att åtal ska väckas behöver åklagaren bevisa att mannen utnyttjat sin ställning för att förmå flickan till sexuella handlingar.
Tips: Testa JohnSlots gratis.
Läs mer på Nyheter 24


Läs mer om:
Boden

Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Lärare, lågmed sin 15 , år, gamla, elev, sparkasRelationer, med lärare
DalaDemokraten - 01 jun 14 kl. 11:07

MC-förare axelskadad

Vid 15-tiden i lördags kom larm om att en motorcykelförare kört omkull och skadat sig. Platsen var enskild väg norr om gamla GP-verket i västra Grängesberg. Föraren hade ådragit sig en axelskada och fick åka med ambulans till sjukvård..

SVT - 28 feb 14 kl. 16:25

Sir Alex hyllar agande lärare

Man Uniteds förre legendariske tränare Sir Alex Ferguson, 72, hyllar sin gamla skollärare, som pryglade honom med ett skärp då han varit uppstudsig..

Resume - 15 aug 14 kl. 12:32

Björklund hyllar sin lärare

Folkpartiledaren Jan Björklund hyllar sin gamla lärare i partiets nya reklamfilm. Byrån bakom är INGO. .

Expressen - 27 feb 14 kl. 13:53

Åkesson ställs mot sin tidigare lärare i debatt

När Jimmie Åkesson intervjuades i "Nyfiken på partiledaren" berättade han om de hotfulla invandrargäng som under hans uppväxt format hans syn på invandring. Men skolkamrater och lärare menar att hans ord är ren lögn. På torsdagskvällen möts partiledaren och hans gamla lärare Per Nilsson i "Debatt" i SVT..

SVT - 30 sep 14 kl. 22:30

Lärare om omklippta Pippi-filmen: Barn saknar rätt förförståelse

SVT har beslutat att klippa bort kränkande inslag ur nyutgåvan av tv-serien om Pippi Långstrump. Omklippningen har skapat rubriker även utomlands, och åsikterna om huruvida det är rätt eller fel att  ändra i gamla filmer och gamla böcker går isär..

Sydsvenskan - 22 okt 14 kl. 04:00

Lärarbesök i klassrum bästa fortbildningen

Det är fler lärare än vanligt i klassrummet den här fredagsmorgonen hos klass 6 på Ängsdals skolor i Bunkeflo, Malmö.
– Som ni vet kör vi ett projekt här med oss lärare, att vi ska lära av varandra och bli bättre lärare. Därför är Malin här idag, hon ska kolla mig, förklarar deras lärare Lars Strindelius..

Nya Wermlands Tidningen - 25 sep 14 kl. 21:05

Skolverket slår larm – många obehöriga lärare

Var tredje lärare i grundskolan och varannan lärare på gymnasiet saknar behörighet i de ämnen de undervisar i. – Svenska skolan står och faller med tillgången till kompetenta lärare, säger Skolverkets generaldirektör Anna Ekström..

Nyheter 24 - 03 feb 14 kl. 11:14

Lärare låg med sin 15 år gamla elev – sparkasRelationer med lärare

BODEN. När skolan fick reda på vad som hänt mellan flickeleven och läraren gjorde de en egen utredning och sparkade läraren. Skolan ansåg honom inte längre vara lämplig som lärare.

SR - 26 aug 14 kl. 18:45

Alliansen vill ha fler förstelärare

De fyra allianspartierna vill nu bygga ut systemet med karriärlärare. 2018 vill de att drygt var femte lärare skall vara förstelärare, med ett lönepåslag på minst 5 000 kronor mer i månaden än andra lärare. Det beskedet presenterade de fyra partiledarna på besök i Malmö i dag..

Västerbottens Folkblad - 15 maj 14 kl. 19:55

Västerbottens bästa yrkeslärare utsedda

Jan-Erik Larsson, Naturbruksgymnasiet i Burträsk, Eva Thörn, Dragonskolan och Anna Palmebjörk, Liljaskolan, har utsetts till Västerbottens bästa yrkeslärare. I vanliga fall är det lärarna som bedömer eleverna, men under pågående yrkes-SM i Umeå har elever och även lärare vid yrkesskolor i länet fått rösta fram sina bästa lärare. 18 lärare hade nominerats och ovanstående nämnda […].

Fler nyheter från Nyheter 24

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Victorias Secret får kritik för kampanjen om "perfekta kroppen"

STORBRITANNIEN. Den amerikanska underklädeskedjan Victorias Secret har upprört många kvinnor med sin nya kampanj "The perfect body", skriver The Telegraph.I kampanjen syns endast smala kvinnor och även om reklamen är för kedjans nya behå-kollektion så menar många kritiker att man syftar till att "The perfect body" är skadlig för unga kvinnor.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

En vanlig kvinna tar en promenad – här är alla trakasserier hon utsätts för

Organisationen Hollaback som jobbar mot trakasserier på gatan, har filmat en kvinna under en tio timmar lång promenad på Manhattan i New York. Framför henne går en man med en kamera dold i ryggsäcken – med syftet att filma alla män som är på henne under lika lång tid.Enligt organisationen utsattes hon för fler än 100 fall av trakasserier.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Elin efterlyser sin 8-årige bror: "Mamma har fört bort honom"Läs mer om försvinnandetVet du något?

Elin och Even är två av syskonen i en skara av fem. Deras pappa dog i mars i år och i juni flyttade Elin och Evan in på ett jourhem, eftersom deras mamma inte varit förmögen att ta hand om dem. Samma mamma som nu misstänks vara den som fört bort lillebror.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Sparade från tolv års ålder – till det här perfekta frieriet

Han har sparat pengar i sin spargris sedan tolv års ålder, och planerat frieriet i minsta detalj i hela 17 månader. Nej, Levy är inte vilken kille som helst.

Och han är helt klart en otroligt romantisk sådan.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nu kommer Halloween-dräkten "sexig ebola-sköterska"

Det räckte tydligen inte med en Halloween-kostymen i form av en skyddsdräkt mot ebola.

Nu saluför samma amerikanska företag som stod för den tidigare omskrivna dräkten även den minst lika osmakliga "sexig ebola-sköterska"-dräkten, som även lyckas med konststycket att vara så där lagom Halloween-sexistisk."Det här kommer bokstavligt talat bli den mest "virala" kostymen detta år", skrev företaget BrandsOnSale på sin hemsida intill skyddsdräkten mot ebola.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Terriern Ziggy hittades med en pil genom huvudet

ENGLAND. Den två år gamla staffordterriern Ziggy rapporteras ha hittats i ett skogsområde nära Wansford i Peterborough i England av förbipasserade, skriver flera nyhetsmedier, däribland The Independent.

"Avsiktligt skott" – Vem som än gjorde det tog en mycket avsiktlig skott på mycket nära håll.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Polis filmas – när han råkar sparka sin egen kollega i huvudet

NEW YORK. En polis i amerikanska New York har hamnat under utredning – efter att han råkade sparka sin egen kollega i huvudet.Och som om det inte vore illa nog så fångades det hela på film, rapporterar New York Post.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Fick höra att han var dålig i sängen – skar av sin egen penis

KOCANI. Plötsligt kom ett samtal till sjukhuset från 22-årige Oliver Ilic som behövde akut läkarhjälp. Detta efter att han skurit av sin egen penis med ett rakblad, skriver Mirror.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Är det här världens svartsjukaste kille?

Tycker du att din partner är svartsjuk? Aia Cooper från Chicago får nog ta ett allvarligt snack med sin kille Mike.  Det var när Aia skulle förtidsrösta i amerikanska kongressvalet som hon fick äran att stå bredvid ett av västvärlden allra tyngsta namn, Barack Obama.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.