Nyheter 24 > Utrikes

Friday, 24 October, 09:42

Nyheter 24 - 03 feb 14 kl. 11:14

Lärare låg med sin 15 år gamla elev – sparkasRelationer med lärare

Snusbolaget.se

BODEN. När skolan fick veta om vad som hänt mellan elev och lärare gjorde de en egen utredning och sparkade läraren. Skolan ansåg honom inte längre vara lämplig som lärare.

Förundersökning inleddPolisen är inblandad och en anmälan är gjord angående "sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning".
För att åtal ska väckas behöver åklagaren bevisa att mannen utnyttjat sin ställning för att förmå flickan till sexuella handlingar.
Tips: Testa JohnSlots gratis.
Läs mer på Nyheter 24


Läs mer om:
Boden

Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Lärare, lågmed sin 15 , år, gamla, elev, sparkasRelationer, med lärare
DalaDemokraten - 01 jun 14 kl. 11:07

MC-förare axelskadad

Vid 15-tiden i lördags kom larm om att en motorcykelförare kört omkull och skadat sig. Platsen var enskild väg norr om gamla GP-verket i västra Grängesberg. Föraren hade ådragit sig en axelskada och fick åka med ambulans till sjukvård..

SVT - 28 feb 14 kl. 16:25

Sir Alex hyllar agande lärare

Man Uniteds förre legendariske tränare Sir Alex Ferguson, 72, hyllar sin gamla skollärare, som pryglade honom med ett skärp då han varit uppstudsig..

Resume - 15 aug 14 kl. 12:32

Björklund hyllar sin lärare

Folkpartiledaren Jan Björklund hyllar sin gamla lärare i partiets nya reklamfilm. Byrån bakom är INGO. .

Expressen - 27 feb 14 kl. 13:53

Åkesson ställs mot sin tidigare lärare i debatt

När Jimmie Åkesson intervjuades i "Nyfiken på partiledaren" berättade han om de hotfulla invandrargäng som under hans uppväxt format hans syn på invandring. Men skolkamrater och lärare menar att hans ord är ren lögn. På torsdagskvällen möts partiledaren och hans gamla lärare Per Nilsson i "Debatt" i SVT..

SVT - 30 sep 14 kl. 22:30

Lärare om omklippta Pippi-filmen: Barn saknar rätt förförståelse

SVT har beslutat att klippa bort kränkande inslag ur nyutgåvan av tv-serien om Pippi Långstrump. Omklippningen har skapat rubriker även utomlands, och åsikterna om huruvida det är rätt eller fel att  ändra i gamla filmer och gamla böcker går isär..

Sydsvenskan - I förrgår: 04:00

Lärarbesök i klassrum bästa fortbildningen

Det är fler lärare än vanligt i klassrummet den här fredagsmorgonen hos klass 6 på Ängsdals skolor i Bunkeflo, Malmö.
– Som ni vet kör vi ett projekt här med oss lärare, att vi ska lära av varandra och bli bättre lärare. Därför är Malin här idag, hon ska kolla mig, förklarar deras lärare Lars Strindelius..

Nya Wermlands Tidningen - 25 sep 14 kl. 21:05

Skolverket slår larm – många obehöriga lärare

Var tredje lärare i grundskolan och varannan lärare på gymnasiet saknar behörighet i de ämnen de undervisar i. – Svenska skolan står och faller med tillgången till kompetenta lärare, säger Skolverkets generaldirektör Anna Ekström..

Nyheter 24 - 03 feb 14 kl. 11:14

Lärare låg med sin 15 år gamla elev – sparkasRelationer med lärare

BODEN. När skolan fick reda på vad som hänt mellan flickeleven och läraren gjorde de en egen utredning och sparkade läraren. Skolan ansåg honom inte längre vara lämplig som lärare.

SR - 26 aug 14 kl. 18:45

Alliansen vill ha fler förstelärare

De fyra allianspartierna vill nu bygga ut systemet med karriärlärare. 2018 vill de att drygt var femte lärare skall vara förstelärare, med ett lönepåslag på minst 5 000 kronor mer i månaden än andra lärare. Det beskedet presenterade de fyra partiledarna på besök i Malmö i dag..

Västerbottens Folkblad - 15 maj 14 kl. 19:55

Västerbottens bästa yrkeslärare utsedda

Jan-Erik Larsson, Naturbruksgymnasiet i Burträsk, Eva Thörn, Dragonskolan och Anna Palmebjörk, Liljaskolan, har utsetts till Västerbottens bästa yrkeslärare. I vanliga fall är det lärarna som bedömer eleverna, men under pågående yrkes-SM i Umeå har elever och även lärare vid yrkesskolor i länet fått rösta fram sina bästa lärare. 18 lärare hade nominerats och ovanstående nämnda […].

Fler nyheter från Nyheter 24

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Är det här världens svartsjukaste kille?

Tycker du att din partner är svartsjuk? Aia Cooper från Chicago får nog ta ett allvarligt snack med sin kille Mike.  Det var när Aia skulle förtidsrösta i amerikanska kongressvalet som hon fick äran att stå bredvid ett av västvärlden allra tyngsta namn, Barack Obama.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Född på sommaren? – då har du sämre humör än andra

Har du någon i din omgivning som har mycket humörsvängningar kan det vara så att din kompis fyller år på sommaren. Enligt några forskare från Budapest, kan årstiden påverka vårt humör, skriver The Telegraph. – Våra studier visar att årstiden man föds in i harDet de kom fram till är att personer som är födda under vissa tidpunkter på året har en större chans att utveckla olika typer av temperament vilket kan leda till humörstörningar.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här avlossas skott inne i Kanadas parlament – minst en död

OTTAWA. Minst en person, en kanadensisk soldat, har dödats i landets huvudstad Ottawa i samband med en skottlossning. Soldaten dödades vid sin vaktpost vid ett krigsmonument, skriver Huffington Post.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisen stoppar killarna – när de har "muslimska kläder"

USA. Killarna bakom youtubekontot TrueStoryASA, Adam Saleh och Sheikh Akbar, är tillbaka med ett nytt klipp där de avslöjar diskriminering.
I början av klippet går de förbi en polis.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här skjuter polisen ihjäl hundvalpen

TEXAS. En polisman vid Cleburnes polisdepartement lyfter sitt vapen och avlossar ett antal skott mot en hund.Varför?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Tränare råkade skicka onanivideo på Snapchat – till sitt lagLÄS MER:

Den 57-årige fotbollstränaren ville vara romantisk och bestämde sig för att skicka en liten onanivideo till sin flickvän över Snapchat – det skulle visa sig vara ett misstag.  Tränaren råkade nämligen skicka den tio sekunder långa videon till high school-laget han tränade.  – Jag gjorde videon för att skicka till min flickvän.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Män har hellre sex än äter mat

Om valet står mellan en smaskig måltid och en tid i sänghalmen väljer en man troligtvis det sistnämnda. Det menar några forskare på Rochester University, skriver The Telegraph. – Vi vet att män och kvinnors beteende kan påverkas av andra faktorer men vår studie visar att det finns en viss biologisk skillnad mellan kvinnor och män, säger en av forskarna Douglas Portman.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Den mest omsmakliga halloweenkostymen – eboladräkten

LÄS MER: 41 utklädnader till Halloween som visar varför feminism behövs  "Det här kommer bokstavligt talat bli den mest "virala" kostymen detta år", skriver företaget BrandsOnSale på sin hemsida. Det börjar se ut som att det har rätt..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Anställda på Apple och Facebook erbjuds äggfrysningÄggfrysning

USA. Ja, du läste helt rätt. När hälsoförmånerna för medarbetarna just nu omförhandlas på många företag runt om i USA erbjuder de multinationella storföretagen något helt nytt.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här exploderar telefonen och börjar brinna – i hennes hand

Häpnadsväckande övervakningsbilder från en buss i Kina visar hur en kvinna sitter och pillar med batteriet. Enligt en artikel i Daily Mail är kvinnan i färd med att byta batteri när något oväntat händer. LÄS MER: Ny studie: du blir tjock om du laddar din telefon över natten.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.