Nyheter 24 > Utrikes

Wednesday, 01 October, 14:12

Nyheter 24 - 03 feb 14 kl. 11:14

Lärare låg med sin 15 år gamla elev – sparkasRelationer med lärare


BODEN. När skolan fick veta om vad som hänt mellan elev och lärare gjorde de en egen utredning och sparkade läraren. Skolan ansåg honom inte längre vara lämplig som lärare.

Förundersökning inleddPolisen är inblandad och en anmälan är gjord angående "sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning".
För att åtal ska väckas behöver åklagaren bevisa att mannen utnyttjat sin ställning för att förmå flickan till sexuella handlingar.
Tips: Jämför pris på bläckpatroner
Läs mer på Nyheter 24


Läs mer om:
Boden

Dela artikeln

0 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Lärare, lågmed sin 15 , år, gamla, elev, sparkasRelationer, med lärare
DalaDemokraten - 01 jun 14 kl. 11:07

MC-förare axelskadad

Vid 15-tiden i lördags kom larm om att en motorcykelförare kört omkull och skadat sig. Platsen var enskild väg norr om gamla GP-verket i västra Grängesberg. Föraren hade ådragit sig en axelskada och fick åka med ambulans till sjukvård..

SVT - 28 feb 14 kl. 16:25

Sir Alex hyllar agande lärare

Man Uniteds förre legendariske tränare Sir Alex Ferguson, 72, hyllar sin gamla skollärare, som pryglade honom med ett skärp då han varit uppstudsig..

Resume - 15 aug 14 kl. 12:32

Björklund hyllar sin lärare

Folkpartiledaren Jan Björklund hyllar sin gamla lärare i partiets nya reklamfilm. Byrån bakom är INGO. .

Expressen - 27 feb 14 kl. 13:53

Åkesson ställs mot sin tidigare lärare i debatt

När Jimmie Åkesson intervjuades i "Nyfiken på partiledaren" berättade han om de hotfulla invandrargäng som under hans uppväxt format hans syn på invandring. Men skolkamrater och lärare menar att hans ord är ren lögn. På torsdagskvällen möts partiledaren och hans gamla lärare Per Nilsson i "Debatt" i SVT..

SVT - 15 timmar sedan

Lärare om omklippta Pippi-filmen: Barn saknar rätt förförståelse

SVT har beslutat att klippa bort kränkande inslag ur nyutgåvan av tv-serien om Pippi Långstrump. Omklippningen har skapat rubriker även utomlands, och åsikterna om huruvida det är rätt eller fel att  ändra i gamla filmer och gamla böcker går isär..

Nya Wermlands Tidningen - 25 sep 14 kl. 21:05

Skolverket slår larm – många obehöriga lärare

Var tredje lärare i grundskolan och varannan lärare på gymnasiet saknar behörighet i de ämnen de undervisar i. – Svenska skolan står och faller med tillgången till kompetenta lärare, säger Skolverkets generaldirektör Anna Ekström..

Nyheter 24 - 03 feb 14 kl. 11:14

Lärare låg med sin 15 år gamla elev – sparkasRelationer med lärare

BODEN. När skolan fick reda på vad som hänt mellan flickeleven och läraren gjorde de en egen utredning och sparkade läraren. Skolan ansåg honom inte längre vara lämplig som lärare.

SR - 26 aug 14 kl. 18:45

Alliansen vill ha fler förstelärare

De fyra allianspartierna vill nu bygga ut systemet med karriärlärare. 2018 vill de att drygt var femte lärare skall vara förstelärare, med ett lönepåslag på minst 5 000 kronor mer i månaden än andra lärare. Det beskedet presenterade de fyra partiledarna på besök i Malmö i dag..

Västerbottens Folkblad - 15 maj 14 kl. 19:55

Västerbottens bästa yrkeslärare utsedda

Jan-Erik Larsson, Naturbruksgymnasiet i Burträsk, Eva Thörn, Dragonskolan och Anna Palmebjörk, Liljaskolan, har utsetts till Västerbottens bästa yrkeslärare. I vanliga fall är det lärarna som bedömer eleverna, men under pågående yrkes-SM i Umeå har elever och även lärare vid yrkesskolor i länet fått rösta fram sina bästa lärare. 18 lärare hade nominerats och ovanstående nämnda […].

SR - 30 apr 14 kl. 08:04

Satsningen på förstelärare får häftig kritik

Regeringens satsning på så kallade förstelärare, blev inte som tänkt. Många förstelärare har svårt att få tiden att räcka till för sitt uppdrag som innebär att bland annat inspirera andra lärare på skolan..

Fler nyheter från Nyheter 24

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Tackade för den dåliga servicen – med generös dricksKolla in glädjen när städerskan upptäcker jättedricksen

CEDAR RAPIDS. Servicen var dålig, och resten av gästerna i lokalen skämtade om vilken usel restaurang de hade valt att besöka. Men inte Mackenzie och Steven Schultz.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Brandmän räddar hamstrar från eldsvåda – med hjälp av syrgas

LACEY. De stackars hamstrarna Oreo och Madonna, tillsammans med sina små bebishamstrar, fångades inne i en brinnande husvagn, skriver The News Tribune. Det såg alltså ganska kört ut för de små liven – men i stället dök brandmän upp och lyckades ta sig in och få ut djuren.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här får de gå i Prideparaden för första gången sedan 2010

SERBIEN. I söndags anordnades den första Prideparaden i Belgrad sedan 2010. Det blev en någorlunda lugn parad jämfört med 2010 då hundratals människor skadades.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Monstertruck körde ut i publiken – dödade tre

Holländska public service, NOS, rapporterar att 15 skadats och två barn mist sina liv under den årliga bilshowen i staden Haaksbergen. Monstertrucken, med enorma däck, körde över en rad bilar när föraren tappade kontrollen under uppvisningen, skriver Sky News. Körde över räckeEn video visar hur trucken kör över ett räcke innan den träffar åskådarna som står mot en vägg och inte kan fly..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Monstertruck körde ut i publik – två barn döda

Holländska public service, NOS, rapporterar att 15 skadats och två barn mist sina liv under den årliga bilshowen. Monstertrucken, med enorma däck, körde över en rad bilar när föraren tappade kontrollen, skriver Sky News. Körde över räckeEn video visar hur trucken körde över ett räcke innan den körde rätt in i en grupp av åskådare..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Plan fick nödlanda – onanerande man försökte öppna dörr Full flygpassagerare attackerade personal – med benprotes

USA. Ett flygplan från Virgin Airlines på väg från Boston till Los Angeles tvingades mellanlanda i Omaha, skriver NBC Los Angeles.
Anledningen?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Ari lider av en ovanlig hudsjukdom – ömsar skinn varje månad

INDONESIEN. Ari Wibowo, 16, lider av en hudsjukdomen Erythroderma – en ovanlig hudsjukdom som även går under namnet "red man syndrome" och som får huden att flagna och ramla av, skriver Daily Mail. Ari ömsar likt en orm skinn var fyrtionde dag.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Hjärndöd kvinna våldtogs av skötare

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

På väg till lekplatsen med AK47:a – video inifrån IS "huvudstad"Bombräder

En mamma i niqab går förbi framför kameran. Hon är på väg till lekplatsen med sina barn. Över axeln bär hon en AK47:a.

Dela artikeln

0 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.