Nerikes Allehanda > Nyheter

Wednesday, 22 October, 08:20

Nerikes Allehanda - 17 feb 14 kl. 16:54

Holmkvist Bygg i konkurs

Snusbolaget.se

Holmkvist Bygg AB som bygger den stora bilhallen vid infarten till Nora försattes i dag i konkurs av Örebro tingsrätt. Bolaget är på obestånd och begärde sig själv i konkurs..
Tips: Testa JohnSlots gratis.
Läs mer på Nerikes Allehanda


Läs mer om:
Bygg AB, Nora, Örebro, Bygg

Dela artikeln

4 Delningar
| Dela


Kommentera gärna

Liknande nyheter

Taggar: Holmkvist, Byggi , konkurs
Nerikes Allehanda - 28 mar 14 kl. 18:07

Konkursade Holmkvist sålt

Konkursförvaltaren har nu sålt Holmkvist Bygg till ett annat byggföretag. Skulderna i konkursboet uppgår till 16,9 miljoner, varav en fordran från Windahls på närmare 14 miljoner. Så mycket har konkursen kostat och fördyrat bilhallsbygget, konstaterar Håkan Börgel, vd för Windahls..

ÖstersundsPosten - 13 mar 14 kl. 20:32

KåEss Bygg i konkurs

För tre år sedan köpte Håkan Winblad byggfirman KåEss bygg. Nu har den gått i konkurs. – Den utlösande faktorn är en tvist, säger han..

Resume - 20 mar 14 kl. 15:20

Leif Holmkvist nominerad till journalistpris


Mångårige Resumé-medarebetaren Leif Holmkvist är en av dem som kan vinna Frilanspriset för "betydande journalistiska insatser”..

SmålandsPosten - 12 apr 14 kl. 08:32

JP Bygg i konkurs

Lammhultsbaserade byggföretaget JP Bygg (Joshua Perssons Byggnads AB) har på egen begäran försatts i konkurs. Orsaken är att det saknas omkring en kvarts miljon kronor till skatter som förfaller på lördagen. Ett tiotal anställda berörs..

Nerikes Allehanda - 11 mar 14 kl. 08:32

Konkursdrabbade Holmkvist säljs

Orsaken till Holmkvists konkurs är av allt att döma entreprenaden av Windahls stora bilhallsbygge. Det förklarar konkursförvaltaren Peter Rader som nu försöker att sälja byggfirman..

NT - 01 apr 14 kl. 15:22

"Bygg inte i Brunnsparken, bygg vid brandstationen"

Bygg bostadsrätter på brandstationens tomt vid Ågatan i stället för i Brunnsparken,Det föreslår Mattias Ravander, oppositionsråd (S) och Bo Pettersson (S), andre vice ordförande i styrelsen för Ramunderstaden..

Metro - 23 jul 14 kl. 18:20

Fastigheter större miljöbov än bygg

Bygg- och fastighetsbranschen står tillsammans för drygt två procent av de totala....

Dalarnas tidningar - 17 jul 14 kl. 16:04

Börjes bygg i konkurs

– Det känns jättetråkigt, vi hade trott och hoppats ända in i det sista, säger Mats Eriksson, VD Börjes byggnads AB..

UNT - 23 jul 14 kl. 18:18

Fastigheter större miljöbov än bygg

Bygg- och fastighetsbranschen står tillsammans för drygt två procent av de totala koldioxidutsläppen inom svenskt näringsliv, visar en rapport från Boverket..

UNT - 23 jul 14 kl. 20:47

Fastigheter större miljöbov än bygg

Bygg- och fastighetsbranschen står tillsammans för drygt två procent av de totala koldioxidutsläppen inom svenskt näringsliv, visar en rapport från Boverket..

Fler nyheter från Nerikes Allehanda

Nerikes Allehanda - 5 minuter sedan

Cyklist påkörd av bil

En cyklist blev påkörd av en bil på ondagsmorgonen..

Nerikes Allehanda - 15 minuter sedan

Fackordförande: "Ord står mot ord"

Ord står mot ord.Det menar Kommunals ordförande Britt-Marie Balaj som tycker att allt inte har kommit fram kring ärendet Ädelgården..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Hjärtevärmande hjälp till äldre

Den enkla gåvan är kanske den bästa gåvan. Den bästa gåvan kostar inte tusentals kronor. Den bästa gåvan kostar nog ingenting.

Nerikes Allehanda - 2 timmar sedan

Här lagas alltmer ekologiskt

På bara ett år har produktionsköket i Pershyttan fördubblat andelen ekologiska råvaror i den mat de lagar till skolor och äldreboenden..

Nerikes Allehanda - 2 timmar sedan

Ebolaserum klart "inom veckor"

Inom de närmaste veckorna kan serum för att behandla ebolasmittade finnas klart i Liberia, enligt Världshälsoorganisationen WHO. I Örebro ska en förskola i Brickebacken rivas och fyra måste på olika sätt renoveras. Här är nattens nyhetssammanfattning..

Nerikes Allehanda - 3 timmar sedan

Mycket att göra på höstlovet i Lekeberg

På Lekebergs bibliotek berättar Eva Deivert om ”vättar och annat skrömt” för barn över sju år på måndag förmiddag. Samma eftermiddag kommer före detta fotbollsspelaren och författaren Arne Norlin och tipsar om fotbollsböcker. På tisdag eftermiddag blir det musik för barn på biblioteket och på torsdag och fredag förmiddag blir det mumintema.

Nerikes Allehanda - 3 timmar sedan

Mycket att göra på höstlovet i Laxå

I Laxå inleds höstlovet med disko i Finnerödja IOGT-NTO-lokal på fredag kväll. Fritidsklubben är öppen dagtid måndag till onsdag, både i Laxåhallen och Allaktivitetshuset, med spökboll, filmvisning och pyssel. Fritidsgården tar vid kvällstid och har öppet måndag till torsdag.

Nerikes Allehanda - 3 timmar sedan

Mycket att göra på höstlovet i Kumla

På Kumla bibliotek kan man tillverka halloweenmonster och snöstjärnor, gå på sagostund, se film och gå tipspromenad. Komtek kommer också dit på onsdag och undervisar i teknikbygge för barn. På torsdag kväll berättas läskiga spökhistorier för den som vågar, åldersgränsen är nio år.

Nerikes Allehanda - 3 timmar sedan

Mycket att göra på höstlovet i Askersund

I Askersund bjuder Norra Vätterns musikskola på konsert till förmån för världens barn i Sofia Magdalena kyrka på lördag. Under hela veckan kan man också delta i bibliotekets novelltävling och teckningstävling. På måndag eftermiddag blir det bullkalas, då alla mellan 9 och 13 år bjuds in till fika och boktips.

Nerikes Allehanda - 3 timmar sedan

Mycket att göra på höstlovet i Hallsberg

I Hallsberg har ungdomsgårdarna öppet, både C2 på Transtensskolan, Svenska kyrkans gårdskafé i församlingshemmet och Solrosen och Ordenshuset i Östansjö. På tisdag är ordnar fritidsgården pyssel i Östansjö handelsbod och på onsdag en vandring i Dovradalen. I Kulturhuset mittemot Lidl blir det rollspel och brädspel på onsdag kväll.

Dela artikeln

4 Delningar
| DelaNyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Nyhetspressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.
Faktaruta

Låneinstitut


Ett låneinstitut är en bank eller ett annat finansiellt institut som lånar ut pengar. De tjänar pengar på skillnaden i ränta som dom lånar pengar och sedan lånar ut.
När du lånar pengar vill du givetvis låna till låg ränta. Dessa banker har bland den lägsta räntan:

SEB

Länsförsäkringar


Betalningsanmärkning?

Om du har betalningsanmärkningar kan vissa institut ge dig hyffsade räntor som tex:

Bluestep

Rekommenderat

Om du är aktiv och kommenterar och delar artiklar kommer dina favoriter upp här:
Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.