åka+skridskor+

Tuesday, 23 December, 01:48

Nyheter om åka+skridskor+

Sortering: Relevans | Senaste
DalaDemokraten - 18 timmar sedan

"De såg chansen att ge igen"

Jag kommer i håg känslan när jag åkte fortare än vinden ven på mina skridskor, ostadigt var det men oj vad det gick. Rätt vad det var så nöp det fast och slog i isen, spräckte hakan så blodet sprutade. Det resulterade i fem stygn och jag var sex år.

Nya Wermlands Tidningen - Igår: 12:30

Skridskosäsongen i gång

Nu är isbanan i Mariebergsskogen öppen för skridskoåkning. Varje dag mellan klockan 11 och 20 till och med sportlovet, så länge vädret tillåter, finns möjlighet att åka skridskor – antingen på egen hand eller med stöd av Pingu..

Dalarnas tidningar - I förrgår: 06:55

"Vi vill ha en dialog"

Det var ledsna miner hos barnen och föräldrarna som DT träffade på planen mittemot Knuten i Kvarnsveden. Här brukar barnen åka skridskor varje vinter, men det verkar inte bli något av med det den här vintern..

Dalarnas tidningar - Igår: 01:00

Barn tävlade mot tomten

För andra året i rad anordnade skridskoklubben Dala Active Skaters tävlingar med jultema för barn. De tävlandes tidigare erfarenhet av skridskoåkning var skiftande. På plats vid startlinjen fanns både de som tävlat tidigare och en som stod på skridskor för första gången dagen innan.

Magazin24 - 09 dec 14 kl. 17:06

Kan nästa bandystjärna hittas här?

BANDY Det är inte alltid så lätt att stå på ett par skridskor men när Magazin24 besökte bandyskolan på Krillan så var det många barn som var ivriga på att börja träna. Det var 24 nyfikna och spända barn som väntade på att bandyskolan skulle dra i gång på måndagseftermiddagen. Ledarna samlade alla vid mittpunkten [...

Sydsvenskan - 10 dec 14 kl. 17:01

Emporias tak blir skridskobana i vinter

I vinter ska det gå att åka skridskor på köpcentret Emporias tak. Redan till helgen smygöppnar den drygt 200 kvadratmeter stora banan..

Sydsvenskan - 21 timmar sedan

Minnena som arbetsredskap

Hur minns man, om man lärt sig att lögnen är ett sätt att överleva?För Emilia Degenius, psykoanalytiker och psykolog, är minnet ett arbetsredskap. Det är något hon använder dagligen.

Expressen - 02 dec 14 kl. 22:36

Dök upp på träningen - Kings straffas nu hårt

Vjatjeslav Vojnov är avstängd från all träning med Los Angeles Kings. Ändå var han med och åkte skridskor med laget. Nu tvingas klubben böta 750 00 kronor för missen, skriver NHL.

SmålandsPosten - 18 dec 14 kl. 08:14

"Coffe är fan bättre än Kallio"

På lördag möter Lakers Lakejer HV71:s supporterlag North Bank Supporters i ett derbymöte. Även om det osar rivalitet är syftet något helt annat än att så split.
– Derbykänslor är det helt klart, men framförallt är syftet att skapa vänskapsband som håller även utanför ishockeyn, berättar lagkaptenen Christoffer "Coffe" Mattisson.

UT - 10 dec 14 kl. 22:09

Serieledaren straffade UIF

Det var jämnt i skott och puckinnehav men slutresultatet blev ändå 1–5. – Vi mötte seriens bästa lag men gör en del misstag som straffar oss direkt. Hanhals IF blev seriesegrare i Södra A–tvåan efter 1–5 i Lassarinken.

BT - 01 dec 14 kl. 06:40

Skridskofilm får storspinn på nätet

En långfärdsskridskotur på genomskinlig turkosskimrande is på Blanktjärn i Jämtland har på en och en halv vecka blivit en jättesuccé på nätet. Via Östersunds-Posten har videon som filmats av kocken Jonas Landmark delats över 11 000 gånger. Karin Bäckborn som är med och åker skridskor i videon är rätt paff:- Jag har inga sociala medier och har aldrig delat något över huvud taget så jag har ganska dålig koll, men jag har förstått att det har blivit stort.

BT - 01 dec 14 kl. 07:54

TV: Se skridskofilmen som gör succé på nätet

En långfärdsskridskotur på genomskinlig turkosskimrande is på Blanktjärn i Jämtland har på en och en halv vecka blivit en jättesuccé på nätet. Via Östersunds-Posten har videon som filmats av kocken Jonas Landmark delats över 11 000 gånger. Karin Bäckborn som är med och åker skridskor i videon är rätt paff: – Jag har inga sociala medier och har aldrig delat något över huvud taget så jag har ganska dålig koll, men jag har förstått att det har blivit stort.

Magazin24 - 11 nov 14 kl. 21:38

Köping HC måste våga åka mer skridskor

Nu väntar Björbo på hemmaplan för Köping Hockey. Köping HC parkerar just nu på en fjärdeplats i hockeyns division 2 och på onsdagskvällen väntar femman Björbo, Köping vann senast mot med 4-2. – De har gått rätt så starkt på slutet så de är nog på gång.

UT - 30 nov 14 kl. 20:21

UIF vann mot jumbolag ? utan att glänsa

I 17:e serieomgången tog UIF sin första fullpoängare på hemmais. Trepoängaren kom mot jumbolaget Göteborg och bärgades med nöd och näppe. Marcus Lundgren låg bakom UIF:s två mål mot Göteborg och båda kom i den andra perioden.

Magazin24 - 20 nov 14 kl. 16:56

Hultdin vill se ett laddat KHC

På söndag spelar Köping HC sin tolfte omgång i division 2B Västra mot tabelltvåan IFK Hallsberg Hockey, och tränaren Anders Hultdin vill se laget snäppa upp de sista procenten. – Vi har spelat okej under säsongen och skapat mycket chanser, men vi vill öka upp de sista procenten och bättra på målskyttet, säger Anders Hultdin. Träningen har rullat på som vanligt, med lite extra fokus på att våga ännu mer för att få till chanserna.

Dalarnas tidningar - 08 nov 14 kl. 15:24

Dags för bytesmarknad

Under bytesdagen brukar cirka 2200 prylar brukar lämnas in och byta ägare, allt från skridskor och längdutrustning till snowboardskor och slalomskidor..

SmålandsPosten - 26 nov 14 kl. 22:34

Nu är det slutfirat, Taif

Vad ska man säga om Tingsryds AIF efter 3–6 hemma mot Kristianstad i en match som faktiskt gällde en biljett till allettan?
Jag knycker ett begrepp som Niklas Wikegård myntat och säger så här:
Det håller inte att alla spelarna åker omkring och fyller år.
Det var så det såg ut efter tio lovande, fartfyllda, härliga minuter.

DalaDemokraten - 04 nov 14 kl. 06:34

Värmande vernissage på Kaplangården

Chilifrukter med kurbits, en hockeysupporter i masdräkt som svär en hel harang och en läcker kulla i rött yvigt hår som åker skridskor med kurbits på kjolen..

DalaDemokraten - 31 okt 14 kl. 06:00

Ingen Bambi på isen - se DDTV

Medan höstsolen sken utomhus på förmiddagen, vimlade det av konståkare inne i Borlänge ishall. Med håret uppsatta i fina knutar värmde de upp i värmen i korridoren bredvid rinken. Inne i omklädningsrummen knöt åkarna på sig skridskor och några nervösa åkare peppades av sina föräldrar..

Nya Wermlands Tidningen - 22 okt 14 kl. 16:12

Lek på is lär barnen åka skridskor

Intresset för att lära sig åka skridsko och börja spela hockey är stort i Åmål. Över 100 barn är inskrivna i skridskoskolan på söndagar..

Magazin24 - 05 nov 14 kl. 22:18

Efterlängtad vinst av Blue Hammers

Efter en tung period där förluster har hägrat vände det äntligen för Surahammars IF som spelade hem tre poäng på hemmais mot Forshaga. På onsdagskvällen utspelades en av matcherna i Hockeyettan mellan Surahammars IF och Forshaga IF. Gästande Forshaga sköt in matchens första mål efter nästan sju minuter, men därefter tog hemmalaget över taktpinnen.

BT - 08 nov 14 kl. 15:04

Kamp mot alla odss

För snart tre år sedan låg hon på dödsbädden och var uträknad. I sommar ska dubbelamputerade Shahrzad Kiavash, 31, ta sig igenom ett triathlon. BT träffade följde den hårdsatsande triatleten i en kamp som ska inspirera andra.

BT - 08 nov 14 kl. 15:04

Kamp mot alla odds

För snart tre år sedan låg hon på dödsbädden och var uträknad. I sommar ska dubbelamputerade Shahrzad Kiavash, 31, ta sig igenom ett triathlon. BT träffade följde den hårdsatsande triatleten i en kamp som ska inspirera andra.

BT - 08 nov 14 kl. 15:04

Kamp mot alla odds

För snart tre år sedan låg hon på dödsbädden och var uträknad. I sommar ska dubbelamputerade Shahrzad Kiavash, 31, ta sig igenom ett triathlon. BT träffade följde den hårdsatsande triatleten i en kamp som ska inspirera andra.

Nerikes Allehanda - 18 okt 14 kl. 15:39

Nu förbereder sig örebroarna för vintersport

Första dagen har runt 3 500 skidor, skridskor och andra vintersportgrejer bytt ägare på Boglundsängen. I morgon fortsätter Örebro slalomklubbs arrangemang..

SN - 17 okt 14 kl. 08:10

En världsstjärna växte upp vid ån

Hon gick på lekis vid Rådhustorget, åkte skridskor på Torsharg och hade lektioner med stränga fröken Pettersson på Gökstensskolan. Under hela 1950-talet traskade en blivande världsstjärna runt på Torshällas gator. Vi har gått i Anni-Frid Lyngstads fotspår genom bruksorten vid Torshällaån och frågat hennes gamla skolkamrater vad de minns av flickan som växte upp med sin mormor i en hyreslägenhet på Thermaeniusgatan..

Metro - 08 okt 14 kl. 20:36

Unik protes "som en vanlig arm"

Han kan öppna handen som han vill. Till och med greppa ett ägg eller snöra barnens skridskor.....

SmålandsPosten - 30 okt 14 kl. 08:22

Filip Tingsryds matchvinnare

Om precis en månad fyller Filip Owesson 23 år.
I går gav han sig själv en tidig födelsedagspresent genom att bli matchvinnare för Tingsryds AIF i Kronobergsderbyt mot Troja. Ur-Taifaren gjorde 2-0 och 3-0 i andra perioden och assisterade till Pontus Netterbergs 4-0 i tredje.

SvD - 08 okt 14 kl. 20:34

Unik protes ”som en vanlig arm”

Han kan öppna handen som han vill. Till och med greppa ett ägg eller snöra barnens skridskor..

Magazin24 - 22 okt 14 kl. 21:57

Arboga stod stilla i dag

Det blev en blytung förlust för IFK Arboga IK i onsdagens match mot Borlänge. Det skulle dröja till 16.30 in i första perioden innan IFK Arboga lyckades reducera till 3-1 borta mot Borlänge på onsdagskvällen.

Magazin24 - 07 okt 14 kl. 22:17

”Det kommer att gå fort”

Surahammars IF spelar hemma på onsdagskvällen då Borlänge HF gästar Surahallen. Det blev en derbyförlust senast för Surahammar då de mötte IFK Arboga IK i söndags och nu väntar ett skridskostarkt Borlänge på onsdagskvällen. – Vi vet att de åker mycket skridskor och att det kommer att gå fort.

Helsingborgs Dagblad - 08 okt 14 kl. 20:38

Unik protes "som en vanlig arm"

Han kan öppna handen som han vill. Till och med greppa ett ägg eller snöra barnens skridskor. Världens första tankestyrda armprotes har fungerat över förväntan.

GöteborgsPosten - 08 okt 14 kl. 20:36

Unik protes "som en vanlig arm"

Han kan öppna handen som han vill. Till och med greppa ett ägg eller snöra barnens skridskor.Världens första tankestyrda armprotes har fungerat över förväntan.

GöteborgsPosten - 08 okt 14 kl. 20:14

Banbrytande protes ”som en vanlig arm”

Han kan öppna handen som han vill. Till och med greppa ett ägg eller snöra barnens skridskor. Världens första tankestyrda armprotes har fungerat över förväntan.

BT - 30 okt 14 kl. 06:44

Gick hem i alla kretsar

Klas Ingesson var ett levande bevis på att den med mest talang inte alltid blir den störste spelaren. BT:s sportkrönikör Jan Hansson följde Klas Ingesson genom en lysande karriär, från IFK Göteborg till manageruppdraget i Elfsborg. I mitten av 1980-talet var IFK Göteborg en klubb av högsta internationella klass.

BT - 30 okt 14 kl. 06:44

Gick hem i alla kretsar

Klas Ingesson var ett levande bevis på att den med mest talang inte alltid blir den störste spelaren. BT:s sportkrönikör Jan Hansson följde Klas Ingesson genom en lysande karriär, från IFK Göteborg till manageruppdraget i Elfsborg. I mitten av 1980-talet var IFK Göteborg en klubb av högsta internationella klass.

Expressen - 08 okt 14 kl. 20:00

Banbrytande protes "som en vanlig arm"

GÖTEBORG. Han kan öppna handen som han vill. Till och med greppa ett ägg eller snöra barnens skridskor.

Sydsvenskan - 22 okt 14 kl. 07:41

Sheriffen ur den gamla polisskolan oväntad målskytt

En derbyvinst lyfter, inget fungerar så stärkande för ett lag som vacklar en smula. Det är som en adrenalinchock rätt in i klubbens hjärta. Malmö Redhawks kunde njuta en stund av segern mot Rögle, 3–1.

Magazin24 - 14 okt 14 kl. 20:43

”Det gäller att vara på tårna från start och åka mycket skridskor”

Det råder en positiv stämning hos IFK Arboga IK inför ytterligare ett möte i Hockeyettan, denna gång borta mot Forshaga IF. På onsdagskvällen gästar Arbogatruppen Forshaga IF för ännu en drabbning i Hockeyettan. – Det känns bra, vi har haft en ganska positiv trend de två senaste veckorna så det känns bara positivt, säger tränaren Andreas Svedberg inför matchen.

BT - 12 okt 14 kl. 20:41

Storstryk för Nittorp

Storstryk med 6–1 – och ett Nittorp som inte var redo för match.
– Det såg ut som vi suttit på ett flygplan i 24 timmar och var jetlaggade allihop, säger tränaren Stephen Higgins. 2–0 efter första perioden kunde ha varit betydligt större siffror.

BT - 12 okt 14 kl. 20:41

Storstryk för Nittorp

Storstryk med 6–1 – och ett Nittorp som inte var redo för match.
– Det såg ut som vi suttit på ett flygplan i 24 timmar och var jetlaggade allihop, säger tränaren Stephen Higgins. 2–0 efter första perioden kunde ha varit betydligt större siffror.

Uppsalanyheter.se - 16 okt 14 kl. 22:57

Almtuna skänkte bort poäng, överlägsna i andra

Almtuna skänkte bort poäng, överlägsna i andraAllsvenskan: Almtuna tog emot Karlskrona i Metallåtervinning Arena på torsdagkvällen, efter 2-2 i full tid gjorde gästerna 2-3 i den efterföljande förlängningen.Almtuna tog emot Karlskrona i Metallåtervinning Arena på torsdagkvällen, efter 2-2 i full tid gjorde gästerna 2-3 i den efterföljande förlängningen.   Karlskrona chockstartade genom att skjuta in 0-1 redan efter tretton sekunder på matchens första skott.

Helsingborgs Dagblad - 30 sep 14 kl. 23:19

Bogren lättad efter första hemmatrean

Det blev fjärde gången gillt för Rögle. Efter tre hemmamatcher utan att lyckas ta full pott kom fullpoängaren i den hetaste drabbningen av alla. – Jag är jättenöjd med mitt lag, alla jobbade oerhört hårt, säger Rögletränaren Magnus Bogren efter 3–2-segern och fortsätter: – Malmö spelar en intensiv och frän ishockey, då gäller det att åka skridskor och jobba om man ska stoppa upp dem..Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.