Anton+Asplund

Sunday, 21 December, 03:33

Nyheter om Anton+Asplund

Sortering: Relevans | Senaste
Västerbottens Folkblad - 16 dec 14 kl. 22:39

TV: Anton Öhman om tiden i Löven

Björklöven lånade Hörneforssonen Anton Öhman från Skellefteå AIK under fyra matcher – i kväll var det hans sista i Löventröjan. – Det har varit jätteroligt, sammanfattar Anton Öhman. Björklövensupportrarna tog inte emot lånet från Skellefteå med öppna armar och de har protesterat öppet mot att klubben lånar från ärkerivalen, men det är inget som har […].

Aftonbladet - 16 dec 14 kl. 23:31

Så hyllas Anton Ewald av Perez Hiltons

”Den svenska Austin Mahone!”.

NSD - 12 dec 14 kl. 13:00

Duon som ska lyfta – på hemmaplan

Anton Lahdenperä, 29, gjorde sitt bästa resultat på åtta år när han blev elva i världscuppremiären i Levi förra månaden..

SVT - 18 timmar sedan

”Försöker bidra med hårt jobb”

Han hade som mål den här säsongen att spela JVM i Kanada. Nu är drömmen nära för Anton Blidh: – Jag ska dit och visa att jag ska ha en tröja..

Expressen - 05 dec 14 kl. 22:25

Skellefteå kallar hem Anton Lindholm igen

Anton Lindholm återvänder till Skellefteå. Utlåningen till Malmö Redhawks varade bara i tolv dagar. – Anton kommer att åka hem i dag, säger Skellefteås general manager Lars Johansson..

SVT - 08 dec 14 kl. 12:46

Anton har ett öga för mästare

Anton Linder från Umeå, har på egen hand gjort sig ett namn som manager inom MMA. En av de atleter han jobbar åt, Igor Svirid, blev nyligen mästare i Singapore..

YLE - 12 timmar sedan

Svendsen säker på skjutvallen

Men prickfritt skytte kunde Emil Helge Svendsen ta hem segern i herrarnas jaktstart i Pokljuka. Svendsen vann med 18 sekunder före ryssen Anton Sjipulin. Emil Hegle Svendsen gick ut som trea i jaktstarten men tack vare mycket säkert skytte kunde han vinna och ta säsongens första seger i världscupen.

Dalarnas tidningar - 09 dec 14 kl. 17:36

Anton jobbar på Nobelfesten

Anton Fridh, Lima, 18, är en av 260 servitörer som jobbar vid onsdagkvällens Nobelmiddag i Stockholm..

Västerbottens Folkblad - 08 dec 14 kl. 09:04

Bekräftat: Löven lånar från Skellefteå AIK

Nu är det bekräftat. Björklöven lånar backen Anton Öhman från Skellefteå AIK. I går kväll avslöjade Sporten att Björklöven skulle låna juniorbacken Anton Öhman från Skellefteå AIK.

SVT - Igår: 06:00

”Vinterdvala”

Stilfullt intellektuellt verk med doft av såväl Anton Tjechov som Ingmar Bergman testar Fredrik Sahlins tålamod..

Expressen - 09 dec 14 kl. 09:35

Frölundaiterna siktar redan på ett JVM-guld

Rikard Grönborg har tagit ut den preliminära JVM-truppen. Nu är det upp till bevis för frölundaiterna Christoffer Ehn, Anton Karlsson och Anton Blidh. - En dröm som går i uppfyllelse, säger Blidh..

Aftonbladet - Igår: 14:24

Nye stjärnan: ”Pokern betalar räkningarna”

Möt svenske EPT-tvåan Anton Bertilsson.

Nya Wermlands Tidningen - 08 dec 14 kl. 09:44

Anton Persson trea i Piteå

Bores junior Anton Persson nådde en finfin tredjeplats i sprintfinalen i Piteå när Scandic och Intersport cup avgjordes i helgen. Vann gjorde Oskar Svensson från Falun Borlänge..

GöteborgsPosten - 06 dec 14 kl. 11:00

Anton firar gärna mot gamla laget

Han lämnade Skellefteå och återvände hem till Göteborg. Nu hoppas Anton Karlsson sänka sina gamla lagkamrater. – Då kommer jag köra någon snygg målgest, säger han..

GöteborgsPosten - 06 dec 14 kl. 11:00

16.00: Anton firar gärna mot gamla laget

Han lämnade Skellefteå och återvände hem till Göteborg. Nu hoppas Anton Karlsson sänka sina gamla lagkamrater. – Då kommer jag köra någon snygg målgest, säger han..

ÖstersundsPosten - 16 timmar sedan

Brunflo värvar från Hogdal

Brunflo värvar en ny målvakt – från Ytterhogdal. Brad Roper ska fylla hålet längst bak som lämnas av Anton Modigh och Karl Söderberg, vilka båda har flyttat för studier..

SVT - Igår: 15:41

Sjipulin vann - Lindström 23:a

Ryssen Anton Sjipulin vann herrarnas sprint i Pokljuka före Dominik Landertinger och Emil Hegle Svendsen..

ÖstersundsPosten - 12 timmar sedan

Lindström upp från 23:e

Martin Fourcade fick lämna över ledningen i den totala världscupen efter herrarnas 12.5 kilometers jaktstart på lördagen till norrmannen Emil Hegle Svensdsen. Fourcade har varit överlägsen i jaktstarterna den här säsongen men Svendsen sköt helt rent och kom in på 30.

Aftonbladet - 17 dec 14 kl. 17:42

Svensksuccén: Blev 5,5 miljoner rikare

Anton Bertilsson tvåa i EPT i Prag: ”Känns bra” bo Simon Mattsson femma.

Helsingborgs Dagblad - 12 timmar sedan

Lindström plockade placeringar

Fredrik Lindström avancerade från 23:e till elfte plats när världscuptävlingarna i skidskytte i Pokljuka, Slovenien, fortsatte med jaktstart. Lindström noterades för totalt två bom på skjutvallen. Ted Almgren blev 43:e man.

SR - Igår: 15:53

Lindström långt efter när Sjipulin vann

Det blev ingen topplacering för Fredrik Lindström i dagens skidskyttesprint. Vann gjorde ryssen Anton Sjipulin före Dominik Landertinger och Emil Hegle Svendsen..

NSD - 05 dec 14 kl. 16:59

Lahdenperä näst snabbast i USA

Anton Lahdenperä var näst snabbast i andra åket i Nor Am-tävlingen i slalom i Copper Mountain i USA, men ett mindre lyckat förstaåk innebar att han fick nöja sig med tolfte plats..

Helsingborgs Dagblad - Igår: 18:23

Svenska skidskyttar långt efter

23, 55, 66, 77 och 78. Det är inte referat från eftermiddagsbingon utan de svenska skidskytteherrarnas minst sagt blygsamma resultat i världscuptävlingen i slovenska Pokljuka. Fredrik Lindström blev bästa svensk, 1.

SvD - 12 dec 14 kl. 10:39

”Är det farligt att bara nöta asfalt?”

Malin Ewerlöf ger råd till Anton..

Västerbottens Folkblad - 17 dec 14 kl. 20:40

Uråkning för Byggmark

Europacupslalomen i Obereggen blev en svensk succé. Men inte för Jens Byggmark. Byggmark åkte nämligen ur i första åket av slalomtävlingen.

NSD - 14 dec 14 kl. 14:57

Tungt i Åre för Lahdenperä

Slalomtävlingen i Åre blev inget att minnas för Anton Lahdenperä..

NSD - 15 dec 14 kl. 14:05

Norrbottning mitt i gisslandramat: "Det är kaos"

Anton Fredriksson från Gällivare hamnade mitt i gisslandramat i Sydney..

Helsingborgs Dagblad - 17 dec 14 kl. 07:15

Rubelras ger shoppingfeber i Moskva

I takt med rubelns fall har en köpfest brutit ut bland välbärgade ryssar, i ett desperat försök att få valuta för de allt mindre värda pengarna. Hemelektronik, möbler och bilar hör till de mest attraktiva varorna. — Kunder försöker låsa in värdet av sina besparingar i rubel och investera dem i hemelektronik, säger Anton Pantelejev på kedjan M Video..

UT - 11 dec 14 kl. 09:22

JSM-medaljer till Anton Karlsson

Anton Karlsson lämnade Timmele för att börja på cykelgymnasiet i Falun för två och ett halvt år sedan. Det var downhill som lockade honom till Dalarna, i helgen tog han två JSM-medaljer i velodromcykling. Velodromcykling har fram till den gångna helgen varit synonymt med vinterträning för Anton Karlsson, 18 år.

Västerbottens Folkblad - 07 dec 14 kl. 21:33

Björklöven lånar från Skellefteå AIK

Björklöven har haft det tunt på backsidan. Enligt Sportens källor har nu klubben gjort klart med ett lån av Skellefteå AIK:s ex-Löven-back Anton Öhman. Björklöven har haft en väldigt tunn backbesättning på slutet.

Expressen - 05 dec 14 kl. 09:29

Anton Hedman: "Det var lite upphaussat"

KARLSTAD. Färjestad utnyttjade Modovärvningen Donald Brashear för att locka folk till matchen i Löfbergs arena. Men Brashear spelade inte ens tre minuter - och överglänstes av FBK:s egen buse Anton Hedman.

Expressen - 17 dec 14 kl. 05:34

Helge Fossmo flyttas till Kumla – i smyg

Efter tumultet kring dubbelmördaren Anders Eklunds flytt till högsäkerhetsfängelset Tidaholm - nu har Helge Fossmo förflyttats från anstalten i smyg. Ny adress: Kumla. Flyttkarusellen orsakar stor förvirring.

Expressen - 15 dec 14 kl. 07:36

SHL-rivalerna jagar Brynäs poängkung

Anton Rödin, 24, är uttagen i Tre Kronor och ligger trea i SHL:s poängliga. Samtidigt vill konkurrenterna redan nu värva honom från Brynäs. SPORT-Expressen kan avslöja att Rödin jagas av Skellefteå och Frölunda.

UNT - 09 dec 14 kl. 22:16

Uppsala foulade bort sig

På förhand fyra skadade..

Expressen - 14 dec 14 kl. 06:25

Ilskan:"Är bland det larvigaste jag har sett"

GÖTEBORG. Sverige lekte bort Schweiz med 10-1 i VM-semifinalen i innebandy. För backklippan Anton Karlsson tog festen slut tidigt - efter att rött kort i den andra perioden.

YLE - Igår: 16:33

Bästa finländare 48:a när Sjipulin vann

Herrarnas skidskyttesprint i Pokljuka slutade i rysk seger när Anton Sjipulin sköt fullt och och var snabbare än Dominik Landertinger i spåret. Bästa finländare var Olli Hiidensalo. Sjipulin var till slut knappa tolv sekunder för österrikaren Landertinger i mål.

GT - 13 dec 14 kl. 18:50

"Patetiskt - nu skenar de totalt domarna"

Sverige leker med Schweiz i VM-semifinal i innebandy. För backklippan Anton Karlsson tog festen slut tidigt - efter att rött kort i den andra perioden. - Det är patetiskt.

Västerbottens Folkblad - 08 dec 14 kl. 09:26

[PLUS] Löven nära forwardsvärvning

Anton Öhman är klar på ett korttidslån. Snart hoppas Björklöven kunna presentera ett....

BT - 17 dec 14 kl. 07:03

Rubelras ger shoppingfeber i Moskva

I takt med rubelns fall har en köpfest brutit ut bland välbärgade ryssar, i ett desperat försök att få valuta för de allt mindre värda pengarna. Hemelektronik, möbler och bilar hör till de mest attraktiva varorna. - Kunder försöker låsa in värdet av sina besparingar i rubel och investera dem i hemelektronik, säger Anton Pantelejev på kedjan M Video.

SvD - 10 dec 14 kl. 13:25

JKL: ”Bra med närmre band mellan politik och näringsliv”

Hallå där Anna Grönlund Krantz, tidigare folkpartistisk politiker, numera delägare på konsultfirman JKL som rekryterat både Göran Persson och tidigare riksdagsledamoten Anton Abele..

YLE - 19 timmar sedan

Revansch för Mäkäräinen

Världscupen i skidskytte fortsätter med jaktstarter i slovenska Pokljuka. Kaisa Mäkäräinen är ute efter revansch efter tordagens sprinttävling. Nu skulle det gälla att samla sig och få ordning på skyttet.

Västerbottens Folkblad - 08 dec 14 kl. 20:00

[PLUS] Rivalerna öppnar för mer utbyte

Efter lånet av Anton Öhman från Skellefteå AIK till Björklöven. Nu öppnar klubbdirektör Pea....

SVT - 10 dec 14 kl. 09:31

MFF rasar mot domaren - igen

Missnöjet över domarens beslut var stort efter CL-matchen mot Juventus i november. Och historien upprepar sig. – Det är skit, säger Malmös Anton Tinnerholm till SVT Sport efter gårdagens match mot Olympiakos..

Västerbottens Folkblad - 08 dec 14 kl. 20:00

[PLUS] Anton Öhman känner ingen oro för fansen

För ett drygt år sedan lånade Björklöven från Skellefteå vilket gjorde fansen upprörda. Nu lånar....

Västerbottens Folkblad - 08 dec 14 kl. 16:30

Öhman i Löventröja

Anton Öhman var i dag med på Björklövens träning, Sporten var där. Sportens Gunnar Johnsson pratade med en taggad spelare..Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.