Anton Asplund

Thursday, 03 September, 19:08

Nyheter om Anton Asplund

Sortering: Relevans | Senaste
GT - 30 aug 15 kl. 10:30

Så letar polisen efter kidnappade Anton, 27

Tre personer sitter anhållna misstänkta för att ha kidnappat Anton. Men polisen har inga spår efter 27-åringen från Alingsås. – Anton är fortfarande inte hittad, säger polisens presstalesman Jenny Widén.

Expressen - 30 aug 15 kl. 18:03

Här är det sista kända spåret efter Anton, 27

Här är sista kända spåret efter Anton, 27. Vid gamla August Werners fabrikslokaler i Lindome söder om Göteborg hittades den efterlysta röda Volkswagen Passat som Anton ska ha förts bort med. Två män ska ha lämnat bilen på platsen och bett om en rekond - en rejäl in- och utvändig städning av bilen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Försvunne Anton, 27, hittad död

I torsdags kidnappades Anton, 27, vid Sisjön. Vid 19-tiden på söndagen hittades han död av personer som var ute och promenerade. - Det är så otroligt sorligt.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisen vädjar om allmänhetens hjälp att hitta försvunna Anton

Den 27-årige mannen fördes bort från Kobbegården i torsdag och är fortfarande försvunnen. Nu går polisen ut på sin hemsida med bild på Anton och vädjar om allmänhetens hjälp att hitta honom. Han ska ha tvingats in i en röd VW Passat vi en parkering på Stora Åvägen i Sisjön vid 20-tiden i torsdags.

NSD - I förrgår: 14:13

Så ska han nå toppen

Anton Lahdenperä och hans alpina landslagskompisar söker nya vägar i förberedelserna inför säsongen..

GöteborgsPosten - 30 aug 15 kl. 20:53

Kidnappade Anton funnen död vid Sisjön

En död man påträffades i Sisjön i Göteborg vid 19-tiden.Två och en halv timme senare kunde polisen bekräfta att det var kroppen efter Anton, 27, mannen som kidnappades i torsdagen..

GöteborgsPosten - I förrgår: 13:46

Helgledig polis hittade Anton död

Kroppen efter Anton, 27, påträffades efter tre dygn av intensiv spaning. Det var en helgledig polisman och delar av hans familj som gjorde de tragiska fyndet.De befann sig vid Sisjön för att bada och rasta hunden..

GöteborgsPosten - 31 aug 15 kl. 08:44

Båda misstänkta i Anton-fallet häktade

En 48-årig man och en kvinna häktades under måndagen misstänkta för att ha kidnappat Anton, 27. Mannen dömdes 2013 för olaga tvång och utpressning. Hans 26-årige kamrat har däremot släppts.

GöteborgsPosten - 31 aug 15 kl. 08:44

Två begärda häktade i Anton-fallet

Anton, 27, hittades död i Sisjön på söndagskvällen. Två av de tre personer som misstänks för att ha kidnappat honom har begärts häktade. - De begärs häktade för människorov, säger åklagaren Peter Larsson..

GöteborgsPosten - 31 aug 15 kl. 08:44

NU: Häktningsförhandling i Anton-fallet inledd

Anton, 27, hittades död i Sisjön på söndagskvällen. Två av de tre personer som misstänks för att ha kidnappat honom har begärts häktade för människorov. Mannen som begärts häktad dömdes 2013 för olaga tvång och utpressning.

GöteborgsPosten - 31 aug 15 kl. 08:44

En anhållen i Anton-fallet släppt

Anton, 27, hittades död i Sisjön på söndagskvällen. Två av de tre personer som misstänks för att ha kidnappat honom har begärts häktade för människorov. Förhandlingen äger rum under måndagseftermiddagen.

GT - Igår: 18:40

Döda Antons pappa: "Otroligt snäll person"

Tre dagar efter att Anton, 27, hittades död vid Sisjön hedrade familjen hans minne med att lägga blommor vid fyndplatsen. Samtidigt hoppas de nu på allmänhetens hjälp i polisens mordutredning. – Anton var en otroligt snäll person.

GöteborgsPosten - 31 aug 15 kl. 08:44

NU: 48-åringen häktad i Anton-fallet

Anton, 27, hittades död i Sisjön på söndagskvällen. Två av de tre personer som misstänks för att ha kidnappat honom har begärts häktade för människorov.Mannen som begärts häktad dömdes 2013 för olaga tvång och utpressning.

GöteborgsPosten - 31 aug 15 kl. 08:44

NU: Båda misstänkta i Anton-fallet häktade

Anton, 27, hittades död i Sisjön på söndagskvällen. Två av de tre personer som misstänks för att ha kidnappat honom har nu häktats misstänkta för människorov. Mannen som nu häktats dömdes 2013 för olaga tvång och utpressning.

GT - 31 aug 15 kl. 09:03

Anton hittades död – två begärs häktade

Tre personer är anhållna misstänkta för kidnappningen av Anton, 27, som hittades död vid Sisjön under söndagskvällen. Nu begärs den 48-årige mannen och den 28-åriga kvinnan häktade. – Jag har begärt två personer häktade för människorov, säger åklagaren Peter Larsson..

GöteborgsPosten - I förrgår: 11:29

Polisen vill ha in fler tips efter mordet på Anton

Polisen vill få in fler tips gällande mordet på Anton, som hittades död i terrängen vid Sisjöns badplats i söndagskväll..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Mördade Antons pappa vädjar till allmänheten om hjälp

På torsdagen förra veckan kidnappades 27-årige Anton vid Sisjön. På söndagen hittades han avliden och två personer med kopplingar till Hells Angels undergruppering Red & White Crew är häktade på sannolika skäl misstänkta för människorov. LÄS MER: Försvunne Anton, 27, hittad dödNu träder Antons pappa fram och vädjar till allmänheten om hjälp.

Sydsvenskan - 30 aug 15 kl. 18:25

Anton Tinnerholm: Det smäller för lite

I Cmores sändning gav MFF-backen gav sin syn på lagets första 45 minuter på Olympia – Stabilt, vi gör vad vi ska. Tycker att vi kommer in i det efter de första 20 minuterna. Vi gör ingen klockren halvlek nånstans, men vi krigar på.

ÖstersundsPosten - 31 aug 15 kl. 09:58

Övergångsstället är livsfarligt

Jan Asplund som kallar sig trafikingenjör intervjuades med anledning av mitt inlägg i ett webbtv-inslag på OP.se, där han meddelar att övergången är till för skolbarn som ska gå till skolan på andra sidan E 14 via detta livsfarliga övergångsställe..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

5 saker vi vet om fallet med kidnappade Anton

1. Han försvann i torsdagsKlockan 19:55 ska han ha misshandlats och sedan tvingats in i en bil på en parkering på Stora Åvägen i Sisjön, skriver GP.
Bildkälla: Faksimil / Google Maps2.

SvD - 30 aug 15 kl. 21:56

Just nu: Kidnappad man hittad död

Den man som hittats död vid Sisjön i Göteborg är den försvunne Anton, 27, skriver GP. Polisen har bekräftat uppgiften för tidningen..

Sydsvenskan - I förrgår: 16:18

Tinnerholm närmar sig startelvan?

En högerfotad högerback som är bra nog för landslaget. Det är en bristvara i svensk fotboll.
Eller?

GöteborgsPosten - 30 aug 15 kl. 20:53

Död man hittad i Sisjön

En död man har påträffats i Sisjön i Göteborg. Han är ännu inte identiferad. Fyndplatsen ligger inte långt från det område där bortförde Anton, 27, kidnappades i torsdags kväll..

GöteborgsPosten - 30 aug 15 kl. 20:53

Död man hittad vid Sisjön

En död man har påträffats vid Sisjön i Göteborg. Han är ännu inte identiferad. Fyndplatsen ligger inte långt från det område där bortförde Anton, 27, kidnappades i torsdags kväll..

Helsingborgs Dagblad - 30 aug 15 kl. 18:30

Anton Wede: Effektiviteten är skillnaden

HIF-mittfältaren om den första, med HIF-ögon sett tunga, derbyhalvleken..

Polisen - 29 aug 15 kl. 20:04

Uppdatering gällande människorovet Kobbegården 2015-08-27

Polisen väljer nu att gå ut med förnamn och bild på 27-åriga Anton som blev bortförd i Kobbegården 2015-08-27..

Helsingborgs Dagblad - 15 timmar sedan

Sen formtopp ger plats i Finnkampen

Drömgränsen är äntligen sprängd och då kommer Anton Levin tillbaka i Finnkampen..

GöteborgsPosten - I förrgår: 19:17

Kidnappning kan ha kopplingar till mc-gäng

Polisens experter kopplades genast in i undersökningen när det framkom att kidnappningen av Anton, 27, kan ha kopplingar till mc-gäng.- Vi är inte förvånade att en så här tragisk händelse nu inträffat, säger Sven Lindgren, kriminalkommissarie hos polisen i region väst..

GT - 29 aug 15 kl. 20:20

Polisen går ut med bild på kidnappad

Efter två dagars sökande utan resultat – nu går polisen ut med namn och bild på mannen som kidnappades i Göteborg. Han heter Anton, är 27 år och fortfarande försvunnen. – Han är fortfarande inte hittad och det här för att försöka få hjälp från allmänheten, säger Jenny Widén, polisens presstalesperson..

Expressen - 30 aug 15 kl. 21:05

En person har hittats död

En person har hittats död i Sisjön. Platsen ligger i närhet till platsen där Anton, 27, rövades bort. – Han är inte identifierad.

Nerikes Allehanda - Igår: 21:35

Junioren matchhjälte för Bik

Han är bara 18 år, tillhör egentligen fortfarande juniorlaget och startade som avbytare. Trots det blev egna produkten Anton Karlsson matchhjälte för Bik Karlskoga i 4–2-segern hemma mot AIK på tisdagskvällen..

Helsingborgs Dagblad - I förrgår: 16:18

Tinnerholm närmar sig startelvan i kvalet?

En högerfotad högerback som är bra nog för landslaget. Det är en bristvara i svensk fotboll.
Eller?

Expressen - I förrgår: 11:44

Polisen söker vittnen efter mordet på Anton

Jakten på någon som har sett något i samband med 27-årige Antons försvinnande och död går vidare. Nu söker polisen vittnen som kan ha sett något i Sisjön under torsdagen i förra veckan och under söndagskvällen. Framförallt längs den grusväg som går upp mot Sisjöns badplats..

GT - 31 aug 15 kl. 09:03

Anton, 27, hittades död – två häktades

Både den 48-åriga mannen och den 28-åriga kvinnan som misstänks ligga bakom Antons försvinnande häktades på måndagen på sannolika skäl misstänkta för människorov. Den tredje misstänkta, en 26-årig man, har släppts men är inte avskriven..

Expressen - 30 aug 15 kl. 11:39

"Vi måste vinna varje match som är kvar"

MALMÖ. Åtta poäng till serieledning med nio omgångar kvar att spela. Då knusslar Anton Tinnerholm inte med vad som krävs för SM-guld till Malmö.

YLE - 30 aug 15 kl. 10:27

"Robotar kan användas i psykvården"

Sjukvården är ett område där robotar utvecklas i snabb takt. Människor som är i behov av konstant psykisk vård kan ha stor nytta av en robot, enligt den belgiska robotbyggaren Jan De Coster. En vårdare hålls inte engagerad, entusiastisk och mottaglig hur länge som helst om patienten hela tiden frågar samma saker, säger De Coster.

Sydsvenskan - 31 aug 15 kl. 04:00

Statistikdominans visade MFF:s överlägsenhet

Derbysegern mot Helsingborg var ett styrkebesked av Malmö FF. – Ja, det känns bra, sa kapten Markus Rosenberg. Siffrorna talade sitt tydliga språk.


Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.