Anton+Asplund

Saturday, 19 April, 19:07

Nyheter om Anton+Asplund

Sortering: Relevans | Senaste
Västerbottens Folkblad - 14 apr 14 kl. 20:36

Förlänger med två år

Skellefteå-talangen har bestämt sig för en kontraktsförlängning. Anton Lindholm har förlängt sitt kontrakt med två år. - Anton har tagit ett stort kliv här i slutet av säsongen.

GöteborgsPosten - 12 apr 14 kl. 07:00

Fotbollsdrömmen lever hos Anton Glanzelius

Han gick i mellanstadiet när han slog igenom stort i filmen Mitt liv som hund. Men det var fotbollsproffs han ville bli, Anton Glanzelius. Det blev inte så.

BLT - I förrgår: 14:43

Anton Ewald ska fylla torget

GöteborgsPosten - Igår: 15:30

Tinne laddar för dressyrfinal

I ett vårfagert Lyon laddar Tinne Vilhelmson Silfvén inför lördagens finalomgång. - Det ska bli kul, Anton är i kanonform..

SR - 5 timmar sedan

Fysiken i fokus inför tredje finalen

Hårda påsksmällar i stället för kärleksfulla påskägg. Guldfavoriten Skellefteå räknar med tufft motstånd under påskaftonens tredje SM-final mot Färjestad.– De har sin fysiska uppställning, säger SAIK:s Anton Lindholm till klubbens hemsida..

DI - 04 apr 14 kl. 10:11

Toppar storhandlar i Rusforest

Skogsbolaget Rusforests operative chef Anton Bogdanov köpte 43.000 aktier i bolaget den 2 april. Efter köpet innehar Anton Bogdanov 73.

YLE - 16 apr 14 kl. 14:14

Lång jagar EM-medalj

Finland går in i badminton-EM med medaljförhoppningar. Ville Lång visar stigande form inför tävlingarna som arrangeras i Kazan i Ryssland 23.-27.

SvD - 12 apr 14 kl. 19:50

Positivt sprintkval för orienterarna

Oskar Sjöberg krockade och Anton Östlin missade..

Nya Wermlands Tidningen - 12 apr 14 kl. 14:51

Här är Antons nya klubbadress

På lördagen fick BIK Karlskoga-backen Anton Karlsson klart med ny klubbadess..

Kristianstadsbladet - 07 apr 14 kl. 20:13

Ingen Anton Halén i IFK

Det blir ingen Anton Halén i IFK Kristianstad. Det stod klart när Drott bekräftade att högersexan lämnar klubben – för utlandet.
”Han kommer nästa säsong att spela i utlandet och ny klubb kommer att meddelas inom den närmaste tiden”, skriver Drott i ett pressmeddelande.

UT - 05 apr 14 kl. 07:38

Anton Nilsson siktar mot JVM i Bulgarien

Orienteringssäsongen har precis kickat igång men det är först med påsksmällen Silva league som den startar på riktigt, tycker Anton Nilsson. JVM i Bulgarien mitt under sommaren är säsongens största mål för OK Tranans främste orienterare. För att ta sig dit behöver Anton Nilsson göra bra resultat på Silva league och JVM-testet.

Nya Wermlands Tidningen - 24 mar 14 kl. 14:39

Anton skadad i J20–match

Det var i söndagens kvalmatch till J20 Superelit som Anton Karlsson åkte på en smäll. Skadan visade sig vara en bruten handled och säsongen är således över för Anton. – Det känns helt värdelöst, sist jag var i Mariestad så åkte jag också på en skada.

SVT - 13 apr 14 kl. 09:36

SVT:s utsända inne i ockuperade byggnaden i Donetsk

SVT:s utrikesreporter Claes JB Löfgren och fotograf, Anton Koposev, var i natt inne i den av pro-ryska aktivister ockuperade regeringsbyggnaden. Den stora sovjetiska stenkolossen var fylld av nervösa, rökande och maskerade yngre män.

YLE - Igår: 20:47

Sjundeå fick sin revansch

Sjundeå IF som förlorade den första kvartsfinalen med uddamålet mot förhandsfavoriten HC West utjämnade kvartsfinalserien i handbollsslutspelet till 1-1 efter en övertygande hemmaseger med 26-20. Sjundeå rivstartade det andra kvartsfinalmötet och ledde redan med 5-0 efter sju minuters spel. Gästande West hade enorma problem med sitt anfallsspel och det dröjde fram till den 21:a matchminuten före Richard Sundberg stod för gästernas första spelmål då han reducerade till 2-8.

Sydsvenskan - 15 apr 14 kl. 05:30

Himelfarb på besök hos Redhawks

Saker händer på spelarfronten i Malmö Redhawks: Eric Himelfarb ska ha besökt klubben.
Marcus Olsson och Ludvig Rensfeldt spelar inte i Redhawks nästa säsong. Anton Blomqvist är ett frågetecken..

NT - 12 apr 14 kl. 19:50

Positivt sprintkval för orienterarna

Oskar Sjöberg krockade och Anton Östlin missade.Resten av svenskarna, inklusive den regerande Europamästaren Jonas Leandersson, tog sig vidare till sprintfinal i orienterings-EM.-Jag ser fram emot finalen, sade Leandersson..

SR - 12 apr 14 kl. 16:08

Tio svenskar till sprintfinal

Oskar Sjöberg krockade och Anton Östlin missade. I övrigt tog sig samtliga svenskar, sex damer och fyra herrar, till sprintfinal i orienterings-EM i Portugal.

SvD - 12 apr 14 kl. 15:49

Tio svenskar till sprintfinal

Oskar Sjöberg krockade och Anton Östlin missade. I övrigt tog sig samtliga svenskar, sex damer och fyra herrar, till sprintfinal i orienterings-EM i Portugal..

SvD - 11 apr 14 kl. 05:18

Usa: finansminister varnar om nya sanktioner mot ryssland

USA:s finansminister Jacob Lew varnade sin ryske kollega Anton Siluanov för nya sanktioner i spåren på Rysslands agerande på Krim..

SvD - 11 apr 14 kl. 05:18

Usa: finansminister varnar om nya sanktioner mot ryssland

USA:s finansminister Jacob Lew varnade sin ryske kollega Anton Siluanov för nya sanktioner i spåren på Rysslands agerande på Krim..

NT - 12 apr 14 kl. 15:49

Tio svenskar till sprintfinal

Oskar Sjöberg krockade och Anton Östlin missade. I övrigt tog sig samtliga svenskar, sex damer och fyra herrar, till sprintfinal i orienterings-EM i Portugal. På damsidan vann Karolin Ohlsson sitt kvalheat.

DI - 11 apr 14 kl. 11:02

Kina: Varnar för stagnation

Reformprocessen i Kina går långsammare än vad som tidigare hade indikerats, och risken för framtida stagnation eller till och med en kris ökar därmed, bedömer Handelsbanken-ekonomen Knut Anton Mork..

Nya Wermlands Tidningen - 09 apr 14 kl. 22:44

Kjellmans klara för Karlstad

Bröderna Jakob och Anton Kjellman är klara för spel med Karlstad i innebandyallsvenskan kommande säsong..

Nya Wermlands Tidningen - 26 mar 14 kl. 06:00

Färdigspelat för Anton och Jonas

Färjestads J18-lag, med bland andra västvärmlänningarna Anton Brandhammar och Jonas Nyman i uppställningen, är utslaget ur årets SM-slutspel..

Kristianstadsbladet - 11 apr 14 kl. 05:45

Unga städar bort tonvis med skräp

Svenska stränder täcks varje år med tusentals ton skräp, från plast till kylskåp. I helgen börjar årets städsatsning där idrottsungdomar hjälper till att rensa kusterna från 70 ton sopor.
Vanligast är cigaretter.

BT - 11 apr 14 kl. 05:45

Unga städar bort tonvis med skräp

Svenska stränder täcks varje år med tusentals ton skräp, från plast till kylskåp. I helgen börjar årets städsatsning där idrottsungdomar hjälper till att rensa kusterna från 70 ton sopor. Vanligast är cigaretter.

YLE - I förrgår: 04:00

Femmor i Hangö äter skolmat och chips

Femteklassare från Nyland deltog i en hälsoundersökning i januari i år. Resultatet från Hangö visar att 11-åringarna där ger gott betyg för skolmaten men äter också väldigt mycket chips i veckan. Totalt deltog 274 elever, varav 66 stycken var från Hangö, i Socialkompetens Ab:s undersökning om femteklassarnas välmående.

Helsingborgs Dagblad - 12 apr 14 kl. 15:57

Tio svenskar till sprintfinal

Oskar Sjöberg krockade och Anton Östlin missade. I övrigt tog sig samtliga svenskar, sex damer och fyra herrar, till sprintfinal i orienterings-EM i Portugal. Sjöberg sprang ihop med en vitrysk löpare — de kom samtidigt ut från två olika gränder — och bröt heatet med smärtor i ena höften, men ska förhoppningsvis kunna springa långdistansfinal på tisdag.

Nya Wermlands Tidningen - 25 mar 14 kl. 16:00

Anton skadad och får inget BIK-kontrakt

I söndags åkte BIK Karlskoga-backen Anton Karlsson på en ny skadesmäll. Nu står det klart att han inte heller får något förlängt kontrakt i BIK Karlskogas allsvenska trupp..

Västerbottens Folkblad - 04 apr 14 kl. 09:00

[PLUS] Varuträsks nya export trivs i SM-slutspelet

Ny i slutspelssammanhang. Men Anton Lindholm har tagit för sig direkt. Något han är van vid från....

SVT - 08 apr 14 kl. 16:26

Marklund siktar på medalj i rallycross-VM

Anton Marklund siktar högt i nya rallycross-VM. Han blir fabriksförare för Volkswagen tillsammans med finländske stjärnan Topi Heikkinen, vinnare av Global Rallycross 2013..

Trelleborgs Allehanda - 12 apr 14 kl. 19:50

Positivt sprintkval för orienterarna

Oskar Sjöberg krockade och Anton Östlin missade.Resten av svenskarna, inklusive den regerande Europamästaren Jonas Leandersson, tog sig vidare till sprintfinal i orienterings-EM. - Jag ser fram emot finalen, sade Leandersson.

Kristianstadsbladet - 12 apr 14 kl. 19:50

Positivt sprintkval för orienterarna

Oskar Sjöberg krockade och Anton Östlin missade.Resten av svenskarna, inklusive den regerande Europamästaren Jonas Leandersson, tog sig vidare till sprintfinal i orienterings-EM. - Jag ser fram emot finalen, sade Leandersson.

Kristianstadsbladet - 14 apr 14 kl. 09:36

400 skäl att välja Björck

I IFK är det Anton Lindskog som spelar med tröja nummer 400. I KIK Peter Roth. När KDFF skulle utse sin jubileumsspelare så föll valet på Therese Björck.

Kristianstadsbladet - 14 apr 14 kl. 09:36

400 skäl att välja Björck

I IFK är det Anton Lindskog som spelar med tröja nummer 400. I KIK Peter Roth. När KDFF skulle utse sin jubileumsspelare så föll valet på Therese Björck.

Magazin24 - 11 apr 14 kl. 09:43

Andra nyförvärvet klart för Köping HC – två förlänger

Köping Hockey har gjort klart med en spelare från division 1 och de har förlängt med två spelare. Det är Andreas Arbinger som har skrivit på för division 2-klubben Köping Hockey efter provspel i några veckor. – Köping Hockey har idag gjort klart med forwarden Andreas Arbinger.

Expressen - 26 mar 14 kl. 23:20

Anton Hedman: "Har jobbat röven av oss"

LULEÅ/STOCKHOLM. Säsongen tog slut redan i mars. Då var Anton Hedman otröstlig.

SR - 05 apr 14 kl. 17:18

Svenskt VC-silver i segling

Seglarna Anton Dahlberg och Fredrik Bergström vann silver i 470 klassen i världscupdeltävlingen på Mallorca..

SvD - 07 apr 14 kl. 19:15

Halén lämnar Drott - för utlandet

Handbollsspelaren Anton Halén lämnar Drott och elitserien efter säsongen..

NT - 07 apr 14 kl. 19:15

Halén lämnar Drott - för utlandet

Handbollsspelaren Anton Halén lämnar Drott och elitserien efter säsongen. "Han kommer nästa säsong att spela i utlandet", skriver klubben i ett pressmeddelande.(TT).

Expressen - 08 apr 14 kl. 10:42

Stjärnan lämnar Drott – här är nya klubben

Anton Halén, 26, lämnar Drott. Det blev officiellt på måndagen. Nu kan den nya klubben avslöjas.

SmålandsPosten - 15 apr 14 kl. 21:31

Alstermospelare blir klubbens första proffs

Alstermo IF har slussat iväg sitt första handbollsproffs. Gabriel de Santis, som anlände till Alstermo från Önnered efter jul, lämnar klubben för spel i Tyskland och Dresden i andraligan. – Det känns stort för Alstermo att se en spelare lämna för spel i Tyskland.Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?