Bandidos+MC+Sweden

Saturday, 01 November, 14:04

Nyheter om Bandidos+MC+Sweden

Sortering: Relevans | Senaste
The Local - 26 okt 14 kl. 09:14

Sweden Democrat led biker gang chapter

A senior Sweden Democrat in Svenljunga municipality in western Sweden has a long criminal past and has previously served as a chapter head in the notorious criminal gang Bandidos..

GöteborgsPosten - 25 okt 14 kl. 22:08

SD-politiker tidigare i Bandidos

Sverigedemokraternas nyvalde ledamot av kommunstyrelsen i Svenljunga är en tidigare gängkriminell medlem av Bandidos..

DN - 25 okt 14 kl. 20:29

SD-politiker tidigare i Bandidos

En 42-årig man som är ny kommunstyrelseledamot för Sverigedemokraterna (SD) i en västsvensk kommun har ett tungt kriminellt förflutet och var tidigare president i en avdelning för mc-gänget Bandidos, skriver bt.se..

UNT - 25 okt 14 kl. 20:16

SD-politiker tidigare i Bandidos

En 42-årig man som är ny kommunstyrelseledamot för Sverigedemokraterna (SD) i en västsvensk kommun har ett tungt kriminellt förflutet och var tidigare president i en avdelning för mc-gänget Bandidos, skriver bt..

SvD - 25 okt 14 kl. 20:16

SD-politiker tidigare i Bandidos

En 42-årig man som är ny kommunstyrelseledamot för Sverigedemokraterna (SD) i en västsvensk kommun har ett tungt kriminellt förflutet och var tidigare president i en avdelning för mc-gänget Bandidos, skriver bt.se..

SR - 25 okt 14 kl. 20:52

SD-politiker tidigare medlem i Bandidos

En ny kommunstyrelseledamot för Sverigedemokraterna i Svenljunga har tidigare varit president för en av mc-gänget Bandidos lokalavdelningar och har avtjänat flera fängelsedomar bland annat för grovt narkotikabrott, skriver Borås Tidning på nätet..

GT - 27 okt 14 kl. 12:21

Då: Bandidos-ledare Nu: Politiker för SD

För två år sedan kom Micael Persson, den före detta Bandidos-ledaren i Borås, ut från fängelset. I måndags valdes han in i kommunstyrelsen i Svenljunga. I Borås Tidning berättar den förre Bandidos-presidenten nu om sitt politiska engagemang.

GT - Igår: 07:12

Polisen: ”Bandidos har tappat i anseende”

Bandidos växer sett till antalet nya klubbar. Men samtidigt berättar polisen nu om hur den kriminella mc-klubben förlorat mycket av den maktposition de hade för några år sedan. – De har tappat kraftigt i anseende bland andra grupperingar.

Helsingborgs Dagblad - 25 okt 14 kl. 20:18

SD-politiker tidigare i Bandidos

En 42-årig man som är ny kommunstyrelseledamot för Sverigedemokraterna (SD) i en västsvensk kommun har ett tungt kriminellt förflutet och var tidigare president i en avdelning för mc-gänget Bandidos, skriver bt.se. Enligt en kartläggning gjord av tidningen 2007 var mannen den ende i avdelningen med rätt att bära Bandidosväst, som fullvärdig medlem..

Dalarnas tidningar - 22 timmar sedan

Bandidospresident överklagar knarkdom

För tre veckor sedan dömdes Bandidos ledare i Dalarna, en 37-åring från Falun, till ett år och åtta månaders fängelse..

SvD - 30 minuter sedan

Sverigedemokrat i väst ombeds lämna partiet

En västsvensk SD-politiker avslöjades ha ett tungt kriminellt förflutet och var president i en avdelning för mc-gänget Bandidos. Nu har Sverigedemokraterna bett honom att lämna partiet, skriver bt.se..

DN - 3 timmar sedan

Knarkdömd SD-politiker ombeds lämna partiet

Den västsvenska SD-politiker avslöjades ha ett tungt kriminellt förflutet och var president i en avdelning för mc-gänget Bandidos. Nu har partiet bett mannen att lämna partiet, skriver bt.se..

Dalarnas tidningar - Igår: 12:59

Bandidospresident överklagar knarkdom

För tre veckor sedan dömdes Bandidos ledare i Dalarna, en 37-åring från Falun, till ett år och åtta månaders fängelse..

Kristianstadsbladet - 25 okt 14 kl. 20:16

SD-politiker tidigare i Bandidos


En 42-årig man som är ny kommunstyrelseledamot för Sverigedemokraterna (SD) i en västsvensk kommun har ett tungt kriminellt förflutet och var tidigare president i en avdelning för mc-gänget Bandidos, skriver bt.se.Enligt en kartläggning gjord av tidningen 2007 var mannen den ende i avdelningen med rätt att bära Bandidosväst, som fullvärdig medlem.

BT - 25 okt 14 kl. 20:16

SD-politiker tidigare i Bandidos

En 42-årig man som är ny kommunstyrelseledamot för Sverigedemokraterna (SD) i en västsvensk kommun har ett tungt kriminellt förflutet och var tidigare president i en avdelning för mc-gänget Bandidos, skriver bt.se. Enligt en kartläggning gjord av tidningen 2007 var mannen den ende i avdelningen med rätt att bära Bandidosväst, som fullvärdig medlem.

GT - 7 timmar sedan

Bandidos ex-ledare tvingas bort från SD

SD-politikern Micael Persson har ett förflutet som Bandidosledare i Borås och kom ut från fängelset för två år sedan. Nyligen valdes han in i kommunfullmäktige i Svenljunga. Nu tar partiet avstånd från honom.

Expressen - Igår: 13:43

Gängexperten: Inte start på en ny konflikt

Styrkemanifestationen där medlemmar knutna till Bandidos-sfären invaderade Örebro är inte inledningen på ett nytt gängkrig med Black Cobra. Det menar gängexperten Lars Öijelind på Rikskriminalpolisen. I vår värld finns inte Black Cobra längre, säger han till Expressen.

Dalarnas tidningar - 10 okt 14 kl. 11:41

20 månaders fängelse för Bandidos ledare

Rättegången pågick under hela september – och i dag kom domen mot Bandidos ledare i länet, en 37-årig man från Falun..

Expressen - Igår: 21:01

Stort polistillslag mot gängkaravan

Cirka 60 personer knutna till Bandidos-sfären, "Red & Gold Nation" från Västsverige körde på torsdagen mot Örebro. Enligt uppgifter till GT är maktdemonstrationen en markering mot det rivaliserande kriminella gänget Black Cobra. På vägen stoppades delar av karavanen av polisen.

Sydsvenskan - 09 okt 14 kl. 13:33

Bandidos medlem togs misstänkt för narkotikabrott

En av polisens patruller stoppade en personbil på Västra ringen i Lund klockan halv fem i tisdags morse. Detta sedan poliserna fattat misstanke om att allt inte stod rätt till med fordonet. Det visade sig då att den 44-årige föraren tillhör Bandidos i Malmö..

Expressen - 28 okt 14 kl. 09:35

Black 7 – gänget som utmanar Hells Angels

VÄRMLAND. Black 7, en supportergrupp till tyska enprocentsorganisationen Gremium mc, har etablerat sig i Värmland. Polisen fruktar en maktkamp där Hells Angels och Bandidos kan komma att försöka driva ut den nya konkurrenten.

Helsingborgs Dagblad - 22 okt 14 kl. 01:37

Tysk mc-klubb etablerad i Värmland

Den tyska mc-klubben Gremium har för första gången etablerat sig i Sverige. En supportergrupp till klubben har skaffat en lokal i nordvärmländska Kärrbackstrand, skriver Värmlands Folkblad. Enligt norsk polis är den tyska klubben på frammarsch internationellt.

YA - I förrgår: 09:24

Nu sätter Lantz punkt för politiken

Foto: Anette Sjöstrand
För ett par veckor sedan hade Thomas Lantz (M) sitt sista politiska sammanträde på Region Skåne. Nu har han lämnat alla sina politiska uppdrag och kan se tillbaka på nästan ett kvarts sekel inom politiken.– Mest nöjd är jag med att vi jagade bort Bandidos från Ystad, men jag ångrar att jag inte stred mer för en arena vid Världens ände, säger han.

Kristianstadsbladet - 22 okt 14 kl. 01:30

Tysk mc-klubb etablerad i Värmland


Den tyska mc-klubben Gremium har för första gången etablerat sig i Sverige. En supportergrupp till klubben har skaffat en lokal i nordvärmländska Kärrbackstrand, skriver Värmlands Folkblad.Enligt norsk polis är den tyska klubben på frammarsch internationellt.

BT - 22 okt 14 kl. 01:30

Tysk mc-klubb etablerad i Värmland

Den tyska mc-klubben Gremium har för första gången etablerat sig i Sverige. En supportergrupp till klubben har skaffat en lokal i nordvärmländska Kärrbackstrand, skriver Värmlands Folkblad. Enligt norsk polis är den tyska klubben på frammarsch internationellt.

BT - 25 okt 14 kl. 15:24

SD-topp var president i MC-gänget Bandidos

Sverigedemokraternas nye ledamot i kommunstyrelsen, Micael Persson, har en tung kriminell bakgrund.
– På pappret ser jag ut som en fruktansvärd människa, säger han till BT. Han var tidigare president för Bandidos Boråsavdelning och har avtjänat flera fängelsedomar.

GöteborgsPosten - 26 sep 14 kl. 20:38

Polisen kontrollerade Bandidos gäster

Polisen genomförde under fredagskvällen en mycket omfattande kontroll av både fordon och folk runt Marieholmsområdet. Orsak – mc-klubben Bandidos hade fest..

Expressen - 29 sep 14 kl. 12:49

Fredsbevis: här delar mc-gängen på monter

Under många år har Hells Angels och Bandidos fört en hård och blodig strid i Danmark. Men i helgen kom ett kraftigt bevis på att mc-klubbarna befinner sig i fred när de delademonter på Scandinavian Motor Show. – Det finns inga problem mellan oss, säger Michael "Kokken" Rosenvold europaordförande i Bandidos..

BT - 26 okt 14 kl. 12:23

"Han har mitt förtroende på alla sätt"

Sverigedemokraternas ordförande i Svenljunga, Christer Schönander, står fortsatt bakom Micael Persson. Sverigedemokraterna på riksnivå kände inte till Micael Perssons bakgrund, som tidigare president för Bandidos lokalavdelning i Borås, och hans fängelsedomar. Martin Kinnunen, presschef, sa i går till BT att man kommer att ta en diskussion med SD i Svenljunga om Perssons lämplighet, men SD:s ordförande i Svenljunga har än så länge inte hört något.

Expressen - 14 okt 14 kl. 05:41

Svenske kiropraktorn leder Hells Angels

Ledare inom Hells Angels MC och Bandidos MC reser flitigt till Serbien för att rekrytera och utbilda medlemmar. En av nyckelpersonerna är den skånske kiropraktorn Dragoljub Lapadatovic, 58. Svenska polisen har nu inlett ett samarbete med serbiska kollegor, då man befarar ökad införsel av vapen och narkotika till Sverige..

Dalarnas tidningar - 10 okt 14 kl. 11:41

Åklagaren missnöjd: "Vi är inte överens"

Rättegången pågick i en månad – och åklagare Peter Helsing ansåg att Bandidos ledare i länet, en 37-årig man från Falun, gjort sig skyldig till sex fall av grovt narkotikabrott..

DalaDemokraten - 10 okt 14 kl. 11:17

1 år och 8 månader fängelse för bandidospresident

Bland annat får den 37-årige mannen som pekats ut som president för Bandidos i Dalarna 1 år och 8 månaders fängelse, bland annat för narkotikabrott, medhjälp till häleri men också hastighetsöverträdelse..

Kristianstadsbladet - 04 okt 14 kl. 08:00

Nu rivs Bandidoshuset

Det hus i Norra Åsum, där Bandidos tidigare hyrt lokaler, är ett av fem hus som kommunen har beslutat riva. Glasspinnefabriken i Arkelstorp och gamla Kvarnen i Åhus går samma öde till mötes.
Kommunstyrelsen beslöt redan i våras att säga upp de två hyresavtalen på fastigheten i Norra Åsum, där MC-klubben Bandidos hyrde in sig för några år sedan.

Expressen - 10 okt 14 kl. 18:07

Fyra personer greps – vid Bandidosnästet

Under torsdagskvällen greps fyra personer i en byggnad som polisen misstänker är Bandidos klubblokal i Halmstad. De fyra ska nu vara misstänkta för bland annat misshandel och stöld, rapporterar Hallandsposten. För en dryg vecka sedan ska polisen ha gjort en insats mot samma lokal..

Dalarnas tidningar - 30 sep 14 kl. 17:37

Åklagaren: Tre års fängelse för ledaren

Rättegången mot Bandidos ledare i Dalarna har pågått under en månads tid..

GT - 19 sep 14 kl. 06:13

Bandidosbossen Seyyeds nya makt

GÖTEBORG. Mehdi Seyyed, 39, har fått ett nytt toppjobb inom Bandidos. Numera kan han titulera sig sargento de armas på Europanivå, det vill säga Bandidos nationella och internationella säkerhetsansvarige.

Dalarnas tidningar - 02 okt 14 kl. 18:55

Gängmedlem släppt i hovrätt

24-åringen medgav att han var medlem i Chicanos, en undergrupp till Bandidos, i Falu tingsrätt..

GT - 18 sep 14 kl. 09:13

Bandidos firade sitt nya klubbfäste i väst

TRESTAD. På Bandidos hemsida hälsas nu en ny Bandidosklubb välkommen - Prospect chapter Trestad. I lördags hade de välkomstfest i klubblokalen i Öxnered utanför Vänersborg.

Dalarnas tidningar - 30 sep 14 kl. 07:37

Bandidosärendet i byggnadsnämnden

I våras ansökte fastighetsägaren om bygglov för ändrad användning av den tidigare kemtvätten. Mc-klubben Bandidos hade då flyttat in och gjort i ordning en klubblokal..

DalaDemokraten - 29 sep 14 kl. 16:03

Råndömd greps beväpnad vid trafikkontroll i Romme

28-åringen ska nu ha gripits vid en trafikkontroll, men mannens bakgrund ger skäl att misstänka att polisen kan ha haft anledning att undersöka honom närmare. Han är tidigare dömd för brott där han hotat ett rånoffer med att Bandidos skulle mörda offrets mor om rånet anmäldes..

GT - 03 okt 14 kl. 06:28

Bandidospresident fast med 11 kilo knark

Bandidospresidenten passerade svensk-norska gränsen vid Vassbotten i Tanums kommun. Där stoppades han av misstänksamma tullare. Under baksätet i skåpbilen hittades elva kilo amfetamin.

Expressen - 15 sep 14 kl. 12:56

Bandidos nya lokal – mellan två skolor

Mc-gänget Bandidos expanderar i Helsingör. Enligt flera källor har gänget flyttat in i ett nytt klubbhus i centrala stan. Men läget upprör - huset ligger mitt i mellan två skolor, rapporterar Helsingør Dagblad..

DalaDemokraten - 30 sep 14 kl. 16:13

Tre års fängelse för Bandidos-ledare?

Inte oväntat lutade sig Hellsing tungt mot den omfattande telefonavlyssningen av centralpersonerna. Vilket givetvis också är mycket besvärande för de åtalade. Vad de säger till varandra, var telefonerna geografiskt kunnat placeras, positioneras som det formellt heter, och var narkotikan i flera fall kunnat hittas blir svårt att förklara bort när försvararna avslutar rättegången på onsdag..

Dalarnas tidningar - 25 sep 14 kl. 15:05

DT Puls: Kommunen blundar för Bandidos

Mer i DT Puls: Fem timmars väntetid på färdtjänst • Hundratals elever i protestmarsch • Myrorna invigde ny butik i dag • Pappotek på bokmässan i Göteborg.

Dalarnas tidningar - 25 sep 14 kl. 09:00

Ännu inget beslut om Bandidos lokal

I våras ansökte det företag som äger den tidigare kemtvätten om ett tillfälligt bygglov för ändrat användningssätt, från kemtvätt till föreningslokal..Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.