Bandidos+MC+Sweden

Tuesday, 28 July, 23:45

Nyheter om Bandidos+MC+Sweden

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 20 jul 15 kl. 10:04

Hoppade av Bandidos – nu släpper han bok

Mick Sørensen, 50, har lärt sig bikerkulturen den hårda vägen. Med förflutet som toppnamn i mc-gängen Outlaws och Bandidos har han nu tillsammans med två journalister skrivit boken "Bad standing" om livet i den undre världen. Bordelldrift, knarkhandel och utpressning hörde till Sørensens vardag.

Expressen - 06 jul 15 kl. 09:12

Bandidos klubbhus i Helsingør beskjutet

Bandidos klubbhus i Helsingør blev beskjutet tidigt under måndagsmorgonen, enligt Ekstrabladet. Ett massivt polispådrag kallades omedelbart till platsen..

Dalarnas tidningar - 30 jun 15 kl. 09:12

Bandidos har lämnat klubblokalen

Den före detta kemtvätten i Tjärna blev en fast punkt för Bandidos i Borlänge..

Nerikes Allehanda - 26 jun 15 kl. 05:45

Bandidos supporterklubb finns i länet

Bandidos supportergrupp X-team har flera individer som är verksamma i länet. En man, som polisen pekar ut som en frontfigur i det lokala gänget, åtalas nu för en mängd olika brott..

Expressen - 06 jul 15 kl. 20:29

Två Bandidosmän frias från mordförsök

BROTT. De två medlemmarna i mc-gänget Bandidos som åtalats för mordförsök på en man i ett annat mc-gäng, Rock Machine, frias av tingsrätten, rapporterar Helsingborgs Dagblad..

Helsingborgs Dagblad - 06 jul 15 kl. 12:50

Skott mot Bandidos klubbhus i Helsingör

Tidigt på måndagsmorgonen avlossades skott mot mc-klubbens hus i Helsingör. Polisen misstänker att det kan röra sig om en konflikt mellan två gäng. .

Sydsvenskan - 06 jul 15 kl. 12:50

Skott mot Bandidos klubbhus i Helsingör

Tidigt på måndagsmorgonen avlossades skott mot mc-klubbens hus i Helsingör. Polisen misstänker att det kan röra sig om en konflikt mellan två gäng. .

UNT - 06 jul 15 kl. 18:05

Frias från mordförsök i Skåne

De två medlemmarna i mc-gänget Bandidos som åtalats för mordförsök på en man i ett annat mc-gäng, Rock Machine, frias av tingsrätten, rapporterar Helsingborgs Dagblad..

Expressen - 10 jun 15 kl. 23:13

Tjallade på Bandidos - hängs ut på Facebook

Den 49-årige mannen jobbade som dörrvakt när han gick med i ett ungdomsgäng. Sedan blev han provmedlem i mc-gänget Bandidos - och tjallade på gänget för polisen. Nu har Bandidos hämnats och hängt ut honom med namn och bild på nätet, skriver Ekstrabladet..

Expressen - 07 jul 15 kl. 07:36

Big Mac mördades med bara händerna

Bandidosmedlemmen Poul Joachim Hansen, 42, även kallad Big Mac, mötte sitt öde på en krog i danska Helsinge. En 24-åring som tränat boxning misshandlade Big Mac till döds med sina bara händer. Hansen som var Bandidos "bankir" fick en välbesökt begravning - samtidigt som det spekulerades om risken för blodshämnd.

Nerikes Allehanda - 01 jul 15 kl. 14:30

25-åring häktas i utpressningsfall

Den 25-åriga man som pekats ut av polisen för att ha kopplingar till Bandidos supporterklubb X-team häktades idag för grov misshandel och olaga hot..

Helsingborgs Dagblad - 06 jul 15 kl. 18:06

Frias från mordförsök i Skåne

De två medlemmarna i mc-gänget Bandidos som åtalats för mordförsök på en man i ett annat mc-gäng, Rock Machine, frias av tingsrätten, rapporterar Helsingborgs Dagblad.Det var i september förra året som mannen överfölls i en klubblokal i Hyllstofta utanför Klippan. Han blev slagen i huvudet och skjuten.

Sydsvenskan - 06 jul 15 kl. 18:06

Frias från mordförsök i Skåne

De två medlemmarna i mc-gänget Bandidos som åtalats för mordförsök på en man i ett annat mc-gäng, Rock Machine, frias av tingsrätten, rapporterar Helsingborgs Dagblad.Det var i september förra året som mannen överfölls i en klubblokal i Hyllstofta utanför Klippan. Han blev slagen i huvudet och skjuten.

Helsingborgs Dagblad - 22 maj 15 kl. 16:03

Åklagaren: Han retade Bandidos

Mc-gängledaren retade upp Bandidos till den grad att han skulle mördas. Det var åklagare Kerstin Erikssons tes när rättegången om skottdramat i Hyllstofta inleddes..

Sydsvenskan - 22 maj 15 kl. 16:03

Åklagaren: Han retade Bandidos

Mc-gängledaren retade upp Bandidos till den grad att han skulle mördas. Det var åklagare Kerstin Erikssons tes när rättegången om skottdramat i Hyllstofta inleddes..

Expressen - 18 jun 15 kl. 23:52

Medlemmar i mc-gäng pressas av polisen

Medlemmar som vill lämna mc-gängen Hells Angels och Bandidos pressas av polisen att tjalla på sina gamla vänner i gängen. Att tjalla kan innebära att avhopparen skriver på sin egen dödsdom. – Har du sett till att hela klubben hamnar i buren kan du räkna med att någon vill ta ditt liv, säger avhopparen Peter till Ekstrabladet..

Expressen - 31 maj 15 kl. 07:53

Byggde vapen åt Bandidos – döms igen

Karl Bendixon, 36, dömdes 2010 för att ha tillverkat kulsprutepistoler, så kallade rattlare, åt Bandidos. I mars dömdes han igen efter att polisen hittat 14 halvfärdiga k-pistar i hans verkstad utanför Helsingborg. – Han försökte utföra en leverans och för att klara att leverera så provade han sig fram, säger hans advokat Pontus Peyron..

GT - 15 jun 15 kl. 13:14

Bandidosmedlem får inte vapenlicens

GÖTEBORG. Medlemskap i ett kriminellt MC-gäng är inte förenligt med att ha vapenlicens. Det kommer kammarrätten i Göteborg fram till och häver ett tidigare beslut som gav en medlem i Bandidos MC Hisingen rätt att äga två gevär.

Expressen - 21 maj 15 kl. 04:55

Buggning bevis för Bandidos mordförsök

Genom att bugga Bandidos klubblokal kunde polisen avslöja mordförsöket på presidenten i det konkurrerande mc-gänget Rock Machine. På en bestämd tidpunkt trängde de två maskerade Bandidos-medlemmarna in i mc-gänget Rock Machines lokaler i Hyllstofta utanför Klippan. Målet för attacken var trebarnspappan Stefan Kubitov, 40.

Expressen - 22 maj 15 kl. 08:27

Tung polisbevakning vid mord-rättegången

De båda Bandidos-medlemmarna anklagas för att ha försökt mörda presidenten Stefan Kubatov i det konkurrerande mc-gänget i nordvästra Skåne. När rättegången startar på fredagen finns ett större polispådrag kring rättssalen i Helsingborgs tingsrätt. Bandidos-medlemmarna nekar till inblandning och någon teknisk bevisning för att de befunnit sig på platsen finns inte..

Expressen - 04 jun 15 kl. 22:50

Bandidosman pekar ut 25 av sina kamrater

När polisen började utreda en 49-årig ex-medlem i Bandidos började mannen snacka. Nu har mannen, som dömts till 7,5 års fängelse för bland annat bilbränder, väpnat rån och narkotikaförsäljning, namngivit minst 25 personer ur mc-miljön som delaktiga i grov brottslighet, rapporterar Ekstrabladet..

Expressen - 02 jun 15 kl. 15:59

Kravet bakom mordförsöket

HELSINGBORG. Bandidosledaren krävde bara en sak av Rock Machine - lämna era västar. Det var, enligt åklagaren, upptakten till ett avancerat dubbelspel och mordförsöket på Rock Machines Stefan Kubatov.

GöteborgsPosten - 10 maj 15 kl. 10:36

Karlavagnstornet tvingar bort Bandidos

Fastighetsägaren Ola Serneke vill bygga Nordens högsta hus på Lindholmen. Det medför att Bandidos tvingas bort..

YLE - 12 maj 15 kl. 10:21

Storoperation mot mc-gänget Bandidos i gång

Polisen meddelar på Twitter att en storoperation är på gång på olika håll i Finland. Operationen riktar sig mot personer som hör till MC-gänget Bandidos. Polisen har gjort och kommer att göra husrannsakningar till Bandidos lokaler.

YLE - 12 maj 15 kl. 10:21

Storoperation mot mc-klubben Bandidos

Polisen meddelar på Twitter att en storoperation är på gång på olika håll i Finland. Operationen riktar sig mot personer som hör till MC-klubben Bandidos. Polisen har gjort och kommer att göra husrannsakningar till Bandidos lokaler.

YLE - 12 maj 15 kl. 10:21

Polisen slog till mot Bandidos

En stor polisoperation riktad mot personer som hör till MC-gänget Bandidos genomförs på olika håll i Finland i dag. Polisen misstänker grova narkotikabrott. Centralkriminalpolisen meddelar på Twitter att en storoperation är på gång på olika håll i Finland.

Expressen - 12 maj 15 kl. 04:55

Medlem i Bandidos fick vapenlicens

Trots polisens protester fick en fullvärdig medlem i Bandidos vapenlicens. Mannen har sagt att han vill ha två gevär – ett kulgevär och ett hagelgevär – för att kunna jaga älg och småvilt vid sitt lantställe..

Expressen - 27 maj 15 kl. 12:13

Brian Sandberg ska opereras för cancer

Danmarks mest kände gängmedlem Brian Sandberg, 48 – som har varit med i både Hells Angels och Bandidos – har drabbats av cancer. På sin blogg skriver han: – Jag ska opereras nästa vecka. Detta blir mitt livs hårdaste kamp..

Expressen - 25 maj 15 kl. 11:54

Här försökte männen döda mc-presidenten

Bandidos kunde inte tolerera konkurrens i närområdet. Enligt åklagaren skickades två medlemmar ut för att mörda Rock Machines president Stefan Kubatov i Klippan. På måndagen ska presidenten med egna ord berätta om mordförsöket i Helsingborgs tingsrätt..

Nerikes Allehanda - 26 maj 15 kl. 11:02

Efter stort tillslag - knarkhandlare döms

Efter spaning och hemlig telefonavlyssning slog polisen till mot olika adresser i Karlskoga och Bandidos i Karlstad. Tre Karlskogabor döms nu för grovt narkotikabrott – enligt tingsrätten organiserad narkotikahandel..

UNT - 20 maj 15 kl. 13:37

Åtal för mordförsök i Skåne

Två medlemmar i mc-gänget Bandidos åtalas för mordförsök på en man i ett annat mc-gäng, Rock Machine..

Helsingborgs Dagblad - 20 maj 15 kl. 04:00

Bandidos-medlemmar åtalas idag

I dag åtalas tre män för ett mordförsök på mc-klubben Rock Machines ledare i höstas..

Sydsvenskan - 20 maj 15 kl. 02:00

Bandidos-medlemmar åtalas idag

I dag åtalas tre män för ett mordförsök på mc-klubben Rock Machines ledare i höstas..

GT - 10 maj 15 kl. 06:14

Miljardärens skrapa tvingar bort Bandidos

GÖTEBORG. Mc-gänget Bandidos tvingas bort från Lindholmen. – Deras verksamhet är inte förenlig med våra kärnvärden, därför ska de inte heller vara våra hyresgäster, säger fastighetsägaren byggmiljardären Ola Serneke.

SvD - 20 maj 15 kl. 13:37

Åtal för mordförsök i Skåne

Två medlemmar i mc-gänget Bandidos åtalas för mordförsök på en man i ett annat mc-gäng, Rock Machine. I september förra året överfölls mannen i en klubblokal i Hyllstofta utanför Klippan. Han blev slagen i huvudet och skjuten i lår och bål, rapporterar hd.

Expressen - 20 maj 15 kl. 21:20

Efter sex-chatten – nu öppnar Sandberg upp

Sexchatten kostade "Gucci-rockeren" Brian Sandberg, 48, platsen i Bandidos. Nu väljer mc-mannen att för första gången själv kommentera händelsen i en tv-intervju. – Jag har varit så jävla dum, det var helt onödigt, säger han i TV3-programmet "Frontalt"..

Sydsvenskan - 27 maj 15 kl. 20:52

Razzior mot mc-gäng i flera länder

Polis i flera länder har slagit till mot mc-relaterad brottslighet. Minst 20 personer greps i razzior på onsdagen. Misshandel, utpressning och penningtvätt finns bland brottsmisstankarna.

Helsingborgs Dagblad - 27 maj 15 kl. 20:52

Razzior mot mc-gäng i flera länder

Polis i flera länder har slagit till mot mc-relaterad brottslighet. Minst 20 personer greps i razzior på onsdagen. Misshandel, utpressning och penningtvätt finns bland brottsmisstankarna.

Expressen - 23 maj 15 kl. 09:50

Märket som kan fälla misstänkta skyttarna

Det konkurrerande mc-gänget Rock Machine skulle utplånas och dess ledare mördas. Två av Bandidos framstående medlemmar tog enligt åklagaren på sig uppgiften att utföra uppdraget. Men i rättssalen förnekar de all kännedom om händelsen.

Expressen - 20 maj 15 kl. 12:45

Bandidosmän åtalas för brutalt mordförsök

Mc-presidenten Stefan Kubatov, 40, sköts med tre skott i klubbens lokaler i Hyllstofta utanför Klippan. På onsdagen åtalades två medlemmar i mc-gänget Bandidos för attentatet. Gängledaren blev först slagen med en batong i huvudet.

Helsingborgs Dagblad - 22 maj 15 kl. 07:00

09.00: Direkt från rättegången mot Bandidosmän

Idag börjar rättegången om mordförsöket på en mc-gängledare som sköts med två skott i Hyllstofta.
Vår reporter Robert Dujmovic direktrapporterar från Helsingborgs tingsrätt med start 09.00.

Helsingborgs Dagblad - 20 maj 15 kl. 11:06

Bandidosmän åtalas för mordförsök

Två medlemmar i mc-gänget Bandidos åtalades på onsdagen för mordförsök på en ledare i mv-gänget Rock Machine i Hyllstofta utanför Klippan. En dåvarande medlem i Rock Machine åtalas för att ha hjälpt attentatsmännen..

Expressen - 29 apr 15 kl. 23:04

Bandidos bankir dog efter bråk på en krog

Bandidos bankir "Big Mac" Hansen fick flera dödligt våldsamma slag under ett krogbråk – ett på halsen som stoppade hans hjärta, ett annat som bröt näsbenet och fyllde hans strupe med blod. På onsdagen dömdes en 24-åring för dödsmisshandeln till lagens strängaste straff "förvaring på obestämd tid". Han har redan överklagat, uppger Ekstrabladet..

Helsingborgs Dagblad - 20 maj 15 kl. 13:38

Åtal för mordförsök i Skåne

Två medlemmar i mc-gänget Bandidos åtalas för mordförsök på en man i ett annat mc-gäng, Rock Machine. I september förra året överfölls mannen i en klubblokal i Hyllstofta utanför Klippan. Han blev slagen i huvudet och skjuten i lår och bål, rapporterar hd.

Sydsvenskan - 20 maj 15 kl. 13:38

Åtal för mordförsök i Skåne

Två medlemmar i mc-gänget Bandidos åtalas för mordförsök på en man i ett annat mc-gäng, Rock Machine. I september förra året överfölls mannen i en klubblokal i Hyllstofta utanför Klippan. Han blev slagen i huvudet och skjuten i lår och bål, rapporterar hd.Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.