Bandidos+MC+Sweden

Saturday, 18 April, 13:34

Nyheter om Bandidos+MC+Sweden

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 02 apr 15 kl. 06:42

Hans sexchatt blev droppen för Bandidos

"Gucci-rockeren" Brian Sandberg, 48, har blivit utslängd från Bandidos MC efter två år och tre månader hos de tidigare rivalerna. Han var förut en känd medlem i Hells Angels. Nu har han hamnat i så kallad "bad standing" i Bandidos efter att ha sex-chattat med en exfru till en annan Bandidos-medlem.

Expressen - 13 apr 15 kl. 11:42

Uteslöts ur Bandidos – ber nu om ursäkt

"Gucci-rockeren" Brian Sandberg, 48, slängdes ut ur Bandidos MC efter att ha sexchattat med en kvinna som tidigare var gift med en annan klubbmedlem. Nu ber han klubben om ursäkt på Facebook. – Jag beklagar det självklart och vill göra allt i min makt för att reda upp det, skriver han, enligt tidningen Ekstrabladet..

Expressen - I förrgår: 22:25

Passningen: Sök dig till en swingersklubb

"Gucci-rockeren" Brian Sandberg, 48, slängdes ut från Bandidos efter att ha sexchattat med en annan medlems exfru. Nu meddelar Bandidos Europapresident, Michael "Kokken" Rosenvold, att uteslutningen är definitiv. – Han kanske får överväga att söka till läsarredaktör för "Veckans Rapport" eller en swingersklubb, säger Michael Rosenvold till Ekstrabladet..

Expressen - 01 apr 15 kl. 06:44

Svek Hells Angels för Bandidos – kastas ut

För tre år sedan hoppade han av Hells Angels och anslöt till Bandidos. Men nu blir Danmarks mest kände mc-kille utan gäng. Enligt Ekstrabladet har Brian Sandberg, 48, kastats ut.

Helsingborgs Dagblad - 02 apr 15 kl. 16:08

Frias för skott mot Bandidos

För två veckor sedan släpptes den 29-årige Landskronabon ut häktet och nu har den friande domen kommit..

Expressen - 30 mar 15 kl. 07:13

Mc-gängens offensiv mot HA och Bandidos

Ännu ett nytt mc-gäng utmanar Bandidos och Hells Angels i Danmark: Det är tyska mc-klubben Gremium MC som nyligen öppnat en avdelning i Köpenhamn. Samtidigt har klubbar som Satudarah och Loyal To Familia under de senaste åren flyttat fram sina positioner i landet. Svensk polis ser inga tecken på att Gremium håller på att etablera sig i Sverige.

Helsingborgs Dagblad - 16 mar 15 kl. 16:29

Ännu en frias förattack mot Bandidos?

Åklagaren yrkade på tio års fängelse för skotten mot Bandidos. Men domstolen släppte den misstänkte..

Expressen - 15 mar 15 kl. 06:44

Uppgifter: Han leder fortfarande Bandidos

GÖTEBORG/HALMSTAD. Den 5 mars sköts en Bandidos-anhängare i Halmstad. Sedan dess har en kraftsamling skett från Bandidos.

Expressen - 15 mar 15 kl. 06:44

Mehdi Seyyed leder fortfarande Bandidos

GÖTEBORG/HALMSTAD. Den 5 mars sköts en Bandidos-anhängare i Halmstad. Sedan dess har en kraftsamling skett från Bandidos.

Expressen - 09 mar 15 kl. 19:44

Bandidos kopplas till skottdrama i Halmstad

Mannen i 30-årsåldern skottskadades i torsdags. I helgen dök ett stort antal medlemmar från Bandidos upp på brottsplatsen. – Vi fick in samtal från oroliga boende, säger Johanna Hassel, vakthavande befäl vid Hallandspolisen..

Expressen - 25 mar 15 kl. 20:55

Bandidosman åtalad i stor smuggelhärva

Över 700 kilo hasch och nästan fyra kilo kokain. Det misstänks nio män ha smugglat och haft för avsikt att sälja. Dansk polis menar att det rör sig om välorganiserad handel med narkotika.

Expressen - 13 mar 15 kl. 12:07

Skottskadad man har koppling till Bandidos

Polisen bekräftar att 30-åringen som sköts på Andersbergsområdet i Halmstad för en vecka sedan har koppling till Bandidos. En stor grupp från mc-gänget var ute på brottsplatsen i lördagen. – Nu var ju de måltavla, säger Mikael Ljung, kommissarie vid underrättelsegruppen i Halland.

Helsingborgs Dagblad - 04 mar 15 kl. 07:32

Ny rättegång för skott mot Bandidos

I dag är det dags för tredje rättegången när det gäller attentatet mot Bandidos i Helsingborg..

Expressen - 05 mar 15 kl. 18:34

Bandidos-ledarens falska polisbil säljs

Bandidos-ledaren Mehdi Seyyed, 40, stoppades nyligen i en falsk polisbil. Nu säljs det uppmärksammade fartmonstret på Blocket. – Intresset är jättestort, säger säljaren..

Expressen - 20 mar 15 kl. 06:09

Från nazist till Hells Angeles – nu dömd

Han är nazisten som blev krigsminister i Bandidos – och som senare gick till Hells Angels. Nu har dansken Thomas Nakaba, 44, dömts till fängelse i två år och nio månader efter ett brutalt gisslandrama i Köpenhamn där bytet kunde ha blivit 2,3 miljoner danska kronor. – Jag är nöjd med straffet.

Expressen - 20 mar 15 kl. 06:09

Från nazist till Hells Angels – nu dömd

Han är nazisten som blev krigsminister i Bandidos – och som senare gick till Hells Angels. Nu har dansken Thomas Nakaba, 44, dömts till fängelse i två år och nio månader efter ett brutalt gisslandrama i Köpenhamn där bytet kunde ha blivit 2,3 miljoner danska kronor. – Jag är nöjd med straffet.

Helsingborgs Dagblad - 20 feb 15 kl. 11:10

Efterlyst för skott mot Bandidos gripen

Efter närmare två år på flykt har en 29-årig man från Landskrona som misstänks för ett skottattentat mot mc-gänget Bandidos gripits av polisen..

Dalarnas tidningar - 22 feb 15 kl. 20:01

Bandidos måste flytta ut

Frågan om Bandidos klubblokal i Borlänge har nu för första gången varit uppe till behandling i byggnadsnämnden..

GT - 15 mar 15 kl. 23:24

Mässa lockade MC- gäng – skapade bråk

Tatueringsmässan i Trollhättan lockade långt fler än vad man kanske tänkt. Under mässhelgen cirkulerade ett 40-tal personer från såväl Bandidos som Hells Angels på mässan och på stadens krogar. Och enligt polisen ska Hells Angels och undergruppen Red & White Crew ha skapat kaos både fredagen och lördagen under krogrundorna.

Expressen - 28 feb 15 kl. 06:27

Fyndet hos Bandidos: En hel vapenarsenal

Polisen stoppade en misstänkt narkotikapåverkad person som lämnade Bandidos lokal på Fortunavägen i Malmö. Efter snabbt beslut om husrannsakan gick polisen in och hittade rena vapengömman: armborst, pilbåge, jaktgevär, ammunition, sprängutrustning – och en Kalasjnikov-replika. En Bandidosmedlem döms nu till fängelse, bland annat för vapenbrott..

Expressen - 20 feb 15 kl. 12:50

Man gripen för skotten mot Bandidos lokaler

För fyra år sedan besköts Bandidos lokal i Helsingborg. Skytten uppges ha avlossat femton skott innan han tillsammans med sin kompanjon försvann på motorcykel. Nu har en 29-åring man gripits misstänkt för dådet, enligt Helsingborgs Dagblad..

Nerikes Allehanda - 17 feb 15 kl. 21:03

Tre häktade efter razzia mot Bandidos

Flera personer med kopplingar till mc-gänget Bandidos greps när polisen slog till mot lokaler Karlskoga och Karlstad..

Expressen - 10 mar 15 kl. 08:02

MC-bossens kamp för sina fängelsepengar

Förra veckan vann Bandidos-mannen Brian Sandberg ersättningstvisten mot staten och får 127 000 kronor skattefritt för att ha suttit oskyldigt häktad. Men nu väljer åklagaren att överklaga beslutet. "Systemet gör allt för att irritera och förfölja min person", skriver Brian Sandberg på Facebook som citeras av Ekstrabladet..

GT - 05 mar 15 kl. 18:34

Bandidosbossen stoppad i falsk polisbil – nu säljs den

Bandidos-ledaren Mehdi Seyyed, 40, stoppades nyligen i en falsk polisbil. Nu säljs det uppmärksammade fartmonstret på Blocket. – Intresset är jättestort, säger säljaren..

GT - 11 feb 15 kl. 09:40

Grov misshandel vid Bandidos klubblokal

En person misshandlades svårt utanför Bandidos lokaler i Karlstad. Minst tre personer deltog i misshandeln. Nu har en Bandidosmedlem anhållits för misshandeln, skriver Värmlands Folkblad..

Aftonbladet - 20 feb 15 kl. 13:21

Efterlyst för skott mot Bandidos – har gripits

Misstänkte gärningsmannen var på flykt i flera år.

Dalarnas tidningar - 23 feb 15 kl. 05:01

DT Puls: Bandidos tvingas lämna lokal

Mer i programmet:.

Expressen - 01 mar 15 kl. 09:40

Mordet som utlöste ett krig mellan mc-gäng

Så började krigen mellan danska mc-gängen och bråken mellan rivalerna Hells Angels och Bandidos. Under de senaste 50 åren har krigen mellan olika mc-gäng plågat Danmark. På ena sidan har oftast Hells Angels stått – motståndarna har varierat med åren.

Expressen - 08 feb 15 kl. 15:28

Bandidos ex-president hörde av sig till polis

Han var spårlöst försvunnen i ett halvår och svensk polis förberedde en internationell efterlysning. Nu har Bandidos förra Europapresident Jim Tinndahn, 54, genom sin advokat plötsligt hört av sig till polisen. På torsdag i nästa vecka är han kallad till ett förhör hos trafikpolisen i Skåne..

Sydsvenskan - 31 jan 15 kl. 23:19

Polis redo när Bandidos firar 20 år i Sverige

Mc-klubben Bandidos i Helsingborg firade på lördagen att det var 20 år sedan klubben bildades. Polisen höll ett öga på festplatsen..

Helsingborgs Dagblad - 31 jan 15 kl. 23:19

Polis redo när Bandidos firar 20 år i Sverige

Mc-klubben Bandidos i Helsingborg firade på lördagen att det var 20 år sedan klubben bildades. Polisen höll ett öga på festplatsen..

Sydsvenskan - 20 feb 15 kl. 15:46

Ny rättegång om Bandidosskott

I närmare två års tid hade en 29-årig Landskronabo varit på flykt när han i torsdags greps av polisen. Mannen är misstänkt för att tillsammans med en kamrat ha avlossat 15 pistolskott mot mc-gängets Bandidos klubblokal en sommarnatt för snart fyra år sedan. Kamraten friades nyligen i två rättegångar men i och med gripandet av 29-åringen blir det ännu en rättegång om skottdramat..

Expressen - 04 feb 15 kl. 23:19

Bandidos ex-president nu redo att samarbeta

Jim Tinndahn, mc-klubben Bandidos före detta president, är misstänkt för bland annat grovt vållande till annans död efter en bilkrasch med dödlig utgång utanför Malmö. Sedan i somras har han hållit sig undan skånsk polis, som därför inte har kunnat avsluta utredningen. Men nu uppger danska Ekstrabladet att ex-presidenten och Bandidos-veteranen har gett sig tillkänna – och är redo att samarbeta.

Expressen - 30 jan 15 kl. 20:36

Bandidos-klubb firar 20 år – polisbevakas

Sveriges första Bandidos-klubb firar sitt 20-års jubileum under lördagen. Flera hundra festdeltagare från både Sverige och resten av Europa väntas till organisationens lokaler i Helsingborg. Samtidigt laddar polisen för intensiv bevakning runt festplatsen.

GT - 24 jan 15 kl. 06:40

Bandidos ex-president jagas för dödskrasch

Bandidos tidigare president, Jim Tinndahn, 53, körde av vägen och voltade ut i terrängen. 34-årige Carlos Åkesson satt som passagerare i framsätet och ådrog sig svåra hjärnskador. Nyligen avled Carlos Åkesson och i går begravdes han.

Expressen - 24 jan 15 kl. 06:40

Bandidos ex-president jagas för dödskrasch

Bandidos tidigare president, Jim Tinndahn, 53, körde av vägen och voltade ut i terrängen. 34-årige Carlos Åkesson satt som passagerare i framsätet och ådrog sig svåra hjärnskador. Nyligen avled Carlos Åkesson och i går begravdes han.

Expressen - 09 jan 15 kl. 20:59

Polisen JO-anmäld av Bandidos efter tillslag

På onsdagen i Luciaveckan slog Skånepolisen till mot Bandidos högkvarter i Helsingborg och grep två män för mordförsök. Samtidigt gjordes en husrannsakan - som nu lett till en JO-anmälan mot polisen. – De kan inte behandla oss hur som helst bara för att vi är Bandidos.

Expressen - 16 jan 15 kl. 17:15

Bandidos-medlemmar får fängelse efter hot

Bilaffären gick inte som 57-åringen hade tänkt. Då kontaktade han två Bandidos-medlemmar för att få in de 120 000 danska kronorna som han ansåg sig ha rätt till. Men utpressningen slutade i rättssalen – och nu har såväl 57-åringen som gängmedlemmarna dömts till fängelse..

DalaDemokraten - 14 jan 15 kl. 09:00

Fängslad Bandidos-ledare upptaxerad för skattefusk

34-åringen har varit aktivt kriminell sedan tidiga tonår och har som mest avtjänat sju års fängelse för medhjälp till mord i ett uppmärksammat fall i Falun. Han tillhörde då det kriminella nätverket Bandidos och dömdes tillsammans med ett par gängkamrater för att ha mördat en konkurrent i en lokal de disponerade i Falun..

Expressen - 14 jan 15 kl. 15:13

Bandidos-män gripna för mordet på Edin, 22

22-årige Edin Fakic mördades i sitt hem. Han sköts med en kula genom ett fönster. Nu har två Bandidosmedlemmar gripits misstänkta för inblandning i mordet.

Expressen - 02 jan 15 kl. 19:39

Par misshandlades – vid bråk om mc-gäng

TORSBY. Under en timmes tid ska ett par ha misshandlats under tortyrliknande förhållanden. Striden ska ha startat efter en diskussion om Hells Angels och Bandidos.

GT - 16 jan 15 kl. 22:19

Bandidossupportrar planerade hämnd

ÅMÅL. Beväpnade med en kofot, fälgnyckel och bogserögla försökte medlemmarna i en av Bandidos supporterklubbar bryta sig in i en lägenhet i Åmål. Enligt åklagaren var planen att misshandla de som befann sig där inne - för att hämnas en tidigare misshandel.

Helsingborgs Dagblad - 10 jan 15 kl. 14:00

Tillslag mot narkotikasmugglare

Dansk polis har slagit till mot en liga som misstänks ha smugglat narkotika mellan Danmark och Norge. Två män som hade sex kilo hasch och två kilo ecstasy i bilen greps vid färjan i Helsingör under natten till lördagen. Senare greps ytterligare fyra män i Köpenhamnsområdet, rapporterar nyhetsbyrån Ritzau.

HBL - 14 jan 15 kl. 16:56

Tre män fick fängelse för grovt rån

En del av de dömda hör till Bandidosgänget. Tingsrätten i Uleåborg dömde i dag över tio män som var inblandade i en omfattande brottshärva. Enligt domstolen hörde en del av de dömda till det kriminella Bandidosgänget.

BT - 10 jan 15 kl. 13:58

Tillslag mot narkotikasmugglare

Dansk polis har slagit till mot en liga som misstänks ha smugglat narkotika mellan Danmark och Norge. Två män som hade sex kilo hasch och två kilo ecstasy i bilen greps vid färjan i Helsingör under natten till lördagen. Senare greps ytterligare fyra män i Köpenhamnsområdet, rapporterar nyhetsbyrån Ritzau.Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.