Bandidos

Saturday, 19 April, 16:50

Nyheter om Bandidos

Sortering: Relevans | Senaste
DalaDemokraten - 13 apr 14 kl. 17:00

Bandidos-ledare häktad för misshandel av kvinna

borlänge/smedjebacken Bandidos etablering i Borlänge har stött på hinder. Den lokale ledaren sitter häktad – för kvinnomisshandel. Det är en 34-årig.

Dalarnas tidningar - 10 apr 14 kl. 19:46

Kommunen vill ha bort Bandidos

Polisen har fastigheten under uppsikt. Och kommunen planerar att utreda verksamheten då tillstånd saknas för att använda huset som klubblokal. Målet är att få bort Bandidos från Borlänge..

Dalarnas tidningar - I förrgår: 13:50

Fler brottsmisstankar mot Bandidosledare

Den 34-åring som uppges ha en ledande roll inom Bandidos 
i Borlänge är misstänkt för ännu ett brott. Nu åtalas han för hot mot tjänsteman..

Dalarnas tidningar - 14 apr 14 kl. 20:05

Häktad för kvinnomisshandel och hot

En 34-åring som uppges ha en ledande roll inom Bandidos nyetablering i Borlänge sitter sedan den 4 april häktad som misstänkt för grov misshandel och olaga hot..

Helsingborgs Dagblad - Igår: 10:44

Skott i benet för nedstänkt jacka

När biltvättaren råkade stänka ned fordonsägarens skinnjacka fick han ett slag över näsan och ett pistolskott genom ena benet. Nu har den 34-årige bilägaren, med kopplingar till Bandidos i Malmö, och två 18-åringar åtalats för mordförsök alternativt grov misshandel, rapporterar lokala nyhetsmedier. Händelsen utspelades den 1 november förra året vid en bilvårdsanläggning i Malmö..

DalaDemokraten - 13 apr 14 kl. 17:00

Flera brottsmisstankar kring Bandidos-lokalen

borlänge Polisen ägnade lördagskvällen och natten mot söndagen speciellt intresse åt gamla tvätten vid Lekattgatan, som nu misstänks vara tillhåll för.

Dalarnas tidningar - 13 apr 14 kl. 15:05

Flera ingripanden vid klubblokalen

Knivar, tårgas och våldsamt motstånd. Polisen har gjort flera ingripanden i anslutning till Bandidos klubblokal under helgen. – Det ska inte vara bekvämt för dem, säger en polisman på plats..

Expressen - 15 apr 14 kl. 06:29

"Det är med oändlig smärta vi ser vår son"

Nu närmar sig åtalet mot Bandidos expresident Jim Tinndahn för den svåra trafikolyckan i Malmö för ett och ett halvt år sedan. Hans medpassagerare ligger fortfarande orörlig, med bestående hjärnskador i sin säng på serviceboendet i Helsingborg. - Han kan andas själv, men inte tala, inte äta.

Dalarnas tidningar - 21 mar 14 kl. 06:56

Kommunen: "Vi kan inte stoppa Bandidos"

Bandidos etablering i Borlänge är inget som kommunen välkomnar. – Det är olyckligt, säger kommunalrådet Kenneth Persson (S)..

Kristianstadsbladet - Igår: 10:42

Skott i benet för nedstänkt jacka


När biltvättaren råkade stänka ned fordonsägarens skinnjacka fick han ett slag över näsan och ett pistolskott genom ena benet.Nu har den 34-årige bilägaren, med kopplingar till Bandidos i Malmö, och två 18-åringar åtalats för mordförsök alternativt grov misshandel, rapporterar lokala nyhetsmedier.Händelsen utspelades den 1 november förra året vid en bilvårdsanläggning i Malmö.

BT - Igår: 10:42

Skott i benet för nedstänkt jacka

När biltvättaren råkade stänka ned fordonsägarens skinnjacka fick han ett slag över näsan och ett pistolskott genom ena benet. Nu har den 34-årige bilägaren, med kopplingar till Bandidos i Malmö, och två 18-åringar åtalats för mordförsök alternativt grov misshandel, rapporterar lokala nyhetsmedier.Händelsen utspelades den 1 november förra året vid en bilvårdsanläggning i Malmö.

Dalarnas tidningar - 19 mar 14 kl. 23:00

Polisen tror att de hittat Bandidos lokal

Bandidos är på väg att etablera sig i Borlänge. Klubben kan ha hittat en lokal. – Vi är medvetna om att de är på väg till Borlänge, säger Bosse Nyberg vid Polisen Dalarna..

Skånskan - 26 mar 14 kl. 16:05

Medlem i Bandidos dömd för misshandel

Slog en ordningsvakt på Björka loge flera gånger enligt domen..

Kristianstadsbladet - 26 mar 14 kl. 07:30

Husköpare vill vara anonym

Foto: TT/Frank Augstein
Huset i Everöd, som Bandidos var och tittade på, är under försäljning. Säljaren Magnus Billstein, som äger huset, säger på tisdagen till Kristianstadsbladet att han har en köpare som vill vara anonym.
– Jag har ingen kommentar om köparen, säger Magnus Billstein.

Sydsvenskan - 13 mar 14 kl. 18:35

Efterlyst greps i Bandidos lokal

Polisen gjorde under torsdagen ett tillslag mot mc-klubben Bandidos lokal på Fortuna i östra Malmö. Vid husrannsakan, då man egentligen letade efter narkotika, upptäcktes en efterlyst man i lokalen..

Expressen - 13 mar 14 kl. 22:00

Razzia mot Bandidos – efterlyst man greps

Skånepolisen slog till med full kraft mot Bandidos klubblokal utanför Malmö på torsdagseftermiddagen. Tungt beväpnad polis stormade lokalen på en given signal. - En efterlyst person fanns i klubbhuset och greps, säger polisens informatör Marie Persson..

Dalarnas tidningar - 21 mar 14 kl. 06:08

"Det kan kännas olustigt"

Bandidos etablering i Borlänge är inget som kommunen välkomnar. – Det är olyckligt, säger kommunalrådet Kenneth Persson (S)..

Expressen - 28 mar 14 kl. 06:33

Bandidosgruppering hotar att "skjuta först"

En man i 35-årsåldern sköts av polis vid ett ingripande i Färgelanda. Mannen knyts till Romano mc - en supporterklubb till Bandidos. Nu varnar polisen internt om att Romanosfären pratar om att skjuta först vid framtida polisingripanden.

Expressen - 25 mar 14 kl. 23:01

HA-presidenten levde familjeliv innan döden

Hells Angels-presidenten Michael Brokside skrev in sig i historieböckerna när han deltog i mordet på Bandidos-medlemmen Uffe Larsen på Kastrup 1996. Han tog på sig hela skulden och fick 16 år för mordet. Och respekt i gängmiljön som han haft med sig fram till sin död för knappt två veckor sedan.

Skånskan - 13 mar 14 kl. 20:00

Polisen hittade efterlyst man i Bandidos lokal

Men ingen narkotika – som var skälet till tillslaget..

Nerikes Allehanda - 13 mar 14 kl. 17:34

Bandidossupportrar etablerade i Hallsberg?

Bandidos supporterklubb i Diablos MC ska ha etablerat sig i Hallsbergs kommun. Mc-klubben sägs ha skaffat sig en lokal mellan Pålsboda och Sköllersta..

Nya Wermlands Tidningen - 18 mar 14 kl. 10:41

Polisens kula gick rakt in i Kajs hus

Ett av polisens skott som avfyrades under natten till söndag, då en 40-årig man skottskadades i Stigen, gick igenom en husvägg. – På morgonen när jag tittade ut genom fönstret trampade jag på kulan, säger husägaren Kaj Utberg. Läget för mannen, som enligt uppgifter till GT är med i en västsvensk supporterklubb till Bandidos, var under gårdagen allvarligt men inte livshotande..

GT - 17 mar 14 kl. 07:29

Bandidosman sköts av polis i Färgelanda

FÄRGELANDA. Den efterlyste mannen försökte fly över en bro - men blev skjuten av polisen. Efter helgens drama i Färgelanda vårdas han på sjukhus med allvarliga skador.

Expressen - 14 mar 14 kl. 22:51

Fruktar nytt mc-krig ledarens självmord

Michael Brokside var arkitekten bakom fredsuppgörelsen med Bandidos. Och det var han som såg till att det helt nyligen skapades en vapenvila med den nya kriminella organisationen Satudarah. - Nu vet ingen hur framtiden blir.

Expressen - 25 feb 14 kl. 06:28

Everöds-hus kan bli Bandidos nya lokal

Everöd kan bli Bandidos nya fäste i östra Skåne. Mc-klubben är spekulanter på en större fastighet i samhället. Ägaren räknar med att affären ska vara avklarad inom en vecka.

Expressen - 20 feb 14 kl. 10:49

Bandidos letar efter en ny klubblokal i Skåne

Mc-gänget Bandidos letar lokal i Everöd I helgen tittade representanter från klubben på en villa i byn och enligt säljaren kommer en president snart att syna huset. – Jag hoppas på en affär de närmsta veckorna, säger ägaren till Kristianstadsbladet..

Nya Wermlands Tidningen - 03 mar 14 kl. 17:16

X-team festade i Parkhallen

I fredagskväll höll Bandidos undergrupp X-team fest i Parkhallen. Polisen fanns på plats för att kontrollera att allt gick lugnt tillväga samt för att identifiera festdeltagarna..

Helsingborgs Dagblad - 24 feb 14 kl. 10:45

Dotter hotade mor med mc-gäng

En kvinna i 30-årsåldern har åtalats för att ha ofredat sin mor med vulgära sms och för att ha hotat modern med mc-gänget Bandidos..

Expressen - 02 mar 14 kl. 17:18

Fruktade fullt krig – nu är mc-konflikten över

Efter en vecka med våldsamma konfrontationer har de kriminella mc-gängen i Danmark slutit fred. Enligt tidningen Ekstrabladet har Hells Angels suttit ner och rökt fredspipa med den nyetablerade rivaliserande klubben Satudarah MC. Även Bandidos ska ha varit med på mötet..

Kristianstadsbladet - 24 feb 14 kl. 12:03

Klicktoppen vecka 8

Foto: TT/Skånemedia
En nöjesartikel om spelet "Flappy bird" tog sig upp på förstaplatsen i förra veckans klicktopp. En artikel om Bandidos och en uppföljningsartikel om lyxhuset i Åhus kommer strax därefter. Här är förra veckans tio mest klickade artiklar på kristianstadsbladet.

NT - 20 feb 14 kl. 10:24

Vittnet: "Jag skulle göra om det igen - utan tvekan"

Anna, 42, valde att vittna trots att Bandidos-anhängarna satt på åhörarplats i rättssalen. "En av männen psykade mig", säger hon..

Kristianstadsbladet - 20 feb 14 kl. 08:00

Bandidos är spekulanter på Everödshus

Foto: Frank Augstein
I helgen var representanter från Bandidos och tittade på en villa i Everöd. Enligt säljaren kommer en president från mc-gänget snart ut för att syna huset i byn.
Att spekulanterna på huset kom från Bandidos framgick enligt säljaren av kläderna de bar.

Corren - 18 feb 14 kl. 09:39

Hon vågade vittna - trots hoten

När Anna, 42, kom till Linköpings tingsrätt för att vittna i egenskap av brottsoffer fick hon en otrevlig överraskning. Flera medlemmar i mc-klubben Bandidos hade kommit till domstolen..

Expressen - 02 feb 14 kl. 22:30

Slängs ut ur Bandidos efter blodigt knivbråk

Mannen som höggs ner med kniv på Nørrebro förra veckan var nära vän med förre Hells Angels-ledaren Brian Sandberg. Mordförsöket på honom bottnar sannolikt i en personlig konflikt med ett annat gäng, skriver Ekstrabladet. Enligt tidningen slängdes den 41-årige mannen ut ur Bandidos efter överfallet..

Expressen - 14 feb 14 kl. 09:00

Hittade HA-medlems arm vid strandkanten

En avskuren, tatuerad arm har flutit i land vid Rhens strand i tyska staden Duisburg. Offret har identifierats och armen visar sig tillhöra en försvunnen medlem i Hells Angels, skriver Ekstrabladet. Polisen tror att det handlar om hämnd mot en 32-årig man som ville gå över till konkurrerande mc-gänget Bandidos..

GöteborgsPosten - 07 feb 14 kl. 12:01

Bandidosmedlem dömd för parfymstöld

En medlem i Bandidos, och en av hans underhuggare, döms för att ha stulit herrparfymer till ett värde av 400 000 kronor. En tredje ung man med koppling till mc-gänget frias..

Expressen - 23 jan 14 kl. 07:41

Bandidos har flyttat in hos danska Banverket

Mc-gänget Bandidos har skaffat ett nytt högkvarter i Nyköbing Falster i södra Danmark. Huset tillhör det statliga danska Banverket, som inte visste vem de hyrde ut till..

Expressen - 23 jan 14 kl. 07:41

Bandidos har skaffat sig ett nytt högkvarter

Mc-gänget Bandidos har skaffat ett nytt högkvarter i Nyköbing Falster i södra Danmark. Huset tillhör det statliga danska Banverket, som inte visste vem de hyrde ut till..

Helsingborgs Dagblad - 30 jan 14 kl. 12:08

Rättegång om skott mot Bandidos inställd

Internationellt efterlyst 28-åring dök inte upp.

Helsingborgs Dagblad - 17 dec 13 kl. 15:27

Branden var attack mot Bandidos

Branden som totalförstörde danska Bandidos högkvarter i Helsingör var anlagd. Tre veckor senare mördas en ung man i staden Nästved. Nu fruktar polisen att brotten hänger ihop och att konflikten mellan Bandidos och en annan mc-klubb eskalerar..

Expressen - 27 dec 13 kl. 06:47

Bandidospresidenten mördad av krypskytt

Klockan 16.41 den 17 juli för 18 år mördade en krypskytt Bandidos svenske president, Michael Ljunggren, 33 från Helsingborg. Ingen av hans vänner i Bandidos har hjälpt polisen att finna hans mördare.

Dalarnas tidningar - 13 dec 13 kl. 07:29

Dödshotade polis – skyllde på Bandidos

En man har dömts till dagsböter för att ha dödshotat en polis via mejl. Själv skyller han på att Bandidos tvingade honom att skicka mejlet..

GT - 17 dec 13 kl. 06:32

Maktkamp riskerar att blossa upp i Bandidos

VÄNERSBORG. Förre Chicanos-presidenten släpps ur fängelset. Polisen befarar en intern maktkamp inom Bandidos undergrupp Chicanos Trestad.

GT - 04 jan 14 kl. 17:57

Här lastar ligan knark för miljoner – greps

Här lastar den dömde Landvetterrånaren från Göteborg, med kopplingar till Bandidos, över narkotika i en svensk hyrbil på en parkeringsplats utanför Köpenhamn - omedveten om att dansk polis fotograferar honom. Knarket, med ett marknadsvärde på 15 miljoner kronor, hade 44-åringen hämtat tillsammans med en norsk kompis i Amsterdam. Några timmar senare grips de tre misstänka narkotikasmugglarna av piketpoliser med dragna vapen i Göteborg..

Nya Wermlands Tidningen - 14 dec 13 kl. 06:00

Risk att Romano närmar sig Bandidos

Flera personer från Filipstad har deltagit i gängkonflikten i Örebro mellan Black Cobra och Romano. Nu fruktar polisen att Romano i Filipstad tar ytterligare steg mot Bandidos och att gängkonflikten ska sprida sig till Värmland..Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?