Bandidos

Thursday, 27 November, 02:27

Nyheter om Bandidos

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 16 nov 14 kl. 06:33

Experten varnar: kan bli en hämndattack

Författaren Lasse Wierup utgår från att Bandidos betraktar mordförsöket på Bandidos-ledaren som ett angrepp på hela organisationen.
Risken att Bandidos slår tillbaka anses stor.
– De diskuterar säkert hämnd.

Expressen - 15 nov 14 kl. 09:25

Sanningen om hoten & våldet i Bandidos

Bandidos mc är ett av världens största enprocentsgäng. Här ger en av den kriminella mc-organisationens medlemmar en exklusiv intervju med GT, för att ge en annan bild än den "glorifiering" han tycker finns av Bandidos. Han berättar i stället om en organisation där hot och våld mellan klubbmedlemmarna är vardag.

Dalarnas tidningar - I förrgår: 20:11

Bandidos ska ut ur lokalen

Det har gått över ett halvår sedan fastighetsägaren ansökte om bygglov, ett tillstånd för ändrad användning..

Sydsvenskan - 20 nov 14 kl. 17:44

Fler våldsdåd befaras

Polisen försöker nu förhindra en upptrappning av konflikten kring mc-gänget Bandidos.
Efter skottlossningen och sprängningen de senaste dagarna skärps insatserna mot gänget..

Expressen - 06 nov 14 kl. 10:59

Polis slog till mot Bandidos lokaler

Polisen har slagit till mot mc-klubben Bandidos lokal i Öxnered i Vänersborg. En eller flera av medlemmarna misstänks vara inblandade i en stöldutredning och i lokalen hittades vad man tror är stöldgods. Dessutom fick en man i 30-årsåldern följa med till polisstationen.

Skånskan - 17 nov 14 kl. 16:58

Ännu ingen gripen för mordförsöket


Polisen har ännu inte gripit någon misstänkt för mordförsöket i Malmö på en ledare inom mc-klubben Bandidos..

GT - 17 nov 14 kl. 07:46

Polisen: Otrygghet istället för trygghet

Tryggheten och gemenskapen lockar många unga män till Bandidos. Men skenet bedrar. – I stället för den här tryggheten de trodde fanns finner de otryggheten, säger Amir Rostami, polis och gängforskare..

SvD - 15 nov 14 kl. 16:27

Skottskadad kan tillhöra mc-gäng

Läget beskrivs fortfarande som allvarligt men stabilt för den man i 25-årsåldern som skadades i samband med en skottlossning i Malmö under natten till lördag. Enligt Kvällsposten pekar flera källor ut offret som en högt uppsatt person inom mc-gänget Bandidos..

DN - 15 nov 14 kl. 05:45

Bandidosledare skjuten i Malmö”

Läget beskrivs fortfarande som allvarligt men stabilt för den man i 25-årsåldern som skadades i samband med en skottlossning i Malmö under natten till lördag. Enligt Kvällsposten pekar flera källor ut offret som en högt uppsatt person inom mc-gänget Bandidos..

Expressen - 15 nov 14 kl. 15:50

Bandidosledare skjuten i Malmö

Den man i 25-årsåldern som sköts i Malmö natten mot lördag är en högt uppsatt person inom Bandidos. Det säger flera av varandra oberoende källor till Kvällsposten. – Vi kommenterar inte vem personen är, säger Maya Forstenius, informatör vid Skånepolisen..

GT - 17 nov 14 kl. 07:46

Varningen till unga: Gå inte med

Bandidos mc växer och nyligen startades en ny avdelning upp i Trestad som en del i detta. Här berättar en Bandidosmedlem för GT om hjärntvätt, förnedringsuppdrag och om hur man som prövomedlem bryts ner för att byggas upp till yrkeskriminell. – Det är människor som man ser vars liv är lite på glid men som senare blir ett rent helvete, säger han till GT om vilka som det kriminella mc-gänget värvar..

GöteborgsPosten - 25 okt 14 kl. 22:08

SD-politiker tidigare i Bandidos

Sverigedemokraternas nyvalde ledamot av kommunstyrelsen i Svenljunga är en tidigare gängkriminell medlem av Bandidos..

DN - 25 okt 14 kl. 20:29

SD-politiker tidigare i Bandidos

En 42-årig man som är ny kommunstyrelseledamot för Sverigedemokraterna (SD) i en västsvensk kommun har ett tungt kriminellt förflutet och var tidigare president i en avdelning för mc-gänget Bandidos, skriver bt.se..

UNT - 25 okt 14 kl. 20:16

SD-politiker tidigare i Bandidos

En 42-årig man som är ny kommunstyrelseledamot för Sverigedemokraterna (SD) i en västsvensk kommun har ett tungt kriminellt förflutet och var tidigare president i en avdelning för mc-gänget Bandidos, skriver bt..

SvD - 25 okt 14 kl. 20:16

SD-politiker tidigare i Bandidos

En 42-årig man som är ny kommunstyrelseledamot för Sverigedemokraterna (SD) i en västsvensk kommun har ett tungt kriminellt förflutet och var tidigare president i en avdelning för mc-gänget Bandidos, skriver bt.se..

Sydsvenskan - 15 nov 14 kl. 16:31

Bandidostopp skjuten med flera skott

En man i 25-årsåldern sköts med flera skott på Västra Hindbyvägen under natten mot lördagen. Enligt uppgift till Sydsvenskan är mannen högt uppsatt i Bandidos..

Expressen - 15 nov 14 kl. 20:43

Ivana, 62: Orolig för att vara på fel plats

Natten mot lördag sköts en man i 25-årsåldern, som enligt uppgifter till Kvällsposten är ledare inom Bandidos, i Malmöstadsdelen Almhög. Under lördagskvällen begav sig Kvällsposten ut i området för att prata med de boende. – Man är alltid orolig för att man ska befinna sig på fel plats vid fel tillfälle, säger Ivana Bolmeson, 62..

SR - 25 okt 14 kl. 20:52

SD-politiker tidigare medlem i Bandidos

En ny kommunstyrelseledamot för Sverigedemokraterna i Svenljunga har tidigare varit president för en av mc-gänget Bandidos lokalavdelningar och har avtjänat flera fängelsedomar bland annat för grovt narkotikabrott, skriver Borås Tidning på nätet..

GT - 27 okt 14 kl. 12:21

Då: Bandidos-ledare Nu: Politiker för SD

För två år sedan kom Micael Persson, den före detta Bandidos-ledaren i Borås, ut från fängelset. I måndags valdes han in i kommunstyrelsen i Svenljunga. I Borås Tidning berättar den förre Bandidos-presidenten nu om sitt politiska engagemang.

BT - 06 nov 14 kl. 09:51

Bandidosvilla såld till barnfamilj

Knattar tar snart över efter knuttar när den så kallade Bandidosvillan i Huddinge nu har sålts till en barnfamilj. Kommunens kamp för att vräka mc-gänget tog närmare två år. - Det känns jätteskönt att kunna sätta punkt för hela den här trista historien.

BT - 06 nov 14 kl. 09:53

Bandidosvilla såld till barnfamilj

Knattar tar snart över efter knuttar när den så kallade Bandidosvillan i Huddinge nu har sålts till en barnfamilj. Kommunens kamp för att vräka mc-gänget tog närmare två år. – Det känns jätteskönt att kunna sätta punkt för hela den här trista historien.

GT - 31 okt 14 kl. 07:12

Polisen: ”Bandidos har tappat i anseende”

Bandidos växer sett till antalet nya klubbar. Men samtidigt berättar polisen nu om hur den kriminella mc-klubben förlorat mycket av den maktposition de hade för några år sedan. – De har tappat kraftigt i anseende bland andra grupperingar.

Helsingborgs Dagblad - 25 okt 14 kl. 20:18

SD-politiker tidigare i Bandidos

En 42-årig man som är ny kommunstyrelseledamot för Sverigedemokraterna (SD) i en västsvensk kommun har ett tungt kriminellt förflutet och var tidigare president i en avdelning för mc-gänget Bandidos, skriver bt.se. Enligt en kartläggning gjord av tidningen 2007 var mannen den ende i avdelningen med rätt att bära Bandidosväst, som fullvärdig medlem..

GT - 14 nov 14 kl. 06:28

Nytt gäng på plats – kan ha lett till mc-krig

VÄRMLAND. Skadegörelse och mordbrand - våldsdåden mot mc-gänget Gremiums klubblokal har avlöst varandra sedan de etablerat sig i Värmland. Nu utreder polisen om Bandidos eller Hells Angels ligger bakom attackerna i ett försök att driva bort dem från länet.

Dalarnas tidningar - 06 nov 14 kl. 15:38

Åklagare överklagar Bandidos-dom

Rättegången pågick under en månads tid efter en omfattande polisutredning..

BT - 15 nov 14 kl. 16:27

Skottskadad kan tillhöra mc-gäng

Läget beskrivs fortfarande som allvarligt men stabilt för den man i 25-årsåldern som skadades i samband med en skottlossning i Malmö under natten till lördag. Enligt Kvällsposten pekar flera källor ut offret som en högt uppsatt person inom mc-gänget Bandidos. Den skjutne ska enligt källorna ha blivit jagad av tre beväpnade män då flera skott avlossades mot honom, skriver tidningen.

GT - 06 nov 14 kl. 10:59

Polisen slog till mot mc-klubbens lokal

Polisen har slagit till mot den kriminella mc-klubben Bandidos lokal i Öxnered i Vänersborg. Orsaken till tillslaget ska vara att någon eller några av medlemmarna förekommer i en stöldutredning, enligt TTELA..

Dalarnas tidningar - 31 okt 14 kl. 15:35

Bandidospresident överklagar knarkdom

För tre veckor sedan dömdes Bandidos ledare i Dalarna, en 37-åring från Falun, till ett år och åtta månaders fängelse..

Expressen - 01 nov 14 kl. 15:32

Bandidos ex-ledare hoppar av politiken

SD-politikern Micael Persson lämnar sitt uppdrag i kommunstyrelsen i Svenljunga, uppger SR Ekot..

SvD - 01 nov 14 kl. 13:34

Sverigedemokrat i väst ombeds lämna partiet

En västsvensk SD-politiker avslöjades ha ett tungt kriminellt förflutet och var president i en avdelning för mc-gänget Bandidos. Nu har Sverigedemokraterna bett honom att lämna partiet, skriver bt.se..

BT - 01 nov 14 kl. 14:22

Klart: Han hoppar av

Ex-ledaren för Bandidos, Micael Persson, lämnar sitt uppdrag som ledamot för SD i kommunstyrelsen i Svenljunga. Det skriver Sveriges radio på sin hemsida. Artikeln uppdateras..

SR - 01 nov 14 kl. 13:59

SD-politiker hoppar av

En ledamot för Sverigedemokraterna i en kommunstyrelse i västra Sverige - hoppar av sitt uppdrag, efter uppgifter om att han varit ledare i mc-gänget Bandidos och dömts för flera narkotikabrott, det säger Sverigedemokraternas riksombudsman Michael Rubbestad till Ekot..

DN - 01 nov 14 kl. 10:52

Knarkdömd SD-politiker ombeds lämna partiet

Den västsvenska SD-politiker avslöjades ha ett tungt kriminellt förflutet och var president i en avdelning för mc-gänget Bandidos. Nu har partiet bett mannen att lämna partiet, skriver bt.se..

BT - 01 nov 14 kl. 15:10

Knarkdömd SD-politiker hoppar av

En ledamot för Sverigedemokraterna i kommunstyrelsen i Svenljunga lämnar sitt uppdrag, uppger SR Ekot. Anledningen är att det kommit ut uppgifter om att han har varit ledare för mc-gänget Bandidos och har dömts för flera narkotikabrott. Tidigare under lördagen uppmanades han av partiledningen att lämna sin plats i kommunstyrelsen..

Kristianstadsbladet - 01 nov 14 kl. 15:10

Knarkdömd SD-politiker hoppar av


En ledamot för Sverigedemokraterna i kommunstyrelsen i Svenljunga lämnar sitt uppdrag, uppger SR Ekot.Anledningen är att det kommit ut uppgifter om att han har varit ledare för mc-gänget Bandidos och har dömts för flera narkotikabrott. Tidigare under lördagen uppmanades han av partiledningen att lämna sin plats i kommunstyrelsen..

Helsingborgs Dagblad - 01 nov 14 kl. 15:13

Knarkdömd SD-politiker hoppar av

En ledamot för Sverigedemokraterna i kommunstyrelsen i Svenljunga lämnar sitt uppdrag, uppger SR Ekot. Anledningen är att det kommit ut uppgifter om att han har varit ledare för mc-gänget Bandidos och har dömts för flera narkotikabrott. Tidigare under lördagen uppmanades han av partiledningen att lämna sin plats i kommunstyrelsen..

Dalarnas tidningar - 31 okt 14 kl. 12:59

Bandidospresident överklagar knarkdom

För tre veckor sedan dömdes Bandidos ledare i Dalarna, en 37-åring från Falun, till ett år och åtta månaders fängelse..

The Local - 01 nov 14 kl. 17:19

Sweden Democrats oust former biker gang boss

A senior Sweden Democrat in Svenljunga municipality in western Sweden has resigned after it emerged that he had a long criminal past and served as a boss in the notorious criminal gang Bandidos..

Kristianstadsbladet - 25 okt 14 kl. 20:16

SD-politiker tidigare i Bandidos


En 42-årig man som är ny kommunstyrelseledamot för Sverigedemokraterna (SD) i en västsvensk kommun har ett tungt kriminellt förflutet och var tidigare president i en avdelning för mc-gänget Bandidos, skriver bt.se.Enligt en kartläggning gjord av tidningen 2007 var mannen den ende i avdelningen med rätt att bära Bandidosväst, som fullvärdig medlem.

BT - 25 okt 14 kl. 20:16

SD-politiker tidigare i Bandidos

En 42-årig man som är ny kommunstyrelseledamot för Sverigedemokraterna (SD) i en västsvensk kommun har ett tungt kriminellt förflutet och var tidigare president i en avdelning för mc-gänget Bandidos, skriver bt.se. Enligt en kartläggning gjord av tidningen 2007 var mannen den ende i avdelningen med rätt att bära Bandidosväst, som fullvärdig medlem.

GT - 01 nov 14 kl. 06:27

Bandidos ex-ledare tvingas bort från SD

SD-politikern Micael Persson har ett förflutet som Bandidosledare i Borås och kom ut från fängelset för två år sedan. Nyligen valdes han in i kommunfullmäktige i Svenljunga. Nu tar partiet avstånd från honom.

Expressen - 31 okt 14 kl. 13:43

Gängexperten: Inte start på en ny konflikt

Styrkemanifestationen där medlemmar knutna till Bandidos-sfären invaderade Örebro är inte inledningen på ett nytt gängkrig med Black Cobra. Det menar gängexperten Lars Öijelind på Rikskriminalpolisen. I vår värld finns inte Black Cobra längre, säger han till Expressen.

Dalarnas tidningar - 10 okt 14 kl. 11:41

20 månaders fängelse för Bandidos ledare

Rättegången pågick under hela september – och i dag kom domen mot Bandidos ledare i länet, en 37-årig man från Falun..

Expressen - 30 okt 14 kl. 21:01

Stort polistillslag mot gängkaravan

Cirka 60 personer knutna till Bandidos-sfären, "Red & Gold Nation" från Västsverige körde på torsdagen mot Örebro. Enligt uppgifter till GT är maktdemonstrationen en markering mot det rivaliserande kriminella gänget Black Cobra. På vägen stoppades delar av karavanen av polisen.Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.