Bandidos

Wednesday, 27 May, 03:34

Nyheter om Bandidos

Sortering: Relevans | Senaste
Helsingborgs Dagblad - 22 maj 15 kl. 16:03

Åklagaren: Han retade Bandidos

Mc-gängledaren retade upp Bandidos till den grad att han skulle mördas. Det var åklagare Kerstin Erikssons tes när rättegången om skottdramat i Hyllstofta inleddes..

Sydsvenskan - 22 maj 15 kl. 16:03

Åklagaren: Han retade Bandidos

Mc-gängledaren retade upp Bandidos till den grad att han skulle mördas. Det var åklagare Kerstin Erikssons tes när rättegången om skottdramat i Hyllstofta inleddes..

Expressen - 21 maj 15 kl. 04:55

Buggning bevis för Bandidos mordförsök

Genom att bugga Bandidos klubblokal kunde polisen avslöja mordförsöket på presidenten i det konkurrerande mc-gänget Rock Machine. På en bestämd tidpunkt trängde de två maskerade Bandidos-medlemmarna in i mc-gänget Rock Machines lokaler i Hyllstofta utanför Klippan. Målet för attacken var trebarnspappan Stefan Kubitov, 40.

Expressen - 22 maj 15 kl. 08:27

Tung polisbevakning vid mord-rättegången

De båda Bandidos-medlemmarna anklagas för att ha försökt mörda presidenten Stefan Kubatov i det konkurrerande mc-gänget i nordvästra Skåne. När rättegången startar på fredagen finns ett större polispådrag kring rättssalen i Helsingborgs tingsrätt. Bandidos-medlemmarna nekar till inblandning och någon teknisk bevisning för att de befunnit sig på platsen finns inte..

GöteborgsPosten - 10 maj 15 kl. 10:36

Karlavagnstornet tvingar bort Bandidos

Fastighetsägaren Ola Serneke vill bygga Nordens högsta hus på Lindholmen. Det medför att Bandidos tvingas bort..

YLE - 12 maj 15 kl. 10:21

Storoperation mot mc-gänget Bandidos i gång

Polisen meddelar på Twitter att en storoperation är på gång på olika håll i Finland. Operationen riktar sig mot personer som hör till MC-gänget Bandidos. Polisen har gjort och kommer att göra husrannsakningar till Bandidos lokaler.

YLE - 12 maj 15 kl. 10:21

Storoperation mot mc-klubben Bandidos

Polisen meddelar på Twitter att en storoperation är på gång på olika håll i Finland. Operationen riktar sig mot personer som hör till MC-klubben Bandidos. Polisen har gjort och kommer att göra husrannsakningar till Bandidos lokaler.

YLE - 12 maj 15 kl. 10:21

Polisen slog till mot Bandidos

En stor polisoperation riktad mot personer som hör till MC-gänget Bandidos genomförs på olika håll i Finland i dag. Polisen misstänker grova narkotikabrott. Centralkriminalpolisen meddelar på Twitter att en storoperation är på gång på olika håll i Finland.

Expressen - 12 maj 15 kl. 04:55

Medlem i Bandidos fick vapenlicens

Trots polisens protester fick en fullvärdig medlem i Bandidos vapenlicens. Mannen har sagt att han vill ha två gevär – ett kulgevär och ett hagelgevär – för att kunna jaga älg och småvilt vid sitt lantställe..

Expressen - Igår: 11:54

Här försökte männen döda mc-presidenten

Bandidos kunde inte tolerera konkurrens i närområdet. Enligt åklagaren skickades två medlemmar ut för att mörda Rock Machines president Stefan Kubatov i Klippan. På måndagen ska presidenten med egna ord berätta om mordförsöket i Helsingborgs tingsrätt..

Nerikes Allehanda - 16 timmar sedan

Efter stort tillslag - knarkhandlare döms

Efter spaning och hemlig telefonavlyssning slog polisen till mot olika adresser i Karlskoga och Bandidos i Karlstad. Tre Karlskogabor döms nu för grovt narkotikabrott – enligt tingsrätten organiserad narkotikahandel..

UNT - 20 maj 15 kl. 13:37

Åtal för mordförsök i Skåne

Två medlemmar i mc-gänget Bandidos åtalas för mordförsök på en man i ett annat mc-gäng, Rock Machine..

Helsingborgs Dagblad - 20 maj 15 kl. 04:00

Bandidos-medlemmar åtalas idag

I dag åtalas tre män för ett mordförsök på mc-klubben Rock Machines ledare i höstas..

Sydsvenskan - 20 maj 15 kl. 02:00

Bandidos-medlemmar åtalas idag

I dag åtalas tre män för ett mordförsök på mc-klubben Rock Machines ledare i höstas..

GT - 10 maj 15 kl. 06:14

Miljardärens skrapa tvingar bort Bandidos

GÖTEBORG. Mc-gänget Bandidos tvingas bort från Lindholmen. – Deras verksamhet är inte förenlig med våra kärnvärden, därför ska de inte heller vara våra hyresgäster, säger fastighetsägaren byggmiljardären Ola Serneke.

SvD - 20 maj 15 kl. 13:37

Åtal för mordförsök i Skåne

Två medlemmar i mc-gänget Bandidos åtalas för mordförsök på en man i ett annat mc-gäng, Rock Machine. I september förra året överfölls mannen i en klubblokal i Hyllstofta utanför Klippan. Han blev slagen i huvudet och skjuten i lår och bål, rapporterar hd.

Expressen - 20 maj 15 kl. 21:20

Efter sex-chatten – nu öppnar Sandberg upp

Sexchatten kostade "Gucci-rockeren" Brian Sandberg, 48, platsen i Bandidos. Nu väljer mc-mannen att för första gången själv kommentera händelsen i en tv-intervju. – Jag har varit så jävla dum, det var helt onödigt, säger han i TV3-programmet "Frontalt"..

Expressen - 23 maj 15 kl. 09:50

Märket som kan fälla misstänkta skyttarna

Det konkurrerande mc-gänget Rock Machine skulle utplånas och dess ledare mördas. Två av Bandidos framstående medlemmar tog enligt åklagaren på sig uppgiften att utföra uppdraget. Men i rättssalen förnekar de all kännedom om händelsen.

Expressen - 20 maj 15 kl. 12:45

Bandidosmän åtalas för brutalt mordförsök

Mc-presidenten Stefan Kubatov, 40, sköts med tre skott i klubbens lokaler i Hyllstofta utanför Klippan. På onsdagen åtalades två medlemmar i mc-gänget Bandidos för attentatet. Gängledaren blev först slagen med en batong i huvudet.

Helsingborgs Dagblad - 22 maj 15 kl. 07:00

09.00: Direkt från rättegången mot Bandidosmän

Idag börjar rättegången om mordförsöket på en mc-gängledare som sköts med två skott i Hyllstofta.
Vår reporter Robert Dujmovic direktrapporterar från Helsingborgs tingsrätt med start 09.00.

Helsingborgs Dagblad - 20 maj 15 kl. 11:06

Bandidosmän åtalas för mordförsök

Två medlemmar i mc-gänget Bandidos åtalades på onsdagen för mordförsök på en ledare i mv-gänget Rock Machine i Hyllstofta utanför Klippan. En dåvarande medlem i Rock Machine åtalas för att ha hjälpt attentatsmännen..

Expressen - 29 apr 15 kl. 23:04

Bandidos bankir dog efter bråk på en krog

Bandidos bankir "Big Mac" Hansen fick flera dödligt våldsamma slag under ett krogbråk – ett på halsen som stoppade hans hjärta, ett annat som bröt näsbenet och fyllde hans strupe med blod. På onsdagen dömdes en 24-åring för dödsmisshandeln till lagens strängaste straff "förvaring på obestämd tid". Han har redan överklagat, uppger Ekstrabladet..

Helsingborgs Dagblad - 20 maj 15 kl. 13:38

Åtal för mordförsök i Skåne

Två medlemmar i mc-gänget Bandidos åtalas för mordförsök på en man i ett annat mc-gäng, Rock Machine. I september förra året överfölls mannen i en klubblokal i Hyllstofta utanför Klippan. Han blev slagen i huvudet och skjuten i lår och bål, rapporterar hd.

Sydsvenskan - 20 maj 15 kl. 13:38

Åtal för mordförsök i Skåne

Två medlemmar i mc-gänget Bandidos åtalas för mordförsök på en man i ett annat mc-gäng, Rock Machine. I september förra året överfölls mannen i en klubblokal i Hyllstofta utanför Klippan. Han blev slagen i huvudet och skjuten i lår och bål, rapporterar hd.

Expressen - 20 apr 15 kl. 06:41

TV3 anklagas för att ha betalat Bandidos

I en ny tv-serie visar förre Bandidosledaren Brian Sandberg upp sitt liv. Men nu anklagas danska TV3 för att ha betalat ut pengar till Sandberg - eller till och med direkt till Bandidos. – Vi har inte betalat till Bandidos.

Expressen - 10 maj 15 kl. 12:00

"En del av processen att återta området"

GÖTEBORG. När Bandidos etablerade sig i området runt Lindholmen för sju år sedan sågs det som ett nederlag för staden. Att klubben nu tvingas bort – som GT skrivit om under söndagen – beskrivs i stället som en stor framgång..

Nerikes Allehanda - 08 maj 15 kl. 21:31

Karlskogabor med kopplingar till mc-gäng åtalas

Efter ett gemensamt tillslag mot olika adresser i Karlskoga och Bandidos i Karlstad har nu tre Karlskogabor åtalats för grovt narkotikabrott..

Expressen - 08 maj 15 kl. 20:17

Invånarnas protester får Bandidos att flytta

Invånarna i Kolding har under lång tid protesterat mot den lokala Bandidosavdelningen. Efter fem år i staden upphör nu filialen och medlemmarna lämnar staden. – Det är fantastiskt positivt, säger lokalpolitikern Christian Rabjerg (S), till Kvällsposten..

Helsingborgs Dagblad - 22 apr 15 kl. 09:50

Bandidos MC hyr på Multo: ”Då blir det inga inbrott”

Allt talar för att Bandidos MC har verksamhet i Örkelljunga. Företrädare för motorcykelgänget hyr av allt att döma lokaler på Multo i Skönna. "Då blir det inga inbrott", säger konkursförvaltaren Ingmar Grönvall..

Expressen - 02 apr 15 kl. 06:42

Hans sexchatt blev droppen för Bandidos

"Gucci-rockeren" Brian Sandberg, 48, har blivit utslängd från Bandidos MC efter två år och tre månader hos de tidigare rivalerna. Han var förut en känd medlem i Hells Angels. Nu har han hamnat i så kallad "bad standing" i Bandidos efter att ha sex-chattat med en exfru till en annan Bandidos-medlem.

Helsingborgs Dagblad - 30 apr 15 kl. 15:11

Gängduo åtalas för grova brott

Två medlemmar i mc-gänget Bandidos åtalades på torsdagen för innehav av närmare 1,5 kilo amfetamin respektive ett hagelgevär, en pistol och en k-pist. Dessutom väntas duon inom kort bli åtalad för att ha försökt mörda ledaren för ett rivaliserande mc-gäng..

Expressen - 03 maj 15 kl. 18:28

Bandidos-torpeden klippte av hans finger

Preben, 29, fick sitt finger avklippt och hus nerbränt för en haschskuld. En krögare var skyldig 50 000 och blev av med sin thai-restaurang. Politikern Anders Samuelsen tvingades betala av sin sons kokainskulder.

Expressen - 19 apr 15 kl. 22:29

Brian Sandberg visar upp sitt liv i tv

Brian Sandberg, 48, är Danmarks mest kända gängmedlem. Med förflutet i både Bandidos och Hells Angels uppges han nu söka sig till mc-gänget Satudarah. – Han kommer aldrig bära klubbens färger, har Satudarahs talesman Ole Bonnesen sagt till Ekstrabladet.

Expressen - 13 apr 15 kl. 11:42

Uteslöts ur Bandidos – ber nu om ursäkt

"Gucci-rockeren" Brian Sandberg, 48, slängdes ut ur Bandidos MC efter att ha sexchattat med en kvinna som tidigare var gift med en annan klubbmedlem. Nu ber han klubben om ursäkt på Facebook. – Jag beklagar det självklart och vill göra allt i min makt för att reda upp det, skriver han, enligt tidningen Ekstrabladet..

Expressen - 15 apr 15 kl. 22:25

Passningen: Sök dig till en swingersklubb

"Gucci-rockeren" Brian Sandberg, 48, slängdes ut från Bandidos efter att ha sexchattat med en annan medlems exfru. Nu meddelar Bandidos Europapresident, Michael "Kokken" Rosenvold, att uteslutningen är definitiv. – Han kanske får överväga att söka till läsarredaktör för "Veckans Rapport" eller en swingersklubb, säger Michael Rosenvold till Ekstrabladet..

Expressen - 01 apr 15 kl. 06:44

Svek Hells Angels för Bandidos – kastas ut

För tre år sedan hoppade han av Hells Angels och anslöt till Bandidos. Men nu blir Danmarks mest kände mc-kille utan gäng. Enligt Ekstrabladet har Brian Sandberg, 48, kastats ut.

Helsingborgs Dagblad - 02 apr 15 kl. 16:08

Frias för skott mot Bandidos

För två veckor sedan släpptes den 29-årige Landskronabon ut häktet och nu har den friande domen kommit..

Expressen - 20 apr 15 kl. 19:02

Misstänkt brottsling gömde hälsning i vägg

JÖNKÖPING. I verkstadens vägg hade den förre främlingslegionären gömt ammunition och en hälsning till polisen: "Tror ni inte att jag visste att ni skulle komma. Dröm vidare".

Expressen - 30 mar 15 kl. 07:13

Mc-gängens offensiv mot HA och Bandidos

Ännu ett nytt mc-gäng utmanar Bandidos och Hells Angels i Danmark: Det är tyska mc-klubben Gremium MC som nyligen öppnat en avdelning i Köpenhamn. Samtidigt har klubbar som Satudarah och Loyal To Familia under de senaste åren flyttat fram sina positioner i landet. Svensk polis ser inga tecken på att Gremium håller på att etablera sig i Sverige.

Helsingborgs Dagblad - 16 mar 15 kl. 16:29

Ännu en frias förattack mot Bandidos?

Åklagaren yrkade på tio års fängelse för skotten mot Bandidos. Men domstolen släppte den misstänkte..

Expressen - 15 mar 15 kl. 06:44

Uppgifter: Han leder fortfarande Bandidos

GÖTEBORG/HALMSTAD. Den 5 mars sköts en Bandidos-anhängare i Halmstad. Sedan dess har en kraftsamling skett från Bandidos.

Expressen - 15 mar 15 kl. 06:44

Mehdi Seyyed leder fortfarande Bandidos

GÖTEBORG/HALMSTAD. Den 5 mars sköts en Bandidos-anhängare i Halmstad. Sedan dess har en kraftsamling skett från Bandidos.

Expressen - 09 mar 15 kl. 19:44

Bandidos kopplas till skottdrama i Halmstad

Mannen i 30-årsåldern skottskadades i torsdags. I helgen dök ett stort antal medlemmar från Bandidos upp på brottsplatsen. – Vi fick in samtal från oroliga boende, säger Johanna Hassel, vakthavande befäl vid Hallandspolisen..

Expressen - 25 mar 15 kl. 20:55

Bandidosman åtalad i stor smuggelhärva

Över 700 kilo hasch och nästan fyra kilo kokain. Det misstänks nio män ha smugglat och haft för avsikt att sälja. Dansk polis menar att det rör sig om välorganiserad handel med narkotika.

Expressen - 13 mar 15 kl. 12:07

Skottskadad man har koppling till Bandidos

Polisen bekräftar att 30-åringen som sköts på Andersbergsområdet i Halmstad för en vecka sedan har koppling till Bandidos. En stor grupp från mc-gänget var ute på brottsplatsen i lördagen. – Nu var ju de måltavla, säger Mikael Ljung, kommissarie vid underrättelsegruppen i Halland.Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.