Bandidos

Sunday, 30 August, 07:47

Nyheter om Bandidos

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 10 jun 15 kl. 23:13

Tjallade på Bandidos - hängs ut på Facebook

Den 49-årige mannen jobbade som dörrvakt när han gick med i ett ungdomsgäng. Sedan blev han provmedlem i mc-gänget Bandidos - och tjallade på gänget för polisen. Nu har Bandidos hämnats och hängt ut honom med namn och bild på nätet, skriver Ekstrabladet..

Helsingborgs Dagblad - 22 maj 15 kl. 16:03

Åklagaren: Han retade Bandidos

Mc-gängledaren retade upp Bandidos till den grad att han skulle mördas. Det var åklagare Kerstin Erikssons tes när rättegången om skottdramat i Hyllstofta inleddes..

Sydsvenskan - 22 maj 15 kl. 16:03

Åklagaren: Han retade Bandidos

Mc-gängledaren retade upp Bandidos till den grad att han skulle mördas. Det var åklagare Kerstin Erikssons tes när rättegången om skottdramat i Hyllstofta inleddes..

Expressen - 20 jul 15 kl. 10:04

Hoppade av Bandidos – nu släpper han bok

Mick Sørensen, 50, har lärt sig bikerkulturen den hårda vägen. Med förflutet som toppnamn i mc-gängen Outlaws och Bandidos har han nu tillsammans med två journalister skrivit boken "Bad standing" om livet i den undre världen. Bordelldrift, knarkhandel och utpressning hörde till Sørensens vardag.

Expressen - 26 aug 15 kl. 09:40

Friad för skott mot Bandidos får 275 000

Den man som friats i domstol från anklagelserna om att ha deltagit i en skottlossning mot Bandidos lokal i Helsingborg år 2011 får 275 000 kronor i skadestånd. Det beslutar justitiekanslern, skriver nyhetsbyrån Siren..

Expressen - 21 maj 15 kl. 04:55

Buggning bevis för Bandidos mordförsök

Genom att bugga Bandidos klubblokal kunde polisen avslöja mordförsöket på presidenten i det konkurrerande mc-gänget Rock Machine. På en bestämd tidpunkt trängde de två maskerade Bandidos-medlemmarna in i mc-gänget Rock Machines lokaler i Hyllstofta utanför Klippan. Målet för attacken var trebarnspappan Stefan Kubitov, 40.

Dalarnas tidningar - 30 jun 15 kl. 09:12

Bandidos har lämnat klubblokalen

Den före detta kemtvätten i Tjärna blev en fast punkt för Bandidos i Borlänge..

Nerikes Allehanda - 26 jun 15 kl. 05:45

Bandidos supporterklubb finns i länet

Bandidos supportergrupp X-team har flera individer som är verksamma i länet. En man, som polisen pekar ut som en frontfigur i det lokala gänget, åtalas nu för en mängd olika brott..

Expressen - 06 jul 15 kl. 09:12

Bandidos klubbhus i Helsingør beskjutet

Bandidos klubbhus i Helsingør blev beskjutet tidigt under måndagsmorgonen, enligt Ekstrabladet. Ett massivt polispådrag kallades omedelbart till platsen..

Expressen - 26 aug 15 kl. 09:40

Friad från skott mot Bandidos – får 275 000

En 23-årig man från Landskrona som friats från anklagelserna om att ha deltagit i en skottlossning mot Bandidos lokal i Helsingborg sommaren 2011 får 275 000 kronor i skadestånd. Det beslutar justitiekanslern, skriver nyhetsbyrån Siren. – Vi är i huvudsak nöjda, säger mannens advokat Mikael Nilsson.

Expressen - 31 maj 15 kl. 07:53

Byggde vapen åt Bandidos – döms igen

Karl Bendixon, 36, dömdes 2010 för att ha tillverkat kulsprutepistoler, så kallade rattlare, åt Bandidos. I mars dömdes han igen efter att polisen hittat 14 halvfärdiga k-pistar i hans verkstad utanför Helsingborg. – Han försökte utföra en leverans och för att klara att leverera så provade han sig fram, säger hans advokat Pontus Peyron..

Expressen - 22 maj 15 kl. 08:27

Tung polisbevakning vid mord-rättegången

De båda Bandidos-medlemmarna anklagas för att ha försökt mörda presidenten Stefan Kubatov i det konkurrerande mc-gänget i nordvästra Skåne. När rättegången startar på fredagen finns ett större polispådrag kring rättssalen i Helsingborgs tingsrätt. Bandidos-medlemmarna nekar till inblandning och någon teknisk bevisning för att de befunnit sig på platsen finns inte..

Expressen - 18 aug 15 kl. 22:45

Bandidos-ledaren hittad och gripen

Norsk polis har efter långvarig spaning gripit Bandidos-ledaren Lars Harnes för mordförsök mot en annan kriminell. Då han greps hade han täckt kroppen med strumpbyxor – allt för att inte ge ifrån sig dna-spår. – Vi hade viss kontroll på honom och med tanke på vad han hade med sig valde vi att gripa honom, säger Einar Aas, chef vid sektionen för organiserad kriminalitet..

UNT - 20 maj 15 kl. 13:37

Åtal för mordförsök i Skåne

Två medlemmar i mc-gänget Bandidos åtalas för mordförsök på en man i ett annat mc-gäng, Rock Machine..

Sydsvenskan - 20 maj 15 kl. 02:00

Bandidos-medlemmar åtalas idag

I dag åtalas tre män för ett mordförsök på mc-klubben Rock Machines ledare i höstas..

Helsingborgs Dagblad - I förrgår: 08:38

Friad för Bandidosskott får skadestånd

En 23-årig Landskronabo friades från åtal för att ha avlossat 15 pistolskott mot mc-gänget Bandidos klubblokal i Helsingborg.
Nu får han 275 000 kronor i skadestånd för den tid som han suttit frihetsberövad..

Sydsvenskan - 06 jul 15 kl. 12:50

Skott mot Bandidos klubbhus i Helsingör

Tidigt på måndagsmorgonen avlossades skott mot mc-klubbens hus i Helsingör. Polisen misstänker att det kan röra sig om en konflikt mellan två gäng. .

Helsingborgs Dagblad - 06 jul 15 kl. 12:50

Skott mot Bandidos klubbhus i Helsingör

Tidigt på måndagsmorgonen avlossades skott mot mc-klubbens hus i Helsingör. Polisen misstänker att det kan röra sig om en konflikt mellan två gäng. .

SvD - 20 maj 15 kl. 13:37

Åtal för mordförsök i Skåne

Två medlemmar i mc-gänget Bandidos åtalas för mordförsök på en man i ett annat mc-gäng, Rock Machine. I september förra året överfölls mannen i en klubblokal i Hyllstofta utanför Klippan. Han blev slagen i huvudet och skjuten i lår och bål, rapporterar hd.

Expressen - 06 jul 15 kl. 20:29

Två Bandidosmän frias från mordförsök

BROTT. De två medlemmarna i mc-gänget Bandidos som åtalats för mordförsök på en man i ett annat mc-gäng, Rock Machine, frias av tingsrätten, rapporterar Helsingborgs Dagblad..

Expressen - 25 maj 15 kl. 11:54

Här försökte männen döda mc-presidenten

Bandidos kunde inte tolerera konkurrens i närområdet. Enligt åklagaren skickades två medlemmar ut för att mörda Rock Machines president Stefan Kubatov i Klippan. På måndagen ska presidenten med egna ord berätta om mordförsöket i Helsingborgs tingsrätt..

UNT - 06 jul 15 kl. 18:05

Frias från mordförsök i Skåne

De två medlemmarna i mc-gänget Bandidos som åtalats för mordförsök på en man i ett annat mc-gäng, Rock Machine, frias av tingsrätten, rapporterar Helsingborgs Dagblad..

Nerikes Allehanda - 01 jul 15 kl. 14:30

25-åring häktas i utpressningsfall

Den 25-åriga man som pekats ut av polisen för att ha kopplingar till Bandidos supporterklubb X-team häktades idag för grov misshandel och olaga hot..

Expressen - 20 maj 15 kl. 21:20

Efter sex-chatten – nu öppnar Sandberg upp

Sexchatten kostade "Gucci-rockeren" Brian Sandberg, 48, platsen i Bandidos. Nu väljer mc-mannen att för första gången själv kommentera händelsen i en tv-intervju. – Jag har varit så jävla dum, det var helt onödigt, säger han i TV3-programmet "Frontalt"..

Expressen - 20 maj 15 kl. 12:45

Bandidosmän åtalas för brutalt mordförsök

Mc-presidenten Stefan Kubatov, 40, sköts med tre skott i klubbens lokaler i Hyllstofta utanför Klippan. På onsdagen åtalades två medlemmar i mc-gänget Bandidos för attentatet. Gängledaren blev först slagen med en batong i huvudet.

Expressen - 27 maj 15 kl. 12:13

Brian Sandberg ska opereras för cancer

Danmarks mest kände gängmedlem Brian Sandberg, 48 – som har varit med i både Hells Angels och Bandidos – har drabbats av cancer. På sin blogg skriver han: – Jag ska opereras nästa vecka. Detta blir mitt livs hårdaste kamp..

Nerikes Allehanda - 26 maj 15 kl. 11:02

Efter stort tillslag - knarkhandlare döms

Efter spaning och hemlig telefonavlyssning slog polisen till mot olika adresser i Karlskoga och Bandidos i Karlstad. Tre Karlskogabor döms nu för grovt narkotikabrott – enligt tingsrätten organiserad narkotikahandel..

Expressen - 07 jul 15 kl. 07:36

Big Mac mördades med bara händerna

Bandidosmedlemmen Poul Joachim Hansen, 42, även kallad Big Mac, mötte sitt öde på en krog i danska Helsinge. En 24-åring som tränat boxning misshandlade Big Mac till döds med sina bara händer. Hansen som var Bandidos "bankir" fick en välbesökt begravning - samtidigt som det spekulerades om risken för blodshämnd.

Expressen - 04 jun 15 kl. 22:50

Bandidosman pekar ut 25 av sina kamrater

När polisen började utreda en 49-årig ex-medlem i Bandidos började mannen snacka. Nu har mannen, som dömts till 7,5 års fängelse för bland annat bilbränder, väpnat rån och narkotikaförsäljning, namngivit minst 25 personer ur mc-miljön som delaktiga i grov brottslighet, rapporterar Ekstrabladet..

Expressen - 03 aug 15 kl. 05:37

De är kvinnorna som jobbar för gängen

Här är tjejkompisen som gömde gängmedlemmens kulsprutepistol, den 19-åriga kvinnan som angrep polisen under razzian mot Hells Angels och mormodern som greps med Bandidos knark i behån. Expressen har granskat kvinnorna som begår brott i den mansdominerade gängmiljön. – Jag som har cellskräck, jag har grinat hela natten, sade mormodern i ett avlyssnat telefonsamtal dagen efter att hon gripits med knarket..

Expressen - 03 aug 15 kl. 05:37

Mormodern gömde amfetamin i behån

Förra våren upptäckte polisen flera knarkgömmor ute i skogarna runt i Falun. När polisen satte spaning på gömmorna kunde de se kopplingar till mc-gänget Bandidos - och en mormor greps sedan med 43,1 gram amfetamin i behån. – De stod och väntade när vi kom av bussen, sade hon om polisen på ett avlyssnat telefonsamtal dagen efter gripandet..

GT - 15 jun 15 kl. 13:14

Bandidosmedlem får inte vapenlicens

GÖTEBORG. Medlemskap i ett kriminellt MC-gäng är inte förenligt med att ha vapenlicens. Det kommer kammarrätten i Göteborg fram till och häver ett tidigare beslut som gav en medlem i Bandidos MC Hisingen rätt att äga två gevär.

Expressen - 02 jun 15 kl. 15:59

Kravet bakom mordförsöket

HELSINGBORG. Bandidosledaren krävde bara en sak av Rock Machine - lämna era västar. Det var, enligt åklagaren, upptakten till ett avancerat dubbelspel och mordförsöket på Rock Machines Stefan Kubatov.

Expressen - 23 maj 15 kl. 09:50

Märket som kan fälla misstänkta skyttarna

Det konkurrerande mc-gänget Rock Machine skulle utplånas och dess ledare mördas. Två av Bandidos framstående medlemmar tog enligt åklagaren på sig uppgiften att utföra uppdraget. Men i rättssalen förnekar de all kännedom om händelsen.

Helsingborgs Dagblad - 20 maj 15 kl. 11:06

Bandidosmän åtalas för mordförsök

Två medlemmar i mc-gänget Bandidos åtalades på onsdagen för mordförsök på en ledare i mv-gänget Rock Machine i Hyllstofta utanför Klippan. En dåvarande medlem i Rock Machine åtalas för att ha hjälpt attentatsmännen..

Helsingborgs Dagblad - 22 maj 15 kl. 07:00

09.00: Direkt från rättegången mot Bandidosmän

Idag börjar rättegången om mordförsöket på en mc-gängledare som sköts med två skott i Hyllstofta.
Vår reporter Robert Dujmovic direktrapporterar från Helsingborgs tingsrätt med start 09.00.

Expressen - 18 jun 15 kl. 23:52

Medlemmar i mc-gäng pressas av polisen

Medlemmar som vill lämna mc-gängen Hells Angels och Bandidos pressas av polisen att tjalla på sina gamla vänner i gängen. Att tjalla kan innebära att avhopparen skriver på sin egen dödsdom. – Har du sett till att hela klubben hamnar i buren kan du räkna med att någon vill ta ditt liv, säger avhopparen Peter till Ekstrabladet..

Expressen - 08 aug 15 kl. 11:01

Kriminella mc-gängen expanderar i Europa

Mc-gängen fortsätter att expandera över hela Europa. Störst är Hells Angels som nu finns i 27 europeiska länder, enligt en kartläggning som danska Ekstrabladet gjort. Därefter kommer Outlaws och Bandidos och andra gäng som Satudarah och Gremium.

Helsingborgs Dagblad - 06 jul 15 kl. 18:06

Frias från mordförsök i Skåne

De två medlemmarna i mc-gänget Bandidos som åtalats för mordförsök på en man i ett annat mc-gäng, Rock Machine, frias av tingsrätten, rapporterar Helsingborgs Dagblad.Det var i september förra året som mannen överfölls i en klubblokal i Hyllstofta utanför Klippan. Han blev slagen i huvudet och skjuten.

Sydsvenskan - 06 jul 15 kl. 18:06

Frias från mordförsök i Skåne

De två medlemmarna i mc-gänget Bandidos som åtalats för mordförsök på en man i ett annat mc-gäng, Rock Machine, frias av tingsrätten, rapporterar Helsingborgs Dagblad.Det var i september förra året som mannen överfölls i en klubblokal i Hyllstofta utanför Klippan. Han blev slagen i huvudet och skjuten.


Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.