Bandidos

Tuesday, 21 October, 00:46

Nyheter om Bandidos

Sortering: Relevans | Senaste
Dalarnas tidningar - 10 okt 14 kl. 11:41

20 månaders fängelse för Bandidos ledare

Rättegången pågick under hela september – och i dag kom domen mot Bandidos ledare i länet, en 37-årig man från Falun..

Sydsvenskan - 09 okt 14 kl. 13:33

Bandidos medlem togs misstänkt för narkotikabrott

En av polisens patruller stoppade en personbil på Västra ringen i Lund klockan halv fem i tisdags morse. Detta sedan poliserna fattat misstanke om att allt inte stod rätt till med fordonet. Det visade sig då att den 44-årige föraren tillhör Bandidos i Malmö..

GöteborgsPosten - 26 sep 14 kl. 20:38

Polisen kontrollerade Bandidos gäster

Polisen genomförde under fredagskvällen en mycket omfattande kontroll av både fordon och folk runt Marieholmsområdet. Orsak – mc-klubben Bandidos hade fest..

Expressen - 29 sep 14 kl. 12:49

Fredsbevis: här delar mc-gängen på monter

Under många år har Hells Angels och Bandidos fört en hård och blodig strid i Danmark. Men i helgen kom ett kraftigt bevis på att mc-klubbarna befinner sig i fred när de delademonter på Scandinavian Motor Show. – Det finns inga problem mellan oss, säger Michael "Kokken" Rosenvold europaordförande i Bandidos..

Expressen - 14 okt 14 kl. 05:41

Svenske kiropraktorn leder Hells Angels

Ledare inom Hells Angels MC och Bandidos MC reser flitigt till Serbien för att rekrytera och utbilda medlemmar. En av nyckelpersonerna är den skånske kiropraktorn Dragoljub Lapadatovic, 58. Svenska polisen har nu inlett ett samarbete med serbiska kollegor, då man befarar ökad införsel av vapen och narkotika till Sverige..

Dalarnas tidningar - 10 okt 14 kl. 11:41

Åklagaren missnöjd: "Vi är inte överens"

Rättegången pågick i en månad – och åklagare Peter Helsing ansåg att Bandidos ledare i länet, en 37-årig man från Falun, gjort sig skyldig till sex fall av grovt narkotikabrott..

DalaDemokraten - 10 okt 14 kl. 11:17

1 år och 8 månader fängelse för Bandidospresident

Bland annat får den 37-årige mannen som pekats ut som president för Bandidos i Dalarna 1 år och 8 månaders fängelse, bland annat för narkotikabrott, medhjälp till häleri men också hastighetsöverträdelse..

Kristianstadsbladet - 04 okt 14 kl. 08:00

Nu rivs Bandidoshuset

Det hus i Norra Åsum, där Bandidos tidigare hyrt lokaler, är ett av fem hus som kommunen har beslutat riva. Glasspinnefabriken i Arkelstorp och gamla Kvarnen i Åhus går samma öde till mötes.
Kommunstyrelsen beslöt redan i våras att säga upp de två hyresavtalen på fastigheten i Norra Åsum, där MC-klubben Bandidos hyrde in sig för några år sedan.

Expressen - 10 okt 14 kl. 18:07

Fyra personer greps – vid Bandidosnästet

Under torsdagskvällen greps fyra personer i en byggnad som polisen misstänker är Bandidos klubblokal i Halmstad. De fyra ska nu vara misstänkta för bland annat misshandel och stöld, rapporterar Hallandsposten. För en dryg vecka sedan ska polisen ha gjort en insats mot samma lokal..

Dalarnas tidningar - 30 sep 14 kl. 17:37

Åklagaren: Tre års fängelse för ledaren

Rättegången mot Bandidos ledare i Dalarna har pågått under en månads tid..

GT - 19 sep 14 kl. 06:13

Bandidosbossen Seyyeds nya makt

GÖTEBORG. Mehdi Seyyed, 39, har fått ett nytt toppjobb inom Bandidos. Numera kan han titulera sig sargento de armas på Europanivå, det vill säga Bandidos nationella och internationella säkerhetsansvarige.

Dalarnas tidningar - 02 okt 14 kl. 18:55

Gängmedlem släppt i hovrätt

24-åringen medgav att han var medlem i Chicanos, en undergrupp till Bandidos, i Falu tingsrätt..

GT - 18 sep 14 kl. 09:13

Bandidos firade sitt nya klubbfäste i väst

TRESTAD. På Bandidos hemsida hälsas nu en ny Bandidosklubb välkommen - Prospect chapter Trestad. I lördags hade de välkomstfest i klubblokalen i Öxnered utanför Vänersborg.

Dalarnas tidningar - 30 sep 14 kl. 07:37

Bandidosärendet i byggnadsnämnden

I våras ansökte fastighetsägaren om bygglov för ändrad användning av den tidigare kemtvätten. Mc-klubben Bandidos hade då flyttat in och gjort i ordning en klubblokal..

DalaDemokraten - 29 sep 14 kl. 16:03

Råndömd greps beväpnad vid trafikkontroll i Romme

28-åringen ska nu ha gripits vid en trafikkontroll, men mannens bakgrund ger skäl att misstänka att polisen kan ha haft anledning att undersöka honom närmare. Han är tidigare dömd för brott där han hotat ett rånoffer med att Bandidos skulle mörda offrets mor om rånet anmäldes..

GT - 03 okt 14 kl. 06:28

Bandidospresident fast med 11 kilo knark

Bandidospresidenten passerade svensk-norska gränsen vid Vassbotten i Tanums kommun. Där stoppades han av misstänksamma tullare. Under baksätet i skåpbilen hittades elva kilo amfetamin.

Expressen - 15 sep 14 kl. 12:56

Bandidos nya lokal – mellan två skolor

Mc-gänget Bandidos expanderar i Helsingör. Enligt flera källor har gänget flyttat in i ett nytt klubbhus i centrala stan. Men läget upprör - huset ligger mitt i mellan två skolor, rapporterar Helsingør Dagblad..

DalaDemokraten - 30 sep 14 kl. 16:13

Tre års fängelse för Bandidos-ledare?

Inte oväntat lutade sig Hellsing tungt mot den omfattande telefonavlyssningen av centralpersonerna. Vilket givetvis också är mycket besvärande för de åtalade. Vad de säger till varandra, var telefonerna geografiskt kunnat placeras, positioneras som det formellt heter, och var narkotikan i flera fall kunnat hittas blir svårt att förklara bort när försvararna avslutar rättegången på onsdag..

Dalarnas tidningar - 25 sep 14 kl. 15:05

DT Puls: Kommunen blundar för Bandidos

Mer i DT Puls: Fem timmars väntetid på färdtjänst • Hundratals elever i protestmarsch • Myrorna invigde ny butik i dag • Pappotek på bokmässan i Göteborg.

Dalarnas tidningar - 25 sep 14 kl. 09:00

Ännu inget beslut om Bandidos lokal

I våras ansökte det företag som äger den tidigare kemtvätten om ett tillfälligt bygglov för ändrat användningssätt, från kemtvätt till föreningslokal..

Dalarnas tidningar - 01 sep 14 kl. 10:44

Bandidos president i rätten: "Handlar inte om amfetamin"

Bakgrunden till måndagens rättegång är dalapolisens upptäckter av flera knarkgömmor i Falun, efter omfattande spaning mot Bandidos. En av två misstänkta huvudmän i härvan är en 37-årig man som pekats ut som ledare för klubben. Han har varit tystlåten i polisförhören sedan han häktades i maj – men inför rätten bekräftade han att han var Bandidos president i länet..

Dalarnas tidningar - 19 sep 14 kl. 15:30

Nytt åtal i Bandidosmål

Efter ett omfattande spaningsarbete är redan Bandidos president i Borlänge, en 37-åring, misstänkt och åtalad för häleri med en fyrhjuling. Nu åtalas två andra personer, en 24-åring från Hedemora och en 28-åring från Grängesberg, för att från början ha stulit den..

Expressen - 20 sep 14 kl. 09:08

Wierup: "De utsätter oskyldiga för terror"

Bandidos MC är ingen maffia. Deras medlemmar lyckas i mycket liten utsträckning bedriva organiserad kriminalitet. Däremot utsätter de ofta oskyldiga människor för grovt och godtyckligt våld.

DalaDemokraten - 19 sep 14 kl. 14:58

Klarade sig från knarkåtal – men avslöjades för stöld

Båda har tidigare kriminella meriter och 24-åringen avtjänar just nu fängelse han dömts till för helt andra brott sedan han avskrevs ur Bandidos-utredningen. 29-åringen är tidigare dömd för rån tillsammans med den som titulerades "president" i gänget strax före tillslaget. Han fick avgå sedan han dömts för kvinnovåld och hot mot sin egen baby..

GöteborgsPosten - 02 sep 14 kl. 21:53

Insats mot lokal där Bandidos håller till

Hallandspolisen genomför en insats mot en lokal på Stålverksgatan i Halmstad där Bandidos håller till. Bakgrunden är en pågående utredning om grov misshandel som skedde utanför lokalen i augusti..

Expressen - 18 sep 14 kl. 09:13

Polisen fruktar mc- gängets nya fäste

TRESTAD. På Bandidos hemsida hälsas nu en ny Bandidosklubb välkommen - Prospect chapter Trestad. I lördags hade de välkomstfest i klubblokalen i Öxnered utanför Vänersborg.

Expressen - 18 sep 14 kl. 06:11

Tyskt mc-gäng vill slå sig in i Sydsverige

Det tyska mc-gänget Gremium, med undernamnet Black 7, försöker slå sig in i Skandinavien. Fyra avdelningar startades nyligen i Norge och nu är man även på gång i Danmark. Sedan kan Sydsverige stå på tur.

DalaDemokraten - 25 aug 14 kl. 15:29

Nytt åtal mot Bandidos – häleri med fyrhjuling

Det torde vara mycket sällsynt att så mycket polisiära resurser avsatts för ett brott av den här arten. Skälet är förstås att Bandidos-ledaren sedan länge var under spaning, misstänkt de narkotikabrott han nu står åtalad för, vilket innebar att hans telefon var avlyssnad..

GöteborgsPosten - 08 sep 14 kl. 05:00

Tre åtal kan ge 13 män långa straff

Från början var det ett enda stort gäng, som drev ut Bandidos ur Bergsjön. Efter splittringen i två olika falanger har fyra unga män mördats och avsevärt fler skottskadats. Nu väntar rättegång mot 13 av de inblandade..

UNT - 02 sep 14 kl. 22:51

Polisrazzia mot Bandidoslokal

Halmstadpolisen slog i kväll till mot en lokal med anknytning till mc-gänget Bandidos..

DN - 02 sep 14 kl. 23:14

Polisrazzia mot Bandidoslokal

Halmstadpolisen slog på tisdagkvällen till mot en lokal med anknytning till mc-gänget Bandidos..

SVT - 02 sep 14 kl. 22:58

Polisrazzia mot Bandidoslokal

Halmstadpolisen slog på tisdagkvällen till mot en lokal med anknytning till mc-gänget Bandidos..

DalaDemokraten - 02 sep 14 kl. 22:51

Polisrazzia mot Bandidoslokal

Halmstadpolisen slog på tisdagkvällen till mot en lokal med anknytning till mc-gänget Bandidos..

ÖstersundsPosten - 02 sep 14 kl. 22:51

Polisrazzia mot Bandidoslokal

Halmstadpolisen slog på tisdagkvällen till mot en lokal med anknytning till mc-gänget Bandidos..

SvD - 02 sep 14 kl. 22:51

Polisrazzia mot Bandidoslokal

Halmstadpolisen slog på tisdagkvällen till mot en lokal med anknytning till mc-gänget Bandidos..

Dalarnas tidningar - 02 sep 14 kl. 13:57

"Han är en underhuggare"

Han förnekar att han har någonting med Bandidos att göra..

Dalarnas tidningar - 29 aug 14 kl. 07:23

Gängledare åtalas för fortkörning

Han har pekats ut som ledare för Bandidos avdelning i Borlänge..

Helsingborgs Dagblad - 08 aug 14 kl. 07:14

Lurade syster att hon var Bandidos

En 23-årig kvinna från norra Skåne försökte kräva tillbaka ett lån från sin syster genom att låtsas att hon var Bandidos. Med ett fejkat Facebook-konto med en framgooglad bild skickade hon meddelanden till sin syster med budskapen "Hejsan jag jobbar för Bandidos" och "Du har en syster du försatt i stora skulder"..

Dalarnas tidningar - 31 aug 14 kl. 18:20

Här är hemliga spaningen på Bandidos

Bandidosmedlemmen tar ett strupgrepp om sin ex-flickväns hals och trycker upp henne mot väggen..

Expressen - 02 sep 14 kl. 23:05

Stor polisinsats mot mc-gänget Bandidos

Här slår polisen till mot Bandiods lokaler i Halmstad i en stor husrannsakan. Insatsen är en del i en pågående utredning om en grov misshandel tidigare i augusti. – Vi letar efter två personer som är misstänkta för delaktighet i misshandeln, säger Lars Grimbeck, kommunikationschef vid polisen i Halland..

Helsingborgs Dagblad - 02 sep 14 kl. 16:39

Danskt polistillslag mot mc-gäng

Polisen Sydsjælland och Lolland-Falster genomförde på tisdagen en samordnad insats mot kriminella mc-kretsar i Sydsjælland. Misstankarna gäller utpressning i mc-miljön. Husrannsakningarna gjordes på sju adresser på morgonen.

Helsingborgs Dagblad - 02 sep 14 kl. 22:53

Polisrazzia mot Bandidoslokal

Halmstadpolisen slog på tisdagkvällen till mot en lokal med anknytning till mc-gänget Bandidos. Enligt hallandsposten.se deltog 20-talet poliser i insatsen.

Kristianstadsbladet - 02 sep 14 kl. 22:51

Polisrazzia mot Bandidoslokal


Halmstadpolisen slog på tisdagkvällen till mot en lokal med anknytning till mc-gänget Bandidos.Enligt hallandsposten.se deltog 20-talet poliser i insatsen.

Kristianstadsbladet - 02 sep 14 kl. 16:34

Danskt polistillslag mot mc-gäng


Polisen Sydsjælland och Lolland-Falster genomförde på tisdagen en samordnad insats mot kriminella mc-kretsar i Sydsjælland.Misstankarna gäller utpressning i mc-miljön. Husrannsakningarna gjordes på sju adresser på morgonen.

BT - 02 sep 14 kl. 22:51

Polisrazzia mot Bandidoslokal

Halmstadpolisen slog på tisdagkvällen till mot en lokal med anknytning till mc-gänget Bandidos. Enligt hallandsposten.se deltog 20-talet poliser i insatsen.Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.