Baseballigan

Thursday, 03 September, 01:43

Nyheter om Baseballigan

Sortering: Relevans | Senaste
Aftonbladet - 08 maj 13 kl. 03:26

Knockas blodig ? av baseball i huvudet

Skräckbilder skakade amerikanska Baseballigan i natt.

UNT - 06 maj 11 kl. 15:24

Polisman hktad fr tv vldtkter

En polisman i Stockholm har hktats fr att ha drogat och vldtagit tv unga kvinnor. Mannen blev p 80-talet knd som en av medlemmarna i den fruktade Baseballigan..

SVT - 24 okt 13 kl. 09:44

Drömöppning bäddade för Red Sox-seger

I den amerikanska Baseballigan inleddes i natt finalen mellan Boston Red Sox och St.Louis Cardinals. Hemmalaget Red Sox bäddade för 8-1 segern redan efter två innings då de ledde med 5-0..

Kristianstadsbladet - 06 maj 11 kl. 15:27

Polisman hktad fr vldtkter

En polisman i Stockholm har hktats fr att ha drogat och vldtagit tv unga kvinnor. Mannen blev p 80-talet knd som en av medlemmarna i den fruktade Baseballigan.
Den 53-rige mannen anhlls i sin frnvaro i frra veckan.

Expressen - 01 dec 11 kl. 12:21

Polis fr fngelse fr vldtkt p tonrsflicka

P 80-talet var han en av medlemmarna i den knda "Baseballigan". P torsdagen dmdes polisinspektren till ett rs fngelse fr bland annat vldtkt och kp av sexuell handling av barn..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nya lösningen på tomma läktare – robotsupportrar

Hanwha, som ligger pyrt till i den koreanska Baseballigan, har knådat geniknölarna rejält för att lösa problemen på läktarna. De får inte det stöd som krävs av supportrarna och läktarna gapar inte sällan tomma. Lösningen: robotsupportrar.


Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.