Erik+Hultby

Thursday, 02 July, 02:53

Nyheter om Erik+Hultby

Sortering: Relevans | Senaste
Dagens Media - Igår: 07:00

Erik Wisterberg: ”Därför är mobilrekorden fulla av luft”

Mediehusens mobilrekord kan vara kraftigt uppblåstsa, skriver Dagens Medias Erik Wisterberg. Förklaringen kan du själv se när du klickar på en Facebook-puff i mobilen..

Resume - 25 jun 15 kl. 15:11

JKL rekryterar Erik Zsiga

JKL rekryterar Carls Bildts tidigare pressekreterare Erik Zsiga, som blir seniorkonsult..

Expressen - I förrgår: 13:22

Adielsson: "Har varit otroligt bra respons"

Det var premiär för Stjärnkusken - tv-programmet där ett kändisgäng lär sig att köra häst - under fredagen. Det är proffskuskarna Erik Adielsson och Jennifer Tillman som lär ut allt de kan till kändisarna och Erik menar att responsen från tittarna efter första avsnittet varit bra. - Responsen har varit otroligt bra - på 200 positiva kommentarer har det varit en negativ, säger Erik Adielsson till SportExpressen..

IDG - 19 timmar sedan

"Digitaliseringen har gjort allt till kommunikation"


Forskaren och författaren Erik Modig kommer till Webbdagarna Göteborg för att berätta om hur ditt företag kan öka antalet konverteringar på nätet utan att tappa kontrollen över vinstmarginalen. Internetworld fick en pratstund med Erik redan nu..

GT - I förrgår: 18:23

Erik Friberg klar för Seattle Sounders

Erik Friberg, 29, är klar för Seattle Sounders. Mittfältaren lämnar därmed danska Esbjerg och återvänder till det amerikanska laget, som han representerade under 2011..

Dagens Media - 24 jun 15 kl. 10:31

Erik Wisterberg: ”Så blev reklamradions maktspel DAB-radions fall”

De ville desperat ha DAB-radion. Men reklamradion sköt projektet i sank genom ett högt maktspel mot regeringen – i jakten på kortsiktiga vinster, skriver Dagens Medias Erik Wisterberg..

Dagens Media - 25 jun 15 kl. 14:54

Erik Zsiga går till JKL

Carl Bildts tidigare pressekreterare blir seniorkonsult på JKL..

Expressen - 25 jun 15 kl. 01:40

Erik Karlsson prisad – tog hem Norris Trophy

WASHINGTON. Erik Karlsson vann Norris Trophy under NHL Awards i Las Vegas i natt, svensk tid. Det är hans andra Norris inom loppet av fyra år.

YLE - Igår: 06:00

Erik Riska: Jag är en del av inredningen i Vasa Sport

Språksvårigheter satte stopp för Erik Riskas hockeydrömmar i Esbo. I dag är han kapten i Vasa Sport och blandar friskt finska med svenska. Erik Riska har fått höra att han är en del av inredningen i Vasa Sport.

NSD - 25 jun 15 kl. 11:30

Rykten om "slaktbud" på Northland

Jan-Erik Blomqvist, ordförande för Företagarna i Pajala, ser ett skräckscenario framför sig..

GT - 26 jun 15 kl. 21:09

Polisen Madelen om Erik: "Gjorde min dag"

När polisen Madelen Andersson besökte ett kollo för barn med särskilda behov fylldes hon av glädje. Kollodeltagaren Erik Björk ville ta kort med henne och visade stort intresse för polisens arbete. – Han gjorde verkligen min dag och fyllde den med värme..

DN - 25 jun 15 kl. 07:52

Erik Karlsson – världens bästa back

För totalt andra gången blev Erik Karlsson utsedd till världens bästa back. I natt fick han ta emot Norris Trophy under NHL Awards i Las Vegas..

DrivaEget - I förrgår: 15:49

Så tjänar du pengar på delningstrenden

 Guide / Nätaffärer  Den nya delningsekonomin är hetare än någonsin. Gör som Erik Wallin i Stockholm, som med sitt företag Bag Hitch vill utnyttja alla halvtomma bilar på vägarna – och haka på trenden. Läs vidare, kommentera eller dela.

DN - 25 jun 15 kl. 07:52

Erik Karlsson vann – hyllade flickvännen


För totalt andra gången blev Erik Karlsson utsedd till världens bästa back. I natt fick han ta emot Norris Trophy under NHL Awards i Las Vegas..

Magazin24 - Igår: 19:24

Testas på try-out

Två spelare får chansen. Ena stod för 29 poäng på 35 matcher föregående säsong.Under förra veckan meddelade Surahammars IF att två spelare kommer att testas på try-out.

SVT - 25 jun 15 kl. 07:40

Erik Karlsson utsedd till världens bäste back

Den svenske stjärnbacken Erik Karlsson har återigen kammat hem ett av NHL:s finaste priser. I natt vann Ottawa-kaptenen Norris Trophy, priset för ligans bäste back. ”När karriären någon gång tar slut är jag övertygad om att det här kommer vara ett starkt minne”, säger 25-åringen till Aftonbladet..

DN - 24 jun 15 kl. 20:26

Erik Karlsson kan bli NHL:s bäste back – igen


Natten till torsdagen kan Erik Karlsson bli utseddtill NHL:s bästa back – igen. Ottawakaptenen är nominerad till Norris Trohpy när årets NHL Awards delas ut i Las vegas..

Expressen - 26 jun 15 kl. 16:57

Erik Karlsson: "Jag blev lite överraskad"

FORT LAUDERDALE. Han är bara 25 år gammal, men har redan vunnit två Norris Trophy som NHL:s bäste back. - Ja, jag har inget att klaga över, säger Erik Karlsson till SPORT-Expressen dagen efter NHL Awards i Las Vegas.

SR - 13 jun 15 kl. 14:05

Erik Johansson: Alex är en aggressiv mittback

Mittbacken Erik Johansson är given i morgondagens startelva mot Montenegro men vem han bildar par med vill inte förbundskapten Erik Hamrén avslöja än. Men Erik Johansson själv säger att Alexander Milosevic har den spelstil som behövs mot Montenegro..

SVT - 18 timmar sedan

Almedalen attackeras i ny roman

Vad skulle det innebära om Almedalsveckan blir utsatt för en terrorattack? Den frågan ställde sig säkerhetsexperten Erik Lewin, nu aktuell med thrillern ”Almedalen har fallit”. Kulturnyheterna träffar honom mitt i ett stimmigt Visby och undrar, är du inte rädd?.

GöteborgsPosten - Igår: 16:59

Håkan Ericson efter Erik Hamrén?

Röster höjs nu om att Håkan Ericson bör gå i sin fars fotspår och ta över det svenska A-landslaget.– Skulle jag få frågan skulle jag ta lång tid på mig innan jag svarar ja eller nej..

Dagens Media - Igår: 07:04

Utlovad lobbyutredning dröjer

Civilministern lovade att utreda frågan om politikernas sidbyten till lobbybranschen. Sex månader senare har ingenting hänt..

Aftonbladet - I förrgår: 12:39

Erik Adielsson: ”Jag blev nästan chockad”

720 000 tittar såg ”Stjärnkusken” i TV4 i fredags bo Almenäs: ”Riktigt bra”.

Aftonbladet - I förrgår: 15:51

Erik Hassle: ”Glad att alla överlevde”

Redo att spela mer i Sverige – men olyckan i våras avskräcker från turnébussen.

Aftonbladet - I förrgår: 15:51

Erik Hassle: ”Glad att alla överlevde”

Redo att spela mer i Sverige – men olyckan i våras avskräcker från turnébussen.

Expressen - 23 jun 15 kl. 14:55

MFF nobbar storbud på Erik Johansson

Robin Olsen närmar sig en flytt från Malmö FF. Samtidigt uppges MFF har tackat nej till ett bud i 15-miljonersklassen för mittbacken Erik Johansson. – Det är ingenting jag vill bekräfta eller dementera.

SN - 22 jun 15 kl. 14:59

Erik sparrar i Nyköping

Erik Skoglund har fått klartecken från Sauerlands ledning. Skoglund skippar Tyskland. Nyköpingsboxaren lägger sparring och andra matchförberedelser i Nyköping..

Expressen - Igår: 12:05

Malmö-stjärnan om ryktet: "Skitsnack"

Enligt grekisk media har PAOK varit i kontakt med Malmö FF om att köpa Erik Johansson. Men nu dementerar landslagsbackens agent att den grekiska klubben skulle vara ett alternativ. – Det är skitsnack, säger Per Jonsson till Fotbolldirekt.

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Hjälp bönderna att ställa om

Att regeringen planerar att stötta en svensk komjölksbransch i kris genom mycket omfattande subventioner, är allvarligt för folkhälsan och miljön skriver dagens debattörer. Regeringen väljer att ensidigt gynna ett högljutt särintresse, mejeriindustrin, på bekostnad av de hållbara växtmjölkföretagen. För miljön, folkhälsan och skattebetalarna vore det bättre att ge mjölkbönderna ett omställningsstöd i stället.

Sydsvenskan - 14 jun 15 kl. 15:38

Erik Johansson är lika given som Zlatan

Förbundskaptenen Erik Hamrén gav ett klart besked dagen före EM-kvalmötet mot Montenegro.
– Erik Johansson är given. Han är viktig för kontinuiteten..

Västerbottens Folkblad - 15 jun 15 kl. 08:45

Frödingpris till Erik Bergqvist

Poeten Erik Bergqvist får Gustaf Frödings-sällskapets lyrikpris för 2015. Han får priset för att hans poesi är ”lågmält modernistisk och skrivs i dialog med både samtiden och den klassiska världslitteraturen”, som en del av motiveringen lyder. Erik Bergqvist har gett ut fem diktsamlingar varav den senaste, ”Inte är vind”, kom tidigare i år.

GöteborgsPosten - 13 jun 15 kl. 14:24

Vem ska starta bredvid Erik Johansson?

Erik Johansson är given som mittback.Men vem ska spela bredvid?Erik Hamrén kallar det sin största utmaning som förbundskapten..

Dalarnas tidningar - Igår: 17:46

Harleymotorcyklar invaderade Grangärde

Det var Harley-Davidson Club Sweden som hade arrangerat en träff i Grangärdebygden under helgen. Sammantaget var det närmare ett 40-tal som var på träffen under helgen och centrum för den var vid Nyhammars Folkets Hus. På lördagen var det så dags för en gemensam utflykt och den gick till Cassels i Grängesberg.

DalaDemokraten - Igår: 17:46

Harleymotorcyklar invaderade Grangärde

Det var Harley-Davidson Club Sweden som hade arrangerat en träff i Grangärdebygden under helgen. Sammantaget var det närmare ett 40-tal som var på träffen under helgen och centrum för den var vid Nyhammars Folkets Hus. På lördagen var det så dags för en gemensam utflykt och den gick till Cassels i Grängesberg.

Expressen - 21 jun 15 kl. 13:55

Alhem: Inför rätt att vittna anonymt

Rätten att vittna anonymt måste införas även i Sverige. Det anser rättsexperten Sven-Erik Alhem. Möjligheten måste erbjudas i extrema fall - som det i Kroksbäck.

Dagens Media - I förrgår: 07:00

Här är Dagens Media i Almedalen

Liverapportering, seminarier – och förstås DJ-battle. Här hittar du Dagens Media i Almedalen..

DN - Igår: 12:08

Europa League-finalen till Friends


Sverige anordnar Europa League-finalen 2017. Det blev offentliggjort under tisdagen på en presskonferens med Uefa. Svenska fotbollförbundets ordförande Karl-Erik Nilsson slår klackarna i taket.

Helsingborgs Dagblad - 16 jun 15 kl. 04:00

Frödingpris till Erik Bergqvist

Poeten Erik Bergqvist får Gustaf Frödings-sällskapets lyrikpris för 2015. Han får priset för att hans poesi är "lågmält modernistisk och skrivs i dialog med både samtiden och den klassiska världslitteraturen", som en del av motiveringen lyder.Erik Bergqvist har gett ut fem diktsamlingar varav den senaste, "Inte är vind", kom tidigare i år.

DalaDemokraten - 28 jun 15 kl. 15:00

Extra sammanträde om fler vårdplatser

Lars-Erik Granholm (KOSA), ordförande i tekniska nämnden, har förklarat upphandlingen av bygget av Solgården kommer att kompletteras för att möjliggöra en ombyggnad även av Gagnefsgårdens övre plan, vilket skulle ge ytterligare tio plus två platser..

Dalarnas tidningar - 28 jun 15 kl. 15:00

Extra sammanträde om fler vårdplatser

Lars-Erik Granholm (KOSA), ordförande i tekniska nämnden, har förklarat upphandlingen av bygget av Solgården kommer att kompletteras för att möjliggöra en ombyggnad även av Gagnefsgårdens övre plan, vilket skulle ge ytterligare tio plus två platser..

Dalarnas tidningar - 26 jun 15 kl. 15:25

Ombyggnad kan utökas

Lars-Erik Granholm är också initiativtagare till Kommunal Samling, ett parti som bildades för att bland annat driva demensboendefrågan..

DalaDemokraten - 26 jun 15 kl. 15:25

Ombyggnad kan utökas

Lars-Erik Granholm är också initiativtagare till Kommunal Samling, ett parti som bildades för att bland annat driva demensboendefrågan..

UNT - 18 jun 15 kl. 17:00

Sirius kommenterar stämningen

Under onsdagskvällen hade Sirius sitt första styrelsemöte med nye ordföranden Erik Weiman..Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.