Erik+Hultby

Monday, 20 October, 19:55

Nyheter om Erik+Hultby

Sortering: Relevans | Senaste
Nyhetsverket - 1 timme sedan

- Jag är säker, det var en ubåt

Aftonbladet har talat med "Erik", 27, som tog bilden av det som ska vara ”främmande undervattensverksamhet” i Stockholms skärgård. Han berättar att Försvarsmakten beslagtog hans kamera och minneskort. Därefter hölls det en presskonferens om den mystiska bilden.

Expressen - 15 okt 14 kl. 20:59

Jisses vilken stel dejt, Erik: "Inget intresse"

Bonden Erik Nilssons tystnad gjorde tjejerna osäkra och till slut fick de nog - och kom med hårda krav. Själv säger Erik att han hade svårt för det styrda formatet, som kändes onaturligt. – Jag kände mig obekväm i hela situationen, säger han..

Nerikes Allehanda - 2 timmar sedan

Erik Teerikoski ska leda LUF Sydnärke

I söndags höll Liberala ungdomsförbundet Sydnärke medlemsmöte och en ny styrelse valdes. Erik Teerikoski tar återigen över ordförandeklubban..

ÖstersundsPosten - 16 okt 14 kl. 05:45

Erik och Marcus på gratis kulturturné

Det är ÖP-journalisten Marcus Berglund och sångaren och låtskrivaren Erik Wennergren som besöker fem bibliotek över hela länet med ett gratisprogram som Folkuniversitetet arrangerar..

UNT - 13 okt 14 kl. 00:30

Matodlare hungrar

Den utbredda fattigdomen och undernäringen i världen måste få ett slut, skriver Magdalena Streijffert och Erik Lysén..

NSD - 15 okt 14 kl. 08:10

Bucht (S) om Northlandkrisen

När det under förra veckan stod klart att Northland resources stoppade all verksamhet i gruvan ställde många sitt hopp till Sven-Erik Bucht (S), tornedaling och Sveriges nye landsbygdsminister..

BT - 12 timmar sedan

Provsvar väntas inom ett dygn

Provsvaren från den man som förts från Arlanda till Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge på grund av misstänkt ebola väntas inom ett dygn. – Proverna är tagna och har skickats till Folkhälsomyndigheten, säger Erik Berglund, pressekreterare vid Stockholms läns landsting. Det var efter att tullpersonal på flygplatsen noterat att mannen blödde näsblod och såg ut att må dåligt som beslut togs att föra honom till Karolinskas högisoleringsavdelning för undersökning under söndagskvällen.

Kristianstadsbladet - 12 timmar sedan

Provsvar väntas inom ett dygn


Provsvaren från den man som förts från Arlanda till Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge på grund av misstänkt ebola väntas inom ett dygn. - Proverna är tagna och har skickats till Folkhälsomyndigheten, säger Erik Berglund, pressekreterare vid Stockholms läns landsting.Det var efter att tullpersonal på flygplatsen noterat att mannen blödde näsblod och såg ut att må dåligt som beslut togs att föra honom till Karolinskas högisoleringsavdelning för undersökning under söndagskvällen.

DN - 2 timmar sedan

Därför kunde Nigera stoppa ebolautbrottet

Tre frågor till DN:s Afrikakorrespondent Erik Esbjörnsson med anledning av att Nigeria har förklarats fritt från Ebola..

BT - 12 timmar sedan

Provsvar väntas inom ett dygn

Provsvaren från den man som förts från Arlanda till Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge på grund av misstänkt ebola väntas inom ett dygn. - Proverna är tagna och har skickats till Folkhälsomyndigheten, säger Erik Berglund, pressekreterare vid Stockholms läns landsting.Det var efter att tullpersonal på flygplatsen noterat att mannen blödde näsblod och såg ut att må dåligt som beslut togs att föra honom till Karolinskas högisoleringsavdelning för undersökning under söndagskvällen.

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Väljer flyget i första hand

Med mellan 70 och 100 resdagar om året är Erik Bernskiöld en stammis på Landvetter.– Jag reser nog mer än de flesta..

Nya Wermlands Tidningen - 14 okt 14 kl. 06:00

Ludvigsson tillbaka i Göta

Karl-Erik Ludvigsson är tillbaka i Värmland – och i släggringen. Efter ett uppehåll på tre år har 26-åringen fått tävlingssuget tillbaka och kommer att återgå till Göta. – Jag kan inte längre ha målet att bli världsetta men jag tänker bli världens bästa släggkastande polis, säger Karl-Erik och skrattar hjärtligt..

SmålandsPosten - I förrgår: 02:07

Mikael och Erik ovana målskyttar

Erik Josefsson gjorde sina två första Lakersmål för säsongen.
Mikael Johansson fördubblade sin målskörd i SHL. – Det är för jävla skönt att få göra mål igen.

Expressen - 13 okt 14 kl. 13:34

Erik Hamrén vägrade att svara på frågan

Erik Hamrén fick kritik från flera spelare efter sin laguttagning mot Liechtenstein. Det tar han dock lätt på. – På 30 år tror jag att det är en spelare som har sagt att jag har haft rätt när de har placerats på bänken, säger Hamrén på dagens presskonferens..

Expressen - 16 okt 14 kl. 14:15

Mördaren Sten-Erik, 83, vill bli en fri man

I 47 år har han suttit inspärrad - nu berättar mördaren och pedofilen Sten-Erik Eriksson, 83, om sin ånger efter pojkmordet, den fräcka rymningen när han besökte en familjegrav - och längtan efter att få öppen vård. - Jag skulle vilja bo själv i egen lägenhet med två nycklar, om jag skulle tappa den ena. Jag längtar efter att äta på restaurang: Biff, kokt potatis och brunsås.

Sydsvenskan - 13 okt 14 kl. 10:42

Erik Hamrén förstår besvikna spelare

Sebastian Larsson bänkades för första gången på flera år när Sverige slog Liechtenstein med 2–0 i kvalet till fotbolls-EM 2016. Efteråt var mittfältaren öppet besviken över petningen. Förståeligt, enligt Erik Hamrén..

YLE - 2 timmar sedan

Så här fungerar fotboll i elrullstol

Alex Lundells pappa, Erik, är den som varit eldsjälen bakom grundandet av Finlands elrullstolsfotbollsförbund som nu funnits i drygt två år. Varannan vecka träffas 10-15 spelare i Åbo eller Helsingfors för träningar tillsammans. Det finns inga begränsningar på vem som får vara med vad gäller till exempel ålder, språk eller kön, utan alla är välkomna att delta.

Sydsvenskan - 13 okt 14 kl. 10:00

Följ presskonferensen med Erik Hamrén efter Liechtenstein

Hur nöjd är förbundskaptenen Erik Hamrén på herrlandslagets insats i söndagens EM-kval mot Liechtenstein? Följ presskonferensen från klockan 10..

Nerikes Allehanda - 12 okt 14 kl. 16:02

Djurvänner: Anne, Karl-Erik och Spotty

Kärleken till ett djur kan nog bara den förstå som har haft en riktig djurkompis. Som Anne och Karl-Erik med hunden Spotty på bilden..

Resume - 4 timmar sedan

Lantmännen förstärker inom pr och digitalt

Erik Magni blir ny presschef och Jenny Sverderman blir pr-ansvarig på Lantmännen. .

Västerbottens Folkblad - 08 okt 14 kl. 10:36

Erik Forssell ska pryda tv-spelsomslag

Skellefteå AIK-spelaren Erik Forssell hyllas – genom att pryda omslaget för tv-spelet EA Sports NHL 15, SHL Club Editions. Peter Forsberg, Markus Näslund och Henrik Lundqvist – alla har de prytt tidigare omslag. Inför kommande omslag har hockeyfansen haft möjlighet att rösta mellan Erik Forssell, Markus Svensson och Andrew Calof.

ÖstersundsPosten - 7 timmar sedan

Novén vann hemmamöte i Jämtsmashens final

Finalen vann Erik Novén, Östersund-Frösö TK, mot klubbkompisen Joel Selander med 6–3, 6–4..

Nya Wermlands Tidningen - 13 timmar sedan

Village Surprise visade klassen

Det blev en värmländsk dubbelseger i försöket till Diamantstoet i Örebro under lördagen. Peter Cederins Village Surprise vann före Marcus Hultmans Pippi. – Hon har ett fint löphuvud, berömde körande Erik Adielsson..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

MFF:s startelva mot Atlético Madrid redan klar

Startelvan är samtränad på Malmö idrottsplats. Fembackslinjen organiserad. Och Erik Johansson är beredd att gå in och leda den.

GT - 08 okt 14 kl. 22:29

Har Erik, 27, det mest virala cv:t i Sverige?

Erik Sjölin, 27, vill stanna i Göteborg. Punkt slut. Och den som tror något annat kan utan problem få reda på varför i hans virala cv som sprids som en löpeld på internet.

Hela Gotland - 8 timmar sedan

Jamie Oliver väljer Gothemsgården

När den brittiska tv-kocken Jamie Oliver slog upp portarna för sin nya restaurang i Stockholm gjorde han det med kött från Gothemsgården på menyn. "Det är en fjäder i hatten för oss", säger slakterichefen Lars-Erik Persson..

Trelleborgs Allehanda - 15 okt 14 kl. 21:04

Bönderna gjorde sina val

Sex skulle bli fyra.På spel för årets tjejer stod att få flytta hem till gården - och chansen till en kärlekssommar i "Bonde söker fru".
"En av de här fyra ska bli min fru, mamma till mina barn".

Kristianstadsbladet - 15 okt 14 kl. 21:04

Bönderna gjorde sina val

Sex skulle bli fyra.På spel för årets tjejer stod att få flytta hem till gården - och chansen till en kärlekssommar i "Bonde söker fru".
"En av de här fyra ska bli min fru, mamma till mina barn".

SN - 09 okt 14 kl. 17:10

Mer fokus mot stormatch för Erik

Att Erik Skoglund och hans Team Sauerland mer och mer siktar mot en världsmästarmatch står helt klart. Nu har ytterligare ett bevis på detta kommit..

SmålandsPosten - I förrgår: 00:58

Mikael och Erikovana målskyttar

Erik Josefsson gjorde sina två första Lakersmål för säsongen.
Mikael Johansson fördubblade sin målskörd i SHL. – Det är för jävla skönt att få göra mål igen.

Helsingborgs Dagblad - 12 timmar sedan

Provsvar väntas inom ett dygn

Provsvaren från den man som förts från Arlanda till Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge på grund av misstänkt ebola väntas inom ett dygn. — Proverna är tagna och har skickats till Folkhälsomyndigheten, säger Erik Berglund, pressekreterare vid Stockholms läns landsting..

DalaDemokraten - I förrgår: 07:45

Premiär för gymnasiemässa i Falun

– Fantastiskt, det är vi jätteglada för, säger Per-Erik Rapp, rektor på NTI-gymnasiet..

Cornucopia - 14 okt 14 kl. 18:11

Mäklarfirmorna ERA och Erik Olsson: Priserna kommer dyka

Nu vågar två mäklarfirmors VD:ar träda fram och prata om att bostadspriserna kommer falla. Det handlar om ERA:s VD och Erik Olssons VD. (Bonnier/DI)

Naturligtvis ser man en begränsad nedsida initialt.

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Ebola-provsvar inom ett dygn

Provsvaren från den man som förts från Arlanda till Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge på grund av misstänkt ebola väntas inom ett dygn. Händelsen verkar dock inte lett till någon större oro bland övriga resenärer.
- Proverna är tagna och har skickats till Folkhälsomyndigheten, säger Erik Berglund, pressekreterare vid Stockholms läns landsting.

BT - 11 timmar sedan

Ebola-provsvar inom ett dygn

Provsvaren från den man som förts från Arlanda till Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge på grund av misstänkt ebola väntas inom ett dygn. Händelsen verkar dock inte lett till någon större oro bland övriga resenärer. - Proverna är tagna och har skickats till Folkhälsomyndigheten, säger Erik Berglund, pressekreterare vid Stockholms läns landsting.

DI - 16 okt 14 kl. 15:31

S-veteran sågar skattepolitiken

S-veteranen Sven-Erik Österberg gillar inte att regeringen höjer inkomstskatten. Det säger han i en intervju med Affärsvärlden..

Nerikes Allehanda - 10 okt 14 kl. 15:39

Efter 31 år går kyrkoherden Sven-Erik Linderoth i pension

Efter 31 år som kyrkoherde i Hammars församling håller Sven-Erik Linderoth på söndag sin avskedspredikan. Sedan den 1 oktober är han nybliven pensionär..

SR - 10 okt 14 kl. 09:38

10.10: Erik Hamrén talar ut om skadorna och nästa EM-kvalmatch

Radiosporten rapporterar från Erik Hamréns presskonferens, dagen efter 1-1-matchen mot Ryssland. Hur mår Zlatans häl, kan han spela mot Liechtenstein på söndag nu när Ola Toivonen missar den matchen? Vem får annars spela?

GöteborgsPosten - 15 okt 14 kl. 21:19

Räkna med några regniga dagar

Räkna med regn fram till fredagen.- Det ser ut att bli ganska mycket, säger meteorolog Erik Rindeskär..

ÖstersundsPosten - I förrgår: 14:00

Vad vill vi lämna för vatten till kommande generationer?

Öppet brev till kassodlingsivrarna Centerpartiet (Håkan Larsson) och Aquabest (Erik Olofsson)..

Kristianstadsbladet - 14 okt 14 kl. 21:07

Surret av drönare allt vanligare

Antalet förarlösa flygfarkoster, drönare, fördubblas varje år. Nu finns totalt 344 tillstånd för sådant som inte är ren nöjesflygning.
De gamla modellflygplanen har fått konkurrens av unmanned aerial vehicles, unmanned aircraft systems, drönare/drones, remotely piloted aircraft system och radiostyrda flyg.

Expressen - 11 okt 14 kl. 14:16

Så förändrar Hamrén i startelvan i EM-kvalet

Erik Hamrén gör en del förändringar i startelvan till matchen mot Liechtenstein. Enligt uppgifter till SportExpressen.se fanns Emil Forsberg och Branimir Hrgota med i startelvan när Sverige tränade taktiskt under den stängda träningen under lördagen.

Helsingborgs Dagblad - 16 okt 14 kl. 14:07

Stärk kvinnor och barns rättigheter

Välriktade satsningar på barn och deras mammor ger resultat, skriver Erik Lysén, internationell chef för Svenska kyrkan..

Helsingborgs Dagblad - 11 okt 14 kl. 13:37

Lustig: "Jag vill spela"

Mikael Lustig var beredd att hoppa in när Pierre Bengtsson fick en smäll och vred sig i plågor under torsdagens EM-kval mot Ryssland. Men Bengtsson reste sig och Lustig fick sitta kvar på avbytarbänken. På lördagen skickade han en tydlig signal till förbundskaptenen Erik Hamrén.

BT - 14 okt 14 kl. 21:07

Surret av drönare allt vanligare

Antalet förarlösa flygfarkoster, drönare, fördubblas varje år. Nu finns totalt 344 tillstånd för sådant som inte är ren nöjesflygning. De gamla modellflygplanen har fått konkurrens av unmanned aerial vehicles, unmanned aircraft systems, drönare/drones, remotely piloted aircraft system och radiostyrda flyg.Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.