Erik+Hultby

Sunday, 26 October, 08:41

Nyheter om Erik+Hultby

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 22 okt 14 kl. 18:13

Erik Nyström lämnar Djurgården för Timrå

Forwarden Erik Nyström lämnar Djurgården. 20-åringen har skrivit ett kontrakt med Timrå. "Vi tackar Erik för tiden i Djurgården", skriver klubben på sin hemsida..

Nyhetsverket - 20 okt 14 kl. 18:43

- Jag är säker, det var en ubåt

Aftonbladet har talat med "Erik", 27, som tog bilden av det som ska vara ”främmande undervattensverksamhet” i Stockholms skärgård. Han berättar att Försvarsmakten beslagtog hans kamera och minneskort. Därefter hölls det en presskonferens om den mystiska bilden.

Expressen - 15 okt 14 kl. 20:59

Jisses vilken stel dejt, Erik: "Inget intresse"

Bonden Erik Nilssons tystnad gjorde tjejerna osäkra och till slut fick de nog - och kom med hårda krav. Själv säger Erik att han hade svårt för det styrda formatet, som kändes onaturligt. – Jag kände mig obekväm i hela situationen, säger han..

Dalarnas tidningar - 23 okt 14 kl. 05:54

Erik Rapp till ny festival

Nu är de första artisterna klara för Bråvalla-arrangören FKP Scorpios nya festival Where's the music? - det handlar om en rad hyllade svenska akter som Hello Saferide, Kitok, Spiders, Beatrice Eli och Erik Rapp..

Nerikes Allehanda - 20 okt 14 kl. 17:48

Erik Teerikoski ska leda LUF Sydnärke

I söndags höll Liberala ungdomsförbundet Sydnärke medlemsmöte och en ny styrelse valdes. Erik Teerikoski tar återigen över ordförandeklubban..

BT - 21 okt 14 kl. 11:50

Sverigedemokrat avstår sin plats

Lars-Erik Johansson (SD) har meddelat Herrljunga kommun att han avsäger sig sin plats som kommunfullmäktigeledamot för Sverigedemokraterna med omedelbar verkan. Lars-Erik Johansson valdes in på det tredje av partiets tre mandat i årets val till kommunfullmäktige..

YLE - I förrgår: 09:28

Erik Murphy får söka ny arbetsgivare

Basketproffset Erik Murphy ryms inte med i Boston Celtics NBA-manskap. Celtics har satt fyra spelare på den så kallade waiver-listan, vilket betyder att de andra NBA-klubbarna får plocka in dem – och om det inte sker får de lov att söka sig en ny arbetsgivare. Till dem hör Erik Murphy som i Yles intervju tidigare i veckan ännu hoppades kunna knipa en plats i Celtics.

SN - 1 timme sedan

Skoglund gjorde årets prestation

Nyköpingsboxaren Erik Skoglund fick ta emot priset för årets idrottsprestation på lördagskvällens Sörmlandsgala. Av de lokala kandidaterna var även klubbarna Stjärnhovs IK och OK Klemmingen vinnare..

Expressen - 18 timmar sedan

Misstänks ha försökt giftmörda sin mamma

En kvinna i 40-årsåldern är misstänkt för att ha försökt förgifta sin mamma, som bor på ett vårdboende i Stockholmsområdet.– Min klient förnekar misstankarna helt, säger kvinnans advokat Lars-Erik Juth..

YLE - I förrgår: 08:30

Otroligt mål i Europa League – se klipp

Erik Lamela bjöd på torsdagskvällen på ett fotbollsmål man sällan får beskåda. Tottenhams argentinare slog till med en ”rabona” i Europa League-matchen mot Asteras Tripoli. Ställningen var 1-0 i Europa League-mötet mellan Tottenham och Asteras.

Skånskan - 19 timmar sedan

Inträngande memoar


Tidningens litteraturskribent Thomas Almqvist har läst Per Wästbergs Augustnominerade Erik och Margot: En kärlekshistoria..

ÖstersundsPosten - 16 okt 14 kl. 05:45

Erik och Marcus på gratis kulturturné

Det är ÖP-journalisten Marcus Berglund och sångaren och låtskrivaren Erik Wennergren som besöker fem bibliotek över hela länet med ett gratisprogram som Folkuniversitetet arrangerar..

UNT - 13 okt 14 kl. 00:30

Matodlare hungrar

Den utbredda fattigdomen och undernäringen i världen måste få ett slut, skriver Magdalena Streijffert och Erik Lysén..

Sydsvenskan - 22 okt 14 kl. 13:55

Ubåtsjakten på väg in i ny fas.

Försvarsmakten håller presskonferens på Berga om den fortsatta operationen i Stockholms skärgård.
– Underrättelseoperationen går in i en delvis ny fas, säger informationsdirektör Erik Lagersten..

Eurosport - I förrgår: 23:13

Årets mål av Lamela när Spurs tog storseger

Erik Lamela börjar komma igång på allvar. Argentinarens 2-0-mål mot Asteras Tripolis var tveklöst ett av säsongens vackraste överhuvudtaget..

DI - 22 okt 14 kl. 13:26

Försvaret vägrar ge upp

Just nu håller Försvarsmakten en presskonferens på Berga om den fortsatta operationen i Stockholms skärgård. "Underrättelseoperationen går in i en delvis ny fas", säger informationsdirektör Erik Lagersten..

Expressen - 23 timmar sedan

Broström: Fem fråge- tecken inför PL-helgen

Louis van Gaals United mot Chelsea, krisande lag i Sunderland, Saido Berahino, Erik Lamela och ett oväntat toppmöte på Upton Park.
Ny helg, ny Premier League omgång.
Oscar Broström, SPORT-Expressens korrespondent i London, listar fem frågetecken inför fotbollshelgen i England..

DN - I förrgår: 14:43

Sverige faller på fotbollsrankningen

Sverige fortsätter att falla på fotbollens världsrankning. Erik Hamréns landslag är nu nere på 39:e plats efter att ha tappat sju placeringar på den senaste Fifa-rankningen..

SVT - I förrgår: 13:45

Sverige faller på fotbollsranking

Sverige fortsätter att falla på fotbollens världsranking. Erik Hamréns landslag är nu nere på 39:e plats efter att ha tappat sju placeringar på den senaste Fifa-rankingen..

SvD - I förrgår: 13:00

Sverige faller på fotbollsranking

Sverige fortsätter att falla på fotbollens världsranking. Erik Hamréns landslag är nu nere på 39:e plats efter att ha tappat sju placeringar på den senaste Fifa-rankingen..

NSD - 15 okt 14 kl. 08:10

Bucht (S) om Northlandkrisen

När det under förra veckan stod klart att Northland resources stoppade all verksamhet i gruvan ställde många sitt hopp till Sven-Erik Bucht (S), tornedaling och Sveriges nye landsbygdsminister..

Expressen - I förrgår: 23:21

Lamelas galna kopia på Maradona-träffen

Totteham krossade Asteras Tripoli och vann med 5-0. Harry Kane gjorde hattrick - men det var Erik Lamelas 2-0-mål som blev matchens stora snackis..

Helsingborgs Dagblad - 18 timmar sedan

Kvinna misstänks för mordförsök

En kvinna i 40-årsåldern är misstänkt för att ha försökt förgifta sin mamma, som bor på ett vårdboende i Stockholmsområdet. — Min klient förnekar misstankarna helt, säger kvinnans advokat Lars-Erik Juth. — På något sätt verkar det som om mamman har fått överdoser av insulin, hon använder inte insulin.

Expressen - 15 timmar sedan

Leksand fast i botten - efter mästarsmällen

Leksand är alltjämt fast i botten av SHL-tabellen. I lördagens bortamatch mot Skellefteå skapade de ett rejält tryck i tredje perioden, men det var hemmalaget som vann med 2-1. – Vi börjar matchen riktigt bra och de två första perioderna tycker jag att vi dominerar, säger Skellefteås Erik Hanses i C Mores sändning..

GöteborgsPosten - 22 okt 14 kl. 03:56

Försvaret: Fortsatt hög beredskap

Just nu håller Försvarsmakten en presskonferens på Berga om den fortsatta operationen i Stockholms skärgård. -Underrättelseoperationen går in i en delvis ny fas, säger informationsdirektör Erik Lagersten..

NSD - 22 okt 14 kl. 21:33

Brandmannabibeln är här

Hans-Erik Altenburg fick idén om en brandmannabibel för fem år sedan och nu är den här, i ett första skede i 10 000 exemplar..

UNT - 23 okt 14 kl. 00:01

Grunden är lagd

Det är förvånande att den nya majoriteten i Uppsala läns landsting inte formulerat några klara riktlinjer för den kommande mandatperioden, skriver Erik Weiman..

GöteborgsPosten - 22 okt 14 kl. 03:56

Fartyg i hamn för översyn och vila

Just nu håller Försvarsmakten en presskonferens på Berga om den fortsatta operationen i Stockholms skärgård. -Underrättelseoperationen går in i en delvis ny fas, säger informationsdirektör Erik Lagersten..

DalaDemokraten - 22 okt 14 kl. 13:07

Insändare: Vem var Karlfeldt?

Lördagen den 17 maj var det vernissage på en vacker utställning om dalapoeten Erik Axel Karlfeldt på Dalarnas museum och söndagen den 26 oktober är det finissage..

Expressen - 22 okt 14 kl. 20:58

Lindorff: Höjdpunkten - Bonde-Erik i duschen

Vem är hetaste snackisen? Vad hände bakom kulisserna och vem av bönderna är egentligen trevligast? Varje vecka bjuder Linda Lindorff på det senaste från TV4-böndernas värld.

UNT - 21 okt 14 kl. 21:21

Wesslau fortsätter att övertyga

När målvaktskollegan Erik Ersberg är skadad storspelar Gustaf Wesslau för HV71..

SvD - 21 okt 14 kl. 21:21

Wesslau fortsätter att övertyga

När målvaktskollegan Erik Ersberg är skadad storspelar Gustaf Wesslau för HV71..

BT - 20 okt 14 kl. 07:48

Provsvar väntas inom ett dygn

Provsvaren från den man som förts från Arlanda till Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge på grund av misstänkt ebola väntas inom ett dygn. – Proverna är tagna och har skickats till Folkhälsomyndigheten, säger Erik Berglund, pressekreterare vid Stockholms läns landsting. Det var efter att tullpersonal på flygplatsen noterat att mannen blödde näsblod och såg ut att må dåligt som beslut togs att föra honom till Karolinskas högisoleringsavdelning för undersökning under söndagskvällen.

Kristianstadsbladet - 20 okt 14 kl. 07:29

Provsvar väntas inom ett dygn


Provsvaren från den man som förts från Arlanda till Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge på grund av misstänkt ebola väntas inom ett dygn. - Proverna är tagna och har skickats till Folkhälsomyndigheten, säger Erik Berglund, pressekreterare vid Stockholms läns landsting.Det var efter att tullpersonal på flygplatsen noterat att mannen blödde näsblod och såg ut att må dåligt som beslut togs att föra honom till Karolinskas högisoleringsavdelning för undersökning under söndagskvällen.

Expressen - 21 timmar sedan

Wilander berättar om sonens tuffa sjukdom

Mats Wilander fick göra vad han älskade: spela tennis. Så är det inte för alla. Bland annat inte för tennislegendarens son, Erik, 16.

Helsingborgs Dagblad - I förrgår: 10:55

Karlsson skakad av skottdramat

"Det som händer i Ottawa just nu gör mig ledsen". Lagkaptenen Erik Karlsson var skakad över skottdramat i hans hemstad som ledde till att NHL ställde in Ottawas hemmamatch mot Toronto..

GöteborgsPosten - I förrgår: 10:53

Karlsson skakad av skottdramat

"Det som händer i Ottawa just nu gör mig ledsen". Lagkaptenen Erik Karlsson var skakad över skottdramat i hans hemstad som ledde till att NHL ställde in Ottawas hemmamatch mot Toronto..

Nya Wermlands Tidningen - 22 okt 14 kl. 16:24

PRO:arna som vet mest

Karl-Erik Spetsmark, Sonja Håkansson och Hasse Tuvhage. Där har ni namnen på de PRO:are, tillika Arvikabor, som vet mest. Arvikalaget vann nämligen årets riksfinal i frågetävlingen PRO-vetarna..

IDG - 21 okt 14 kl. 16:11

Radarparet skiljs åt - efter 15 år

It-Sveriges ler och långhalm, Lasse Pettersson och Björn-Erik Karlsson, går nu skilda vägar efter att ha följts åt under 15 år..

Nya Wermlands Tidningen - 22 okt 14 kl. 10:33

Högre krav på kommunal mat

Erik Evestam (C) motionerade i februari i år om sin önskan att Säffle kommun radikalt ska öka andelen livsmedel som lever upp till särskilda miljö- och djuromsorgskrav samt att kommunen ska anta egna, högre mål vad gäller närproducerad mat..

Sydsvenskan - Igår: 16:18

Fikastund på Montessori för trygghet och respekt

Le mot andra. Säg "hej". Och berätta för lärarna om någon blir illa behandlad av andra elever.

BT - 22 okt 14 kl. 17:39

Ubåtsjakten i skärgården fortsätter

Flera fartyg har gått in i hamn för översyn och det talas om en "delvis ny fas". Någon nedtrappning i jakten på en främmande ubåt handlar det dock inte om enligt försvaret. – Underrättelseoperationen fortsätter, precis på det sätt som den gjort tidigare, men med andra enheter, säger informationsdirektör Erik Lagersten.

GöteborgsPosten - 22 okt 14 kl. 03:56

Ubåtsjakten går in i ny fas

Utbåtsjakten i Stockholms skärgård går in i en "delvis ny fas", uppger Försvarsmakten på en presskonferens. -Underrättelseoperationen fortsätter, precis på det sätt som den gjort tidigare, men med andra enheter, säger informationsdirektör Erik Lagersten..

DN - 20 okt 14 kl. 17:13

Därför kunde Nigera stoppa ebolautbrottet

Tre frågor till DN:s Afrikakorrespondent Erik Esbjörnsson med anledning av att Nigeria har förklarats fritt från Ebola..Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.