Erik+Hultby

Thursday, 17 April, 00:23

Nyheter om Erik+Hultby

Sortering: Relevans | Senaste
Västerbottens Folkblad - Igår: 22:46

[PLUS] ”Erik mår efter omständigheterna bra”

Erik Andersson fyllde år i dag. Han kunde ha fått en roligare födelsedag än att ledas ut från isen....

Nya Wermlands Tidningen - 18 timmar sedan

Lyckades med det alla drömmer om

Hade golfbollen pluggat sig i det fuktiga gräset? Det var frågan 10-åriga Erik Jonsson ställde sig då han inte kunde hitta sin boll efter utslaget på Karlskoga GK:s femte hål. Men den låg där den skulle – i koppen.

DN - 13 apr 14 kl. 23:15

DN:s Erik Ohlsson: Många och skiftande rykten florerar

Det råder en viss oro bland de proryska aktivister i ukrainska Donetsk, som satt upp avspärrningar kring en administrativ byggnad i storstadens centrum. DN:s reporter Erik Ohlsson, som befinner sig i Donetsk med fotograf Anders Hansson, förmedlar här några inledande intryck..

Expressen - Igår: 19:53

Erik Andersson sänkt: "En horribel tackling"

SKELLEFTEÅ/STOCKHOLM. Milan Gulas sänkte Erik Andersson i mittzon - med en vårdslös huvudtackling. Andersson fick ledas av - men Gulas slapp utvisning.

Dagens Media - 10 apr 14 kl. 09:15

Erik Sollenberg om vinstregnet över F&B: "Magiskt"

Forsman & Bodenfors kan stoltsera med 18 utmärkelser i Art Directors Club Award..

Expressen - I förrgår: 07:02

Mårts tvingas vänta på Erik Karlssons beslut

LOS ANGELES. Han kan vara skillnaden mellan succé och fiasko för Tre Kronor i hockey-VM i Minsk om en knapp månad. Men förbundskapten Pär Mårts och landslagsledningen får vänta ett tag på stjärnbacken Erik Karlssons svar.

SR - 09 apr 14 kl. 21:58

"Lägg mest krut på Erik Karlsson"

Radiosportens USA-reporter Annika Greder Duncan tycker att Erik karlsson är den spelare som landslagsledningen ska lägga mest energi på att få till VM. Särskilt när Sedinarna är osäkra kort..

Expressen - 13 apr 14 kl. 00:38

Efter segern – nu vill han möta legendaren

ESBJERG. Erik Skoglund, 22, är sakta men säkert på väg mot världstoppen. Sent på lördagskvällen, i EU-titelförsvaret mot italienaren Danilo D'Agata, kom den 20:e raka proffsvinsten.

Nyan - 08 apr 14 kl. 14:00

Erik Vikström predikar på palmsöndagen

Söndagen den 13 april predikar biskop emeritus Erik Vikström i familjegudstjänsten Finströms kyrka klockan 11.00, där också barnkören och ungdomskören sjunger.
Det meddelar diakon Maria Sjölund.

Expressen - 11 apr 14 kl. 15:30

Han ersätter Jansson i Malmös startelva

MALMÖ. Erik Johansson in från start som mittback bredvid Filip Helander. Men det rör sig inte om någon petning av Pontus Jansson.

Expressen - 11 apr 14 kl. 15:30

Pontus Jansson - utanför startelvan

MALMÖ. Erik Johansson in från start som mittback bredvid Filip Helander. Men det rör sig inte om någon petning av Pontus Jansson.

Polisen - 10 apr 14 kl. 11:38

Integrationsminister Erik Ullenhag besöker Malmöpolisen

Idag får Malmöpolisens hatbrottsgrupp besök av integrationsminister Erik Ullenhag..

Magazin24 - I förrgår: 11:21

Fina resultat från Köpings bangolfare

Erik Einan i topp och 18-varv av Per Einan i helgens bangolftävlingar. Erik Einan avslutade inomhussäsongen på bästa sätt när finalen i eternitens
TOP-12 spelades under helgen. Han tog nio vinster och en oavgjord match och det ledde till att han slutade i toppen av klass C.

Nya Wermlands Tidningen - 11 apr 14 kl. 06:00

Kommunen har anlitat advokat

Advokat Lars-Erik Saltin hävdar att det skadeståndskrav som läggs Degerfors kommun till last saknar grund. – Min uppfattning efter att ha läst igenom handlingarna är att Degerfors kommun inte gjort något fel, säger Lars-Erik Saltin. Efter helgen kommer jag att sätta mig ner med kommunen och reda ut detta.

UNT - Igår: 11:03

Danielsson satsar vidare på butikerna

Rasslar det till i gräset då kollar man vad det är. På den basala instinkten bygger Erik Danielssons senaste projekt, displayer i butiker, som nu är börsaktuellt och lanseras i större skala..

NT - I förrgår: 16:00

Levande musik av gamla mästare

Fingerfärdigt och stilfullt när gitarristerna Django Reinhardt och Wes Montgomery hyllades på Crescendo av hemvändaren Erik Söderlind..

GöteborgsPosten - I förrgår: 15:11

"Pyroteknik kommer alltid att finnas"

– Utan förhandsindikationerna hade vi inte klarat att bemanna upp med mycket mer folk, brandsläckare och hinkar, säger Erik Bergkvist, SLO i Gais..

Nya Wermlands Tidningen - Igår: 16:41

Åmålssegrar på Dals Långeds skjutbana

Åmålsortens Jaktvårdsförening var mest framgångsrik när Dalslandscupen för kulvapen startade i helgen, med tävling i Dals Långed. 147 var segerresultat både för Joakim Karlsson och Erik Simberg..

SVT - Igår: 19:41

Eriksson knockad efter tuff tackling

I slutet av första perioden åkte hemmalagets Erik Andersson på en tuff tackling i mittzon. Läkarteamet var snabbt framme och en groggy Eriksson kunde med hjälp ledas av isen..

Expressen - 07 apr 14 kl. 15:48

Franske bulldoggen Erik fortfarande borta

VÅRGÅRDA. För sex veckor sedan försvann franske bulldoggen Erik i Vårgårda. Nu kan han ha setts i Angered!

Dalarnas tidningar - Igår: 18:52

Rondellen höll inte - tunga fordon genar

Tung trafik genar i rondellen. Stenar släpper. – Rondellen är väldigt stor.

YA - 10 timmar sedan

Premiär för den lokala ölen Olof

Foto: Anette Sjöstrand
Karlsfälts gård utanför Ystad har levererat grisar till prins Charles och gett ut en egen kokbok. Nu lanseras ölen Olof, bryggd av Tomelillabryggarn med vatten från Nedraby och med maltkorn som är odlad på släktgården.
Samtidigt lanseras exklusiva fåtöljer, designade av Mats Theselius, med skinn från gården.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Man hittad svårt knivskadad

En man hittades tidigt på onsdagskvällen knivskadad i en bil vid en campingplats i Sundbyberg i närheten av Solvalla travbana. Mannen hittades av en polispatrull som skulle kontrollera fordonet. Enligt polisen är mannen allvarligt skadad.

Dalarnas tidningar - 8 timmar sedan

"Ofta är det hundägarna som är problemet"

Tio till femton allvarligare fall av hundattacker per år anmäls till polisen i Dalarna. I vissa fall leder det till att den attackerande hunden måste avlivas. – Problemet är inte oftast inte hundarna utan ägarna, säger Hans-Erik Rehnstam, polismyndigheten..

Helsingborgs Dagblad - 9 timmar sedan

Mullsjö-duo tar plats i landslaget

Mullsjö var på väg att skrälla rejält i SM-slutspelet i innebandy. Nu får klubbens backduo Adam Fransson och Kasper Hedlund chansen i landslaget för första gången. Båda debutanterna finns med i förbundskaptenen Jan-Erik Vaaras trupp till Euro Floorball Tour i Tjeckien 25—27 april.

Expressen - Igår: 23:42

Bomberna i svenska landslagstruppen

Lilla Mullsjö spelade sitt livs innebandy och slog sånär ut giganten Storvreta i SM-kvartsfinalen. Den insatsen har inte gått förbundskaptenen Jan-Erik Vaara förbi - då två av lagets backar är riktiga bomber i den nya landslagstruppen..

Dalarnas tidningar - I förrgår: 19:20

De la Rose till NHL

Jacob de la Rose var på väg till Nordamerika redan i fjol – men stoppades av Leksands IF. På måndagen skrev talangen på ett treårskontrakt med Montreal Canadiens. – Det är snabba ryck, säger agenten Erik Ryman..

Expressen - 11 timmar sedan

Här är de värsta vägarna under påsken

Under påsken ökar risken för trafikolyckor med 50 procent. Att högtiden infaller så sent i år innebär säkrare vägar - men också fler dolda faror. - Det finns en risk att man kör på hala, isiga fjällvägar med sommardäck, säger Erik Kjellin, trafiksäkerhetsansvarig på Motormännens riksförbund..

Expressen - 12 timmar sedan

Glädjebesked och bakslag för Skellefteå

SKELLEFTEÅ/ STOCKHOLM. Petter Emanuelsson är tillbaka i spel på torsdag men Erik Andersson tvingas däremot vila efter smällen han åkte på igår Det meddelade Skellefteås tränare Hans Wallsson efter lagets träning på onsdagsförmiddagen..

Västerbottens Folkblad - 11 timmar sedan

Först finalsuccé – nu i landslaget

Emil Johansson låg bakom Faluns vändning i SM-finalen mot Storvreta. Nu är Ersboda-produkten uttagen i landslaget. Förre Umeå City- och Ersbodaspelaren Emil Johansson har gjort en stark säsong med sitt IBF Falun och nu belönas han med en plats i Jan-Erik Vaaras landslagstrupp till Euro Floorball Tour.

City - Igår: 14:15

Hareide vilar Halsti – vill att MFF skapar lucka i tabellen

Malmö FF satsar stenhårt på en bra säsongsöppning.

Detta för att bygga en poängbuffert inför sommaren då Europaspelet väntar.

– Vi spelar för att skapa en lucka i tabellen, säger Åge Hareide.

GT - 10 timmar sedan

Han blir kapellmästare i "Lotta på Liseberg"

Han har varit en del av "Lotta på Liseberg" under fyra år – nu tar han plats i fronten. Andreas Landegren, 35, tar över som kapellmästare efter att Curt-Erik Holmquist kastat in handduken. – Det är stora skor att fylla, det är jag medveten om, men jag ser det som en ära att få ta över, säger han till GT..

Aftonbladet - 12 apr 14 kl. 08:45

41 liv kunde ha räddats

25 år har gått sedan tragedin på Hillsborough – Erik Niva berättar här om familjernas kamp för rättvisa.

Expressen - 06 apr 14 kl. 21:11

Erik Tomas, 12, ett snille på högskoleprov

Det här är, måste man nog säga, en lite speciell kille – en kille med huvudet på skaft. Erik Tomas von Wilhelmsson Nastase är bara 12 år och i lördags skrev han högskoleprovet. Resultat: 1,25 – klart över genomsnittet i Sverige.

GöteborgsPosten - I förrgår: 18:53

Mild kritiserar Hamréns laguttagningar

Håkan Mild ger Erik Hamrén kritik i fotbollskanalens podcast. – Jag vet inte om man har en övertro på att spelare i ett mittenlag i Turkiet är så mycket bättre än att spela i en allsvensk toppklubb, säger Mild..

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Mullsjö-duo tar plats i landslaget


Mullsjö var på väg att skrälla rejält i SM-slutspelet i innebandy. Nu får klubbens backduo Adam Fransson och Kasper Hedlund chansen i landslaget för första gången.Båda debutanterna finns med i förbundskaptenen Jan-Erik Vaaras trupp till Euro Floorball Tour i Tjeckien 25-27 april.

Kristianstadsbladet - 9 timmar sedan

Mullsjö-duo tar plats i landslaget


Mullsjö var på väg att skrälla rejält i SM-slutspelet i innebandy. Nu får klubbens backduo Adam Fransson och Kasper Hedlund chansen i landslaget för första gången.Båda debutanterna finns med i förbundskaptenen Jan-Erik Vaaras trupp till Euro Floorball Tour i Tjeckien 25-27 april.

BT - 3 timmar sedan

Man hittad svårt knivskadad

En man hittades tidigt på onsdagskvällen knivskadad i en bil vid en campingplats i Sundbyberg i närheten av Solvalla travbana. Mannen hittades av en polispatrull som skulle kontrollera fordonet. Enligt polisen är mannen allvarligt skadad.

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Man hittad svårt knivskadad


En man hittades tidigt på onsdagskvällen knivskadad i en bil vid en campingplats i Sundbyberg i närheten av Solvalla travbana.Mannen hittades av en polispatrull som skulle kontrollera fordonet. Enligt polisen är mannen allvarligt skadad.

BT - 3 timmar sedan

Man hittad svårt knivskadad

En man hittades tidigt på onsdagskvällen knivskadad i en bil vid en campingplats i Sundbyberg i närheten av Solvalla travbana. Mannen hittades av en polispatrull som skulle kontrollera fordonet. Enligt polisen är mannen allvarligt skadad.

Västerbottens Folkblad - 11 timmar sedan

Skellefteås besked inför finalen

SM-final nummer två i morgon. Då lämnade Skellefteå AIK-tränaren Hans Wallson ett positivt och ett negativt besked efter dagens träning. Det negativa beskedet var att backen Erik Andersson missar morgondagens match efter den tackling han fick i första finalen, det skriver Expressen.

SVT - 12 apr 14 kl. 22:27

Skoglund försvarade EU-titeln – igen

Erik Skoglund är fortsatt obesegrad som proffs i lätt tungvikt. I kväll vann svensken på knock out – segern var svenskens 20:e i rad..

Dalarnas tidningar - 12 apr 14 kl. 19:36

Anfallet kom i otakt

Borlänge HK tog under lördagseftermiddagen en andra – om än knapp – seger mot Örebro SK. Därmed går man vidare i kvalet, där man härnäst möter Borås i bäst av tre. – Vi bjöd inte på någon propagandafotboll i dag, men jag är nöjd med vårt försvars- och målvaktsspel, säger tränare Erik Axelsson..

SN - 13 apr 14 kl. 08:54

SN-TV: Skoglund analyserar matchen

Erik Skoglund hade inga större problem att hålla italienaren stången. Här ger han själv sin bild av matchen..Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?