Erik+Hultby

Thursday, 30 October, 15:26

Nyheter om Erik+Hultby

Sortering: Relevans | Senaste
DI - 27 okt 14 kl. 11:01

Erik Åsbrink: Sänk skatten på arbete

Skatten på arbetsinkomster bör minskas. Det skriver Erik Åsbrink, före detta socialdemokratisk finansminister, i SvD..

NSD - Igår: 19:00

Mjölkkrisen på regeringens bord

Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht (S) säger att mjölkkrisen har aktualiserats i regeringen och inom EU där det diskuteras att nyttja krisfonderna..

GT - Igår: 20:02

Så lyckades taxi-vd:n spåra mordmisstänkta

Efter dödsskjutningen i Jönköping lämnade de två mordmisstänkta männen brottsplatsen i en taxi. Då hjälpte Jan-Erik Malmlöv, vd för Västbo taxi, polisen genom att följa flyktbilen genom taxiföretagets GPS-system. Nu tar företaget in professionell hjälp för att stötta sin skärrade chaufför.

Expressen - Igår: 06:24

Robin Lehner hyllas efter sin stormatch

LOS ANGELES. Ett mål och en assist av backstjärnan och lagkaptenen Erik Karlsson. Men det var en annan svensk som spelade huvudrollen när Ottawa bortabesegrade Columbus med 5-2 i natt, svensk tid.

Expressen - 27 okt 14 kl. 02:50

Halle Berry har startat projekt med en svensk

Skådespelaren Halle Berry, 48, har startat ett underklädesprojekt med svenske affärsmannen Erik Ryd. På måndagen lanseras serien i amerikanska Target-butiker. – Gud log mot mig den dagen jag och Erik Ryd träffades, säger Halle Berry till Wall Street Journal..

Expressen - 22 okt 14 kl. 18:13

Erik Nyström lämnar Djurgården för Timrå

Forwarden Erik Nyström lämnar Djurgården. 20-åringen har skrivit ett kontrakt med Timrå. "Vi tackar Erik för tiden i Djurgården", skriver klubben på sin hemsida..

Nyhetsverket - 20 okt 14 kl. 18:43

- Jag är säker, det var en ubåt

Aftonbladet har talat med "Erik", 27, som tog bilden av det som ska vara ”främmande undervattensverksamhet” i Stockholms skärgård. Han berättar att Försvarsmakten beslagtog hans kamera och minneskort. Därefter hölls det en presskonferens om den mystiska bilden.

Helsingborgs Dagblad - Igår: 04:00

Erik Andersson till MFF?

BoIS jättetalang uppges intessant för svenska mästarlaget..

Expressen - 15 okt 14 kl. 20:59

Jisses vilken stel dejt, Erik: "Inget intresse"

Bonden Erik Nilssons tystnad gjorde tjejerna osäkra och till slut fick de nog - och kom med hårda krav. Själv säger Erik att han hade svårt för det styrda formatet, som kändes onaturligt. – Jag kände mig obekväm i hela situationen, säger han..

Nya Wermlands Tidningen - 9 timmar sedan

Musikcafé med dragspel

Svanskogs Dragspelsgrupp underhåller i Skäggebyns Bygdegård nu på söndag. Den här gången har dragspelsgruppen sällskap av solisterna Britt-Marie Strand och Carl-Erik Säveland..

Dalarnas tidningar - 23 okt 14 kl. 05:54

Erik Rapp till ny festival

Nu är de första artisterna klara för Bråvalla-arrangören FKP Scorpios nya festival Where's the music? - det handlar om en rad hyllade svenska akter som Hello Saferide, Kitok, Spiders, Beatrice Eli och Erik Rapp..

Realtid - I förrgår: 08:57

En till lämnar Sandvik för BCG

Erik Flinck blir partner på Boston Consulting Group..

DalaDemokraten - Igår: 13:10

"Det kom som en chock"

Det var i den 77:e minuten som Erik Schultz-Eklund med ett slag fällde Mattias Hall, som blev liggandes och fick forslas iväg i ambulans med bland annat ett okbensbrott..

Nerikes Allehanda - 20 okt 14 kl. 17:48

Erik Teerikoski ska leda LUF Sydnärke

I söndags höll Liberala ungdomsförbundet Sydnärke medlemsmöte och en ny styrelse valdes. Erik Teerikoski tar återigen över ordförandeklubban..

Expressen - 2 timmar sedan

Här skedde flest vilt- olyckor – gata för gata

Se upp för vilda djur längs vägarna. De flesta viltolyckor sker mellan oktober och januari. – Rådjursolyckor är allra vanligast, säger Lars-Erik Nilsson på Nationella viltolycksrådet..

Expressen - Igår: 06:22

Minsta felsteg och vi är förlorade

Magdalena Andersson måste både kyla bolånemarknaden och få fart på ekonomin. Ett näst intill omöjligt uppdrag, skriver Erik Wahlin..

UNT - 27 okt 14 kl. 09:42

Svenskt samarbete med Halle Berry

Den svenske doldisföretagaren Erik Ryd har tagit steget ut i strålkastarljuset..

Kristianstadsbladet - 27 okt 14 kl. 09:42

Svenskt samarbete med Halle Berry


Den svenske doldisföretagaren Erik Ryd, som sedan 90-talet byggt upp ett underklädesimperium i Asien, har tagit steget ut i strålkastarljuset. Tillsammans med Oscarsbelönade skådespelaren Halle Berry lanserar han i dag en underklädeskollektion i USA, skriver Dagens Industri.Superstjärnan, som äger hälften av märket, öser beröm över sin svenska partner, och säger i en intervju med Wall Street Journal att "Gud log mot mig den dagen jag och Erik Ryd träffades" och berättar att de nästa år satsar på en global lansering.

TA - 27 okt 14 kl. 09:42

Svenskt samarbete med Halle Berry


Den svenske doldisföretagaren Erik Ryd, som sedan 90-talet byggt upp ett underklädesimperium i Asien, har tagit steget ut i strålkastarljuset. Tillsammans med Oscarsbelönade skådespelaren Halle Berry lanserar han i dag en underklädeskollektion i USA, skriver Dagens Industri.Superstjärnan, som äger hälften av märket, öser beröm över sin svenska partner, och säger i en intervju med Wall Street Journal att "Gud log mot mig den dagen jag och Erik Ryd träffades" och berättar att de nästa år satsar på en global lansering.

BT - 21 okt 14 kl. 11:50

Sverigedemokrat avstår sin plats

Lars-Erik Johansson (SD) har meddelat Herrljunga kommun att han avsäger sig sin plats som kommunfullmäktigeledamot för Sverigedemokraterna med omedelbar verkan. Lars-Erik Johansson valdes in på det tredje av partiets tre mandat i årets val till kommunfullmäktige..

Dagens PS - Igår: 09:25

Vd hjälteförklarad efter rådigt ingripande


Taxi-vd:n Jan-Erik Malmlövs hjälteinsats ledde till att polisen kunde gripa två mordmisstänkta efter dödsskjutningen i Jönköping, rapporterar karriär- och ledarskapssajten DagensVD.se..

Expressen - 7 timmar sedan

Död efter misstänkt överdos av spice

En man i 20-årsåldern hittades död i en bostad i Fagersta under onsdagen. Polisen misstänker att drogen Spice kan ligga bakom dödsfallet. – Vi vet inte säkert men det finns misstankar om att mannen avlidit till följd av att han rökt Spice, säger kommissarie Per-Erik Lundberg, vid polisen i Västmanland..

BT - 27 okt 14 kl. 09:42

Svenskt samarbete med Halle Berry

Den svenske doldisföretagaren Erik Ryd, som sedan 90-talet byggt upp ett underklädesimperium i Asien, har tagit steget ut i strålkastarljuset. Tillsammans med Oscarsbelönade skådespelaren Halle Berry lanserar han i dag en underklädeskollektion i USA, skriver Dagens Industri. Superstjärnan, som äger hälften av märket, öser beröm över sin svenska partner, och säger i en intervju med Wall Street Journal att "Gud log mot mig den dagen jag och Erik Ryd träffades" och berättar att de nästa år satsar på en global lansering.

ÖstersundsPosten - I förrgår: 13:42

Oförändrad risk för felbedömningar

Tack Erik Olofsson och Håkan Larsson för ert gemensamma och snabba svar..

DN - 21 timmar sedan

Landslaget i tyst minut för Ingesson

Therese Sjögran gjorde sin 200:e landskamp – i sorgband. Damlandslaget hedrade Klas Ingesson med en tyst minut inför träningsmatchen mot Tyskland i Örebro.”Det kändes oerhört viktigt”, säger Svenska fotbollförbundets ordförande Karl-Erik Nilsson..

Dagens Media - Igår: 00:00

”Mediechefer, avsätt eller låna pengarna som krävs”

KRÖNIKA. Att krympa sig till framgång har inte funkat hittills. Det kommer inte att funka i framtiden heller, skriver Dagens Medias Erik Wisterberg..

Expressen - Igår: 10:33

Så hyllas Ingesson efter tragiska nyheten

Klas Ingesson har avlidit. Nu planerar Svenska fotbollförbundet att hedra den fallne hjälten med en tyst minut inför kvällens landskamp mellan svenska damlaget och Tyskland. – Svensk fotboll är i sorg i dag, säger förbundets ordförande Karl-Erik Nilsson till SportExpressen.

Nya Wermlands Tidningen - 9 timmar sedan

Skrev Tage Aurell om Taube och sommarpoesi?

Det välkända antikvariatet påstår att detta är en text av Tage Aurell: ”Sommarkåseri om sommarpoesi”. Men det tror jag kanske är en missuppfattning. Den korta och osignerade texten, tryckt på grågrönt och tjockt papper, publicerad av Bohuslänningens AB i början av 1950-talet: Denna hyllning till Evert Taube och Erik Axel Karlfeldt, skulle den ordkarge prosaförfattaren i Mangskog ha skrivit detta..?.

GT - Igår: 21:08

17-årige Jacob gjorde poäng direkt i debuten

17-årige Jacob Larsson fick chansen att göra SHL-debut för Frölunda. Han tackade för förtroendet - och hamnade i poängkolumnen efter en fin framspelning till Erik Karlsson – Det är en mycket klok passning, säger C Mores Patrik Westber..

GT - 23 timmar sedan

Älgarna stortrivs i stan – men hotas att avlivas

ÅMÅL. Älgarna stortrivs i det centrala villakvarteret i Åmål. Grannar vill avliva dem – men skyddsjägaren är tveksam.

Västerbottens Folkblad - Igår: 23:00

Yrkesutbildningar ska locka

Yrkesutbildningarna ska locka gymnasielever, men då måste bland annat högskolebehörigheten återinföras för att inte stänga dörrar för elevernas framtida liv, skriver Per-Erik Johansson, LO. Bland elever som fullföljer sin yrkesutbildning på gymnasiet har bara en av tre en etablerad ställning på arbetsmarknaden ett år senare. Bäst i Västerbotten är elever som gått Byggprogrammet där 54 […].

Hela Gotland - 27 okt 14 kl. 11:30

Vi livesänder från Företagardagen

Träna med Mattias Sunneborn, lyssna på Erik Bjerkesjö; "Från Gotland till framsidan på Vogue Magazine" och mycket annat. Temat i år är "Så mycket Gotland"..

Expressen - I förrgår: 12:21

MFF uppges vara nära supertalang från Bois

Erik Andersson har utsetts till en av världens största fotbollstalanger. Nu är han nära att skriva på för MFF. – Vi vet vår plats i näringskedjan.

DalaDemokraten - Igår: 19:54

Färgstarkt och minnesvärt

Björbo-Floda PRO har haft en medlemsträff i Lillkyrkan i Björbo. Rubriken var "Färgstarka människor - Minnesvärda personer". Dagens gäst var Jan-Erik Jonsson, som berättade om speciella personer i Björbo och Dala-Floda.

Dalarnas tidningar - Igår: 19:54

Färgstarkt och minnesvärt

Björbo-Floda PRO har haft en medlemsträff i Lillkyrkan i Björbo. Rubriken var "Färgstarka människor - Minnesvärda personer". Dagens gäst var Jan-Erik Jonsson, som berättade om speciella personer i Björbo och Dala-Floda.

SvD - 27 okt 14 kl. 01:26

Risk för obalans mellan skatter

Jag vill vidga debatten om företagsskattekommitténs förslag. Min slutsats är att en bredare översyn av skattesystemet behövs. Den stora och under en följd av år växande klyftan i beskattning av arbete och kapital måste minska kraftigt, skriver Erik Åsbrink..

DI - 27 okt 14 kl. 09:09

Stjärnans svenska affär

Skådespelerskan Halle Berry gör affärer med en okänd svensk underklädesföretagare i Hongkong.Svenske Erik Ryd har i det tysta byggt upp en av världens största underklädestillverkare i Asien..

YLE - I förrgår: 06:20

Minnesota rasade – Haula brutalt tacklad

Minnesota Wild tappade en tremålsledning i den tredje perioden och förlorade borta mot New York Rangers i ishockeyns NHL i natt. Tidigare i samma match skadade sig Erik Haula efter en ful armbågstackling av John Moore. Fram till den tredje perioden verkade Minnesota vara på väg mot en komfortabel seger i Madison Square Garden.

YLE - 24 okt 14 kl. 09:28

Erik Murphy får söka ny arbetsgivare

Basketproffset Erik Murphy ryms inte med i Boston Celtics NBA-manskap. Celtics har satt fyra spelare på den så kallade waiver-listan, vilket betyder att de andra NBA-klubbarna får plocka in dem – och om det inte sker får de lov att söka sig en ny arbetsgivare. Till dem hör Erik Murphy som i Yles intervju tidigare i veckan ännu hoppades kunna knipa en plats i Celtics.

SvD - 27 okt 14 kl. 01:26

Risk för obalans mellan skatter

Skatter Jag vill vidga debatten om företagsskattekommitténs förslag. Min slutsats är att en bredare översyn av skattesystemet behövs. Den stora och under en följd av år växande klyftan i beskattning av arbete och kapital måste minska kraftigt, skriver Erik Åsbrink..

DrivaEget - 22 timmar sedan

Sätt rätt pris inom familjen

 Landsbygd  Driver du ett familjeföretag som det är dags att lämna över? Då gäller det att hitta rätt pris, tänka på pensionen och fundera över om eventuella syskon ska kompenseras, och hur. Här är expertens råd.

Helsingborgs Dagblad - I förrgår: 14:33

Härslöv-Ottarps Lekmannakår

Härslöv-Ottarps Lekmannakår har haft församlingsafton med ett fullsatt församlingshem. Ordförande Kurt Andersson hälsade välkommen. Han vände sig särskilt till Erik Löfgren och Per Johansson.

Helsingborgs Dagblad - 27 okt 14 kl. 09:44

Svenskt samarbete med Halle Berry

Den svenske doldisföretagaren Erik Ryd, som sedan 90-talet byggt upp ett underklädesimperium i Asien, har tagit steget ut i strålkastarljuset. Tillsammans med Oscarsbelönade skådespelaren Halle Berry lanserar han i dag en underklädeskollektion i USA, skriver Dagens Industri..

SvD - 27 okt 14 kl. 09:42

Svenskt samarbete med Halle Berry

Den svenske doldisföretagaren Erik Ryd, som sedan 90-talet byggt upp ett underklädesimperium i Asien, har tagit steget ut i strålkastarljuset. Tillsammans med Oscarsbelönade skådespelaren Halle Berry lanserar han i dag en underklädeskollektion i USA, skriver Dagens Industri..Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.