Erik+Hultby

Thursday, 18 September, 01:36

Nyheter om Erik+Hultby

Sortering: Relevans | Senaste
UNT - Igår: 10:35

Weiman avgår efter förlusten

Landstingsrådet Erik Weiman (M) avgår som gruppledare för Moderaterna i landstinget..

Dagens Media - I förrgår: 10:59

Erik Modig: "Kommunikationens kraft lyste med sin frånvaro i årets val"

Dagens Medias bloggare Erik Modig, reklamforskare vid Handelshögskolan, misstänker att 95 procent av partiernas kommunikation misslyckades..

SN - 13 sep 14 kl. 23:14

Ny seger för Erik

Nyköpingsboxaren Erik Skoglund tog på lördagskvällen sin 21:a raka proffsseger..

Expressen - 11 sep 14 kl. 23:25

Erik Skoglund om en VM-match: "Svindlar"

MALMÖ. Erik Skoglund, 23, går på lördagskvällen karriärens viktigaste match. En seger öppnar för en VM-match mot legendaren Bernard Hopkins, 49.

SN - 12 sep 14 kl. 22:11

TV: Erik redo för match

Så var den avklarad. Invägningen. Och det skiljer bara två hekto mellan de båda boxarna.

Sydsvenskan - I förrgår: 13:53

Här är Erik Johanssons glädjebesked inför matchen

Här är Erik Johanssons glädjebesked.
Mittbacken är spelklar efter magsjukan och redo för att möta Juventus.
.

UNT - 12 sep 14 kl. 10:00

Förnyelsen måste fortsätta

Alliansen satsar på gemensamma lösningar inom vården för de äldres bästa, skriver Erik Weiman..

Sydsvenskan - 11 sep 14 kl. 13:18

Erik Johansson kan missa både Häcken och Juventus

Erik Johanssons maginfluensa vill inte ge med sig.
Istället för att träna på torsdagen var mittbacken på sjukhus för att gå till botten med problemen.
Häckenmatchen är ytterst tveksam - och även mötet med Juventus är i fara..

YLE - I förrgår: 18:05

Erik Perklén i Sjundeå är Vetemästare

Sjundeå har en egen Vetemästare. Han heter Erik Perklén och vann tävlingen tillsammans med Staffan Björkell och Fredrik Bodin. Det är tidningen Lantmannen som tagit initiativ till tävlingen och som skriver om det vinnande laget Team Finland.

SVT - 09 sep 14 kl. 10:30

Erik Hamrén: ”Erkan har shining”

Det var en nöjd förbundskapten som mötte pressen dagen efter 1-1 borta mot Österrike i EM-kvalpremiären. – Vi fajtades och jobbade hårt, säger Erik Hamrén..

UNT - 11 sep 14 kl. 17:00

Bostadsbristen måste lösas

Bostadsbristen i Uppsala hindrar människor från att flytta till arbete och studier, skriver Marlene Burwick , Erik Pelling och Anton Åvall..

Barometern - 13 sep 14 kl. 08:29

85-årig cyklist påkörd av bil

I går kväll inträffade en allvarlig olycka vid Erik Dahlbergs väg. En 85-årig man blev påkörd av en bilist vid påfarten till E22:an. Den äldre mannen kom cyklandes och skulle korsa påfarten till E22 vid på Erik Dahlbergs väg.

BT - 17 timmar sedan

Krafter mot främlingsfientlighet

Vi ser dem men samtidigt inte. Vi vet om vad som händer, men de flesta av oss väljer att titta bort. Ursäkterna är många.

SVT - 16 timmar sedan

Upprört i AIK över käftsmäll

Ett skadedrabbat AIK förlorade inne- bandypremiären borta mot Mullsjö med 7-3 i går. En annan smäll var den som den förre AIK:aren David Gillek delade ut på AIK:s Erik Andersson..

Dalarnas tidningar - 06 sep 14 kl. 12:49

Erik - vd med rätt att rocka

Det var när Erik, som är KTH-utbildad civilingenjör, arbetade vid Ericsson Radio Systems som han fick vara med och utveckla grunden till vad som i dag är mobiltelefonernas sms-funktion..

TA - I förrgår: 09:46

Kickstarter startar i Sverige

Nu kan det bli enklare att fixa pengar till din affärsidé, när världens största sajt för gräsrotsfinansiering etablerar sig i Sverige.
- Det är otroligt kul att vara entreprenör med en idé i dag, med de sätt som finns att komma ut på en marknad, säger Erik Thorstensson, en av grundarna av Strawbees.Han och kollegerna Petter Danielson och Oscar Ternbom lade upp sin affärsidé på sajten Kickstarter i början av året.

Kristianstadsbladet - I förrgår: 09:46

Kickstarter startar i Sverige

Nu kan det bli enklare att fixa pengar till din affärsidé, när världens största sajt för gräsrotsfinansiering etablerar sig i Sverige.
- Det är otroligt kul att vara entreprenör med en idé i dag, med de sätt som finns att komma ut på en marknad, säger Erik Thorstensson, en av grundarna av Strawbees.Han och kollegerna Petter Danielson och Oscar Ternbom lade upp sin affärsidé på sajten Kickstarter i början av året.

Expressen - 11 sep 14 kl. 15:30

Lugnande besked från MFF: "Är bättre nu"

MALMÖ. Under torsdagsförmiddagen rapporterades att Erik Johanssons magproblem inte ger med sig och att matchen mot Juventus är i fara. Nu lämnar MFF:s läkare Pär Herbertsson lugnande besked.

Nerikes Allehanda - 08 sep 14 kl. 21:30

Erik har väntat länge på kirurgi

Erik har väntat på sin operation sedan i mars. Han är inte ensam. Länets landsting är näst sämst i landet på att operera i tid..

Barometern - Igår: 13:38

Röst till miljontals migranter

Vi ser dem men samtidigt inte. Vi vet om vad som händer, men de flesta av oss väljer att titta bort. Ursäkterna är många.

Barometern - Igår: 13:41

Viktig röst till migranter behövs som motkraft

Vi ser dem men samtidigt inte. Vi vet om vad som händer, men de flesta av oss väljer att titta bort. Ursäkterna är många.

Nya Wermlands Tidningen - Igår: 20:50

Svenskt kryss i Eriks landslagsdebut

Det blev 2–2 för Sveriges P17-landslag när Degerforskillen Erik Sachs gjorde debut på tisdagskvällen och spelade hela matchen som mittback..

BT - I förrgår: 09:46

Kickstarter startar i Sverige

Nu kan det bli enklare att fixa pengar till din affärsidé, när världens största sajt för gräsrotsfinansiering etablerar sig i Sverige. - Det är otroligt kul att vara entreprenör med en idé i dag, med de sätt som finns att komma ut på en marknad, säger Erik Thorstensson, en av grundarna av Strawbees.Han och kollegerna Petter Danielson och Oscar Ternbom lade upp sin affärsidé på sajten Kickstarter i början av året.

UNT - Igår: 14:32

Rosersbergsspelare till blågult

Rosersbergs Kristin Thorleifsdotter har tagits ut i det juniorlandslag (flickor födda 1998) som under förbundskapten Erik Larholms ledning ska ha träningsdagar i Stockholm 9-11 oktober..

SN - 5 timmar sedan

Oklar framtid för Bengtzboe

Valet är över, men det är fortfarande full fart som gäller för Erik Bengtzboe. Muf-ordföranden från Nyköping som stod nummer fyra på Sörmlandsmoderaternas riksdagslista har inte uteslutit möjligheten till en stol i riksdagen..

Trelleborgs Allehanda - 12 sep 14 kl. 17:08

M värvar två fler från KD

Arkivfoto: Claes Nyberg
I valrörelsens elfte timme gör Moderaterna ytterligare två värvningar från Kristdemokraterna.
På torsdagen gick förre kristdemokratiske riksdagsmannen Otto von Arnold över till M och på fredagen offentliggjorde även Roland Hansson och Jan-Erik Larsson att de går samma väg. TA har tidigare skrivit att Roland Hansson och Jan-Erik Larsson lämnar KD efter missnöje med den turbulens som råder kring förstanamnet Mats Svensson som anklagas för oegentligheter i ett företag där han tidigare var vd.

YA - Igår: 06:30

S vill regera ihop med Centerpartiet

Foto: Mark Hanlon
Socialdemokraterna bjuder in Centerpartiet till överläggningar om vem som ska styra Simrishamn. Både partierna gjorde ett bra val lokalt. C gick emot sitt partis rikstrend och ökade.

Expressen - 08 sep 14 kl. 20:23

Erik Hamrén förklarar valet av Erkan Zengin

Erik Hamrén håller fast vid den 4-3-3 formation han använde i matchen mot Estland. Men förbundskaptenen vill inte stirra sig blind på formationerna. – Det blir en 4-5-1 i defensiven, och kanske mer en 4-2-4 i offensiven, säger han i Kanal 5:s direktsändning..

Expressen - 04 sep 14 kl. 10:54

Landslagshjältarnas krav till Erik Hamrén

För många olika mittbackspar och ett läckande försvar. Domen från tidigare svenska mittbacksstjärnor är tydlig inför det viktiga EM-kvalet: Bestäm dig Erik Hamrén. Välj ditt mittbackspar.

Expressen - 5 timmar sedan

Johanssons ofrivilliga minne – från CL-mötet

Erik Johansson, 25, fick ett alldeles speciellt avtryck med sig hem från Italien och mötet med Juventus. Delar av Champions League-stjärnan är intatuerad på låret. – Asamoah sköt ett skott som jag gled och blockade, berättar MFF-försvararen..

ÖstersundsPosten - I förrgår: 09:46

Kickstarter startar i Sverige

"Det är otroligt kul att vara entreprenör med en idé i dag, med de sätt som finns att komma ut på en marknad, säger Erik Thorstensson, en av grundarna av Strawbees.".

DalaDemokraten - I förrgår: 09:46

Kickstarter startar i Sverige

"Det är otroligt kul att vara entreprenör med en idé i dag, med de sätt som finns att komma ut på en marknad, säger Erik Thorstensson, en av grundarna av Strawbees.".

DI - Igår: 15:14

Mäklaren: Valkaoset slår mot bostadsmarknaden

Hushållen osäkerhet inför det politiska läget dämpar bostadsmarknaden.Det skriver fastighetsmäklaren Erik Olsson i ett pressmeddelande..

Aftonbladet - I förrgår: 16:55

Tack Reinfeldt – du gjorde landet bättre

Erik Bengtzboe, MUF: Efterträdaren måste fortsätta förnya Sverige.

GöteborgsPosten - Igår: 06:30

Ex-gaisaren: "Juventus är människor de också"

Vad höstens uppmärksammade Europaspel mynnar ut i för Erik Johansson vet ingen.– Champions League är ett bra skyltfönster, jag tar det som det kommer, säger den halländske ex-gaisaren..

Skånskan - 14 sep 14 kl. 17:44

LBK tappade poäng

Lunds BK hade ledningen med 2-0 på bortaplan mot Oskarshamn AIK, men efter en svag avslutning fick Nils-Erik Perssons manskap nöja sig med 2-2..

Dalarnas tidningar - 13 timmar sedan

Vann varsin klass på Pokalrensaren

I klassen liggande med kudde var det trippel Tierp i toppen och vann gjorde Johannes Mattson på 333 poäng efter att ha skjutit upp sig från andra platsen vid finalstart. Två blev Erik Jerkérs, 330, och trea blev Hampus Ohlström, 328..

UNT - 14 sep 14 kl. 15:16

Östhammarsbo nekades rösta

Sven-Erik Sehlstedt hade tagit sig till Frösåkersskolan i Östhammar, tillsammans med sin fru Lena Sehlstedt, för att rösta..

UNT - 14 sep 14 kl. 15:15

Östhammarsbo nekades rösta

Sven-Erik Sehlstedt hade tagit sig till Frösåkersskolan i Östhammar, tillsammans med sin fru Lena Sehlstedt, för att rösta..

UNT - I förrgår: 00:30

Akademisk ofrihet

Sverige bryter nu flagrant mot Unescos ­principer för vetenskapens självständighet, ­skriver Jens Stilhoff Sörensen och Erik J Olsson..

UNT - 14 sep 14 kl. 21:11

Ullenhag: Blåser en vänstervind

"Är det så att valresultat blir att vi har förlorat, så är det klart att det är en besvikelse", säger integrationsminister Erik Ullenhag efter att vallokalsundersökningarnas prognoser ger de rödgröna valsegern..

SvD - 14 sep 14 kl. 21:11

Ullenhag: Blåser en vänstervind

”Är det så att valresultat blir att vi har förlorat, så är det klart att det är en besvikelse”, säger integrationsminister Erik Ullenhag efter att vallokalsundersökningarnas prognoser ger de rödgröna valsegern..

Trelleborgs Allehanda - 12 sep 14 kl. 12:51

Skoglund drömmer om Hopkins


Erik Skoglund tänker på en titelmatch mot den boxningslegendaren Bernard Hopkins. Men först ska han upp i ringen på lördagen i Köpenhamn mot italienaren Stefano Abatangelo, försvara sin EU-titel och försöka ta IBF:s lediga intercontinentalbälte i lätt tungvikt.Vinner 23-åringen från Nyköping kan det bli Hopkins.

Kristianstadsbladet - 12 sep 14 kl. 12:51

Skoglund drömmer om Hopkins


Erik Skoglund tänker på en titelmatch mot den boxningslegendaren Bernard Hopkins. Men först ska han upp i ringen på lördagen i Köpenhamn mot italienaren Stefano Abatangelo, försvara sin EU-titel och försöka ta IBF:s lediga intercontinentalbälte i lätt tungvikt.Vinner 23-åringen från Nyköping kan det bli Hopkins.

Trelleborgs Allehanda - 09 sep 14 kl. 06:47

Lundgren och Haag gör julbordsshow


Lotta Lundgren och Erik Haag tar tv-konceptet "Historieätarna" till scenen i vinter. Enligt Dagens Nyheter pågår showen "Alla kan äta julbord - med Lotta & Erik" premiär på konsthallen Färgfabriken i Stockholm den 6-13 december. Väldiga julbord dukas upp i konsthallen och publiken äter samtidigt som Lundgren och Haag berättar om maten i samma folkbildande anda som de gör i SVT-serien "Historieätarna".Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.