Fatima Doubakil

Saturday, 05 September, 03:08

Nyheter om Fatima Doubakil

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 27 feb 15 kl. 08:53

Seinabo och Fatima Sey prisades på gala

Halvsyskonen Fatima och Seinabo Sey fick ta emot varsitt pris på Scandinavian soul awards – för årets soloartist respektive pop/soul-artist..

Helsingborgs Dagblad - 04 jun 14 kl. 14:33

FATIMA: Yellow memories

Fatima Bramme Sey gör soul som är både välklädd och äventyrlig. Soul som, i likhet med Janelle Monáes musik, inte är rädd för att verka nördig eller invecklad.Här hemma har det varit märkligt tyst om henne, kanske för att hon bor och verkar i London.

Sydsvenskan - 22 jun 15 kl. 04:00

Höjda betyg gav sommarjobb

Fatima Assaf på Värner Rydén-skolan höjde flera av sina betyg – och belönades med ett sommarjobb.
Hon är en av 76 elever som har kammat hem ett extraknäck hos MKB..

Sydsvenskan - 30 apr 14 kl. 06:30

Johanna Karlsson: Fatimas debutalbum låter oss förstå att hon har full koll på musikhistorien.

Stockholmsångerskan Fatima hörde jag första gången på 00-talet i olika kollaborationer där jazz, alternativ soul och house med uppbrutna trummönster möttes..

SvD - 21 apr 14 kl. 06:00

Systrarna som besegrar Sverige

First Aid Kit, Say Lou Lou och Seinabo och Fatima Sey. Vad har några av Sveriges största pophopp gemensamt? De är systrar..

Helsingborgs Dagblad - 05 feb 14 kl. 09:33

Eldsjäl som står på de ungas sida

Ett namn som ständigt återkommer när det handlar om arbetet med Landskronas ungdomar är Fatima Čokić..

Aftonbladet - 26 aug 14 kl. 17:42

Terrorlag pekar ut svenska muslimer

Debattörerna: Finns inget stöd för att personer som stridit utomlands utgör hot mot Sverige.

Expressen - 17 dec 14 kl. 07:54

Efter separationen - Malmbergs familjejul

Claes Malmberg och hans Fatima lever separerade. Men de ska fira jul tillsammans och skådespelaren säger: - Vi kan vara mallen för hur en lycklig skilsmässa går till..

IDG - 18 jun 14 kl. 14:52

Evry hämtar hr-chef från Cygate

Konsultbolaget Evry har rekryterat Fatima Antonsson till tjänsten som hr-chef för Sverige..

UNT - 22 jun 15 kl. 16:00

Snapchat som sommarjobb

Stolarna räckte knappt till när politiker och tjänstemän gavs chansen att lära sig sociala medier av sommarjobbarna Fatima Habib och Johan Fallberg..

UNT - 27 feb 15 kl. 08:23

Soulpriser till syskonen Sey

Halvsyskonen Fatima och Seinabo Sey fick ta emot varsitt pris på Scandinavian soul awards - för årets soloartist respektive pop/soul-artist..

Norrtelje Tidning - 27 jun 14 kl. 11:10

De förbereder sig för tuff fasta

Rahima Gharibzada och Fatima Rajba äter endast när solen går under under den traditionella fastemånaden Ramadan..

SVT - 05 mar 15 kl. 21:29

Hatbrott del av hennes vardag

I hennes brevlåda kan det lika gärna komma hundbajs som post. I ICA-kön kan någon vända sig om och säga till henne att hon ska ”åka hem”. En promenad slutade med att hon blev misshandlad.

SVT - 07 mar 15 kl. 11:10

Kärleksbombning efter intervju om hatbrott

I ”Aktuellt” berättade Fatima Raza hur det är att utsättas för hatbrott. Och reaktionerna från tittare som berörts av inslaget har varit många och översvallande, berättar hon själv för SVT..

IT24 - 18 jun 14 kl. 14:52

Evry hämtar hr-chef från Cygate


Konsultbolaget Evry har rekryterat Fatima Antonsson till tjänsten som hr-chef för Sverige..

SN - 13 jan 15 kl. 18:33

Nyköpingsvinst i Vi i femman

Fatima Gillbrand och Adrian Hagström från Nyköpings friskola vann den första regionala kvartsfinalen..

LV - 12 feb 15 kl. 08:42

Statliga pengar till praktik

Hultsfreds Gymnasium har fått 36 000 kronor av staten, för att kunna förverkliga Sanne Gunnarsson och Fatima Aronssons önskan om att göra praktik i Thailand.
– Vi har nog inte fattat att vi ska iväg, det känns både coolt och spännande att få lära oss hur olika event arrangeras i Thailand jämfört med här..

Expressen - 16 maj 14 kl. 10:48

Mamma begravdes levande av familjevän

Fatima Perez drog sitt sista andetag på måndagskvällen. Nu erkänner två män mordet och berättar hur de grävde en grav för att lämna den bundna tvåbarnsmamman att dö i..

Helsingborgs Dagblad - 10 jun 15 kl. 16:32

Första skolavslutningen i det nya landet Sverige

Kramar, lyckönskningar och en liten tår. Att lämna grundskolan känns stort. Ännu större för Arash, Raghad och Fatima som efter bara ett år i Sverige har lärt sig mer än de flesta..

GT - 21 jul 15 kl. 17:44

Malmberg berättar om skilsmässan

Claes Malmberg och frun Fatima har levt som särbos sedan i höstas. Nu avslöjar komikern och skådespelaren att paret kommer att ansöka om skilsmässa. – Det är väl onödigt att ha en massa papper, säger Claes Malmberg..

Expressen - 19 maj 15 kl. 14:37

Ni borde skämmas, Filip och Fredrik

Mäktiga medieduon Filip och Fredrik fortsätter att mest bjuda in vita män. Det är dags att de tar sitt ansvar och använder sin makt till att lyfta fram andra än dem som ser ut som dem själva, skriver Alex Rodallec och Fatima Osman på Kultwatch..

Helsingborgs Dagblad - 07 feb 15 kl. 15:16

Författaren Assia Djebar död

Assia Djebar, psuedonym för Fatima-Zohra Imalayens, var en av Nordafrikas mest kända och inflytelserika författare. Hon har länge framhållits som favorit inför Nobelpriset i litteratur..

Expressen - 18 jul 14 kl. 16:30

Ramlade ner på spåret – räddad efter drama

En man som trillat ner på spåret kunde räddas av förbipasserande. Händelsen inträffade mitt under eftermiddagsrusningen på Lunds central. – Folk bankade på tåget för att det skulle stanna, säger Fatima, som blev vittne till händelsen..

Sydsvenskan - 07 feb 15 kl. 15:16

Författaren Assia Djebar död

Assia Djebar, psuedonym för Fatima-Zohra Imalayens, var en av Nordafrikas mest kända och inflytelserika författare. Hon har länge framhållits som favorit inför Nobelpriset i litteratur..

GöteborgsPosten - 29 mar 15 kl. 07:00

Unga i Biskopsgården: Vi vet vad som krävs

Efter den senaste skottlossningen i Biskopsgården höjs röster om skärpta vapenlagar. Andra talar om skolan.Men vad säger ungdomarna som bor där?

LV - 24 jul 15 kl. 19:04

Husvagnsparkering ifrågasätts

Vid hamnparkeringen i Västervik står ett flertal husvagnar och boggeybilar parkerade under natten till fredag. Enligt ett tips har en av husvagnarna stått parkerade där sedan den 19/7. Fatima Vinberg på Miljö & energi visste inte att människor campat på platsen.

Nerikes Allehanda - 25 maj 14 kl. 17:20

Idag gick första lastbilen till Bosnien

Under söndagen skickade föreningen Banjaluka den första lastbilen med förnödenheter till Bosnien. - Det märks inte i våra lager, vi har fått så fantastiskt mycket, säger Fatima Mahmutovic som är märkbart rörd över det stora engagemanget för bosnierna..

Västerbottens Folkblad - 07 feb 15 kl. 13:09

Författaren Assia Djebar död

Den algerisk-franska författaren Assia Djebar har avlidit, 78 år gammal, uppger den franska tidningen Le Monde. Hon skildrade Algeriets blodiga historia, sett ur kvinnornas ögon. Assia Djebar, psuedonym för Fatima-Zohra Imalayens, var en av Nordafrikas mest kända och inflytelserika författare.

Expressen - 28 jul 14 kl. 16:34

Dottern var med planet – nu söker de svar

Fatima Dyczynski, 25, var doktorand i flygteknik och på väg hem för att hälsa på sin familj i Australien när hon omkom ombord på flight MH17. Bara dagar innan kraschen skrev hon ett inspirerande inlägg på Facebook till sina vänner. "Kom alltid ihåg.

Västerbottens Folkblad - 27 feb 15 kl. 08:24

Soulpriser till syskonen Sey

Halvsyskonen Fatima och Seinabo Sey fick ta emot varsitt pris på Scandinavian soul awards – för årets soloartist respektive pop/soul-artist. Under torsdagens gala, som hölls för andra gången, fick även den före detta ”Idol”-deltagaren Christoffer Hiding ta emot priset för årets album, för skivan ”Yes, higher!”.

Sydsvenskan - 27 feb 15 kl. 08:24

Soulpriser till syskonen Sey

Halvsyskonen Fatima och Seinabo Sey fick ta emot varsitt pris på Scandinavian soul awards — för årets soloartist respektive pop/soul-artist.Under torsdagens gala, som hölls för andra gången, fick även den före detta "Idol"-deltagaren Christoffer Hiding ta emot priset för årets album, för skivan "Yes, higher!".

Nyan - 04 apr 14 kl. 14:00

Nu diskuteras de hemlösas situation

Landskapsregeringen tar upp de hemlösas situation på Åland vid ett seminarium i sjöfartsmuseet den 8 april kl 13-16.
Projektledare Fatima Stjärnqvist presenterar projektet ”Bostad först” i Helsingborg.
Tore Ahlgren, ordförande för Helsingfors gästhem och härbärge, talar om erfarenheter från arbete med bostadslösa.

Helsingborgs Dagblad - 27 feb 15 kl. 08:24

Soulpriser till syskonen Sey

Halvsyskonen Fatima och Seinabo Sey fick ta emot varsitt pris på Scandinavian soul awards — för årets soloartist respektive pop/soul-artist.Under torsdagens gala, som hölls för andra gången, fick även den före detta "Idol"-deltagaren Christoffer Hiding ta emot priset för årets album, för skivan "Yes, higher!".

Sydsvenskan - 05 jun 15 kl. 19:51

Folkfest, bengalchock och flaggspel på Värnhemsskolan

Till öronbedövande dån från tutor, visselpipor och flakmusik sprang studenterna på Värnhemsskolan ut på Kungsgatan.
Fjorton snabba intryck:
Albaniens flagga lyste rödast. Bengalchock serverades av klass BF12C.

Sydsvenskan - 09 sep 14 kl. 05:30

Som en ny Dawit

Den svenske läraren Anders Bergström, 57, har gripits av polis i Bahrain.Anders Bergström har i många år delat sin tid mellan Sverige och Bahrain, och är numera både bahrainsk och svensk medborgare.Hans dotter Fatima kämpar intensivt sedan Bergström greps i förra veckan för att svenska myndigheter ska uppmärksamma hans situation, och se till att få loss sin medborgare ur den ökända terrorpolisens grepp i Bahrain.

BT - 22 sep 14 kl. 16:16

Ebolasjuka i Liberia nekas vård

Liberia, som drabbats hårdast av ebolaepidemin i Västafrika, har inte tillräckligt med vårdplatser för alla smittade. Nu hoppas landet kunna trefaldiga antalet bäddar. - Jag har varit här sedan i morse, jag var här i går och dagen innan.

Kristianstadsbladet - 07 okt 14 kl. 07:00

Kvinnors liv, mäns förtryck

Foto: TT

Fatima-Zohra Imalayen – kanske vår nästa nobelpristagare. Okänt namn? Kan tro det.

Sydsvenskan - 10 dec 14 kl. 04:00

Johanna Karlsson: Framtiden är ett skattvalv där de fyra dj som utgör Future Brown rumsterar.

Producentkollektivet Future Brown består av fyra egensinniga diskjockeys som tillsammans låtsas vara bredare än de är. Eller är det egentligen så all dansmusik fungerar? Hur konstiga ljud musiken än bygger på blir den allmängiltig så fort den slår igenom.

SmålandsPosten - 07 okt 14 kl. 11:48

Och Nobelpriset 2014 går till?... 

Nu börjar nedräkningen inför Nobelpriset i litteratur. Vinnaren tillkännages på torsdag. Vi presenterar en kandidat om dagen fram till dess.

City - 28 apr 14 kl. 05:53

Mångfaldsgrupp? Vad ska det vara bra för?

I veckan hade vi på City och Sydsvenskan besök från Aktuellt. Det var vår mångfaldsgrupp som bjudit hit programchefen från TV-nyheterna, för att berätta om deras arbete för ökad mångfald i rutan. Aktuellt har blivit rätt bra på att ha både kvinnor och män i inslag och i studion.


Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.