Frågesport

Monday, 25 May, 09:15

Nyheter om Frågesport

Sortering: Relevans | Senaste
Helsingborgs Dagblad - 15 apr 15 kl. 17:37

PRO Östras hade månadsmöte

PRO Östra hade vårfest den 8 april med 47 närvarande. Vi träffades och åt en god landgång. Medlemmarna fick aktivera sina geniknölar med en Frågesport och mätta och glada avslutades eftermiddagen med lotteridragning av många skänkta vinsteroch kaffe med bakelse.

Helsingborgs Dagblad - 15 apr 15 kl. 14:23

PRO Östras hade månadsmöte

PRO Östra hade vårfest den 8 april med 47 närvarande. Vi träffades och åt en god landgång. Medlemmarna fick aktivera sina geniknölar med en Frågesport och mätta och glada avslutades eftermiddagen med lotteridragning av många skänkta vinsteroch kaffe med bakelse.

GöteborgsPosten - 28 mar 15 kl. 21:00

Ingella har full pott i Frågesport

Karlstad-kvinnan Ingella Arwidsson blev tittarnas älskling i Smartare än en femteklassare.På lördagen åkte hon hem med 60 000 kronor på fickan..

Uppsalanyheter.se - 27 mar 15 kl. 03:20

Postkodmiljonären: Uppsalabo i heta stolen

I morgon lördag kan uppsalabon Anja Johansson bli miljonär i Postkodmiljonären, om hon svarar rätt på 15 frågor i heta stolen.I morgon lördag kan uppsalabon Anja Johansson bli miljonär i Postkodmiljonären, om hon svarar rätt på 15 frågor i heta stolen.   Uppsalabon Anja Johansson snart 49 år sitter i heta stolen när Postkodmiljonären sänds i morgon lördag.

DN - 13 mar 15 kl. 06:00

Vinnarna i DN:s fågeltävling

Över 15.000 personer har hittills gjort Dagens Nyheters Frågesport "Gissa fågelsången". Här är vinnarna som får varsitt exemplar av appen Fågelguiden..

SvD - 24 feb 15 kl. 17:01

Quiz: Vad betyder OKQ8?

Harrisons Frågesport..

YLE - 24 mar 15 kl. 12:51

Pensionärerna festade loss

Svenska pensionärsförbundets fester brukar locka en stor publik. Så även årets vårfest som arrangerades på Norrvalla i Vörå. Förutom dans till tonerna av Vörå Spelmanklubb bjöds det på kaffe, mingel och program bl.

Aftonbladet - 20 feb 15 kl. 09:50

Välkommen till ”På popspåret”

Populärkulturen har fått alltmer utrymme i SVT:s Frågesport: Jag skulle ha svårare att vinna i dag.

Helsingborgs Dagblad - 25 feb 15 kl. 13:46

Årsmöte för Härslövs PRO

Härslövs PRO-avdelning har haft sitt årsmöte den 10 februari kl 10 i Härslövs Folkets hus. 25 medlemmar var närvarande. Vår nya styrelse: Ordförande Olaf Bengtsson, ny kassör blev Elsie Andersson, sekreterare Lennart dahl.

LV - 20 feb 15 kl. 08:12

Jens testar Vimmerbybornas nöjeskunskaper med quiz

Torsdagar stavas quiz i Vimmerby. Fråga bara den växande skara som upptäckt Jens Söderhälls nöjesquiz på Prime.
– Jag är själv väldigt förtjust i Frågesport och särskilt när det handlar om musik, film och tv.

SVT - 16 feb 15 kl. 11:33

Quiz-duell: Norge mot Sverige

De brukar guida tittarna med all tänkbar och otänkbar fakta och information. Med två dagar kvar till Falun-VM lät vi längdkommentatorerna Jacob Hård, SVT, och Jann Post, NRK, utmana varandra i Frågesport. Vill du själv göra quizet?

Helsingborgs Dagblad - 23 feb 15 kl. 10:33

Årsmöte hos SPF Byaträffen

SPF Seniorerna Byaträffen höll årsmöte den 18 februari på Församlingsgården i Annelöv med 40 deltagande medlemmar.Ordföranden Elly Kerstin Henriksson hälsade välkomna och då särskilt två nya medlemmar och därefter hölls sedvanliga förhandlingar.Jorma Persson valdes till ny ordförande efter Elly Kerstin, som avsagt sig sitt uppdrag efter flera år i styrelsen.

Helsingborgs Dagblad - 16 feb 15 kl. 10:55

PRO Östras årsmöte

Ordförande Bo Lind hälsade ett 50 tal medlemmar välkomna till PRO Östras ärsmöte den 11 februari. Till ordförande vid årsmötet valdes Boris Bengtsson och sekreterare Lars Persson.Dagordningen, liksom behörigt utlyst möte godkändes och även verksamhetsberättelsen och resultatsräkningen.

YLE - 03 feb 15 kl. 19:59

Nya reklamregler en djungel för krögare

En strängare lagstiftning gällande alkoholreklam trädde i kraft vid årsskiftet. Syftet är att begränsa alkoholreklamen för att skydda barn och ungdomar från den. Krögarna har svårt att navigera bland de nya bestämmelserna.

Nya Wermlands Tidningen - 09 jan 15 kl. 06:00

Göran vann Klappjakten

I lördags var det final i Klappjakten, vilket innebar att tio av de som lämnat in ett klappjaktshäfte samlades på Teatertorget för att delta i en Frågesport..

Nerikes Allehanda - 09 jan 15 kl. 05:05

Staffan vill inte bli svaret skyldig

Frågesport är något Staffan Blixt gillar, men han hade aldrig sett programmet Postkodmiljonären innan han själv skulle medverka. På lördag sänds programmet i TV4..

YLE - 16 jan 15 kl. 15:00

Kaj Korkea-aho pinsamt berörd av Esboquiz

Kaj Korkea-aho är musikalaktuell med Hey Dude som spelas på Louhisalen i Hagalund. Då Yle Huvudstadsregionen testar hans Esbokunskaper rodnar författaren. - Jag vet inte varför du gör det här mot mig, det är pinsamt!

Expressen - 06 jan 15 kl. 17:22

Wikegårds blunder - här sviker hans minne

Niklas Wikegård var huvudtränare för Djurgården mellan 2002 och 2005, men lyckades aldrig ta sig till SM-final. Eller? I tisdagens Frågesport i C More fick Wikegård frågan om vilket lag som spelade sex raka SM-finaler mellan 2001 och 2006 - och svarade då Djurgården..

BT - 15 jan 15 kl. 06:57

Hennes elever med i Vi i femman för åttonde gången: "Alltid lika roligt"

Världens bästa fröken? Någon form av rekord måste Ulla Friberg i alla fall ha. För åttonde gången i rad har lärarinnan på Gånghesterskolan lyckats få sin femteklass vidare till vi i femmans radiotävlingar.

Uppsalanyheter.se - 13 jan 15 kl. 13:04

Elvisfeber i Uppsala

På anrika Katalin anordnades i lördags en hyllningsfestival till Elvis ära. Kungen fyllde ju 80 år den 8:e januari och därför ställdes det nu till med stor festival, Elvis Presley Birthday Festival. Elvisentusiaster hade kommit från både Skåne och Norrland för att fira sin kung av rock'n roll.

Polisen - 12 dec 14 kl. 16:49

Sambandet och nya Intrapolis

Den 15 till 19 december är det event utanför restaurang Plommonträdet på Kungsholmen. Sambandet kommer med sitt sista nummer och det bli Frågesport, utställning, must med mera. Passa också på att kolla in och ställa frågor om nya Intrapolis..

DI - 07 nov 14 kl. 08:53

Kulturministerns Frågesport om Pippi Långstrump

När kulturminister Alice Bah Kuhnke (MP) samlade ledamöterna i riksdagens kulturutskott fick de svara på vilken superkraft de vill ha, lyssna på högläsning ur en barnbok och tävla i Frågesport om Pippi Långstrump. Det skriver Expressen..

City - 05 dec 14 kl. 12:56

Mitt bidrag till julstämningen börjar urarta

Min kollega Sofie går all in på julpyntet. Andra stressar sönder sig under julbaket eller går nötter på julklappskommersen. Min stora uppgift är istället julens Frågesport.

Aftonbladet - 15 nov 14 kl. 08:06

Rinner över som en full godispåse

Jätteband, inlines, Frågesport - det saknas luft i Julgalan 2014.

Helsingborgs Dagblad - 20 nov 14 kl. 14:02

PRO Östra månadsmöte

PRO Östra hade sitt månadsmöte den 12 november.Många glada medlemmar var närvarande och köpte lotter med hopp att vinna.TIll kaffet blev det musik av Jan-Erik Mattson, som sjöng och spelade på sin keyboard många gamla och dansvänliga låtar,som han hade gjort Frågesport av och det blev många gissningar och emellanåt allsång.

Expressen - 07 nov 14 kl. 05:48

Bah Kuhnke läste ur barnbok för utskottet

Kulturminister Alice Bah Kuhnke (MP) bjöd i onsdags kväll ledamöterna i riksdagens kulturutskott på ostbricka och vin på kulturdepartementet. Där fick landets ledande kulturpolitiker svara på vilken "önskesuperkraft" de skulle vilja ha, lyssna på högläsning ur en barnbok och tävla i Frågesport om Pippi Långstrump. Förstapriset: en lunch med kulturministern.

Expressen - 07 nov 14 kl. 15:56

Ministern: "Viktigare saker förhålla mig till"

Hon läste högt ur en barnbok och anordnade Frågesport med Pippi-frågor för kulturutskottet, vägrade ge mer än en två minuter lång intervju till Expressens Britta Svensson och har ifrågasatts för att vara oerfaren och svag som statsråd. I en intervju med Expressen kommenterar kulturministern Alice Bah Kuhnke nu den senaste tidens kritikerstorm. – Jag har viktigare saker att förhålla mig till..

Sydsvenskan - 26 nov 14 kl. 10:56

Guiden 27 november 2014

klubbDJ Flygande mattan & Coconut, kl 22, Far i hatten, Malmö folkets park.konsertMalmö kulturskola, kl 18.30–19.

Nya Wermlands Tidningen - 14 okt 14 kl. 11:41

Muminquiz för små och stora

På torsdag är det dags för Frågesport på Arvika bibliotek..

Nya Wermlands Tidningen - 19 sep 14 kl. 06:00

Södra Ås smartaste byn

För sjunde året i rad avgjordes i lördags Östra Ämterviks eget mästerskap i Frågesport. Det handlar om titeln ”Årets smartaste by” och intresset för tävlingen håller i sig. – Åtta lag anmälde sig och det kom gott om publik till Sjösala, berättar Tommy Larsson, som räknade ihop lagens poäng..

Nya Wermlands Tidningen - 08 sep 14 kl. 09:32

Vann i år igen

Kristinehamns "Hjärnkollag" segrade även i år i SPFdistriktets mästerskap i Frågesport den 3 september i Arvika..

SvD - 06 sep 14 kl. 23:05

SVT låter politiken bli till underhållning

Journalisternas bör inte göra politik till en slags Frågesport, där sakfrågorna hamnar i bakgrunden. Det ytliga har blommat ut med full kraft i årets valrörelse, skriver docent Kjell Magnusson..

Expressen - 16 aug 14 kl. 22:05

Förvirringen - när Sedinarna tävlade

Vancouver Canucks riggade en tv-kamera och släpade fram sina två favorittvillingar för att göra upp i Frågesport. Då slutade allt med förvirring efter den avgörande utslagsfrågan. – Ni skämtar?

Nya Wermlands Tidningen - 18 jul 14 kl. 06:00

Musikalisk Frågesport med sväng

Sånt är livet, Tunna skivor och Den siste mohikanen. Det var några av de låtar som framfördes på Nygårdstorget i Bengtsfors i onsdags när det anordnades musikFrågesport..

Metro - 07 jul 14 kl. 09:28

Här är Googles nya quiz

Med en kombination av sin karttjänst och en klassisk Frågesport har Google skapat ett enkelt men....

Dalarnas tidningar - 03 jul 14 kl. 10:15

Hockeyquiz - Vinn ett säsongskort till Leksands IF

Frågesport: Klicka här för att delta i tävlingen.

GöteborgsPosten - 14 jun 14 kl. 06:00

Göteborgska mästare i Loas premiär

På lördagen klockan 11.00 är det säsongspremiär för P2:s populära Frågesport Bit för bit med Loa Falkman. De regerande mästarna från Göteborg är först ut..

Nya Wermlands Tidningen - 16 jun 14 kl. 06:00

Fjorton mil mc-rally i strålande solsken

Kluriga uppgifter, som Frågesport och praktiska övningar, väntade det 50-tal mc-förare som deltog i lördagens 14 mil långa mc-rally i Årjäng..

Helsingborgs Dagblad - 16 jun 14 kl. 16:36

Busstur till Heiligenhafen

Ett härligt gäng från Helgebröten och Ven åkte på busstur till Heiligenhafen. Omkring 50 personer intog sina platser i bussen kl 06.00.

Dalarnas tidningar - 11 jun 14 kl. 16:32

Bilrally och fin utsikt

Nedansiljans MHF avdelning har i samarbete med Bilkåren och NBV ordnat bilrally med Frågesport..

DI - 10 jun 14 kl. 15:49

Riksdagskandidaterna som tjänar mest

Styrelsearbete, fastighetsaffärer och tv-Frågesport – det är några av de sätt som riksdagskandidaterna som tjänade mest förra året har dragit in sina  pengar på..

Barometern - 26 jun 14 kl. 06:56

Storsatsning invigs

På fredag slår portarna upp till helt nya upplevelser av Borgholms slott. Men för att fånga dess hela historia krävs en egen smarttelefon. Elden sprakar och slickar väggarna i ett av slottsrummen.

Barometern - 26 jun 14 kl. 06:56

Finn det förflutna med app på slottet

På fredag slår portarna upp till helt nya upplevelser av Borgholms slott. Men för att fånga dess hela historia krävs en egen smarttelefon. Elden sprakar och slickar väggarna i ett av slottsrummen.

Resume - 19 maj 14 kl. 14:35

FP raggar väljare via Frågesport

Folkpartiet har dragit igång en Frågesport i sociala medier – Europaspåret – inför EU-valet den 25 maj. 3 500 personer har gått in i spelet än så länge.– Jag tror vi är ensamma inom svensk politik att på det här sättet kombinera ett kul spel med ett politiskt budskap.Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.