Joakim+Sandberg

Sunday, 25 January, 21:16

Nyheter om Joakim+Sandberg

Sortering: Relevans | Senaste
UNT - Igår: 19:28

Olsson firade tidig julafton

Storvreta tog tre viktiga poäng mot Mora och vann en målglad tillställning med hela 12–6..

GT - 15 timmar sedan

En allvarligt skadad vid en singelolycka

GÖTEBORG. En man fördes under natten mot söndag med allvarliga skador till Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg, efter en trafikolycka. Olyckan inträffade på Mölndalsvägen i Göteborg.

UNT - 21 jan 15 kl. 22:05

Storvretavinst – till slut

Storvreta balanserar på slutspelsstrecket..

UNT - 08 jan 15 kl. 21:56

Joakim Reiter får topptjänst inom FN

Departementsrådet Joakim Reiter blir biträdande generalsekreterare för FN-organet Unctad, uppger UD..

SvD - 08 jan 15 kl. 21:56

Joakim Reiter får topptjänst inom FN

Joakim Reiter blir biträdande generalsekreterare för FN-organet Unctad, uppger Utrikesdepartementet (UD) i ett pressmeddelande..

DI - 08 jan 15 kl. 21:58

Svenske Joakim Reiter får toppjobb inom FN

Joakim Reiter blir biträdande generalsekreterare för FN-organet Unctad, uppger Utrikesdepartementet (UD) i ett pressmeddelande..

NSD - 22 jan 15 kl. 07:30

Därför gör Luleåtränaren succé – på internet

Han bad Skellefteås tränare Bert Robertsson att hålla käften – nu har Joakim Fagervall blivit fansens favorit..

Expressen - I förrgår: 00:22

De bjöd på "valium-hockey" mot Fröluda

GÖTEBORG. Luleås tränare Joakim Fagervall hade väntat sig en stenhård kamp mot Frölunda. Men matchen mot finalmotståndaren i CHL blev något helt annat.

Uppsalanyheter.se - Igår: 20:53

Förstafemman visade slutspelsform

Johan Widh och Alexander Rudd tekar. (Foto: Adam Troy)Storvretas förstafemma var på stort spelhumör i bortamötet mot KAIS Mora på lördagen. Alexander Rudd, Joakim Olsson och Albin Sjögren var inblandade i det mesta i 6-12-segern.Storvretas förstafemma var på stort spelhumör i bortamötet mot KAIS Mora på lördagen.

Sydsvenskan - I förrgår: 16:27

Bildirektör hittar lugn i högt tempo

Att tillhöra tredje generationen i ett anrikt familjeföretag kan innebära en tvingande plikt. Joakim Söderström, Förenade Bils vd, ser det inte så.
– Bilar har jag alltid gillat.

Dalarnas tidningar - Igår: 17:10

Så ställer Leksand upp

Leksands laguppställning: Oscar Alsenfelt, Joakim Lundström - Linus Hultström, Robin Gartner, Toni Kähkönen, Johan Ryno, Mattias Ritola - Daniel Josefsson, Kevin Kapstad, Mattias Guter, Tomi Sallinen, Jens Bergenström - Jonas Frögren, Brian Connelly, Fabian Brunnström, Fredrik Händemark, David Åslin - Joonas Rönnberg, Ryan Russell, Martin Grönberg, Jon Knuts. Extraforward: Tobias Forsberg..

Expressen - 22 jan 15 kl. 17:35

Bad honom "hålla käften" - blev succé

Luleås Joakim Fagervall bad Skellefteå-tränaren Bert Robertsson att hålla käften. Händelsen har skapat en viral succé, under hashtaggen #hållkäftenBert. – Hahaha, det är skönt att ha lite puls, det är roligt, säger Fagervall till NSD..

Expressen - Igår: 11:51

"Kan vara förberedelse inför ett eventuellt krig"

Enligt uppgifter till Dagens Industri var miniubåten som bekräftats ha kränkt svenskt territorium inte ensam. Istället kan det ha rört sig om tre till fyra farkoster, rapporterar tidningen på lördagen. – Rör det sig om tre, fyra ubåtar då kan man se det som en planerad aktion, det vill säga någon form av förberedelse inför ett eventuellt krig, menar säkerhetsexperten Joakim von Braun..

Expressen - I förrgår: 17:13

Skåningarna som kan ta hem antik-Oscarn

Antikrundan, auktioner och att inreda sitt hem med gamla, vackra saker är inne. Även antika smycken och vintageväskor är eftertraktat. I Skåne finns många som inspirerar till detta.

GT - 22 jan 15 kl. 00:12

Grönt vatten förbryllar: "Se var det tar vägen"

Här kommer grönt vatten ut i ån Viskan. Men skeptiska boråsare kan vara lugn. Trots färgen är det inget farligt miljöutsläpp.

SmålandsPosten - 09 jan 15 kl. 18:02

Joakim Lindner lämnar Öster - klar för Varberg

Öster erbjuder inte mittfältaren Joakim Lindner någon förlängning. Lindner kommer nästa säsong istället att spela för superettanklubben Varberg. Östers klubbchef Jens Magnusson förklarar föreningens beslut så här:
– Vi har valt att inte gå vidare och erbjuda Joakim ett nytt avtal i Öster utan kommer att satsa på andra spelare på den positionen.

SmålandsPosten - 19 jan 15 kl. 06:24

Sena julklappar till föreningslivet

Föreningsmänniskan Allan Mattsson var först ut när Office IT-Partner hade sen julklappsutdelning i lördags.
Allan, nu representerande Öjaby Hembygdsförening, fick ta emot en av 60 begagnade PC som gåva av Växjöföretaget.
– Nu kan vi digitalisera hela vårt bildarkiv.

Helsingborgs Dagblad - 08 jan 15 kl. 21:58

Joakim Reiter får topptjänst inom FN

Joakim Reiter blir biträdande generalsekreterare för FN-organet Unctad, uppger Utrikesdepartementet (UD) i ett pressmeddelande. Reiter är i dag departementsråd och chef för UD:s enhet för internationell handelspolitik. Unctad är FN:s organ för handel och utveckling och har sitt säte i Genève.

BT - 08 jan 15 kl. 21:56

Joakim Reiter får topptjänst inom FN

Joakim Reiter blir biträdande generalsekreterare för FN-organet Unctad, uppger Utrikesdepartementet (UD) i ett pressmeddelande. Reiter är i dag departementsråd och chef för UD:s enhet för internationell handelspolitik.Unctad är FN:s organ för handel och utveckling och har sitt säte i Genève.

Uppsalanyheter.se - 21 jan 15 kl. 23:21

Viktiga storvretapoäng - Olsson matchhjälte

Joakim Olsson avgör matchen i sudden death 5-4. Foto: Peter BohlinSSL Herr: Storvretas herrar fick med sig två poäng efter seger i förlängningen mot slutspelsjagande Granlo hemma i Fyrishov. Sett till matchutvecklingen borde man kanske haft med sig alla tre poängen.Storvretas herrar fick med sig två poäng efter seger i förlängningen mot slutspelsjagande Granlo hemma i Fyrishov.

Helsingborgs Dagblad - Igår: 20:25

HHC förlorade seriefinalen borta mot Kallinge/Ronneby

Vårserien SödraKallinge/Ronneby-HHC 4-3 (2-2, 2-0, 0-1)När Kallinge/Ronneby vid ställningen 2-0 drog på sig en femminutare fick HHC en kär gratisbiljett tillbaka in i matchen. Gästerna stormade biljettluckan och omvandlade underläget till likaläge via två mål inom loppet av åtta sekunder.– Vi gör ett bra jobb framför mål, säger assisterande tränare Stefan Bergkvist som menar att laget arbetade sig in i matchen efter en svag inledning där ett taggat Kallinge/Ronneby lyftes fram av storpubliken.

ÖstersundsPosten - 19 jan 15 kl. 19:01

Magnusson tvåa i Torsby

Fredric Magnusson, Lit och Jämtlands MK, tog en andraplats vid helgens upplaga av Finnskogavalsen i Torsby. Tävlingen var en helgdubbel och det var en ren volvoklass (VOC), med totalt 18 förare. Magnusson slutade tvåa i B-förareklassen på lördag (40 sekunder bakom segrande Frederik Eckhard, Eskilstuna, och sexa under söndagen (1.

NSD - 16 jan 15 kl. 21:54

LF-stjärnan sågar egna laget: "Vi underpresterar"

Planen var att stoppa Norrköping Dolphins superduo Toni Prostran och Joakim Kjellbom..

NSD - 15 jan 15 kl. 13:28

Här är Fagervalls målvaktsval

Niko Hovinen får agera båsöppnare och Daniel Larsson stannar hemma..

Nya Wermlands Tidningen - 16 jan 15 kl. 06:00

Byggstart nästa månad

Nu är det klart att Sundsborgskolan byggs om till bostadsrätter med 17 lägenheter. – Byggstart sker i slutet av februari, berättar Joakim Bertilsson på Bobygg AB Värmland som står för projektet..

Dalarnas tidningar - 16 jan 15 kl. 05:33

Försöker få till en smidig skarv

Joakim Holback är chef på Länsstyrelsen Dalarnas bredbandskansli..

DalaDemokraten - 16 jan 15 kl. 05:33

Försöker få till en smidig skarv

Joakim Holback är chef på Länsstyrelsen Dalarnas bredbandskansli..

GöteborgsPosten - 17 jan 15 kl. 05:00

Rödgrönas utredning om trängselskatten riggad

Orsaken till att utredningen om alternativ till trängselskatten i Göteborg fokuserat på de sämsta tänkbara åtgärderna är förstås för att ge argument till att strunta i folkomröstningen, skriver Martin Wannholt, oberoende moderat, och Joakim Rosdahl (C)..

Realtid - 15 jan 15 kl. 10:41

Ragnhild Wiborg ny ledamot i Intrum Justitia

Ersätter Joakim Rubin i styrelsen för Intrum Justitia..

Dagens Media - 16 jan 15 kl. 12:15

Bojkott bakom SVT:s ursäkt till Expressen

I ett blogginlägg påstod SVT-medarbetaren Joakim Lamotte att Expressen och Aftonbladet uppmuntrade våldsamheter under Husby-kravallerna. Nu, två år senare, ber SVT om ursäkt..

GöteborgsPosten - 17 jan 15 kl. 05:00

Wannholt: Utredning om trängselskatten riggad

Orsaken till att utredningen om alternativ till trängselskatten i Göteborg fokuserat på de sämsta tänkbara åtgärderna är förstås för att ge argument till att strunta i folkomröstningen, skriver Martin Wannholt, oberoende moderat, och Joakim Rosdahl (C)..

Expressen - 16 jan 15 kl. 23:14

Vetlanda vann – trots det stora tränarkaoset

Dagen innan mötet med Bollnäs hoppade tränaren Tommy Österberg överraskande av sitt uppdrag. Då laddade Vetlanda om och slog Bollnäs med 7-3. – En bra fråga hur det kunde bli så här, säger tremålsskytten Joakim Andersson till SportExpressen.

SmålandsPosten - 09 jan 15 kl. 18:02

Lindner lämnar Öster - klar för Varberg

Öster erbjuder inte mittfältaren Joakim Lindner någon förlängning. Lindner kommer nästa säong att spela för Varberg. Östers klubbchef Jens Magnusson förklarar föreningens beslut så här:
– Vi har valt att inte gå vidare och erbjuda Joakim ett nytt avtal i Öster utan kommer att satsa på andra spelare på den positionen.

Expressen - 16 jan 15 kl. 06:38

Andersson fick sätta första målet: "Skönt"

LOS ANGELES. I sin 32:a match för säsongen kom äntligen första fullträffen för Joakim Andersson, 25, i Detroit. - Riktigt skönt att få sätta dit den.

Resume - 16 jan 15 kl. 11:23

SVT ber om ursäkt till Expressen

För två år sedan publicerade Joakim Lamotte, vid tiden anlitad av SVT, ett uppmärksammat blogginlägg om bränderna i Husby. Aftonbladet och Expressen gick i taket över de grundlösa anklagelserna. Nu har Thomas Mattsson fått en ursäkt från SVT.

Expressen - 15 jan 15 kl. 17:12

Lagkamraten avslöjar Samuelsson skada

Mikael Samuelsson blev skadad i lördags mot Växjö och Djurgården lägger locket på. Men den förra NHL-stjärnans vän och lagkamrat Joakim Eriksson berättar mer. - Det rör sig om en ljumskskada och de är svårdiagnostiserade, säger Djurgårdens lagkapten..

DN - 12 jan 15 kl. 22:20

Svensk landslagsdebutant

När det svenska bandylandslaget möter Ryssland i två tidiga VM-genrep så är det med två nykomlingar i laget: Edsbyns Joakim Svensk och Simon Jansson..

Expressen - 16 jan 15 kl. 02:19

Stor brand i villa – 20-tal brandmän

En villa i Lindome eldhärjades sent på torsdagskvällen. Ett 20-tal brandmän från tre stationer bekämpade branden. Ingen person skadades.

SR - 14 jan 15 kl. 18:41

Tränare om förslagen: "Bandysporten sänks totalt"

Bandyförbundets förslag för att stärka sporten möts av delade reaktioner. Sporten sänks, tycker Bollnäs tränare Joakim Forslund. Ett måste för att bandyn ska överleva, kontrar Villas tränare Johan Sixtensson..

UNT - 12 jan 15 kl. 17:41

Svensk landslagsdebutant

När det svenska bandylandslaget möter Ryssland i två tidiga VM-genrep så är det med två nykomlingar i laget: Edsbyns Joakim Svensk och Simon Jansson..

SvD - 12 jan 15 kl. 17:41

Svensk landslagsdebutant

När det svenska bandylandslaget möter Ryssland i två tidiga VM-genrep så är det med två nykomlingar i laget: Edsbyns Joakim Svensk och Simon Jansson..

Sydsvenskan - 21 jan 15 kl. 12:37

Medarbetarmöte med Malvan

Malvans hade medarbetarmöte den 19 januari. Ordföranden berättade vad som hänt sedan föregående möte:Västervångskolans årskurs 6 har haft en basar och skänkt 3.900 kr till Malvan.

SVT - 13 jan 15 kl. 21:35

Näkyvä matchvinnare mot Skellefteå

Luleås Kristian Näkyvä säkrade 2-2 med minuten kvar i den första av två semifinalmatcher i CHL. – Jag tycker att vi är det bättre laget, säger Luleås tränare Joakim Fagervall till Eurosport..

Nya Wermlands Tidningen - 14 jan 15 kl. 10:47

FBK förlänger med Joel och Nygård

Färjestad förlänger kontrakten med unga talangerna Joakim nygård och Joel Eriksson-Ek. – Känns jättekul att vi får ta hand om de här talangerna i ytterligare några år säger sportchefen Leif Carlsson till FBK:s hemsida..

Norrtelje Tidning - 15 jan 15 kl. 04:00

Langers klubb kan ta hem fint pris

Sveriges bästa nattklubb kan ligga i Häverödal. Bland 643 klubbar har Langers hotell avancerat sig ända till final. – Det är kul för Häverödal att det händer något - och nödvändigt, säger en entusiastisk Joakim Langer, som driver klubben tillsammans med sin fru Anna..Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.