Joakim+Sandberg

Saturday, 19 April, 19:08

Nyheter om Joakim+Sandberg

Sortering: Relevans | Senaste
BT - 21 timmar sedan

Rånare gripen efter vansinnesdåd

19.30 på långfredagen slog en beväpnad rånare till mot McDonalds i Hulta. Bara en halvtimme senare slog han till igen, mot Ica i Hindås.

Expressen - 15 apr 14 kl. 08:53

Lindströms pik: "Han var oduglig innan..."

Joakim Lindström och Ole-Kristian Tollefsen lär gå några stenhårda duster i finalserien. Trots den livsskola Lindström har bjudit Tollefsen på. – Jag har lärt honom allt han kan utanför banan.

BT - 21 timmar sedan

Rånare gripen efter vansinnesdåd: Sköt McDonaldsanställd i ansiktet

19.30 på långfredagen slog en beväpnad rånare till mot McDonalds i Hulta. Bara en halvtimme senare slog han till igen, mot Ica i Hindås.

Magazin24 - I förrgår: 16:43

Osäkert inför matchstart

Joakim Hallgren, tränare för munktorps BK berättar att måndagens motståndarlag Villastadens tränare har hoppat av. I nuläget är det oklart om hur deras lag kommer att se ut. Munktorps BK känner sig säkra inför matchen på måndag då spelarna som haft skador bara blir bättre och bättre.

Magazin24 - I förrgår: 11:27

Ny tränare och spelare förlänger

Centern Joakim Skoglund har förlängt med division 3-klubben Hallstahammars HK och laget har hittat en tränare. Det händer en hel del ishockeylaget  Hallstahammars HK från division 3. De har hittat en ny tränare och en viktig center har förlängt med klubben.

NT - 07 apr 14 kl. 19:03

Joakim Pripp (SD) har överklagat

Landstingspolitikern Joakim Pripp har överklagat omröstningen på Sverigedemokraternas extra årsmöte i söndags kväll..

Corren - 07 apr 14 kl. 15:49

Joakim Pripp (SD) har överklagat

Landstingspolitikern Joakim Pripp har överklagat omröstningen på Sverigedemokraternas extra årsmöte i söndags kväll..

IDG - I förrgår: 10:19

De har bytt jobb

Joakim Jonsson är nyanställd kontoansvarig på Cygate och Annika Rogneby börjar som konsultchef på CAG Contactor. Här är veckans jobbytare..

YLE - 14 apr 14 kl. 17:37

Gyllene Groddbladet gick till Närpesodlare

Odlarparet Joakim och Pia Strand i Närpes har fått den nationella utmärkelsen "Gyllene Groddbladet". Utnämningen innebär att paret valts till årets finländska trädgårdskvalitetsproducenter. Joakim och Pia Strand är omsorgsfulla odlare av tomat med hög kvalitet, anser Föreningen för Inhemska trädgårdsprodukter r.

Helsingborgs Dagblad - 15 apr 14 kl. 04:00

Ahlin: "Ett lag som kan utmana i toppen"

Hittar du rätt i din hemliga låda, Joakim Persson?.

SVT - Igår: 19:31

Lindström öppnar för comeback i NHL

Han toppar poängligan i slutspelet och har dominerat ligan i tre år. Nu är SHL:s bäste, Joakim Lindström sugen på en ny vända i NHL. - Kommer det något som känns bra så skulle jag nog inte tacka nej, säger han till SVT Sport..

Helsingborgs Dagblad - 16 apr 14 kl. 08:10

"Allt som blir för stort ger sämre kvallitet"

Joakim Eklund startade för 16 år sedan i en fiskvagn. I dag har han stora fräscha lokaler och tio anställda..

Västerbottens Folkblad - 09 apr 14 kl. 12:27

Fagervall tar över Luleå

Nu är det klart: Joakim Fagervall tar över som tränare i Luleå. Det berättades på en presskonferens i dag. – Han har bra erfarenhet, säger sportchefen Lars ”Osten” Bergström.

DN - 15 apr 14 kl. 07:00

Doldiscentrar i fokus

Melker Karlsson och Joakim Hillding står i centrum när SM-finalen ska avgöras. De är Skellefteås och Färjestads centrar i lagens vassaste formationer..

SR - 09 apr 14 kl. 12:06

Joakim Fagervall ny tränare i Luleå

Det blir Joakim Fagervall som blir ny tränare i Luleå. Fagervall kommer nämast från Västerås och han kommer att assisteras av tidigare Luleå-spelarna Stefan Skuggan Nilsson och Anders Burström. Luleås förre huvudtränare Jonas Rönnqvist lämnade klubben efter uttåget ur SM-slutspelets kvartsfinal mot Växjö..

SVT - I förrgår: 17:50

Färjestads succécenter spelar inte i finalreturen

Senast gjorde han bara två byten. Men i kväll ryktades Joakim Hilding åter vara med i Färjestads lag. Men så blir det inte.

DN - I förrgår: 10:12

Branschen skriker efter fler lastbilsmekaniker

Stora pensionsavgångar kommer att ske inom motorbranschen framöver. Men tillgången på lastbilsmekaniker är i dag inte tillräcklig för att fylla gapet. ”Företagen sliter om dem som finns”, säger Joakim Hansson, lastbilsmekaniker..

Nya Wermlands Tidningen - 16 apr 14 kl. 15:24

Gulas kan ersätta Hillding ikväll

Färjestads poängkung i grundserien, Joakim Hillding, skadades i första finalmatchen. Han saknades på is under onsdagsträningen och spelar troligen inte på torsdag i Karlstad. Ett blytungt avbräck för FBK..

GöteborgsPosten - 22 timmar sedan

Efterlyst greps efter vansinnesfärd

En man sedan länge efterspanad som misstänkt för mordförsök greps på fredagskvällen efter en vansinnesfärd i länet. Mannen försökte råna McDonalds i Borås och kort därefter slog han till mot en matbutik i Hindås.– Han har betett sig helt hänsynslös, säger Joakim Hansson biträdande vakthavande befäl vid polisen i Västra Götaland..

SR - I förrgår: 16:49

JUST NU: Hillding spelar i kvällens SM-final

Färjestads Joakim Hillding utgick skadad tidigt i den första SM-finalmatchen i Skellefteå och det var sedan oklart om han skulle kunna spela i Karlstad. Men den viktige centern är tillbaka i speldugligt skick och startar kvällens match, det skriver sportbladet.se..

SR - 15 apr 14 kl. 19:36

Hillding tvingades lämna isen: ”Är klart illa”

Färjestads förstecenter Joakim Hillding tvingades lämna första SM-finalen redan efter några minuter. Det är oklart om han kommer kunna spela något mer i matchen..

Nya Wermlands Tidningen - 15 apr 14 kl. 16:41

Åmålssegrar på Dals Långeds skjutbana

Åmålsortens Jaktvårdsförening var mest framgångsrik när Dalslandscupen för kulvapen startade i helgen, med tävling i Dals Långed. 147 var segerresultat både för Joakim Karlsson och Erik Simberg..

Magazin24 - Igår: 16:21

Oavgjord match mot Bosna

Idag kl 14 spelade Kungsör BK match mot Bosna och gick hem med oavgjort resultat. Tränare Joakim Helgstrand berätta om resultatet och målskyttarna efter matchen. Kungsör BK spelade idag match mot Bosna som sluta med 2-2.

Hela Gotland - 15 apr 14 kl. 09:04

Från 25 till 1 100 kvadrat

För fem år sedan köpte Anna Lund och Joakim Lange skolan i Rone. Ett köp som innebar en flytt från studentrummets 25 kvadratmeter till ett hem bestående av två hus på hela 1 100 kvadratmeter..

Expressen - Igår: 19:21

Hillding med trots allt: "Är inga hemligheter"

Joakim Hillding saknades i Färjestads laguppställning. När matchen blåstes i gång var han med i förstafemman. – Vi tog beslutet efter uppvärmningen och det är inga hemligheter, säger tränaren Leif Carlsson till Kanal 5..

GT - 20 timmar sedan

Rånare greps efter vild vansinnesfärd

Efter en lång polis jakt som började vid ett rånförsök i Borås och slutade i terrängen vid Eskilsby har polisens lyckat gripa en person som man betecknar som "en riktig galning", en man född 1969 som är anhållen i sin frånvaro för mordförsök. – Han är helt hänsynslös och bryr sig inte om någon, säger Joakim Hanson biträdande vakthavande befäl vid Västra Götalandspolisen Vid rånförsöket sköt han en anställd i ansiktet..

Expressen - 16 apr 14 kl. 06:44

"Ingen är rädd för dig för dig, Ole-Kristian"

SKELLEFTEÅ. Känslorna kokade över innan andra perioden. Färjestadskaptenen Ole-Kristian Tollefsen kolliderade med Pierre-Edouard Bellemare - då läxade Skellefteåstjärnan Joakim Lindström upp norrmannen..

Nerikes Allehanda - 14 apr 14 kl. 12:56

”Känns som min säsong är över”

Vänsterknäet höll inte. Karlskogas endurostjärna Joakim Ljunggren tvingades bryta i Portugal – och nu säger han själv att alla chanser till en bra VM-placering i år är borta..

Expressen - 16 apr 14 kl. 11:25

Visa-ligan tömmer ditt konto – efter kortmiss

Efter larmet om dubbla debiteringar av Visa och Mastercard förra veckan - nu utnyttjar kontobedragarna kortinnehavarnas rädsla att vara drabbade. - De är väldigt duktiga på att nästla sig in i den värld mejlmottagarna lever i, säger IT-säkerhetsexperten Joakim von Braun..

Expressen - 15 apr 14 kl. 09:12

FBK: "Vi ska utnyttja Skellefteås svagheter"

Ett lag som har omgärdats av krisrubriker - mot ett lag vars överlägsenhet har liknats vid Sovjets storhetstid. Nej, det är inte många som tror att Färjestad har något att hämta i SM-finalen mot Skellefteå. Utom FBK-spelarna själva.

Världen Idag - 16 apr 14 kl. 00:00

Vill undvika polarisering

En dryg månad av starka känslor och många frågor har gått sedan beskedet kom att Livets ords grundare Ulf och Birgitta Ekman lämnar församlingen och blir katoliker. Pastor Joakim Lundqvist ser nu att det bland de yngre medlemmarna finns en vilja att gå vidare medan många av de äldre har behov av att fortsätta bearbeta det som hänt.– Jag märker en skillnad i generationerna, inte kategoriskt, men vi ser att hos dem som varit med länge på Livets ord, kanske 20, 30 år så är detta.

Expressen - 15 apr 14 kl. 21:32

Ek: Inte ens ett krog- slagsmål biter på dem

SKELLEFTEÅ. Färjestad verkade inte ha en susning om vad som väntade i Skellefteå Kraft arena. Och blev så utspelat i den första perioden att lagkaptenen Ole-Kristian Tollefsen insåg att han behövde hitta på något.

Expressen - 15 apr 14 kl. 22:55

Hillding skadade sig: "Han är en viktig pjäs"

SKELLEFTEÅ. Färjestads förstecenter och poängmaskin Joakim Hillding kunde bara spela en och en halv minut. Nu kan FBK-stjärnan missa fler SM-finaler mot Skellefteå.

Barometern - 1 timme sedan

OAIK-jublet fastnade i halsen

Det såg ut att bli en drömstart i division 1 för OAIK. Men efter 93 minuter fastnade jublet i halsen.
– Nu känns det bara tungt, säger tvåmålsskytten Joakim Lengyel.

Barometern - 1 timme sedan

OAIK-jublet fastnade i halsen

Det såg ut att bli en drömstart i division 1 för OAIK. Men efter 93 minuter fastnade jublet i halsen.
– Nu känns det bara tungt, säger tvåmålsskytten Joakim Lengyel.

Nya Wermlands Tidningen - 13 apr 14 kl. 19:59

Bedrövad Ljunggren tvingades bryta i VM

Karlskogas endurostjärna Joakim Ljunggren var bedrövad efter helgens VM-deltävling i Portugal. – Det är förstås kört att nå någon topplacering i sammandraget, säger han efter en 13:e plats på lördagen och efter att ha brutit under söndagen..

SvD - 11 apr 14 kl. 06:28

Hillding: ”Gjorde inget fuffens”

Han bytte Växjö mot Färjestad - och fick det stora lyftet. Nu kan Joakim Hillding få spela en SM-final på sin gamla klubbs bekostnad..

Helsingborgs Dagblad - 09 apr 14 kl. 04:00

"Jag kan inte göra någonting måttligt"

Joakim Bengtsson om livet, antika ting och relationen till de döda..

Helsingborgs Dagblad - 11 apr 14 kl. 06:30

Hillding: "Gjorde inget fuffens"

Han bytte Växjö mot Färjestad — och fick det stora lyftet. Nu kan Joakim Hillding få spela en SM-final på sin gamla klubbs bekostnad. — Det är många som har åsikter, det får man ta, säger han om klubbytet..

NT - 11 apr 14 kl. 06:28

Hillding: "Gjorde inget fuffens"

Han bytte Växjö mot Färjestad - och fick det stora lyftet. Nu kan Joakim Hillding få spela en SM-final på sin gamla klubbs bekostnad.-Det är många som har åsikter, det får man ta, säger han om klubbytet..

BT - 09 apr 14 kl. 09:15

Kjellbom drabbad av yrsel ? fick åka hem

Norrköpings landslagscenter Joakim Kjellbom klagade på yrsel efter matchen i måndags – och i går lämnade han Borås. – Det är otäckt, säger coachen Paul Burke till BT. Norrköping Dolphins valde att stanna i Borås i måndags, inför kvällens andra möte med Borås Basket i semifinalserien.

Kristianstadsbladet - 20 timmar sedan

Rånare greps efter vansinnesfärd


En man sedan länge efterspanad som misstänkt för mordförsök gav polisen i Västra Götaland fullt upp på lördagskvällen.Först försökte han råna en hamburgerrestaurang i Borås. Han sköt i taket med ett luft- eller kolsyrevapen och sprejade något i ansiktet på en anställd, utan allvarlig skada som följd.

BT - 20 timmar sedan

Rånare greps efter vansinnesfärd

En man sedan länge efterspanad som misstänkt för mordförsök gav polisen i Västra Götaland fullt upp på lördagskvällen. Först försökte han råna en hamburgerrestaurang i Borås. Han sköt i taket med ett luft- eller kolsyrevapen och sprejade något i ansiktet på en anställd, utan allvarlig skada som följd.

Alingsås tidning - 12 apr 14 kl. 11:46

Oppositionsråd fikar efter röster 

ALINGSÅS: Fik och politik. Oppositionsrådet Joakim Järrebring (S) vill blanda de två ingredienserna för att få alingsåsarna att bli uppmärksammade om parlamentsvalet. – Jag kommer sitta här varje onsdag framöver, säger han..

NT - 09 apr 14 kl. 18:25

Kjellbom spelar igen

Dolphins har fått tillbaka sin viktigaste spelare Joakim Kjellbom till kvällens semifinal i Borås..Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?