Joakim Sandberg

Tuesday, 01 September, 18:03

Nyheter om Joakim Sandberg

Sortering: Relevans | Senaste
UNT - 26 aug 15 kl. 16:31

Sandberg bäst i Schweiz

35-årige Uppsalabon Per Sandberg vann tisdagens europacupskytte i Schweiz efter stor dramatik..

GT - I förrgår: 14:55

Joakim öppnar upp för ryttare – hyllas

Man får ge och ta – efter den devisen lever familjen Furhoff i Skövde som ser till att ryttarna i trakten har 30 hektar att galoppera lös på. – Jag har nog skrämt en och annan häst genom åren, så då kan ju vi avvara lite plats så att de får plats och rida, säger Joakim Furhoff. Dessutom hoppas han att givmildheten kan få fler att äta svensk kyckling..

Expressen - 26 aug 15 kl. 10:43

"Den stora tragedin är att inte Stieg är här"

Stieg Larssons bror Joakim och hans far Erland är entusiastiska inför den nya Millenniumboken, men samtidigt känner de sorg. – Den stora tragedin är att inte Stieg är här. Jag skulle verkligen vilja att Stieg var med och fick uppleva allt det här, alla journalisterna och framgången, säger Joakim Larsson..

Expressen - I förrgår: 05:00

"Mangs saknar pyssla med sitt mordvapen"

MALMÖ. Seriemördaren Peter Mangs saknar nog bara två saker i fängelset - att få pyssla med sin Glockpistol 19 och kicken han fick varje gång när han sköt i Malmö. Det är författaren och journalisten Joakim Palmkvist uppfattning.

GT - 20 timmar sedan

Inlägget om kvinnors otrygghet hyllas

En löprunda i skogen där han råkade skrämma en kvinna med sin panlampa blev en tankeställare för Joakim Rosenqvist från Bohus. Nu hyllas hans inlägg på Facebook där han skriver om hur hälften av Sveriges befolkning inte längre kan känna sig trygga. "Har inte det icke-manliga könet nog med saker att behöva utstå i dag?

Realtid - 25 aug 15 kl. 11:12

Lugnare kvartal för Alm Equity

"Utrymme för ytterligare expansion", skriver Joakim Alm..

Nyteknik - 25 aug 15 kl. 06:41

”Undvik ras - låt broarna larma själva”

DEBATT. Det räcker inte med punktinsatser för att förhindra framtida brokollapser. Klimatförändringarna ställer nya krav på övervakningen av vår åldrande infrastruktur, skriver Raid Karoumi, professor, brobyggnad på KTH och Mats Sandberg, HBM..

GöteborgsPosten - 22 aug 15 kl. 15:40

Från hundvakt till blåvit guldstrid

Helgen skulle han ha spenderat som hundvakt.Men efter att Marcus Sandberg insjuknat får Johan Hagman i stället åka med IFK Göteborg till mötet med Åtvidaberg.– Klart det känns roligt, säger han..

NSD - 29 aug 15 kl. 07:00

Guldet är ett måste – då trivs Fagervall

Föreningen kräver guld..

Nerikes Allehanda - 25 aug 15 kl. 12:52

Dags för marknaden uti Nora

Nu är det Noramarken till helgen– med 350 knallar, flera kilometer marknadsbord och 50 000-60 000 besökare. Och för marknadsansvarige Johnny Sandberg är det fullt upp och bråda dagar..

YLE - Igår: 12:51

Rekordmånga konserter på Doo-Bop Club i höst

Hösten stora dragplåster är trombonisten Nils Landgren som gärna återkommer till Vasa. Trettiotvå livekonserter är inprickade under hösten. Det här är något av ett rekord för Doo-Bop Club som arrangerat konserter under tjugo års tid.

LV - Igår: 16:53

Rekordet kom av sig - 10 000 färre än förra året besökte ALV

Det är svårt att mäta sig med förra årets höga besökssiffror enligt ALV:s VD Joakim Johansson som ändå är nöjd över säsongen i sagoparken..

Västerbottens Folkblad - I förrgår: 20:07

[PLUS] Norrtvåan: Målkalas för Skellefteå

Skellefteå FF - Ånge IF FF: Joel Gyasi 2, Tobias Sandström 2, Linus Almqvist, Joakim Vikberg, Linus....

Västerbottens Folkblad - 22 aug 15 kl. 07:00

[PLUS] Lindberg bäst i Sverige

Joakim Lindberg är bäst i Sverige just nu. Sandviks-anfallaren toppar tävlingen Guldskon före namn....

Sydsvenskan - 24 aug 15 kl. 16:16

Vi ska inte bidra till den europeiska diskrimineringen

Philip Sandberg (FP) anser att Lunds kommun ägnar sig åt otillåten särbehandling om den avsätter mark där bland andra EU-migranter tillfälligt får uppehålla sig (18/8). En kommun måste behandla alla sina medlemmar lika. De EU-migranter som berörs av diskussionen är dock inte medlemmar i kommunen och saknar därmed rätt till likabehandling.

GöteborgsPosten - 25 aug 15 kl. 19:33

"Micael Dahléns tankar är sympatiska men naiva"

Snälla, räkna till åtta och tänk efter, uppmanar författaren och professorn Micael Dahlén på GP:s ledarsida, för att minska näthatet. Sympatiskt, men naivt, tycker krönikören Joakim Lamotte..

ÖstersundsPosten - 24 aug 15 kl. 09:08

Tips och trix för knixare - så blir du en bättre MC-förare

– En motorcykel är ett svårt fordon att framföra. Det är många parametrar och spela med så att det är jättebra att öva, säger instruktören Joakim Wassberg..

GöteborgsPosten - 25 aug 15 kl. 19:33

"Sympatiskt, men naivt" försök att stoppa näthatet

Snälla, räkna till åtta och tänk efter, uppmanar författaren och professorn Micael Dahlén på GP:s ledarsida, för att minska näthatet. Sympatiskt, men naivt, tycker krönikören Joakim Lamotte..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

SM-succé för Karlskoga EK

Karlskoga enduroklubb lyckades mycket bra vid lördagens SM-tävlingar i enduro. Världsstjärnan Joakim Ljunggren vann sin klass och segrade även totalt. Niklas Persson blev även han klassegrare.

Expressen - 23 aug 15 kl. 12:21

Bengtsson går i gång på gamla köksprylar

Antikvitetsexperten Joakim Bengtsson är ständigt på jakt efter nya vackra pjäser. Nu har han fullt upp med att inreda sitt nya sommarhus. Och det som ligger honom varmast om hjärtat förutom kaffekokare i form av porslinslokomotiv är knivar.

Nyteknik - 27 aug 15 kl. 06:00

Gamla tippar en bortglömd skattkista

På gamla soptippar i Sverige finns metaller som bedöms vara värda mellan 50 och 75 miljarder kronor. Men skattereglerna sätter käppar i hjulet för återvinning. Så metallerna ligger kvar..

Västerbottens Folkblad - 28 aug 15 kl. 10:14

Restaurang av med pengar ur kassan

 – En person har hörts, men är helt avförd från alla misstankar, säger Joakim Oja vid Skellefteåpolisen.   Omständigheterna kring händelsen där en restaurang i Skellefteå anmält att de har blivit av med pengar ur en kassa är oklara. – Jag vill just nu inte gå ut med hur mycket pengar det handlar om och […].

SVT - 26 aug 15 kl. 11:57

Expo får ”en liten del”

Årets mest omtalade boksläpp spås bli en kassako för författare och förlag. Hur stor del av intäkterna från nya Millennium-boken som i enighet med Stieg Larssons vilja går till tidningen Expo är oklart, enligt Joakim Larsson, bror till Stieg..

Västerbottens Folkblad - 24 aug 15 kl. 09:44

Polisen vill ha iakttagelser runt helgen villainbrott

– Har man sett något, hör av er. Det kan vara betydelsefullt, säger Joakim Oja, Skellefteåpolisen, efter helgens händelser i Kåge. Under den gångna helgen upptäcktes tre inbrott i fastigheter på Markvägen och Salomonsvägen i Kåge utanför Skellefteå.

SvD - 21 aug 15 kl. 20:30

”Tala med stolthet om Sveriges insats”

Sverige har de senaste tio åren framgångsrikt tagit emot nästan tio gånger så många flyktingar per capita som övriga EU. För att till stora delar lösa migrantkrisen krävs inte mer än att resten av Europa följer vårt exempel. För att kunna bidra till att det sker ­måste Sverige sluta beklaga sig och börja tala med stolthet om sin insats, skriver forskaren Joakim Ruist..

Expressen - 27 aug 15 kl. 12:49

Kritiken mot tränaren: "Kollade inte på mig..."

GÖTEBORG. Joakim Olausson, 20, flyttade till Häcken i hopp om speltid – efter en jobbig tid i Atalanta. Men situationen på Hisingen blev inte alls vad talangen hade önskat sig.

Västerbottens Folkblad - 28 aug 15 kl. 09:46

Stöldmisstänkt 22-åring har anhållits

Hade stöldgods på sig när han höggradigt berusad omhändertogs under torsdagen.   En polispatrull hade tillkallats för att omhänderta 22-åringen under torsdagen. Vid avvisiteringen upptäckte man att mannen hade en hel del stöldgods på sig.

Nerikes Allehanda - Igår: 18:05

Ljunggren säkrade tolfte SM-guldet

Joakim Ljunggren vann 38:e raka SM-deltävlingen, och säkrade i och med det tolfte raka SM-guldet i helgens sammandrag i Söderhamn. – Det gick grymt bra. Faktiskt mitt bästa SM-race i år.

ÖstersundsPosten - 24 aug 15 kl. 22:50

Matchfakta från ÖFK-Utsikten

1–0 (26) Alex Dyer, 2–0 (29) Alex Dyer, 3–0 (44) Jamie Hopcutt , 3–1 (72) Joakim Edström, 4–1 (77) Jamie Hopcutt, 5–1 (92) Jamie Hopcutt..

Resume - 25 aug 15 kl. 09:08

Nordic Public Affairs värvar specialister

Nils Löwenspets, specialist på samhällsbyggnad och Joakim Tholén med bakgrund inom politisk opinionsbildning blir nya konsulter på Nordic Public Affairs..

Uppsalanyheter.se - 23 aug 15 kl. 21:39

Storvreta vann träningsturnering

Träning: Storvreta vann träningsturneringen i Lettland genom att för andra gången på två dagar besegra finska Classic med uddamålet 6-5, fler likheter från gårdagens möte är att Storvreta tappade en stor ledning.Storvreta vann träningsturneringen i Lettland genom att för andra gången på två dagar besegra finska Classic med uddamålet 6-5, fler likheter från gårdagens möte är att Storvreta tappade en stor ledning.   Precis som i gårdagens möte mot samma Classic gick Storvreta fram till en stor ledning för att sedan tappa den mot ett vilt kämande motstånd.

Helsingborgs Dagblad - 24 aug 15 kl. 14:40

Bästa VM-insatsen av Nathell

Martin Nathell gjorde sin bästa insats någonsin när han blev tvåa i C-finalen på K1 över 1000 meter vid VM i Milano.Därmed blev han sammanlagt nummer 20 i konkurrens med närmare 60 kanotister från hela världen.Där är 20-årige Martins bästa prestation någonsin i VM för seniorer.

Magazin24 - 23 aug 15 kl. 10:33

Ny lagkapten klar för IFK

Valet föll på 21-åringen. Även assisterande är utsedd.
Det har varit tal om att ett meriterat nyförvärv skulle komma och ta platsen som lagkapten i IFK Arboga.

Helsingborgs Dagblad - 27 aug 15 kl. 21:40

BP upp på kvalplats efter seger

Brommapojkarna har haft en tung säsong i superettan. Men på torsdagen tog laget sin femte seger via 2—1 hemma mot nykomlingen Frej — och tog därmed klivet från nedflyttningsplats, förbi Utsiktens BK i tabellen, och upp på kvalplats.Nikola Grubjesic svarade för 1—0-målet innan en viss Joakim Runnemo — i BP 2005—2010 och den som 2007 gjorde klubbens första mål i allsvenskan någonsin — kvitterade för Frej med 20 minuter kvar.

Sydsvenskan - 27 aug 15 kl. 21:40

BP upp på kvalplats efter seger

Brommapojkarna har haft en tung säsong i superettan. Men på torsdagen tog laget sin femte seger via 2—1 hemma mot nykomlingen Frej — och tog därmed klivet från nedflyttningsplats, förbi Utsiktens BK i tabellen, och upp på kvalplats.Nikola Grubjesic svarade för 1—0-målet innan en viss Joakim Runnemo — i BP 2005—2010 och den som 2007 gjorde klubbens första mål i allsvenskan någonsin — kvitterade för Frej med 20 minuter kvar.

Helsingborgs Dagblad - I förrgår: 17:25

Edberg tvåa i Prag

Den svenske golfaren Pelle Edberg slutade på andra plats i Europatourtävlingen i Prag. Edberg, 36, var efter 66, 67 och 67 slag på de tre föregående rundorna endast ett slag efter belgaren Thomas Pieters inför söndagens avgörande. Men då svarade Edberg för sin sämsta runda för helgen på Albatross-banan, och fick nöja sig med 71 slag och ett under par till totalt 17 under.

Sydsvenskan - I förrgår: 17:25

Edberg tvåa i Prag

Den svenske golfaren Pelle Edberg slutade på andra plats i Europatourtävlingen i Prag. Edberg, 36, var efter 66, 67 och 67 slag på de tre föregående rundorna endast ett slag efter belgaren Thomas Pieters inför söndagens avgörande. Men då svarade Edberg för sin sämsta runda för helgen på Albatross-banan, och fick nöja sig med 71 slag och ett under par till totalt 17 under.

Helsingborgs Dagblad - 24 aug 15 kl. 21:10

Femetta av Östersund i superettan

Östersund gjorde processen kort med gästande Utsikten från Göteborg inför 4 237 åskådare. Hemmalaget hade en tremålsledning i paus och vann matchen i superettan med 5—1. Jamie Hopcutt gjorde hattrick.

Sydsvenskan - 24 aug 15 kl. 21:10

Femetta av Östersund i superettan

Östersund gjorde processen kort med gästande Utsikten från Göteborg inför 4 237 åskådare. Hemmalaget hade en tremålsledning i paus och vann matchen i superettan med 5—1. Jamie Hopcutt gjorde hattrick.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Folkpartiet spretar i frågor om EU-migranter

På sistone har motståndet mot kommunala åtgärder ämnade att förbättra ordning, renhållning och trygghet på och kring platser där EU-migranter uppehåller sig främst kommit från folkpartistiskt håll. Senast i raden är Vellingepolitikern Anders Cnattingius (FP) som i sin iver att förbjuda tiggeri anklagar Miljöpartiet för att ”förvandla sakfrågan till en symbolfråga” (den 27/8). Rätt häpnadsväckande med tanke på de åtgärder som vi rödgrönrosa har föreslagit i Lund men som FP, anförda av Philip Sandberg, regelmässigt avvisat utan att presentera några egna konkreta förslag.


Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.