Joakim+Sandberg

Friday, 21 November, 21:11

Nyheter om Joakim+Sandberg

Sortering: Relevans | Senaste
Nya Wermlands Tidningen - 17 nov 14 kl. 15:51

Joakim Gustafsson kan bli mest företagsam i Fyrbodal

Joakim Gustafsson, grundare av Svensk Skogsservice AB i Ed, är en av fem nominerade till titeln Fyrbodals företagsammaste person 2014; en titel som två år i rad har tagits hem av dalslänningar..

Expressen - 18 nov 14 kl. 21:00

Björk: "Ett potentiellt Joakim von Anka-bad"

”Deal or no deal med miljonjakten” är ännu ett potentiellt Joakim von Anka-bad. Men Renée Nyberg behöver addera någonting annat än humor för att inte programmet ska zappas bort..

GöteborgsPosten - 10 nov 14 kl. 10:58

Joakim Lamotte: Jag ångrar inte ett ord

Joakim Lamotte är krönikören som i helgen skrev i GP att många män är värre än djur..

BT - Igår: 16:23

Borås största (?) tomteluva

Den är röd och vit, men framför allt är den stor. Enormt stor. Kanske Borås största.

LV - 12 timmar sedan

Det stora hemmahoppet är redo

Kan han göra det igen?
Kan han verkligen snuva stjärnor som Pierre Alexandre Renet, Joakim Ljunggren och Kjetil Gundersen på Kåsatiteln?
Klart han kan.

Magazin24 - 23 timmar sedan

Ny tränare klar för KBK

Kungsörs BK har nu gjort klart med en efterträdare till Joakim Helgstrand. Det blir Robert Pettersson som tar över division 4-laget Kungsörs BK efter Joakim Helgstrand. Han plockas upp från juniorlaget.

SN - Igår: 20:34

TV: Hundarna drar hans kickbike till EM

Joakim Andersson sticker på måndag i väg till franska Lamotte-Beuvron, 17 mil söder om Paris. Där avgörs nämligen barmarks-EM för draghundar..

Helsingborgs Dagblad - I förrgår: 18:44

Spännande slut för Lagergren

Joakim Lagergren är 23:a inför sista dagens kvalspel i Spanien..

Affärsvärlden - Igår: 10:09

Alm Equity: Oroade över de nya amorteringskraven

Alm Equitys vd Joakim Alm tycker att det är bra att det skapas en amorteringskultur, men är orolig för att de nya amorteringskraven kan skapa asymmetri för de unga människor som vill komma in på bostadsmarknaden..

Nya Wermlands Tidningen - I förrgår: 10:52

Nya räddningsfordon på plats i Svanskog

Två nya brandfordon och en stark tro på framtiden. Räddningstjänsten i Svanskog är en verksamhet som i dag andas stabilitet och glädje. – Det känns som vi har fått ett uppsving senaste tiden, säger kårchefen Joakim Martinsson..

Realtid - 18 nov 14 kl. 15:02

Täta band mellan Alm Equity och hemlig finansiär

Doldisbolag som står Björn Ulvaeus och Joakim Alm nära får dryga 5 miljoner kronor i samband med nyemissionen i Alm Equity..

NSD - Igår: 07:00

Ordern efter kollapsen: "Gräv inte djupare"

Här är Joakim Fagervalls budskap till spelarna efter kollapsen mot Brynäs: Sluta gräva och börja fylla istället..

Helsingborgs Dagblad - 18 nov 14 kl. 04:00

Därför stannar Joakim Persson i ÄFF

Här berättar ÄFF:s tränare om varför han stannar i den krisstämplade klubben..

Realtid - Igår: 12:35

Rekordhöga siffror för ALM Equity

Både försäljnings- och produktionsmässigt visar ALM Equity rekordhöga siffror, enligt vd:n Joakim Alm..

Resume - 7 timmar sedan

”Jag vänder i dörren när jag ser Guldägg på väggarna”

Joakim Örnstig är mannen bakom Philips Tv:s globala marknadsstrategi. Men vägen dit har inte varit lätt. För Resumé berättar han om hur han lyckades hitta en "köksingång" i ett företag som hade ett starkt centraliserat tänk, om succéfilmen Afterglow som kritiserats för att vara ett plagiat och om tv:s framtid.

DalaDemokraten - 12 nov 14 kl. 21:47

Falun chockade seriefavoriten

Falun chockstartade med ett ledningsmål redan efter en dryg minut. Joakim Hedberg slog in målet på passning av Emanuell Sundqvist. Halvleken fick ingen riktigt tydlig karaktär, spelet böljade men de riktigt vassa chanserna uteblev.

ÖstersundsPosten - I förrgår: 16:07

Polisens samtal internutreds

Joakim Matsson är kritisk till hur händelsen har framställts i media. I måndags gick det att läsa följande på ÖP:s hemsida:.

SVT - Igår: 12:51

Tredje gången gillt för Lindström

I Skellefteå är han hjälte. I USA har han misslyckats två gånger. Det är tredje gången gillt för Joakim Lindström i NHL - och nu i St Louis går det bättre..

Nya Wermlands Tidningen - 7 timmar sedan

Ljunggren vill bli historisk

Efter en misslyckad VM-säsong vill endurostjärnan Joakim Ljunggren revanschera sig samt gå till historien genom att för andra gången ta hem vandringspriset i Novemberkåsan. Men femfaldige kåsavinnaren ställs denna gång inför värsta tänkbara motstånd – världsmästaren ”Pela” Renét. – Han har i princip vunnit allt som går att vinna i år och är i ruskig form.

UNT - 05 nov 14 kl. 08:00

Blomquist: Vi har all chans i världen

I fjol gick Joakim Blomquist upp med Sirius i superettan..

UNT - 17 nov 14 kl. 20:42

Tog emot pris under dödshot

När Joakim Mattsson, mer känd som bloggaren Diabetesmannen, tog emot pris som årets bloggare på Uppsalavimmel Awards i helgen gjorde han det med polisskydd..

GT - 18 nov 14 kl. 13:08

Ratar FFF: "Det var för många frågetecken..."

Falkenberg ville se honom efterträda Henrik Larsson. Men Ängelholm-tränaren Joakim Persson nobbade. Nu kommer förklaringen.

Expressen - Igår: 22:16

Förvirring om rekord hos Vänersborg

VÄNERSBORG. Flest mål i IFK-tröjan genom tiderna – eller? Alla trodde Joakim Hedqvist hade slagit nytt målrekord.

Helsingborgs Dagblad - I förrgår: 12:45

Polis sägs ha bett man rycka ut

Polisen i Jämtland ska ha bett en man att rycka ut efter att en person blivit knivskuren, enligt mannens egen utsago. Nu anmäler polisen sig själv till internutredningen. — Vittnet har uppfattat att han fått ett samtal och blivit beordrad.

Expressen - 18 nov 14 kl. 20:23

Otäck smäll - slog huvudet i sargen

STOCKHOLM/SKELLEFTEÅ. Örebros Johan Wiklander var med om en otäck smäll i matchen mot Skellefteå. Han föll ner, slog i full fart bakhuvudet i sargen och fick hjälpas av isen.

Expressen - 18 nov 14 kl. 15:51

Abbott utanför laget: "Sportsligt beslut"

Cam Abbott har missat två matcher i rad efter en smäll i CHL. Men det är inte därför stjärnan är petad inför matchen mot Brynäs. – Det är ett rent sportsligt beslut, säger Luleås tränare Joakim Fagervall till NSD..

Expressen - 18 nov 14 kl. 06:35

Bankrånare vid 16 – nu berättar han om dådet

Han var 16 år när han hotade kassören och en 85-årig bankkund med pistol. Dagen efter var han kung i kvarteret. – På den tiden kände jag mig odödlig, berättar Swedbankrånaren i Joakim Lamottes podcast.

DI - 18 nov 14 kl. 10:36

Så mycket har Stieg Larsson dragit in

510.349.000 kronor.

Nerikes Allehanda - 16 nov 14 kl. 16:11

Här är vargen - mitt i villaområdet

När Joakim Öhman var ute och gick med sin hund i Hovsta i lördags morse hör han plötsligt något komma springande bakifrån..

SR - 14 nov 14 kl. 16:01

Hon är UIK:S nya tränare

Idag har UIK:s nya tränare presenterats. Hon heter Maria Bergkvist. Hör Joakim Silverdals intervju från presskonferensen..

Realtid - 12 nov 14 kl. 16:58

IKC Fonder får ny styrelseordförande

Joakim Ollén ersätter Bo Åhnebrink..

Expressen - 17 nov 14 kl. 09:33

Nya tränarspåret – få tillbaka Hasse Eklund

Falkenberg står utan tränare inför säsongen 2015, då huvudspåret Joakim Persson stannar i Ängelholm. Då är Hasse Eklund aktuell för en återkomst. - Jag skulle ljuga om jag säger att han inte är intressant, säger sportchef Håkan Nilsson..

Expressen - 18 nov 14 kl. 07:54

Arvet efter Millenium: Mer än en halv miljard

I dagarna var det tio år sedan succéförfattaren Stieg Larsson avled. Samtidigt står det klart att hans litterära arv - hittills - genererat en halv miljard i upphovsrättsliga ersättningar. - Jag är mer förvånad över att man har träffat folk som ännu inte har läst böckerna, säger författarens bror Joakim Larsson..

Resume - 18 nov 14 kl. 13:23

"Janne Josefsson är välkommen till Ullman PR"

Resumé har rapporterat om att UG:s frontfigur Janne Josefsson först öppnade dörren för pr-branschen i Joakim Lamotte podd och sedan stängde den eftersom han inte tyckte att han inte kan vara en bra pr-man om han är "förbannad på journalister". Nu vill Ullman PR locka över honom till byrån..

Uppsalanyheter.se - 16 nov 14 kl. 21:20

Storseger - till slut för Storvreta

Storseger - till slut för StorvretaSSL Herr: Storvreta vann söndagens match mot Dalen med 8-3 men segern satt långt inne trots att den kändes ganska säker.Storvreta vann söndagens match mot Dalen med 8-3 men segern satt långt inne trots att den kändes ganska säker.   Första perioden inleds lite trevande och ingen av lagen skapar några direkta farligheter, i Storvreta började tredjefemman bra med sin fart och energi.

Expressen - 17 nov 14 kl. 14:26

Experten: Hans vurm är en säkerhetsrisk

Expressen har avslöjat att SD-ledamoten i luftförsvarskommittén spridit nazistpropaganda och använt sig av lösenord med nazistreferenser. Säkerhetsexperten Joakim von Braun är kritisk till agerandet och ser en säkerhetsrisk i lösenorden. – Hans val av lösenord tyder på att han är synnerligen novis när det gäller datasäkerhet, säger han..

Resume - 17 nov 14 kl. 11:23

Janne Josefsson kovänder om pr-branschen

I Joakim Lamottes podd blev det nyligen känt att UG:s frontfigur Janne Josefsson öppnade för att bli pr-konsult. Hans motiv var att sätta åt journalistbranschen, som han tycker begår många övergrepp och är allmänt stöddig. Nu står det klart att Janne Josefsson inte har fått ett enda erbjudande från pr-branschen..

DI - 14 nov 14 kl. 22:25

Experter eniga om rysk ubåt

Experterna är eniga om att den miniubåt som kränkte svenskt territorialvatten i oktober är rysk. "Bara Ryssland som har tekniken", fastslår underrättelseexperten Joakim von Braun för DN..

Expressen - 16 nov 14 kl. 17:19

Otäcka scener - blodig efter klubba i ansiktet

Det utspelades otäcka scener mellan AIK och Björklöven. Tommy Wargh fick Joakim Hagelins klubba i ansiktet och föll medan blodet sprutade ner på isen. – Det är vårdslöst spel av Hagelin, säger experten Harald Lückner i Viasat..

SVT - 14 nov 14 kl. 15:43

Ex-spelaren tar över Umeå IK

Umeå IK har presenterat sin nya huvudtränare. Valet föll på den förra storspelaren Maria Bergkvist. – Hon har ett tydligt ledarskap som spelarna uppskattar, säger klubbchefen Joakim Blomqvist till klubbens sajt..

DN - 14 nov 14 kl. 17:19

Eniga experter: Det var Ryssland

Att statsministern och överbefälhavaren båda var på plats under fredagens presskonferens om kränkningen av svenska vatten i höstas var välgörande, enligt underrättelseexperten Joakim von Braun. ”På så vis pekade man verkligen på hur allvarligt Sverige ser på det inträffade”, säger han till DN..

Helsingborgs Dagblad - 12 nov 14 kl. 18:14

ÄFF-tränaren på väg till allsvenskan?

I veckan ska ÄFF-tränaren Joakim Persson ha en sittning med den allsvenska klubben..

Expressen - 15 nov 14 kl. 21:11

Lakers lyckades inte bryta den tunga sviten

Växjö kunde inte vända trenden borta mot Luleå. I stället fick Luleå ta sin första trepoängare på hela nio matcher. Och tränaren Joakim Fagervall visste hur han skulle fira.Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.