Joakim+Sandberg

Wednesday, 01 April, 09:57

Nyheter om Joakim+Sandberg

Sortering: Relevans | Senaste
Sydsvenskan - 25 mar 15 kl. 13:54

Antikrundans expert i Hjärup ikväll

Joakim Bengtsson ska prata om antikviteter..

UNT - 17 mar 15 kl. 08:00

Trion som ska stoppas

Joakim Kjellbom, Toni Prostran och Dominique Morrisson..

Helsingborgs Dagblad - 21 mar 15 kl. 20:54

HBBK avslutade med åtta raka segrar

Helsingborg BBK avslutade säsongen ståtligt – 79–71 hemma mot Huddinge var åttonde raka segern.– Kul, det är inte många som lyckas med det, säger coachen Joakim Källman. Vad ligger bakom de åtta raka segrarna?

NSD - 16 mar 15 kl. 21:37

Johansson: Fagervall såg ut som von Anka

I grundserien tog Roger Rönnbergs lag 28 poäng mer än Joakim Fagervalls..

Expressen - Igår: 21:42

Kycklingvingen visade sig vara – ett huvud

Joakim Nyquist, 34, hade packat ned Guldfågelns kycklingvingar i måndagens lunchlåda. Men en av bitarna var inte en vinge - utan ett helt kycklinghuvud med både näbb och ögon. – Guldfågeln sa att jag kunde få kuponger på 400 kronor om jag ville köpa mer kyckling.

UNT - 27 mar 15 kl. 12:30

"Det var ett jädra tryck på torsdagarna"

Escobar var ett av 90-talets hetaste ställen i Uppsala..

Dalarnas tidningar - 28 mar 15 kl. 21:44

Kommunen säger nej till Erlaskolans planer på utökning

– Elevunderlaget i den delen av stan räcker inte till. Konsekvensen av etableringen kan bli att en kommunal skola tvingas lägga ner, säger Joakim Storck (C), 1:e vice ordförande i barn- och utbildningsnämnden..

NSD - 26 mar 15 kl. 20:30

Planen: Luleå ska träna ännu hårdare

Nästa år ska Luleå Hockey ta sig längre än till kvartsfinal..

Västerbottens Folkblad - 27 mar 15 kl. 10:00

[PLUS] Perman drar i gång säsongen i Tjeckien

Förra säsongen var Joakim Perman debutant i roadracingens finrum - Superbike - i år känner han sig....

Dalarnas tidningar - 18 mar 15 kl. 16:54

Nervöst besök i Draknästet för Joakim Sjöblom från Falun

Draknästet har gjort comeback i svensk tv och Joakim Sjöblom, som 2013 flyttade från Falun till Skövde för studier, är en av deltagarna..

DN - 17 mar 15 kl. 06:00

Lisa Nilsson och Joakim Berg gör duettdebut


Joakim Berg och Lisa Nilsson sjunger tillsammans. Duetten ”Innan vi faller” kan uttolkas som både kärleksskildring och politisk lägesbeskrivning av Sverige 2015..

NSD - 26 mar 15 kl. 10:43

Byggnadsfacket: "Politikerna måste ta tillbaka kontrollen"

Byggnadsfacket i Norrbotten hoppas att sänkningen av ROT-avdraget får fart på bostadsbyggandet..

SvD - 28 mar 15 kl. 18:24

Professor: Kungens roll i en gråzon

Kung Carl Gustaf XVI skrev ett brev till den saudiske kungen som bidrog till att Saudiarabien skickar tillbaka sin ambassadör till Sverige. Kungen ska enligt grundlagen inte ha någon politisk roll och ärendet befinner sig i ”en gråzon” enligt juridikprofessorn Joakim Nergelius..

Sydsvenskan - 24 mar 15 kl. 11:23

Pantern vill förlänga med succétränaren Lundh

Pantern är på väg mot allsvenskan och har bestämt sig. Kirsebergsklubben vill ha kvar tränaren Stephan ”Lillis” Lundh.– Klart att vi vill behålla honom, vi sitter i förhandlingar med honom.

SvD - 27 mar 15 kl. 23:05

Därför flyr syrier just till Sverige

Existerande förslag som i praktiken syftar till att minska antalet syriska flyktingar som söker asyl i Sverige har små utsikter att lyckas. Det finns tydliga indikationer på att det är den tidigare närvaron av syrier i Sverige – inte den förda asyl- och integrationspolitiken – som gör att de söker sig hit, skriver migrationsforskaren Joakim Ruist..

YLE - 19 timmar sedan

Valdebatt: Energipolitik

Är vindkraften framtiden? Ska kärnkraftsverket i Pyhäjoki byggas? Borde biomassan ersätta stenkol?

Nyan - Igår: 14:02

Pettersson mästare x2

BORDTENNIS. Bordtennis-ÅM fick en väntad segrare i Johan Pettersson – två gånger om. Ålands bästa pingisspelare vann både i singel och i dubbel tillsammans med Michael Numelin.

NSD - 22 mar 15 kl. 22:14

Luleåtränaren: "Tydligen går det att påverka dem"

Efter suddenavgörandet – nu sågar Joakim Fagervall Frölundas tränare..

Expressen - 24 mar 15 kl. 20:06

Luleå rasande efter domen innan målet

Luleå åkte på ett lagstraff efter att ha haft för många spelare på isen i matchen mot Frölunda. Då ilsknade Joakim Fagervall till ordenligt. – Jag förstår att han inte är nöjd med den, den var hårt dömd, säger Thomas Johansson i C More..

Dalarnas tidningar - 24 mar 15 kl. 11:00

Succé i Draknästet för idékläckare från Dalarna

– Det var mycket kohandel, hit och dit. Samtliga var dock nyfikna på projektet Mina Tjänster, berättar Joakim Sjöblom..

Helsingborgs Dagblad - 27 mar 15 kl. 20:48

Lagergren bäste svensk i Marocko

Joakim Lagergren, Lydinge, fortsätter att spela bra på europatouren. En 68-runda på andra dagens spel i Agadir, Marocko, gör honom till bäste svensk på en tionde plats. Med 140 slag totalt är han två slag efter en kvartett bestående av britterna Richie Ramsay och Olover Farr, australiensaren Richard Gray och spanjoren Rafael Cabrera Bello.

YLE - 28 mar 15 kl. 14:18

"Stadion en 50-årig investering"

Vasa stad gick 25,7 miljoner back förra året. Nu ska investeringarna ses över och många undrar hur det blir med stadionbygget i Sandviken. Fullmäktigeordförande Joakim Strand anser att det ska genomföras.

Helsingborgs Dagblad - 23 mar 15 kl. 11:07

TV-expert gästar Ängelholm

Joakim Bengtsson, en av experterna och profilerna i SVT:s Antikrundan och tidigare ägare av Helsingborgs auktionsverk, gästar tisdagen 24 mars Ängelholm-Luntertuns Rotaryklubbs ordinarie lunchmöte..

DN - 23 mar 15 kl. 18:52

”Jag hade direkt avrått henne”

22-åringen hade tävlat i den svenska upplagan av Miss universum. Ordföranden Joakim Granberg hade kontakt med henne senast i oktober. ”Jag reagerade på att hon svarade väldigt konstigt”, säger han till DN..

Helsingborgs Dagblad - 24 mar 15 kl. 18:55

ÄFF-seger i Turkiet

Ängelholms FF inledde träningslägret i Turkiet med en målfest mot Kazakstans U19-landslag. ÄFF vann med 4–3 efter att ha tappat en 2–0-ledning till 2–3 med halvtimmen kvar. – Första halvlek var riktigt bra.

Sydsvenskan - 27 mar 15 kl. 13:53

Elva debutanter i Tre Kronor-trupp

Ishockeyns förbundskapten Pär Mårts har tagit ut truppen till landskamperna mot Slovakien i Trencin den 2 april och Bratislava den 4 april. I truppen finns framför allt spelare vars lag har spelat klart i SHL. Lägg därtill KHL-spelarna Staffan Kronwall, Andre Petersson och Andreas Thuresson, samt Calle Andersson, som spelar i schweiziska Lugano.

Helsingborgs Dagblad - 27 mar 15 kl. 13:53

Elva debutanter i Tre Kronor-trupp

Ishockeyns förbundskapten Pär Mårts har tagit ut truppen till landskamperna mot Slovakien i Trencin den 2 april och Bratislava den 4 april. I truppen finns framför allt spelare vars lag har spelat klart i SHL. Lägg därtill KHL-spelarna Staffan Kronwall, Andre Petersson och Andreas Thuresson, samt Calle Andersson, som spelar i schweiziska Lugano.

Skånskan - 18 mar 15 kl. 08:00

Planer på hvb-hem oroar Vanstadsborna

Huset ägs idag av artisten Joakim Thåström och skådespelaren Amanda Ooms..

SvD - 20 mar 15 kl. 16:11

”Tänkte att det var smuts på sensorn”

För många var fredagens solförmörkelse en besvikelse. Det dåliga vädret förstörde upplevelsen på många håll. För Joakim Poromaa Helger blev det betydligt roligare när han fångade ett flygplan som flyger genom solen på film..

NSD - 19 mar 15 kl. 19:30

Lagkaptenen avstängd – då får han specialroll: "Stark"

Chris Abbott är avstängd..

UNT - 20 mar 15 kl. 11:19

SM-finalen känns hetare än VM

VM i all ära, men SM-finalen känns som en hetare tävling..

ÖstersundsPosten - 19 mar 15 kl. 13:14

Lundin tar över "Mitt i naturen"

Anders Lundin, tidigare skidskytten Magdalena Forsberg och naturfotografen Joakim Odelberg står redo att ta över, och inspelningarna är i full gång..

Helsingborgs Dagblad - 26 mar 15 kl. 19:37

8 miljoner till "Siv sover vilse"

För första gången ska en av Pija Lindenbaums populära barnböcker bli långfilm. Inspelningarna av "Siv sover vilse", som baseras på boken med samma titel, är i gång och nu har filmen också beviljats ett produktionsstöd på åtta miljoner kronor från Svenska filminstitutet."Siv sover vilse" beskrivs som ett "surrealistiskt sömnäventyr" och regisseras av Catti Edfeldt och Lena Hanno Clynes.

GöteborgsPosten - 21 mar 15 kl. 08:04

Man räddades ur kanalen

Klockan 06.19 på lördagsmorgonen larmade en passagerare på en spårvagn polisen om att det står en man i Rosenlundskanalen, vid Pedagogen. - Ambulans skickades till platsen och tjugo minuter efter larmet fick vi uppgift om att mannen var vid liv men svårt nedkyld, säger Joakim Hansson, biträdande vakthavande befäl på polisens ledningscentral..

Sydsvenskan - 26 mar 15 kl. 19:37

8 miljoner till "Siv sover vilse"

För första gången ska en av Pija Lindenbaums populära barnböcker bli långfilm. Inspelningarna av "Siv sover vilse", som baseras på boken med samma titel, är i gång och nu har filmen också beviljats ett produktionsstöd på åtta miljoner kronor från Svenska filminstitutet."Siv sover vilse" beskrivs som ett "surrealistiskt sömnäventyr" och regisseras av Catti Edfeldt och Lena Hanno Clynes.

GT - 22 mar 15 kl. 21:11

Fagervall: "Frölunda påverkar domaren"

LULEÅ. Luleå missade än en gång chansen att slå in matchbollen i kvartsfinalserien mot Frölunda. Efter matchen riktar Luleås tränare Joakim Fagervall kritik mot Frölundabänken – som han anser påverkade domarna.

YLE - 26 mar 15 kl. 12:52

Valdebatt: Vård och hälsa

Vems är ansvaret för att vi ska orka jobba ända till pensionen - speciellt då pensionsåldern höjs? Det var en av frågorna som riksdagskandidaterna Kim Berg (SDP), Sandra Nestorova (grön) och Mikko Ollikainen (SFP) fick ta ställning till i torsdagens valdebatt med tema vård och hälsa i God morgon Österbotten. Tidigare valdebatter 1.

Affärsvärlden - 20 mar 15 kl. 07:09

"Du kan inte bara sticka"

Utländska affärsmän flyr ett allt tuffare Ryssland. Men inte alla. Affärsvärlden möter it-företagarna Joakim Grönvall och Mathias Eklöf i Moskva..

Helsingborgs Dagblad - 23 mar 15 kl. 21:54

ÄFF på plats i Turkiet

Under den närmaste veckan i Antalya väntar träningar och två matcher.Superettanlaget Ängelholm har bytt ut konstgräsplaner och kyla mot behagligare miljö söderöver. Här ska detaljer slipas och gruppen svetsas samman ännu hårdare under ledning av tränaren Joakim Persson.

Dalarnas tidningar - 18 mar 15 kl. 16:32

Nervöst besök i Draknästet

Draknästet har gjort comeback i svensk tv och Joakim Sjöblom, som 2013 flyttade från Falun till Skövde för studier, är en av deltagarna..

SvD - 19 mar 15 kl. 09:10

Lundin tar över ”Mitt i naturen”

”Mitt i naturen” får nya programledare när den nya säsongen drar igång i höst, uppger SVT. Anders Lundin, tidigare skidskytten Magdalena Forsberg och naturfotografen Joakim Odelberg står redo att ta över, och inspelningarna är i full gång..

Dagens Media - 19 mar 15 kl. 07:03

Good Morning värvar Antelius

Joakim Antelius ska hjälpa norska Good Morning att växa i Sverige. Nu blir han partner och försäljningsdirektör på Sverigekontoret..

Magazin24 - 13 mar 15 kl. 15:13

”Vi måste hitta nivån under 60 minuter”

På söndag tar Surahammars IF sig an Valbo HC för andra gången i kvalserien till HockeyEttan.Senast Surahammars IF mötte Valbo vann de med 1-3, och tränaren Joakim Lundholm hoppas på en repris.– Det gäller att vi kommer upp i nivå, annars får vi det jobbigt.

Sydsvenskan - 20 mar 15 kl. 22:19

Bildextra: Thåström fyllde Mejeriet

Fredagens konsert på Mejeriet var utsåld. Hett efterlängtad är Joakim Thåström som släppte nya plattan "Den morronen" i februari. Fortfarande, snart 40 år efter sin scendebut, gör han musik och skriver texter som får hjärtat att slå hårt.

Expressen - 19 mar 15 kl. 09:16

Anders Lundin tar över "Mitt i naturen"

"Mitt i naturen" får nya programledare när den nya säsongen drar igång i höst, uppger SVT. Anders Lundin, tidigare skidskytten Magdalena Forsberg och naturfotografen Joakim Odelberg står redo att ta över, och inspelningarna är i full gång..Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.