Julius+Hudacek

Tuesday, 29 July, 04:33

Nyheter om Julius+Hudacek

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 16 jul 14 kl. 11:40

Frölunda-talangen skriver NHL-kontrakt

Frölundas Julius Bergman, 18, har skrivit kontrakt med San Jose Sharks. Agenten Peter Wallén berättar för GT om känslorna efter beskedet: – Det har nog varit ganska omtumlande för Julius..

GöteborgsPosten - 16 jul 14 kl. 10:32

Bergman: "Det kom lite som en chock faktiskt"

Julius Bergman, 18 skriver NHL-kontrakt med San Jose.– Det var inte väntat kan jag säga, det kom lite som en chock, säger han till GP..

GT - 29 jun 14 kl. 08:36

Julius Bergman: Det kom lite som en bomb

Frölunda hade hela åtta spelare som tingades i NHL-draften. Först ut var Julius Bergman, 18, som valdes som nummer 46 av San José Sharks. - Det kom lite som en bomb, säger han till GT..

Expressen - 16 jul 14 kl. 14:02

"Jag har inte förstått vad som har hänt"

Det återstod bara ett par timmar till värvningsdeadline – men nu har Julius Bergman, 18, ett nytecknat NHL-kontrakt i sin ägo. För GT berättar Frölundatalangen om känslorna efter att ha skrivit på för San Jose Sharks och hur han ser på framtiden. – Jag tror fortfarande inte riktigt att jag har förstått vad som har hänt, säger Bergman..

GöteborgsPosten - 28 jun 14 kl. 16:52

Rekordmånga Frölundaspelare i NHL-draften

Frölundabacken Julius Bergman, 19, draftades redan i den andra rundan av San Jose Sharks.– Det är grymt kul, men oväntat, säger han till GP..

GöteborgsPosten - 28 jun 14 kl. 16:52

Bergman: "Det slog ner lite som en bomb"

Frölundabacken Julius Bergman, 19, draftades redan i den andra rundan av San Jose Sharks.– Det är grymt kul, men oväntat, säger han till GP..

Expressen - 28 jun 14 kl. 17:08

Bergman vald som nummer 46 i draften

Julius Bergman gick först av Frölundaspelarna i NHL-draften. Backen valdes som nummer 46 av San José Sharks..

Expressen - 28 jun 14 kl. 17:08

Åtta Frölundaspelare tingade i NHL-draften

Frölunda hade hela otroliga åtta spelare som tingades i NHL-draften. Först ut var Julius Bergman som valdes som nummer 46 av San José Sharks. – Det kom lite som en bomb, säger Bergman till GT..

ÖstersundsPosten - 01 jul 14 kl. 09:00

Konfirmation | Ås kyrka 8 juni 2014

Bakre raden från vänster: Ung ledare Anna Johansson, Ung ledare Tina Sperring, Tobias Lindstein, Jesper Munkeby, Julius Wallin, Alexander Lundin, Lydia Landin, kantor Hjördis Lindé och församlingspedagog Birgitta Lindgren. Mellanraden från vänster: Ung ledare Maya Baker, Henrik Johansson, Rikard Godevärn, Rebecca Rudolfsson, Rasmus Hallberg, Gustav Forsberg, Freya Richter, Johanna Pettersson, evangelist Yoram Chusi och församlingspedagog Maja Björk-Edlund. Främre raden från vänster: Morgan Haraldsson, Amanda Jonsson, Signe Persson, präst Olof Roos, präst Yona Kinganga, Gustav Ahlström, Hannah Lindgren och Gabriel Dahlborg..

YLE - 29 jun 14 kl. 15:19

Pitkämäki överlägsen – Peltomäki kastade över 80

Tero Pitkämäki fyllde förväntningarna och tog en säker seger i spjutkarnevalerna i Pihtipudas. 23-årige Sami Peltomäki förbättrade sitt personliga bästa med över tre meter och är den nyaste finländaren som kastat över 80 meter. Pitkämäkis bästa kast bar 84,55, vilket lätt räckte till vinst i karnevalen.

HBL - 06 jul 14 kl. 11:13

Lokalpolitiker vill väcka trafikpark till liv

Det fanns en trafikpark i Esbo förr. Tony Hagerlund lärde sig cykla vid trafikparken i Karamalmen på 80-talet. I dag är parken helt igenvuxen, men lokalpolitikern vill att staden rustar upp den.

YLE - 28 jun 14 kl. 08:23

Två finländare draftades i första omgången

Julius Honka och Kasperi Kapanen blev båda draftade i första omgången av årets NHL-draft. Nummer ett i draften var kanadensaren Aaron Ekblad. Honka fick klä på sig Dallas Stars-tröjan, efter att laget draftat honom som nummer 14.

GöteborgsPosten - 10 apr 14 kl. 11:58

Hudacek klar för Örebro

Förre Frölundamålvakten Julius Hudacek spelar i Örebo kommande säsong..

YLE - 15 jun 14 kl. 16:55

Nytt säsongsbästa av Pitkämäki

Tero Pitkämäki vann spjuttävlingen vid elittävlingarna i Lahtis. En hård kamp med kenyanen Julius Yego tvingande Seinäjokibon till säsongens bästa kast på 85,48. Både Pitkämäki och Yego fick till sina fullträffar i den fjärde omgången.

Helsingborgs Dagblad - 07 jun 14 kl. 18:52

Förlust men framsteg för Eket

Eket, som inte tagit poäng sedan i slutet av april, förlorade återigen när laget gästades av serieledande Österlen. Enligt Julius Sjödahl, tränare i Eket, speglar slutresultatet dock inte hela sanningen, då hemmalaget enligt honom gjorde sin bästa match sedan den poängmässiga utdelningen tog farväl.– Ibland har vi varit väl snälla och alltför mesiga, men i dag står vi upp bra, konstaterar Sjödahl..

YLE - 12 jun 14 kl. 07:43

Säsongsbästa för Pitkämäki

Tero Pitkämäki tog hem segern i Diamond League-deltävlingen i Oslo. Finländarens spjut landade på 84,18. Pitkämäkis segerkast lyckades han med i den fjärde kastomgången.

YLE - 06 jun 14 kl. 12:36

Starka män i Vasa

Det samlas starka män på Vasa gågata. Deltävlingen i Strongman Champions League lockar också en tv-kändis. Finland representeras av Antti Mourujärvi, Jarno Kirselä och Arttu Parviainen.

Skånskan - 23 maj 14 kl. 07:02

H43 värvar två spelare från Ystad

Högersexan Gustav Thulin från YIF och mittnian Julius Andersson från IFK klara..

Expressen - 07 maj 14 kl. 13:27

Hjältehistorien om Julius var påhittad

Hjältehistorien om hur sexåriga Julius räddas ur vattnet av sin storasyster efter att ha blivit nedslängd av några pojkar visade sig vara för bra för att vara sann.Nu skriver danska tidningen Ekstrabladet att det hela var ett påhitt.– De var rädda för att de skulle bli utskällda om de kom hem blöta, säger poliskommissarie Bo von Würden till Ekstrabladet..

Expressen - 04 maj 14 kl. 23:01

Julius slängdes i havet – inga förövare gripna

Dansk polis fortsätter jaga två unga män som ska ha slängt sexårige Julius i havet och lämnat honom åt sitt öde. Pojken räddades ur vattnet av sin storasyster Celina, 9..

SR - 10 apr 14 kl. 11:27

SHL-laget storsatsar: Klart med fyra nyförvärv

Örebro Hockey presenterade fyra nya spelare på torsdagen. Joonas Jalvanti, Derek Ryan, Julius Hudacek och Daniel Viksten..

YLE - 28 maj 14 kl. 11:49

Egyptiska undermannen utmanar finländarna i Åbo

Det bjuds på ett stenhårt startfält i Paavo Nurmi-spelens spjuttävling. Förutom de inhemska topparna med Tero Pitkämäki, Antti Ruuskanen och Ari Mannio i spetsen deltar bland annat stjärnskottet Ihab El-Sayed från Egypten. El-Sayed slungade iväg spjutet till hisnande 89,21 i början på maj, vilket var det längsta kastet i världen på flera år.

NT - 10 apr 14 kl. 12:11

Örebro värvar kvartett plus Tornberg

SHL-laget Örebro har gjort klart med fyra nya spelare, däribland målvakten Julius Hudacek, inför kommande ishockeysäsong. Johan Tornberg blir ny assisterande tränare bredvid Kent Johansson, som fortsätter.(TT).

NT - 10 apr 14 kl. 11:56

Örebro värvar kvartett plus Tornberg

SHL-laget Örebro har gjort klart med fyra nya spelare inför kommande ishockeysäsong. Bland annat värvar närkingarna förre Frölunda-målvakten Julius Hudacek. Johan Tornberg blir ny assisterande tränare.

Expressen - 10 apr 14 kl. 11:48

Örebros storsatsning – fyra stjärnor är klara

  Örebro storsatsar inför nästa säsong i SHL. På en presskonferens presenterades fyra nya spelare som är klara för klubben. Bland dem målvakten Julius Hudacek och poängmaskinen Derek Ryan..

YLE - 24 maj 14 kl. 06:00

Önskas: Pengar till något vettigt

Pengar i kuvert må vara en opersonlig studentgåva, men det är ett säkert val, tycker några av vårens studenter. Med böcker eller mousserande vin kan det däremot slå slint. - Av släktingar och andra gäster önskar jag mig bara pengar - jag ska flytta hemifrån och så ska jag in i armén i sommar så jag vill spara, säger David Sandqvist, en av vårens studenter.

Trelleborgs Allehanda - 13 maj 14 kl. 07:51

Noomi Rapace klar för Will Smith-film


Svenska Noomi Rapace är klar för huvudrollen i den kommande storfilmen "Brilliance". Den andra huvudrollen spelas av Will Smith, rapporterar Variety."Brilliance" handlar om en värld där ett fåtal människor som föds med extraordinära förmågor kallas "briljanter".

Kristianstadsbladet - 13 maj 14 kl. 07:51

Noomi Rapace klar för Will Smith-film


Svenska Noomi Rapace är klar för huvudrollen i den kommande storfilmen "Brilliance". Den andra huvudrollen spelas av Will Smith, rapporterar Variety."Brilliance" handlar om en värld där ett fåtal människor som föds med extraordinära förmågor kallas "briljanter".

Expressen - 11 apr 14 kl. 08:59

Sandberg: "Jag blev chockad av beskedet"

Örebro gör sig av med Tim Sandberg för att få plats med stjärnvärvningen Julius Hudacek. Nu känner sig kvalhjälten sviken och hävdar att klubben har fattat beslutet bakom hans rygg. – Det hade inte varit så svårt att lyfta på luren och kalla mig, säger Sandberg till NA..

GöteborgsPosten - 14 apr 14 kl. 14:44

Julius Berman flyttas upp i A-truppen

Julius Bergman, 18-årig back uppvuxen i Karlskoga, flyttas upp till Frölundas A-trupp..

Kristianstadsbladet - 09 maj 14 kl. 23:45

ANC vinnare i valet i Sydafrika


Regerande ANC vann som väntat valet i Sydafrika, med drygt 62 procent av rösterna, uppger landets valkommission när samtliga röster räknats. Den 72-årige presidenten Jacob Zuma kan därmed räkna med fem år till på posten.Det största oppositionspartiet, Demokratiska alliansen, ökade från 17 till strax över 22 procent jämfört med valet 2009.

BT - 09 maj 14 kl. 23:45

ANC vinnare i valet i Sydafrika

Regerande ANC vann som väntat valet i Sydafrika, med drygt 62 procent av rösterna, uppger landets valkommission när samtliga röster räknats. Den 72-årige presidenten Jacob Zuma kan därmed räkna med fem år till på posten. Det största oppositionspartiet, Demokratiska alliansen, ökade från 17 till strax över 22 procent jämfört med valet 2009.

HBL - 24 maj 14 kl. 04:00

Bergh är van att avskeda

När Kaj-Gustaf Bergh tillträder som ny styrelseordförande darrar vd. Så skrev Kauppalehti för några år sedan. Bergh säger till HBL att det inte är någon dramatik med gårdagens byte på Stockmanns vd-post.

Helsingborgs Dagblad - 10 apr 14 kl. 11:58

Örebro värvar kvartett plus Tornberg

SHL-laget Örebro bygger nytt inför kommande ishockeysäsong. Värvningarna av förre Frölunda-målvakten Julius Hudacek, finländske backen Joonas Jalvanti och forwardsduon Daniel Viksten och Derek Ryan presenterades på torsdagen. Därutöver har Örebro värvat tv-experten och förre Västeråstränaren Johan Tornberg som en av två assisterande tränare bredvid Kent Johansson..

SvD - 10 apr 14 kl. 11:56

Örebro värvar kvartett plus Tornberg

SHL-laget Örebro bygger nytt inför kommande ishockeysäsong. Värvningarna av förre Frölunda-målvakten Julius Hudacek, finländske backen Joonas Jalvanti och forwardsduon Daniel Viksten och Derek Ryan presenterades på torsdagen. Därutöver har Örebro värvat tv-experten och förre Västeråstränaren Johan Tornberg som en av två assisterande tränare bredvid Kent Johansson..

Skånskan - 29 apr 14 kl. 20:47

Felix ersätter Julius i IFK

Det är inte bara plus i IFK Ystads spelartrupp inför den kommande handbollssäsongen..

SvD - 10 apr 14 kl. 12:11

Örebro värvar kvartett plus Tornberg

SHL-laget Örebro bygger nytt inför kommande ishockeysäsong. Värvningarna av förre Frölunda-målvakten Julius Hudacek, finländske backen Joonas Jalvanti och forwardsduon Daniel Viksten och Derek Ryan presenterades på torsdagen. Därutöver har Örebro värvat tv-experten och förre Västeråstränaren Johan Tornberg som en av två assisterande tränare bredvid Kent Johansson, som har skrivit på ett nytt kontrakt på 1+1 år..

Expressen - 05 maj 14 kl. 20:15

Mamma: Ser bilder där båda mina barn dör

Sexårige Julius kastades i havet av okända och var nära att drunkna. Nu talar hans mamma Louice Nielsen ut om dramat som skrämde slag på familjen. - Jag drömmer fortfarande mardrömmar om det som hänt och ser bilder framför mig där båda mina barn dör, säger hon..

Helsingborgs Dagblad - 03 maj 14 kl. 16:56

Eket åkte på första förlusten

Eket åkte på säsongens första förlust mot Trelleborg. Tränaren Julius Sjödahl var nöjd med första halvleken då de första 30 minuterna var något av det bästa laget presterat i år.– Vi har två bra lägen i första.

Expressen - 04 maj 14 kl. 03:45

6-åring kastad i vattnet – räddad av syster

Två unga killar tog tag i sexårige Julius Nielsen och slängde honom i vattnet. Storasystern Celina, 9, lyckades rädda honom från att drunkna. – Jag kan inte förstå hur någon kan vara så ond, säger barnens mormor Mie Bendix till Ekstrabladet..

Sydsvenskan - 02 maj 14 kl. 05:30

Missnöje och fattigdom ger Malema medvind

Den 7 maj går Sydafrika till val för första gången sedan Nelson Mandelas död. Stödet för regeringspartiet ANC sjunker, medan populisten Julius Malema vinner mark bland unga väljare..Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.