Julius+Hudacek

Friday, 19 December, 11:06

Nyheter om Julius+Hudacek

Sortering: Relevans | Senaste
GT - 11 dec 14 kl. 21:39

Här är Hudaceks nya dans - med barnen

Örebros målvakt Julius Hudacek har gjort sig känd för sitt showande. Lasse Granqvist kunde inte hålla sig för skratt i C Mores-studio när Hudacek bjöd upp till ny dans efter Örebros seger mot Frölunda..

Dalarnas tidningar - 28 nov 14 kl. 11:00

Örebro vill ha revansch på Leksand

Örebros målvakt Julius Hudacek är i fin form, och höll nollan i lagets senaste match mot Luleå. Hudacek är en spelare att se upp med i Örebro..

Expressen - 12 dec 14 kl. 10:08

Nyström: Det vore en perfekt slutspelduell

ÖREBRO. Svensk hockey behöver fler som Örebros målvakt Julius Hudacek. Inte bara en skicklig målvakt.

Expressen - 05 dec 14 kl. 21:46

"Han är minst lika bra på att underhålla..."

Örebro stal bonuspoängen på straffar i 2-1-segern mot Djurgården. Då firade Julius Hudacek vilt. Målvakten showade framför fansen och åkte ett ärevarv med ismaskinen efter matchen.

SR - 05 dec 14 kl. 21:46

Örebro vann tätt mittenmöte

Det krävdes straffar för att skilja Örebro och Djurgården i fredagens enda match i SHL-ishockeyn. Martin Johansson avgjorde för Örebro, som vann med 2-1. – I dag var det vår tur att vinna, jag är oerhört glad för extrapoängen.

Expressen - 05 dec 14 kl. 23:16

Hudaceks hyllning: "Han är en legendar!"

ÖREBRO. Motståndare som spyr galla på varandra efter match – vardagsmat. Motståndare som hyllar varandra – inte så vanligt.

DN - 26 nov 14 kl. 21:23

Fjärde raka Luleåförlusten

Luleå är inne i en tuff period i SHL-ishockeyn. På onsdagskvällen kom fjärde raka nederlaget – när Örebro blev för svårt på bortais, 0–3. En av hjältarna i hemmalaget var målvakten Julius Hudacek, som höll nollan i matchen..

SR - 26 nov 14 kl. 20:09

Fjärde raka Luleåförlusten

Luleå är inne i en tuff period i SHL-ishockeyn. På onsdagskvällen kom fjärde raka nederlaget - när Örebro blev för svårt på bortais, 0-3. En av hjältarna i hemmalaget var målvakten Julius Hudacek, som höll nollan i matchen..

Helsingborgs Dagblad - 16 dec 14 kl. 10:11

170 deltagare i årets sista tipspromenad

Avslutningen på tipspromenaden i Hembygdsparken i söndags lockade 170 deltagare (145 vuxna, 15 barn och ett tiotal enbart bingo).Hela 19 deltagare hade alla 13 rätt (och 21 deltagare hade 12 rätt), trots att tävlingsledningen tyckte det var en ganska svår runda med varierande frågeområden.Jul var ju temat, men det handlade också om hjul, Calle Jularbo, Julius Caesar med mera..

Trelleborgs Allehanda - 01 nov 14 kl. 18:27

Djurgården straffat - trots dominans

Två av SHL-ishockeyns mest formtoppade lag ställdes mot varandra.Då totaldominerade Djurgården mot Örebro.Men föll med 2-3 efter straffar då Örebromålvakten Julius Hudacek storspelade.

Kristianstadsbladet - 01 nov 14 kl. 18:27

Djurgården straffat - trots dominans

Två av SHL-ishockeyns mest formtoppade lag ställdes mot varandra.Då totaldominerade Djurgården mot Örebro.Men föll med 2-3 efter straffar då Örebromålvakten Julius Hudacek storspelade.

YLE - 21 timmar sedan

Unglejonen får förstärkning

Finlands U20-ishockeylandslag får en förstärkning av rang på söndagen då Julius Honka ansluter sig till laget. Ishockeyförbundet meddelade på torsdagen om att Honka spelar med Ungelejonen i Kandada. Honka, som håller till i Dallas Stars organisation, har inlett säsongen i farmarklubben Texas Stars i AHL.

Expressen - 09 dec 14 kl. 10:24

Efter H43:s konkurs: spelarna jagas vilt

Efter det definitiva konkursbeskedet är jakten på spelarna i H43 i full gång. Kvällsposten kan avslöja att förre Lugimålvakten Jan Stankiewicz, nu sportchef i norska Fyllingen, är i Lund för att förhandla med Joakim Bååk, 26, och Julius Andersson, 20. – Jag är nästan som en asgam som kommer och festar på kadavret, säger Stankiewicz..

YLE - 08 dec 14 kl. 13:28

Här är pojkarna som försvarar guldet

Kasperi Kapanen är en av de största stjärnorna i Hannu Jortikkas trupp till junior-VM i ishockey. Finland försvarar sitt guld i Montreal och Toronto mellan den 26.12 och 5.

DN - 01 nov 14 kl. 18:48

Djurgården straffat – trots dominans

Två av SHL-ishockeyns mest formtoppade lag ställdes mot varandra.Då totaldominerade Djurgården mot Örebro.Men föll med 2–3 efter straffar då Örebromålvakten Julius Hudacek storspelade..

Helsingborgs Dagblad - 01 nov 14 kl. 18:30

Djurgården straffat — trots dominans

Två av SHL-ishockeyns mest formtoppade lag ställdes mot varandra. Då totaldominerade Djurgården mot Örebro. Men föll med 2—3 efter straffar då Örebromålvakten Julius Hudacek storspelade..

SR - 01 nov 14 kl. 16:25

Djurgården straffade trots massiv dominans

Två av SHL-ishockeyns mest formtoppade lag ställdes mot varandra. Då totaldominerade Djurgården mot Örebro. Men föll med 2-3 efter straffar då Örebromålvakten Julius Hudacek storspelade..

SvD - 24 okt 14 kl. 22:17

Frölundabekant avgjorde för Örebro

En gammal Frölundabekant vaktade målet för Örebro i den överraskande 4-1-segern i Scandinavium. Men det var inte Julius Hudacek..

YLE - 08 dec 14 kl. 17:26

U20-VM: Jortikka fasar för de små rinkarna

Om knappa tre veckor, 26.12 inleds U20-Vm i ishockey med Finlands unglejon som regerande mästare. För snart ett år sedan jublade Finland efter finalseger över Sverige i Malmö.

Sydsvenskan - 30 nov 14 kl. 23:25

Halva Lund på fötter men inget spex i Arenan

När ska ett Lundaderby i handboll spelas om inte den 30 november. Kan man tycka. Jag tänker inte så mycket på de våldsamma kopplingarna till Karl XII.

HBL - 25 nov 14 kl. 03:58

Flytetyg tar plats i Djurgårdsviken

Den flytande restaurangen Meripaviljonki tar allt tydligare form och plats vid kajen utanför Folkets hus på Broholmen i Helsingfors. Men det dröjer till april innan krogen öppnar.Bakom restaurangen står Helsingfors arbetarförening som förvaltar Folkets hus.

SR - 13 sep 14 kl. 18:27

Hudacek nära stoppa gamla laget

På lördagen ställdes Örebros slovakiske landslagsmålvakt Julius Hudacek mot sitt gamla lag. Men trots en stormatch blev det bara en poäng..

BT - 24 nov 14 kl. 08:01

Gör Annette Carlson en Caesar?

Klockan åtta denna måndagsmorgon offentliggör de rödgröna i Borås sitt förslag till kommunal budget för 2015. Ulf Olsson, Ida Legnemark och Tom Andersson lägger en stram sådan med bibehållet skatteuttag utan större överraskningar; ett mindre påslag till förskolorna kan vi räkna med, extrapengar till miljöprojekt därtill, och, i linje med Ulf Olssons debattartikel i BT i fredags, en tydlig markering om värdet för Borås med mångfald och alla nyanlända. Det senare kan förstås vara självskrivet i en budget, men ska också läsas som en markering av avståndstagandet till Sverigedemokraterna.

SVT - 13 sep 14 kl. 18:46

Hudacek nära stoppa gamla laget

2012–2013 gjorde han succé i Frölunda. På lördagen ställdes Örebros slovakiske landslagsmålvakt Julius Hudacek mot sitt gamla lag. Men trots en stormatch blev det bara en poäng..

DN - 13 sep 14 kl. 18:25

Hudacek nära stoppa gamla laget

2012–2013 gjorde han succé i Frölunda.På lördagen ställdes Örebros slovakiske landslagsmålvakt Julius Hudacek mot sitt gamla lag.Men trots en stormatch blev det bara en poäng..

Helsingborgs Dagblad - 13 sep 14 kl. 18:24

Hudacek nära stoppa gamla laget

2012—2013 gjorde han succé i Frölunda. På lördagen ställdes Örebros slovakiske landslagsmålvakt Julius Hudacek mot sitt gamla lag. Men trots en stormatch blev det bara en poäng..

Nerikes Allehanda - 07 nov 14 kl. 11:58

Eleverna protesterar mot utvisning

Jonna Rylander, Yuna Renstrand och Julius Holmgren håller alla tre hårt i det vita kuvertet innan de lämnar över det till Migrationsverkets Ewa Johansson. – Vi protesterar mot att vår klasskompis Marias pappa ska utvisas från Sverige, säger Jonna..

GöteborgsPosten - 13 sep 14 kl. 18:19

Hudacek fixade poäng mot gamla laget

2012-2013 gjorde han succé i Frölunda. På lördagen var Örebros slovakiske landslagsmålvakt Julius Hudacek nära att ordna en skräll mot sitt gamla lag. -Det var en speciell match, säger han efter förlängningsförlusten, 1-2..

DalaDemokraten - 18 okt 14 kl. 19:26

Leksand tog första bortasegern

Första perioden var ganska jämn, både spel- och chansmässigt. Båda lagen skapade flera högkaratiga lägen I slutet av perioden fick Leksand ett visst grepp när Örebro spelade fast sig i egen zon. Först fick Fredrik Forsberg ett jätteläge efter att ha snott pucken av en Örebrospelare men Julius Hudacek i Örebromålet klarade skottet.

SR - 11 sep 14 kl. 21:11

Örebros Hudacek stoppade Modo

Örebros målvakt Julius Hudacek storspelade när närkingarna vann på bortaplan mot Modo med 3-1..

YLE - 06 nov 14 kl. 13:45

Kari Jalonens första Lejon-uppställning ser ut så här!

Åtta ligaspelare ryms med i laget som Kari Jalonen tog ut i sin första match som chefstränare för ishockeylandskapet. Målvakten Juha Metsola, som till vardags spelar i Tappara, får äran att vakta målet i Kari Jalonens elddop när Finland möter Tjeckien i Helsingfors Euro Hockey Tour-turnering. De övriga ligaspelarna är backarna Mikko Kousa (Lukko), Tuukka Mäntylä (Tappara) och Jyri Marttinen (Ässät), samt anfallarna Olli Palola, Julius Junttila (Kärpät) Joonas Kemppainen (Kärpät) och Jani Tuppurainen (JYP).

Kristianstadsbladet - 15 okt 14 kl. 21:13

Brynäs blåste Örebro av isen

Bill Sweatt är en av SHL:s allra snabbaste spelare. Mot Örebro trampade han gasen i botten när Brynäs blåste gästerna av isen och vann med 4-1.
Det hann bara gå 24 sekunder innan Sweatt testade Julius Hudacek första gången.

Trelleborgs Allehanda - 15 okt 14 kl. 21:13

Brynäs blåste Örebro av isen

Bill Sweatt är en av SHL:s allra snabbaste spelare. Mot Örebro trampade han gasen i botten när Brynäs blåste gästerna av isen och vann med 4-1.
Det hann bara gå 24 sekunder innan Sweatt testade Julius Hudacek första gången.

YLE - 09 nov 14 kl. 11:24

Engren fortsätter, ny etta mot Tre Kronor

Kari Jalonen låter Atte Engren fortsätta i målet i EHT-turneringens sista match mot Sverige. Däremot har lejonlotsen komponerat om sin första formation. Engren valdes till matchens bästa spelare i Finlands 6-2 seger mot Ryssland på lördagen.

BT - 27 okt 14 kl. 12:49

Ebbot Eric Patrik

son till Elisabeth Zetterstrand och Patrik Urolainen.
Född 20 juli. Vikt 3 350 gram.

YLE - 09 nov 14 kl. 11:24

LIVE: Tre Kronor i förarsätet

Kari Jalonen låter Atte Engren fortsätta i målet i EHT-turneringens sista match mot Sverige. Däremot har lejonlotsen komponerat om sin första formation. Engren valdes till matchens bästa spelare i Finlands 6-2 seger mot Ryssland på lördagen.

SvD - 27 okt 14 kl. 14:23

Tysk man dödad i Nigeria

En tysk man sköts ihjäl när beväpnade gärningsmän öppnade eld mot hans fordon i närheten av Sagamu i sydvästra Nigeria. Ytterligare en tysk medborgare ska ha förts bort, enligt polis och det tyska byggföretaget Julius Berger..

Helsingborgs Dagblad - 27 okt 14 kl. 10:07

Världsartister hos kammarmusikföreningen

Vid kammarmusikföreningens andra konsert för hösten framträdde de engelska stjärnmusikerna Nicholas Daniel, oboe, och Julius Drake, piano. De var engagerade för konserter som del i Music Around, Öresundsregionens musikbiennal i år med Stravinsky som huvudtema.Det bjöds ett intressant och varierat program.

Helsingborgs Dagblad - 27 okt 14 kl. 14:26

Tysk man dödad i Nigeria

En tysk man sköts ihjäl när beväpnade gärningsmän öppnade eld mot hans fordon i närheten av Sagamu i sydvästra Nigeria. Ytterligare en tysk medborgare ska ha förts bort, enligt polis och det tyska byggföretaget Julius Berger. De båda ska ha färdats i varsitt fordon, utan säkerhetsvakter..

Kristianstadsbladet - 27 okt 14 kl. 14:23

Tysk man dödad i Nigeria


En tysk man sköts ihjäl när beväpnade gärningsmän öppnade eld mot hans fordon i närheten av Sagamu i sydvästra Nigeria. Ytterligare en tysk medborgare ska ha förts bort, enligt polis och det tyska byggföretaget Julius Berger.De båda ska ha färdats i varsitt fordon, utan säkerhetsvakter..

BT - 27 okt 14 kl. 14:23

Tysk man dödad i Nigeria

En tysk man sköts ihjäl när beväpnade gärningsmän öppnade eld mot hans fordon i närheten av Sagamu i sydvästra Nigeria. Ytterligare en tysk medborgare ska ha förts bort, enligt polis och det tyska byggföretaget Julius Berger. De båda ska ha färdats i varsitt fordon, utan säkerhetsvakter..

Trelleborgs Allehanda - 18 okt 14 kl. 18:24

Leksand vann - Ritola målskytt

Krislaget Leksand har vaknat. På lördagen kom lagets andra seger för säsongen i SHL-ishockeyn.Hemvändaren Mattias Ritola visade vägen i 5-3-segern borta mot Örebro.

Kristianstadsbladet - 18 okt 14 kl. 18:24

Leksand vann - Ritola målskytt

Krislaget Leksand har vaknat. På lördagen kom lagets andra seger för säsongen i SHL-ishockeyn.Hemvändaren Mattias Ritola visade vägen i 5-3-segern borta mot Örebro.

Trelleborgs Allehanda - 24 okt 14 kl. 21:14

Örebro skrällde mot Frölunda

Örebro slog Frölunda med 4-1 och tog sin andra bortaseger på tre dagar i SHL.Målvakten Henrik Lundberg gjorde höstens första match från start i Örebros mål - det blev ett lyckat drag.
Slovaken Julius Hudacek gjorde succé som målvakt i Frölunda säsongen 2012/13.

Kristianstadsbladet - 24 okt 14 kl. 21:14

Örebro skrällde mot Frölunda

Örebro slog Frölunda med 4-1 och tog sin andra bortaseger på tre dagar i SHL.Målvakten Henrik Lundberg gjorde höstens första match från start i Örebros mål - det blev ett lyckat drag.
Slovaken Julius Hudacek gjorde succé som målvakt i Frölunda säsongen 2012/13.Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.