Kristianstads+Boxningsklubb

Saturday, 25 October, 03:24

Nyheter om Kristianstads+Boxningsklubb

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 17 okt 14 kl. 23:34

IFK Kristianstad vidare efter en kross i returen

IFK Kristianstads fans fortsätter på sitt fantastiska sätt att stödja sina favoriter. Inte mindre än 4362 hade sökt sig till Kristianstads arena i EHF-cupen och returmatchen mot Maribor Branik. – Klart att vi blir ett heltaggat lag och vill göra allt för fansens allra bästa.

Kristianstadsbladet - I förrgår: 14:28

Mutmisstänkt spelare frikänd

En före detta Kristianstads FF-spelare frias nu från mutbrott.
För några år sedan spelade han i Kristianstads FF. Fotbollsspelaren har stått åtalad misstänkt för mutbrott i samband med en match i superettan.

Kristianstadsbladet - 19 timmar sedan

Nosaby IF hoppas på vädrets makter

Morgondagens returmatch i kvalet till division II ser ut att spelas på Nya Wallbjörka, precis som planerat. Men för några dagar sedan – efter flera dygns regnande – var klubben orolig att man skulle behöva flytta mötet Nosaby–Osby till Kristianstads IP.
– Vi för en bra dialog med kultur- och fritidsförvaltningen på Kristianstads kommun.

Kristianstadsbladet - 18 okt 14 kl. 13:43

Följ dagens fotboll och hockey

Bladetsporten rapporterar live från IFK Osby-Nosaby (14.00, kval till division II), Kristianstads FF-Trelleborgs FF (15.00, division I) och Olofström-Kristianstads IK (16.

Kristianstadsbladet - Igår: 08:25

Kristianstads GK jagar ny ägare

Det blåser nya vindar i Kristianstads GK. Klubben är till salu och man jagar nu en ny stark ägare. I de nya framtidsplanerna vill man bygga bostäder på marken och på så vis locka nya medlemmar till klubben.

Expressen - 10 timmar sedan

Larssons besked: "Jag har mer att visa"

Stormatch i Europa och succéinhopp i elitserien. Men IFK Kristianstads målvakt Leo Larsson, 24, är inte helt nöjd. Han skickar ett vasst utkast till fansen.

DN - 21 okt 14 kl. 15:33

Allsvensk talang lämnar Kristianstad

Kristianstads fotbollstalang Marija Banusic, 19, lämnar klubben efter två säsonger. Det meddelade hon på Instagram på måndagskvällen..

UNT - 21 okt 14 kl. 15:27

Allsvensk talang lämnar Kristianstad

Kristianstads fotbollstalang Marija Banusic, 19, lämnar klubben efter två säsonger..

SvD - 21 okt 14 kl. 15:27

Allsvensk talang lämnar Kristianstad

Kristianstads fotbollstalang Marija Banusic, 19, lämnar klubben efter två säsonger. Det meddelade hon på Instagram på måndagskvällen..

Expressen - 17 timmar sedan

Larssons besked till fansen: "Mer att visa"

Stormatch i Europa och succéinhopp i elitserien. Men IFK Kristianstads målvakt Leo Larsson, 24, är inte helt nöjd. Han skickar ett vasst utkast till fansen.

Kristianstadsbladet - 14 okt 14 kl. 06:00

Motettkören testar publiken

Foto: Tommy Svensson

Kristianstads Kultur- & Nöjepristagare 2013, Christianstads Motettkör, ställer publiken mot väggen under kvällens konsert, den 14 oktober klockan 19.30, i Kulturkvarterets lilla sal, Kristianstad.Då blir det nämligen Tisdagsquiz när Motettkören under ledning av Lena Ekman-Frisk framför sina nya som gamla favoritstycken – och samtidigt testar publikens kunskap om musik och jubilerande Kristianstads första 400 år.

Expressen - 21 okt 14 kl. 15:06

Jättetalangen lämnar KDFF: "Stöttar henne"

Efter två säsonger lämnar Kristianstadstalangen Marija Banusic klubben. Det meddelade 19-åringen på Instagram under måndagskvällen. – Jag stöttar henne i det beslutet, säger Kristianstads tränare Elisabeth Gunnarsdottir till Kristianstadsbladet..

Expressen - I förrgår: 08:10

Sjukhus filmar sina patienter: "Allvarligt"

Den som passerar utanför akuten eller ringer på förlossningsavdelning på Kristianstads lasarett filmas. Nu konstaterar länsstyrelsen att sjukhuset saknar tillstånd för delar av sin kameraövervakning. – Det här är allvarligt, i synnerhet på sjukhus är det viktigt att människors integritet skyddas, säger Henrik Kvennberg, länsstyrelsens inspektör till SVT:s Sydnytt..

Kristianstadsbladet - Igår: 21:23

Så byggs framtidens Kristianstad

Foto: Lasse Ottosson
Forskare, arkitekter och politiker diskuterade Kristianstads stadsomvandling med allmänheten.
Under torsdagen anordnade stadsbyggnadskontoret i Kristianstad ett seminarium som en del av stadens 400-årsfirande. Allmänheten bjöds in för att tillsammans med arkitekter och representanter från kommunen diskutera Kristianstads stadsomvandling.

Helsingborgs Dagblad - 21 okt 14 kl. 15:32

Allsvensk talang lämnar Kristianstad

Kristianstads fotbollstalang Marija Banusic, 19, lämnar klubben efter två säsonger. Det meddelade hon på Instagram på måndagskvällen. Tränaren Elisabeth Gunnarsdottir stöttar henne i det beslutet.

Trelleborgs Allehanda - 21 okt 14 kl. 15:27

Allsvensk talang lämnar Kristianstad


Kristianstads fotbollstalang Marija Banusic, 19, lämnar klubben efter två säsonger. Det meddelade hon på Instagram på måndagskvällen.Tränaren Elisabeth Gunnarsdottir stöttar henne i det beslutet.

Kristianstadsbladet - 10 okt 14 kl. 10:01

"Trollkarlen från Oz" till Kristianstads teater

Foto: TT
"Trollkarlen från Oz" kommer nästa höst spelas på Kristianstads teater. Med premiär den 25 september, 2015.
Just nu sätter Underhållningspatrullen upp "Little shop of horrors" på Kristianstads teater.

Expressen - 21 okt 14 kl. 00:18

Olsson: "Det blir lite hitte-på-lösningar..."

PARTILLE. Markus Olsson gjorde matchens första mål. Men det var framförallt under IFK Kristianstads mäktiga vändning i andra halvlek som 24-åringen klev in i handlingen.

Kristianstadsbladet - I förrgår: 10:30

Utbildning för distriktssköterskor håller hög kvalitet


Högskolan Kristianstads Specialistsköterskeprogram med inriktning mot distriktssköterska och magisterexamen i omvårdnad håller hög kvalitet. Det enligt Universtitetskanslerämbetet, UKÄ, som har granskat landets olika högskole- och universitets utbildningar. Av de 134 utbildningar som har bedömts inom området har 79 ifrågasatts och fått omdömet "bristande kvalitet".

Kristianstadsbladet - I förrgår: 07:30

Enklare pendling skapar nya bostäder

Foto: Tom Wall
Sambandet mellan infrastruktur och bostadsbyggande belystes när Kristianstads kommun och Sveriges byggindustrier bjöd på byggarlunch.
Byggandet av bostäder i Kristianstad har under lång tid legat lågt. Men genom satsningar på infrastrukturen stimuleras samtidigt byggbranschen.

Kristianstadsbladet - 12 okt 14 kl. 20:36

KIK vann - igen

Det går bra nu. Under söndagen tog Kristianstads sin sjätte seger – på sju försök – i hockeyettan södra. Detta efter 6–3 mot Varberg på bortais.

Kristianstadsbladet - 20 okt 14 kl. 21:27

Banusic lämnar KDFF

Foto: Bosse Nilsson
Två säsonger fick räcka. Nu lämnar Kristianstads DFF:s 19-åriga landslagsspelare Marija Banusic klubben för nya äventyr.
Det är Banusic själv som avslöjar flytten via sitt konto på instagram.

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Matchen Lugi-IFK Kristianstad avbruten

Matchen mellan Lugi och IFK Kristianstad fick hastigt avbrytas sedan Lugi-spelaren Joacim Ernstsson fallit ihop inne på planen.
Publiken har ombetts att lämna arenan och ambulanspersonal är på plats. Matchen kommer inte att spelas färdigt i kväll.

Kristianstadsbladet - 18 timmar sedan

Begravningsavgiften blir lika för alla

Foto: Bosse Nilsson
Om jag inte är med i Svenska kyrkan, får jag begravas på en kyrkogård då? Varför är begravningsavgiften tre gånger så hög i Degeberga som i Åhus? Hur funkar det om jag vill begravas vid föräldrarna i en annan del av Sverige?

Kristianstadsbladet - 18 okt 14 kl. 10:00

Teorin: KFF-spelare utsatt för mutförsök

Foto: Grøtt, Vegard
I förundersökningen kring den så kallade ”fyrlingen” har två personer delgetts misstanke för försök till grovt bedrägeri. Åklagarens teori är att spelare i bland annat Kristianstads FF har utsatts för mutförsök.
Det som tidigare varit känt kring den så kallade ”fyrlingen” är att det har satsats stora summor pengar på två matcher i division I södra och två matcher i division II.

Kristianstadsbladet - 18 okt 14 kl. 16:57

KFF och TFF delade på poängen

Det såg ut att bli en match helt i Kristianstads FF:s smak. Men trots hemmaledning med 2–0 i paus kom gästande Trelleborgs FF tillbaka och ordnade 2–2 i andra halvlek.
Gästerna Trelleborgs FF uppträdde helt utan självförtroende i första halvlek.

Kristianstadsbladet - Igår: 08:22

Tid för ansvar

Foto: Bosse Nilsson
Tiden efter valet har varit orolig och omtumlande. Det som var på väg att bildas med S, C och Mp har inga förutsättningar att bli ett hållbart styre. Folkpartiet är därför redo att för samtal om en blocköverskridande mittensamling, skriver Pierre Månsson (FP).

Kristianstadsbladet - 15 okt 14 kl. 21:17

KIK vann seriefinalen

Seriefinal hemma mot tabellettan Tingsryd. Då vann Kristianstads IK med 2–1 i den södra hockeyettan och övertog serieledningen.
De 1 066 i Kristianstads Ishall (säsongbästa) fick se en mycket trevlig förstaperiod, där hemvändaren Phillip Bruggisser hittade rätt bakom nätmaskorna efter tolv minuter.

Trelleborgs Allehanda - 18 okt 14 kl. 16:59

KFF och TFF delade på poängen

Foto: Peter Åklundh
Det såg ut att bli en match helt i Kristianstads FF:s smak. Men trots hemmaledning med 2–0 i paus kom gästande Trelleborgs FF tillbaka och ordnade 2–2 i andra halvlek.
Gästerna Trelleborgs FF uppträdde helt utan självförtroende i första halvlek.

Kristianstadsbladet - 20 okt 14 kl. 09:31

Föll ihop - KFF lever farligt

Foto: Peter Åklundh
Kristianstads FF hade ett ypperligt läge att lämna bottenstriden i division I. Men efter att ha tappat 2–0 till 2–2 samtidigt som Trollhättan tog tre poäng lever KFF farligt. ”Det gör mig ont”, säger Christian Carlsson.

Kristianstadsbladet - 9 timmar sedan

Viktig Ivar Johnsson-staty stulen

Foto: Bengt Berglund
En av Ivar Johnssons skulpturer har stulits i hans gamla hemby Vittskövle. "Sorgligt", säger Ivar Johnssonsällskapets ordförande, Bengt Berglund.
Ivar Johnsson (1885-1970) var en konstnär med en storartad karriär, med såväl flera priser och en mängd offentliga uppdrag.

Kristianstadsbladet - I förrgår: 21:25

KIK befäste serieledningen

Kristianstads IK har inlett hockeyettan magnifikt. Mot Kallinge-Ronneby kom den åttonde segern på de tio första matcherna. Hjältarna i 3–1-segern var flera, målvakten Joakim Strandberg och tvåmålsskytten Simon Stark bland annat.

Kristianstadsbladet - 20 timmar sedan

Domen kan överklagas

De flesta ärenden om matchfixning leder inte ens till åtal, än mindre till fällande domar. Ändå kommer sannolikt den friande domen efter den första rättegången om matchfixning inom svensk fotboll att överklagas.
– Mycket talar för det, säger åklagaren Johan Lindmark.

Expressen - 14 okt 14 kl. 18:27

Svårbedömd skada för Jonathan Stenbäcken

IFK Kristianstads Jonathan Stenbäcken, 26, missar EHF-cupreturen mot Maribor på fredag – dessutom är flera toppmatcher i elitserien i farozonen. Klubbläkaren Markus Waldén förklarar läget för Kvällsposten: – Han har en liten muskelbristning. Det är svårbedömt.

Expressen - 12 okt 14 kl. 21:19

Nu har KDFF 200 000 anledningar att jubla

Kristianstads-damerna har under säsongen haft stora ekonomiska problem. Nu finns det 200.000 kronor att jubla över – femteplatsens prispengar.

Kristianstadsbladet - 04 okt 14 kl. 16:54

KFF hade ingen chans mot Oskarshamn

Kristianstads FF blev totalt avklädda på konstgräset i Oskarshamn på lördagseftermiddagen. Oskarshamns AIK vann med klara 5-2 och jakten på att säkra nytt kontrakt i division 1 går vidare för KFF.
Det blev en tuff lördag för Kristianstads FF som inte hade någon som helst chans mot Oskarshamn.

Kristianstadsbladet - 20 okt 14 kl. 15:00

FP öppnar för samtal med S

Foto: Tommy Svensson
Folkpartiet i Kristianstad är beredda att diskutera ett blocköverskridande samarbete med Socialdemokraterna. Det meddelade gruppledaren Pierre Månsson på måndagen.
- Det här är inget enkelt beslut för oss.

Kristianstadsbladet - I förrgår: 12:16

Koppartak stals från skola

Foto: Peter Åklundh
80 kvadratmeter koppar stals från Söderportskolans tak i Kristianstad.
Det var natten till onsdagen som en del av koppartaket försvann från genomgångspassagen till skolans aula. Personal upptäckte det på morgonen när det regnade in och stölden är polisanmäld.

Expressen - 12 okt 14 kl. 12:00

Hägred: Lasse Stefanz enorma kraftsamling

Ulf Lundell gick ut hårt med 14 cd. Mikael Wiehe ville inte vara sämre och drämde till med 16. Nisse Hellberg och hans Wilmer X nöjde sig med blott fyra.

Kristianstadsbladet - 20 okt 14 kl. 09:45

IFK:s tuffa vecka: "Det gäller att överleva"

Foto: Annica Jönsson
IFK Kristianstad går in i säsongens hittills tuffaste vecka. Men räkna inte med att Jonathan Stenbäcken är tillbaka varken i kväll mot Sävehof eller på fredag mot Lugi. ”Den chansen är minimal”, säger Ola Lindgren.

Kristianstadsbladet - 18 timmar sedan

FN-dagen: Global samling i en orolig tid

Foto: Lefteris Pitarakis
I dag är det FN-dagen. En dag som detta år firas i en tid av global oro. I en orolig tid är ett väl fungerande FN i allas intresse.

Kristianstadsbladet - Igår: 08:25

Rekordbra start, KIK

Foto: Bosse Nilsson
Kristianstads IK slår nya rekord. Den imponerande 3–1-segern mot Kallinge-Ronneby innebär att KIK gör sin bästa säsongsstart på 18 år. ”Det är vi själva som ligger bakom det här”, säger succémålvakten Joakim Strandberg.

Kristianstadsbladet - Igår: 06:58

Mutmisstänkte spelaren friades

Foto: Grøtt, Vegard
Den förre Kristianstads FF-spelaren som åtalats misstänkt för att ha försökt muta tre spelare i IFK Värnamo frias av tingsrätten i Jönköping. Enligt rätten har mannen visserligen försökt förmå spelarna att medverka i en läggmatch – men han har inte erbjudit några pengar.
– Jag kan inte påstå att jag är förvånad över domen.

Kristianstadsbladet - 18 okt 14 kl. 13:00

Grahm reser sig i kompismatchen?

För en månad sedan låg Kristianstads FF femma i söderettan. Nu – fyra omgångar senare – slåss man för sin existens. Och vill det sig riktigt illa kan jagande Trollhättan bara vara en pinne bakom KFF när den här helgen är slut.Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.