Kristianstads+Boxningsklubb

Friday, 31 October, 18:40

Nyheter om Kristianstads+Boxningsklubb

Sortering: Relevans | Senaste
Kristianstadsbladet - Igår: 14:18

Har du nyligen flyttat till Kristianstads kommun?

Har ni nyligen flyttat till Kristianstads kommun och vill berätta i tidningen om varför ni har valt att flytta hit? Kristianstadsbladet efterlyser en person, en familj eller ett par som är nyinflyttade till Kristianstads kommun.
Hör av er om ni känner någon eller själva vill berätta.

Expressen - 17 okt 14 kl. 23:34

IFK Kristianstad vidare efter en kross i returen

IFK Kristianstads fans fortsätter på sitt fantastiska sätt att stödja sina favoriter. Inte mindre än 4362 hade sökt sig till Kristianstads arena i EHF-cupen och returmatchen mot Maribor Branik. – Klart att vi blir ett heltaggat lag och vill göra allt för fansens allra bästa.

Expressen - 6 timmar sedan

Kristianstads stjärna närmar sig comeback

Skadeläget ljusnar för IFK Kristianstad. Christian O'Sullivan närmar sig comeback. – Jag hoppas kunna spela på tisdag, säger norrmannen till Kristianstadsbladet..

Kristianstadsbladet - 22 okt 14 kl. 14:28

Mutmisstänkt spelare frikänd

En före detta Kristianstads FF-spelare frias nu från mutbrott.
För några år sedan spelade han i Kristianstads FF. Fotbollsspelaren har stått åtalad misstänkt för mutbrott i samband med en match i superettan.

Kristianstadsbladet - 24 okt 14 kl. 08:12

Nosaby IF hoppas på vädrets makter

Morgondagens returmatch i kvalet till division II ser ut att spelas på Nya Wallbjörka, precis som planerat. Men för några dagar sedan – efter flera dygns regnande – var klubben orolig att man skulle behöva flytta mötet Nosaby–Osby till Kristianstads IP.
– Vi för en bra dialog med kultur- och fritidsförvaltningen på Kristianstads kommun.

Kristianstadsbladet - 27 okt 14 kl. 15:45

"Beta" fortsätter i KDFF

Nu är det klart. Allsvenska Kristianstads DFF förlänger med huvudtränaren Elisabet "Beta" Gunnarsdóttirs i ytterligare tre år.
- "Beta" har haft kontakt med flera andra klubbar men väljer glädjande nog ändå att fortsätta som tränare hos oss.

Kristianstadsbladet - 28 okt 14 kl. 09:38

S, FP och C håller presskonferens

Socialdemokraterna, Folkpartiet och Centerpartiet har kallat till presskonferens för att beröätta hur de tänkt styra Kristianstads kommun de kommande fyra åren.
Kristianstadsbladet är på plats och vi kommer att ge mer information löpande..

Kristianstadsbladet - 18 okt 14 kl. 13:43

Följ dagens fotboll och hockey

Bladetsporten rapporterar live från IFK Osby-Nosaby (14.00, kval till division II), Kristianstads FF-Trelleborgs FF (15.00, division I) och Olofström-Kristianstads IK (16.

Kristianstadsbladet - Igår: 21:20

KIK utklassat inför storpublik

Serieledande Kristianstads IK kunde inte bjuda de 1616 åskådarna (fri entré) på ännu en seger. I stället kom säsongens andra förlust mot bottenlaget Mörrum. Gästerna vann med hela 6–2 i Kristianstads Ishall.

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Mia Carlsson stannar i KDFF

Foto: Bosse Nilsson
Kristianstads DFF meddelade på fredagen att Mia Carlsson är klar för fortsatt spel i laget.
Mia Carlsson har varit uppvaktad av andra klubbar, men KDFF lyckades hålla kvar henne och de bägge parterna har nu skrivit på ett treårskontrakt. – Hon är en viktig pusselbit i vårt lagbygge framöver.

GöteborgsPosten - 25 okt 14 kl. 16:54

Utsiktens BK klara för Superettan

Utsiktens BK är klart för superettan i fotboll efter 1-0 mot Kristianstads FF på lördagseftermiddagen..

Kristianstadsbladet - I förrgår: 09:05

"Boven" blir heltidsanställd i KDFF

Foto: Bosse Nilsson
Allsvenska Kristianstads DFF fortsätter att se om och förstärka upp sin organisation. I går gjorde man klart med förre Mjällby- och Kristianstads FF-spelaren Andreas ”Boven” Svensson.
Han heltidsanställs i KDFF bland annat för att utveckla klubbens ungdomsakademi och för att bidra till att KDFF får fler ungdomslag.

Kristianstadsbladet - 23 okt 14 kl. 08:25

Kristianstads GK jagar ny ägare

Det blåser nya vindar i Kristianstads GK. Klubben är till salu och man jagar nu en ny stark ägare. I de nya framtidsplanerna vill man bygga bostäder på marken och på så vis locka nya medlemmar till klubben.

Expressen - 24 okt 14 kl. 16:41

Larssons besked: "Jag har mer att visa"

Stormatch i Europa och succéinhopp i elitserien. Men IFK Kristianstads målvakt Leo Larsson, 24, är inte helt nöjd. Han skickar ett vasst utkast till fansen.

Kristianstadsbladet - I förrgår: 15:59

Fartfyllt, fullsatt, stereotypt

Foto: Velija Hasanbegović
Textmaskinen hänger inte alltid med när det sprutas dialog och skämt i den bosniska relationskabarén ”Ja, Mahaluša”, som i tisdags kväll fyllde Kristianstads teater. Inte heller kulturskribent Anders E Larsson hänger alltid med i vad som sker på scen.
Kabaré
”Ja, Mahaluša”.

UNT - 21 okt 14 kl. 15:27

Allsvensk talang lämnar Kristianstad

Kristianstads fotbollstalang Marija Banusic, 19, lämnar klubben efter två säsonger..

DN - 21 okt 14 kl. 15:33

Allsvensk talang lämnar Kristianstad

Kristianstads fotbollstalang Marija Banusic, 19, lämnar klubben efter två säsonger. Det meddelade hon på Instagram på måndagskvällen..

SvD - 21 okt 14 kl. 15:27

Allsvensk talang lämnar Kristianstad

Kristianstads fotbollstalang Marija Banusic, 19, lämnar klubben efter två säsonger. Det meddelade hon på Instagram på måndagskvällen..

Kristianstadsbladet - I förrgår: 06:30

Satsar på jobb och välfärd

Foto: Lasse Ottosson
Ungdomsarbetslösheten, äldreomsorgen och skolan. Det är där Kristianstads nya styre utlovar de största satsningarna den kommande mandatperioden. Men det sker med oförändrad skatt, fortsatt valfrihet och ett nytt landsbygdsråd.

Expressen - 24 okt 14 kl. 09:51

Larssons besked till fansen: "Mer att visa"

Stormatch i Europa och succéinhopp i elitserien. Men IFK Kristianstads målvakt Leo Larsson, 24, är inte helt nöjd. Han skickar ett vasst utkast till fansen.

Kristianstadsbladet - 12 timmar sedan

Julgalan kan bli en vit fest

Foto: Tommy Svensson
Julgalan på Kristianstad Arena i december kan vara i fara. Arrangören har sålt 6 000 biljetter med show, mat och alkohol utan att det nödvändiga, tillfälliga serveringstillståndet ens har sökts. Nu vill kommunen utöka granskningen, vilket tar tid.

Kristianstadsbladet - 14 okt 14 kl. 06:00

Motettkören testar publiken

Foto: Tommy Svensson

Kristianstads Kultur- & Nöjepristagare 2013, Christianstads Motettkör, ställer publiken mot väggen under kvällens konsert, den 14 oktober klockan 19.30, i Kulturkvarterets lilla sal, Kristianstad.Då blir det nämligen Tisdagsquiz när Motettkören under ledning av Lena Ekman-Frisk framför sina nya som gamla favoritstycken – och samtidigt testar publikens kunskap om musik och jubilerande Kristianstads första 400 år.

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Nya regler slår hårt mot Kristianstad

Minskat gårdsstöd slår hårt mot Kristianstads jordbrukare. För en del bönder kan förändringen bli helt avgörande.
Enligt en reform som träder i kraft 2015 sker en utjämning av jordbruksstöden.

Kristianstadsbladet - 6 timmar sedan

Inga resultat ska nå KFF-spelarna

Foto: Tom Wall
Kristianstads FF riskerar att åka ur division I. Men inför lördagens avgörande tittar Armin Aganovic hellre uppåt i tabellen. ”Vi kan klättra, så slipper det se så illa ut”, säger succébacken.

Trelleborgs Allehanda - 27 okt 14 kl. 21:02

Halmia hjälpte TFF

Halmia besegrade FC Trollhättan med 2–0 på bortaplan. Måndagskvällens resultat innebär att TFF är kvar på rätt sida nedflyttningsstrecket inför den sista omgången i division ett södra på lördag.
TFF gick av planen med nedsänkta huvuden efter 2–2 hemma mot Norrby i lördags.

Expressen - 21 okt 14 kl. 15:06

Jättetalangen lämnar KDFF: "Stöttar henne"

Efter två säsonger lämnar Kristianstadstalangen Marija Banusic klubben. Det meddelade 19-åringen på Instagram under måndagskvällen. – Jag stöttar henne i det beslutet, säger Kristianstads tränare Elisabeth Gunnarsdottir till Kristianstadsbladet..

Expressen - 22 okt 14 kl. 08:10

Sjukhus filmar sina patienter: "Allvarligt"

Den som passerar utanför akuten eller ringer på förlossningsavdelning på Kristianstads lasarett filmas. Nu konstaterar länsstyrelsen att sjukhuset saknar tillstånd för delar av sin kameraövervakning. – Det här är allvarligt, i synnerhet på sjukhus är det viktigt att människors integritet skyddas, säger Henrik Kvennberg, länsstyrelsens inspektör till SVT:s Sydnytt..

Kristianstadsbladet - 23 okt 14 kl. 21:23

Så byggs framtidens Kristianstad

Foto: Lasse Ottosson
Forskare, arkitekter och politiker diskuterade Kristianstads stadsomvandling med allmänheten.
Under torsdagen anordnade stadsbyggnadskontoret i Kristianstad ett seminarium som en del av stadens 400-årsfirande. Allmänheten bjöds in för att tillsammans med arkitekter och representanter från kommunen diskutera Kristianstads stadsomvandling.

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Helgen kommer att bli en rysare


Söker du spänning? Då rekommenderar jag ett besök på fotbollsarenorna i Falkenberg, Kristianstad eller Stockholm. Här spelas det ödesmatcher och runt hörnet finns hur många spöken som helst.

Kristianstadsbladet - 28 okt 14 kl. 07:00

Hesa Fredrik ska börja prata

Foto: Peter Åklundh
Snart börjar Hesa Fredrik prata. I moderniseringen av Kristianstads utomhuslarm kommer en talfunktion att kopplas in, så Kristianstadsborna kan få klar information om vad som gäller vid exempelvis översvämningar.
I samband med att det gamla utomhusvarningssystemet moderniseras, och kopplas till Rakel, det vill säga blåljusmyndigheternas kommunikationssystem, har diskussionen kommit upp om att också få en talfunktion på varningssystemet i centrala Kristianstad.

Kristianstadsbladet - 27 okt 14 kl. 08:21

KFF föll - men ändå vinnare

Kristianstads FF lever fortsatt farligt i bottenstriden efter 0–1 borta mot Utsikten. Men Trelleborgs 2–2 mot Norrby gör att läget ser ganska ljust ut ändå.
– Givetvis är det surt att förlora.

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

IFK:s glädjebesked - O´Sullivan tillbaka

Här är IFK Kristianstads positiva skadebesked. Christian O´Sullivan har tränat för fullt i två dagar och räknar med spel mot IFK Skövde på tisdag. Däremot är det fortfarande oklart hur länge Jonathan Stenbäcken egentligen blir borta.

Trelleborgs Allehanda - 21 okt 14 kl. 15:27

Allsvensk talang lämnar Kristianstad


Kristianstads fotbollstalang Marija Banusic, 19, lämnar klubben efter två säsonger. Det meddelade hon på Instagram på måndagskvällen.Tränaren Elisabeth Gunnarsdottir stöttar henne i det beslutet.

Helsingborgs Dagblad - 21 okt 14 kl. 15:32

Allsvensk talang lämnar Kristianstad

Kristianstads fotbollstalang Marija Banusic, 19, lämnar klubben efter två säsonger. Det meddelade hon på Instagram på måndagskvällen. Tränaren Elisabeth Gunnarsdottir stöttar henne i det beslutet.

Kristianstadsbladet - 10 okt 14 kl. 10:01

"Trollkarlen från Oz" till Kristianstads teater

Foto: TT
"Trollkarlen från Oz" kommer nästa höst spelas på Kristianstads teater. Med premiär den 25 september, 2015.
Just nu sätter Underhållningspatrullen upp "Little shop of horrors" på Kristianstads teater.

Kristianstadsbladet - Igår: 09:21

"Hade velat göra bra reklam"

Foto: Tom Wall
Säsongens bästa publiksiffra. Då bjöd Kristianstads IK på säsongens bottennapp och släppte in sex mål mot nästjumbon Mörrum. ”Det svider riktigt mycket när det blir så här”, säger Fredrik Hallberg.

Expressen - 21 okt 14 kl. 00:18

Olsson: "Det blir lite hitte-på-lösningar..."

PARTILLE. Markus Olsson gjorde matchens första mål. Men det var framförallt under IFK Kristianstads mäktiga vändning i andra halvlek som 24-åringen klev in i handlingen.

Kristianstadsbladet - 22 okt 14 kl. 10:30

Utbildning för distriktssköterskor håller hög kvalitet


Högskolan Kristianstads Specialistsköterskeprogram med inriktning mot distriktssköterska och magisterexamen i omvårdnad håller hög kvalitet. Det enligt Universtitetskanslerämbetet, UKÄ, som har granskat landets olika högskole- och universitets utbildningar. Av de 134 utbildningar som har bedömts inom området har 79 ifrågasatts och fått omdömet "bristande kvalitet".

Kristianstadsbladet - Igår: 09:21

"Jag har åkt på en räkmacka"

Foto: JOHANNA LUNDBERG
307 000 åskådare under en och samma säsong. Hammarby IF är Sveriges bästa publiklag någonsin. ”Det är en helt sanslös siffra och svår att ta in”, medger Markus Nilsson, Vinslövskillen som är event manager, eller om ni så vill biljettansvarig, i Hammarby Fotboll sedan oktober förra året.

Kristianstadsbladet - 28 okt 14 kl. 07:00

Brost - bekännaren

Foto: TT
Det är ingen överdrift att kalla ”Dö inte nyfiken!” för höstens mest skandalomsusade bok. Men Johannes Brost ångrar ingenting, och han lovar att ta med sig sina sanningar till morgondagens publikmöte i Kristianstads kulturkvarter.

Kristianstadsbladet - 28 okt 14 kl. 07:00

Nytt förslag om flyktingar

Länsstyrelsen vill diskutera en förändring av det flyktingavtal som Kristianstads kommun har. Förutom de cirka 450 flyktingar som väljer att flytta till kommunen per år vill länsstyrelsen nu också kunna anvisa flyktingar hit.
Det skulle innebära en förändring av den överenskommelse som finns i dag.

Kristianstadsbladet - 25 okt 14 kl. 13:59

Flicka utan skola i över en månad

En flicka som lever under skyddad identitet blev utan skolgång i flera veckor i Kristianstads kommun.
Flickan ska ha väntat på skolstart sedan i månadsskiftet augusti och september. Det på grund av att den ansvarige handläggaren på arbete- och välfärdsförvaltningen hade svårt att få tag i rektorn.

Kristianstadsbladet - 22 okt 14 kl. 07:30

Enklare pendling skapar nya bostäder

Foto: Tom Wall
Sambandet mellan infrastruktur och bostadsbyggande belystes när Kristianstads kommun och Sveriges byggindustrier bjöd på byggarlunch.
Byggandet av bostäder i Kristianstad har under lång tid legat lågt. Men genom satsningar på infrastrukturen stimuleras samtidigt byggbranschen.

Kristianstadsbladet - 12 okt 14 kl. 20:36

KIK vann - igen

Det går bra nu. Under söndagen tog Kristianstads sin sjätte seger – på sju försök – i hockeyettan södra. Detta efter 6–3 mot Varberg på bortais.Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.