Kristianstads+Boxningsklubb

Sunday, 21 December, 22:36

Nyheter om Kristianstads+Boxningsklubb

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - Igår: 12:28

H&M-miljardär tar över skånska golfbanan

Kristianstads Golfklubb är på väg att få nya ägare – starka sådana. H&M-miljardären Jan Bengtsson och två kompanjoner vill köpa anläggningen i Åhus. – Det här är fantastiskt.

Expressen - 18 dec 14 kl. 09:55

Låst läge mellan Ystad och IFK Kristianstad

KRISTIANSTAD. IFK Kristianstads förhandlingar med Ystads IF har kört fast. Blixtlånet av Fredrik Ohlander sjunger på sista versen.

SvD - 16 dec 14 kl. 19:26

Vidarsdottir tillbaka i Kristianstad

Margret Lara Vidarsdottir lämnade Kristianstads DFF och damallsvenskan i fotboll efter säsongen 2013 för att vara mammaledig. Nu är anfallaren klar för två nya år i klubben..

UNT - 16 dec 14 kl. 19:26

Vidarsdottir tillbaka i Kristianstad

Margret Lara Vidarsdottir lämnade Kristianstads DFF och damallsvenskan efter säsongen 2013 för att vara mammaledig..

SVT - 16 dec 14 kl. 20:16

Vidarsdottir tillbaka i Kristianstad

Margret Lara Vidarsdottir lämnade Kristianstads DFF och damallsvenskan i fotboll efter säsongen 2013 för att vara mammaledig. Nu är anfallaren klar för två nya år i klubben. Det innebär att hon kommer spela med lillasyster Elisa..

SvD - 17 dec 14 kl. 21:06

Kristianstad vann igen

IFK Kristianstad fyller på segerkolumnen i toppen av elitserien i handboll. Gästande Drott fick åka hem med noll poäng och svidande 23-36 i bagaget efter besöket i Skånes bästa handbollsstad. Segern var Kristianstads 14:e, laget har 28 poäng av 32 möjliga och leder serie med fyra poäng trots två matcher mindre spelade än tvåan Ystad..

Helsingborgs Dagblad - 17 dec 14 kl. 21:08

Kristianstad vann igen

IFK Kristianstad fyller på segerkolumnen i toppen av elitserien i handboll. Gästande Drott fick åka hem med noll poäng och svidande 23—36 i bagaget efter besöket i Skånes bästa handbollsstad. Segern var Kristianstads 14:e, laget har 28 poäng av 32 möjliga och leder serie med fyra poäng trots två matcher mindre spelade än tvåan Ystad.

Expressen - 16 dec 14 kl. 11:11

Kristianstadstjärnans skräll i VM-truppen

Marcus Olsson blev VM-truppens stora skräll. Kristianstads stjärna åker nu till Qatar för att fylla Kim Ekdal Du Rietz och Jim Gottfridssons skor. - Det känns som en utmaning och en jäkla chans att visa vad man går för, säger Olsson..

Helsingborgs Dagblad - 16 dec 14 kl. 19:28

Vidarsdottir tillbaka i Kristianstad

Margret Lara Vidarsdottir lämnade Kristianstads DFF och damallsvenskan i fotboll efter säsongen 2013 för att vara mammaledig. Nu är anfallaren klar för två nya år i klubben. Det innebär att hon kommer spela med lillasyster Elisa.

Expressen - 14 dec 14 kl. 21:32

Lugi utmanar i toppen: Riktigt bra bortamatch

MALMÖ. Här seglar Lugi upp som Kristianstads största utmanare till SM-guldet. Mycket tack vare en storspelande målvakt – och att man fixade 33–30 i ett Malmödrama.

Expressen - 14 dec 14 kl. 10:29

"Orealistiskt - vet inte vad de lever i för värld"

IFK Kristianstad har lånat målvakten Fredrik Ohlander av Ystads IF. Nu kräver Ystad 300 000 kronor för en fortsatt utlåning. – Helt orealistiskt.

Helsingborgs Dagblad - 09 dec 14 kl. 13:36

Lokala klasser i kvartsfinal

Både Klippan och Örkelljunga är representerade när P4 Kristianstads lokala vinnare av Vi i femman ska vaskas fram..

Expressen - 09 dec 14 kl. 19:28

Barn på förskola blev straffat på fruktstund

Barnen på förskolan ska ha blivit dragna i armarna, skrämda när de sov och verbalt kränkta av förskoleläraren. Skolinspektionen kräver nu att Kristianstads kommun vidtar åtgärder för att detta inte ska upprepas..

Supermiljöbloggen - 15 dec 14 kl. 12:56

Försäkringskoncern miljardsatsar på förnybar energi

c3_zuidlob6Skandia investerar tillsammans med Vattenfall i fyra vindkraftsparker i Sverige. Vattenfall och Skandia går samman och investerar nära två miljarder kronor i fyra vindkraftsparker i Sverige. I ett pressmeddelande skriver bolagen att detta är första gången ett svenskt pensionsbolag direktfinansierar byggandet av ny vindkraft i Sverige.

SmålandsPosten - 01 dec 14 kl. 22:40

Tvillingarna Karlsson till allsvenskan

Fotbollssystrarna Elin och Nellie Karlsson har skrivit på för allsvenska Kristianstads DFF.
Därmed tappar Växjö DFF två viktiga kuggar inför kommande säsong. För tre veckor sedan skrev Mathilda Hasselgren på för IFK Kalmar i elitettan och när Elin Karlsson och Nellie Karlsson i går kritade på för allsvenska Kristianstads DFF innebär det att Växjö DFF har blivit av med tre fjärdedelar av backlinjen.

Expressen - 04 dec 14 kl. 11:20

Jan Peter: Han kan bli avgörande för guldet

KRISTIANSTAD. Här är ett glasklart råd till IFK Kristianstads sportchef Mats Samuelsson. Omförhandla kontraktet med Fredrik Ohlander.

Helsingborgs Dagblad - 19 nov 14 kl. 22:22

Förlust för Kristianstad i EHF-cupen

Kristianstads handbollsherrar var på väg att skrälla mot det tyska storlaget Hamburg i EHF-cupen. Tidigt i andra halvlek var ledningen sju bollar (17—10), men så kom vändningen. — Vi förlorade aggressiviteten i försvaret, lät dem komma nära och ta skott, sade Kristianstads tränare Ola Lindgren till svenskhandboll.

Expressen - 03 dec 14 kl. 12:14

Sportchefen om Ola Lindgren-uppgifterna

Tyska tidningar placerar Ola Lindgren i tyska storklubben BZ Berlin. Men IFK Kristianstads sportchef Mats Samuelsson kallar uppgiften för en storm i ett vattenglas. – Det känns inte aktuellt, säger Samuelsson till Kvällsposten..

Expressen - 03 dec 14 kl. 11:32

Uppgift: Ola Lindgren lämnar Kristianstad

Först fick stjärnmålvakten Dan Beutler sparken. Nu kommer nästa smäll mot IFK Kristianstads storbygge: Tränaren Ola Lindgren placeras i BZ Berlin, skriver Kristianstadsbladet. – Bundesliga är alltid attraktivt.

Sydsvenskan - 19 nov 14 kl. 22:35

Förlust för Kristianstad i EHF-cupen

Kristianstads handbollsherrar var på väg att skrälla mot det tyska storlaget Hamburg i EHF-cupen. Tidigt i andra halvlek var ledningen sju bollar (17–10), men så kom vändningen.
– Vi förlorade aggressiviteten i försvaret, lät dem komma nära och ta skott, sade Kristianstads tränare Ola Lindgren till svenskhandboll.

DN - 26 nov 14 kl. 22:42

Målvakt skrev på för annat lag i hemlighet

Handbollslaget IFK Kristianstads förstemålvakt och den tidigare landslagsmålvakten Dan Beutler har gjort sin sista match i IFK-tröjan sedan han i hemlighet skrivit på för en annan klubb..

Expressen - 26 nov 14 kl. 10:20

Derbynyckeln: Vinna psykiskt mot talangen

IFK Kristianstad vill ha revansch på Ystad i kvällens derby. Ett av segerrecepten: Att vinna det psykologiska spelet mot YIF:s jättetalang Lukas Nilsson. – Jag har bra koll på honom, säger Kristianstads målvakt, tidigare i Ystad, Leo Larsson..

Expressen - 27 nov 14 kl. 09:38

Andersson: Krisen kan kosta sm-guldet

KRISTIANSTAD. Det var Skånederbyt Grand de Luxe. När Ystads Lucky Luke hade lovat ny målfest slutade det med att IFK Kristianstads magiska svit svällde från tio till elva raka tvåpoängare.

Expressen - 26 nov 14 kl. 09:59

GW: Yngsjömord mer aktuellt än någonsin

Yngsjö i Kristianstads kommun är för evigt förknippat med ett brutalt mord på en ung kvinna. Ett stycke kriminalhistoria om incest och ond bråd död. Som också slutade brutalt med den långt ifrån kliniska halshuggningen av Anna Månsdotter, 48.

SVT - 27 nov 14 kl. 15:42

Klubben: ”Skriver man kontrakt bakom ryggen har man förlorat sitt förtroende”

Dan Beutler berättar att han lämnar Kristianstad för att lösa sina ekonomiska problem. Men anledningen till flytten är inget som påverkar klubbens val att sparka målvakten – beskedet kom helt enkelt för sent. –  Skriver man ett kontrakt bakom ryggen på sin klubb och fansen och sen presenterar det så kort innan man ska åka, då har man förlorat sitt förtroende på många sätt, säger Kristianstads ordförande Jonas Arvidsson..

Sydsvenskan - 08 dec 14 kl. 04:00

Nykter syn på en missbrukad historia

Det blodiga slaget vid Lund 1676 ”räddade Skåne åt Sverige”, åtminstone om man frågar någon som föredrar en historia full av dramatik och kungligt hjältemod. Verkligheten är mer mångsidig, men inte mindre spännande. Det understryks av Stefan Persson (historiker) och Jimmy Juhlin Alftbergs (byggnadsantikvarie) bok ”Undsättningen – det danska fälttåget till Kristianstad 1678”.

UNT - 19 nov 14 kl. 22:15

Förlust för Kristianstad i EHF-cupen

Kristianstads handbollsherrar var på väg att skrälla mot det tyska storlaget Hamburg i EHF-cupens tredje omgång..

SVT - 19 nov 14 kl. 22:19

Kristianstad stod upp bra mot Hamburg

Kristianstads handbollsherrar var på väg att skrälla mot det tyska storlaget Hamburg i EHF-cupen. Tidigt i andra halvlek var ledningen sju bollar (17-10), men så kom vändningen..

SvD - 19 nov 14 kl. 22:15

Förlust för Kristianstad i EHF-cupen

Kristianstads handbollsherrar var på väg att skrälla mot det tyska storlaget Hamburg i EHF-cupen. Tidigt i andra halvlek var ledningen sju bollar (17-10), men så kom vändningen..

Expressen - 19 nov 14 kl. 21:53

Kristianstads olycka - tappade storledning

KRISTIANSTAD. IFK Kristianstad tappade drömläget mot HSV Hamburg. Sju måls ledning rann ut i sanden när Bundesligastjärnorna ökade tempot.

SmålandsPosten - 26 nov 14 kl. 22:34

Nu är det slutfirat, Taif

Vad ska man säga om Tingsryds AIF efter 3–6 hemma mot Kristianstad i en match som faktiskt gällde en biljett till allettan?
Jag knycker ett begrepp som Niklas Wikegård myntat och säger så här:
Det håller inte att alla spelarna åker omkring och fyller år.
Det var så det såg ut efter tio lovande, fartfyllda, härliga minuter.

UT - 21 nov 14 kl. 09:55

UIF förstärker till kvällens derby

Mattias Pettersson från HC Dalen är ny i UIF-tröjan i derbyt mot Borås ikväll. Det handlar om ett lån som troligen enbart varar över en match. Mattias Pettersson har de två senaste säsongerna spelat i division 2 med HC Dalen.

BT - 26 nov 14 kl. 08:48

"Slutade brinna för fotbollen"

Landslagsmeriterade Linnea Liljegärd, 25, tröttnade på allsvenskan. Nu blir hon tränare i division II-laget Bergdalens IK. – Jag vill försöka spela också, säger hon till BT.

Kristianstadsbladet - 01 nov 14 kl. 17:35

KHK körde över Strands IF

Total överkörning i Hudiksvall. Kristianstads HK vinner med 38-18. Strands IF hade inget att säga till om när Kristianstads HK gästade.

Kristianstadsbladet - 30 okt 14 kl. 14:18

Har du nyligen flyttat till Kristianstads kommun?

Har ni nyligen flyttat till Kristianstads kommun och vill berätta i tidningen om varför ni har valt att flytta hit? Kristianstadsbladet efterlyser en person, en familj eller ett par som är nyinflyttade till Kristianstads kommun.
Hör av er om ni känner någon eller själva vill berätta.

DN - 08 nov 14 kl. 21:00

Kristianstad vände mot Hammarby


Hammarby var på väg att bryta Kristianstads sju matcher långa segersvit. Men trots ledning med åtta bollar i början av andra halvlek åkte skåningarna hem med två nya poäng efter 26-24 i Eriksdalshallen..

Expressen - 08 nov 14 kl. 08:48

Kristianstads norska lyft – toppen är i sikte

Kristian Björnsen är en av elitseriens bästa högersexor, om du frågar Kvällspostens handbollsexpert Claes Hellgren. I kväll ska den formstarke norrmannen skjuta IFK Kristianstad närmare serieledningen. - Det är vi som är favoriter, säger han inför mötet med Hammarby..

SmålandsPosten - 19 nov 14 kl. 23:50

Stabilt Troja höll nollan

Debaclet mot Varberg för en vecka sedan är glömt. På onsdagskvällen svarade Troja/Ljungby för en stabil arbetsinsats och tre färska poäng via 5–0 (1–0, 3–0,1–0) mot ett blekt Olofström. Kristianstads seger över Nybro innebär också att marginalen är nio poäng med fem matcher kvar.

DI - 03 nov 14 kl. 10:17

Cefour ansöker om rekonstruktion

Det krisdrabbade vinproduktsbolaget Cefour lämnade i fredags in en ansökan om rekonstruktion vid Kristianstads tingsrätt. Det framgår av ett pressmeddelande..

Expressen - 17 okt 14 kl. 23:34

IFK Kristianstad vidare efter en kross i returen

IFK Kristianstads fans fortsätter på sitt fantastiska sätt att stödja sina favoriter. Inte mindre än 4362 hade sökt sig till Kristianstads arena i EHF-cupen och returmatchen mot Maribor Branik. – Klart att vi blir ett heltaggat lag och vill göra allt för fansens allra bästa.

Kristianstadsbladet - 01 nov 14 kl. 17:53

KFF räddade kontraktet

Kristianstads FF kastades mellan himmel och helvete – men räddade till slut nytt kontrakt i division I-fotbollen.
KFF var ur serien i några minuter men fixade kontraktet på egen kraft genom att besegra Qviding med 2–1 (0–0) inför 406 åskådare. Dimman och mörkret som sänkte sig över Kristianstads IP gjorde att andra halvlek närmast blev en parodi.

Expressen - 31 okt 14 kl. 12:06

Kristianstads stjärna närmar sig comeback

Skadeläget ljusnar för IFK Kristianstad. Christian O'Sullivan närmar sig comeback. – Jag hoppas kunna spela på tisdag, säger norrmannen till Kristianstadsbladet..

Kristianstadsbladet - 22 okt 14 kl. 14:28

Mutmisstänkt spelare frikänd

En före detta Kristianstads FF-spelare frias nu från mutbrott.
För några år sedan spelade han i Kristianstads FF. Fotbollsspelaren har stått åtalad misstänkt för mutbrott i samband med en match i superettan.

Kristianstadsbladet - 24 okt 14 kl. 08:12

Nosaby IF hoppas på vädrets makter

Morgondagens returmatch i kvalet till division II ser ut att spelas på Nya Wallbjörka, precis som planerat. Men för några dagar sedan – efter flera dygns regnande – var klubben orolig att man skulle behöva flytta mötet Nosaby–Osby till Kristianstads IP.
– Vi för en bra dialog med kultur- och fritidsförvaltningen på Kristianstads kommun.

Kristianstadsbladet - 27 okt 14 kl. 15:45

"Beta" fortsätter i KDFF

Nu är det klart. Allsvenska Kristianstads DFF förlänger med huvudtränaren Elisabet "Beta" Gunnarsdóttirs i ytterligare tre år.
- "Beta" har haft kontakt med flera andra klubbar men väljer glädjande nog ändå att fortsätta som tränare hos oss.Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.