Kristianstads Boxningsklubb

Wednesday, 02 September, 10:29

Nyheter om Kristianstads Boxningsklubb

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 03 aug 15 kl. 22:47

Anders Hugger hittad död i boxningslokal

Den danske boxaren Anders Hugger blev 34 år gammal. Under söndagen hittades han död på en boxningsklubb i Odense. – Jag är chockerad, säger hans tidigare promotor Morgens Palle till Ekstrabladet..

Expressen - 21 jul 15 kl. 19:50

Kommunen hyllade U21 – men inte boxare

U21-guldmedaljören Joseph Baffo hyllades i hemkommunen Värnamo. Något som fick Värnamo Boxningsklubb att ifrågasätta kommunens policy gällande hyllningar av idrottspersoner, vilket Värnamo Nyheter uppmärksammade. Klubben pekade på att Agnes Alexiusson, boxaren som vunnit både JEM- och UVM-guld, inte uppmärksammats på något sätt.

Sydsvenskan - 30 jul 15 kl. 15:46

Kristianstad lånar Sixten Mohlin

Kristianstads FF lånar målvakten Sixten Mohlin av Malmö FF. Mohlin har tidigare varit utlånad till Västerås SK. Han skrev ett lärlingskontrakt med Malmö FF 2012 och våren 2014 skrev han ytterligare ett kontrakt över fem år.

Aftonbladet - 08 jul 15 kl. 17:05

Svenska mästaren värvar från storlag

IFK Kristianstads "Mr X": Iranier från Veszprem.

Expressen - 19 aug 15 kl. 06:34

Andersson: Sätt ner foten nu, förbundet

KRISTIANSTAD. Fotbollsklubben Kristianstads DFF har som mål att etablera sig i toppskiktet i allsvenskan. Jag köper deras höga ambitionsnivå med små medel.

Sydsvenskan - 26 jun 15 kl. 16:08

Landskronabo häktad i muthärva

En 34-årig Landskronabo häktades på fredagen för inblandning i en härva där tre fotbollsspelare i Kristianstads FF misstänks ha tagit emot mutor. Två av spelarna släpptes efter häktningsförhandlingar..

Helsingborgs Dagblad - 26 jun 15 kl. 16:08

Landskronabo häktad i muthärva

En 34-årig Landskronabo häktades på fredagen för inblandning i en härva där tre fotbollsspelare i Kristianstads FF misstänks ha tagit emot mutor. Två av spelarna släpptes efter häktningsförhandlingar..

GöteborgsPosten - 30 jun 15 kl. 14:17

Sportchefen: "Vi har valt det som är bäst"

Den fotbollsspelare i Kristianstads FF som är misstänkt för att tagit mot en muta stängs av.– Vi har valt det som är bäst för KFF. Vi avvaktar den rättsliga processen, kommenterar sportchefen Anders Swahn..

Expressen - 06 aug 15 kl. 22:33

Kristianstad föll tungt borta mot Göteborg

Kristianstads DFF kom till Göteborg för att parkera bussen. Taktiken höll i en halvlek. Under matchens andra akt blev man totalöverkörda..

UNT - 19 aug 15 kl. 16:09

Man häktad för våldtäkt mot barn

En man har häktats misstänkt för våldtäkt mot ett barn i Kristianstads kommun..

SR - 18 aug 15 kl. 19:29

Planen för dålig - damallsvenska mötet fick ställas in

Tisdagskvällens damallsvenska möte mellan Kristianstads DFF och Kif Örebro blev aldrig av. Domare Annika Andric bedömde att planen innebar en säkerhetsrisk för spelarna och ställde in matchen..

Expressen - 26 aug 15 kl. 20:57

Poängtapp efter Ramonabeskedet

KRISTIANSTAD. Beskedet att Ramona Bachmann, 25, lämmar FC Rosengård slog ner som en bomb i mästarlagets omklädningsrum minuterna före Skånederbyt mot Kristianstads DFF. – Olyckligt.

Expressen - 07 jul 15 kl. 20:02

Avloppsvatten läckte in i dagvattnet

Avloppsvatten som läckte in i en dagvattenbrunn misstänks vara orsaken till det stora utbrottet av magsjuka i Everöd, skriver Kristianstads kommun i ett pressmeddelande. Nu ska brunnen tätas, rapporterar Sveriges Radio Kristianstad..

SVT - 25 aug 15 kl. 17:42

Kristianstad tvingas flytta match

Kristianstads plankaos fortsätter. Nu tvingas de flytta morgondagens derby mot Rosengård. Men de får i alla fall spela i Kristianstad..

Affärsvärlden - 09 jul 15 kl. 13:14

Cefour får jag för ackordsförhandling

Cefour Wine & Beverage har i den pågående företagsrekonstruktionen ansökt om ackordsförhandling, något som har godkänts av Kristianstads Tingsrätt. Därmed kallas till förhandling i augusti, enligt ett pressmeddelande..

Expressen - 03 jul 15 kl. 16:10

Anna Olsson skriver på för H65 Höör

Efter många om och men är Anna Olssons handbollsframtid klar. Niometersspelaren har skrivit på för H65 Höör. – Vi är överens och Sten Ravhed (Kristianstads HK:s starke man) har fått den summa för henne som klubben begärde, säger Jan Hansson, H65:s kassör och starke man till Kristianstadsbladet..

Expressen - 26 jun 15 kl. 11:55

Båda spelare släppta efter mutskandalen

Häktningsförhandlingarna kring mutskandalen som skakar Kristianstads FF har kommit halvvägs. Efter förmiddagens förhandlingar släpps båda spelarna på fri fot, men är fortfarande misstänkta. Förhandlingarna fortsätter efter lunch..

Expressen - 15 jul 15 kl. 16:17

Volvo PV åtalas för vattentappning av sjö

Volvo Personvagnar åtalas för att ha tappat sjön Immeln på för mycket vatten. Åklagare Ingvar Wennersten menar att företaget gjort sig skyldigt till otillåten miljöverksamhet och vill att Kristianstads tingsrätt utdömer 300 000 kronor i företagsbot, rapporterar lokala medier..

SvD - 15 jul 15 kl. 16:23

Volvo PV åtalas för tappning av sjö

Volvo Personvagnar åtalas för att ha tappat sjön Immeln på för mycket vatten. Åklagare Ingvar Wennersten menar att företaget gjort sig skyldigt till otillåten miljöverksamhet och vill att Kristianstads tingsrätt utdömer 300 000 kronor i företagsbot, rapporterar lokala medier..

Expressen - 16 jul 15 kl. 11:27

Lagkaptenens tuffa sommar: "Jobbigt"

Meniskoperation och sedan nya problem med tarmvred. IFK Kristianstads lagkapten Johan Jepson har haft en tuff sommar – och missar nu helgens handbollsfester i Åhus och på hemmaplan. – Förhoppningsvis var det sista gången, att operationen gjorde att det som ställt till det för mig i 15 år har försvunnit, säger han till Kristianstadsbladet..

Expressen - 21 aug 15 kl. 18:52

Misstänkte pedofilen hängs ut på internet

Utredningen kring de misstänkta sexualbrotten mot barn i Kristianstads kommun fortsätter. Samtidigt har bilder på den man som sitter häktad misstänkt för övergreppen börjar cirkulera på nätet och i sociala medier. – Allmänt sett tycker jag inte om det, men jag förstår att det finns ett intresse, säger Esbjörn Svensson, mannens försvarsadvokat..

Sydsvenskan - 26 aug 15 kl. 20:50

Stressat Rosengård blev mållöst

Kristianstad nollade FC Rosengårds i en match där Ramona Bachmann saknades.
– Så klart. Hon är en karaktär som kan vända sådana matcher på en egen hand, sa Marta som ofta körde fast i Kristianstads försvarsmur..

Expressen - 26 jun 15 kl. 11:55

En spelare släppt efter nya mutskandalen

Häktningsförhandlingarna kring mutskandalen som skakar Kristianstads FF pågår. Efter den inledande förhandlingen släpps en spelare på fri fot, men är fortfarande misstänkt. Förhandlingen mot nästa spelare pågår nu..

Sydsvenskan - 26 aug 15 kl. 20:50

Stressat Rosengård blev mållöst i derbyt

Kristianstad nollade FC Rosengårds i en match där Ramona Bachmann saknades.
– Så klart. Hon är en karaktär som kan vända sådana matcher på en egen hand, sa Marta som ofta körde fast i Kristianstads försvarsmur..

Expressen - 30 jun 15 kl. 12:26

Klubben stänger av mutmisstänkt spelare

Kristianstads FF agerar efter den misstänkta mutskandalen som skakar klubben. Klubbledningen stänger av den spelare som är misstänkt för tagande av muta. – Vi har resonerat i klubben och valt det som är bäst för KFF, säger sportchefen Anders Swahn i ett pressmeddelande..

DN - 19 aug 15 kl. 13:20

Efter fiaskot – Kristianstad skyller på kommunen

Kristianstads DFF skyller på kommunen dagen efter fiaskot i damallsvenskan – där en match mot Kif Örebro tvingades ställas in på grund av en ospelbar plan. Men enligt Gerhard Sager, ordförande i fotbollsförbundets tävlingskommitté, är ansvaret föreningens. ”De skulle i god tid ha undersökt hur planen såg ut”, säger han..

Helsingborgs Dagblad - 24 jul 15 kl. 22:09

Ny storseger i U21-VM

Sverige besegrade Paraguay med hela 52—10 i U21-VM i handboll i Brasilien i torsdags. På fredagskvällen kom nästa blågula utklassningsseger. Nederländerna slogs tillbaka med 44—20, efter 19—9 i paus.

Sydsvenskan - 24 jul 15 kl. 22:09

Ny storseger i U21-VM

Sverige besegrade Paraguay med hela 52—10 i U21-VM i handboll i Brasilien i torsdags. På fredagskvällen kom nästa blågula utklassningsseger. Nederländerna slogs tillbaka med 44—20, efter 19—9 i paus.

Expressen - 22 aug 15 kl. 14:08

Misstänkte pedofilen jobbade även i Eslöv

Kristianstads kommun har skakats av våldtäktsanklagelser under de senaste dagarna. Nu visar det sig även att mannen i 40-årsåldern har arbetat på förskolor och skolor i Eslövs kommun under ett års tid. – I nuläget koncentrerar vi vår utredning till det som hänt i Kristianstad, säger Pär Andersson, chefsåklagare vid åklagarkammaren i Kristianstad, till Skånska Dagbladet..

Expressen - 29 jul 15 kl. 12:58

Sixten Mohlin närmar sig Kristianstads FF

Malmös 19-åriga målvaktstalang Sixten Mohlin har fått knapert med speltid i Västerås SK. Nu lutar det åt en ny utlåning och en ny klubbadress, nämligen Kristianstad FF i division 1. – Vi vill ju att han ska få speltid så det kan mycket väl bli Kristianstad, säger Daniel Andersson, sportchef i Malmö, till Skånska Dagbladet..

Helsingborgs Dagblad - 19 aug 15 kl. 16:10

Man häktad för våldtäkt mot barn

En man har häktats misstänkt för våldtäkt mot ett barn i Kristianstads kommun. Enligt Kvällsposten ska mannen ha varit anställd på en förskola i kommunen och under den tiden tagit bilder på barnen som han sedan spridit över nätet. Häktningen ska ha skett redan den 22 juli.

Sydsvenskan - 19 aug 15 kl. 16:10

Man häktad för våldtäkt mot barn

En man har häktats misstänkt för våldtäkt mot ett barn i Kristianstads kommun. Enligt Kvällsposten ska mannen ha varit anställd på en förskola i kommunen och under den tiden tagit bilder på barnen som han sedan spridit över nätet.Häktningen ska ha skett redan den 22 juli.

Helsingborgs Dagblad - 20 jul 15 kl. 19:48

Sverige inledde U21-VM med seger

Det svenska U21-landslaget inledde handbolls-VM i Brasilien med att besegra Tunisien i den första gruppspelsmatchen. Segersiffrorna skrevs till klara 35—27, efter 17—11 i paus."Jag tycker det var en bra start på turneringen.

Sydsvenskan - 20 jul 15 kl. 19:48

Sverige inledde U21-VM med seger

Det svenska U21-landslaget inledde handbolls-VM i Brasilien med att besegra Tunisien i den första gruppspelsmatchen. Segersiffrorna skrevs till klara 35—27, efter 17—11 i paus."Jag tycker det var en bra start på turneringen.

Sydsvenskan - 31 jul 15 kl. 06:26

Fridlysta orkidéer stulna i Skåne

Mer än 40 fridlysta orkidéer har grävts upp vid Lyngsjön utanför Kristianstad, ett område känt för vilda orkidéer. De sällsynta blommorna kan ha sålts vidare i Europa, rapporterar Kristianstadsbladet.Orkidéstölder förekommer frekvent på både Öland och i Medelhavsområdet.

Helsingborgs Dagblad - 31 jul 15 kl. 06:26

Fridlysta orkidéer stulna i Skåne

Mer än 40 fridlysta orkidéer har grävts upp vid Lyngsjön utanför Kristianstad, ett område känt för vilda orkidéer. De sällsynta blommorna kan ha sålts vidare i Europa, rapporterar Kristianstadsbladet.Orkidéstölder förekommer frekvent på både Öland och i Medelhavsområdet.

Sydsvenskan - 17 timmar sedan

Vattnet drickbart i Everöd

De hårt prövade Everödsborna utanför Kristianstad behöver inte längre koka sitt drickvatten. För drygt två månader sedan blev runt 550 personer magsjuka i trakerna kring orten efter att dagvatten läkt in i vattenverket och förorenat dricksvattnet med bakterier."De senaste två bekräftade provserierna är godkända och visar tjänligt vatten i Everöd, Huaröd och Östra Sönnarslöv.

Helsingborgs Dagblad - 29 jun 15 kl. 11:32

Everödsbor får koka vattnet i veckor

Bakteriehalten avtar nu i vattenledningarna kring skånska Everöd, söder om Kristianstad. För drygt en vecka sedan drabbades minst 500 personer av magsjuka i området, av allt att döma efter att de fått i sig E-colibakterier från det kommunala vattensystemet."Vi vet ännu inte hur avloppsvattnet har kommit in i ledningarna och vi fortsätter att söka efter felet.

Sydsvenskan - 29 jun 15 kl. 11:32

Everödsbor får koka vattnet i veckor

Bakteriehalten avtar nu i vattenledningarna kring skånska Everöd, söder om Kristianstad. För drygt en vecka sedan drabbades minst 500 personer av magsjuka i området, av allt att döma efter att de fått i sig E-colibakterier från det kommunala vattensystemet."Vi vet ännu inte hur avloppsvattnet har kommit in i ledningarna och vi fortsätter att söka efter felet.

Helsingborgs Dagblad - 17 timmar sedan

Vattnet drickbart i Everöd

De hårt prövade Everödsborna utanför Kristianstad behöver inte längre koka sitt drickvatten. För drygt två månader sedan blev runt 550 personer magsjuka i trakerna kring orten efter att dagvatten läkt in i vattenverket och förorenat dricksvattnet med bakterier."De senaste två bekräftade provserierna är godkända och visar tjänligt vatten i Everöd, Huaröd och Östra Sönnarslöv.


Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.