Kristianstads+Boxningsklubb

Wednesday, 17 September, 13:30

Nyheter om Kristianstads+Boxningsklubb

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 07 sep 14 kl. 10:39

Kaptenens tuffa kritik mot Kristianstads DFF

Nu väljer Kristianstads kapten Susanne Moberg, 28, att prata klartext om framtiden. Inför Skånederbyt mot Rosengård i dag säger den förre landslagsspelaren: - Jag vill spela i ett lag som satsar..

Kristianstadsbladet - Igår: 07:00

Valkuvert slut i flera lokaler: Ingen vet varför

Foto: Anders Wiklund/TT
I söndags tog valkuverten slut i flera vallokaler. Men enligt valnämndens ordförande Erica Buneck (M) påverkade detta inte röstningen. – Vi har ingen information om att folk har fått vända i dörren, säger hon på måndagsförmiddagen.

Kristianstadsbladet - 11 sep 14 kl. 11:16

Arenabolag i konkurs

Foto: Bosse Nilsson
Kristianstads Evenemangs AB försattes på onsdagen på egen begäran i konkurs. Hur det går med miljonskulden till kommunen är därmed osäkert.
Konkursansökan skickades in till tingsrätten bara en vecka efter att Kristianstads Evenemangs AB (Keab) överlåtit driften av Kristianstad Arena till ett nytt bolag.

Kristianstadsbladet - 13 sep 14 kl. 19:01

"Besviken att vi inte tar några poäng"

Foto: Bosse Nilsson
Kristianstads FF förlorade hemma mot Halmia med 0-1 inför 358 åskådare på Kristianstads IP.
Matchens enda mål kom i den 60:e minuten där bortalagets Sonny Karlsson lyckades peta in bollen efter en tilltrasslad situation. KFF fick dock chansen att kvittera på straff ett par minuter efteråt då KFF-anfallaren Andreas Grahm kom fri med bollen och fälldes av den utrusande Halmia målvakten Jonas Käck som klarade sig med en varning.

Expressen - 09 sep 14 kl. 15:30

Axnér: Bara det sista steget som återstår

IFK Kristianstads belägring av svensk handboll går nu in på sitt fjärde år. Än så länge har försöken att slutligen erövra det efterlängtade SM-guldet strandat..

Sydsvenskan - 10 sep 14 kl. 18:44

IFK Kristianstad– Lugi HF

I säsongsdebuten möter Lugi HF Kristianstads IFK på bortaplan..

Kristianstadsbladet - 13 sep 14 kl. 10:38

"Vi gör det för att överleva"

Foto: Bosse Nilsson
Kristianstads FF blöder. Kassakistan läcker och som en konsekvens av det har klubben sagt upp all personal på kansliet. ”Vi gör det här för att överleva”, säger Ronnie Larsson, ordförande i Kristianstads FF.

Kristianstadsbladet - 11 sep 14 kl. 07:10

KFF bjuder på lördagens entré

Kristianstads FF bjuder, med hjälp av ett flertal samarbetspartners, på fri entré när Halmia kommer på besök på lördag i fotbollsettan.
– Vi vill slå ett extra slag för vår ungdoms- och integrationssatsning. Alla pengar kommer att gå oavkortat till ungdomarna, säger Ronnie Larsson, ordförande i KFF.

Sydsvenskan - 14 sep 14 kl. 05:30

Bjärreds Fannie tävlar först

Imorgon måndag börjar Idols kvalfinaler. Det finns två skånska tävlande kvar. Fannie Anderberg från Bjärred tävlar i den första kvalfinalen på måndag mellan klockan 20 och 21.

Kristianstadsbladet - Igår: 07:56

Dämmen gör nytta

Foto: Lasse Ottosson
På 1950-talet var Härlövs ängar helt obebyggda. Senare beslutade politiker att det på den värdelösa marken (ej odlingsbar) skulle läggas en soptipp. Därefter byggdes ett affärsområde på marken mellan soptippen och Långebrogatan.

Sydsvenskan - 10 sep 14 kl. 05:30

Tuffast tänkbara Lugipremiär”Det känns inte så bra i magen.”

Vårens SM-finalist Lugi kliver in i Kristianstads arena efter en fladdrig försäsong.
– Det känns inte så bra i magen, erkänner nye Lugitränaren Basti Rasmussen..

Kristianstadsbladet - 10 sep 14 kl. 10:15

IFK-kupp i centrum

Mobilfoto: Mikael Hallqvist
Inför IFK Kristianstads elitseriepremiär mot Lugi har flera övergångsställen i centrala Kristianstad målats med texten "#jagarorange".
På IFK:s Facebooksida uppmanas folk att räkna hur många övergångsställen som målats..

Kristianstadsbladet - I förrgår: 18:41

Predators mästare - igen

Foto: Bosse Nilsson
Kristianstad Predators U19-lag försvarade under söndagen sitt SM-guld. Detta efter 55–14 (21–7) hemma på Kristianstads IP mot Arlanda Jets.
490 betalande åskådare (ungdomar upp till 17 år och studenter gick in gratis) fick se Arlanda ta ledningen med 7–0.

Expressen - 08 sep 14 kl. 14:51

Publikfavoriten: "Visst ser det ruskigt bra ut"

Han kallas ”El Loco” och är publikfavoriten i den orange kokande grytan. Men till den här säsongen får IFK Kristianstads Johan Jepson, 29, tuff konkurrens av en 19-åring - på planen och på läktaren. – Jerry Tollbring kan få bli favorit, han är från Rimbo och inte van vid så mycket publik, skrattar kaptenen som gärna delar med sig av speltiden också..

Kristianstadsbladet - 14 sep 14 kl. 13:13

Pierre Månsson: "Det är lite pirrigt i magen"

Akrivfoto: Tommy Svensson
Efter en intesiv valrörelse är det på valdagen plötsligt lugnt. Folkpartiet i Kristianstads förstanamn Pierre Månsson försöker bara få tiden att gå.
– Det är lite väntan för vår del.

Kristianstadsbladet - 12 sep 14 kl. 16:37

KIK värvar från Vita Hästen

Målvaktsjakten blev inte särskilt lång. Redan i dag gjorde Kristianstads IK klart med Fredrik Weréens ersättare. Det blir Joakim Strandberg från Vita Hästen som ansluter.

Kristianstadsbladet - Igår: 10:58

Ungdomar ska bygga framtidens Kristianstad i Minecraft

En kopia av Kristianstad har byggts i datorspelet Minecraft. På torsdag ska 27 spelare släppas lösa i spelvärden för att bygga en framtidens Kristianstad.
Det är en konsultfirma som har konstruerat delar av Kristianstad i spelet Minecraft, med hjälp av stadsbyggnadskontorets kartdata.

Expressen - 06 sep 14 kl. 23:40

Skadade storstjärnans besked om premiären

Kristianstads stjärnmålvakt Dan Beutler, 36, har problem med vaden och är ett frågetecken inför premiären mot Lugi. På lördagkvällen lämnade han dock klartecken – via Kvällsposten. – Bara ett benbrott kan stoppa mig, säger Beutler..

Kristianstadsbladet - 02 sep 14 kl. 10:18

Predators drar lärdomar

I fredags var Kristianstads kommun med och räddade damallsvenska Kristianstads DFF med 181 000 kronor. Nu ber Kristianstad Predators – lite skämtsamt – kommunen om hjälp.
Ska Predators göra rätt för sig gällande de fyra amerikanska importspelarna kan det handla om betalningar på ytterligare 80 000 kronor.

Kristianstadsbladet - 13 sep 14 kl. 14:04

För fortsatt utveckling

Foto: Bosse Nilsson
Imorgon söndag den 14 september står Kristianstad, Skåne och Sverige inför ett vägval. En röst på Nya Moderaterna är en röst för fler jobb. Vi moderater vill att över fem miljoner människor ska ha ett jobb att gå till år 2020.

Kristianstadsbladet - 13 sep 14 kl. 14:04

Satsa på skola, omsorg och på ungdomarna

Foto: Annica Jönsson
Jag vågar säga att den femklöver som styrt Kristianstad de senaste fyra åren fått mycket gjort. Samtidigt har det rått ordning och reda och gott samarbetsklimat i kommunen. Femklövern har sett till att det byggts och gjorts infrastruktursatsningar, som Galleria Boulevard, Kristiandslänken och nya pågastationer.

Expressen - 04 sep 14 kl. 20:59

Kristianstad föll tungt efter ett sent hörnmål

Kristianstads DFF föll på Berns Arena mot topplaget Örebro. Medan hemmalaget klättrade upp på andraplatsen i tabellen är KDFF nu fast i ingenmansland. – Vi siktar ändå på fjärdeplatsen, det kan gå snabbt, säger målvakten Hedvig Lindahl..

Kristianstadsbladet - 09 sep 14 kl. 09:34

Vi tror att Kristianstads kommun kan bättre

Foto: Willy Alm
Mycket positivt har hänt i Kristianstads kommun de senaste fyra åren. Men saker kan bli bättre och lösningen är minskad invandring, skriver Niclas Nilsson gruppledare för SD.
Det har hänt mycket positivt i Kristianstad de senaste fyra åren, framför allt i centralorten.

Kristianstadsbladet - 09 sep 14 kl. 15:36

KIK lånar Tyringeback

Mathias Sjöberg återvänder till Kristianstads IK ytterligare en gång. Sjöberg lånas ut från Tyringe fram till den 29 september.
– Detta korttidslån görs på grund av Micke Johanssons skada, vi vill inte stressa honom att komma tillbaka och vi vill gå in i seriespelet med sju backar, skriver sportchefen Jocke Johansson på KIK:s hemsida.

Kristianstadsbladet - 13 sep 14 kl. 10:38

Engleson: Det gick inte rätt till

Michael Engleson är en av dem som måste sluta sin tjänst på Kristianstads FF:s kansli. Han förstår beslutet, men är samtidigt kritisk till klubbens tillvägagångssätt. ”Man borde ha skött det bättre”, säger Engleson.

Kristianstadsbladet - 09 sep 14 kl. 07:30

Rivningen av villor i Åhus är stoppad

Foto: Tommy Svensson
Rivningen av trä- villorna vid hamnen i Åhus är stoppad. Åtminstone tillfälligt. ”Vi har ett par intressenter som vill ha verksamhet där.

Kristianstadsbladet - 11 sep 14 kl. 15:18

Tungt slag för KIK - Weréen lämnar

Med bara en dryg vecka kvar till seriepremiären tappar Kristianstads IK målvakten Fredrik Weréen. 24-åringen tvingas till en ny höftoperation som gör att han tvingas lägga hockeyn på is.
Weréen opererade höften redan förra våren och det var på en efterkontroll under gårdagen som domen kom.

Expressen - 04 sep 14 kl. 12:11

Bakslaget för Beutler: Missar helgens match

Svaret från MR-undersökningen har kommit. Dan Beutler missar lördagens bortamatch mot grekiska Argos. – Det känns surt.

Kristianstadsbladet - Igår: 06:00

Olsson: "Jag ska släppa honom"

Med två och en halv minut kvar stod matchen och vägde. Då fick Ystad straff – och IFK Kristianstads Markus Olsson visades ut. ”Jag vet inte om det var rätt domslut, men jag ska släppa honom (Julius Martinsson) i det läget”, suckar Olsson.

Kristianstadsbladet - 07 sep 14 kl. 18:38

Rosengård en vinnare igen


Laget var revanschsuget efter 2-3-förlusten mot Linköping i onsdags. Och på söndagen fick serieledaren Rosengård återigen segerjubla i damallsvenskan när laget vann mot tabellsexan Kristianstad med 2-1. Rosengård leder därmed, en något haltande tabell, med nio poäng.

Trelleborgs Allehanda - 07 sep 14 kl. 18:38

Rosengård en vinnare igen


Laget var revanschsuget efter 2-3-förlusten mot Linköping i onsdags. Och på söndagen fick serieledaren Rosengård återigen segerjubla i damallsvenskan när laget vann mot tabellsexan Kristianstad med 2-1. Rosengård leder därmed, en något haltande tabell, med nio poäng.

Sydsvenskan - 04 sep 14 kl. 05:30

Favoriten: Vi har erfarenhet nu

Upptaktsträffen i handboll var som vanligt. Sävehofs damer förutspåddes att ta sitt sjunde raka SM-guld. Och Kristianstads herrar ska vinna.

Kristianstadsbladet - 01 sep 14 kl. 06:30

Politikernas integrationsdebatt

Kristianstads olika gruppledare diskuterar integration.
.

Kristianstadsbladet - I förrgår: 00:12

Oklart styre i Kristianstad

Foto: Peter Åklundh
I Kristianstads kommun finns i nuläget inget färdigt valresultat. Det är oklart om den styrande Femklövern behåller eller förlorar makten i Kristianstad.
Rösträkningen i Kristianstad var långt ifrån avslutad vid midnatt.

Kristianstadsbladet - Igår: 14:51

IFK:s hektiska helg

Foto: Bosse Nilsson
Först storseger mot grekiska Diomidis Argos, sedan förberedelse inför kvällens heta Skånederby – och däremellan en röst att tänka på. IFK Kristianstad hade en hektisk helg. ”Jag hoppas att spelarna har förberett sig”, säger Ola Lindgren, som själv hade förtidsröstat.

Kristianstadsbladet - 13 sep 14 kl. 06:00

Nazister fick hjälp med sina valsedlar

När det gäller de mindre partierna har kommunerna ingen skyldighet att distribuera ut deras valsedlar. Trots detta så distribuerade Kristianstads kommun ut nazistiska Svenskarnas partis valsedlar till samtliga valdistrikt.
– Det är klart att det har blivit fel.

Kristianstadsbladet - 11 sep 14 kl. 14:27

Tydliga politiska skillnader kring äldreomsorgen

Foto: Lasse Ottosson
Maten, besparingar och de anställdas arbetsmiljö dominerade när Kristianstads äldreomsorg debatterades i Kristianstadsbladets valduell på Lilla Torg i dag.
Att det skiljer sig i synen på äldreomsorgen mellan styrande och opposition var tydligt när omsorgsnämndens ordförande Bo Silverbern (M) och vice ordförande Marianne Eriksson (S) debatterade. Det blev mycket diskussion om vem som egentligen är kraften bakom de förslag som har genomförts.

Kristianstadsbladet - 03 sep 14 kl. 20:59

Ny ägare av Borgmästargården

Foto: Bosse Nilsson
Borgmästargården vid Stora Torg i Kristianstad får ny ägare. Komper AB köper fastigheten för drygt 8 miljoner kronor.
Kristianstads kommun har ägt Borgmästargården sedan 1962 och tidigare har bland annat Turistbyrån haft sitt kontor där.

Kristianstadsbladet - 12 sep 14 kl. 07:00

Mer öppenhet skulle sätta P för smittan

Höstterminen har satt fart, så även de objudna gästerna – hårlössen. Dessa vinglösa blodsugare som väcker både olust och skam. ”Vi skulle önska att det blir en större öppenhet kring det här”, säger Agneta Fredin, chef för Skolhälsovården.

Kristianstadsbladet - 10 sep 14 kl. 06:43

Vad har hänt med de andra partierna?

Lider Centern av idétorka, Folkpartiet av massinvandringshysteri och Moderaterna av hjärtförstoring?
Plötsligt vill Centern att färdtjänsten ska förändras. När Kristianstadsbygdens Framtid hade en motion i fullmäktige att beställningscentralen skulle handhas av kommunen var det tyst från Centern.

Kristianstadsbladet - 09 sep 14 kl. 17:30

Döms för sex med flicka

En man i 30-årsåldern har dömts till åtta månaders fängelse för att ha utnyttjat en flicka sexuellt.
Kristianstads tingsrätt dömer mannen för sexuellt utnyttjande av barn. Mannen ska också betala drygt 46 000 kronor i skadestånd till flickan, som mått mycket dåligt efter händelserna.

Kristianstadsbladet - 11 sep 14 kl. 08:00

Ett första steg mot trafikljus

Foto: Bosse Nilsson
Ledningsarbetet vid Blekingevägen och Gustaf Hellströms väg är bara början. Så småningom kommer korsningen bli signalstyrd och med egen bussfil vid sidan om. Både som en del i Kristianstadslänken och för att göra korsningen mindre trafikfarlig.

Kristianstadsbladet - 13 sep 14 kl. 14:04

Framtidens Kristianstad

Foto: Bosse Nilsson
Kristianstad styrs i dag av en brokig Folkpartiledd majoritet där M, MP, C och ÅÅ också ingår.
Min förhoppning är att väljarna ska rösta fram en tydlig röd-grön majoritet. Jag kommer i mitt arbete söka stöd för ett samarbete där Kristianstads bästa står över såväl cementerad blockpolitik som politiska låsningar.

Expressen - 02 sep 14 kl. 10:48

Stjärnans löfte till sina fans: Kommer spela

IFK Kristianstads Dan Beutler har åkt på en bristning i vaden och missat lagets två senaste försäsongsmatcher. Men stjärnmålvakten ger ett löfte till alla oroliga fans inför premiären av elitserien om åtta dagar. - Den ska jag inte missa!

Kristianstadsbladet - 09 sep 14 kl. 17:30

HD prövar inte assistansmålet

Foto: Lars Ottosson
Högsta domstolen prövar inte assistansmålet från Kristianstad.
HD har gått igenom materialet och funnit att det inte har kommit fram skäl för att meddela prövningstillstånd. Därmed står hovrättens dom fast.Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.