Länstidningen+Östersund

Tuesday, 03 March, 19:43

Nyheter om Länstidningen+Östersund

Sortering: Relevans | Senaste
ÖstersundsPosten - I förrgår: 05:11

Man misshandlad på krog i Östersund

Misshandeln ägde rum vid 01.30-tiden inne på Oscars. Det är oklart vad som utlöste bråket mellan männen som samtliga är från Östersund.

Expressen - 26 feb 15 kl. 07:47

Barr: Kul att något hände i Östersund

Björn Barr om reaktionerna på Mello-reportaget från Östersund..

ÖstersundsPosten - 25 feb 15 kl. 07:58

Misstänkt misshandel i Östersund

Polisen skriver på sin hemsida att en man anträffades i centrala Östersund vid midnatt på tisdagen. En ambulans hade skickats ut och polisen tog upp en anmälan om misshandel och höll förhör med mannen..

ÖstersundsPosten - 22 feb 15 kl. 10:41

Filippa Barks skämt i Östersund: "I´m only jojking"

Mer från Melodifestivalen i Östersund:.

ÖstersundsPosten - 21 feb 15 kl. 23:26

Här festade schlagerstjärnorna i Östersund i natt

Se vimmelbilderna från Östersund arena.

ÖstersundsPosten - 24 feb 15 kl. 05:51

Konkurrensen hårdnar inom bygghandeln

Det är det traditionstyngda familjeföretaget AB Karl Hedin som nu etablerat sig i Östersund. Med rötterna i sågverksbranschen ser man en stor potential i Östersund och vill nå kunder längre norrut..

ÖstersundsPosten - 20 feb 15 kl. 18:04

Kronprinsessparet till Östersund

Onsdagen 4 mars får Östersund majestätiskt finbesök när kronprinsessparet anländer för att spendera en dag i staden..

ÖstersundsPosten - 25 feb 15 kl. 16:07

Två män döms för en mängd brott

ÖP har tidigare skrivit om de två unga männen, födda 1991 respektive 1989, som har varit delaktiga i många kriminella händelser under de senaste åren. Den 23-årige mannen döms exempelvis för rattfylleri och olovlig körning sedan han varit inblandad i en vansinnesfärd i centrala Östersund, där han i narkotikapåverkat tillstånd försökt köra ifrån polisen. Samma man har även stulit en mängd sprayburkar från Jula, och senare även åkt fast för att ha klottrat på en av landstingets fastigheter i Östersund..

ÖstersundsPosten - 21 feb 15 kl. 21:57

Se bilderna från Melodifestivalen i Östersund arena

Se vimmelbilderna från Östersund arena.

ÖstersundsPosten - 21 feb 15 kl. 20:00

Eftersnack – så var Melodifestivalen i Östersund

Mer LIVE från Melodifestivalen i Östersund:.

ÖstersundsPosten - 19 feb 15 kl. 22:41

Vinst och förlust för Woolpower

Det blev blandade resultat i torsdagens matcher för Östersund Woolpower i elitseriespelet i Uppsala. Det blev vinst i första matchen mot tabelljumbon Sundsvall Eurocon men förlust mot EM-femman och tillika tabelltvåan Sundbyberg Golldreson med 8-3, där Östersund snodde åt sig en trea i sjätte omgången. Östersund ligger i nuläget näst sist i tabellen där bottenstriden är tät.

DN - 23 feb 15 kl. 10:20

Kalla laddar med bilder frå segen i Östersund


Hon har redan ett VM-brons. På tisdagen jagar Charlotte Kalla guld – på favoritdistansen 10 kilometer fri stil. Skidstjärnan laddar upp med att se delar av segerloppet från världscupen i Östersund.

ÖstersundsPosten - 24 feb 15 kl. 11:28

Malins stora plan för centrala Östersund

– Jag tycker Östersund är en unik stad med många fina innergårdar. I stället för att bygga externa handelsområden som ser likadana ut i hela landet ska man förädla våra innergårdar, säger Malin Savehed och blickar ut över den bakgård som hon nu har så stora planer för och som redan nu faktiskt är en byggarbetsplats..

ÖstersundsPosten - Igår: 12:32

Man anhållen efter misstänkt misshandel

En man misstänks ha misshandlat en kvinna på en ort utanför Östersund. Misshandeln ska ha skett i hemmet..

Expressen - 21 feb 15 kl. 21:53

Jon Henrik Fjällgren och Isa går till finalen

Fullkomlig segeryra i Östersund! Det var Isa och Jon Henrik Fjällgren som gick vidare från Östersund till finalen i Friends arena. – Det var som värsta snöstormen hemma hos mig fast positivt, säger Jon Henrik efter vinsten..

ÖstersundsPosten - Igår: 11:59

Kvinna misshandlad på hotell i Östersund

Det var vid 00.30-tiden under natten mot lördag som polisen fick larm från boende på hotellet. Larmet gällde ett bråk mellan en man och kvinna..

ÖstersundsPosten - Igår: 20:55

Novaja Gazetas avslöjande gör mig iskall inombords

Nej. Förra veckans mest uppseendeväckande nyhet handlade inte om hur kvällstidningarna bevakade Melodifestivalen i Östersund..

ÖstersundsPosten - 19 feb 15 kl. 10:39

Kom igen Östersund – nu kör vi!

Många var vi som först trodde att det var en fejk – Östersund värd för ett evenemang som inte doftade skidvalla eller konserverad skaljackesvett? Det kunde väl ändå inte vara möjligt!.

SR - 05 feb 15 kl. 15:50

Försiktig optimism om nytt presstöd

Presstödet kan komma att förändras. Kulturminister Alice Bah Kuhnke vill avsätta 35 miljoner kronor ur det ordinarie presstödet till digital utveckling och publicering. Viktoria Winberg, ansvarig utgivare på Länstidningen i Östersund är försiktigt positiv även om hon inte vet hur det kommer att bli..

ÖstersundsPosten - 4 timmar sedan

Stora förhoppningar på svenskarna inför ungdoms-VM

Sex unga åkare från länet kommer till norska Hafjell med hopp om medaljer i juniorvärldsmästerskapen. På herrsidan domineras truppen av åkare från Åre och Östersund-Frösön..

ÖstersundsPosten - Igår: 19:42

Två gripna efter inbrotten i Funäsdalen

– Två män är gripna och förda till Östersund misstänkta för att ligga bakom inbrotten, säger Ingrid Larsson vid polisen i Härjedalen..

ÖstersundsPosten - Igår: 14:44

Strandgatan i Östersund stängs av

Strandgatan stängs av från Biblioteksgatan och fram till Frösöbron, vilket innebär att det inte kommer att gå att köra varken upp eller ner på Frösöbron via Strandgatan..

ÖstersundsPosten - 15 minuter sedan

22 nya jobb till Östersund

I en allt mer digital värld uppmanas konsumenter i högre utsträckning att boka sina tågresor själva via internet. Men det finns en kundkategori som fortfarande hellre talar med en levande människa via telefon. Med dem i åtanke startar företaget Crewcom en ny bokningstjänst för både in- och utrikes tågresor kallad Tågbokningen.

ÖstersundsPosten - Igår: 08:35

Stickprovsprinciper är skadligt för landsbygden

Det är kul när det händer extravaganta saker, även i vår stad, i vårt län. Men står vi och faller på melodifestivalens vara eller icke vara? Överlever inte Östersund utan TEDx och Idol?.

ÖstersundsPosten - 28 feb 15 kl. 04:00

Klädtjuv greps i centrala Östersund

Mannen hade tagit på sig en jacka under sin egen samt även ett par byxor. 32-åringen hade också förstört en skjorta i ett försök att få bort larmbrickan..

ÖstersundsPosten - 27 feb 15 kl. 18:30

Fyra personer för fulla i Östersund

I Brunflo stoppades en man i 60-års åldern för att han misstänktes ha kört bil i berusat tillstånd. I samband med kontrollen blev mannen våldsam och patrullen sprayade honom med pepparspray..

ÖstersundsPosten - 23 timmar sedan

Gynekolog: Endometrios är en hemsk sjukdom

– Endometrios är en hemsk sjukdom att ha, det är jättejobbigt när du har ont. Från början har du bara ont vid mensen, men sen går det över till att du har ont hela tiden, säger Pia Hedberg som är gynekolog på kvinnohälsan i Östersund..

ÖstersundsPosten - 27 feb 15 kl. 21:58

Drogad 20-åring pepparsprayades

För att lugna honom sprayades han med pepparspray och fördes därefter till polisstationen i Östersund. Där är det tänkt att han ska sova ruset av sig i några timmar innan det kommer att hållas förhör med honom..

SvD - 02 feb 15 kl. 23:30

Stal från sin synskadade dotter

När den minderåriga dottern fick ut försäkringspengar för sin synskada började de snart försvinna. Under sex års tid misstänks hennes mamma ha tagit minst 750 000 kronor från sin dotter. Nu åtalas mamman för grov trolöshet mot huvudman och riskerar upp till sex års fängelse, skriver Länstidningen i Östersund..

Expressen - 14 feb 15 kl. 14:25

Ingemarsdotters ilska: "Ska sparka på något"

ÖSTERSUND/STOCKHOLM. Ida Ingemarsdotter var på väg mot en semifinalplats i sprinten i Östersund. Då föll svenskan - och slutade fyra i kvartsfinalen.

ÖstersundsPosten - 28 feb 15 kl. 15:59

"Vi har hittat en defensiv identitet"

I en slarvig och misstagsfylld match (totalt 54 turnovers) var ändå Östersund klart bäst. Laget vann första perioden med 16–5, men kunde lilka gärna ha haft en 20-poängsledning om man varit mer noggrann..

Västerbottens Folkblad - 20 timmar sedan

Styr inte om trafiken, SJ

SJ har gett signaler om att lägga om snabbtågstrafiken runt Sundsvall. Det kan få förödande konsekvenser för den resterande tågtrafiken i norr, skriver norrländska politiker. I arbetet med tågplan 2016 har SJ signalerat förändringar i snabbtågstrafiken runt Sundsvall som skulle ha stora negativa effekter på Norrtågs regionaltågstrafik.

ÖstersundsPosten - 26 feb 15 kl. 11:47

För många unga far illa

De som bor och vistas i Östersund ska känna att det är en kommun med socialt ansvar för alla individer..

DN - 14 feb 15 kl. 13:10

Emil Jönsson skadad i Östersund

I kvartsfinalen av världscupsprinten i Östersund föll det svenska VM-hoppet Emil Jönsson ihop i en uppförsbacke och blev liggande. ”Det kan handla om en lårmuskelbristning”, säger SVT-experten Anders Blomquist..

Expressen - 27 feb 15 kl. 08:34

Melodifestivalens pris en väl dold hemlighet

Melodifestivalen är SVT:s största nöjessatsning. Men tystnaden kring vad arrangemanget kostar är kompakt. Björn Barr åkte till delfinalen i Östersund och sökte svar på vad hans licenspengar används till..

ÖstersundsPosten - 26 feb 15 kl. 07:53

Ny kommunchef i Ragunda

Tommy Lundqvist har tidigare bland annat varit lärare i Östersund och rektor i Stugun innan han vid förra årsskiftet blev rektor och ansvarig för förskoleverksamheten i Bispgården..

ÖstersundsPosten - 27 feb 15 kl. 10:15

Se hur ÖIK sänkte Huddinge

Vi sände torsdagsmatchen i ishockeyns play off 2 mellan Östersunds IK och Huddinge från Östersund Arena. ÖIK fick en tung start, men vände sedan med fem raka mål och vann 5–2..

ÖstersundsPosten - 27 feb 15 kl. 13:43

Polisen jagar misstänkt rånare i Torvalla

Enligt uppgifter från polisen var det en man i 30-årsåldern som hade stannat med sin bil vid Fjällängsskolan i nedre Torvalla i Östersund när bildörren plötsligt slets upp. Mannen kände sig hotad och lämnade över 20 kronor till en man i 20-25-årsåldern..

SVT - 13 feb 15 kl. 14:20

Kritik mot sprintbanorna i Östersund

I helgen körs världscupen i Östersund. Sprintbanorna får nu hård kritik av de svenska landslagsåkarna. ”Det kommer bli mycket strul”, säger Calle Halfvarsson till Expressen..

Expressen - 15 feb 15 kl. 09:31

Beskedet: Ingen Haag - ingen Richardsson

ÖSTERSUND. Två av de svenska VM-stjärnorna har strukit sig från dagens världscuplopp i Östersund. Vare sig Anna Haag eller Daniel Richardsson kommer till start..

ÖstersundsPosten - 25 feb 15 kl. 07:49

Polisen tog bilnycklar två gånger

Polisen skriver på sin hemsida att de stoppade en bil klockan 22.22 i centrala Östersund. Föraren ska ha uppvisat tecken på drogpåverkan och togs därför med för provtagning och förhör..

ÖstersundsPosten - 28 feb 15 kl. 03:59

Knivman gripen i centrala Östersund

Polis larmas och påträffar mannen på Stjärntorget där han grips vid 20.45-tiden under fredagskvällen. En kniv hittas i samband med visitation av mannen som är onykter och kommer att få sova ruset av sig innan han kan höras.

ÖstersundsPosten - 18 feb 15 kl. 13:10

Fängelse efter den fräcka skoterstölden på Arctic Cat Cup

Helgen 17-18 januari arrangerades skotertävlingen Arctic Cat Cup utanför Östersund. En av de tävlande fick sin pickup, med två skotrar på, stulen under tävlingarna på söndagen. Det var dock inte den första skoterstölden under helgen.

ÖstersundsPosten - 26 feb 15 kl. 20:43

Se årets först jetski-åk på Storsjön

I onsdags körde Carl Svedberg jetski mellan Frösöbron och gångbron i Östersund. Han tog personligt rekord i säsongspremiär på vatten..Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.