Landskrona+Simsällskap

Saturday, 01 August, 15:50

Nyheter om Landskrona+Simsällskap

Sortering: Relevans | Senaste
Helsingborgs Dagblad - 16 jul 15 kl. 14:02

Stora framgångar för Landskrona Simsällskap på NUM

Emil Hassling-00 och Hampus Svensson-99 simmade med stor framgång vid Nordiska ungdomsmästerskapen (NUM) i Jönköping den gångna helgen. Totalt simmade killarna, som båda gjorde sin debut i landslaget, hem åtta medaljer till LS och Sverige. Emil, som simmade i konkurrens med ett år äldre killar, tog tre individuella silver och satte lika många klubbrekord för LS under tävlingarna.

Expressen - Igår: 06:16

Ny kolonibrand sätter skräck i stugidyllen

Under våren satte en okänd pyroman skräck i kolonistugeägare i Landskrona. Flera stugor brann ner till grunden. Men trots en intensiv polisinsats kunde ingen fällas för brotten och nu är utredningen nedlagd.

Helsingborgs Dagblad - I förrgår: 04:00

Peppar med handfasta tips enligt eget huvud

En streetsmart kille som kräks på ordet "coaching". Men det är just det han gör, coachar, främst långtidsarbetslösa, med sin egen metod: "streetcoaching". Möt Anders "Asse" Jakobsson, entreprenör, fyrabarnsfar, verksamhetschef för Landskrona Bois Startelvan och mannen bakom "Tomten bor i Landskrona"..

Expressen - 24 jul 15 kl. 21:58

Pojke påkörd av bil i Landskrona

En pojke har blivit påkörd i centrala Landskrona. Polis och ambulans finns just nu på olycksplatsen. – Pojkens skador beskrivs inledningsvis som lindriga, säger Calle Persson, informatör vid polisens ledningscentral region syd..

Helsingborgs Dagblad - Igår: 10:50

Fotgängare påkörd i Landskrona

En person har blivit påkörd av en mopedist..

Helsingborgs Dagblad - 28 jul 15 kl. 12:11

Riktade laser mot polis

landskrona En minderårig tonårsflicka är polisanmäld för grov misshandel och brott mot strålskyddslagen efter att ha riktat en laserpekare i ansiktet på en polis. Flickan ska även ha försökte sikta på en annan polis och ytterligare en person, som befann sig på gatan utanför den bostad där flickan uppehöll sig, och hon är därför även anmäld för två fall av försök till grov misshandel. Händelsen utspelades i centrala Landskrona strax efter kl 02 natten mellan söndag och måndag.

Helsingborgs Dagblad - 05 jul 15 kl. 15:40

Landskrona Simsällskap sexa i medaljstriden på Sum-Sim

LS hade en mycket lyckad vecka på Sum-Sim (Svenska Ungdomsmästerskapen i simning) i Trollhättan. Det blev totalt sju medaljer, varav fyra guld, två silver och ett brons.Killarnas lagkappslag lyckades hantera favorittrycket och upprepade förra årets seger i lagkappen på 4x100 medley.

Helsingborgs Dagblad - I förrgår: 14:46

Flera fall av misshandel vid lägenhetsbråk

Ett flertal män i 20-årsåldern orsakade larm om lägenhetsbråk i centrala Landskrona vid 16-tiden på onsdagen..

Expressen - I förrgår: 23:55

Kolonistuga brann – kan vara anlagd

En kolonistuga i Landskrona eldhärjades på onsdagskvällen. – Den var totalt övertänd, säger polisens presstalesman Stephan Söderholm..

Helsingborgs Dagblad - 28 jul 15 kl. 09:31

Bridgeresultat Bk 43

RESULTAT Landskrona BK 43 27 juli 2015 Medel 312 1. Ann-Marie Johansson - Gösta Olsson 388 2. Jan Magnusson – L B Owe 378 3.

Sydsvenskan - 18 timmar sedan

Han bidrar till förbättring av karnevalen

Marcus Nemer var volontär under Landskrona karnevalen. En av hans uppgifter var att se hur karnevalen kunde bli bättre för personen med funktionshinder..

Helsingborgs Dagblad - 27 jul 15 kl. 16:34

Strandtång hämtas från Ven

Tång som rensats upp från stränder på Ven transporteras med lastbil och båt över till Landskrona där tången landas på en annan strandremsa..

Helsingborgs Dagblad - Igår: 19:59

Se Landskronapolisen göra succé på skateboarden

Skejttävlingen i Landskrona hade precis avslutats när parken gästades av en ovanlig åkare.

.

Sydsvenskan - Igår: 19:59

Se Landskronapolisen göra succé på skateboarden

Skejttävlingen i Landskrona hade precis avslutats när parken gästades av en ovanlig åkare.

.

Helsingborgs Dagblad - I förrgår: 16:13

Fler bidragsberoendehushåll i Landskrona

Kommunalrådets målsättning är att få ner bidragsberoendet i kommunen. Men antalet socialbidragstagare ökar i stället. Det beror enligt socialförvaltningen på att fler i asylprocessen bosätter sig i kommunen..

ÖstersundsPosten - 27 jul 15 kl. 14:24

Ytterhogdal säljer och värvar nytt

Hopson reser under måndagen till Landskrona för att genomgå en läkarundersökning och därefter skriva på ett kontrakt..

Helsingborgs Dagblad - 26 jul 15 kl. 04:00

60-årsjubileum för 1955 års studenter

Det har varit 60-årsjubileum för 1955 års studenter vid Landskrona Högre Allmänna LäroverkNio klasskamrater från 1955 års studenter vid Landskrona Högre Allmänna Läroverk kom samman till lunch i Borstahusen, nu något äldre men fortfarande ungdomliga klasskamrater med en rad olika karriärer: ingenjörer, EU-parlamentsmedlem, läkare, entreprenörer etcetera.På bilden, från vänster: Lars-Erik Perngard, Nils-Eric NES Svensson, Ulla Persson-Svensson, Ingrid Ottosson-Ganrot, Inger Mellin, Bengt Andersson, Berit Olsson-Witting och Karin Nilsson-Falkme. Sittande: Bo Larmark..

Helsingborgs Dagblad - 24 jul 15 kl. 21:47

Person påkörd i Landskrona

Larm från centrala stan..

Helsingborgs Dagblad - 19 jul 15 kl. 16:55

SM-silver till Landskrona

Landskrona Varpaklubbs herrlag tog silver när SM avgjordes i Eksta på Gotland. Skåningarna gav hemmalaget Gotlands Bara en rejäl match i finalen, men föll till sist med 11–12, 12–9, 9–12. Laget består av Tim Andersson, Daniel Löfqvist och Calle Paulin.

Helsingborgs Dagblad - 21 timmar sedan

Perssons jackpot i LA

Landskrona-bowlaren Ann-Charlotte Persson gjorde succé i Special Olympics och erhöll ett brons, ett silver, ett "halvt" guld (i en sponsortävling) och ett "riktigt" guld.
– När hon märkte att guldmedaljen i sponsortävlingen bara var guldfärgad på ena sidan sa hon: Nu vill jag ha en riktig guldmedalj, berättar Ing-Marie Billgren, huvudtränare för det svenska dambowlingslandslaget..

Helsingborgs Dagblad - 28 jul 15 kl. 15:33

BoIS nära att värva engelsman

Landskrona BoIS är på väg att vässa truppen inför höstsäsongen.
Den engelske mittfältaren Dale Hopson är nära division 1-klubben..

Helsingborgs Dagblad - 17 jul 15 kl. 09:52

Visning av tjeckiskt fotografi

På lördag 18 juli, kl 14, ordnas den första guidade visningen av fotoutställningen View Czech Republic som i sommar visas på Landskrona museum..

Helsingborgs Dagblad - 21 timmar sedan

Challengetouren inom räckhåll för Blom

Eric Blom, Landskrona GK, slutade tvåa i Made in Denmark Qualifier och kvalificerade sig därmed för Europatourtävlingen Made in Denmark som äger rum i mitten av augusti. Blom var en hårsmån från att ta hem segern, men fick efter särspel se sig besegrad av finnen Tapio Pulkkanen. Svensken ligger för tillfället trea på den nordiska rankinglistan.

Expressen - 28 jul 15 kl. 11:32

Brand rasar i villa – startade i en bastu

En brand har utbrutit i en bastu i en villa i Dösjebro utanför Landskrona. Räddningstjänst på plats arbetar nu med att begränsa spridningen. – Vi vet att det är mycket rök som spridit sig, säger Mattis Sköld, inre befäl på räddningstjänst Syd..

Helsingborgs Dagblad - 27 jul 15 kl. 10:31

Känd hörna får ny butik

Nu börjar ett nytt kapitel för hörnlokalen vid Rådhustorget, mitt emot bokhandeln och under Landskrona Postens redaktion..

Helsingborgs Dagblad - I förrgår: 23:08

Kolonistuga brinner på Kopparhögarna

En kolonistuga på Kopparhögarna i Landskrona brinner. Räddningstjänsten är på plats och fokuserar på att förhindra att elden sprider sig. — Stugan är helt övertänd så vi kommer inte att försöka släcka den, säger Kenneth Eriksson, inre befäl på räddningstjänsten i nordvästskåne.

Helsingborgs Dagblad - Igår: 14:45

Andreas Dahl till Kågeröd

Division 4-klubben Kågeröd har landat ett tungt nyförvärv. Den tidigare HIF-mittfältaren Andreas Dahl ansluter till klubben inför höstsäsongen, skriver Alltid fullsatt. Dahl spelade i Superettan med Landskrona BoIS så sent som i fjol men nu tar det tidigare danskproffset ett par kliv ner i seriesystemet.

Helsingborgs Dagblad - 28 jul 15 kl. 12:08

Flera mobilstölder under karnevalen

Landskrona Polisen bedömde Landskronakarnevalen som lugn och sansad. Nu har dock ett flertal anmälningar av främst mobilstölder, men även rån och misshandel under karnevalen kommit in. På Rådhustorget och i Teaterparken har fingerfärdiga mobiltjuvar opererat.

Helsingborgs Dagblad - 27 jul 15 kl. 10:49

Fler nekas rätt till boende

Allt större andel äldre nekas särskilt boende i Landskrona. Enligt kommunen för att hemvården blivit bättre..

Helsingborgs Dagblad - 29 jul 15 kl. 15:36

Berisha förstärker Hittarp

Hittarp förstärker sin offensiv inför höstsäsongen i division tre. Forwardslöftet Adonis Berisha ansluter från Landskrona BoIS.– En stor talang och en otroligt bra avslutare.

Expressen - 26 jul 15 kl. 08:08

Slutsimmat för de vilda sköldpaddorna

Nu ska sköldpaddorna i Sankt Olovs sjö i Landskrona bort. Det har länsstyrelsen bestämt, skriver Helsingborgs Dagblad. – De tål inte kyla och hittar inte mat året runt, säger Lena Järkelid på länsstyrelsen..

Expressen - 26 jul 15 kl. 08:08

Det är slutsimmat för vilda sköldpaddorna

Nu ska sköldpaddorna i Sankt Olovs sjö i Landskrona bort. Det har länsstyrelsen bestämt, skriver Helsingborgs Dagblad. – De tål inte kyla och hittar inte mat året runt, säger Lena Järkelid på länsstyrelsen..

Expressen - 25 jul 15 kl. 21:47

Unikt basejump från stadens vattentorn

En unik händelse inträffade vid lunchtid på lördagen i Landskrona. Mitt under Landskronakarnevalen genomfördes ett lagligt basejump från stadens vattentorn. – Det var en väldigt speciell känsla, säger Micke Nordqvist, 51, som var en av de två hopparna..

Helsingborgs Dagblad - 23 jul 15 kl. 08:44

Bridgeresultat BK 43

Resultat Landskrona BK 43 20 juli 2015 1. Kjell Maesel - Hanne Qvist 414 2. Bengt Widén - Uno Borg 394 3.

Helsingborgs Dagblad - 15 jul 15 kl. 04:00

En eloge till Landskrona stad

Jag och min man besökte Konsthallen i Landskrona denna eftermiddag, fredag. Det var den jurybedömda textilutställningen som lockade oss dit. Då vi kom fram var det fri parkering och fri entré.

Helsingborgs Dagblad - 01 jul 15 kl. 09:58

Landskrona Simsällskap sexa i medaljstriden på Sum-Sim

LS hade en mycket lyckad vecka på Sum-Sim (Svenska Ungdomsmästerskapen i simning) i Trollhättan. Det blev totalt sju medaljer, varav fyra guld, två silver och ett brons.Killarnas lagkappslag lyckades hantera favorittrycket och upprepade förra årets seger i lagkappen på 4x100 medley.

Helsingborgs Dagblad - 13 jul 15 kl. 08:42

Landskrona GKs elitjunior klara för JSM kval 2

Under perfekta förhållanden, på ett Falsterbo GK i fantastiskt skick, summeras Landskrona GKs duktiga juniorer in på andra plats efter Barsebäck GCC. Efter sista omgången i Juniorserien Palmer Division står det klart att laget är klart för vidare avancemang till JSM kval 2 på Nyköpings GK 15-16 augusti. Vann serien gjorde Barsebäck (1176 slag), tätt följt av Landskrona (1199), Trummenäs (1225) och Sjöbo (1249) vilka alla nu är klara för matchspel mot 3 andra lag, där de två bästa lagen går vidare till JSM-slutspel på Öijareds GK i september.

Helsingborgs Dagblad - 12 jul 15 kl. 01:00

"Att Region Skåne har uteslutit Landskrona är olyckligt."

En järnvägstunnel mellan Landskrona och Köpenhamn är bra för Europa, Norden och Öresundsregionen, skriver tre företrädare för Landskronas politiska ledning..

Helsingborgs Dagblad - 23 jul 15 kl. 16:04

Matmöten med fjärran

Doften av langos har lägrat sig över centrala Landskrona. Även om den ungerska maträtten doftmässigt dominerar så finns annat som lockar till en mat- eller fikastund under karnevalen..

Sydsvenskan - 12 jul 15 kl. 01:00

"Att Region Skåne har uteslutit Landskrona är olyckligt."

En järnvägstunnel mellan Landskrona och Köpenhamn är bra för Europa, Norden och Öresundsregionen, skriver tre företrädare för Landskronas politiska ledning..

Helsingborgs Dagblad - I förrgår: 12:51

Linjen tillbaka i ettan

Bangolfklubben linjen från Landskrona är tillbaka i division efter dramatisk avslutning. Linjen åkte till sista serieomgången i delad ledning med Kalmar.Linjen mötte hemmalaget Asarum första matchen.

Sydsvenskan - Igår: 11:36

Shopping och fotbollscuplockar turister till Skåne

Västra Skåne är för tillfället ett mycket populärt resemål. Hotellen i Helsingborg är helt fullbokade och det finns inte många bokningsbara rum i Malmö. Även Lund märker en stor ökning av turister.

Helsingborgs Dagblad - Igår: 11:36

Shopping och fotbollscuplockar turister till Skåne

Västra Skåne är för tillfället ett mycket populärt resemål. Hotellen i Helsingborg är helt fullbokade och det finns inte många bokningsbara rum i Malmö. Även Lund märker en stor ökning av turister.

Helsingborgs Dagblad - 09 jul 15 kl. 11:55

Anhållna för mordförsök

Två män från Landskrona har anhållits som misstänkta för mordförsök i samband med skottlossning på Ödmanssonsgatan i Landskrona..

Helsingborgs Dagblad - 22 jul 15 kl. 04:00

Blåsta på sina stålar

När Häljarps SK:s F16-lag vann eldsjälspris för att ha samlat in pengar för cancerforskning gick Landskrona stad ut och lovade laget pengar för "deras insats". Sedan dess har de inte hört av kommunen..Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.