Lars+Kruse

Thursday, 31 July, 01:16

Nyheter om Lars+Kruse

Sortering: Relevans | Senaste
Sydsvenskan - 24 jul 14 kl. 05:30

Lars-Olof Olsson

Säkerhetshandläggare Lars-Olof Olsson, Arlöv, har avlidit i en ålder av 58 år. Han sörjs närmast av hustrun Anna-Lena.Lars-Olof Olsson, vår högt värderade kollega, lämnade oss hastigt den 7 juli.

Sydsvenskan - Igår: 05:30

Lars I Nilsson hoppas på seger i Hugo Åbergs

– Jag tror att det skulle bli myrornas krig där uppe.
Lars I Nilsson pekar på sitt huvud, försöker förklara hur det kan tänkas bli om hans Truculent skulle vinna Åbergs ikväll..

Magazin24 - Igår: 08:55

Ridskolan Strömsholm utökar sin lärarpersonal

Antalet lärare och elever växer i takt med en utveckling av utbildningar på Ridskolan Strömsholm. Ridskolan anställer fler lärare och satsar på skolhälsovård. Detta på grund av att de tar över Ridsportsgymnasiet i Hallstahammars kommun och utbildningar med fullsatta klasser ökar.

Nya Wermlands Tidningen - 21 jul 14 kl. 06:00

Poolen var strömförande

För några månader sedan köpte Lars och Ann-Catrine Nilsson en utomhuspool från Rusta. Paret hade varit iväg på semester, och när de kom hem satte Lars i gång poolen och lade i en flottör med klor. Då fick han en stöt..

BT - I förrgår: 20:12

Högtryck i dubbel bemärkelse

Det långvariga högtrycket gör att många söker sig till utomhusbassängen på Alidebergsbadet. – Vi har haft några toppnoteringar med över tusen besökare per dag, säger Lars-Ove Berglund. Det är ett rejält lyft jämfört med en ordinär sommardag då det brukar handlar om ett par hundra besökare.

Dalarnas tidningar - 2 timmar sedan

Den nya kollektivtrafiken

– Det är första gången på 30 år vi gör en sådan här stor förändring. Det är med viss spänning vi närmar oss datumet, säger Lars Grahn, informationsansvarig på Dalatrafik..

Expressen - 25 jul 14 kl. 08:51

"Fantastiskt - kunde inte ha blivit bättre..."

Lottningen till Hugo Åbergs Memorial gjorde ett intressant lopp, ännu mer intressant. Den som drog vinstlotten var Lars I Nilsson, vars Truculent får starta från innerspåret bakom bilen.
- Det var fantastiskt.

Västerbottens Folkblad - Igår: 23:00

[PLUS] Lerstenen: Inte rimligt att muséet är kvar

Lerstenen har inga omedelbara planer att bygga på museiområdet, enligt vd Lars Sällström. - Men....

Nerikes Allehanda - Igår: 11:44

Lars Kristerz och Linda Bengtzing på Gropafesten

Gropafesten är här igen, som traditionen bjuder sedan 1931..

BT - 27 jul 14 kl. 19:56

Skogsbränder härjar i Norrland

Ett stort antal skogsbränder härjar på flera platser runt om i Norrland. I Örnsköldsvik har helikopter kallats in för att vattenbomba. Under söndagen har det kommit in minst ett 20-tal rapporter om bränder i Norrbotten, Västerbotten och Västernorrland.

Dalarnas tidningar - 13 timmar sedan

Våt omstart i endurons VM-serie

Lars Löfgren har så här långt gjort succé i VM-serien för juniorer. För varje deltävling har han ökat poängskörden och senast i Enköping blev det 22 poäng..

DalaDemokraten - 8 timmar sedan

Ny organisation innebär inte fler poliser

– Man står inte på barrikaderna utan väntar lugnt, detta har varit på gång så länge, säger Lars Erik Halvarsson från Polisförbundet i Dalarna..

UNT - I förrgår: 00:00

Islamism som hotar Sverige

Sverige måste jobba aktivt för att skydda sig mot våldsbejakande islamism..

NSD - 26 jul 14 kl. 19:51

"Oavgjort var rättvist"

Assi låg under med 1-2 och 2-3 men Lars Juntti räddade en poäng med sitt vackra kvitteringsmål mot Gällivare/Malmberget..

SR - 19 timmar sedan

Vanligare med uppgörelser mellan kriminella gäng

Gängrelaterad kriminalitet misstänks ligga bakom den uppgörelse i Skäggetorp utanför Linköping där en 19-åring sköts till döds i måndags natt. Kriminella gäng är något som märkts allt mer i Sverige, det säger Lars Öjelind, biträdande chef för underrättelsesektionen på Rikskriminalpolisen..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Lagerbäck: "Elfsborg får bära favoritskapet"

Lars Lagerbäck är som bekant förbundskapten för Island. Han kommer att vara på plats på Borås Arena under torsdagen då Elfsborg möter FH Hafnarfjördar frå just Island.– Isländsk klubbfotboll går framåt hela tiden men Elfsborg får bära favoritskapet, säger han till BT.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Lövenback till Teg

Backen Oscar Molin är klar för Tegs SK kommande säsong. 28-åringen kommer närmast från fyra säsonger i Björklöven. I allsvenskan förra säsongen hade Molin sparsamt med speltid och efter säsongen valde Björklöven att inte förlänga kontraktet.

SmålandsPosten - 25 jul 14 kl. 06:17

Lars Nexe ger svar på tal

Misstankarna stärks om att kommunal egendom förskingras. Det menar förre projektledaren på Linnéanläggningen.
Nu närmar sig fastighetsaffären ett avgörande i förvaltningsrätten.

DI - Igår: 08:58

Lidds lockar gräddan

Läkemedelsbolaget Lidds nyligen genomförda nyemission tecknades av bland annat Systemairs vd Gerald Engström, Elektas storägare och styrelseordförande Larry Leksell, Active Biotechs styrelseledamot Peter Thelin samt Recipharms grundarduo Lars Backsell och Thomas Eldered..

Skånskan - I förrgår: 09:37

Heltäckande bild av konstnär och verk


Nyss fyllda 81 har Lars Englund i mer än ett halvsekel hållit sig i framkanten på den svenska konstscenen..

Nya Wermlands Tidningen - I förrgår: 06:00

Tågab vill köra Stockholmståg

Tågab hoppas att få köra ett Stockholmståg nästa höst. – Tyvärr kände vi inte till konsekvenserna av SJ:s snabbtågssatsning förrän ansökningarna till nästa tågplan blev offentliga. Då var det formellt för sent att söka nya fasta tåglägen, men vi lämnade in en tilläggsansökan, säger vd:n Lars Yngström..

Skånskan - Igår: 14:15

Varför valde du att engagera dig, Anthony Jansson?


– För mig handlar det mycket om rasism. Jag har känt Lars Lundberg sedan jag var liten, och när han frågade om jag inte skulle engagera mig tänkte jag ”varför inte?!”.

Sydsvenskan - Igår: 09:22

Vinner talangen trillar tränarens tårar

– Jag tror att det skulle bli myrornas krig där uppe.
Lars I Nilsson pekar på sitt huvud, försöker förklara hur det kan tänkas bli om hans Truculent skulle vinna Åbergs ikväll..

DN - 20 jul 14 kl. 08:28

Lärare blev anklagad för sexuella övergrepp

Specialläraren Lars blev anklagad för sexuella övergrepp. En elev påstods ha berättat om dem under så kallad Faciliterad kommunikation (FC). Förundersökningen lades ned, men Lars kände sig tvingad av skolledningen att lämna sitt jobb.

Helsingborgs Dagblad - I förrgår: 09:29

Många kungligheter i Hustofta!

Har Prins Gustav Adolf varit i Hustofta? Går det gruvgångar under Hustoftagården? Det var två frågor som författaren och militärhistorikern Lars Dahlbom skulle besvara när Hustoftagården avslutade sin föreläsningsserie..

Sydsvenskan - Igår: 05:30

Vinner talangen trillar tränarens tårar

– Jag tror att det skulle bli myrornas krig där uppe.
Lars I Nilsson pekar på sitt huvud, försöker förklara hur det kan tänkas bli om hans Truculent skulle vinna Åbergs ikväll..

Expressen - 13 timmar sedan

Lagerbäcks isländska varning till Elfsborg

I morgon möter Elfsborg FH Hafnarfjördur i Europa League-kvalet. Då finns Islands förbundskapten Lars Lagerbäck på Borås arenas läktare. – Isländsk klubbfotboll går framåt hela tiden, men Elfsborg får bära favoritskapet, säger Lagerbäck till Borås Tidning..

Expressen - Igår: 08:45

"Hästen har varit nere på nio och rest sig"

För ett och ett halvt år sedan såg Truculents karriär ut att vara över. I kväll är hemmahoppet redo att slåss om segern i Hugo Åberg Memorial. - Det är något speciellt med den här hästen.

Kristianstadsbladet - Igår: 09:32

27-årig trotjänare jobbar hårt i sommar

Foto: Lasse Ottosson
I 26 år har Karna varit Ivös länk till världen. I sommar är det många som åker de sju minuterna över till Ivö.
Trafikverkets väg 2074 går mellan Barum och Ivö.

Kristianstadsbladet - 14 timmar sedan

Kabanov lämnar Modo för Skellefteå


Den ryske ishockeyforwarden Kirill Kabanov, 22, är klar för regerande SHL-mästarlaget Skellefteå. Kabanov kommer senast från spel i ligakonkurrenten Modo, som han varit utlånad till från Stockton Thunder i nordamerikanska ECHL."Kabanov är en ung kille som håller på att utvecklas.

Trelleborgs Allehanda - 14 timmar sedan

Kabanov lämnar Modo för Skellefteå


Den ryske ishockeyforwarden Kirill Kabanov, 22, är klar för regerande SHL-mästarlaget Skellefteå. Kabanov kommer senast från spel i ligakonkurrenten Modo, som han varit utlånad till från Stockton Thunder i nordamerikanska ECHL."Kabanov är en ung kille som håller på att utvecklas.

Dalarnas tidningar - Igår: 07:32

En ovanligt driftig vinnare

Sedan ungefär sju år tillbaka har Lars-Åke Björklund varit involverad med renoveringen av Proselinsgården i Bjursås. Numera är det ridklubben som disponerar gården och hyr ut till olika ändamål och får på det viset in pengar till klubben. Ridklubben har han varit aktiv inom de senaste 20 åren och varit med och varit drivande i klubbens utveckling..

Expressen - 27 jul 14 kl. 13:58

Forskare: Troligen Isis bakom terrorhotet

Troligast är det islamistgruppen IS som står bakom hotet mot norsk säkerhet. Det menar forskaren Lars Gule..

Expressen - Igår: 22:46

Två personer förda till sjukhus efter krasch

Sju personer var inblandade i en trafikolycka i Göteborg på tisdagskvällen. Två personbilar körde in i varandra och räddningstjänsten fick leda om trafiken. – Två personer är avförda till sjukhus med smärtor i rygg och nacke, säger Lars Tunefjord, biträdande vakthavande befäl vid polisen i Göteborg..

BT - 25 jul 14 kl. 08:23

"Det är den största jag sett"

I april petade Inga-Britta Lindberg ner en vanlig matpotatis i jorden. Nu har den växt till en jätteplanta vars storlek potatisexperten Lars Elofson inte kan påminna sig om att han någonsin har sett. 92-åriga Inga-Britta Lindberg tillbringar en stor del av sin tid i trädgården och i våras planterade hon en liten matpotatis i en kruka, mest för skojs skull.

ÖstersundsPosten - I förrgår: 10:19

Forskare vill utreda terrorhotet

Den norske islamistforskaren Lars Gule vill se en utredning om myndigheternas öppenhet om det misstänkta terrorhotet mot Norge är nödvändig. Gule själv menar att öppenheten har varit riktig, eftersom en höjd polisberedskap på Gardermoens flygplats hade lett till spekulationer..

DalaDemokraten - I förrgår: 10:19

Forskare vill utreda terrorhotet

Den norske islamistforskaren Lars Gule vill se en utredning om myndigheternas öppenhet om det misstänkta terrorhotet mot Norge är nödvändig. Gule själv menar att öppenheten har varit riktig, eftersom en höjd polisberedskap på Gardermoens flygplats hade lett till spekulationer..

SvD - I förrgår: 10:19

Forskare vill utreda terrorhotet

Den norske islamistforskaren Lars Gule vill se en utredning om myndigheternas öppenhet om det misstänkta terrorhotet mot Norge är nödvändig. Gule själv menar att öppenheten har varit riktig, eftersom en höjd polisberedskap på Gardermoens flygplats hade lett till spekulationer..

Expressen - Igår: 11:54

Larmet kan ha fått terroristerna att vända

1973 gick norsk polis ut och varnade inför ett terrorhot - det fick den palestinska terrorgruppen att lämna landet utan någon attack. – Varningen till allmänheten kan ha fått dem att vända den här gången också, eller att de bara skjutit fram attacken, säger Lars Gule, extremism- och islamistforskare till Expressen.se..

Barometern - 25 jul 14 kl. 06:23

Strokedrabbad fick inte vara med på fest

En strokedrabbad man missade i helgen stroke­föreningens sommarfest i Dragskär. Föreningen och mannens gode man skyller på KLT. Gode mannen, Lena Koltsson, hade i god tid vänt sig till KLT för att beställa mannens färdtjänstresa från Högsby till Dragskär.

YA - 3 timmar sedan

Strömavbrott drabbar hushåll och tåg


Under onsdagskvällen var runt 2000 av Eons kunder i Ystads kommun strömlösa. Köpingebro och Nybrostrand drabbades värst. Vid 21-tiden var fortfarande cirka 1600 hushåll i kommunen utan ström och Eon beräknar att felet ska vara avhjälpt senast vid midnatt.

Nya Wermlands Tidningen - 27 jul 14 kl. 09:00

Cyklade genom hela Sverige och besteg Kebnekaise

Alla kan nog hålla med om att sträckan mellan Smygehuk, Skånes sydligaste punkt, och Kebnekaises topp är lång. Att dessutom göra resan till cykel låter nästan ännu längre. Men precis denna färd gjorde Lars-Erik Larsson från Knutsbol och blev dessutom första svensk att göra det..

GöteborgsPosten - 26 jul 14 kl. 15:20

Beväpnad polis mötte svenskar i norskt färjeläge

Beväpnad polis. Och betydligt mer bevakning än vanligt. Men Lars och Jakob Nilsson kom förbi gränskontrollen utan att visa id-handlingar..

ÖstersundsPosten - I förrgår: 22:43

Olsmässfirandet kom av sig

– Vi hade ungefär 150 inlösta på lördagskvällen, berättar hembygdsföreningens ordförande Lars-Olof Mattsson som hade hoppats på betydligt fler till dansen och scenprogrammet med bland andra PA Lindgren och Åsa Arvidsson. Men skyfallet på kvällen i kombination med branden på lördagsmorgonen, där en ung kvinna befaras ha omkommit, skapade en tryckt stämning i hela Sveg..Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.