Lars+Kruse

Tuesday, 23 September, 12:18

Nyheter om Lars+Kruse

Sortering: Relevans | Senaste
Nya Wermlands Tidningen - 20 sep 14 kl. 06:00

Lars Anderssons nästa en deckare i Karlstadsmiljö

– Det här blir mitt bidrag till det svenska deckarundret. Efter 40 år som författare, kommer Lars Andersson i vår med sin första, och troligen sista, kriminalroman..

Expressen - 20 timmar sedan

Blev blåst på vinsten – nu fryser de pengarna

Lars Bergström, 47, och hans kompisar var säkra på att de blivit blåsta på vinsten 142 000 kronor. Lars hade lånat ett spelkort och fått spelkvittot. Därför ville Svenska spel betala ut vinsten till mannen som ägde spelkortet.

Dagens Media - 17 sep 14 kl. 15:53

Lars Alkner lämnar Hallpressen

Lars Alkner, chef för Hallpressens redaktionella verksamhet, har sagt upp sig, kan Dagens Media berätta..

Västerbottens Folkblad - 19 sep 14 kl. 23:23

”Gråsparvarna” har inte fått mer av M

Replik till Lars-Arne Staxäng (M), i Folkbladet den 18 september. I en debattartikel rubricerad ”Bra pension förutsätter jobb” går den moderate riksdagsmannen Lars-Arne Staxäng till försvar av ”Jobbskatteavdragen”. Han hävdar att de som vunnit på avdragen är de som inte fått några avdrag.

Dagens Media - 13 sep 14 kl. 08:04

Lars Ohly: "Jag är den bästa kulturminister Sverige aldrig haft"

Han pekas ut som en möjlig kulturminister i en rödgrön regering. Själv ser Lars Ohly uppdraget som ett "drömjobb", men tror att alltför många omständigheter måste klaffa för att han ska efterträda Lena Adelsohn Liljeroth..

Affärsvärlden - 12 sep 14 kl. 08:00

Lars Nyberg kan få böta för gamla synder

Telia Soneras före detta vd Lars Nyberg riskerar inte bara att stämmas av bolaget för de omstridda affärer som ägde rum under hans tid som vd 2013, utan kan även krävas på skadestånd för händelser fem år bakåt i tiden..

BT - 19 sep 14 kl. 15:45

Nya turer i upphandling: "Handlar om överlevnad"

Upphandlingen av lokaltrafiken överklagas igen. – Det handlar om Borås lokaltrafiks överlevnad, säger bolagets vd Lars Holmqvist. BL förlorade upphandlingen till Nobina, men överklagade och fick rätt i Förvaltningsdomstolen.

BT - 19 sep 14 kl. 15:45

Nya turer i upphandlingen

Upphandlingen av lokaltrafiken i Borås överklagas på nytt. – Det handlar om Borås lokaltrafiks överlevnad, säger bolagets vd Lars Holmqvist. BL förlorade upphandlingen till Nobina, men överklagade och fick rätt i Förvaltningsdomstolen.

Expressen - 18 sep 14 kl. 08:56

HD:s läsare drabbas hårt av köpet: "Tajt"

MALMÖ. Sydsvenskans köp av Helsingborgs Dagblad skapar problem för tidningen att få med sena nyheter. Chefredaktören Lars Johansson på Helsingborgs Dagblad förnekar att tidningens prenumeranter riskerar att missa viktiga händelser.

Expressen - 11 sep 14 kl. 14:43

Lars, 47: Jag blev blåst på storvinsten

Lars Bergström, 47, skulle lämna in tipset, men hade glömt både spelkortet och körkortet. Han frågade en kille i kön i spelbutiken om han fick låna hans spelkort. Det blev 142 474 kronor i vinst.

Expressen - 11 sep 14 kl. 14:43

Lars, 47: Jag blev blåst på storvinsten

Lars Bergström, 47, skulle lämna in tipset, men hade glömt både spelkortet och körkortet. Han frågade en kille i kön i spelbutiken om han fick låna hans spelkort. Det blev 142 474 kronor i vinst.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Ooms gör långfilm i Landskrona

Amanda Ooms, Lars-Erik Berenett, Nic Schröder och en hund. Det är några av ingredienserna i Csaba Bene Perlenbergs kommande film..

Sydsvenskan - 19 sep 14 kl. 05:30

Plötsligt slut på deras uppdragDeras uppgift tog tvärt slut i går

Beskedet kom som en chock och besvikelsen är stor, säger Lars-Åke Ekdahl, lokal klubbordförande.
Beskedet kom som en chock och besvikelsen är stor, säger Lars-Åke Ekdahl, lokal klubbordförande..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Sen kvittering i östgötaderbyt

Åtvidaberg var på väg mot en tung seger i östgötaderbyt mot Norrköping.
Då kvitterade inhopparen Lars Krogh Gerson till 2–2 i slutminuten..

UNT - Igår: 13:14

Sökes: deltagare i hälsostudie

Vad som är tänkt att bli en av världens största hälsostudier har fått en trög start..

Helsingborgs Dagblad - 15 timmar sedan

Sen kvittering i östgötaderbyt

Åtvidaberg var på väg mot en tung seger i östgötaderbyt mot Norrköping. Då kvitterade inhopparen Lars Krogh Gerson till 2—2 i slutminuten..

DN - 15 timmar sedan

Sen kvittering i östgötaderbyt

Åtvidaberg var på väg mot en tung seger i östgötaderbyt mot Norrköping.Då kvitterade inhopparen Lars Krogh Gerson till 2–2 i slutminuten..

SVT - 15 timmar sedan

Sent mål avgjorde derbyt

En minut från tredje raka segern. Och Åtvidabergs skyttekung Ricardo Santos var nära att bli matchvinnare i östgötaderbyt mot Norrköping. I stället räddade Lars Krogh Gerson bottenlaget Peking i allra sista stund..

Dalarnas tidningar - 15 timmar sedan

Sen kvittering i östgötaderbyt

Senast Åtvidaberg vann ett allsvenskt östgötaderby var Lars "Laban" Arnesson förbundskapten, svenska folket hade några månader tidigare röstat om kärnkraften och Thorbjörn Fälldin var statsminister..

Expressen - 4 timmar sedan

Till P O, gamle vän som fyller åttio

I dag fyller författaren, dramatikern och mångårige Expressen-medarbetaren P O Enquist 80 år. Lars Gustafsson gratulerar och filosoferar kring hur en värld utan P O hade sett ut..

Kristianstadsbladet - I förrgår: 05:33

Seg start för ambitiös hälsostudie


Vad som var tänkt att bli en av världens största hälsostudier har fått en trög start, skriver Upsala Nya Tidning.Studien Epihealth påbörjades hösten 2011 och startade året därpå även i Malmö. Målet är att sprida den till ytterligare fler orter för att i slutändan omfatta 300 000 män och kvinnor i åldrarna 45 till 75 år.

BT - I förrgår: 05:33

Seg start för ambitiös hälsostudie

Vad som var tänkt att bli en av världens största hälsostudier har fått en trög start, skriver Upsala Nya Tidning. Studien Epihealth påbörjades hösten 2011 och startade året därpå även i Malmö. Målet är att sprida den till ytterligare fler orter för att i slutändan omfatta 300 000 män och kvinnor i åldrarna 45 till 75 år.

Expressen - 3 timmar sedan

Bostadspriser stiger – Stockholm ökar mest

Bostadspriserna fortsätter att skjuta i höjden, inte minst i huvudstaden.
De 88 gatorna där kvadratmeterpriserna ökat som mest under det senaste året ligger alla i Stockholm, enligt Dagens Industri. – Förut pratade man om en grön våg, det här är snarare en grå våg, säger Lars-Erik Nykvist, vd för Fastighetsbyrån..

Expressen - 16 sep 14 kl. 07:47

Lagerbäck: MFF kan plocka några poäng

Malmö FF har lottats i en tuff grupp mot Juventus, Atlético Madrid och Olympiakos i Champions League. Men Lars Lagerbäck tror att MFF kan snuva storlagen på poäng i gruppspelet. - Kan Malmö spela så välorganiserat och klokt som de gjorde mot Salzburg kan de plocka några poäng, säger Lars Lagerbäck, Viasat Fotbolls expert under Champions League-sändningarna..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Weimers lämnar Hammarö för Bryssel

KD:s gruppledare Charlie Weimers lämnar Hammaröpolitiken och bosätter sig i Bryssel. Hans nya titel är kanslichef hos Lars Adaktusson i Europaparlamentet..

Eurosport - 14 timmar sedan

Innhopparen räddade poäng för Norrköping med sent mål

Åtvidaberg gick mot segern i Östgötaderbyt. Men Lars Krogh Gerson såg till att fixa poäng för IFK Norrköping. Ett omdiskuterat mål i slutminuterna ledde till 2-2..

Skånskan - Igår: 06:00

Nils-Ude blir ny serie


Författaren Lars Yngve lanserar sista boken på Österlen:.

NSD - 11 sep 14 kl. 18:30

Bodenprofilen överklagar morddomen

Enligt tingsrätten sköt Lars Degselius , 77, ihjäl sin sambo i Boden i april..

Expressen - 15 sep 14 kl. 18:28

Lagerbäck: Då kan de plocka några poäng

Malmö FF har lottats i en tuff grupp mot Juventus, Atletico Madrid och Olympiakos i Champions League. Men Lars Lagerbäck tror att MFF kan snuva storlagen på poäng i gruppspelet. – Kan Malmö spela så välorganiserat och klokt som de gjorde mot Salzburg kan de plocka några poäng, säger Lars Lagerbäck, Viasat Fotbolls expert under Champions League-sändningarna..

Dalarnas tidningar - 15 sep 14 kl. 01:40

Starkt mandat för Lars Isacsson (S)

Avestavalet blev, som väntat, en framgång för kommunalråd Lars Isacsson (S). När ett nytt fullmäktige senare i höst kallas samman kan Socialdemokraterna bilda egen majoritet och slipper dagens beroende av Miljöpartiet och Vänsterpartiet. Socialdemokraterna i Avesta går därmed emot dalatrenden..

Nya Wermlands Tidningen - Igår: 06:00

Politiker om SD:s framgång

SD:s framgång i valet förvånar kanske inte de politiker NWT pratat med. Däremot storleken på den. – Etablerade partier har inte fångat upp dem som känner sig vara i ett utanförskap, säger riksdagsledamoten Lars Mejern Larsson (S)..

Hela Gotland - I förrgår: 17:26

Bra start på bordtennispremiär

Under lördagen var det dags för bordtennispremiär i Sävehallen i Visby. En premiär som av Lars Oxenwaldt, coach och ledare för division II-laget, beskrivs som "stabil"..

GT - 1 timme sedan

Tidning i Göteborg: "Oss SD vill stoppa"

I en krönika i Aftonbladet hävdar Proletärens chefredaktör Lars Rothelius i Göteborg att Sverigedemokraterna vill stoppa tidningen Proletären. Detta efter att SD-politikern Kent Ekeroth skrivit på twitter att obekväma media ska stoppas. – Vi pekas ut direkt av dem, säger han..

Expressen - 15 timmar sedan

Peking räddade poäng - efter misstänkt hands

Åtvidaberg hade räknat hem tre poäng i östgötaderbyt mot IFK Norrköping. Men då dök Lars Krogh Gerson upp som gubben i lådan och fixade 2-2 till "Peking" - efter en misstänkt hands. – Vi borde ha vunnit i dag, säger Peter Swärdh i C More..

Sydsvenskan - Igår: 19:40

Se bilderna från matchen

Sydsvenskans fotograf Lars Dareberg var på plats på Swedbank stadion och fotograferade det högdramatiska Skånederbyt. Se hans bilder här..

Dalarnas tidningar - 12 sep 14 kl. 07:30

Jon Norberg möter Lars Moberg

Jag träffade Lars i slutet av en lång semester, som han och hustrun Elisabeth tillbringat hemma i Dalarna där han träffat släkt och vänner. Dessutom har dom sett om sina hus, två släktgårdar och ett eget fritidshus..

Dalarnas tidningar - 15 sep 14 kl. 01:40

LEDARE/AVESTA: Starkt mandat för Lars Isacsson (S)

Avestavalet blev, som väntat, en framgång för kommunalråd Lars Isacsson (S). När ett nytt fullmäktige senare i höst kallas samman kan Socialdemokraterna bilda egen majoritet och slipper dagens beroende av Miljöpartiet och Vänsterpartiet. Socialdemokraterna i Avesta går därmed emot dalatrenden..

Barometern - 19 sep 14 kl. 12:49

Ny festival i Mörkaste Småland

De gör festivalen de själva skulle vilja gå på.
Platsen är Hultsfred. Musiken är metal.

Helsingborgs Dagblad - 21 timmar sedan

Spf vÄstanvinden mÖter hÖsten

SPF Västanvinden har haft höstens första möte. Ett trettiotal medlemmar hälsades välkomna av ordföranden Lars Bertil Owe, som började med att läsa en vacker dikt av Hjalmar Procopé.Mötesförhandlingarna inleddes med att ordföranden konstaterade att kommande program står fast och att vårens program kommer att presenteras i oktober..

ÖstersundsPosten - 19 sep 14 kl. 13:23

Arbetsgrupp utreder O-ringen i länet

I den gruppen finns Lars Sahlén, ordförande för J/H orienteringsförbund, länsidrottschefen Per-Erik Rönnestrand samt flera klubbrepresentanter från länet..

SVT - 20 sep 14 kl. 06:22

Få kvinnor bland bolagstopparna

Det är få kvinnor som har den yttersta makten som vd:ar och styrelseordföranden i börsbolagen. Det visar färsk statistik. Nedslående och ledsamt tycker Handelshögskolans vd Lars Strannegård..

Helsingborgs Dagblad - 21 timmar sedan

Lekmannakårens höstupptakt

Vid Landskrona Lekmannakårs upptaktsmöte den 9 september kom ett femtiotal medlemmar. Kvällens gäst var Bertil Edpalm, känd pianist i orkestern Domnivet. Kvällens tema var Minnen från scenen och Bertil berättade om artister han mött under sin långa karriär.

Västerbottens Folkblad - 18 sep 14 kl. 09:15

[PLUS] Far och son återförenas

Senast Oscar Molin hade pappa Lars som tränare var i ett ungdomslag i Örebro. Nu är far och son....

Västerbottens Folkblad - Igår: 08:03

Evenemang 23-29 september

Tisdag 23 september Berättarens sanning – Lars Widding som författare. Föreläsning, Vindelns bibliotek. Closing time.

Sydsvenskan - 19 sep 14 kl. 05:30

"Nedläggningen kommer som en chock"

Beskedet kom som en chock och besvikelsen är stor, säger Lars-Åke Ekdahl, lokal klubbordförande..Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.