Mikael+Gunstad

Friday, 19 September, 21:50

Nyheter om Mikael+Gunstad

Sortering: Relevans | Senaste
Helsingborgs Dagblad - 15 sep 14 kl. 09:55

Mikael Skoog - "Vi har verkligen fått helsingborgarnas förtroende"

Mikael Skoog blickar tillbaka på en "fantastisk" valrörelse..

Expressen - 12 sep 14 kl. 11:59

Arrangören stoppar hjärnskadade sonen

Mikael Nordmark genomförde Stockholm Marathon tillsammans med sin son Hugo tidigare i år. Hugo, som har en allvarlig hjärnskada, satt i sin vagn medan Mikael sprang. Imorgon hade de tänkt delta i Stockholm Halvmarathon - men arrangören sätter stopp.

Expressen - 10 sep 14 kl. 14:48

Mikael och hans son jagades av björn

Älgjägaren Mikael Millegård, 52, från Torup och hans 14-årige son attackerades av en björn i skogen i Dalarna. Björnen jagade 14-åringen och slog efter hans ben. Genom att springa zick-zack genom skogen och tack vare att björnen distraherades av pappa Mikael och av en älghund skadades ingen.

Barometern - 16 sep 14 kl. 09:27

Fyra mandat för SD

Sverigedemokraterna fick 9,1 procent av rösterna i kommunvalet och går från ett till fyra mandat. SD gick fram i kommunvalet, men det gick ännu bättre i riksdagsvalet. Av kommunens väljare lade 15,5 procent sin röst på partiet.

Sydsvenskan - 16 timmar sedan

Rådmansgatan rodnar

Efter nästan tre dagars förarbete målades den nya asfalten röd på Rådmansgatan i Malmö.Mikael Pettersson föser runt den röda vätskan som rinner ur en tjock slang. Bit för bit blir Rådmansgatan röd.

Västerbottens Folkblad - 15 sep 14 kl. 00:30

Inget M i Norsjö

S fortsätter styra med egen majoritet. Vid förra valet fick socialdemokraterna under ledning av Mikael Lindfors åter helt egen majoritet. - Det arbete som vi lagt ner med bland annat terminalen i Bastuträsk under den gångna mandatperioden verkar i vart fall ha gett resultat i den kommundelen, konstaterar Mikael Lindfors, som vid Folkbladets pressläggning inte […].

SmålandsPosten - 14 timmar sedan

?Det är sorgligt och ledsamt det här?

Att en närstående till Socialdemokraternas lokale partichef Mikael Jeansson fått jobb som husinventerare har inget med smussel att göra, menar Tingsryds personalchef Helena Clemedtson.
– Det har inte gått till på ett otillbörligt sätt, säger hon. Helena Clemedtson förklarar att den här typen av jobb inte alls behöver annonseras ut.

SmålandsPosten - Igår: 06:28

Nu misstänks han för nepotism

Efter en solklar valvinst hopar sig plötsligt mörka moln för Socialdemokraternas lokale partichef Mikael Jeansson.
Han är misstänkt för att ha gynnat en närstående.
– Det känns verkligen inte roligt, säger han men erkänner att han begått ett fel.

ÖstersundsPosten - 13 sep 14 kl. 15:25

Mikael byggde en egen elcykelbil

För tio år sedan fick Mikael Kjellman på Frösön en idé om att göra cykelfärden till jobbet bekvämare, säkrare och mer väderskyddad. Efter försök med en trehjulig elcykel landade projektet i en fyrhjulig elcykelbil. Det var tre år sedan, nu i början av sommaren stod den klar..

Supermiljöbloggen - 3 timmar sedan

Generaldirektör dömer ut Vattenfalls kärnkraftsplaner

100217_Mikael-Odenberg1288X2008-1-580x580Diskussionerna om Vattenfall i valdebatten hade ”väldigt lite med verkligheten att göra”, det menar Svenska Kraftnäts Mikael Odenberg. Det är Svenska Dagbladet som rapporterar om vad som sades under konferensen SvD Energy Summit som hölls i veckan. Här ska Mikael Odenberg, Svenska Kraftnäts generaldirektör, ha gjort klart att flera kärnkraftsreaktorer i Sverige snart kan  komma att behöva stängas på grund av kommersiella skäl, de är helt enkelt för gamla och för dyra att ha i drift.

Nya Wermlands Tidningen - 3 timmar sedan

WEBB-TV: "Vi gillar inte varandra"

Mikael ”Daggen” Eriksson i BIK Karlskoga är revanschsugen efter förlusten i Timrå och tror inte att det blir några problem med tändvätskan mot Rögle..

Sydsvenskan - 13 sep 14 kl. 05:30

Stoppsladd krossade drömmen

Mikael Max talar ut efter stoppsladden som krossade Gnistornas elitseriedröm. Strax efter starten i finalheatet blev han pressad av landslagsstjärnan Antonio Lindbäck.
– Hade jag inte råkat ut för det så hade vi tagit en femetta och gått till final, säger Mikael Max..

Nerikes Allehanda - 6 timmar sedan

Gymnasieskola läggs ner

Efter att alla 14 elever bytt skola läggs nu Rockgymnasiet i Örebro ner. – Rockgymnasiet kommer avslutas nu, säger skolans rektor Mikael Pettersson till P4 Örebro..

SvD - I förrgår: 07:46

”Försvaret blir hård knäckfråga för Löfven”

Mikael Holmström: Vill ha bred uppgörelse med borgerliga..

BT - Igår: 19:21

Vägen stängs: "En jätteseger"

Nu stängs Skansenvägen i Viskafors för genomfartstrafik. När väg 1610 mellan Viskafors och Rydboholm stängdes tiofaldigades trafiken på villagatan. – Förnuftet har segrat, säger Mikael Wendt som bor utmed vägen.

NSD - 09 sep 14 kl. 21:00

Mikael Fahlander satsar på en camping

Mikael Fahlander bygger en camping i Haparanda och Asplöven hockey blir driftsansvarig..

ÖstersundsPosten - 11 timmar sedan

Åteljakten ingen framgång

– Vad jag vet har inte en enda björn skjutits i länet i samband med åtel, säger Mikael Wallén, vilthandläggare på länsstyrelsen i Östersund..

ÖstersundsPosten - 11 timmar sedan

Jakten är slut – här sköts björnarna

– Vad jag vet har inte en enda björn skjutits i länet i samband med åtel, säger Mikael Wallén, vilthandläggare på länsstyrelsen i Östersund..

YLE - 14 sep 14 kl. 09:58

Södergran-priset till Tomas Mikael Bäck

Vasabördiga Tomas Mikael Bäck har tilldelats Södergran-priset på Edith Södergrans-sällskapets 30-års jubileum. Segern och andraplatsen i det nyinstiftade "Lilla Edith" gick till Nykarleby. Lyrikern Tomas Mikael Bäck är född i Vasa och flyttade sedermera till Helsingfors.

Sydsvenskan - 16 sep 14 kl. 05:30

Nya Malmö FBC söker trygghet

Malmö FBC gör en nystart efter förra årets misslyckade säsong. Det tidigare topplaget kliver in i en roll som underdog.Tränaren Mikael Karlberg står inför en ny situation med Malmö FBC.

Helsingborgs Dagblad - 07 sep 14 kl. 08:41

12.15: Mikael Skoog (S) i Mjuka stolen

I dag, söndag klockan 12.15, intervjuas Mikael Skoog (S) av Torbjörn Svensson, vid HD:s valstuga på Stortorget..

Nyan - 08 sep 14 kl. 12:36

Mikael Backman blir vd för Restel

Viking Lines förre vd Mikael Backman har fått nytt jobb. Han ska bli vd för Restel, ett av Finlands ledande företag i hotell- och restaurangbranschen..

SvD - Igår: 21:17

Bengtsson spelade fram till mål

Pierre Bengtsson, Alexander Kacaniklic och Per Nilsson spelade från start och Mikael Antonsson och Johan Wiland satt på bänken när FC Köpenhamn slog HJK Helsingfors med 2-0..

DrivaEget - 10 sep 14 kl. 12:56

Mikael Damberg (S): “Staten ska ta över ansvaret för andra sjuklöneveckan”

 Allmänt  Sveriges hårt arbetande företagare behöver raka rör, schyssta villkor och mindre krångel. Socialdemokraterna vill skapa förutsättningar för företagen att växa och anställa fler. Det skriver Mikael Damberg (S) i ett debattinlägg på driva-eget.

UNT - I förrgår: 21:26

Samuelsson lyfte Djurgården

Stjärnvärvningen Mikael Samuelsson låg bakom Djurgårdens andra raka hemmaseger i SHL..

SvD - I förrgår: 21:26

Samuelsson lyfte Djurgården

Stjärnvärvningen Mikael Samuelsson låg bakom Djurgårdens andra raka hemmaseger i SHL..

NSD - I förrgår: 16:43

Nytt föräldrastöd i Luleå

Luleås FöräldraSupporten invigdes under onsdagen och den ska fungera som stöd till föräldrar med barn med "trotsigt" beteende..

Nya Wermlands Tidningen - I förrgår: 15:20

IVO påpekar brister i vården

Förra året avled Mikael Ivarsson i analcancer. Nu påpekar IVO, Inspektionen för vård och omsorg, brister hos vårdcentralen och landstinget..

SvD - Igår: 13:12

”Obefintlig chans att SD får talmanspost”

Sverigedemokraterna kräver andre vice talmansposten i egenskap av att vara tredje största parti. Men sannolikheten för att de andra partierna ska släppa fram SD till en sådan post är i det närmaste obefintlig, spår statsvetaren Mikael Sundström. Men det är heller inte målet med partiets krav, menar han..

Skånskan - 15 sep 14 kl. 10:22

Chatta om valresultatet

Statsvetaren Mikael Sundström chattar med läsarna om valet i dag mellan klockan 12.30-13. Ställ din fråga redan nu..

Expressen - 11 timmar sedan

Håkan Hemlin: "Var väldigt destruktivt"

Minnet svek Linda Thelenius gång på gång och Håkan Hemlin berättade att han köpt knark för miljoner. "Nordman"-sångaren blottade också sin ängslan över att bli dömd till fängelse i målet där nöjesagenten Mikael Brinkenstjärna är huvudåtalad. - Det skulle vara fruktansvärt olyckligt med tanke på hur långt jag har kommit med mig själv, säger Håkan Hemlin..

SvD - Igår: 09:54

Odenberg: ”Ny svensk kärnkraft är en utopi”

Redan under den här mandatperioden kan två kärnkraftsreaktorer komma att stängas. Men inte för att Miljöpartiet kräver det – utan för att de är för dyra. Det menar Svenska Kraftnäts generaldirektör Mikael Odenberg, som under dagens förutsättningar inte ser möjligheter till ny kärnkraft..

Trelleborgs Allehanda - I förrgår: 21:26

Samuelsson lyfte Djurgården

Stjärnvärvningen Mikael Samuelsson låg bakom Djurgårdens andra raka hemmaseger i SHL.Med en fantastisk framspelning såg han till att nykomlingen kunde gå ifrån mot Leksand och till slut vinna med 4-1.
När Djurgården var som mest pressat mot Leksand inför 13 117 åskådare i Globen klev den förre Detroitforwarden fram.

Kristianstadsbladet - I förrgår: 21:26

Samuelsson lyfte Djurgården

Stjärnvärvningen Mikael Samuelsson låg bakom Djurgårdens andra raka hemmaseger i SHL.Med en fantastisk framspelning såg han till att nykomlingen kunde gå ifrån mot Leksand och till slut vinna med 4-1.
När Djurgården var som mest pressat mot Leksand inför 13 117 åskådare i Globen klev den förre Detroitforwarden fram.

EU-Bloggen - 22 timmar sedan

Putins svenska vänner

På twitter har jag sett hur Sverigedemokraterna jämförts med kalla krigets VPK i förhållandet till Moskva, och att det är ett epitet som SD:arna värjer sig emot. Bland annat pekar man på Mikael Janssons reservation i Försvarsberedningens rapport som beviset … Läs mer →.

Dagens Media - 01 sep 14 kl. 08:36

Mikael Ekensteen blir marknadschef på City Gross

Mikael Ekensteen, tidigare bland annat vd på Swedma, tar över som marknadschef på Bergendahls Food..

DN - I förrgår: 21:42

Johan Esk: Tellqvist är den perfekta grunden

En guldmålvakt gör inget guldlag. Men Mikael Tellqvist är den perfekta grunden att bygga något bra på. Djurgården klev in i sin festlokal Globen och ”Tellan” trivdes lika bra som fansen i sin gamla gungande guldarena..

Helsingborgs Dagblad - I förrgår: 21:28

Samuelsson lyfte Djurgården

Stjärnvärvningen Mikael Samuelsson låg bakom Djurgårdens andra raka hemmaseger i SHL. Med en fantastisk framspelning såg han till att nykomlingen kunde gå ifrån mot Leksand och till slut vinna med 4—1..

Nya Wermlands Tidningen - 15 timmar sedan

Lyckad rävjaktsdag i Degerfors

I januari arrangerades en rävjaktsdag hos Solberga Jakt & Viltvårdsklubb dit Sven Duva Eriksson och Mikael Törsfeldt hade bjudits in med sina stövare och grythundar. Det blev en lyckad dag som visade vid summering på aftonen att det fanns fyra rävar mindre. – När man tittar på hur svag harstammen är och man vet att räven är en stor orsak till det, så var det här precis vad marken behövde, säger Bengt Nyberg som är en hängiven harjägare..

DI - 15 sep 14 kl. 16:21

Ex-moderaten tror på blocköverskridande

Med Anders Borgs avgång har alla personer bakom skapandet av de nya Moderaterna försvunnit. En som försvann tidigt var dåvarande försvarsminister Mikael Odenberg..

SR - I förrgår: 18:12

Djurgården krossade Leksand inför storpublik

Stjärnvärvningen Mikael Samuelsson låg bakom Djurgårdens andra raka hemmaseger i SHL. Med en fantastisk framspelning såg han till att nykomlingen kunde gå ifrån mot Leksand och till slut vinna med 4-1..

Norrtelje Tidning - 09 sep 14 kl. 10:18

Mikael Teurnberg: ”Allt att vinna i kväll”

Två raka segrar mot Smederna gav semifinal. Nu är det dags. Rospiggarna tar emot storfavoriten till SM-guld, Elit Vetlanda, i det första av två möten.

Magazin24 - 16 sep 14 kl. 18:54

Tränartrio i IBK Köping

Det blir Mikael Nyrhinen, Martin Nilsson och Pablo Benavidez som kommer att leda IBK Köpings herrar säsongen 2014/2015. – Det är tanken att det är vi tre som ska huvudansvaret men vi kommer även att ta hjälp av Peter Hofer. Själva fördelningen är ännu inte riktigt klar, säger Mikael Nyrhinen.Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.