Mikael+Gunstad

Wednesday, 01 October, 20:16

Nyheter om Mikael+Gunstad

Sortering: Relevans | Senaste
Nya Wermlands Tidningen - 26 sep 14 kl. 10:30

WEBB-TV: Mikael inför serien

Mikael Heiche är ny innebandytränare i Karlskoga. Här ser han fram emot säsongen som inleds på lördagseftermiddagen med derby hemma mot nykomlingslaget Degerfors..

Nya Wermlands Tidningen - 28 sep 14 kl. 16:53

Karlskoga vann stekhett derby

Karlskoga IBF och tränaren Mikael Heiche visade att gammal är äldst när lillebror Christer Heiches Degerfors IBK besegrades i premiären av innebandyns division 2. – Degerfors visade bra moral. Det är små marginaler som avgör och den här gången hade vi dem med oss.

YLE - Igår: 11:04

"Vårdreform på grund före nästa sommar"

Stadsstyrelsen i Jakobstad var enig i sitt utlåtande till social-och hälsovårdsministeriet om utlåtandet sotereformen. - I stort sett får vi säga nej till allt, säger stadsdirektör Mikael Jakobsson. Målsättningen är bra men medlen är fel Målsättningen om att ge hela befolkningen en god vård oberoende av boningsort är bra men medlen för att nå dit är enligt stadsstyrelsen i Jakobstad inte de rätta.

Magazin24 - Igår: 20:45

Köping HC:s U16-lag vann hemmacupen

Efter en knackig start kunde Köping Hockeys U16-lag vinna hemmacupen Flügger Cup. I helgen var det en internationell ishockeycup i Köpings Ishall. Det var lag från både Norge och Åland som ställde upp i cupen där hemmalaget Köping skulle visa att de var det starkaste laget till sist.

GT - 22 sep 14 kl. 19:04

Mikael avled i cancer efter år av vårdmissar

SÄFFLE. Mikael Ivarsson misstänkte att hans växande och smärtande analknöl var cancer men vårdcentralen sa att det var hemorrojder och gav honom en receptfri salva. Men Mikael hade rätt.

Västerbottens Folkblad - 11 timmar sedan

[PLUS] Lustig om comebacken: En speciell situation

Han har inte spelat match på över en månad. Men Mikael Lustig är tillbaka i A-landslagstruppen. -....

Trelleborgs Allehanda - I förrgår: 17:30

Ny lekplats på gång vid Hovslagaregatan

Skiss: Kompan
Den gamla lekplatsen söder om Hovslagaregatan ska bort. I stället ska det bli en helt ny lekplats, med ställningar och rep att klättra i.
- Arbetet kommer snart igång på allvar, berättar Mikael Bergqvist, enhetschef på gatuavdelningen.

Nya Wermlands Tidningen - Igår: 17:15

Utegym till Kil

Mikael Johansson, Thomas Hagstrand, Daniel Österberg och Lennart Danielsson inviger Kils nya utegym på Frykstahöjden..

Sydsvenskan - Igår: 18:32

Statsvetare: Nyval i regionen osannolikt

Hoppande majoriteter präglar Region Skåne den kommande mandatperioden. Det tror statsvetaren Mikael Sundström som utesluter nyval..

Dagens Media - 11 timmar sedan

"Facebook-dödaren Ello verkar ha glömt bort det viktigaste"

KRÖNIKA. Mikael Zackrisson har testat hajpade Ello – och är djupt skeptisk..

Barometern - 25 sep 14 kl. 09:19

S-raset i Nybro var väldigt väntat

Socialdemokraternas ­katastrofval i Nybro, där man förlorade nära 15 procent av rösterna sedan förra valet, var väntat. I en demokrati måste man följa vissa regler om man vill åstadkomma stora förändringar på det politiska området i en kommun.
Det går inte med att snickra ihop en majoritet i fullmäktige mellan S och M för att driva igenom affärer på flera hundra miljoner i en så liten kommun som Nybro.

Trelleborgs Allehanda - 28 sep 14 kl. 19:14

Premiärförlust för Alingsås


Det blev storförlust för Alingsås i den första matchen i Champions League-handbollen. Barcelona vann på bortaplan med 38-28 efter 21-16 i paus i fullsatta Estrad Arena. Alingsås var hyfsat med spelmässigt i den första halvleken men efter paus ökade spanjorerna tempot.

Kristianstadsbladet - 28 sep 14 kl. 19:14

Premiärförlust för Alingsås


Det blev storförlust för Alingsås i den första matchen i Champions League-handbollen. Barcelona vann på bortaplan med 38-28 efter 21-16 i paus i fullsatta Estrad Arena. Alingsås var hyfsat med spelmässigt i den första halvleken men efter paus ökade spanjorerna tempot.

Kristianstadsbladet - 26 sep 14 kl. 17:15

SD utan ordförandeposter i riksdagen


Socialdemokraterna och Moderaterna kommer att blockera Sverigedemokraterna från att få ordförandeposter i riksdagens utskott, uppger S-gruppledaren Mikael Damberg för Svenska Dagbladet.Gruppledarna för S och M har efter förhandlingar kommit till slutsatsen att makten över ordförandeposterna ska tillfalla de två största partierna. - Det betyder att i varje utskott är det vi eller Alliansen som tillsätter ordförandeposter.

SN - Igår: 19:32

Han blir länets nye polischef

Nu är det klart vilka som blir chefer över 25 polisområden i den nya polisorganisationen. I Sörmland heter nye chefen Mikael Backman..

Polisen - 8 timmar sedan

Polisområdeschefer i Region Öst är klara

Den 30 september föreslogs 25 personer som polisområdeschefer till den nya Polismyndigheten. I Region Öst så är det Mikael Backman för Polisområde Södermanland, Robert Wallén för polisområde Östergötland och Johan Norrman för polisområde Jönköping..

BT - 26 sep 14 kl. 17:15

SD utan ordförandeposter i riksdagen

Socialdemokraterna och Moderaterna kommer att blockera Sverigedemokraterna från att få ordförandeposter i riksdagens utskott, uppger S-gruppledaren Mikael Damberg för Svenska Dagbladet. Gruppledarna för S och M har efter förhandlingar kommit till slutsatsen att makten över ordförandeposterna ska tillfalla de två största partierna.- Det betyder att i varje utskott är det vi eller Alliansen som tillsätter ordförandeposter.

Dalarnas tidningar - I förrgår: 11:45

Hund blev innebränd

– Ja, en hund ska tyvärr ha blivit innebränd, säger Mikael Fredriksson, som var räddningsledare under söndagens insats..

Hela Gotland - 11 timmar sedan

Många fler påverkas av Nordkalks uppsägningar

Det är betydligt fler än de 53 tjänsterna på Nordkalk som påverkas av bolagets uppsägningar. ”Spannet ligger någonstans mellan 25 och 150”, säger Nordkalks platschef Mikael Lindberg..

DI - 26 sep 14 kl. 11:17

BIlexpertens favoriter bland begagnat

Mikael Stjernas bästa begagnatköp.

BT - 27 sep 14 kl. 17:57

Allvarligt fel på Opels bilar

Hundratals Opelägare i Sverige kan ha fått en bil där ratten riskerar att gå sönder - vilket gör att bilen blir omöjlig att styra. - Det är oerhört allvarligt, säger Mikael Högskoog, vid Motormännen.Totalt 419 svenska ägare av Opel Corsa eller Adam kan ha fått en bil med en felaktig rattstång.

SVT - Igår: 17:04

Styrelseledamoten: ”Kanske inte kan spela nästa match”

De gick inte i konkurs i dag. Men krisen är fortfarande akut för Ängelholm. Matchen på söndag kanske de inte kan spela.

Barometern - 25 sep 14 kl. 18:42

Ny ägare till Hossmo gård

Hossmo gård är sålt. Mikael Sparretun köper och kommer att renovera med varlig hand. Barometern skrev för tre veckor sedan om att den "förfallna skönheten" Hossmo gård går var till salu.

SVT - Igår: 15:41

Petad i A-landslaget – nobbar U21

Mattias Johansson blev petad ur A-landslaget eftersom Mikael Lustig är tillbaka. Då valde Johansson att tacka nej till U21-landslaget, som ville ha Alkmaars högerback i playoff till EM..

Nya Wermlands Tidningen - 28 sep 14 kl. 18:43

Premiärseger för Arvika

Arvika fick en behaglig start på division 2-serien när man slog Karlstadslaget Vänerstaden med 84–48. – Det blev helt klart en mjukstart på säsongen för oss, säger Arvikatränaren Mikael Pontelius..

Expressen - Igår: 21:06

Ny seger för Blåvitt - upp på andra plats

IFK Göteborg har vaknat. Efter 2-1 segern hemma mot Djurgården har Blåvitt seglat upp som en outsider till att utmana MFF om SM-guldet. – Vi är bra för tillfället, säger tränaren Mikael Stahre till C More..

DN - I förrgår: 20:46

Barcelona körde över Alingsås

När stjärnorna kom till byn bjöd hemmaspelarna upp. Men det blev storstryk ändå. Alingsås förlorade premiären i Champions League mot Barcelona med 38–28 (21–16).

ÖstersundsPosten - I förrgår: 08:49

Gladiatorn Prime har gift sig

Mikael Hollsten kommer från Östersund och är mest känd som Prime i TV4:as Gladiatorerna. Han har ett förflutet i Jämtlands basket och är utbildad som personlig tränare..

Kristianstadsbladet - 26 sep 14 kl. 17:53

SD kan bli utan ordförandeposter


Socialdemokraterna och Moderaterna har som riksdagens två största partier nu fördelat makten över utskottsordförandeposterna mellan sig, uppger S-gruppledaren Mikael Damberg för Svenska Dagbladet.Enligt uppgörelsen får S åtta och M sju ordförandeposter. Socialdemokraterna får också ordförandeposten i EU-nämnden.

BT - 26 sep 14 kl. 17:53

SD kan bli utan ordförandeposter

Socialdemokraterna och Moderaterna har som riksdagens två största partier nu fördelat makten över utskottsordförandeposterna mellan sig, uppger S-gruppledaren Mikael Damberg för Svenska Dagbladet. Enligt uppgörelsen får S åtta och M sju ordförandeposter. Socialdemokraterna får också ordförandeposten i EU-nämnden.

ÖstersundsPosten - I förrgår: 08:49

Gladiatorn Prime har haft bröllopsfest

Mikael Hollsten kommer från Östersund och är mest känd som Prime i TV4:as Gladiatorerna. Han har ett förflutet i Jämtlands basket och är utbildad som personlig tränare..

GöteborgsPosten - 28 sep 14 kl. 14:23

Stahre: "Dif har blivit mer strikt och tungt att möta"

Djurgården har släppt in ett mål på de senaste sju matcherna.- Ett oerhört välorganiserat och strikt spelande lag, säger Blåvitts tränare Mikael Stahre inför måndagens klassikermöte på Gamla Ullevi..

GöteborgsPosten - 28 sep 14 kl. 14:23

Stahre: Dif har blivit mer strikt och tungt att möta

Djurgården har släppt in ett mål på de senaste sju matcherna.- Ett oerhört välorganiserat och strikt spelande lag, säger Blåvitts tränare Mikael Stahre inför måndagens klassikermöte på Gamla Ullevi..

Trelleborgs Allehanda - Igår: 14:27

Kacaniclic tillbaka i landslaget


Fotbollslandslagets förbundskapten Erik Hamrén har tagit ut truppen till EM-kvalmatcherna mot Ryssland och Liechtenstein den 9 och 12 oktober.Truppen påminner väldigt mycket om den senaste. Mikael Lustig är tillbaka, Erik Johansson (Malmö FF) ersätter skadade Per Nilsson och Alexander Kacaniklic gör comeback efter en tids frånvaro.

Kristianstadsbladet - Igår: 14:27

Kacaniclic tillbaka i landslaget


Fotbollslandslagets förbundskapten Erik Hamrén har tagit ut truppen till EM-kvalmatcherna mot Ryssland och Liechtenstein den 9 och 12 oktober.Truppen påminner väldigt mycket om den senaste. Mikael Lustig är tillbaka, Erik Johansson (Malmö FF) ersätter skadade Per Nilsson och Alexander Kacaniklic gör comeback efter en tids frånvaro.

Helsingborgs Dagblad - Igår: 14:29

Kacaniclic tillbaka i landslaget

Fotbollslandslagets förbundskapten Erik Hamrén har tagit ut truppen till EM-kvalmatcherna mot Ryssland och Liechtenstein den 9 och 12 oktober. Truppen påminner väldigt mycket om den senaste. Mikael Lustig är tillbaka, Erik Johansson (Malmö FF) ersätter skadade Per Nilsson och Alexander Kacaniklic gör comeback efter en tids frånvaro.

Helsingborgs Dagblad - 25 sep 14 kl. 09:39

Bach och jazz på marimba

Mikael Bengtsson spelar i Björnekulla kyrka på söndag..

SR - 27 sep 14 kl. 18:01

Allvarligt fel på Opels bilar

Hundratals Opelägare i Sverige kan ha fått en bil där ratten riskerar att gå sönder _ vilket gör att bilen blir omöjlig att styra. – Det är oerhört allvarligt, säger Mikael Högskoog, vid Motormännen..

GöteborgsPosten - 27 sep 14 kl. 15:12

Allvarligt fel på Opels bilar

Hundratals Opelägare i Sverige kan ha fått en bil där ratten riskerar att gå sönder - vilket gör att bilen blir omöjlig att styra. -Det är oerhört allvarligt, säger Mikael Högskoog, vid Motormännen..

Expressen - I förrgår: 10:41

Vibe-beskedet: "Med stor sannolikhet så..."

15 gjorda mål de sex senaste omgångarna. IFK Göteborg med Lasse Vibe i spetsen öser in mål i jakten på en Europaplats. Smällen senast stoppar inte dansken i mötet med Djurgården – som har en ännu bättre målform.

SR - 26 sep 14 kl. 18:02

SD kan bli utan ordförandeposter

Socialdemokraterna och Moderaterna har som riksdagens två största partier nu fördelat makten över utskottsordförandeposterna mellan sig, uppger S-gruppledaren Mikael Damberg för Svenska Dagbladet..

SvD - 27 sep 14 kl. 16:10

”Placeringsreglerna för AP-fonderna är omoderna”

Placeringsreglerna för AP-fonderna är omoderna och behöver revideras. Det anser Mikael Angberg, kapitalförvaltningschef på Första AP-fonden, som vill få större möjligheter att investera i nya motorvägar och vindkraft..

TA - 27 sep 14 kl. 17:18

Opel återkallar bilar


8 000 bilar av märket Opel Adam eller nuvarande Corsa som levererats sedan maj i år kan ha en felaktigt producerad rattstång. - Det betyder att ratten kan gå sönder och att man då förlorar styrningen, säger Annicka Troedsson, informationschef på Opel/Vauxhall.Enligt henne kommer de 419 Opelägare som berörs i Sverige att kontaktas via brev.

Kristianstadsbladet - 27 sep 14 kl. 17:18

Opel återkallar bilar


8 000 bilar av märket Opel Adam eller nuvarande Corsa som levererats sedan maj i år kan ha en felaktigt producerad rattstång. - Det betyder att ratten kan gå sönder och att man då förlorar styrningen, säger Annicka Troedsson, informationschef på Opel/Vauxhall.Enligt henne kommer de 419 Opelägare som berörs i Sverige att kontaktas via brev.Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.