Mikael+Gunstad

Monday, 22 December, 11:38

Nyheter om Mikael+Gunstad

Sortering: Relevans | Senaste
UNT - 19 dec 14 kl. 00:30

Självklart kulturarv

Lagförslaget om ”enstaka konfessionella inslag” underlättar tolkningsproblemen, skriver Mikael Oscarsson..

Affärsvärlden - 18 dec 14 kl. 08:48

Mr Greens vd lämnar

Mr Greens vd Mikael Pawlo har i en överenskommelse med styrelsen beslutat att lämnar vd-posten för det Aktietorget-listade spelbolaget..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Julkonsert är utsåld

Inga fler biljetter till S:t Mikael på annandag jul kl 18..

SmålandsPosten - 19 dec 14 kl. 05:59

LSS-boendet försenas

Det planerade LSS-boendet i Alvesta kommer att försenas med några månader. Inflyttning kommer att ske i januari 2016. Det nya LSS-boendet som ska byggas på Taggvägen i närheten av dagcenter skulle ha stått färdigt för inflyttning i november nästa år.

Expressen - 14 dec 14 kl. 11:14

Framtiden oviss för Mikael Samuelsson

SKELLEFTEÅ. Mikael Samuelsson är en av Djurgårdens och SHL:s största profiler. Nu går han till juluppehåll med en halv säsong kvar på kontraktet - och är förtegen om framtiden.

Nya Wermlands Tidningen - 5 timmar sedan

Liberalismen behövs fortfarande

Men Sverige och Värmland är fortfarande i behov av ett starkt liberalt parti. Detta återspeglas inte i valresultatet och det tvingar oss folkpartister till självkritik, skriver Mikael Brodén..

SmålandsPosten - 19 dec 14 kl. 06:00

Mikael Jeansson (S) vald till nytt kommunalråd

Från och med årsskiftet får Tingsryds kommun ny politisk ledning då kommunfullmäktige har utsett socialdemokraten Mikael Jeansson till nytt kommunalråd. På torsdagskvällen sammanträdde kommunfullmäktige i Konga Folkets hus och bland annat fattade de beslut om vilka som ska sitta i kommunens nämnder och styrelser under den kommande mandatperioden. Då Socialdemokraterna och Moderaterna styr i majoritet lade deras politiker beslag på de flesta tunga posterna.

Realtid - 18 dec 14 kl. 10:03

Mikael Pawlo lämnar vd-posten i Mr Green

Tar plats i styrelsen..

BT - 18 dec 14 kl. 17:58

Verktyg ger tillskott i Nevskassa

Det blir ett litet tillskott i krisdrabbade biltillverkaren Nevs kassa efter en affär med statliga reservdelsbolaget Orio, tidigare Saab Parts. Orio köper de verktyg som finns hos underleverantörer och som används för att tillverka reservdelar till alla befintliga Saab-bilar.- Det är klart att det är ett nyttigt tillskott för oss, säger Mikael Östlund, Nevs kommunikationschef, till P4 Väst.

DI - 4 timmar sedan

OKQ8 i dieselbråk med bilbranschen

Drivmedelsbolaget OKQ8 har hamnat i konflikt med bilbranschen om sin diesel, som uppges kunna täppa igen motorns bränslefilter. Vår diesel är likvärdig de flesta aktörers, svarar Mikael Bergström, chef på OKQ8..

DI - 4 timmar sedan

OKQ8 och bilbranschen i storbråk

Drivmedelsbolaget OKQ8 har hamnat i konflikt med bilbranschen om sin diesel, som uppges kunna täppa igen motorns bränslefilter."Vår diesel är likvärdig de flesta aktörers", svarar Mikael Bergström, chef på OKQ8..

Nya Wermlands Tidningen - I förrgår: 06:00

Repövningar endast kortsiktig lösning

Regeringen måste släppa sin beröringsskräck med Natomedlemskap och ta till sig Kristdemokraternas förslag om en förutsättningslös utredning av ett Natomedlemskaps för- och nackdelar, skriver Mikael Oscarsson..

SR - Igår: 19:02

Udominates fortsatta dominans

12 segrar. 0 förluster.Udominate fortsätter att dominera Basketligan dam.

Helsingborgs Dagblad - 17 timmar sedan

Rök från tåg evakuerade resenärer

Passagerare på ett Krösatåg — på sträckan mellan Smedby och Nybro — evakuerades på grund av rökutveckling i tåget. Ingen person uppges vara skadad. — Det finns inga uppgifter om brand, orsaken till rökutvecklingen är okänd.

Expressen - 12 dec 14 kl. 17:30

Mikael Persbrandt ska hjälpa missbrukare

Han dömdes själv för att ha köpt kokain. Nu ska skådespelaren Mikael Persbrandt hjälpa missbrukare att leva ett drogfritt liv enligt beslut från Kriminalvården. Arbetsstället blir X-Cons lokaler på Tjärhovsgatan i Stockholm.

Dalarnas tidningar - I förrgår: 16:01

Oppositionen varnar för dyra förseningar

Lena Reyier (C) och Mikael Rosen (M) reserverade sig i Regin Dalarnas arbetsutskott mot socialdemokraternas beslut att på nytt ta in anbud och föra tillbaka de fackliga kraven på anställningstryggheten i den pågående kollektivtrafikupphandlingen..

Expressen - 17 timmar sedan

Rökutveckling på tåg - alla blev evakuerade

NYBRO. Passagerare på ett Krösatåg – på sträckan mellan Smedby och Nybro – evakuerades på grund av rökutveckling i tåget. Ingen person uppges vara skadad.

DI - 19 dec 14 kl. 10:08

Kinneviks finanschef lämnar

Kinneviks finanschef Mikael Larsson kommer att lämna sin tjänst på Kinnevik efter årsstämman i maj 2015.Det framgår av ett pressmeddelande från bolaget..

Expressen - 17 timmar sedan

Rök spreds i tåget - alla fick evakuera

NYBRO. Passagerare på ett Krösatåg – på sträckan mellan Smedby och Nybro – evakuerades på grund av rökutveckling i tåget. Ingen person uppges vara skadad.

SVT - 18 timmar sedan

Efter dieselbråket – nu ändrar OKQ8 sin diesel

Biltillverkaren Kia hävdade att diesel från OKQ8 kan täppa igen bränslefiltret i bilarna och har varnat sina kunder från att tanka på OKQ8. Nu tar bensinbolaget till sig kritiken och ändrar innehållet i sin diesel. – Vi vill göra det vi kan för vår del att i så fall eliminera denna säkerhetsrisk, säger Mikael Bergström, chef för OKQ8:s obemannade stationer, till TT..

DN - Igår: 15:09

Persson: Jag känner mig hedrad


Mikael ”Äpplet” Appelgren var besviken på sin placering på DN:s 150-lista.En annan pingisspelare är desto mer nöjd.På lördagen presenterades Jörgen Persson som nummer 19.

Dalarnas tidningar - Igår: 10:26

Många köade för gratis tandvård

Initiativet till att under en dag erbjuda gratis tandvård tog tandläkarna Ted och Anna Hartman som har tandklinik vid Valhallavägen i Ludvika. I huset finns också tandteknikern Mikael Hööks företag Ludvika Dentallab som också erbjöd sina tjänster..

DalaDemokraten - Igår: 10:26

Många köade för gratis tandvård

Initiativet till att under en dag erbjuda gratis tandvård tog tandläkarna Ted och Anna Hartman som har tandklinik vid Valhallavägen i Ludvika. I huset finns också tandteknikern Mikael Hööks företag Ludvika Dentallab som också erbjöd sina tjänster..

GöteborgsPosten - 18 dec 14 kl. 21:48

Frisk spelade sjukt bra

Rickard Frisk. En vägg som aldrig tycks ge vika.– Han spelade fantastiskt, säger AHK-tränaren Mikael Franzén efter segern med 28–18 borta mot Lugi..

Helsingborgs Dagblad - Igår: 04:18

65-åring befaras död i villabrand

Polisen befarar att en 65-årig man omkommit i en villabrand på landsbygden i Högsby kommun under natten. Hans hustru och dotter tog sig ut ur huset, och den äldre kvinnan fördes svårt brännskadad till sjukhus. En granne slog larm om eldsvådan, men när polisen kom dit var huset övertänt.

DN - I förrgår: 19:01

Här är ”Äpplets” egen lista


Ingen Zlatan Ibrahimovic. Men två bordtennisspelare.DN bad Mikael ”Äpplet” Appelgren, besviken 85:a på DN:s 150-lista, att sätta ihop sin egen topp-tio-lista.

Helsingborgs Dagblad - 17 dec 14 kl. 13:26

Gospelkör ger två julkonserter

På fredag den 19 december och lördag den 20 december sjunger S:t Mikael gospel i Ängelholms kyrka..

Affärsvärlden - 19 dec 14 kl. 10:14

Kinneviks ekonomichef lämnar

Investmentbolaget Kinnevik meddelar i dag att ekonomidirektör Mikael Larsson har meddelat sin avsikt att lämna sin post som ekonomidirektör för Kinnevik efter nästa årsstämma i maj 2015. Larsson tillträdde tjänsten år 2001..

Dagens Media - 18 dec 14 kl. 10:38

Mentor Communications sparkade säljchef – stäms av Unionen

Mentor Communications hävdar att säljchefen misskött sig kraftigt..

SmålandsPosten - 18 timmar sedan

Stopp i tågtrafiken mellan Växjö och Kalmar

Ett tåg med rökutveckling på kust till kustbanan stoppar all tågtrafik mellan Växjö och Kalmar. Passagerare på tåget, ett Krösatåg – på sträckan mellan Smedby och Nybro – evakuerades. Ingen person uppges vara skadad.

Dagen - 16 dec 14 kl. 03:05

Förringa inte kristna kulturarvet

För oss kristdemokrater är det en självklarhet att försvara möjligheten att hålla skolavslutningar i kyrkor. Det skriver riksdagsledamöterna Andreas Carlson, Magnus Oscarsson och Mikael Oskarsson..

UNT - 15 dec 14 kl. 12:40

Biotoppen: "Hobbit" ny etta

Kritikernas omdömen har varit blandade och Mikael Persbrandts "Beorn" klipptes bort ännu en gång..

SmålandsPosten - 18 timmar sedan

Tågstopp mellan Växjö och Kalmar nu hävt

Det tidigare tågstoppet mellan Smedby och Nybro (Kust-till-Kustbanan) är nu hävt, skriver Trafikverket i ett pressmeddelande under måndagsmorgonen. Ett tåg med rökutveckling på kust till kustbanan stoppade all tågtrafik mellan Växjö och Kalmar under söndagen. Passagerare på tåget, ett Krösatåg – på sträckan mellan Smedby och Nybro – evakuerades.

SvD - 17 dec 14 kl. 18:12

Vänsterpartiet rasar över att SBAB överger landet

Vänsterpartiet upprörs över att statliga banken SBAB lämnar landsbygden och kräver nu att näringsminister Mikael Damberg (S) svarar på hur SBAB ska upprätthålla god service i hela landet..

Helsingborgs Dagblad - 18 dec 14 kl. 18:01

Verktyg ger tillskott i Nevskassa

Det blir ett litet tillskott i krisdrabbade biltillverkaren Nevs kassa efter en affär med statliga reservdelsbolaget Orio, tidigare Saab Parts. Orio köper de verktyg som finns hos underleverantörer och som används för att tillverka reservdelar till alla befintliga Saab-bilar. — Det är klart att det är ett nyttigt tillskott för oss, säger Mikael Östlund, Nevs kommunikationschef, till P4 Väst..

Resume - 17 dec 14 kl. 16:49

Efter Gummesson – örlogskapten till SvD

SvD storsatsar på försvarsbevakningen efter att den meriterade reportern Mikael Holmström valt att gå till DN. Nyligen blev det klart att man plockar in TV4-veteranen Jonas Gummesson för att ersätta honom, men nu tar SvD även in den kände försvarsbloggaren tillika örlogskaptenen Niklas Wiklund som kolumnist..

Västerbottens Folkblad - 17 dec 14 kl. 16:20

Snökanonerna pumpar på Vitberget

I första hand försöker man nu få ihop tillräckligt med snö till de första två platåerna.   Med minusgrader på temperaturmätaren har arbetet med ordna snö till Vitbergsbacken i Skellefteå tagit fart igen på allvar. - Vi får se när vi kan öppna men snökanonerna arbetar för fullt, säger Mikael Wiklund, som är områdesansvarig.

Nya Wermlands Tidningen - 04 dec 14 kl. 06:00

Mikael kom tvåa i Luciapokalen

Mikael Andersson från Filipstad slutade tvåa i sin klass i Luciapokalen i Göteborg – som är Nordens största nybörjartävling i bodybuilding. – Jag borde ha vunnit, säger han..

Norrtelje Tidning - 17 dec 14 kl. 04:00

Strandman kritisk till SD-topparnas uttalanden

Judar och samer är inte svenskar, anser SD:s Björn Söder. Kent Ekeroth vill registrera människors nationella bakgrund. – Det låter illa, säger Mikael Strandman, ordförande i SD i Norrtälje..

UT - 16 dec 14 kl. 06:25

Rekord för våffelförsäljningen på stan

Ulricehamnarna var både våffelsugna och givmilda på stan i lördags, när Alexandra Karlsson, Mikael Andersson och Emil Gullhamn sålde våfflor till förmån för Musikhjälpen. Förra årets rekordsumma på 14 000 kronor, slogs med råge, när Alexandra Karlsson och Mikael Andersson räknade ihop intäkterna från dagens våffelförsäljning. Den här gången kan paret skicka in nästan 19 000 kronor till Musikhjälpen, Sveriges radios insamling tillsammans med Radiohjälpen som avslutades i söndags kväll.

Skånskan - 18 dec 14 kl. 14:06

Julbokmässa ordnas i Malmö


Lyrik från Ellerströms, zombies från Apart förlag och besök av författare som Gabriella Håkansson och Mikael Fant. Variationen blir stor när den skånska litteraturen får en egen mässa på lördag. Totalt blir det 20 utställare, författare och förlag, som samsas hos Nya Tröls bar & restaurang i Malmö under namnet Julbokmässa..

Norrtelje Tidning - 15 dec 14 kl. 21:52

Hård kritik mot nya politikerlöner

Kommunalrådens nya ersättningar väcker politiskt bråk. – Lönenivåerna och uppdelningen i olika poster göder politikerföraktet, anser Mikael Strandman (SD)..

Nya Wermlands Tidningen - 16 dec 14 kl. 06:00

Nyttig förlust på hemmaplan

Förlusten var kanske inte helt oväntad när Sunne BBK:s flicklag mötte det mer erfarna - och längre! – Solstadens basket från Karlstad på hemmaplan. Men enligt tränaren Mikael Myrén var matchen, som slutade med 65 - 36, en nyttig förlust.

Expressen - 15 dec 14 kl. 15:10

V86: Flygande start för det nykläckte proffset

Amatör i ett halvt liv - proffs i bara några veckor. Tre segrar och två andraplatser har det blivit för Mikael "Pilen" Pilenberg sedan han fick en annan bokstav på licenspapperet. I V86-7 lutar det åt ännu en seger för stallets stjärna Shogun D.Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.