Mikael+Gunstad

Friday, 28 November, 14:13

Nyheter om Mikael+Gunstad

Sortering: Relevans | Senaste
Dagens Media - 30 minuter sedan

Dagens Nyheter värvar Mikael Holmström från SvD

Försvarsreporten ska förstärka tidningens bevakning av försvarsfrågor..

Resume - 15 minuter sedan

Mikael Holmström till DN

Dagens Nyheter rekryterar den prisbelönte journalisten Mikael Holmström från Svenska Dagbladet.Rekryteringen är en del i att DN vill förstärka bevakningen av försvarsfrågor..

NSD - I förrgår: 06:00

”Att lämna barnen var det tyngsta"

Mikael Andersson hade många vänner när han var yngre..

Dalarnas tidningar - Igår: 21:54

Mikael byter skidvärlden mot modevärlden

För några år sedan lade Mikael Östberg elitkarriären i längdskidåkning på hyllan..

Nya Wermlands Tidningen - 20 nov 14 kl. 06:00

Mikael ny tränare i Nordmarks IF

Mikael Andersson tar över efter Anders Eriksson som tränare i Nordmarks IF. Mikael har tidigare varit involverad i Filipstads FF..

Hela Gotland - 23 nov 14 kl. 10:30

Mikael Mellqvists krönika: Den onödiga ministern

GA:s krönikör Mikael Mellqvist skriver om landets kulturskribenters attack på den nya kulturministern..

Västerbottens Folkblad - I förrgår: 16:40

Besviken festival efter Persbrandt-återbud

Han var hedersgäst på filmfestivalen Black Nights i Tallinn, men dök inte upp vid någon de planerade aktiviteterna. Mikael Persbrandt tillbringade två dygn på sitt hotell innan han snabbt lämnade Estland. Röda mattan stod tom, journalisterna vid presskonferensen hade ingen att ställa frågor och till gästerna vid ambassaden ingen hedersgäst att fira.

Expressen - 24 nov 14 kl. 09:57

Häftiga 25 356 i odds i triolopp på Färjestad

Mikael J Andersson var söndagens kusk på Färjestad. Förutom att han tog karriärens 2000:e seger före V64-tävlingarna så skrällde han även inom V64-spelet. Tillsammans med 75-oddsaren Gosab Blues i V64-4 fixade Mikael J Andersson sexsiffrig utdelning på sex rätt..

Expressen - 24 nov 14 kl. 11:53

Mikael Brinkenstjärna överklagar nu domen

Turerna kring Mikael Brinkenstjärnas eventuella ekonomiska brottslighet fortsätter. Han överklagar nu domen på 18 månaders fängelse till Svea hovrätt. Brinkenstjärna dömdes tidigare i höst efter grovt bokföringsbrott..

Sydsvenskan - I förrgår: 16:34

NHL-tränaren Pat Quinn har avlidit

Pat Quinn, en av Kanadas främsta hockeytränare, har avlidit, 71 år gammal. Han spelade nio säsonger i NHL, innan han tog klivet in i båset och tränade fem ishockeyklubbar – Philadelphia, Los Angeles, Vancouver, Toronto och Edmonton – under en tjugoårsperiod. Quinn har tränat många svenska spelare, bland andra Mats Sundin, Mikael Tellqvist och Mikael Renberg.

Expressen - 24 nov 14 kl. 16:39

Hunden Arthur har blivit världskändis

Hunden Arthur har blivit en världsnyhet. Daily Mail toppar med storyn om gatuhunden som har fått alla att smälta - och Washington Post, CNN och ABC News har också följt hans öde. Nu har hans husse Mikael Lindnord även blivit inbjuden till CNN Weekend.

Supermiljöbloggen - I förrgår: 18:48

Regeringen välkomnar Vattenfalls brunkolsförsäljning

Mikael DambergLigger i linje med bolagets hållbarhetsmål, menar den ansvarige ministern Mikael Damberg. I en interpellationsdebatt i dag mellan näringsminister Mikael Damberg (S) och Rickard Nordin (C) framgick att regeringen inte planerar att stoppa en försäljning av Vattenfalls kolkraftverk i Tyskland. I debatten förklarade Mikael Damberg saken på följande sätt: – Styrelsen för Vattenfall AB har tagit initiativ till att undersöka olika möjligheter att skapa en ny ägarstruktur för brunkolsverksamheten.

NSD - 3 timmar sedan

"Vi är vana"

Många Luleåbor fick ett brutalt uppvaknande på fredagsmorgonen..

BT - I förrgår: 16:56

Vart tog du vägen?

Han var hedersgäst på filmfestivalen Black Nights i Tallinn, men dök inte upp vid någon de planerade aktiviteterna. Mikael Persbrandt tillbringade två dygn på sitt hotell innan han snabbt lämnade Estland. Röda mattan stod tom, journalisterna vid presskonferensen hade ingen att ställa frågor och till gästerna vid ambassaden ingen hedersgäst att fira.

SvD - 15 timmar sedan

Falks mål lyfte Djurgården

Alexander Falk sköt premiärmålet i SHL och Mikael Tellqvist höll första nollan efter hemkomsten..

Expressen - 23 nov 14 kl. 07:03

Därför fick Stahre sparken av Blåvitt

Mikael Stahre tog Blåvitt till andraplats i allsvenskan men fick ändå sparken. IFK Göteborgs ledning har varit tyst om de verkliga orsakerna – men i dag kan GT-sporten avslöja dem. Enligt våra uppgifter var de övriga ledarna starkt missnöjda med Stahre.

UNT - 15 timmar sedan

Falks mål lyfte Djurgården

Alexander Falk sköt premiärmålet i SHL och Mikael Tellqvist höll första nollan efter hemkomsten..

Västerbottens Folkblad - Igår: 21:09

[PLUS] Fyra snabba efter slaget om Umeå

Sportens Mikael Bergstedt såg Iksu vinna med 6-5 i förlängning mot Dalen i SSL-derbyt. Så här....

SVT - 16 timmar sedan

Tellqvists första nolla i höst för Dif

Djurgården vann hemma på Hovet med 1-0 mot Växjö och målvakten Mikael Tellqvist höll nollan för första gången den här säsongen..

Expressen - 21 nov 14 kl. 01:12

Katten gjorde Mikael Forssell sen till träning

Finländaren Mikael Forssell har bara spelat fem matcher sedan ankomsten till Bochum. Möjligheten till spel förbättrades inte direkt på tisdagsmorgonen. 33-åringen kom 20 minuter sent till träningen - på grund av en katt.

Aftonbladet - 17 nov 14 kl. 13:09

”Tänker på Mikael varje dag”

Tio år efter Mikael Ljungbergs död – brodern Jonas minns OS-hjälten:”Stolt över vad han gjorde i sitt liv”.

SVT - 16 timmar sedan

Gatuhunden Arthurs äventyr kan bli film

Historien om Arthur, den herrelösa hunden från Ecuador som hittade en familj i det svenska multisportlandslaget, har blivit en världsnyhet. Snart kan den också bli film. – Det är surrealistiskt, säger nyblivna hussen Mikael Lindnord..

DI - I förrgår: 06:02

S kör över MP om Vattenfall

 Mikael Damberg tar tillbaka löftet om nya ägardirektiv, som skulle tas fram tillsammans med tre andra statsråd, däribland miljöminister Åsa Romson (MP)..

ÖstersundsPosten - 24 nov 14 kl. 00:37

Arthurs historia har blivit världsnyhet

Vi har tidigare, i flera artiklar, berättat om hunden Arthurs färd från gatan i Ecuador till hemmet hos multisportaren Mikael Lindnord i Örnsköldsvik. Mikael Lindnord mötte hunden över en köttbulle under en multisporttävling i Ecuador häromveckan och efter det följde Arthur, som hunden fick heta, multisportlaget hela vägen till mål. Men resan är inte slut ännu.

DalaDemokraten - 24 nov 14 kl. 00:37

Arthurs historia har blivit världsnyhet

Vi har tidigare, i flera artiklar, berättat om hunden Arthurs färd från gatan i Ecuador till hemmet hos multisportaren Mikael Lindnord i Örnsköldsvik. Mikael Lindnord mötte hunden över en köttbulle under en multisporttävling i Ecuador häromveckan och efter det följde Arthur, som hunden fick heta, multisportlaget hela vägen till mål. Men resan är inte slut ännu.

SVT - 2 timmar sedan

”Jag vill göra skidåkning lättbegriplig”

Han är känd som Anja Pärsons tränare. I helgen gör Mikael Junglind sin SVT-debut som expertkommentator när den alpina världscupcirkusen landar i Aspen och Lake Louise. – Jag vill göra skidåkning mer lättbegripligt, säger han..

DI - 2 minuter sedan

Regeringen kommer inte lösa ut SAS igen

Näringsminister Mikael Damberg uppger idag till Reuters att regeringen inte kommer att lösa ut flygbolaget SAS om de skulle behöva nytt kapital. Det skriver Johan Sennero, korrespondent vid Reuters Stockholmskontor, i en tweet..

SvD - 1 timme sedan

”Går att utvinna bränsle ur luften”

Det nobelprisade supermaterialet grafen kan revolutionera energiförsörjningen i framtiden. Forskare tror nu att det går att utvinna bränsle till bränsleceller direkt ur luften. – Det är väldigt spännande då det handlar mänsklighetens energiförsörjning, säger Mikael Fogelström, professor i teoretisk fysik vid Chalmers..

GöteborgsPosten - I förrgår: 16:50

Hemliga spelet bakom Lennartssons jobb

Ett dygn efter att Mikael Stahre sparkats möttes Mats Gren och Jörgen Lennartsson.De pratade i nästan fem timmar..

UNT - 15 nov 14 kl. 00:30

SLU agerar märkligt

Nu måste frågan om bildande av reservat i Åriket lösas, skriver Jan Wärnbäck och Mikael Malmaeus..

BT - 3 timmar sedan

Nevs begär förlängd rekonstruktion

Den krisdrabbade biltillverkaren Nevs kommer att begära en förlängning av den rekonstruktion företaget gått in i. – Vi kommer att lämna ansökan till tingsrätten i Vänersborg på måndag, säger Nevs kommunikationschef Mikael Östlund..

UNT - I förrgår: 10:36

Wiehe, Plura och Forsberg på jätteturné

Mikael Wiehe och Ebba Forsberg har de senaste åren översatt låtar av Tom Waits, Bob Dylan och Leonard Cohen..

Expressen - 17 nov 14 kl. 18:17

Hjälte-hunden Arthur följer med till Sverige

Gatuhunden Arthur följde Mikael Lindnord genom 20 timmars lera i multisports-VM. Nu ska han få följa med hem till Sverige. – Han ska få åka samma flyg som oss, säger Mikael, 38, från Örnsköldsvik..

Nya Wermlands Tidningen - Igår: 06:00

Bland de mest företagsamma

Anneli och Mikael Rådesjö har nominerats som länets mest företagsamma människor. En bidragande orsak tror Anneli är att de alltid sett till att ha fler ben att stå på..

Dalarnas tidningar - I förrgår: 03:22

Svag budget i Orsa

– Ändrade strukturer behövs för att ge nya förutsättningar när olika utmaningar som dolda underskott och nya verkligheter sköljer över oss, sa Mikael Thalin (C) under kommunfullmäktigesammanträdet, KF i Orsa..

Expressen - 16 timmar sedan

Tellqvist: "Ett riktigt jävla sömnpiller..."

Det blev en målfattig match på Hovet där Djurgården kunde vinna med 1-0 över Växjö. – Matchen var ett riktigt jävla sömnpiller, säger Djurgårdens målvakt Mikael Tellqvist i C More..

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Nevs begär förlängd rekonstruktion

Den krisdrabbade biltillverkaren Nevs kommer att begära en förlängning av den rekonstruktion företaget gått in i. — Vi kommer att lämna ansökan till tingsrätten i Vänersborg på måndag, säger Nevs kommunikationschef Mikael Östlund till TT..

BT - 3 timmar sedan

Nevs begär förlängd rekonstruktion

Den krisdrabbade biltillverkaren Nevs kommer att begära en förlängning av den rekonstruktion företaget gått in i. - Vi kommer att lämna ansökan till tingsrätten i Vänersborg på måndag, säger Nevs kommunikationschef Mikael Östlund till TT..

Nya Wermlands Tidningen - Igår: 20:17

Wiehe på turne med Ebba och Plura

Nästa år kommer Mikael Wiehe till Karlstad. Med sig har han såväl Ebba Forsberg som Plura Jonsson..

Nya Wermlands Tidningen - I förrgår: 22:07

Här protesterar lastbilschauffören

Strax innan klockan tolv körde Mikael Wiberg åt sidan och stängde av motorn. Lastbilschaufförernas protest fortsätter. – Det måste vara lika villkor för alla i åkeribranschen..

GT - Igår: 12:48

Alingsås fick storstryk – nu väntar Barcelona

Storstryk av Guif i genrepet. Men redan i dag börjar uppladdningen inför Barcelona borta i Champions League. - Det ska bli fantastiskt att få möta Barcelona på deras hemmaplan, säger Alingsås tränare Mikael Franzén..

DI - 25 nov 14 kl. 10:11

Persbrandt i storbråk med filmfestival

Mikael Persbrandt retade gallfeber på filmfestivalen i Tallinn. Han flögs in som gäst för att ge stjärnglans åt flera visningar, men vägrade att lämna sitt hotellrum, skriver Aftonbladet..

GT - 17 nov 14 kl. 10:13

Brodern om saknaden efter Ljungbergs död

GÖTEBORG. Han var den folkkära brottaren som vann OS-guld i Sydney. Men efter karriären drabbades Mikael Ljungberg av psykiska problem.

SvD - I förrgår: 10:36

Wiehe, Plura och Forsberg på jätteturné

Mikael Wiehe och Ebba Forsberg har tidigare översatt såväl Leonard Cohen som Bob Dylan tillsammans och i februari kommer en skiva där de översatt Tom Waits musik..

Expressen - Igår: 10:44

Mikael är allra bäst på att förklara sig i landet

Tänk dig att du får fyra minuter på dig att förklara vad du arbetar med. Tänk dig att arbetet handlar om att 3D-printa tänder. Nu är Malmöforskaren Michael Braian, 34, svensk mästare i att förklara sin forskning.Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.