Mikael+Gunstad

Monday, 30 March, 01:44

Nyheter om Mikael+Gunstad

Sortering: Relevans | Senaste
Magazin24 - 26 mar 15 kl. 15:47

En av åtta huvuddomare

SHL. Uppdragen fortsätter att komma in för Mikael Noord.På lördag drar semi-finalerna igång i SHL.

SVT - 10 timmar sedan

Mikael Renberg: ”Bra match”

Innan matchen var Mikael Renberg missnöjd med att Sara Grahn fick stå i mål. Efter matchen tvingades han göra en pudel. ”Hon gör en bra match”, säger han..

SR - 26 mar 15 kl. 10:35

Mikael Samuelsson avslutar karriären

Det blir ingen ytterligare säsong för Mikael Samuelsson. I dag bekräftar den 38-årige forwarden på Djurgårdens hemsida att han lägger ner ishockeykarriären..

SVT - 26 mar 15 kl. 11:44

Bekräftat: Mikael Samuelsson slutar

Mikael Samuelsson bekräftar att han slutar med hockeyn. 38-åringen, som vunnit på OS och VM, avslutade karriären med en säsong i Djurgården. ”Tränar man för att överleva i stället för att bli bättre och då är det tufft att hålla i”, säger han till difhockey.

Nerikes Allehanda - 26 mar 15 kl. 21:26

Snart stämmer Mikael storbanken

Han fick rätt av Högsta domstolen efter att SEB satt Karlskogabon Mikael Sjövall och hans fastighetsbolag i konkurs. Snart kommer han att stämma storbanken på ett mångmiljonbelopp. – Det rör sig säkert om 25-30 miljoner kronor, säger han..

Magazin24 - 25 mar 15 kl. 07:13

Klar för VM!

Arbogabo har avgörande roll i ishockey-vm. ”Det är en ära”Domaren Mikael Noord från Arboga är en av de svenska domare som får äran att döma VM i Tjeckien 1-17 maj 2015. Det här är andra VM:et för Mikaels del.

Expressen - 18 mar 15 kl. 18:16

Därför lämnar Mikael Persbrandt "Beck"

Nu är avhoppet bekräftat. Mikael Persbrandt lämnar "Beck"-serien – för att satsa på utlandskarriären. "Mikael har filmat klart Beck", skriver hans agent på Facebook.

Nyan - 9 timmar sedan

Internetberoende kommer att öka

Enligt Kaj-Mikael Wredlund kommer internetberoende att stiga allt högre upp i åldrarna och bli alltmer utbrett. Kaj-Mikael Wredlund föreläser om beroendeproblematik. För ungefär sex år sedan fick han upp ögonen för nätberoende då allt fler föräldrar beskrev sin oro över barnens internetvanor.

Expressen - 6 timmar sedan

"Det är fullständigt oförsvarbart, det här"

Det är tv-bilderna som skakar om hockey-Sverige. Rögles André Deveaux åker, under uppvärmning, fram och hugger ner Västerås Per Helmersson. – Jag såg den alldeles nyss.

SVT - Igår: 22:43

Häng med i VM-bilen

Under hela ishockey-VM kommer du kunna hänga med i bilen som tar Marie Lehmann, Patrik Ross och Mikael Renberg till arenan. Här får du en liten teaser över hur det kan komma att se ut..

GT - 13 mar 15 kl. 21:00

Mikael spårade upp sin stulna telefon

Mikael hade varit och handlat när han plötsligt märkte att mobilen var borta. Med hjälp av mobilappen lyckades han spåra både telefonen och tjuvarna. – Mannen försökte skaka av sig mobilen så att den skulle gå ner i backen, säger Mikael Bodén..

Expressen - 13 mar 15 kl. 21:00

Mikael spårade upp sin stulna telefon

Mikael hade varit och handlat när han plötsligt märkte att mobilen var borta. Med hjälp av mobilappen lyckades han spåra både telefonen och tjuvarna. – Mannen försökte skaka av sig mobilen så att den skulle gå ner i backen, säger Mikael Bodén..

DN - I förrgår: 21:45

Många nya – ändå vann Sverige

Sex nya spelare i startelvan. Ändå kunde U21-landslaget ge ett styrkebesked borta mot Serbien. Reserven Mikael Ishak säkrade uddamålssegern (1–0)..

Sydsvenskan - I förrgår: 20:21

Många nya — ändå vann Sverige

Sex nya spelare i startelvan.
Ändå kunde U21-landslaget ge ett styrkebesked borta mot Serbien.
Reserven Mikael Ishak säkrade uddamålssegern (1—0)..

Helsingborgs Dagblad - I förrgår: 20:21

Många nya — ändå vann Sverige

Sex nya spelare i startelvan.
Ändå kunde U21-landslaget ge ett styrkebesked borta mot Serbien.
Reserven Mikael Ishak säkrade uddamålssegern (1—0)..

Dagen - 19 mar 15 kl. 17:00

Mikael Mogren starkaste kandidaten till biskop i Västerås

I dag samlades 600 röstberättigade för att nominera biskopskandidater till Västerås stift. Nu återstår fem personer. Mikael Mogren fick över 40 procent av rösterna..

Västerbottens Folkblad - 18 mar 15 kl. 15:05

[PLUS] Mikael Lustig kan missa resten av säsongen

Mikael Lustig har drabbats av en svårläkt fotskada. Han räknar inte med mer spel den här säsongen -....

GöteborgsPosten - Igår: 07:00

Härryda hyllar Dugges öl

Han började brygga öl i liten skala 2005. Ett decennium senare producerar Mikael Dugge Engström en halv miljon liter öl per år och fick nyligen pris för sitt arbete..

UNT - 26 mar 15 kl. 17:35

Pontus Jansson tränade inte

Första tvingades veteranen Mikael Antonsson tacka nej på grund av en skadad ljumske..

Expressen - I förrgår: 20:27

Tung målvaktsmiss gav U21-laget segern

U21-landslaget fick ett skönt avstamp mot EM senare i sommar. De bjöds nämligen på segermålet mot Serbien som Mikael Ishak gjorde i öppet mål..

Aftonbladet - 26 mar 15 kl. 09:52

KLART: Han slutar

Bekräftat i dag: Mikael Samuelsson lägger av.

Expressen - 20 mar 15 kl. 14:15

Hivju ersätter Mikael Persbrandt i "Beck"

Gunvald Larsson försvinner från "Beck" när Mikael Persbrandt hoppar av produktionen. Nu är det klart vem som ersätter: norrmannen Kristofer Hivju, känd från "Game of Thrones" och "Turist", skriver Aftonbladet..

DI - 18 mar 15 kl. 13:18

Mikael Persbrandt kan komma att strykas ur Beck-filmerna

Mikael Persbrandt stryks ur de kommande "Beck"-filmerna, skriver Aftonbladet som hänvisar till flera av varandra oberoende källor..

SVT - 16 timmar sedan

Grahn får fortsätta – trots experternas kritik

Mikael Renberg lastade Sara Grahn för förlusten. Både han och Maria Rooth ville ha Kim Martin Hasson i mål i dag. Trots det väljer Leif Boork att fortsätta med Sara Grahn..

SVT - 8 timmar sedan

#VM-bilen: Renberg ”rasar” efter Maries jämförelse

#vmbilen är ute på Malmös vägar. Under dam-VM i Malmö kommer SVT Sports profiler att diskutera olika frågor. I det första avsnitt blir bland annat Mikael Renberg upprörd efter en jämförelse, Patrik Ross sågar ett par delar av damhockeyn – och så diskuteras Dusan Umicevics frisyr..

GöteborgsPosten - I förrgår: 21:16

Dikter färdiga att skjutas ut i ljuset

Tomas Tranströmers poesi äger en märklig, suggestiv efterton som aldrig är det minsta konstruerad utan faller naturlig som klanger. Mikael van Reis skriver om ett raffinerat författarskap som blivit allsvensk egendom..

Dagen - 26 mar 15 kl. 03:05

Sexualfrågor kräver ödmjukhet

Jag vill söka en tredje väg i detta landskap – mellan att fördöma och att viga. Det skriver Mikael Löwegren, präst i Svenska kyrkan, i debatten om homosexualitet..

Expressen - 18 mar 15 kl. 11:31

Mikael Persbrandt stryks ur nya "Beck"

Mikael Persbrandt stryks under de kommande "Beck"-filmerna, skriver Aftonbladet..

DN - Igår: 16:32

Han vann ledarstrid inom SD


Jörgen Fogelklou blir ny ordförande för Sverigedemokraternas distrikt i Göteborg, uppger gp.se. Därmed går han segrande ur striden om partiets nya styrelse där förra ordföranden Mikael Jansson får se sig petad..

SN - I förrgår: 10:32

Han ska träna Gnesta IK

Nu är det klart vem som ska ersätta Mikael Forsberg i Gnesta IK:s bås i hockeytvåan..

UNT - 26 mar 15 kl. 17:59

Osäkert kring Jansson inför EM-kvalet

Första tvingades veteranen Mikael Antonsson tacka nej på grund av en skadad ljumske..

Västerbottens Folkblad - 18 mar 15 kl. 18:03

Persbrandt är klar med ”Beck”

Mikael Persbrandts amerikanska agent Lesa Kirk bekräftar att han är klar med rollen som Gunvald Larsson, via ett uttalande på Facebook. ”Mikael har filmat klart Beck. Nu är det fokus på den internationella karriären där han har ett antal spännande projekt som han håller på att filma”, skriver hon.

DN - 18 mar 15 kl. 11:58

Mikael Persbrandt försvinner från ”Beck”-filmerna


Machosnuten Gunvald Larsson kommer inte längre att vara sig lik i de nya Beckfilmerna. Mikael Persbrandt förlorar sin roll i de nya filmerna, uppger källor till Aftonbladet..

DI - 26 mar 15 kl. 10:48

S-höjdaren ska lyfta Företagssverige

Han har aldrig arbetat i näringslivet. Men det är inget problem, tycker Sveriges näringsminister Mikael Damberg. Efter att ha medlat fram decemberuppgörelsen tar han sig an nästa svårlösta pussel: att få Sverige att växa..

Sydsvenskan - 25 mar 15 kl. 10:42

Karlberg lämnar Malmö FBC

Efter en misslyckad säsong slutar Malmö FBC:s tränare Mikael Karlberg. Malmö FBC åkte ur allsvenskan och får starta om i division 1 och då blir det med en ny tränare. – Jag har haft många samtal med mig själv kring detta och efter mycket funderande kommit fram till att jag saknar kraften för att köra ett år till som tränare.

SVT - Igår: 13:19

Renberg: ”Herrarna ska bara hålla käften”

Att man inte får tacklas i damhockey är en fråga som rör upp många känslor. Men SVT:s expert Mikael Renberg anser att det ska vara upp till damerna själva att bestämma och att män inte ska lägga sig i. ”Det är lätt för oss killar att säga att det är löjligt och så vidare.

Expressen - Igår: 14:00

Renberg: "Tycker att killarna ska hålla käft"

Mikael Renberg tycker att killar ska hålla käften. Hockey-VM i Malmö har börjat och SVT tog upp diskussionen om tacklingar inom damhockeyn. – Det är så lätt för killar att kliva in och säga att det är löjligt.

Skånskan - I förrgår: 08:00

Överklagar beslut om ny styrelse

Under viss tumult röstade en majoritet i fullmäktige fram en ny styrelse till Höörs Fastighets AB (HFAB) i slutet på februari.
Nu överklagar folkpartisten Mikael Sparrhult beslutet..

Expressen - I förrgår: 16:27

Se Gunvald Larssons galnaste scener i Beck

Är du en av alla de som redan saknar Mikael Persbrandt i rollen som Gunvald Larsson efter avhoppet? Här kan du titta på fyra minuter av skådespelarens mest kaxiga, galna och arga stunder i "Beck"..

Aftonbladet - 25 mar 15 kl. 09:58

Så prutar du ner boräntan

Mikael Widing: Jag sparar 1500 kronor i månaden.

Aftonbladet - 25 mar 15 kl. 09:58

Så prutar du ner boräntan

Mikael Widing: Jag sparar 1500 kronor i månaden.

Realtid - 25 mar 15 kl. 09:33

Grönstedt blir ny ordförande

Mikael Nachemson och Jenny Rosberg blir nya ledamöter..Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.