Mikael+Gunstad

Friday, 30 January, 08:50

Nyheter om Mikael+Gunstad

Sortering: Relevans | Senaste
UNT - 19 timmar sedan

"Jämte Alf Svensson är han den som har betytt mest"

Mikael Oscarsson är riksdagsledamot (KD) från Uppsala..

Expressen - 10 timmar sedan

Mikael Ahlén hoppade på Johan Forsberg

Djurgården har inte glömt Johan Forsbergs överfall på Daniel Fernholm. I slutminuten på Hovet försökte Mikael Ahlén hämnas och hoppade på Forsberg. – Djurgårdspelarna skickade en signal.

YLE - 26 jan 15 kl. 14:29

Mikael Jakobsson fick jobb i Evijärvi

Jakobstads förre stadsdirektör Mikael Jakobsson har valts till ekonomi- och förvaltningssekreterare i Evijärvi, skriver tidningen Pohjalainen. Jakobsson valdes bland 29 sökande. Han lämnade sin post i Jakobstad förra veckan efter att ha förlorat stadsstyrelsens förtroende.

DI - 22 jan 15 kl. 19:04

Halva Happy Socks säljs

Finansmannen Mikael Kamras riskkapitalbolag Scope köper hälften av modeföretaget Happy Socks. Bland säljarna finns grundaren Mikael Söderlindh och Mojangs vd Jonas Mårtensson, som ändå blir kvar som delägare..

DalaDemokraten - 13 timmar sedan

SM-guld till Mikael Pettersson

SM-veckan i Örebro pågår för fullt. På torsdagen startade draghundstävlingarna..

Dalarnas tidningar - 13 timmar sedan

SM-guld till Mikael Pettersson

SM-veckan i Örebro pågår för fullt. På torsdagen startade draghundstävlingarna..

Expressen - 21 jan 15 kl. 23:24

Mikael Lustig hade målfest i Celtics kross

Mikael Lustig hade en kul kväll när Celtic slog Motherwell med 4-0. Svensken gjorde två mål - ett av dem en mycket vacker slängnick. – Jag är mycket glad för hans skull säger, tränaren Ronny Delia till klubbens Twitterkonto..

Aftonbladet - Igår: 16:37

Smärta i svärta i nytt seriealbum

Lite deprimerande och självironiskt av Mikael Sol.

Aftonbladet - Igår: 19:04

Avslöjar: Artisten tillbaka i SSL igen

Mikael Karlsson till Linköping.

YLE - Igår: 04:52

Inga hemliga överenskommelser i Jakobstad

Det finns inga andra beslut än stadsstyrelsens nekande beslut till ränteaffärerna säger stadsstyrelsens ordförande Peter Boström. Stadsstyrelsen i Jakobstad sade i februari 2011 nej till en begäran från stadsdirektör Mikael Jakobsson att få göra så kallade derivataffärer med ett tak på högst 300 miljoner euro. Stadsdirektören negligerade beslutet och den första affären på 10 miljoner euro i avtalskapital gjordes redan i början på mars samma år.

Dalarnas tidningar - Igår: 11:01

Klartecken för asylboende i Fredriksberg

Vid besiktningen i förra veckan medverkade Borlängebon Mikael Göras, som tillsammans med sin företagspartner Karl Jansson formellt kommer att stå för asylboendet..

Expressen - 12 timmar sedan

"KD måste höra oron kring integrationen"

KD behöver nu fortsätta den förnyelseprocess som redan inletts. Migrations- och integrationsfrågorna är en viktig del, och mer makt måste flyttas till vanliga människors köksbord, skriver KD:s Mikael Oscarsson..

Dagen - I förrgår: 09:30

Etniska rensningar förekommer fortfarande

Minnet av förintelsen är en förpliktelse att agera mot antisemitism i dag. Det skriver riksdagsledamot Mikael Oscarsson (kd)..

Expressen - 12 timmar sedan

Samuelsson skadad igen: "Frustrerande"

Mikael Samuelsson har dragit upp sin ljumskskada. Det är oklart när han kan spela för Djurgården igen. – Det är frustrerande, säger Samuelsson till SportExpressen.

SVT - 10 timmar sedan

Renberg om stängd SHL: ”Inte lika intressant”

Det blir allt hårdare krav på klubbarna som ska spela i SHL – och SVT:s hockeyexpert Mikael Renberg tror att ligan kan bli stängd på sikt. – Det blir inte lika intressant, säger han i Hockeykväll..

UNT - 17 jan 15 kl. 00:30

Moskva måste svara

Det är viktigt att minnas människor som gått mot strömmen, skriver Mikael Oscarsson..

Supermiljöbloggen - Igår: 21:09

Näringsministern: ”Svenska gruvindustrin den hållbaraste i världen”

Mikael Damberg, socialdemokraternaI måndags talade näringsminister Mikael Damberg (S) på ett seminarium om Framtidens gruv- och mineralindustri på Grand Hotel i Stockholm. Där ska han enligt Altinget ha korat den svenska gruvindustrin till den hållbaraste i världen. Några få dagar innan rapporterades Pajalagruvan ha blivit polisanmäld för miljöbrott.

SVT - 18 timmar sedan

”Zorro” drog Pettersson till guld

I ett snömoddigt Ånnaboda tog Mikael Pettersson med sin hund ”Zorro” ett överlägset guld. Under sändningen fick vi också se hur mycket som kan gå fel när man tävlar i skidåkning med en hund framför sig..

Sydsvenskan - Igår: 15:58

Lyft förflygskola

Ljungbyheds Flygteknikcenter är numera är en av landets tre kvalificerade yrkeshögskolor på området. – Det är med mycket stor lättnad och glädje vi nu fått besked om att vi upphöjs till kvalificerad yrkeshögskola. Inte minst ekonomiskt är detta betydelsefullt, säger rektorn Mikael JohanssonN.

SR - 16 jan 15 kl. 06:12

Mikael Wiehes inställda skilsmässa som dansteater

Om en knapp månad kan man se Mikael Wiehes inställda skilsmässa som dansteater. 2009 gav Mikael Wiehe ut skivan som beskrev smärtan när han blev lämnad av sin hustru, men också lugnet när äktenskapet till slut räddades. Nu har koreografen Lidia Wos på Skånes dansteater satt rörelser till musiken..

Expressen - 12 timmar sedan

Expertens kritik - vill inte ha en utvisning

Luleås Jonathan Sigalet blev liggande på isen efter en tackling från Djurgårdens Mikael Ahlén. Ahlén visades ut 2+10 minuter men C More-experten Petter Rönnqvist är kritisk till domslutet. – Det är gränsfall om det ska vara en utvisning, säger Rönnqvist i sändningen.

NSD - I förrgår: 20:00

Trio tolkar amerikansk sångskatt i Luleå

Svenska musikveteraner tolkar amerikanska rockkollegor på ny turné och de gör det på svenska..

Dagen - 27 jan 15 kl. 03:05

Ska Bilda vara kyrka, Fahlgren?

Sune Fahlgrens analys av en postsekulär världsbild tror jag passar bättre in på kyrkan än på Bilda som studie­förbund. Det skriver Mikael Ivarsson från Equmeniakyrkan..

Magazin24 - 27 jan 15 kl. 08:37

Inför V86: Den bortglömde stjärnan är tillbaka

Upp som en sol, ner som en pannkaka. Kriterietrean Final Oak stod för en lysande debutsäsong och sprang in nästan en miljon kronor på bara två månader. Sedan har det blivit fiasko och medialt har hästen helt fallit i glömska.

UNT - I förrgår: 11:18

Trio tolkar amerikansk sångskatt

Svenska musikveteraner tolkar amerikanska rockkollegor på ny turné och de gör det på svenska..

GöteborgsPosten - I förrgår: 11:19

Trio tolkar amerikansk sångskatt

Svenska musikveteraner tolkar amerikanska rockkollegor på ny turné och de gör det på svenska.Plura Jonsson, Ebba Forsberg och Mikael Wiehe gör i vår närmare 30 spelningar i Sverige och Norge..

Aftonbladet - 26 jan 15 kl. 10:51

”Som att gå in i en godisbutik”

Mikael Wiehe, Ebba Forsgren och Plura ska tolka den amerikanska låtskatten.

SVT - 20 jan 15 kl. 22:02

Renberg: ”Luleå ville mer än Skellefteå”

Mikael Renberg tyckte att Luleå var hetare och vann fullt rättvist. – Luleå vinner fullt rättvist. De ville vinna lite mer än Skellefteå och var beredda att betala ett högre pris, säger SVT Sports expert Mikael Renberg..

Dalarnas tidningar - 22 timmar sedan

70 000 laxar har rymt i Siljan

Exakt hur mycket fisk som rymt kommer inte att bli klarlagt förrän i vår, men Mikael Melin, fiskehandläggare vid Länsstyrelsen Dalarna berättar att det rör sig om stora mängder fisk och att det kommer att få konsekvenser för fisket i framför allt Siljan..

Expressen - Igår: 11:08

Klart: Här är Mathias Ranégies nya klubb

Mikael Stahres kinesiska klubb Dalian Aerbin bekräftar nu värvningen av Mathias Ranégie. Det uppger Transfermarkt China på Twitter. – Det här ska bli en spännande grej över ett års tid, sa Ranégie till GT-sporten i måndags..

Sydsvenskan - Igår: 19:45

Karlsson förstärker Linköping

Linköping Innebandy förstärker med Mikael Karlsson, 32, i jakten på en topplacering i superligan. Karlsson, som producerat över 450 poäng i de högsta serierna och vunnit VM-guld, kommer närmast från Djurgården i allsvenskan..

Helsingborgs Dagblad - Igår: 19:45

Karlsson förstärker Linköping

Linköping Innebandy förstärker med Mikael Karlsson, 32, i jakten på en topplacering i superligan. Karlsson, som producerat över 450 poäng i de högsta serierna och vunnit VM-guld, kommer närmast från Djurgården i allsvenskan..

Dalarnas tidningar - Igår: 19:43

Karlsson förstärker Linköping

Linköping Innebandy förstärker med Mikael Karlsson, 32, i jakten på en topplacering i superligan. Karlsson, som producerat över 450 poäng i de högsta serierna och vunnit VM-guld, kommer närmast från Djurgården i allsvenskan..

UNT - Igår: 19:43

Karlsson förstärker Linköping

Linköping Innebandy förstärker med Mikael Karlsson, 32, i jakten på en topplacering i superligan..

YLE - 26 jan 15 kl. 18:19

Vasa IS Erica Hjerpe på väg mot sin bästa säsong

Vasa Idrottssällskaps Erica Hjerpe visar storform redan under inomhussäsongen. Hjerpe satte på söndag nytt personligt rekord i stavhopp i inomhustävlingar i Kuortane. Vasa IS Erica Hjerpe har satt nytt personligt inomhusrekord i stavhopp då hon i Kuortane överskred höjden 416 cm.

UNT - 26 jan 15 kl. 13:01

Lagen från 1979 återuppstår

Key Carlsson, Larry Robinson och Mikael Sundqvist mot spelare som Sten Feldreich, Kris Grundberg och Åke Skyttevall..

DN - I förrgår: 11:37

Svensk trio tolkar amerikansk sångskatt


Svenska musikveteraner tolkar amerikanska rockkollegor på ny turné och de gör det på svenska. Plura Jonsson, Ebba Forsberg och Mikael Wiehe gör i vår närmare 30 spelningar i Sverige och Norge..

SvD - 26 jan 15 kl. 19:44

”Gentlemen” i Guldbagge-ledning

När den svenska filmbranschens Guldbaggegala inleddes på måndagskvällen tog filmen ”Gentlemen” ledningen. Mikael Marcimains filmatisering av Klas Östergrens klassiska roman belönades med två Guldbaggar vid prisutdelningen för de sju utmärkelser som inte får plats i kvällens tv-sända gala..

Sydsvenskan - 18 timmar sedan

165 ton fisk på rymmen

Runt 70 000 regnbågslaxar är på vift i Dalarna sedan en så kallad fiskkasse med 165 ton fisk gått sönder vid en fiskodling i Mora i helgen.Regnbågarna tros enligt länsstyrelsen ha rymt ut i Siljan och intilliggande vattensystem, skriver dt.se.

Helsingborgs Dagblad - 18 timmar sedan

165 ton fisk på rymmen

Runt 70 000 regnbågslaxar är på vift i Dalarna sedan en så kallad fiskkasse med 165 ton fisk gått sönder vid en fiskodling i Mora i helgen.Regnbågarna tros enligt länsstyrelsen ha rymt ut i Siljan och intilliggande vattensystem, skriver dt.se.

SmålandsPosten - Igår: 10:57

Svenska kraftnäts svar: Likström inte möjligt

Nu har Svenska kraftnäts generaldirektör svarat LRF och Södra skogsägarna om den luftburna kraftledningen som väckt stor debatt. Svenska kraftnät avfärdar i sitt svar likströmstekniken. I förra veckan hölls ett möte om den planerade kraftledningen mellan Oskarshamn och Hemsjö, som även berör markägare i Kronoberg.

YLE - I förrgår: 13:46

Dansdax gör comeback

Dansdax grundades år 1977 och upplevde många framgångsrika år, i en mängd olika konstellationer. Nu "återuppstår" bandet och en fyra låtars EP är så gott som klar att lansera. Dansdax sista spelning med ursprungliga sångaren Johan Kärkinen gjordes år 2006.

SvD - 23 jan 15 kl. 15:50

Vinet var inte bättre förr

Vi köper allt dyrare viner. Det tycker Mikael Mölstad är bra men konstaterar att det finns en gräns för hur bra ett vin kan vara..

Sydsvenskan - 25 jan 15 kl. 15:28

Malmös socialdemokrater tar strid mot frihandelzon

Malmös socialdemokrater tar ställning mot det omstridda frihandelsavtalet mellan EU och USA som näringsminister Mikael Damberg (S) uttalat stöd för. De ska driva frågan på partikongressen i maj..Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.