Missing+People+Östergötland

Saturday, 23 May, 18:23

Nyheter om Missing+People+Östergötland

Sortering: Relevans | Senaste
UNT - 14 maj 15 kl. 14:06

Missing people söker ensam flicka

Frivilliga från Missing people hjälper nu polisen att söka efter den lilla flicka som i natt sågs gå ensam vid vägkanten utanför Östersund..

GöteborgsPosten - 14 maj 15 kl. 03:08

Missing people söker ensam flicka

Frivilliga från Missing people hjälper nu polisen att söka efter den lilla flicka som i natt sågs gå ensam vid vägkanten utanför Östersund. Tre människor såg henne - utan att stanna..

ÖstersundsPosten - 14 maj 15 kl. 12:47

Missing People hjälper till i sökandet efter flickan

Missing People kommer att hjälpa till med sökandet. De har fått kartor av polisen och kommer att samlas och utgå i från Distriktsveterinärerna i Brunflo..

Helsingborgs Dagblad - 03 maj 15 kl. 17:25

Finkamning av berget

Bengt Jönssons öde har berört många. Ett 70-tal ställde upp när Missing People gick skallgång..

GT - 29 apr 15 kl. 12:14

Missing people söker efter försvunnen man

En man i 35-årsåldern är försvunnen och Missing people gör nu ett akut bilsök för att försöka hitta mannen. De har indikationer på att mannen kan finnas i områden kring Trollhättan – Försvinnandet är anmält i Halmstad, men det finns indikationer på att han kan vara i Trollhättan, säger Kenneth Edström, operativ chef för Missing people i Trollhättan..

Expressen - 03 maj 15 kl. 21:48

Här letar de efter Ulla – försvunnen i fem år

I fem år har Ulla Tidén, 61, från Falköping varit försvunnen. Under söndagen gjorde Missing people en ny sökinsats för att lösa gåtan med hennes försvinnande. – Vi ger inte upp, säger Kenneth Söderlund, pressansvarig vid Missing people..

Helsingborgs Dagblad - 03 maj 15 kl. 13:59

Missing people söker Bengt

Under dagen söker ett 70-tal personer från Missing people efter Bengt som försvann norr om Helsingborg i början av året. HD:s fotograf är på plats och rapporterar från sökandet..

ÖstersundsPosten - 14 maj 15 kl. 14:23

Försvunna flickan är återfunnen

Missing People inledde sitt sökande vid 13-tiden..

Expressen - Igår: 11:09

Missing People söker försvunnen 16-åring

En 16-årig pojke är anmäld försvunnen. Han sågs senast vid buss 670 – på väg mot Stockholm. – Vi känner till ärendet, men misstänker inget brott, säger Albin Näverberg, informatör vid Stockholmspolisen..

Uppsalanyheter.se - 30 apr 15 kl. 04:04

Riksomfattande sökinsats av Missing People

Söndagen den 3 maj genomför Missing Peoples lokalavdelningar en riksomfattande sökinsats efter saknade personer i olika områden.Söndagen den 3 maj genomför Missing Peoples lokalavdelningar en riksomfattande sökinsats efter saknade personer i olika områden.   Sökinsatsen är en manifestation som går under samlingsnamnet Anhörigdagen och syftet är att lyfta upp både aktuella fall och "cold cases".

Västerbottens Folkblad - 17 apr 15 kl. 21:11

Missing people återupptar sökandet efter Marcus

Missing people ger inte upp sökandet efter Marcus Johansson, 22, som försvann från Umeå för snart tre veckor sedan. I helgen inleds en ny sökninsats. Klockan tio på lördagen utgår man från Carlskyrkan, på Carlshem i Umeå för att försöka leta reda på Marcus.

Västerbottens Folkblad - 07 apr 15 kl. 13:10

Missing people avbryter sökandet

Efter att ha letat fem dagar i rad utan att hitta några spår tar nu Missing people paus i letandet efter Marcus Johansson. - Om vi inte får in något nytt att gå på fortsätter vi på lördag, säger Lena Nordmark, Missing people Västerbotten. Marcus Johansson, 22, försvann från sin bostad på Carlshem i Umeå […].

SvD - 14 maj 15 kl. 08:02

Försvunna flickan har hittats

Den försvunna flickan som sågs ensam vid vägkanten längs E14 strax söder om Brunflo utanför Östersund har hittats, uppger Missing People för DN..

The Local - 20 maj 15 kl. 07:01

Missing plane found in Baltic Sea without pilots

The wreckage of a civilian aircraft which disappeared en route from Sweden to Lithuania has been found at the bottom of the Baltic Sea, authorities have said. However, its two pilots are still missing..

The Local - 16 maj 15 kl. 08:52

Mystery of missing Swedish woman solved

In 1982, Swedish foreign exchange student, Elisabeth Martinsson, went missing in California. Now, more than three decades later, her remains have been found and identified..

GT - 24 apr 15 kl. 23:23

Juhani, 47, har varit försvunnen tre dagar

Juhani, 47, har varit försvunnen i Borås sedan i tisdags. På fredagskvällen avslutade Missing people sin sjätte skallgång i Borås – och nu kommer sökandet att trappas ned. – Polisen kommer att ha en grupp som fortfarande arbetar med fallet, men de kommer inte aktivt att ligga ute med så mycket personal som gjort har gjort hittills, säger Bengt Espling, operativ chef på Missing people..

Expressen - 13 maj 15 kl. 08:53

Polisen letar efter en försvunnen person

En man i 50-årsåldern försvann i går på morgonen. Organisationen Missing people var under natten ute och letade i Malmö, utan att mannen kunde lokaliseras. Även polisen engagerar sig nu i sökandet.

Västerbottens Folkblad - 02 apr 15 kl. 15:28

Missing People letar

Missing People i Umeå bistår i letandet efter den försvunna Umeåbon. En skallgångskedja startade klockan 15 på skärtorsdagen då deltagarna samlades vid Carlskyrkan. Deltagare i sökandet uppmanades att ta med sig ficklampa, matsäck och bra kläder.

Västerbottens Folkblad - 03 apr 15 kl. 12:49

Missing People forsätter att söka i helgen

Marcus Johansson, 22 år, är försvunnen i Umeå sedan den 30 mars. Missing People inledde sökandet efter mannen på skärtorsdagen, och fortsatte insatsen under långfredagen. – Vi söker hela helgen om det behövs, säger Lena Nordmark, operativ chef vid Missing People.

Västerbottens Folkblad - 04 apr 15 kl. 08:58

Missing People söker vidare efter försvunnen på påskafton

Sökinsatsen efter den försvunne Marcus Johansson fortsätter på påskafton. Missing People välkomnar fler Umeåbor att delta i sökandet. - Det går bra att ansluta löpande under dagen, säger Sara Nilsson, operativ chef vid Missing People.

Expressen - 21 apr 15 kl. 06:59

Nya sökanden efter försvunne Bengt, 52

Bengt från Helsingborg har varit spårlöst försvunnen i 95 dagar. Nu planerar Missing people ytterligare ett sök efter Bengt. Främst för att de anhöriga ska få ett avslut.

UNT - 06 maj 15 kl. 01:48

Polis letar efter saknad i Värmland

Poliser och personer från organisationen Missing people sökte i natt efter en man i 70-årsåldern som är efterlyst som saknad i Årjäng..

Aftonbladet - 02 maj 15 kl. 13:32

- Vi slutar aldrig leta

Missing people vägrar att ge upp - här ska de söka efter 14 försvunna.

Västerbottens Folkblad - 12 apr 15 kl. 17:21

Missing People: Vi ger inte upp

22-åriga Umeåbon Marcus Johansson fortfarande, försvunnen. Men trots att man inte har några tips att gå på fortsätter Missing people att leta. Imorgon är det över två veckor sedan någon senast såg till Marcus Johansson och trots att sökinsatserna varit omfattande har man ännu ingen aning om var Markus befinner sig.

SvD - 06 maj 15 kl. 01:48

Polis letar efter saknad i Värmland

Poliser och personer från organisationen Missing people sökte i natt efter en man i 70-årsåldern som är efterlyst som saknad i Årjäng. Anhöriga slog larm igår om att han försvunnit från sin bostad, berättar Ronny Brattström, vakthavande polisbefäl i Värmland..

Dalarnas tidningar - 14 apr 15 kl. 21:25

Missing people – en folkrörelse

Det berättade Lasse Svensson från Missing peoples Dalaavdelning, när han och hustrun Anna besökte biblioteket i Ludvika på tisdagskvällen. Det var för övrigt den fjärde och sista föreläsningskvällen som arrangerats under våren..

DalaDemokraten - 14 apr 15 kl. 21:25

Missing people – en folkrörelse

Det berättade Lasse Svensson från Missing peoples Dalaavdelning, när han och hustrun Anna besökte biblioteket i Ludvika på tisdagskvällen. Det var för övrigt den fjärde och sista föreläsningskvällen som arrangerats under våren..

Västerbottens Folkblad - 10 apr 15 kl. 12:36

Missing people börjar söka igen

Missing people fortsätter i morgon sökandet efter den försvunne Umeåbon Marcus Johansson. Detta med utgångspunkt från Carlskyrkan där alla som vill delta kan samlas klockan 10 på lördagsförmiddagen. Det har inte kommit in några nya tips, Missing people gör helt enkelt ett omtag i sökandet.

GT - 04 apr 15 kl. 16:10

Nils försvinnande är ett spårlöst mysterium

Missing People genomförde på lördagen en fjärde skallgång efter 25-årige Nils från Göteborg som är spårlöst försvunnen. Nils försvann i tisdags och vad som hänt honom är ett mysterium. – Vi är ett 40 tal personer ute och söker av området runt Ramberget.

Helsingborgs Dagblad - 29 apr 15 kl. 08:40

Nytt försök att hitta Bengt, 52

Mycket folk. Det är vad Missing people hoppas på när man på söndag återigen letar efter försvunne Bengt Jönsson på Kullaberg..

Expressen - 29 apr 15 kl. 11:19

Robin, 22 försvunnen – röda skor hett spår

En man som har sett ett par röda skor i centrala Gävle. Det är det nya, heta spåret efter försvunne Robin, 22. – Missing People hittade ett par röda flipflops när de var ute, men vittnet säger att det inte var sådana skor som han såg i vattnet, säger polisens presstalesman Mikael Hedström till Gefle Dagblad..

SvD - 28 apr 15 kl. 11:54

18 års fängelse för fadersmord

Hovrätten fastställer straffet för den 26-åriga kvinna och hennes 23-årige sambo som dödat kvinnans pappa i Kalmartrakten. Offret, som sköts med hagelgevär och grävdes ner i en djup grop på släktens ägor hösten 2012, återfanns först förra sommaren. Detta efter att sambon avslöjat detaljer kring mordet för en kvinna i organisationen Missing People..

Västerbottens Folkblad - 30 apr 15 kl. 15:02

Sökdag för de två försvunna

Umeå. Missing people Sweden arrangerar på söndag Anhörigdagen 2015. Dagen ägnas åt större sökinsatser i hela landet, för att hitta förvunna personer som ännu inte påträffats.

Sydsvenskan - 21 apr 15 kl. 21:10

Försvunnen kvinna efterspanas

En kvinna i 75-årsåldern har försvunnit från äldreboendet Magnoliagården i Staffanstorp. Polis och anhöriga söker efter henne, och kontakter har tagits med Missing people..

Sydsvenskan - 21 apr 15 kl. 23:12

Försvunnen kvinna hittad

En 75-årig kvinna var på tisdagen försvunnen i Staffanstorp. Polisen kontaktade Missing people, som förberedde skallgång från midnatt. Men vid 22-tiden hittades kvinnan..

Helsingborgs Dagblad - 06 maj 15 kl. 01:49

Polis letar efter saknad i Värmland

Poliser och personer från organisationen Missing people sökte i natt efter en man i 70-årsåldern som är efterlyst som saknad i Årjäng. Anhöriga slog larm igår om att han försvunnit från sin bostad, berättar Ronny Brattström, vakthavande polisbefäl i Värmland.Mannens mobil låg enligt polisen kvar i bostaden och bilen är borta.

Sydsvenskan - 06 maj 15 kl. 01:49

Polis letar efter saknad i Värmland

Poliser och personer från organisationen Missing people sökte i natt efter en man i 70-årsåldern som är efterlyst som saknad i Årjäng. Anhöriga slog larm igår om att han försvunnit från sin bostad, berättar Ronny Brattström, vakthavande polisbefäl i Värmland.Mannens mobil låg enligt polisen kvar i bostaden och bilen är borta.

Nerikes Allehanda - 10 apr 15 kl. 12:45

NA-tv: Här söker polisen med helikopter

På fredagen fortsatte sökandet efter den försvunne 72-årige mannen i Kopparberg. Under dagen kopplas försvaret och organisationen Missing people in..

GT - 24 mar 15 kl. 07:02

24-åriga Karolina är spårlöst försvunnen

24-åriga Karolina, från Göteborg, hälsade i helgen på sin make i Tyskland. Men efter hemresan har hon inte setts till. Nu letar både polis och Missing people efter henne.

Västerbottens Folkblad - 18 apr 15 kl. 17:44

Inget nytt under sökinsats

Just efter klockan 17 avslutade Missing people dagens sökinsats efter försvunne Marcus Johansson.  I dag vid klockan 10 samlades frivilliga vid Carlskyrkan för att leta efter 22-årige Marcus som försvann för ungefär tre veckor sedan. - Vi har jobbat på under dagen, men inget nytt har framkommit, säger Sara Nilsson, operativ chef.

Helsingborgs Dagblad - 28 apr 15 kl. 11:06

Fastställt straff för morddömt par

Hovrätten fastställer straffet för den 26-åriga kvinna och hennes sambo som dödade kvinnans nära släkting i Kalmartrakten. Tingsrätten dömde paret till 18 års fängelse för mordet som utfördes hösten 2012.Offret, som hade blivit skjutet med ett hagelgevär och nedgrävd i en djup grop på släktens ägor, återfanns först förra sommaren.

Sydsvenskan - 28 apr 15 kl. 11:06

Fastställt straff för morddömt par

Hovrätten fastställer straffet för den 26-åriga kvinna och hennes sambo som dödade kvinnans nära släkting i Kalmartrakten. Tingsrätten dömde paret till 18 års fängelse för mordet som utfördes hösten 2012.Offret, som hade blivit skjutet med ett hagelgevär och nedgrävd i en djup grop på släktens ägor, återfanns först förra sommaren.

Sydsvenskan - 29 mar 15 kl. 20:13

Försvunnen misstänks vara mördad

En 20-årig man som varit försvunnen i en vecka har hittats död. Han hittades av Missing People i ett vattendrag i Vetlandatrakten på söndagseftermiddagen.Polisen har inlett en förundersökning om mord alternativt dråp.

Helsingborgs Dagblad - 29 mar 15 kl. 20:13

Försvunnen misstänks vara mördad

En 20-årig man som varit försvunnen i en vecka har hittats död. Han hittades av Missing People i ett vattendrag i Vetlandatrakten på söndagseftermiddagen.Polisen har inlett en förundersökning om mord alternativt dråp.Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.