Missing+People+Östergötland

Saturday, 28 February, 18:23

Nyheter om Missing+People+Östergötland

Sortering: Relevans | Senaste
Sydsvenskan - 19 feb 15 kl. 16:41

Q-Park river böter till Missing People

Q-Park makulerar de utfärdade parkeringsböterna som personer från Missing People drabbades av under en räddningsaktion. Men ingen från bolaget har lust att prata: "Nope", skriver Q-Parks vd i ett mejlsvar..

Helsingborgs Dagblad - 19 feb 15 kl. 16:41

Q-Park river böter till Missing People

Q-Park makulerar de utfärdade parkeringsböterna som personer från Missing People drabbades av under en räddningsaktion. Men ingen från bolaget har lust att prata: "Nope", skriver Q-Parks vd i ett mejlsvar..

Expressen - 18 feb 15 kl. 16:31

Missing people hittade pojke - och fick p-böter

Tack vare Missing people kunde en försvunnen 17-åring hittas sent på tisdagskvällen. Men när sökgruppen kom tillbaka till sin bas möttes de av en otrevlig överraskning – flera av deras bilar hade blivit lappade. – Det kändes både omoraliskt och väldigt omänskligt av parkeringsvakten, säger Peter Tibemo som var med vid söket..

Helsingborgs Dagblad - 18 feb 15 kl. 13:25

Räddade pojke- fick parkeringsböter

Sent i går kväll hittade Missing People en pojke som varit försvunnen en längre tid. Som "tack" för insatsen skrev Q-Park samtidigt ut parkeringsböter till flera frivilligsökande som förgäves förklarade situationen för parkeringsvakten..

Sydsvenskan - 18 feb 15 kl. 13:25

Räddade pojke - fick parkeringsböter

Sent i går kväll hittade Missing People en pojke som varit försvunnen en längre tid. Som "tack" för insatsen skrev Q-Park samtidigt ut parkeringsböter till flera frivilligsökande som förgäves förklarade situationen för parkeringsvakten..

Expressen - 19 feb 15 kl. 18:36

Parkeringsbolag river Missing peoples böter

Samtidigt som Missing people var ute och letade efter en försvunnen 17-åring i tisdags, fick flera av deras bilar parkeringsböter. Nu rapporterar Helsingborgs dagblad att parkeringsbolaget Q-Park makulerar böterna..

Expressen - 24 jan 15 kl. 10:33

Nu har Missing people börjat söka efter Bengt

Tidigt på lördagsmorgonen började Missing people nya sökningar efter saknade Bengt. Det är nu åtta dagar sedan 52-åringen försvann spårlöst från centrala Helsingborg. – Jag sa till sökarna i morse, att i dag ska vi hitta honom, säger Tore Christensen från Missing people till Kvällsposten...

Expressen - 30 jan 15 kl. 20:00

Stor sökinsats i helgen efter försvunne Bengt

52-årige Bengt som försvann i Helsingborg fredagen 16 januari är fortfarande försvunnen. På lördag söker Missing people i Höganäs. Förra helgen deltog kring hundra personer och man hoppas på att många vill hjälpa till även nu.

Expressen - 23 jan 15 kl. 17:45

Ingen har gett upp hoppet om Bengt, 52

Det har nu gått en vecka sedan Bengt, 52, försvann i Helsingborg. Polis och ett 60-tal frivilliga från Missing People sökte efter honom i trakten av Mölle under fredagen. Men utan resultat.

Expressen - 05 jan 15 kl. 10:36

Missing people söker efter försvunnen man

Missing people söker på måndagsförmiddagen efter en försvunnen 39-årig man i Vä utanför Kristianstad. – Vi sökte under natten mot måndagen och nu ska vi söka tills att vi hittar honom eller fram till kvällen, säger Rikard Urdshals, operativ chef vid Missing people Östra Skåne..

Expressen - 05 jan 15 kl. 10:36

Missing people söker efter 39-åriga Daniel

Missing people söker under måndagen efter försvunne Daniel, 39 år. Organisationen har sökt efter honom i Vä utanför Kristianstad. Ännu har inga fynd gjorts.

The Local - 17 feb 15 kl. 14:38

Missing Malmö boys both safe in Denmark

Both of the two boys who went missing after a controversial altercation with Swedish police at Malmö train station are now being taken care of by Danish social services, it was revealed on Tuesday afternoon..

GöteborgsPosten - 08 jan 15 kl. 22:10

Frivilliga stoppades av Missing People

När Missing people skulle söka efter en försvunnen kvinna i Hammarkullen slöt representanter från Trafficsec upp. Men de fick inte vara med utan tvingades vända hem igen..

Expressen - 19 jan 15 kl. 14:06

Missing People söker efter försvunne Bengt

På måndagseftermiddagen söker Missing People efter 52-årige Bengt som försvann i Helsingborg i fredags. Nu vill polisen komma i kontakt med personer som kan ha sett honom under en bussresa som det kommit in tips om att han gjort. – Vi är beroende av allmänhetens ögon, säger Eva-Lotta Hermansson Truedsson, informatör vid polisen i nordvästra Skåne..

GT - 30 jan 15 kl. 07:05

Hysén: Vad gör jag om jag hittar honom död?

Missing people ska ha bragdmedaljen varje dag för det arbete man gör..

The Local - 13 feb 15 kl. 12:36

Claims missing boys found in Denmark

Two boys who went missing after an altercation with guards at Malmö train station on Monday are reported to have been found in Denmark..

Helsingborgs Dagblad - 07 feb 15 kl. 04:00

Chokladpapper ett av få spår

Två vittnen, ett glasögonfodral och ett chokladpapper är polisens främsta spår i sökandet efter försvunne Bengt..

GT - 26 jan 15 kl. 16:30

Leif, 52, är fortfarande spårlöst försvunnen

Vid 12-tiden på måndagen inleddes Missing peoples storsök efter Leif, 52. Många dök upp till skallgången – som också uppmärksammats av Leifs vän Glenn Hysén. – Vi har än så länge inte gjort några fynd, men vi är ute med både hund och vanligt fotfolk.

Expressen - 15 jan 15 kl. 20:44

Leif, 52, är försvunnen – söks av stort pådrag

På eftermiddagen den 12 januari sågs Leif, 52, för sista gången – sedan dess är han spårlöst försvunnen. Han syntes då i området kring Frölunda torg i Göteborg och nu har Missing people tagit upp sökandet. – Vi kommer gå ut och leta nu på torsdagskvällen, men på grund av den kommande stormen är det endast vi i lokalföreningen som kommer att söka, säger Harold Nyström, operativ chef för insatsgruppen hos Missing people..

Expressen - 24 jan 15 kl. 19:17

Sökandet efter Bengt inne på andra veckan

Missing peoples sökande efter försvunne Bengt, 52, från Helsingborg är nu inne på sin andra vecka. – Det kommer inte in något nytt nu. Vi får lita på de vittnesuppgifter vi har sedan tidigare och utgå från det, säger Tore Christensson, operativ chef på Missing people.

BT - 17 jan 15 kl. 16:09

13-åring försvunnen i Göteborg

En 13-årig pojke i Göteborg är försvunnen sedan ett dygn. Han försvann från stadsdelen Frölunda vid tretiden på fredagseftermiddagen, uppger P4 Göteborg. Anmälan kom in vid 19-tiden på kvällen.

Dalarnas tidningar - 28 jan 15 kl. 21:49

Försvunnen 26-åring hittad

Under eftermiddagen och kvällen har en skallgångskedja från Missing People letat efter kvinnan i Sandviken som varit försvunnen sedan i går..

Nerikes Allehanda - 30 jan 15 kl. 05:12

Försvunna kvinnan hittad i grusgrop

(UPPDATERAD 08:33) Polisen och Missing people sökte i natt efter en 79-årig kvinna som i går kväll försvann från sin bostad i Pålsboda. Vid 8-tiden påträffades kvinnan i en grusgrop..

Västerbottens Folkblad - 01 jan 15 kl. 12:14

Sökandet förflyttas

Missing People söker för fullt på södra sidan älven efter den försvunna kvinnan. Man har sökt av på Anderstorp, och nu har sökandet förflyttats till Skeria-området. En kontaktperson på Missing People i Skellefteå berättar att de utgår från vad polisen säger, och var de vill att organisationen ska söka.

Expressen - 05 jan 15 kl. 20:32

Försvann från Lysekil – hittades i Danmark

På nyårsdagen upptäckte hemtjänsten att en man i 80-årsåldern försvunnit från sitt hem i Lysekil. Försvinnandet har engagerat både organisationen Missing people och polisen. Nu har mannen hittats – på ett bankkontor i Danmark.

Expressen - 31 jan 15 kl. 13:28

30-tal söker efter försvunne Bengt

Ett 30-tal personer från Missing people söker under lördagen efter försvunne Bengt från Helsingborg. Bengt har Downs syndrom och försvann fredagen den 16 januari när han var på väg hem från sin dagliga verksamhet. – Vi hoppas i det längsta att han återfinns i livet, säger hans personliga assistent sedan 30 år, Christel Thor..

Expressen - 06 jan 15 kl. 14:16

Nya sökningar efter Didrik, 18

Han försvann spårlöst efter ett restaurangbesök. Nu drar Missing people i gång nya sökningar efter 18-årige ishockeyspelaren Didrik Öhlander i Skutskär - samtidigt som familjen anlitat ett privat företag specialiserat på att söka efter människor i vatten. – Vi kommer att fortsätta söka tills vi hittar något, säger Annelie Larsson på Missing people..

Helsingborgs Dagblad - 17 jan 15 kl. 09:10

Missing people sökte försvunnen man i Helsingborg

Ett 50-tal frivilliga gick skallgång för att leta efter 52-årig man..

Helsingborgs Dagblad - 17 jan 15 kl. 14:01

Försvunnen 27-åring kan ha hittats

I förmiddags hittade Missing People en kropp på isen till en sjö..

Aftonbladet - 20 jan 15 kl. 05:57

Erkände mord för Missing People - dom i morgon

63-åringen blev skjuten i huvudet med hagelgevär.

Helsingborgs Dagblad - 25 jan 15 kl. 17:56

Skallgång efter Bengt utan resultat

Bengt Jönsson, som försvann för över en vecka sedan, är fortfarande försvunnen. På söndagen hade Missing People över hundra personer som sökte efter honom, men utan framgång..

Expressen - 26 jan 15 kl. 08:37

Glenns vän Leif är spårlöst försvunnen

Leif, 52 är spårlöst försvunnen sedan två veckor tillbaka. Under måndagen arrangerar Missing people ett storsök efter 52-åringen – och vännen Glenn Hysén vill gärna se att så många som möjligt engagerar sig. – Jag har känt honom i över 30 år och är så klart orolig över att något hänt honom.

Expressen - 17 jan 15 kl. 18:32

Missing people hittade en död man i vattnet

Dykare har hittat en död man i hamnen i den danska staden Århus. Polisen misstänker att det rör sig om en man som varit försvunnen sedan i november..

GöteborgsPosten - 17 jan 15 kl. 18:32

13-årig hittad välbehållen

Den 13-årige pojken som sedan i fredags eftermiddag varit försvunnen från sina föräldrar i Frölunda är återfunnen, uppger Missing People..

Helsingborgs Dagblad - 20 jan 15 kl. 15:57

Sökte efter 52-åring norr om Höganäs

Nya vittnesuppgifter gjorde att polisen och organisationen Missing People på tisdagen sökte en försvunnen 52-årig man norr om Höganäs..

The Local - 12 feb 15 kl. 16:14

Huge hunt for boy 'beaten' at Malmö station

Police across southern Sweden are now searching for a 9-year-old who has been missing since he was allegedly beaten by guards at Malmö train station on Monday..

GöteborgsPosten - 17 jan 15 kl. 18:32

13-åring hittad välbehållen

Den 13-årige pojken som sedan i fredags eftermiddag varit försvunnen från sina föräldrar i Frölunda är återfunnen, uppger Missing People..

ÖstersundsPosten - 23 jan 15 kl. 13:46

Missing People utlyser akut skallgång

Det var på fredagskvällen som mannen, 33 år, och kvinnan, 22 år, bestämde sig för att åka ut på en skotertur vid 20-tiden. Sedan dess har ingen av dem synts till och ett sökningsarbete har pågått sedan i går kväll..

UNT - 19 jan 15 kl. 21:02

Akut skallgång efter äldre kvinna

Polisen och Missing people söker efter en kvinna i sjuttioårsåldern, som ska ha försvunnit från Akademiska sjukhuset..

BT - 12 jan 15 kl. 21:00

Stark tillväxt under tre års sökande

Det började i liten skala i Göteborg. Tre år senare anmäls två, tre nya försvinnanden till Missing People varje dag.- Det har gått rasande fort.

BT - 17 jan 15 kl. 13:59

Försvunnen 27-åring kan ha hittats

En 27-årig man som försvann utanför Söderhamn för en vecka sedan kan ha hittats. I förmiddags hittade Missing People en kropp på isen till en sjö, skriver polisen i Gävleborg på sin webbplats.Kroppen är ännu inte identifierad..

Aftonbladet - 12 jan 15 kl. 06:39

Polis och Missing People letar Johan, 27

Sågs senast i centrala Söderhamn.

GöteborgsPosten - 17 jan 15 kl. 18:32

13-årig fortfarande försvunnen

En 13-årig pojke är sedan i fredags eftermiddag försvunnen från sina föräldrar i Frölunda. Missing People har sökt honom under lördagen. Enligt polisen var han fortfarande försvunnen på söndagmorgonen..Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.