Missing+People+Östergötland

Thursday, 02 July, 11:46

Nyheter om Missing+People+Östergötland

Sortering: Relevans | Senaste
UNT - 11 jun 15 kl. 19:11

Nytt fynd från försvunnen flicka

Polisen och Missing people fortsätter söka efter 17-åriga Lisa Holm, som försvunnit vid Kinnekulle i Västergötland..

GT - 10 jun 15 kl. 09:42

Hundratals hör av sig till Missing people

Sökande efter 17-åriga Lisa är inne på sitt tredje dygn. Nu står Missing people i startgroparna redo att rycka ut med full kraft så fort de får besked från polisen. Flickans försvinnande har väckt mycket känslor och många hör av sig till Missing people och erbjuder sin hjälp.

GöteborgsPosten - 21 jun 15 kl. 14:29

Missing People letar i Lerum

Missing People sökte under söndagen efter en försvunnen kvinna i Lerum. Hon lämnade sitt hem på midsommaraftons förmiddag och har inte synts till sedan dess..

GöteborgsPosten - 21 jun 15 kl. 14:29

Missing People söker försvunnen kvinna

Missing People söker just nu efter en försvunnen kvinna i Lerum. Kvinnan försvann från sitt hem på midsommaraftons förmiddag och har inte synts till sedan dess..

Expressen - 21 jun 15 kl. 13:34

Missing people söker försvunnen kvinna

Missing People söker just nu efter en försvunnen kvinna i Lerum. Kvinnan är i 65-årsåldern och sågs senast till på midsommarafton..

Expressen - 10 jun 15 kl. 11:33

Nu kopplas Missing people in i sökandet

Sökandet efter försvunna Lisa, 17, är inne på sitt tredje dygn. Nu kopplas Missing people in efter att polisen har begärt hjälp från dem. Inom ett par timmar startar deras sökinsatser.

GöteborgsPosten - 21 jun 15 kl. 14:29

Missing People söker försvunnen kvinna i Lerum

Missing People söker just nu efter en försvunnen kvinna i Lerum. Kvinnan försvann från sitt hem på midsommaraftons förmiddag och har inte synts till sedan dess..

GT - 10 jun 15 kl. 11:33

Nu kopplas Missing people in i sökandet

Sökandet efter försvunna Lisa, 17, är inne på sitt tredje dygn. Nu kopplas Missing people in efter att polisen har begärt hjälp från dem. Strax efter lunch skulle en skallgångskedja dra i gång, men nu är den framflyttad till klockan 16.

GT - 17 jun 15 kl. 18:20

Missing people tagna efter Lisa Holm-söket

Missing peoples sökinsats efter Lisa Holm var dubbelt så stor som organisationens tidigare största eftersök. Det trots att den pågick kortare tid än tidigare insatser. – Med tanke på den tragiska utgången känns det banalt att prata rekord.

UNT - 13 jun 15 kl. 17:52

Avgörande fynd av Missing people

Ett fynd av Missing people ledde till att de tre som misstänks ligga bakom mordet på 17-åriga Lisa Holm kunde gripas..

SvD - 11 jun 15 kl. 12:22

Missing people: ”Precis nu gjordes tre fynd”

SvD:s team är på plats vid Kinnekulle där sökningarna efter försvunna Lisa Holm utökas. Mitt under tv-intervjun med Missing people rapporterades tre fynd in till polisen..

UNT - 10 jun 15 kl. 11:40

Missing People sätts in i sökandet

Missing People sätts nu in i sökandet efter den försvunna 17-åriga Lisa Holm på Kinnekulle utanför Lidköping..

UNT - 10 jun 15 kl. 11:17

Missing People sätts in i sökandet

Missing People sätts nu in i sökandet efter den försvunna 17-åringen Lisa Holm på Kinnekulle utanför Lidköping..

GöteborgsPosten - 13 jun 15 kl. 14:35

Misstänkta mördare i kontakt med Missing people

De personer som misstänks för mordet på Lisa Holm ska ha varit i kontakt med Missing people under veckan. Ett fynd i fredags kväll gjorde att de kunde säkras. - Detta är inget dussinärende.

Expressen - 09 jun 15 kl. 14:33

Missing people redo att hjälpa till i sökandet

Missing people är redo att hjälpa till i sökandet efter den försvunna 17-åringen som försvann från ett kafé i Blomberg på Kinnekulle i söndags. Så fort polisen frågar kommer organisationen att rycka in. – Det är bara för oss att trycka på knappen, säger Kenneth Söderlund, som är pressansvarig för organisationen..

GT - 14 jun 15 kl. 08:15

Missing people om sökandet efter Lisa, 17

Letandet efter den försvunna 17-åringen var det kanske största sökpådraget i Sveriges kriminalhistoria. Lisa Holms tragiska försvinnande och död engagerar hela landet - precis som tidigare uppmärksammade fall som Engla Höglund och Helén Nilsson. - Det här är helt klart vår största insats någonsin, säger Anki Dahlberg, grundare av organisationen Missing people..

Aftonbladet - 13 jun 15 kl. 15:04

Polisen: Missing People hade kontakt med misstänkta mördarna

”Precis som många i Sverige har det här berört polisen djupt”.

The Local - 12 jun 15 kl. 07:52

100 questioned over missing Swedish teen

Police have questioned at least 100 people over the disappearance of 17-year-old Lisa Holm, who went missing on Sunday evening in Blomberg near Lidköping..

The Local - I förrgår: 09:30

Missing Swedish teen calls mum from Syria

A 15-year-old girl from southern Sweden who has been missing since last month, has phoned her family to say she’s in Homs in Syria, Swedish media are reporting..

SvD - 13 jun 15 kl. 17:18

Missing people: Mängden personer ledde till Lisa Holms kropp

Det var Missing peoples fynd som ledde polisen till Lisa Holms kropp. Inte sedan frivilligorganisationen startade 2012 har så många deltagit i sökandet efter en försvunnen person..

Nerikes Allehanda - 19 jun 15 kl. 03:35

Missing people kopplas in i sökandet

En 72-årig man söks i skogarna utanför Finnerödja. Mannen lider av Alzheimer och tros ha gått vilse..

SvD - 11 jun 15 kl. 20:54

Missing People: "En av våra största insatser”

Fler och och fler ansluter sig till sökandet efter Lisa Holm. Över tusen frivilliga personer har sökt efter Lisa Holm i Kinnekulle-området under torsdagen – och efter klockan åtta på kvällen var det fortfarande folk som anmälde sig. – Det här är en av våra största insatser, säger Missing Peoples ordförande Daniel Brodin..

Aftonbladet - 10 jun 15 kl. 13:17

Polisen utreder misstänkt dubbelmord i Stockholm

Organisationen Missing People ska ha kopplats in i sökandet.

Helsingborgs Dagblad - 12 jun 15 kl. 00:25

Över 100 hörda om saknad flicka

På fredagen fortsätter sökandet efter 17-åriga Lisa Holm som försvunnit vid Kinnekulle. Parallellt med att polisen och Missing people söker i området arbetar polisen med att följa upp tips som strömmar in.Minst 100 personer har redan hörts.

SvD - 16 jun 15 kl. 09:21

”Vi klarade det bra men kan göra det bättre”

När Lisa Holm, 17, försvann engagerade sig tusentals människor för att hjälpa till att söka efter henne. Många av de mår nu dåligt och behöver samtalsstöd. – Vi har varit förberedda på att att det kan behövas säger Kenneth Söderlund, presstalesperson på Missing People..

Sydsvenskan - 12 jun 15 kl. 00:25

Över 100 hörda om saknad flicka

På fredagen fortsätter sökandet efter 17-åriga Lisa Holm som försvunnit vid Kinnekulle. Parallellt med att polisen och Missing people söker i området arbetar polisen med att följa upp tips som strömmar in.Minst 100 personer har redan hörts.

UNT - 10 jun 15 kl. 18:00

Missing People sökte saknad flicka

Cirka 300 frivilliga letade på onsdagen efter 17-åriga Lisa Holm, som försvunnit vid Kinnekulle utanför Lidköping..

SvD - 12 jun 15 kl. 00:24

Över 100 hörda om saknad flicka

På fredagen fortsätter sökandet efter 17-åriga Lisa Holm som försvunnit vid Kinnekulle. Parallellt med att polisen och Missing people söker i området arbetar polisen med att följa upp tips som strömmar in..

Expressen - 15 jun 15 kl. 10:53

Advokaten anmäls för jäv i Lisa-fallet

En allvarlig rättsprocess har uppstått i utredningen av mordet på Lisa Holm. Advokaten Helena Svärd var, så sent som i mars, ordförande för Missing people. Nu utreds hon för jäv.

SvD - 15 jun 15 kl. 12:21

”Många som letat efter Lisa Holm mår dåligt”

När Lisa Holm, 17, försvann engagerade sig tusentals människor för att hjälpa till att söka efter henne. Många av de mår nu dåligt och behöver samtalsstöd. – Vi har varit förberedda på att att det kan behövas säger Kenneth Söderlund, presstalesperson på Missing People..

Sydsvenskan - 10 jun 15 kl. 18:01

Missing People sökte saknad flicka

Cirka 300 frivilliga letade på onsdagen efter 17-åriga Lisa Holm, som försvunnit vid Kinnekulle utanför Lidköping. Polisen misstänker att flickan utsatts för ett brott..

GT - 10 jun 15 kl. 16:33

Nu söker vännerna efter försvunna Lisa

Lisa Holm, 17, är fortfarande spårlöst försvunnen. Nu kopplas Missing people in i sökandet där skolkamrater till tonåringen deltar. – Det är hemskt att hon är försvunnen, säger Bilal Issa, 19..

UNT - 14 maj 15 kl. 14:06

Missing people söker ensam flicka

Frivilliga från Missing people hjälper nu polisen att söka efter den lilla flicka som i natt sågs gå ensam vid vägkanten utanför Östersund..

GöteborgsPosten - 14 maj 15 kl. 03:08

Missing people söker ensam flicka

Frivilliga från Missing people hjälper nu polisen att söka efter den lilla flicka som i natt sågs gå ensam vid vägkanten utanför Östersund. Tre människor såg henne - utan att stanna..

GT - 14 jun 15 kl. 10:48

Polisen letar nya spår på gamla fyndplatsen

Missing people gjorde ett fynd som ledde till gripandet av två män och en kvinna. En av de litauiska medborgarna är känd av polisen i Litauen sedan tidigare. Nu ska tekniker på nytt söka igenom vid den lada där de avgörande fynden gjordes.

GöteborgsPosten - 10 jun 15 kl. 14:34

500 frivilliga letar efter Lisa

Jan-Olof Säll, verksamhetsledare för Missing People i Skaraborg, räknar med att 200-500 frivilliga ska delta i skallgången efter Lisa Holm..

SvD - 13 jun 15 kl. 14:38

Polisen: Misstänkta hade kontakt med Missing People

Det var personer som letade efter Lisa Holm som gjorde polisen uppmärksam på de personer som nu är misstänkta för mordet. Polisen är i övrigt sparsam med uppgifter och vädjar om arbetsro..

Sydsvenskan - 21 jun 15 kl. 17:00

Därför försvann pojken med tåget

På midsommardagen försvann en fyraåringen från en parkering i Falkenberg. Fyra timmar senare hittades han — 20 mil därifrån.— Han hade tagit tåget.

Helsingborgs Dagblad - 21 jun 15 kl. 17:00

Därför försvann pojken med tåget

På midsommardagen försvann en fyraåringen från en parkering i Falkenberg. Fyra timmar senare hittades han — 20 mil därifrån.— Han hade tagit tåget.

Sydsvenskan - 22 jun 15 kl. 10:56

Beslut om häktade bröderna i dag

De båda bröderna som misstänks för mordet på 17-åriga Lisa Holm på Kinnekulle har båda överklagat sina häktningsbeslut. Nu ska Göta hovrätt i Jönköping ta ställning till överklagandena, som kom in till rätten i morse. Hur snabbt det kan ske är dock oklart.

Helsingborgs Dagblad - 22 jun 15 kl. 10:56

Beslut om häktade bröderna i dag

De båda bröderna som misstänks för mordet på 17-åriga Lisa Holm på Kinnekulle har båda överklagat sina häktningsbeslut. Nu ska Göta hovrätt i Jönköping ta ställning till överklagandena, som kom in till rätten i morse. Hur snabbt det kan ske är dock oklart.

The Local - Igår: 14:33

Lisa Holm murder suspect released

One of the men police have been holding on suspicion of murdering missing teenager Lisa Holm has been released but his older brother remains in police custody..

SvD - 12 jun 15 kl. 05:40

Över tusen frivilliga sökte efter försvunna Lisa, 17

Inget av fynden efter den försvunna Lisa Holm tyder på blodsutgjutelse, uppger polisen. Missing People samlar nu på torsdagskvällen över 1 000 frivilliga. Det finns många ställen att hålla någon gömd på här, bland annat i gruvgångar i flera kalkbrott, säger talesmannen Jan-Olof Säll som är hoppfull..

Helsingborgs Dagblad - 10 jun 15 kl. 18:01

Missing People sökte saknad flicka

Cirka 300 frivilliga letade på onsdagen efter 17-åriga Lisa Holm, som försvunnit vid Kinnekulle utanför Lidköping. Polisen misstänker att flickan utsatts för ett brott..Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.