Missing+People+Östergötland

Tuesday, 21 October, 17:05

Nyheter om Missing+People+Östergötland

Sortering: Relevans | Senaste
Nerikes Allehanda - 07 okt 14 kl. 07:49

Missing People: "Vi har inget att gå på"

Missing People i Örebro kontaktades av en vän till försvunna Amanda Samuelsson, i samband med att hon försvann..

Expressen - 05 okt 14 kl. 18:25

Missing people söker efter saknade Irene, 63

Missing people i Malmö går skallgång efter en kvinna som försvann från sitt hem i morse. Irene är 63 år och försvann i närheten av Calle Ljungbecksgatan på Kirseberg. – Det är där vi börjar leta, säger Jennifer McDowell som är Missing peoples kontakt under skallgången..

Expressen - 05 okt 14 kl. 17:50

Missing people vädjar – behöver fler frivilliga

Oktober är för många svamp- och bärplockartider. Det innebär att fler ärenden hamnar hos Missing people. Det senaste halvåret har antalet ärenden ökat otroligt mycket – och inför svampsäsongen höjer organisationen nu ett varningens finger för att fler kommer irra bort sig.

UNT - Igår: 08:00

50-årig kvinna försvunnen

En 50-årig kvinna söks av Missing people..

Helsingborgs Dagblad - 09 okt 14 kl. 13:56

Fyra organisationer får bidrag

Pengar till fiskevård, företagsamhet och Missing people..

SmålandsPosten - 26 sep 14 kl. 15:32

Polisen: Vi ser positivt på dem

Polisen Kronoberg ser positivt på Missing People. Men kan inte förlita sig på dem i samma utsträckning som exempelvis orienterare. Magnus Rostedt är ansvarig för sökoperationer vid Kronobergspolisen.

Expressen - 10 okt 14 kl. 14:25

Pojke försvunnen – endast cykeln hittad

14-åringen försvann från hemmet i Sövde på cykel under torsdagen men kom aldrig hem. Senare hittades pojkens cykel vid en busshållplats i Veberöd – nu söker Missing people efter 14-åringen..

GöteborgsPosten - 05 sep 14 kl. 00:59

Missing People letar på Hisingen

Missing People uppmanade sent torsdagskvällen frivilliga att delta i ett akut sökande efter en försvunnen 31-årig man på Hisingen..

NSD - 07 sep 14 kl. 15:08

Nytt sökande efter försvunnen man

Missing People återupptar sökandet efter en 88-årig man – som varit försvunnen i över ett år..

Barometern - 22 sep 14 kl. 14:57

Missing People vill växa i länet

Sökorganisationen Missing People har redan 34 000 registrerade medlemmar i skallgångsregistret. 800 av dem finns i Kalmar län.
Men man vill bli ännu fler.

GT - 05 sep 14 kl. 00:25

Sökinsats efter man – har försvunnit spårlöst

Missing People söker natten mot fredagen efter en försvunnen 31-årig man på Hisingen i Göteborg. Han lämnade sin bostad på torsdagsmorgonen och är sedan dess spårlöst borta. – Han har inte dykt hemma som han ska göra, säger Magnus Lindström, operativ chef på Missing People Göteborg..

Kristianstadsbladet - 11 sep 14 kl. 17:44

70-årig man anmäld försvunnen


På torsdagen sökte polis och Missing people efter en man i 70-årsåldern som anmälts försvunnen av anhöriga. Enligt Missing people kan mannen haft med sig en svart cykel vid försvinnandet och han sågs senast den 9 september. Polisen har sökt efter mannen, bland annat med hjälp av hund, vid området från Kärråkra och ner mot väg 21.

SmålandsPosten - 26 sep 14 kl. 15:32

På jakt efter nya sökare

ENGAGERADE. Varför väljer någon att engagera sig i Missing people? Organisationen har växt explosionsartat sedan starten för ett par år sedan.

Expressen - 03 okt 14 kl. 12:58

Rädd hund åkte tåg – frivilliga fick hjälpa till

En rädd hund hittades ensam på centralstationen i Lund. Organisationen Missing dog rusade dit för att hjälpa - och nu meddelar polisen att hunden är återlämnad till sin ägare. – Vi har många frivilliga som ger sig ut snabbt, säger Nina Ros på Missing dog till Kvällsposten..

Västerbottens Folkblad - 19 aug 14 kl. 16:27

[PLUS] Missing People letar en försvunnen man i Umeå

Klockan var tjugo i tio på förmiddagen då Missing People skickade ut ett grupp-sms. Tjugo minuter....

Kristianstadsbladet - 12 sep 14 kl. 15:05

73-årig man hittad död

Den man som under torsdagen eftersöktes av polis och Missing People hittades under fredagen död i Almaån.
Göran Wigermo, förundersökningsledare vid Kristianstadspolisen, berättar att man redan under torsdagen fattade beslut om att sätta in eftersökningshundar. Detta resulterade också i att mannen vid lunchtid på fredagen hittades i Almaån, nära anslutningen till väg 117 i nordvästra Hässleholm.

BT - 13 sep 14 kl. 07:26

Tvååring försvunnen i fyra graders kyla

Den massiva sökinsatsen efter en tvåårig pojke som försvann utanför Hedemora på fredagseftermiddagen fortsätter. Ett hundratal poliser och frivilliga finns på plats och organisationen Missing People väntas ansluta under natten. – Vi har också planerat för resursförstärkningar till morgonen med utvilade patruller som ska sättas in i sökandet, säger Tom Andersson vid länskriminalen i Dalarna.

Expressen - 18 sep 14 kl. 20:51

Agnar, 70, försvunnen i åtta månader

Åtta månader har gått sedan 70-årige Agnar Karlsen klev ut genom dörren hemma i Svängsta – och försvann. Anhöriga har letat med hjälp av polisen och Missing People. Men förgäves.

Dalarnas tidningar - 13 sep 14 kl. 09:52

Polisen söker fyrhjulingar

Missing People Dalarna var på plats och hjälpte polisen i sökandet efter den tvåårige Valde..

DalaDemokraten - 13 sep 14 kl. 09:52

Polisen söker fyrhjulingar

Missing People Dalarna var på plats och hjälpte polisen i sökandet efter den tvåårige Valde..

BT - 13 sep 14 kl. 02:32

Hundratals söker efter tvååring

Hundratals frivilliga deltar under natten i sökinsatsen efter den tvåårige pojke som försvann utanför Hedemora på fredagseftermiddagen. - Det strömmar till folk hela tiden, säger Birgitta Jonsson på Missing People.- Det är hemskt mycket sökare här.

SN - 07 sep 14 kl. 11:00

Polis letar efter försvunnen man

En man i 40-årsåldern rapporterades saknad från Gnesta i torsdags. Frivilligorganisationen Missing people arbetar också med fallet..

ÖstersundsPosten - 13 sep 14 kl. 02:32

Hundratals söker efter tvååring

"Det är hemskt mycket sökare här. Vi har ingen exakt siffra, men jag skulle tro att vi är åtminstone 600 och det strömmar till folk hela tiden, säger Birgitta Jonsson, administrativ chef på Missing People i Dalarna vid tvåtiden på natten.".

DalaDemokraten - 13 sep 14 kl. 02:32

Hundratals söker efter tvååring

"Det är hemskt mycket sökare här. Vi har ingen exakt siffra, men jag skulle tro att vi är åtminstone 600 och det strömmar till folk hela tiden, säger Birgitta Jonsson, administrativ chef på Missing People i Dalarna vid tvåtiden på natten.".

Expressen - 05 okt 14 kl. 18:25

Försvunna Irene, 63, kunde hittas efter tips

Efter ett par timmars skallgång hittades Irene, 63, som anmälts försvunnen från Kirseberg tidigare under dagen. Då befann hon sig i Trelleborgs centrum. – Hon var vid gott mod men lite hungrig, säger Jennifer McDowell som var Missing peoples kontakt under insatsen..

SN - 12 sep 14 kl. 21:42

Tvåårig pojke fortfarande försvunnen

Närmare tusen frivilliga deltog under natten i sökinsatsen efter den tvåårige pojke som försvann utanför Hedemora på fredagseftermiddagen.Det strömmar till folk hela tiden, säger Birgitta Jonsson på Missing People..

DalaDemokraten - 13 sep 14 kl. 12:59

"Fantastiskt vilket engagemang folk har"

Ett 20-tal poliser med helikopter och hundförare, Missing People, Hemvärnet och Frivilliga resursgruppen har deltagit i sökandet efter den försvunna tvååringen..

Dalarnas tidningar - 13 sep 14 kl. 12:59

"Fantastiskt vilket engagemang folk har"

Ett 20-tal poliser med helikopter och hundförare, Missing People, Hemvärnet och Frivilliga resursgruppen har deltagit i sökandet efter den försvunna tvååringen..

GöteborgsPosten - 05 sep 14 kl. 00:59

Eftersökt 31-åring hemma igen

Den 31-åriga man som Missing People letat efter under natten har kommit tillrätta..

DN - 13 sep 14 kl. 06:07

Hundratals söker efter försvunnen tvååring

Hundratals frivilliga deltar under natten i sökinsatsen efter den tvåårige pojke som försvann utanför Hedemora på fredagseftermiddagen. – Det strömmar till folk hela tiden, säger Birgitta Jonsson på Missing People..

GöteborgsPosten - 12 sep 14 kl. 21:40

Hundratals söker efter tvååring

Hundratals frivilliga deltar under natten i sökinsatsen efter den tvåårige pojke som försvann utanför Hedemora på fredagseftermiddagen. -Det strömmar till folk hela tiden, säger Birgitta Jonsson på Missing People..

DN - 13 sep 14 kl. 07:05

Stor sökinsats efter försvunna tvååringen i Hedemora

Omkring 1000 frivilliga har under natten mot lördagen letat efter den tvåårige pojke som försvann i Vikmanshyttan på fredagskvällen. Ännu vid sextiden på morgonen fanns inga spår efter pojken, enligt organisationen Missing People.  .

The Local - 01 okt 14 kl. 08:27

Swedish pro skier killed in Chile avalanche

The bodies of two of the world's top skiers, Andreas Fransson of Sweden and Canada's JP Auclair, were found on Tuesday after they were reported missing in an avalanche in the Andes, authorities said..

DN - 13 sep 14 kl. 06:07

Sökandet efter tvååringen fortsätter – nytt uppmaning att hjälpa till

Omkring 1000 frivilliga har under natten mot lördagen letat efter den tvåårige pojke som försvann i Vikmanshyttan på fredagskvällen. Ännu vid sextiden på morgonen fanns inga spår efter pojken, enligt organisationen Missing People.

SN - 04 aug 14 kl. 21:13

Missing people inleder sökande efter 22-åring

En 22-årig tjej försvann vid lunchtid under måndagen i Nyköping. Nu går Missing people in med polisen och söker..

GT - 06 sep 14 kl. 08:46

Nytt sökande efter saknad Skarakvinna

Den kvinna i 70-årsåldern som försvann i Skara i torsdags saknas fortfarande. Missing people, hemvärnet och polisen gör ett nytt försök att hitta henne under lördagen..

Kristianstadsbladet - 25 sep 14 kl. 06:10

Så slipper du gå vilse på svampturen

Kanske förlitar du dig helt på mobilens gps. Eller ditt eget lokalsinne.Det finns andra bättre knep för att slippa gå vilse i jakten på kantarellerna.

BT - 25 sep 14 kl. 06:10

Så slipper du gå vilse på svampturen

Kanske förlitar du dig helt på mobilens gps. Eller ditt eget lokalsinne. Det finns andra bättre knep för att slippa gå vilse i jakten på kantarellerna.

Västerbottens Folkblad - 13 sep 14 kl. 09:29

Tvååring fortfarande borta

Fortfarande är den tvåårige pojke som försvann utanför Hedemora i Dalarna på fredagseftermiddagen borta. Sedan försvinnandet i går har uppemot 1000 frivilliga varit ute och sökt efter pojken, men inte hittat något som går att koppla till honom, uppger organisationen Missing people till TT. Det har varit uppemot 1000 frivilliga ute, men vi har inte […].

BT - 03 okt 14 kl. 21:05

Impulsköpta ubåten i hamn ? i Kinna

Om man blickar ut över Rondellen Maskins lager i Kinna ser man bland annat fem traktorer, tio släpkärror och 300 grävmaskinsskopor - samt en sex meter lång ubåt. Det var för två veckor sedan som Hajomsbon Samuel Lundberg, vd på Rondellen Maskin, med sitt bud på dryga 700 000 ropade hem den udda tingesten från en auktionssajt. Ett impulsköp beskrev han det som då.

TA - 25 sep 14 kl. 06:10

Så slipper du gå vilse på svampturen

Foto: Fredrik Sandberg/TT
Kanske förlitar du dig helt på mobilens gps. Eller ditt eget lokalsinne. Det finns andra bättre knep för att slippa gå vilse i jakten på kantarellerna.

BT - 13 sep 14 kl. 00:22

Sökandet efter tvååring fortsätter

Den massiva sökinsatsen efter en tvåårig pojke som försvann utanför Hedemora på fredagseftermiddagen fortsätter. Ett hundratal poliser och frivilliga finns på plats och organisationen Missing People väntas ansluta under natten.- Vi har också planerat för resursförstärkningar till morgonen med utvilade patruller som ska sättas in i sökandet, säger Tom Andersson vid länskriminalen i Dalarna.

Kristianstadsbladet - 03 sep 14 kl. 15:31

Saknad 25-åring hittad död


En man i 25-årsåldern som i måndags försvann från sitt hem i Jönköping hittades på onsdagen död.Polisen satte under tisdagen in stora sökresurser med bland annat helikopter och sökpatruller. Också organisationen Missing People deltog i sökandet.Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.