Missing+People+Östergötland

Tuesday, 02 September, 18:42

Nyheter om Missing+People+Östergötland

Sortering: Relevans | Senaste
Västerbottens Folkblad - 19 aug 14 kl. 16:27

[PLUS] Missing People letar en försvunnen man i Umeå

Klockan var tjugo i tio på förmiddagen då Missing People skickade ut ett grupp-sms. Tjugo minuter....

SN - 04 aug 14 kl. 21:13

Missing people inleder sökande efter 22-åring

En 22-årig tjej försvann vid lunchtid under måndagen i Nyköping. Nu går Missing people in med polisen och söker..

The Local - 2 timmar sedan

Europe's police hunt for missing Swedish killer

Police across Europe are searching for a man convicted of murdering a five-year-old schoolgirl, who went missing from a psychiatric ward in western Sweden at the weekend..

Västerbottens Folkblad - 22 aug 14 kl. 19:06

”Det är fruktansvärt jobbigt”

Med flera dagars sökande efter den försvunne John-Erik Olsson är det med tungt hjärta Kicki Nyman pratar. Hon är administrativ chef på Missing people och har varit ute tillsammans med sju personer från ledningsgruppen och hundratals frivilliga som hjälpt till att leta. – Vi har sökt igenom så stora områden att det nästan inte går […].

Kristianstadsbladet - 27 aug 14 kl. 18:24

Sökandet avbryts efter kvinna


Polisen ger upp sökandet efter den 71-åriga dementa kvinna som försvann i fredags från Skeberg sydväst om Leksand. - Nu är räddningsinsatsen avslutad, säger Carina Nilsson, vakthavande befäl vid polisen i Dalarna på onsdagen.Polis, helikopter och Hemvärnet har deltagit i sökandet.

Helsingborgs Dagblad - 27 aug 14 kl. 18:26

Sökandet avbryts efter kvinna

Polisen ger upp sökandet efter den 71-åriga dementa kvinna som försvann i fredags från Skeberg sydväst om Leksand. — Nu är räddningsinsatsen avslutad, säger Carina Nilsson, vakthavande befäl vid polisen i Dalarna på onsdagen. Polis, helikopter och Hemvärnet har deltagit i sökandet.

BT - 27 aug 14 kl. 18:24

Sökandet avbryts efter kvinna

Polisen ger upp sökandet efter den 71-åriga dementa kvinna som försvann i fredags från Skeberg sydväst om Leksand. - Nu är räddningsinsatsen avslutad, säger Carina Nilsson, vakthavande befäl vid polisen i Dalarna på onsdagen.Polis, helikopter och Hemvärnet har deltagit i sökandet.

BT - 06 aug 14 kl. 21:34

Ny resultatlös sökinsats

Missing people genomförde i kväll en ny sökinsats efter försvunne Torbjörn Jonsson. Organisationen hade fått in flera tips från joggare. Men trots det blev insatsen resultatlös.

GT - 14 jul 14 kl. 20:50

Missing people hittade en avliden man i en sjö

En död person påträffades på måndagskvällen i Holmvattnet öster om Munkedal av organisationen Missing people, skriver gp.se..

Expressen - 13 jul 14 kl. 16:31

Missing people söker efter försvunnen man

För en vecka sedan försvann en man i 50-årsåldern i Ystadtrakten. I dag går organisationen Missing people skallgång efter mannen, vars bil hittats olåst sex kilometer från hans bostad. – Bilen är punkterad.

Västerbottens Folkblad - 21 aug 14 kl. 18:14

Sökandet efter John-Erik fortsätter

I fyra dagar har polisen, hemvärnet och ett hundratal frivilliga från Missing People letat efter den försvunna John-Erik Olsson. Under torsdagseftermiddagen fick polisen i Umeå in ett tips från någon som trodde sig ha sett den förvunna 82-åringen i centrala Umeå. Polisen åkte ut platsen men tyvärr så visade det sig att personen inte var […].

ÖstersundsPosten - 15 aug 14 kl. 17:22

Missing Animal kommer till Jämtland

I slutet av sommaren kommer Missing Animals till Jämtland. Hundföraren Mats Nordberg har startat upp Missing Animal på Höga kusten, i Medelpad och i Delsbo. Nu ger han sig på Jämtland och Östersund..

BT - 07 aug 14 kl. 12:48

Torbjörn funnen död i Kypesjön - Missing people: "Vi sökte där"

I mitten på juli försvann Torbjörn Jonsson, 82, från sitt hem. I dag – tre veckor senare – hittades han död i Kypesjön. – Vi sökte där flera gånger men fann aldrig någonting, säger Lasse Jandermark på Missing people.

Sydsvenskan - 10 aug 14 kl. 11:52

Försvunna barnen hittades oskadda

De försvunna syskonen har hittats oskadda enligt Missing People..

UNT - 12 jul 14 kl. 10:40

Missing People söker försvunnen 80-åring

Vid 14-tiden börjar Missing People söka efter mannen som är försvunnen i Söderfors..

UNT - 10 aug 14 kl. 08:53

Stor sökinsats efter försvunna barn

Polisen och Missing People fortsätter sin stora sökinsats efter en fyraårig flicka och en nioårig pojke som försvann i går i Vällingby i västra Stockholm..

Sydsvenskan - 10 aug 14 kl. 09:30

Stor sökinsats efter försvunna barn

Polisen och Missing People fortsätter sin stora sökinsats efter en fyraårig flicka och en nioårig pojke som försvann i går i Vällingby i västra Stockholm. Vid 8-tiden i morse hade barnen ännu inte kommit till rätta..

BT - 27 jul 14 kl. 08:50

Missing People vägrar ge upp

Under gårdagen dök räddningstjänsten i Kypesjön och Missing People fortsatte att leta efter försvunne Torbjörn, 82 år. Men den dåliga uppslutningen under sökandet gör att det enligt Lars Jandermark på Missing People kan dröja innan man drar ihop ett större sök igen. Sedan måndagen den 14 juli har Missing People sökt efter försvunne Torbjörn varje dag och igår genomförde man den tredje stora sökningen.

The Local - 10 aug 14 kl. 16:32

Missing Swedish children found alive and well

Two children, aged four and nine, who had been missing overnight were found safe and sound locked in a shopping centre on Sunday afternoon..

Skånskan - 31 jul 14 kl. 15:12

Försvunnen Höörsbo hittad död

Den försvunne Höörsbo som frivilligorganisationen Missing People letat efter i ett par veckor har nu påträffats död..

BT - 18 jul 14 kl. 16:07

Missing People: "Vi förväntar oss att hitta honoml"

Alla är välkomna till Kypegården i morgon för att hjälpa Missing People i sökandet. – Vi förväntar oss att hitta honom, säger Lasse Jandemark, administrativ chef. Polisen och Hemvärnet avslutade sitt eftersök i onsdags kväll, nu kraftsamlar Missing People för att hitta försvunne Torbjörn, 82.

GT - 05 jul 14 kl. 12:41

Missing people hittade en försvunnen kvinna

Missing people sökte på lördagen efter en kvinna som försvunnit i Göteborg. Hon hittades senare under dagen..

BT - 19 jul 14 kl. 10:02

Just nu: Missing People kraftsamlar för att hitta försvunne Torbjörn

Alla är välkomna till Kypegården i dag för att hjälpa Missing People i sökandet. – Vi förväntar oss att hitta honom, säger Lasse Jandemark, administrativ chef. Polisen och Hemvärnet avslutade sitt eftersök i onsdags kväll, i dag kraftsamlar Missing People för att hitta försvunne Torbjörn, 82.

SmålandsPosten - 30 jul 14 kl. 17:50

66-åring man försvunnen

Polisen söker efter en 66-årig man som försvann från ett äldreboende i Markaryd under onsdagen. Mannen är svårt sjuk och polisen har kopplat in stora resurser för att finna honom. Strax innan klockan 14 på onsdagen upptäckte personalen, på det äldreboende där mannen bor, att han var borta.

BT - 10 aug 14 kl. 11:54

Saknade barnen återfunna

En fyraåriga flicka och en nioåriga pojke som försvann i Vällingby i västra Stockholm i går har nu hittats oskadda, rapporterar aftonbladet.se. Barnen försvann vid 16-tiden och polisen inledde en omfattande sökinsats med bland annat helikopter och ett 80-tal frivilliga från Missing People.

BT - 14 jul 14 kl. 11:44

"Vill bidra på det sättet man kan"

Frivilliga sluter upp när Missing people kallar till akut sök efter försvunne Torbjörn Jonsson. Vid niotiden på måndagsmorgonen hade tio frivilliga samlats vid Kypegårdens parkering för att hjälpa till i Missing peoples sökning efter Torbjörn Jonsson, 82 år. – Kvart över åtta fick jag ett sms om det, säger Eva Kåberger, en frivillig som är med och letar.

BT - 25 jul 14 kl. 12:13

Stort sök efter försvunne Torbjörn

Det är nästan två veckor sedan 82-årige Torbjörn försvann från sitt hem. Och i morgon ordnar Missing people ytterligare en stor sökning efter mannen. Enligt Lars Jandermark, administrativ chef för Missing People, räknar man med att minst 100-120 stycken frivilliga kommer att delta i sökandet.

IDG - 22 aug 14 kl. 13:31

Fem tips för att lyckas på Kickstarter

Stort engagemang och en släng av FOMO (Fear of Missing Out) är två nyckelfaktorer för att lyckas med crowdfunding. Internetworld har träffat Stephanie Pereira, international partnerships lead på Kickstarter..

SmålandsPosten - 30 jul 14 kl. 17:50

66-årig man försvunnen

Polisen söker efter en 66-årig man som försvann från ett äldreboende i Markaryd under onsdagen. Mannen är svårt sjuk och polisen har kopplat in stora resurser för att finna honom. Strax innan klockan 14 på onsdagen upptäckte personalen, på det äldreboende där mannen bor, att han var borta.

Barometern - 20 aug 14 kl. 10:54

Försvunnen kvinna ännu inte hittad

Polisen söker sedan tisdagsförmiddagen efter en försvunnen kvinna i Norrtornsområdet i Oskarshamn. Sökandet har pågått hela natten. På tisdagskvällen anslöt även Missing People i sökandet.

YA - 13 jul 14 kl. 15:51

Skallgång efter försvunnen man

Missing people kallar till skallgång efter försvunnen man.
Frivilligorganisationen Missing people kommer arrangera en skallgång utanför Ystad i dag, söndag. Det är en man i medelåldern som senast sågs på Östra Balkåkravägen.

GT - 05 jul 14 kl. 12:41

Missing people söker efter kvinna

Missing people söker på lördagen efter en kvinna som försvunnit i Göteborg. Hon sågs senast kring Backaplan..

Expressen - 09 aug 14 kl. 21:39

Skallgång efter två försvunna barn

Två barn – en 4 årig flicka och en 9-årig pojke – försvann på lördagseftermiddagen från sin mamma på ett kafé i Vällingby centrum.
På natten till söndagen var barnen ännu inte funna.
– Vi har upprättat en stab nu och tar emot tips och söker samtidigt frenetiskt i alla affärslokaler och även utanför affärscentrat, säger Niklas Mattsson, vakthavande befäl vid polisen i Stockholm.

Expressen - 04 jul 14 kl. 07:43

Missing People hjälpte polisen hitta kroppen

Under torsdagen hittades kvarlevorna av vad polisen tror är den försvunne Göran Lundblad, 63.Men fyndet hade aldrig varit möjligt utan hjälp från frivilligorganisationen Missing people.– Polisen hade inte varit där de var i går (läs torsdag) utan vår hjälp, säger Missing peoples Therese Tang..

Helsingborgs Dagblad - 02 aug 14 kl. 14:57

Man fortfarande saknad efter simtur

En 49-årig man saknas efter en simtur vid Eknö utanför Västervik på fredagskvällen. Under natten och morgonen söktes mannen med helikopter, flera båtar och hundpatruller på närliggande öar. På lördagsförmiddagen avbröt sjöräddningen sökandet.

BT - 21 jul 14 kl. 12:12

Sökandet efter Torbjörn kan gå in i ny fas

Än så länge har det omfattande sökandet efter försvunne Torbjörn Jonsson varit fruktlöst. I veckan kan därför sökandet gå in i en ny fas då man planerar att dyka i Kypesjön. – Vi ska diskutera frågan med räddningstjänsten som förhoppningsvis ska kunna börja dyka i slutet av veckan, säger kriminalinspektör Hans Andrén vid Boråspolisen.

BT - 20 jul 14 kl. 07:42

Gårdagens storsök efter försvunne Torbjörn slutade utan resultat

Runt 150 frivilliga anslöt sig till Missing People vid Kype-gården i går för att leta efter försvunne Torbjörn Jonsson. Men efter en heldags intensivt sökande är han fortfarande inte återfunnen. I går intensifierade Missing People sökarbetet efter försvunne Torbjörn Jonsson, 82.

Dalarnas tidningar - 18 jul 14 kl. 11:08

Hedemorabo anmäld försvunnen

Sökandet ska fortsätta under fredagen, uppger man på Missing People i Göteborg..

BT - 19 jul 14 kl. 10:02

Ett hundratal sökte efter försvunne Torbjörn: "Överväldigade"

Runt 150 frivilliga anslöt sig till Missing People vid Kypegården i går för att leta efter försvunne Torbjörn. Men efter en heldags intensivt sökande är han fortfarande inte återfunnen. I går intensifierade Missing People sökarbetet efter försvunne Torbjörn Jonsson, 82.

BT - 15 jul 14 kl. 07:25

Ännu inga spår efter nattens sökningar

Polisen och militären fortsatte sökandet efter försvunne Torbjörn under natten mot tisdagen, utan resultat. Sökningarna efter mannen har pågått sedan i söndags kväll. I går samarbetade personal från polis, militär och ett 100-tal frivilliga från Missing people för att finna den 82-årige mannen.

BT - 02 aug 14 kl. 14:54

Man fortfarande saknad efter simtur

En 49-årig man saknas efter en simtur vid Eknö utanför Västervik på fredagskvällen. Under natten och morgonen söktes mannen med helikopter, flera båtar och hundpatruller på närliggande öar. På lördagsförmiddagen avbröt sjöräddningen sökandet.

Kristianstadsbladet - 02 aug 14 kl. 14:54

Man fortfarande saknad efter simtur


En 49-årig man saknas efter en simtur vid Eknö utanför Västervik på fredagskvällen.Under natten och morgonen söktes mannen med helikopter, flera båtar och hundpatruller på närliggande öar. På lördagsförmiddagen avbröt sjöräddningen sökandet.

Barometern - 02 aug 14 kl. 16:26

Saknas efter simtur i Västervik

En 49-årig man saknas efter en simtur vid Eknö utanför Västervik på fredagskvällen. Under natten och morgonen söktes mannen med helikopter, flera båtar och hundpatruller på närliggande öar. På lördagsförmiddagen avbröt sjöräddningen sökandet.

BT - 19 jul 14 kl. 10:02

Just nu: Ett hundratal letar efter försvunne Torbjörn

Ett hundratal frivilliga befinner sig just nu ute för att leta efter försvunne Torbjörn. Alla är välkomna till Kypegården i dag för att hjälpa Missing People i sökandet. Ett hundratal frivilliga samlades vid Kypegården, klockan tio i morse för att inleda sökandet.Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.