Patrik+Rosengren

Sunday, 02 August, 04:15

Nyheter om Patrik+Rosengren

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 8 timmar sedan

Patrik Sylvegård: "Vi är ju med i cirkusen"

Leksands vd, Kjell Kruse, kritiserade i går lönekostnaderna i SHL och sa att de under fjolåret var "helt sjuka". Malmös sportchef, Patrik Sylvegård, håller och men menar att klubbarna bara har sig själva att skylla. – Vi är ju med i cirkusen, säger han..

UNT - I förrgår: 10:58

Hitkavalkad utan originalitet

Publikuppslutningen var stor när Tommy Nilsson, Patrik Isaksson och Uno Svenningsson besökte Parksnäckan..

GT - Igår: 19:06

Hyllar Patrik Sjöbergs stöd i cancerkampen

GÖTEBORG. Jonas Ljungberg, 46, förlorade sin lillebror – den folkkära OS-brottaren Mikael Ljungberg för tio år sedan. Nu går han en egen kamp mot en blodcancerdiagnos – och hyllar stödet från vännen Patrik Sjöberg.

Expressen - 28 jul 15 kl. 10:49

Höjdhoppslegendaren kan nu ta revansch

På fredag är det final i TV4:s underhållningsprogram Stjärnkusken. En av finalisterna är Kee Marcello. Höjdhoppslegendaren Patrik Sjöberg åkte ut ur programmet i ett tidigt skede - men den 15:e augusti får han chans till revansch.

SVT - 25 jul 15 kl. 11:54

Ross stannar som expert hos SVT

Patrik Ross, 45, har tackat nej till jobb i HV71 och utomlands. I stället fortsätter han som SVT:s expert under kommande säsong. ”Vi är glada att Patrik fortsätter hos oss trots erbjudanden från olika håll”, säger Marcus Törngren, SVT:s projektledare för ishockey..

SVT - Igår: 15:22

Ross sa nej – han valde HV i stället

Det ryktades om att SVT:s expert Patrik Ross skulle assistera Johan Lindbom i HV71, men han valde att stanna. Nu står det klart vem det blir – Tim Brithén kliver in i ledarstaben..

Sydsvenskan - 30 jul 15 kl. 04:00

Polisen orolig för flytt

Lundapolisen befarar att EU-migranternas eventuella flytt till Sankt Hans backar ska orsaka ytterligare turbulens kring gruppen.
– Vi är rädda för att vi ska få en permanent situation där problemen riskerar att öka, säger närpolischef Patrik Isacsson..

Dalarnas tidningar - I förrgår: 22:34

"Glad över att det kändes bra i knät"

Efter den numera historiska straffräddningen i EM-finalen i Prag för en månad sedan, hann det bara bli en halvtimmes spel – borta mot Vaasas i Europa League för Patrik Carlgren. Sedan dess har en ledbandsskada i knät satt stopp för spel..

DalaDemokraten - I förrgår: 22:34

"Glad över att det kändes bra i knät"

Efter den numera historiska straffräddningen i EM-finalen i Prag för en månad sedan, hann det bara bli en halvtimmes spel – borta mot Vaasas i Europa League för Patrik Carlgren. Sedan dess har en ledbandsskada i knät satt stopp för spel..

E24 - I förrgår: 12:01

Läsarna rasar: Bankernas makt slår mot utsatta

En hel del läsare har hört av sig till Svenska Dagbladet efter att ha läst artikeln om 48-åriga Patrik som på grund av en gammal skuld tvingas leva utan bankkort och låta sin mamma betala räkningarna. Flera känner igen sig och menar att bankernas makt att neka vardagstjänster slår hårt mot flera grupper..

DN - I förrgår: 08:00

”Tufft att acceptera bänken”


Med U21-hjälten Patrik Carlgren skadad har Kenny Stamatopolous vaktat AIK:s mål genom de senaste veckornas tre segrar på fyra matcher. Men inför mötet med Atromitos från Aten är Carlgren frisk och den Greklandsfödde kanadensaren får sätta sig på bänken igen. – Det är tufft att acceptera, när vi spelar så bra och vinner, säger Stamatopolous..

Aftonbladet - 25 jul 15 kl. 12:23

Patrik Ross nobbar tränarjobbet i HV71

"Fel tidpunkt för mig just nu".

Uppsalanyheter.se - 28 jul 15 kl. 01:17

"Sommarsverige" kommer till Uppsala

Tommy Nilsson (55), Patrik Isaksson (42) och Uno Svenningsson (56) är ute på turné tillsammans under samlingsnamnet "SommarSverige". Vi får hoppas att de tar med sig lite sol till Uppsala och Parksnäckan där de uppträder i morgon onsdagTommy Nilsson (55), Patrik Isaksson (42) och Uno Svenningsson (56) är ute på turné tillsammans under samlingsnamnet "SommarSverige". Vi får hoppas att de tar med sig lite sol till Uppsala och Parksnäckan där de uppträder i morgon onsdag   Dessa tre herrar är alla välmeriterade sångare och artister och vi får räkna med en kavalkad av deras hitlåtar.

Nyan - 25 jul 15 kl. 05:39

”Alltid velat vara kärringen mot strömmen”

Patrik Arve från bandet Teddybears uppträder alltid iklädd ett stort björnhuvud. Tillsammans med bandet har han spelat på The Late Show med David Letterman, haft låtar med i serien Breaking Bad och i fredags uppträdde han med det legendariska bandet på Rockoff. – I dag turnerar vi med dj-set.

Expressen - 25 jul 15 kl. 12:50

Ross nobbar HV 71 - stannar kvar på SVT

Patrik Ross var aktuell som tränare i HV 71. Men SVT-experten har nobbat erbjudandet.– Dialogen med HV har varit jättebra men det är fel tidpunkt för mig just nu, säger Ross till SVT..

Uppsalanyheter.se - 30 jul 15 kl. 01:41

Recension: Härlig sommarkänsla med "Sommarsverige"

"Sommarsverige" med artisterna Tommy Nilsson, Patrik Isaksson och Uno Svenningsson gjorde stor succé på ett utsålt Parksnäckan. Med en gemensam outtömlig låtskatt bjöd man publiken på sommarkänsla och spelglädje trots ösregn, två timmar gick fort skriver vår recensent Pär Dahlérus om konserten. "Sommarsverige" med artisterna Tommy Nilsson, Patrik Isaksson och Uno Svenningsson gjorde stor succé på ett utsålt Parksnäckan.

SVT - 27 jul 15 kl. 06:58

Sandell tog säsongens första seger

Patrik Sandell tog säsongens första seger i Global Rallycross när han vann dag två i deltävlingen i Detroit..

DN - 27 jul 15 kl. 15:27

Svensk rallycrosskomet skrällde igen


Patrik Sandell vann den andra tävlingen i Global Rallycross i Detroit, som kördes natten till måndagen. Men mästerskapets stora svenska sensation är Sebastian Eriksson, som efter dubbla tredjeplatser i Detroit ligger tvåa totalt..

Uppsalanyheter.se - 30 jul 15 kl. 04:08

Bildsvep: "Sommarsverige" på Parksnäckan

"Sommarsverige" med Tommy Nilsson, Patrik Isaksson och Uno Svenningsson gjorde en bejublad spelning inför ett fullsatt Parksnäckan på onsdagen. Uppsalanyheters fotograf Peter Bohlin var på plats och bjuder här på ett bildsvep från spelningen."Sommarsverige" med Tommy Nilsson, Patrik Isaksson och Uno Svenningsson gjorde en bejublad spelning inför ett fullsatt Parksnäckan på onsdagen.

Norrtelje Tidning - 27 jul 15 kl. 04:00

Få poliser vill stanna i yttre tjänst

Polisen vill bli mer synlig. Men påfrestande arbetsmiljö gör att få vill stanna i yttre tjänst. – Man har glömt grundproblemet, säger Patrik Gustafsson..

SvD - 27 jul 15 kl. 08:00

Ratad av banken – lever helt kontant

Patrik är 48 år och har befunnit sig i ett ekonomiskt utanförskap i över 20 år. Han har inget Visakort eller Mastercard och inte heller tillgång någon internetbank eftersom banken inte vill ge honom en dosa. Patriks ekonomiska tillvaro är med andra ord nästan helt kontant..

DN - 27 jul 15 kl. 15:15

Patrik Sandell tog första segern i Global rallycross


Femte och sjätte deltävlingen för RedBull Global Rallycross avgjordes i Detroit under helgen. På en utslagsgivande bana kördes helgens två deltävlingar och publiken fick se spännande race hela helgen..

Expressen - 27 jul 15 kl. 22:55

Omorganisationen inom polisen får kritik

Polisen genomgår för närvarande sin största omorganisation på 50 år. Men trots målen om att komma närmare medborgarna är inte alla inom polisen nöjda med hur omorganisationen genomförs. Klagomålen handlar om en toppstyrd verksamhet och att ledningen inte tar hänsyn till de anställdas önskemål.

SVT - 26 jul 15 kl. 11:05

Carlgren siktar på comeback nästa vecka

U21-hjälten Patrik Carlgren är tillbaka i full träning efter sin knäskada. Han finns inte med i AIK:s trupp mot Elfsborg i dag utan siktar på comeback mot Norrköping om en vecka. ”Jag vill spela igen så snart som möjligt”, säger målvakten till SVT Sport..

YLE - 27 jul 15 kl. 06:33

Joni Wiman fjärde i Detroit-GRC

Joni Wiman, rallycrossföraren från Pojo klättrar uppåt i poängtabellen i Global Rallycross Championship i USA. Natten mot måndagen placerade han sig som fyra i den sjätte deltävlingen som kördes i Detroit. Segern i loppet gick till svensken Patrik Sandell före amerikanen Scott Speed.

Sydsvenskan - Igår: 21:04

Kee Marcello vann "Stjärnkusken"

Förre Europe-gitarristen Kee Marcello besegrade "Let's dance"-dansaren Cecilia Ehrling och Amy of Lovers"-stjärnan Camilla Henemark — därmed vann hann fredagskvällens final av TV4:s "Stjärnkusken".Men det var ingen lätt match, fotogranskning krävdes för att se vilket ekipage som kom först över mållinjen.— Det är stort.

Helsingborgs Dagblad - Igår: 21:04

Kee Marcello vann "Stjärnkusken"

Förre Europe-gitarristen Kee Marcello besegrade "Let's dance"-dansaren Cecilia Ehrling och Amy of Lovers"-stjärnan Camilla Henemark — därmed vann hann fredagskvällens final av TV4:s "Stjärnkusken".Men det var ingen lätt match, fotogranskning krävdes för att se vilket ekipage som kom först över mållinjen.— Det är stort.

YLE - 24 jul 15 kl. 19:31

Två matcher – två segrar – Jarkko Nieminen till semifinal

Jarkko Nieminen hade en arbetsdryg dag på jobbet då han spelade två singel-matcher på samma dag i Tampere Open. Men resultatet blev det bästa möjliga. I den första matchen på fredagen besegrade Nieminen esten Anton Pavlov i två raka set och efter en lunch- och vilopaus ställdes Nieminen mot en annan enst nämligen Jürgen Zopp.

Expressen - 25 jul 15 kl. 22:47

Både Jeremejeff och Paulinho skadade

Häcken lämnade Bravida arena med tre poäng men också två skador. Både Alexander Jeremejeff och Paulinho tvingades lämna planen med hjälp. Nu riskerar Jeremejeff att bli borta i flera veckor.

GT - 25 jul 15 kl. 22:47

Både Jeremejeff och Paulinho skadade

Häcken lämnade Bravida arena med tre poäng men också två skador. Både Alexander Jeremejeff och Paulinho tvingades lämna planen med hjälp. Nu riskerar Jeremejeff att bli borta i flera veckor.

SVT - 25 jul 15 kl. 12:25

Ross: ”Bättre än att damma av en gammal stofil”

HV71:s nye huvudtränare Johan Lindbom, 44, har aldrig tränat en SHL-klubb. Men han är ett bra val, tycker SVT:s expert Patrik Ross. ”Det hade varit enkelt för HV att damma av en gammal stofil som varit med förr bara för att lugna alla”, säger Ross..

Expressen - 24 jul 15 kl. 13:40

Experterna om jordens nya kusin

Den jordliknande planeten Kepler-452b skulle kunna husera liv. Expressen ger dig här svaren efter Nasas upptäckt av den nya exoplaneten. – Det skulle vara riktigt coolt om vi kan få svar på om planeten har växter, säger rymdfysikern Patrik Norqvist, rymdfysiker vid Umeå universitet..

YLE - 21 jul 15 kl. 20:23

Fin dag för finländarna trots trög start av Nieminen

Fyra av fem finländare avancerade till den andra omgången i Tampere Open. Jarkko Nieminen avslutade dagen med att bjuda tennispubliken på en överraskande thriller. Turneringens förstaseedade Jarkko Nieminen (ATP 89) fick svettas ordentligt i sin första match i Tammerfors.

Västerbottens Folkblad - 26 jul 15 kl. 23:00

Demokratisera lobbyismen

Lobbyföretaget Westander föreslår att riksdagen inför en frivillig uppförandekod för pr- och lobbykonsulter. Nu vill vi uppmana riksdagsledamöter från Västerbotten att verka för en sådan uppförandekod, skriver Frida Blom och Patrik Westander. Riksdagsledamöter från Västerbotten kan motverka lobbying med dold uppdragsgivare genom att verka för att riksdagen inför en frivillig uppförandekod för pr- och lobbykonsulter.

Dalarnas tidningar - 24 jul 15 kl. 23:36

Patrik Carlgren är redo för comeback inom några dagar

– Det var en känslosam skada, måste jag erkänna. Det var jätte, jättejobbigt att gå från EM-guld till att spela match i Finland och åka på en skada direkt efter 20 minuter. Alla stöter på motgångar, men jag har kunnat luta mig tillbaka på EM-guldet någonstans, säger Carlgren till Sportbladet..

DalaDemokraten - 24 jul 15 kl. 23:36

Patrik Carlgren är redo för comeback inom några dagar

– Det var en känslosam skada, måste jag erkänna. Det var jätte, jättejobbigt att gå från EM-guld till att spela match i Finland och åka på en skada direkt efter 20 minuter. Alla stöter på motgångar, men jag har kunnat luta mig tillbaka på EM-guldet någonstans, säger Carlgren till Sportbladet..

GöteborgsPosten - 08 jul 15 kl. 05:03

Patrik hyllar Göteborg på sin rygg

Tatueringar är i ropet – kolla bara nu när göteborgarna lättar klädseln under sommaren. De flesta börjar med nån liten "gaddning". Patrik Stegared tog hela Göteborg på en gång..

LV - 21 jul 15 kl. 23:43

Stålhagen får sig ett rejält lyft

Efter 12 år porlar återigen vattnet i den annars vattenlösa fontänen. Utanför lägenhetshusen växer numera färglada blommor bredvid nybyggda bänkar. Och det är bara början.

Expressen - 11 jul 15 kl. 22:48

Inget firande av Patrik Carlgren på Falu torg

Patrik Carlgren blev stor hjälte med två straffräddningar i EM-finalen mot Portugal. Han hade själv förhoppningar på att hyllas på torget hemma i Falun - men så blir inte fallet. – Sådana större evenemang blir det när det är ett helt lag som har gjort något, säger Emma Norman, kommunikatör hos Falu kommun till Dalarnas Tidningar..

Helsingborgs Dagblad - 23 jul 15 kl. 10:27

Boende i Limhamn: Det är obehagligt att oskyldiga drabbas

Explosionen som skakade Limhamn under natten väckte många boende i området. Flera bilar på Västra Bernadottesgatan skadades.
– Det viktigaste är att ingen människa kom till skada, säger Patrik Palmér, vars bil fick skador i attacken..

Sydsvenskan - 23 jul 15 kl. 10:27

Boende i Limhamn: Det är obehagligt att oskyldiga drabbas

Explosionen som skakade Limhamn under natten väckte många boende i området. Flera bilar på Västra Bernadottesgatan skadades.
– Det viktigaste är att ingen människa kom till skada, säger Patrik Palmér, vars bil fick skador i attacken..

Västerbottens Folkblad - 02 jul 15 kl. 21:22

SHL-förvärv till SK Lejon

Det är nu klart att den 21-åriga forwarden Patrik Enberg spelar med SK Lejon kommande säsong. Han kommer närmast från Piteå HC och har tidigare bland annat två SHL-matcher med Skellefteå AIK på sitt CV. Patrik har spelat under juniortiden i Skellefteå Aik J18 elit och J20 Superelitlag – Det känns riktigt roligt att Patrik […].

LV - 20 jul 15 kl. 09:23

VIF överlägset i småländsk final

Det blev Vimmerby som vann den helsmåländska finalen i den 90:e upplagan av Kisapokalen. Eller vann? Man krossade Gullringen med hela 8-0.

DalaDemokraten - 08 jul 15 kl. 20:53

U21-hjälten Patrik Carlgren är hoppfull om spel i OS

Förra tisdagskvällen skrev Patrik Carlgren och U21-landslaget svensk fotbollshistoria efter EM-guldet i Tjeckien..Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.