Patrik+Rosengren

Monday, 24 November, 01:57

Nyheter om Patrik+Rosengren

Sortering: Relevans | Senaste
DI - 17 timmar sedan

Patrik Hannell har bränt miljoner på usla affärer

Miljardären och Falkenbergprofilen Patrik Hannell har både gjort superklipp och usla affärer..

DalaDemokraten - 6 timmar sedan

Oavgjort i daladerbyt

– Vi tröttnade i slutet men vi måste lära oss att stänga matcherna, säger Borlänges lagkapten Patrik Allansson Roos..

GT - 14 nov 14 kl. 13:11

Nidbilden av kines får Patrik Chi att se rött

Patrik Chi har en mamma från Göteborg och en kinesisk pappa. Han tycker inte det är kul när asiater framställs med stora framtänder och utstående öron, som ett företag i Huskvarna har som sin logga på sina bilar, och i en krönika i Jönköpings-Posten förra veckan skriver han själv om detta. – Många med adoptivbarn har hört av sig till mig, säger han..

Västerbottens Folkblad - 17 nov 14 kl. 14:32

VM-truppen i innebandy uttagen

Förbundskapten Jan-Erik Vaara har tagit ut truppen som ska försvara VM-guldet på hemmaplan i Göteborg i början av december. Så här ser truppen ut: Målvakter: Patrik Åman, AIK Johan Rehn, Falun Backar: Martin Östholm, Pixbo Mattias Wallgren, Warberg Anton Karlsson, Linköping Robin Nilsberth, Granlo Rasmus Sundstedt, Storvreta Mattias Samuelsson, Storvreta Jonas Adriansson, Falun Forwards: Patrik […].

NSD - 14 nov 14 kl. 10:44

Bekräftat: Pettersen stannar i IFK Luleå

För två veckor sedan avslöjade NSD att Patrik Pettersen skulle stanna i IFK Luleå..

Nya Wermlands Tidningen - I förrgår: 16:24

DIF-prat på café

Hembygdsföreningens kommande onsdagscafé, den 26 november, i Smältarbyggningen gästas av Patrik Werner från Degerfors IF..

SvD - 22 timmar sedan

Påkörd när han räddade kvinnans liv

Mannen försökte rädda livet på kvinnan vid pendeltågsstationen i Ösmo i Nynäshamn - men blev själv påkörd av tåget. Natten till söndagen vårdades båda på Karolinska sjukhuset för sina skador, säger Patrik Branting Eriksson, KC-befäl på Stockholmspolisens länskommunikationscentral..

SvD - 22 timmar sedan

Påkörd när han räddade kvinnans liv

Mannen försökte rädda livet på kvinnan vid pendeltågsstationen i Ösmo i Nynäshamn - men blev själv påkörd av tåget. Natten till söndagen vårdades båda på Karolinska sjukhuset för sina skador, säger Patrik Branting Eriksson, KC-befäl på Stockholmspolisens länskommunikationscentral..

Aftonbladet - 20 nov 14 kl. 09:57

Ligger trea i VM känner sig säker

Patrik Persson, 24, från Hudiksvall tror på semifinal.

SR - I förrgår: 21:40

Mora upp i serieledning

Patrik Karlkvist och Kevin Mitchell gjorde båda ett mål och två assist i Moras seger med 5-2 mot gästande Södertälje. Mora går därmed upp i serieledning..

GT - 30 minuter sedan

Östholm: "Var en bra uppladdning inför VM"

Med elva dagar kvar till VM kommer nu strålande besked från Västsverige. Warbergs Mattias Wallgren och Pixbo-duon Martin Östholm och Patrik Malmström avslutade alla som målskyttar i sista SSL-omgången före VM. – Skönt för självförtroende att få göra mål och vara bidragande, säger Östholm..

DI - I förrgår: 18:17

It-profil säljer lyxlyan i Dalarna

Har du alltid drömt om att äga en lyxvilla i Dalarna med pool och utsikt över en älv? Nu kan din dröm gå i uppfyllelse – när it-klipparen Patrik Lindehag säljer sitt hem för 14,5 Mkr..

BT - 19 nov 14 kl. 21:56

Allvarligt skadad efter bilexplosion

En bil med gasoltuber har exploderat på Älvgatan i centrala Luleå i kväll, skriver lokala medier. En person har förts till sjukhus med allvarliga skador. Vid explosionen fick även flera andra personer mindre skador och har plåstrats om.

Magazin24 - 16 nov 14 kl. 16:16

Arboga slutade trea i Fyrstadsfinalen

BROTTNING Arboga AK halkar tyvärr ner i B-gruppen efter helgens tredjeplats i Fyrstadsfinalen.
Det gick inte riktigt bra för Arboga AK i helgens Fyrstadsfinal mot IK Sparta, Örgryte IS och HBK Bergania. Siktet var inställt på att säkra en plats i A-gruppen genom en andraplats, men Arboga slutade på en tredjeplats.

Helsingborgs Dagblad - 22 timmar sedan

Påkörd när han räddade kvinnans liv

Mannen försökte rädda livet på kvinnan vid pendeltågsstationen i Ösmo i Nynäshamn — men blev själv påkörd av tåget. Natten till söndagen vårdades båda på Karolinska sjukhuset för sina skador, säger Patrik Branting Eriksson, KC-befäl på Stockholmspolisens länskommunikationscentral. — Lokföraren såg dem på spårområdet, men för sent, berättar Branting Eriksson..

Sydsvenskan - Igår: 22:11

Tvåa i tabellen – men Sylvegård missnöjd

Bortaförlust mot Bofors Karlskoga, men Malmö Redhawks är trots allt tabelltvåa efter 25 omgångar.
Ändå är inte vd:n och sportchefen Patrik Sylvegård nöjd..

Sydsvenskan - Igår: 22:11

Tvåa i tabellen – men Sylvegård missnöjd

Bortaförlust mot Bofors Karlskoga, men Malmö Redhawks är trots allt tabelltvåa efter 25 omgångar. Ändå är inte vd:n och sportchefen Patrik Sylvegård nöjd..

LV - Igår: 06:06

Bönder fick rätt i domstolen

Mark- och Miljödomstolen ger Mörlundabönderna rätt. De får dispens från Markavvattningsförbudet. Det ger dem nya möjligheter att gå vidare med att förstärka de naturliga skyddsvallarna kring Emån, för att skyda sina åkrar mot översvämning.

Expressen - 17 timmar sedan

Sågar ATG: "Det är närmast skandalöst"

Under lördagen havererade ATG:s populära V75-sajt "ATG Tillsammans" för andra veckan i rad. Följden blev att spelbolaget valde att skjuta på starten av V75-omgången som arrangerades i Norge. – Det var ett stort tryck efter en andel i V75 Direkts V75-system på Tillsammans-sajten även denna lördag, skriver ATG:s informationschef Patrik Brissman i ett mail till SportExpressen..

GT - Igår: 20:56

Pappan hyllar Patricia efter "Jimmie-bilden"

Klassfotot där eleverna tar ställning mot SD har delats på Facebook över 22 000 gånger. Det har engagerat och berömts – men också varit föremål för hatmeddelanden. Efter den virala succén hyllas nu en av initiativtagarna av sin pappa.

Helsingborgs Dagblad - 16 nov 14 kl. 20:46

Göta bröt trend i derbyt

Patrik Backe ledde sitt lag till seger mot Engelholm..

Uppsalanyheter.se - 20 nov 14 kl. 04:41

Almtuna tog bonuspoängen i Mora

Almtuna tog bonuspoängen i MoraAllsvenskan: Almtuna stod för en fin upphämtning från tvåmålsunderläge och vände till en ledning som man höll fram tills det återstod fyra sekunder, då kvitterade Mora.Almtuna stod för en fin upphämtning från tvåmålsunderläge och vände till en ledning som man höll fram tills det återstod fyra sekunder, då kvitterade Mora.

Mora fick en smakstart mot ett till synes sömnigt Almtuna.

BT - 13 nov 14 kl. 00:01

Första hemmasegern för Ulricehamn

Förlängning och straffar krävdes. Sedan tog Ulricehamn sin första hemmaseger för säsongen. – Det studsade lite åt rätt håll för oss, säger Patrik Andersson som satte den avgörande straffen.

BT - 13 nov 14 kl. 00:01

Första hemmasegern för Ulricehamn

Förlängning och straffar krävdes. Sedan tog Ulricehamn sin första hemmaseger för säsongen. – Det studsade lite åt rätt håll för oss, säger Patrik Andersson som satte den avgörande straffen.

BT - 17 timmar sedan

Påkörd av tåg när han räddade kvinnas liv

Mannen försökte rädda livet på kvinnan i Ösmotrakten i Nynäshamn – men blev själv påkörd av pendeltåget. På söndagsmorgonen vårdades båda på Karolinska sjukhuset för sina skador, enligt polisen. – Lokföraren såg dem på spårområdet, men för sent, berättar Patrik Branting Eriksson, KC-befäl på Stockholmspolisens länskommunikationscentral.

SVT - I förrgår: 08:01

Experterna kritiska till svenska Hall of Fame

I svenska Hockey Hall of Fame har 98 män valts in sedan 2011. Inte en enda kvinna finns med. SVT Sports experter är kritiska till den svenska varianten.

BT - I förrgår: 17:05

Stödet till Yaras rektor utreds

Karlskrona kommun tillsätter nu en extern utredning som ska se över hur kommunen hanterat situationen på Yaras skola efter flickans död. Utredningen kommer bland annat att se över hur stödet såg ut för skolans rektor, som ensam fick ta ansvaret för skolans brister och sedan drabbades av en depression. "Det som har hänt har drabbat många enskilda väldigt hårt och ytterst handlar det om att förtroendet för kommunen är skadat", säger Karlskronas kommunstyrelses ordförande Patrik Hansson i ett pressmeddelande..

BT - 22 timmar sedan

Påkörd när han räddade kvinnans liv

Mannen försökte rädda livet på kvinnan vid pendeltågsstationen i Ösmo i Nynäshamn - men blev själv påkörd av tåget. Natten till söndagen vårdades båda på Karolinska sjukhuset för sina skador, säger Patrik Branting Eriksson, KC-befäl på Stockholmspolisens länskommunikationscentral. - Lokföraren såg dem på spårområdet, men för sent, berättar Branting Eriksson.

SN - 20 nov 14 kl. 16:35

Han kan komma styra kulturen i Oxelösund

Vänsterpartiet i Oxelösund har gjort sina nomineringar till de nya kommunala nämnder och styrelser som tillträder vid årsskiftet. Patrik Renfors föreslås bli ny ordförande i kultur- och fritidsnämnden och andre vice ordförande i kommunstyrelsen..

BT - 20 nov 14 kl. 06:56

Byggstart nära för Pallashus

Redan i början av nästa år kan ombyggnationen av gallerian i Åhlénshuset starta. I dag kan den detaljplan som tillåter höghusbygget Pallas antas av kommunfullmäktige. Allt lutar åt att politikerna ger sitt godkännande.

Sydsvenskan - 07 nov 14 kl. 08:36

Patrik Svenson: En studie i förnedring

”Fånigt, tramsigt, ogenomtänkt, obegripligt och ovanpå allt generande tråkigt.” Patrik Svensson gillar inte "Sveriges städmästare"..

Expressen - 06 nov 14 kl. 01:20

Patrik Hersley: "Det är skönt att slippa det"

Leksand har haft en tung start på säsongen och ligger för närvarande sist i SHL. Då är deras förra stjärna Patrik Hersley nöjd över att inte vara med. – På något sätt är det skönt att slippa det, säger han till DT.

Helsingborgs Dagblad - 06 nov 14 kl. 13:12

Nilsson coachar AIK igen

Nästjumbon i herrarnas superliga i innebandy, AIK, låter klubbdirektören Johan Nilsson ta plats som tränare tillsammans med Patrik Edgren. Nilsson tränade AIK när laget tog SM-guld 2006. "Johan har ett brett kunskapsregister som våra spelare och även Patrik nu aktivt kan ta del av..

Uppsalanyheter.se - 20 nov 14 kl. 04:38

Sirius höll i en halvlek

Sirius höll i en halvlekElitserien: Sirius höll i en halvlek mot topplaget Västerås i onsdagkvällens elitseriematch. Efter första halvleken stod det 4-2 till Västerås som hade en växel till att lägga i när andra halvleken spelades.Sirius höll i en halvlek mot topplaget Västerås i onsdagkvällens elitseriematch.

NSD - 02 nov 14 kl. 14:46

"Palles" nya utmaning: Landslagstränare

Patrik ”Palle” Rönnqvist slutade som tränaren i våras..

Magazin24 - 13 nov 14 kl. 14:13

Hästen i centrum

Nu till helgen kommer det att vara en föreläsningshelg för hästälskarna. Det är Västmanlands Ridsportförbund, Södermanlands Ridsportförbund och SISU Idrottsutbildarna som anordnar föreläsningshelgen den 14-16 november på Strömsholm. Det kommer att föreläsas om  hästkunskap och ridlära och det är inte vilka som helst som kommer att vara där.

Dalarnas tidningar - 16 nov 14 kl. 06:26

Berglund bakom St Louis-seger

Patrik Berglund, center i Tre Kronors silverlag i OS i Sotji i februari, har haft en poängmässigt skral inledning på årets säsong. Men mot Washington gjorde 26-åringen två poäng i den tredje perioden..

ÖstersundsPosten - 17 nov 14 kl. 20:55

Filmen om Kotten gör succé på nätet

Den sju minuter långa filmen handlar om hur en vanlig dag på jobbet ser ut för Christian. Patrik Stolt, själv medarbetare på Ica, filmade honom under en dag, från morgon till kväll. Resultatet blev en kort dokumentär om Kottens arbete på affären..

NSD - 05 nov 14 kl. 10:50

Han är årets sommelier

Riksgränsenprofilen Patrik "Strumpan" Strömsten har utsetts till årets sommelier – för andra gången..

Helsingborgs Dagblad - 12 nov 14 kl. 04:00

Patrik Myrén tog över kändiscafé på landet

Hoppas fortfarande på bättre tider..

Uppsalanyheter.se - I förrgår: 21:34

Hagunda vann derbyt mot Rasbo

Herrettan: Hagunda vann derbyt mot Rasbo i Hall2000 på fredagkvällen med 6-9 och går upp på andra plats tabellen bakom seriesuveränen Visby.Hagunda vann derbyt mot Rasbo i Hall2000 på fredagkvällen med 6-9 och går upp på andra plats tabellen bakom seriesuveränen Visby.   Rasbo som inledde serien övertygande har två raka förluster bakom sig, den senaste i sudden death mot Duvbo.

DN - 13 nov 14 kl. 10:55

Pokervinst dålig nyhet för beroende

Alla jublar inte över svenskvinsten i poker-VM.– Vi vet att den här typen av information triggar, säger Patrik Axelsson vid Spelberoendes förening..

SVT - 13 nov 14 kl. 06:39

Pokervinst dålig nyhet för beroende

Alla jublar inte över svenskvinsten i poker-VM.– Vi vet att den här typen av information triggar, säger Patrik Axelsson vid Spelberoendes förening..

Sydsvenskan - 13 nov 14 kl. 06:43

Pokervinst dålig nyhet för beroende

Alla jublar inte över svenskvinsten i poker-VM. -Vi vet att den här typen av information triggar, säger Patrik Axelsson vid Spelberoendes förening.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 13 nov 14 kl. 05:37

Pokervinst dålig nyhet för beroende

Alla jublar inte över svenskvinsten i poker-VM. — Vi vet att den här typen av information triggar, säger Patrik Axelsson vid Spelberoendes förening..Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.