Patrik+Rosengren

Friday, 25 July, 18:00

Nyheter om Patrik+Rosengren

Sortering: Relevans | Senaste
Barometern - 19 jul 14 kl. 13:58

Jacobsson får lämna Mjällby AIF

Lars Jacobsson får lämna sitt tränaruppdrag i Mjällby AIF.
Sent i går kväll fick Jacobsson beskedet av styrelsen. I avvaktan på en permanent lösning leder Jonas Andersson och Patrik Rosengren laget i bortmatchen mot IFK Göteborg i morgon.

Dalarnas tidningar - 3 timmar sedan

Kylväskornas månad

På badplatserna är det ingen brist på kylväskor just nu. Om det beror på oro över att maten ska härskna eller helt enkelt på att varma dagar kräver kalla drickor beror på person. Patrik Monfeldt och Sara Tigerström är på stranden med 5-åriga dottern Linnea.

Kristianstadsbladet - 21 jul 14 kl. 10:13

Anders Linderoth ny tränare i Mjällby

Foto: Lasse Ottosson
I ett pressmeddelande från Mjällby under måndagsmorgonen presenterade man Anders Linderoth som ny ansvarig tränare för A–laget.
"Anders spelade i Mjällby AIF i början på 80-talet, tränade A-laget mellan 1985-1989 och har sedan flera år tillbaka varit tränare i vår Tipselitverksamhet med ansvar för U-19 och har därmed en mycket stor kunskap om klubben, organisationen och vår A-trupp. Anders Linderoth tillträder tjänsten omedelbart med Jonas Andersson och Patrik Rosengren som assisterande tränare och i övrigt med samma ledarstab runt A-lag

Expressen - 21 jul 14 kl. 10:04

Falkenbergs fyrverkeri under folkfesten

FALKENBERG. Inget mål på tolv matcher i Mjällby. I Falkenberg behövde Patrik Ingelsten bara 24 minuter för att hitta målet.

Skånskan - 13 jul 14 kl. 17:25

Delikata bekymmer för Patrik Kittel

Vilken av sina tre hästar ska dressyrstjärnan Patrik Kittel ta till VM?.

DN - 17 jul 14 kl. 07:00

Tre världsstjärnor står till Kittels förfogande

Dressyrryttaren Patrik Kittel sitter i en drömsits. Han har tre hästar som kan gå ett VM.Blir det talangen Deja, pålitlige Toy Story eller stjärnan Scandic som blir hans VM-häst?

Dagens Media - 7 timmar sedan

Westander: "Den som är stark och snäll måste delta i debatten"

Priset "Hetast i Almedalen" – som i år gick till en företrädare för Westanders egen kund – anklagades för att vara "fejk och påhitt". Nu biter Patrik Westander tillbaka..

SR - 13 jul 14 kl. 12:48

Patrik Kittels lyxproblem inför VM

Dressyrryttaren Patrik Kittel har lyxproblem inför kommande VM. Han har tre bra hästar men bara en får följa med till Frankrike i slutet av augusti, frågan är vilken?.

Nya Wermlands Tidningen - Igår: 17:42

Werners tankar inför lördagen

Patrik Werner tycker att Degerfors är stärkt efter 2–0-vinsten i omstarten mot Syrianska. – Vi vann på ett sätt som inte är vanligt för oss vilket tyder på ökad stabilitet, säger han inför lördagens bortamatch mot Varberg..

BT - 14 jul 14 kl. 08:32

Han har tröttnat på fartdårarna

Patrik Arnbråten har pratat med polisen, trafikverket, länsstyrelsen och några till. Men inget händer. Fartsyndarna fortsätter dundra förbi på Alingsåsvägen utanför hans och grannarnas hus i Sandared.

DalaDemokraten - 22 jul 14 kl. 11:41

Het helg för masarna under SM i Malmö

Patrik Lind, som tävlar för Borlänge Dragracing Klubb, har hittills kört tre av de totalt sju tävlingarna. I Sundsvall, för några veckor sedan gick det inte så bra..

Nya Wermlands Tidningen - 22 jul 14 kl. 06:00

Rör inte sommarjobben

Vi som är verksamma inom restaurangnäringen är glada och stolta över att kunna ge ungdomar ett riktigt jobb under sommarmånaderna, skriver Patrik Hjelte..

Vimmerby Tidning - Igår: 08:24

Gullringen blixtvärvar polack

Gullringens GoIF:s lugna sommar blev allt annat än lugn.
I går blev det tredje nyförvärvet klart – 26-årige polacken Adrian Stepien.
– Vi har fått mycket goda vitsord om honom, säger sportgruppens Patrik Wärnehall..

Sydsvenskan - Igår: 15:42

Lägenhetsbrand på Fosievägen

Under eftermiddagen kom det in ett larm om en brand på Fosievägen i Malmö. Enligt Patrik Fors hos polisen rör det sig om en mindre brand på första våningen..

Barometern - I förrgår: 21:20

Första rödvita målet för "Pärlan"

90 U21-minuter mot Falkenberg. Drygt tio allsvenska minuter senast mot Malmö FF. I Pär Ericssons tredje match i Kalmar FF-tröjan kom första fullträffen – mot Halmstad i U21-serien på Örjans vall.

Barometern - I förrgår: 21:20

Första rödvita målet för "Pärlan"

90 U21-minuter mot Falkenberg. Drygt tio allsvenska minuter senast mot Malmö FF. I Pär Ericssons tredje match i Kalmar FF-tröjan kom första fullträffen – mot Halmstad i U21-serien på Örjans vall.

SvD - 20 jul 14 kl. 18:18

Falkenberg sprang sönder AIK

Patrik Ingelsten hoppades på en nytändning i Falkenberg..

Kristianstadsbladet - 21 jul 14 kl. 06:07

Jacobsson chockad: "Inte hunnit landa"

Foto: NILS PETTER NILSSON / TT
Det var en chockad Lasse Jacobsson som i fredags tog emot beskedet om det omedelbara avskedet från hans roll som huvudtränare i Mjällby.
– Jag tycker att det var en konstig tidpunkt. Det var öppet att Jörgen Martinsson höll på med en omorganisation, där Patrik ”Bagarn” Rosengren ingick på något sätt, men jag trodde inte att det skulle innebära att jag skulle avgå, säger Lasse Jacobsson.

UNT - 20 jul 14 kl. 17:03

Falkenberg sprang sönder AIK

Patrik Ingelsten hoppades på en nytändning i Falkenberg..

SvD - 20 jul 14 kl. 17:03

Falkenberg sprang sönder AIK

Patrik Ingelsten hoppades på en nytändning i Falkenberg..

BT - Igår: 21:41

Blickar framåt - siktar på drömartist

Inte publikrekord – men säkert värmerekord. Allsången i Svenljunga rundade av med Patrik Isaksson. Och satte punkt för en allsångssommar som naturligtvis sammanfattas med orden "bästa året hittills".

Barometern - 21 jul 14 kl. 06:18

Fler feta här än i storstäder

I Stockholm syns ett trendbrott. Barns övervikt minskar. Men i Kalmar län har man inte lyckats uppnå lika goda hälsoresultat - än.

GöteborgsPosten - 20 jul 14 kl. 17:13

Nykomlingen chockade AIK fullständigt

Patrik Ingelsten hoppades på en nytändning i Falkenberg. Så blev det. Lånet från Mjällby gjorde mål direkt i debuten när FFF sprang sönder AIK och vann med 4–1..

Eurosport - 20 jul 14 kl. 17:08

Falkenberg chockade AIK - storseger i Ingelstens debut

Mjällby-lånet Patrik Ingelsten gav Falkenberg en drömstart mot formtoppade AIK. Det målet satte tonen för FFF som sprang sönder andraplacerade AIK (4-1)..

SR - 20 jul 14 kl. 15:14

Falkenberg krossade AIK

Patrik Ingelsten hoppades på en nytändning i Falkenberg. Så blev det. Lånet från Mjällby gjorde mål direkt i debuten när FFF sprang sönder AIK och vann med 4-1..

Aftonbladet - 18 jul 14 kl. 22:19

Patrik Sjöbergs rekord står sig

Europarekordet i höjdhopp kvar på 2,42.

Resume - 21 jul 14 kl. 09:26

Präst backar från sina jävs-anklagelser mot Westander

Svenska Kyrkans präst Patrik Pettersson kritiserade Westander för att ha delat ut priset "Hetast i Almedalen" till sin kund. Nu väljer han att tona ned kritiken..

Sydsvenskan - 20 jul 14 kl. 18:44

Falkenberg sprang sönder AIK

Patrik Ingelsten hoppades på en nytändning i Falkenberg. Det fick han. Lånet från Mjällby gjorde mål direkt när FFF kontrade sönder AIK och vann med 4–1..

DN - 20 jul 14 kl. 17:02

Ingen effekt av tränarbyte

Tränarbytet i Mjällby gav inte önskad effekt.Jonas Andersson och Patrik Rosengrens första match som huvudansvariga slutade med säsongens nionde förlust för blekingelaget.IFK Göteborg vann med 3-1..

Helsingborgs Dagblad - 20 jul 14 kl. 17:06

Ingen effekt av tränarbyte

Tränarbytet i Mjällby gav inte önskad effekt. Jonas Andersson och Patrik Rosengrens första match som huvudansvariga slutade med säsongens nionde förlust för blekingelaget. IFK Göteborg vann med 3-1..

Kristianstadsbladet - 21 jul 14 kl. 06:07

Arokoyo lämnar Mjällby

Det är inte bara Lasse Jacobsson som lämnar Mjällby. Dagen innan 1–3-förlusten mot Göteborg blev det även klart att Gbenga Arokoyos nya klubbadress är Gaziantepspor i den turkiska ligan.
”Vi vill tacka Gbenga för hans härliga attityd, både på och utanför planen, under hans tid i klubben.

Dalarnas tidningar - 19 jul 14 kl. 08:00

"Allt är splittrat i dag"

Branden som utbröt strax efter åtta på torsdagsmorgonen tog mycket med sig när den härjade fram. Fyra människor blev utan sina hem och Patrik Eriksson förlorade platsen för sin verksamhet..

DN - 20 jul 14 kl. 17:16

Falkenberg sprang sönder AIK

Patrik Ingelsten hoppades på en nytändning i Falkenberg.Så blev det.Lånet från Mjällby gjorde mål direkt i debuten när FFF sprang sönder AIK och vann med 4–1..

Helsingborgs Dagblad - 20 jul 14 kl. 17:06

Falkenberg sprang sönder AIK

Patrik Ingelsten hoppades på en nytändning i Falkenberg. Så blev det. Lånet från Mjällby gjorde mål direkt i debuten när FFF sprang sönder AIK och vann med 4—1..

Helsingborgs Dagblad - 22 jul 14 kl. 13:27

Emma Green uttagen till EM

Den svenska förbundskaptenen i friidrott, Karin Torneklint, tog på tisdagen ut ytterligare åtta aktiva till EM i Zürich den 12—17 augusti. Det handlar om höjdhopparen Emma Green, 100-meterslöparna Tom Kling-Baptiste, Patrik Andersson och Odain Rose, 800-meterslöparna Andreas Almgren och Rickard Gunnarsson, och diskuskastarna Axel Härstedt och Niklas Arrhenius..

Resume - 21 jul 14 kl. 13:53

”Vi måste berätta hur pr skapar samhällsnytta”

Inför nästa år ska vi öka transparensen ytterligare kring priset Hetast i Almedalen och juryns arbete. Men Westanders främsta lärdom av årets kritikstorm är att vi måste bli bättre på att berätta hur pr skapar samhällsnytta, skriver pr-byråns vd Patrik Westander..

Kristianstadsbladet - 20 jul 14 kl. 17:03

Falkenberg sprang sönder AIK

Patrik Ingelsten hoppades på en nytändning i Falkenberg.Så blev det.Lånet från Mjällby gjorde mål direkt i debuten när FFF sprang sönder AIK och vann med 4-1.

Trelleborgs Allehanda - 20 jul 14 kl. 17:03

Falkenberg sprang sönder AIK

Patrik Ingelsten hoppades på en nytändning i Falkenberg.Så blev det.Lånet från Mjällby gjorde mål direkt i debuten när FFF sprang sönder AIK och vann med 4-1.

Expressen - 22 jul 14 kl. 14:42

Emma Green har blivit uttagen till EM i Zürich

STOCKHOLM. Den svenska förbundskaptenen i friidrott, Karin Torneklint, tog på tisdagen ut ytterligare åtta aktiva till EM i Zürich den 12–17 augusti. Det handlar om höjdhopparen Emma Green, 100-meterslöparna Tom Kling-Baptiste, Patrik Andersson och Odain Rose, 800-meterslöparna Andreas Almgren och Rickard Gunnarsson, och diskuskastarna Axel Härstedt och Niklas Arrhenius..

UNT - 16 jul 14 kl. 20:00

Ryskt motstånd för Sirius

Som vanligt står Sirius värd för ryska lag i höst..

Nya Wermlands Tidningen - 19 jul 14 kl. 08:58

WEBB-TV: Werner inför matchen mot Syrianska

I dag är det omstart i superettan och Degerfors IF tar sig an Syrianska hemma på Stora valla. Här ger DIF-tränaren Patrik Werner sina tankar inför matchen och berättar vem som kommer att stå i mål..

Nya Wermlands Tidningen - 17 jul 14 kl. 12:32

Ingen rekordskörd i Värmland

I södra Sverige väntas tidig och rekordstor skörd – speciellt för höstrapsen. Riktigt lika ljust ser det inte ut i Värmland. – Det går nog att kalla det för ett medelår, säger Patrik Ohlsson, ordförande i LRF Värmland..

BT - 13 jul 14 kl. 08:36

Satsade 80 000 på en match

Det var inte förrän sambon, som väntade hans barn, lämnade honom som Patrik Andersson, 22, förstod att han måste sluta spela. Då hade han spelat bort alla sina pengar och flickvännens alla besparingar, lånat och ljugit för vänner och familj. – Jag var spelmissbrukare.

ÖstersundsPosten - 20 jul 14 kl. 20:11

– Jag är en vinnarskalle

Patrik Sandell, Alex Danielsson, Jocke Nyman. De jämtländska racing-namnen i modern tid går att räkna på en hand, men är ändock en imponerande skara sett till länets storlek. Nu är det kanske dags att lägga till ett namn på den listan.

Expressen - 19 jul 14 kl. 18:45

Klubbens miss: "Vi var tyvärr för snabba..."

I förrgår presenterades Alieu Darbo som ett av Landskrona Bois nyförvärv. Men i dag backar klubben - och säger att Darbo inte tillhör dem. – Tyvärr var vi för snabba med att gå ut med övergången, säger Landskronas klubbchef Patrik Johansson till lagets hemsida..Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.