Plastikoperationer

Sunday, 30 August, 01:28

Nyheter om Plastikoperationer

Sortering: Relevans | Senaste
SvD - 06 mar 14 kl. 14:41

Här kan turister vinna plastikoperationer

Den thailändska turistmyndigheten tar till nya grepp för att locka turister. Nu har man lanserat en Extreme Makeover-tävling där tre kvinnor vinner gratis Plastikoperationer, och sedan deltar i en dokusåpaomröstning..

Expressen - 07 mar 14 kl. 12:48

Justin Jedlica har gjort 145 plastikoperationer

Kan man operera sönder sig själv? Inte om du frågar Justin Jedlica, 33. Han har gjort 145 Plastikoperationer – och har inte en tanke på att ge sig förrän han ser ut som en livs levande Ken-docka..

Posh24 - 17 jun 13 kl. 21:19

Skräckexempel! 6 kändisars misslyckade plastikoperationer!

Dåliga Plastikoperationer är tyvärr väldigt vanligt i Hollywood. Många naturligt vackra män och kvinnor ändrar sitt utseende till det oigenkännliga och det slutar ofta med att allt går överstyr. Vi har samlat sex exempel där Plastikoperationerna gått helt fel så klicka på bilderna och kolla in dem!

Posh24 - 07 jul 13 kl. 13:30

Anledningen till Amanda Bynes plastikoperationer: "Jag vill gifta mig!"

Amanda Bynes har klargjort att hon är beroende av Plastikoperationer. Nu har den före detta skådespelerskan kommit upp med ännu ett argument för att berättiga sitt så kallade "behov" av att lägga sig under kniven igen. Hon vill se bra ut för sin kommande man.

Posh24 - 19 maj 15 kl. 09:59

Iggy Azaleas nya plastikoperationer!

Visade upp sin nya look på Billboard Music Awards
.

Aftonbladet - 01 jun 13 kl. 00:24

?Jag har vanställt mig själv?

Skandalomsusad glamourmodell varnar för Plastikoperationer.

Aftonbladet - 27 feb 15 kl. 13:49

Han har opererat sig till Madonna

Adam har lagt ut 620 000 kronor på Plastikoperationer.

Aftonbladet - 23 jun 15 kl. 18:09

Värsta skandalerna i ”Teen mom”

Porr, missbruk, Plastikoperationer – detta har hänt.

Posh24 - 05 aug 15 kl. 10:07

Iggy Azalea erkänner nya plastikoperationer!

"Jag nekar det inte. Att neka är töntigt"
.

Resume - 07 mar 14 kl. 08:07

Mufs pr-haveri på Facebook


Muf tappade kontrollen över sitt facebookinlägg, paprazzi-kung blir borgmästare och Thailand tar till Plastikoperationer som marknadsföringsverktyg är några av nyheterna i Morgonsvepet.

Expressen - 09 dec 13 kl. 18:57

Brände 70 miljoner på shopping och plastik

Heidi Montag och Spencer Pratt trodde de var Jay Z och Beyoncé. Därför brände de cirka 70 miljoner kronor, på shopping, vin och Plastikoperationer. – Vi var omogna och fångades i allting, säger Pratt till In Touch..

Expressen - 05 mar 15 kl. 18:28

Jenner hårt pressad av Sawyer i intervjun

Nyligen gjorde Bruce Jenner en exklusiv tv-intervju om sin planerade könskorrigering. Och han pressades hårt av tv-ankaret Diane Sawyer som bland annat fick honom att prata om både Plastikoperationer och sexlivet, skriver Radar Online..

Expressen - 11 jan 13 kl. 14:10

Ångrar sina många plastikoperationer

Heidi berättade för brittiska "Big Brother"-deltagaren Rylan Clarke om misstaget att berätta om alla sina ingrepp..

Expressen - 03 jun 14 kl. 13:05

Gjorde tio operationer – fick drömutseendet

25-åriga brasilianaren Xiahn älskar Korea så mycket att han gjort allt för att se ut som en korean. Nu har han fått det utseendet han vill ha, tack vare färgat hår, nya linser – och tio Plastikoperationer..

Expressen - 14 maj 14 kl. 20:08

Dolly Parton om sina bröstimpantat

Dolly Parton förknippas ständigt med sina många Plastikoperationer. Men nu väljer sångerskan att sticka hål på flera myter om sina bröst..

Expressen - 24 dec 13 kl. 16:04

Robbie Williams om plastikoperationer

Är det en medelålderskris på gång månne? När Robbie Williams fyller 40 nästa år gör han det med att ge sig själv ett helt nytt utseende genom plastikkirurgi. – Jag ska göra allt, säger Williams till The Sun..

Expressen - 06 jan 13 kl. 19:29

Jolies plan: Plastik för över 300 000 kronor

Angelina Jolie lämnar inget åt slumpen inför bröllopet med Brad Pitt. Nu planerar stjärnan Plastikoperationer för 300 000 kronor. - Hon tycker att hon ser gammal ut, säger en källa till National Enquirer..

Helsingborgs Dagblad - 02 maj 13 kl. 09:30

Regionen har inga riktlinjer för manliga bröst

Mikael Nezwal är ett ovanligt fall och har hamnat i kläm i regelverket för Plastikoperationer. Redan på vårdcentralen i Klippan trodde man att det kunde bli svårigheter för honom att gå vidare.? Jag skrev ut en remiss men förutsåg att det skulle bli problem, säger läkaren Katarina Ottemo i Klippan.

Expressen - 09 mar 14 kl. 02:17

Här är tvillingarna som delar på precis allt

Tvillingsystrarna Lucy och Anna DeCinque, 28, har tagit begreppet "att dela allt med sitt syskon" till en ny nivå. Inte nog med att de lagt runt 1,5 miljon kronor på Plastikoperationer för att bli ännu likare varandra: Tvillingarna delar jobb, bil, Facebookonto - och pojkvän, skriver Daily Mail..

Expressen - 13 aug 15 kl. 11:12

Kardashian försöker stoppa Kylie Jenner

Kylie Jenner har blivit besatt av tanken på att göra Plastikoperationer. Nu sätter hennes äldre systrar ner foten - och vill stoppa henne. – Hon började med en procedur, och sedan har det växt till en besatthet och alla är väldigt oroliga att hon ska gå för långt och ångra sig bittert, säger en källa till Radar Online..

Posh24 - 22 sep 13 kl. 13:32

Liam Hemsworths nya flamma Eiza Gonzalez är beroende av plastikoperationer!

Skådesperskaln Eiza Gonzalez, 23, flyttade nyligen till Los Angeles för att fullfölja sin skådespelardröm och fick precis en utav huvudrollerna i den kommande komedifilmen "All Hail the Squash Blossom Queen". Men för tillfället är hon mest känd för att kyssa skådespelaren Liam Hemsworth utanför sitt lägenhetskomplex i Beverly Hills, bara en dag efter att hans uppbrott med Miley Cyrus blev officiellt. Eiza har hittills varit väldigt tystlåten om romansen, men världen har redan börjat argumentera om huruvida den mexikanska flamman är rätt tjej för Liam eller inte.

Expressen - 11 okt 13 kl. 19:56

Systern avslöjar Kris Jenners operationer

Sju miljoner kronor - det har Kris Jenner lagt på Plastikoperationer, skriver Radar Online. Källan till uppgifterna om bröstimplantat, ansiktslyftning och andra ingrepp är Kris syster Kim. ?

Expressen - 29 apr 13 kl. 17:31

Dansk bröstapp fick dras in efter hård kritik

Ladda upp en bild av dig själv och dra sedan upp brösten till önskad storlek. Med en app där man kan ge sig själv större bröst ville en dansk plastikklinik locka unga tjejer till Plastikoperationer. Men kritiken lät inte vänta på sig ?

Expressen - 27 jan 15 kl. 09:07

Alicia Douvall ger sina plastikråd till döttrarna

Alicia Douvall har gjort sina misstag - bland annat ångrar hon sina många Plastikoperationer. Därför har hon nu några råd till sina döttrar för att de inte ska gå samma väg som henne: Skaffa en bra utbildning. Plastikoperera er inte.

Expressen - 24 jan 15 kl. 09:35

Jordan James Parke vill ha Kims rumpa

Makeupartisten Jordan James Parke lade stora summor på Plastikoperationer för att se ut som Kim Kardashian. Nu går han ut med att han aldrig velat efterlikna realitystjärnan - förutom när det gäller en specifik kroppsdel. Britten vill ha Kims kända bak.

Expressen - 20 okt 13 kl. 19:45

Skäringer: Ibland blir det lite killarnas storys

Med skämt om kroppen, Plastikoperationer och schemalagt sex, ska "Solsidan" bli mindre grabbig. ? Jag tycker att det är viktigt att få linjer som passar den kvinnliga publiken, ibland blir det lite killarnas storys, säger Mia Skäringer som själv har lanserat flera av idéerna..

Nyhetsverket - 17 mar 15 kl. 10:45

Plastic Fantastic?

Plastikoperationer blir allt vanligare i Sverige. Allt fler unga tjejer lägger sig under kniven. Injektionsbehandlingar i form av läppförstoring m.

Helsingborgs Dagblad - 18 mar 14 kl. 23:09

Norrlänningar nöjda med utseendet

Det kanske inte kommer som någon överraskning, men nu är det i alla fall kartlagt: Norrlänningar är inte fåfänga. I en nationell studie som opinionsinstitutet Yougov gjort bland 2 004 svenskar visar norrlänningar minst intresse för skönhetsoperationer. Studien pekar också på att "sörlänningar" visar mer intresse för kosmetika och Plastikoperationer, exempelvis för att få mer uppmärksamhet, än norrlänningar gör..

Kristianstadsbladet - 18 mar 14 kl. 23:07

Norrlänningar nöjda med utseendet


Det kanske inte kommer som någon överraskning, men nu är det i alla fall kartlagt: Norrlänningar är inte fåfänga. I en nationell studie som opinionsinstitutet Yougov gjort bland 2 004 svenskar visar norrlänningar minst intresse för skönhetsoperationer.Studien pekar också på att "sörlänningar" visar mer intresse för kosmetika och Plastikoperationer, exempelvis för att få mer uppmärksamhet, än norrlänningar gör.

Posh24 - 18 feb 14 kl. 17:01

Fansen bönar till Kim Kardashian: "Sluta plastikoperera dig!"

Kim Kardashian har enligt uppgift gått igenom flera Plastikoperationer genom åren för att förändra sitt utseende. Nu försöker hennes fans sätta stopp för ingreppen, eftersom de tycker att det gått för långt.

En bild av Kim och hennes utseende genom åren sprids just nu på Twitter, och fansen protesterar mot hennes påstådda operationer.

YA - 28 sep 13 kl. 07:30

Gäddhäng, fettvalkar och lår blir opererade

Gäddhäng ska stramas upp, fettvalkar minimeras och lår slankas. Österlenkirurgin börjar med estetiska Plastikoperationer på Simrishamns sjukhus där man redan är igång med buk- och bröstplastik.
För en tid sedan vann Österlenkirurgin en upphandling i Jönköpings landsting om buk- och bröstplastik på patienter som genom gått en så kallad gastic bypass, magsäcksförminskning.

BT - 18 mar 14 kl. 23:07

Norrlänningar nöjda med utseendet

Det kanske inte kommer som någon överraskning, men nu är det i alla fall kartlagt: Norrlänningar är inte fåfänga. I en nationell studie som opinionsinstitutet Yougov gjort bland 2 004 svenskar visar norrlänningar minst intresse för skönhetsoperationer. Studien pekar också på att "sörlänningar" visar mer intresse för kosmetika och Plastikoperationer, exempelvis för att få mer uppmärksamhet, än norrlänningar gör.

Posh24 - 28 jan 14 kl. 08:02

Heidi Montag avslöjar allt om ingreppen: "Därför gjorde jag dem!"

Före detta The Hills-stjärnan Heidi Montag lade sig under kniven för tre år sedan, och gjorde sammanlagt tio Plastikoperationer på en och samma dag. Nu berättar hon varför hon valde att förändra sitt utseende så mycket.

"Jag gick dit och pratade med min läkare, och han satte nästan en diagnos på mig, och sade typ 'Du borde operera hakan, och göra ett ögonbrynslyft'", berättade Heidi hos Barbara Walters, och förklarar att hon från början endast tänkt förstora brösten lite grann.

Posh24 - 30 jun 13 kl. 13:10

Amanda Bynes planerar att plastikoperera hela sitt ansikte!

Amanda Bynes har länge försökt att rättfärdiga sitt "behov" av Plastikoperationer och nu har den skandalomsusade skådespelerskan lagt sig under kniven igen. Amanda genomgick nyligen en plastikoperation för att ta bort en defekt mellan sina ögon, någonting som hon hävdar är ett seriöst födelsemärke som behövde tas bort.

Amanda delade sin plastikerfarenhet på Twitter igår: "Jag föddes med ett märke mellan mina ögon.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Justin Bieber look-alike försvunnen

Den 35-årige mannen från Kalifornien som lagt ner över 100 000 dollar på Plastikoperationer i försök att se ut som Justin Bieber, har varit försvunnen i en vecka rapporterar People. Mannen som heter Tobias Strebel är känd för att ha varit med i olika reality-program, bl.a TLCs My Strange Addiction som handlar om människor med ovanliga missbruk.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Flicka "skrämde" gästerna – slängdes ut från restaurangenAttackerna ökar

USA. Treåriga Victoria Wilcher attackerades av en pitbull i april och skadades svårt. Än i dag har hon skador och ärr från attacken, skriver IJReview.

Posh24 - 13 okt 13 kl. 18:46

Kris Jenner har lagt ner 7 miljoner kronor på plastikoperationer!

Kris Jenner har onekligen varit i hetluften i veckan, främst på grund av de rapporter och spekulationer som har läckt ut i kölvattnet av hennes separation från Bruce Jenner som offentliggjordes tidigare denna vecka. När den 57-åriga realitystjärnan visade upp sin bikinikropp på Instagram nyligen fick hon stor uppmärksamhet. Nu har Kris syster, Karen Houghton, avslöjat att att hon har lagt ner miljontals kronor på att förändra sitt utseende.

Nyheter 24 - 07 feb 14 kl. 13:15

Sydde fast nät tungan – för att gå ner i viktVackrast i världen

VENEZUELA. I serien Secrets of South America som sänds på brittiska BBC visas verkligheten bakom skönhetstävlande tjejer i Sydamerika. Wi May Nava blev Miss Venezuela förra året.

Nyheter 24 - 15 sep 13 kl. 15:01

Miss Uzbekistan är ett mysterium ? vem är kvinnan egentligen?Likadant opererade

UZBEKISTAN. Rakhima Ganieva, 18, är modellen som älskar sport, musikaler, vill jobba som advokat och representerar Uzbekistan i Miss World-tävlingen, skriver The Telegraph.Men problemet är bara att Uzbekistan inte ens har haft någon skönhetstävling ?


Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.