Sara Algotsson-Ostholt

Monday, 02 March, 04:28

Nyheter om Sara Algotsson-Ostholt

Sortering: Relevans | Senaste
Helsingborgs Dagblad - 15 timmar sedan

Bowling

2-1 till Gängets lag 3 och 4 i Ängelholm. Gänget 3 förlorade sin första match mot Vinden 2 från Landskrona med 88 poäng efter slagpoäng av Emanuel Larsson 515, Ronnie Bengtsson 450, Sara Vilén 433, Mats Johansson 296/ 2 serier Jan Orest 267/ 2 serier. Gänget 4 mötte Österlen 3 och segrade med 617 poäng av Maria Söderberg 505, Tommy Rosengren 497, Camilla Tuvebrant 480, Sara Hansson 174/2 serier, Linda Rosberg 254/2 serier.

UNT - 24 feb 15 kl. 11:00

Uruselt lägga ned Tierpsvård

Det den rödgröna majoriteten i landstinget nu låter ske i Tierp är en lokal katastrof för hundratals patienter, skriver Sara Sjödal och Catarina Deremar..

Dagen - 24 feb 15 kl. 03:05

Sara valde att berätta om sina föräldrars missbruk

Vad händer med ett barn som tvingas växa upp i en familj med alkoholmissbruk? Vad gör det med tilliten, självkänslan och tron på vuxenvärlden? Sara Sandstedt, författare till boken ”Förlorad”, vet av erfarenhet.

NSD - 18 feb 15 kl. 19:01

Sara Johansson kan bli "Årets ung chef"

Sara Johansson som är ny hotelldirektör på Scandic Ferrum i Kiruna är nominerad till ”Årets ung chef” av tidningen Chef..

SvD - 18 feb 15 kl. 11:50

Sara Lövestam: Den motvilliga deckarförfattaren

Huvudpersonen är privatdetektiv, men är Sara Lövestams nya roman en deckare? Hon har länge stört sig på begränsande normer och kategoriseringar av människor. Nu ger hon sig i kast med de litterära genrerna..

Sydsvenskan - 21 feb 15 kl. 21:22

Johanna Larsson utslagen i semin

Svenska tennisspelaren Johanna Larsson ställdes mot toppseedade Sara Errani under lördagen WTA-semifinal i Rio de Janeiro. 26-åringen hade inte mycket att hämta mot italienskan och förlorade i två raka set (7—5, 6—3). I finalen ställs Sara Errani mot slovakiskan Anna Schmiedlová..

Helsingborgs Dagblad - 21 feb 15 kl. 21:22

Johanna Larsson utslagen i semin

Svenska tennisspelaren Johanna Larsson ställdes mot toppseedade Sara Errani under lördagen WTA-semifinal i Rio de Janeiro. 26-åringen hade inte mycket att hämta mot italienskan och förlorade i två raka set (7—5, 6—3). I finalen ställs Sara Errani mot slovakiskan Anna Schmiedlová..

GT - 15 feb 15 kl. 08:43

Sara, 26, räddar de dödsdömda djuren

En säker död väntade många av djuren – nu lever de och frodas tillsammans med Sara Levin, 26, och hennes familj. En av hundarna har hämtats från Italiens gator och hönshuset är fyllt av dödsdömda värphöns. – Målet är att bli så självförsörjande som det bara går, och det finns plats för fler djur – så länge vi har tillräckligt med betesmark, säger Sara Levin..

Skånskan - 19 feb 15 kl. 16:59

Silver till Sara Nilsson


Sara Nilsson tog silver i damernas sprintfinal..

Västerbottens Folkblad - 18 feb 15 kl. 11:52

Sara Lövestam: Den motvilliga deckarförfattaren

Huvudpersonen är privatdetektiv, men är Sara Lövestams nya roman en deckare? Hon har länge stört sig på begränsande normer och kategoriseringar av människor. Nu ger hon sig i kast med de litterära genrerna.

Nyan - 18 feb 15 kl. 10:58

Sara Karlman slutar på Tehy

2013622Sara Karlman slutar som vårdfacket Tehy Ålands organisationssekreterare den sista juni för att ta sig an nya utmaningar. Tehy har annonserat efter en efterträdare lokalt och via rikets motsvarighet till Ams och man ser gärna att den nya organisationssekreteraren har juridisk utbildning liksom de två företrädarna. Förhandlingsbiten är det viktiga, poängterar Cecilia Ekholm som tog över som Tehy Ålands ordförande vid årsskiftet.

Dalarnas tidningar - 25 feb 15 kl. 21:44

Sara Grahn en levande vägg mot LIF

– Ibland är sporten orättvis, kommenterar LIF-coachen Jens Nielsen förlusten..

DalaDemokraten - 25 feb 15 kl. 21:44

Sara Grahn en levande vägg mot LIF

– Ibland är sporten orättvis, kommenterar LIF-coachen Jens Nielsen förlusten..

Expressen - 17 feb 15 kl. 06:17

Sara Grahn om sin systers cancerkamp

Sara Grahn gör succé på isen. Men samtidigt har landslagsmålvakten genomgått en tung period utanför densamma. I januari diagnostiserades hennes syster Josefin med cancer i livmodern.

Helsingborgs Dagblad - 20 feb 15 kl. 13:53

Bowling

Det blev bara 1 seger och den gick till Gänget 1 genom Larry Johansson 856p, Johan Danielsson 655p, Sara Dahlström 651p, och Sara Nordström 593p. En god insats av samtliga. Segern över Göinge 3 blev 71 p.

Dalarnas tidningar - Igår: 17:42

Leksand kvitterade kvartsfinalserien mot Brynäs

I första kvartsfinalen räddade Brynäsmålvakten Sara Grahn hela 55 skott och höll nollan i 1–0-segern mot Leksand..

SVT - 25 feb 15 kl. 22:20

Sara Grahn hjälte för Brynäs

Anna Borgqvist gjorde målet när Brynäs besegrade Leksand med 1-0 på hemmaplan i SM-slutspelets första kvartsfinal i bäst av tre..

SR - 14 feb 15 kl. 11:47

Sara Hector: ”Gäller att ta chansen”

Sara Hector var väldigt missnöjd efter sitt förstaåk i storslalom i torsdags. Efter det andra så var hon strålande glad, men då åt Jessica Lindell-Vikarbys bronsåk..

Västerbottens Folkblad - 23 feb 15 kl. 17:18

[PLUS] Naturdoft är Saras melodi – gör egen deo

En deo direkt från skafferiet. Det är Sara Lindahls senaste steg på sin väg mot ett mer ekologiskt....

SvD - 26 feb 15 kl. 16:13

Så undviker du att gå in i väggen

När man är stressad är risken att man börjar göra mer av sådant som bryter ner kroppen i stället för att prioritera sitt välmående. Det konstaterar psykologen Sara Burlin Pellbäck, chef på Stressrehabiliteringen vid Danderyds sjukhus och författare till boken ”Lär dig att säga jag och nej”. Här ger hon sina bästa råd..

GT - 08 feb 15 kl. 17:18

Polisen Sara om alla hot och trakasserier

Hot, sexuella trakasserier och svordomar – det mötte Sara, kvinnlig polistjänsteman i Skövde, när hon och kollega skulle gripa en misstänkt brottsling. Nu har hon skrivit om händelsen på polisen i Östra Skaraborgs Facebook-sida. – Vi får ta sådan här skit varje dag, säger Sara..

DalaDemokraten - I förrgår: 15:23

Våra värderingar

Sara Mohammad, ordförande för Riksorganisationen GAPF – Glöm Aldrig Pela och Fadime, sa i radion idag att människor som vill bosätta sig i Sverige, skall själva vilja leva efter just de värderingar vi har här. Författaren Kallifatides sa när han kom till Sverige att det var så fantastiskt att få studera, kunna titta en kvinna i ögonen utan att hon direkt trodde att han skulle våldta henne..

SvD - 07 feb 15 kl. 10:50

Tegan & Sara spelar på Oscarsgalan

Tegan & Sara är klara för att spela på årets Oscarsgala den 22 februari. Den kanadensiska popduon, som består av tvillingarna Tegan Rain och Sara Kiersten Quin, ska spela låten ”Everything is awesome” från ”Lego-filmen” tillsammans med humorrapparnaThe Lonely Island..

SvD - 25 feb 15 kl. 11:18

Lämna dubbelsängen - och värna sömnen

När man är stressad är risken att man börjar göra mer av sådant som bryter ner kroppen i stället för att prioritera sitt välmående. Det konstaterar psykologen Sara Burlin Pellbäck, chef på Stressrehabiliteringen vid Danderyds sjukhus och författare till boken ”Lär dig att säga jag och nej”. Här ger hon sina sex bästa råd..

SR - 26 feb 15 kl. 13:54

Kritiken: Guide Michelin missar några av våra bästa krogar

Fler svenska restauranger får i år en stjärna i den ansedda gastronomiguiden Guide Michelin, däribland tre krogar i Malmö. Men flera av de bästa restaurangerna, som borde vara med, gör inte det. Det säger Sara Sundqvist, livsmedels- och miljöstrateg vid Visita, svensk besöksnäring..

ÖstersundsPosten - 20 feb 15 kl. 16:30

Jämtlandsbördiga Sara Lövestam – den motvilliga deckarförfattaren

Fem kilo ren och skär grammatik. I många andra hem skulle SAG, Svenska Akademiens grammatik, snarare användas som papperspress, eller kanske som träningsredskap. Men inte hemma hos Sara Lövestam.

SN - 25 feb 15 kl. 07:09

Hon vill stoppa saudiavtalet

Nu ökar pressen på den svenska regeringen att avsluta avtalet om militärt samarbete med Saudiarabien – även från de egna leden. Den sörmländska riksdagsledamoten Sara Karlsson (S) är en som nu höjer rösten..

LV - 26 feb 15 kl. 08:47

”Minnet av ett inbrott försvinner aldrig”

Ett villainbrott till. Ännu en notis i lokaltidningen. Sedan är det glömt, vi går vidare.

UNT - 23 feb 15 kl. 10:00

Diagnostiserade Cirkel författare

Psykologen och skribenten Jenny Jägerfeldt träffade Sara Bergmark Elfgren och Mats Strandberg för en intervju till Modern Psykologi..

Sydsvenskan - 07 feb 15 kl. 10:52

Tegan & Sara spelar på Oscarsgalan

Tegan & Sara är klara för att spela på årets Oscarsgala den 22 februari. Den kanadensiska popduon, som består av tvillingarna Tegan Rain och Sara Kiersten Quin, ska spela låten "Everything is awesome" från "Lego-filmen" tillsammans med humorrapparnaThe Lonely Island.bland övriga artister som ska spela på galan finns Adam Levine och Rita Ora..

Västerbottens Folkblad - 07 feb 15 kl. 10:52

Tegan & Sara spelar på Oscarsgalan

Tegan & Sara är klara för att spela på årets Oscarsgala den 22 februari. Den kanadensiska popduon, som består av tvillingarna Tegan Rain och Sara Kiersten Quin, ska spela låten ”Everything is awesome” från ”Lego-filmen” tillsammans med humorrapparnaThe Lonely Island. bland övriga artister som ska spela på galan finns Adam Levine och Rita Ora..

Helsingborgs Dagblad - 07 feb 15 kl. 10:52

Tegan & Sara spelar på Oscarsgalan

Tegan & Sara är klara för att spela på årets Oscarsgala den 22 februari. Den kanadensiska popduon, som består av tvillingarna Tegan Rain och Sara Kiersten Quin, ska spela låten "Everything is awesome" från "Lego-filmen" tillsammans med humorrapparnaThe Lonely Island.bland övriga artister som ska spela på galan finns Adam Levine och Rita Ora..

Expressen - 14 feb 15 kl. 06:58

Mördaren Sara slår tillbaka mot Therese

Sara Lundblad, 26, dömdes – tillsammans med pojkvännen Martin Törnblad, 23 – för mordet på sin pappa, men nu vill hon bli frikänd. I sin överklagan ifrågasätter hon åklagarens huvudvittne Therese Tangs trovärdighet. Hon anklagar också Tang för att ha varit ex-pojkvännens marionett.

GöteborgsPosten - 21 feb 15 kl. 07:00

Kadefors: Tänk att slippa vara på sin vakt

Sara Kadefors ser fram emot den feministiska rörelsens effekter..

SVT - 21 feb 15 kl. 21:48

Ingen WTA-final för Johanna Larsson

Johanna Larsson förlorade semifinalen i Rio de Janeiros WTA-turnering. 16-rankade Sara Errani vann i två raka set, 7-5, 6-3.  .

DN - 21 feb 15 kl. 21:24

Johanna Larsson utslagen i semin

Svenska tennisspelaren Johanna Larsson ställdes mot toppseedade Sara Errani under lördagen WTA-semifinal i Rio de Janeiro..

UNT - 21 feb 15 kl. 21:20

Johanna Larsson utslagen i semin

Svenska tennisspelaren Johanna Larsson ställdes mot toppseedade Sara Errani under lördagen WTA-semifinal i Rio de Janeiro..

SR - 21 feb 15 kl. 21:16

Johanna Larsson utslagen i semin

Svenska tennisspelaren Johanna Larsson ställdes mot toppseedade Sara Errani under lördagen WTA-semifinal i Rio de Janeiro..

Helsingborgs Dagblad - 16 timmar sedan

Svensktoppen: Mando Diao hänger kvar

Utmanarna fick se sig bortmotade av den svårflörtade Svensktoppsjuryn. I stället höll de fast vid Mando Diao som även denna vecka toppar med "Strövtåg i hembygden". Därmed har låten legat etta i hela 81 veckor av de 121 veckorna på listan.

Sydsvenskan - 16 timmar sedan

Svensktoppen: Mando Diao hänger kvar

Utmanarna fick se sig bortmotade av den svårflörtade Svensktoppsjuryn. I stället höll de fast vid Mando Diao som även denna vecka toppar med "Strövtåg i hembygden". Därmed har låten legat etta i hela 81 veckor av de 121 veckorna på listan.

Expressen - 07 feb 15 kl. 11:35

Tvillingarna Tegan & Sara klara för Oscarn

Den kanadensiska tvillinggruppen Tegan & Sara är klar för årets Oscargala, skriver TT..

UNT - 07 feb 15 kl. 10:50

Tegan & Sara spelar på Oscarsgalan

Tegan & Sara är klara för att spela på årets Oscarsgala den 22 februari..

SR - 07 dec 14 kl. 15:08

Silver Sara laddar inför ett kvalfyllt 2015

Nu är hon tillbaka på allvar, Sara Algotsson Ostholt som blev "Silver Sara" med hela svenska folket vid OS i London 2012 då hon och hästen Wega var en knapp rivning från att ta guld i fälttävlan..

YLE - Igår: 09:43

Kronans flickor knep stafettguld

Junior-FM i längdskidåkning avgörs detta veckoslut i Keminmaa och tävlingarna inleddes med ett FSS-guld då IK Kronan var klar etta i stafetten i D18-klassen. Kronan ledde mer eller mindre från start till mål. Emelie Svenlin hade redan dragit upp en klar lucka bakåt vid den första växlingen, och Fanny Storvall och Eveliina Piippo bevakade ledningen.

Sydsvenskan - 25 feb 15 kl. 21:52

Grahn bakom Brynäs seger

Anna Borgqvist gjorde målet när Brynäs besegrade Leksand med 1—0 på hemmaplan i SM-slutspelets första kvartsfinal i bäst av tre.Den stora hjälteinsatsen gjorde dock landslagsmålvakten Sara Grahn. Hon motade 55 puckar, varav 25 i den tredje perioden.Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.