Sara Algotsson-Ostholt

Tuesday, 21 April, 06:59

Nyheter om Sara Algotsson-Ostholt

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 7 timmar sedan

De skulle ta med sina barn för att stödja IS

Turkisk polis har gripit ett brittiskt par i Ankara. Asif Malik, 31, och Sara Kiran, 29, var enligt polisens misstankar på väg att ansluta sig till IS – med sina fyra små barn. Släktingar till Sara Kiran har vädjat till henne att komma hem..

GöteborgsPosten - 17 apr 15 kl. 11:19

Sara blev blåst på Blocket

Sara Källström från Hönö blev blåst på Blocket. I onsdags fick hon ett brev med pengar från en okänd välgörare i Sollefteå..

Sydsvenskan - 14 apr 15 kl. 14:41

Sara Stridsbergfår EU-belöning

Sara Stridsberg får ta emot EU:s litteraturpris för sin roman "Beckomberga - ode till min familj"..

Västerbottens Folkblad - 12 apr 15 kl. 22:00

[PLUS] Lyckad start för Sara Långström

RIDSPORT. I Vårdressyren på hemmaplan fick Umeå Ryttarförenings Sara Långström en lyckad första....

DalaDemokraten - 12 apr 15 kl. 23:21

Sara vann prestigegrenen i Mora Cup

– Men jag är ändå inte helt nöjd med helgen. Jag kom från ett fyra dagar långt läger, så det kändes lite segt, men med tanke på det så var det ändå bra, summerar Sara..

Dalarnas tidningar - 12 apr 15 kl. 23:21

Sara vann prestigegrenen i Mora Cup

– Men jag är ändå inte helt nöjd med helgen. Jag kom från ett fyra dagar långt läger, så det kändes lite segt, men med tanke på det så var det ändå bra, summerar Sara..

Expressen - 16 apr 15 kl. 15:01

Sara, 32, blåstes – fick 7 000 i anonymt brev

HÖNÖ. Sara Källström, 32, blev lurad på 8 000 kronor av en bedragare på Blocket. I onsdags, tre år efter händelsen, fick hon ett brev från en okänd man – innehållande 7 000 kronor och en lapp där han skrev att han inte tycker om när människor luras.

DN - 14 apr 15 kl. 14:20

EU:s litteraturpris till Sara Stridsberg


Sara Stridsberg får ta emot EU:s litteraturpris för sin roman ”Beckomberga - ode till min familj”. Hon är en av tolv ”nya och lovande” författare från Europa som föräras priset. Prissumman är 5.

ÖstersundsPosten - 16 apr 15 kl. 14:43

Lurades på Blocket - fick igen pengarna av okänd Sollefteåbo

Sara blev lurad å det grövsta på Blocket. Hon betalade för ett resepresentkort. Men det fanns aldrig något kort.

Sydsvenskan - 10 apr 15 kl. 20:59

Eslöv klart för semifinal

SM-Kvartsfinal 2:3Eslövs PK5Malmö IF1Eslöv vidare med 2-0 i matcher.Eslöv vann med klara 5-0 i första matchen i Malmö i SM-slutspelets kvartsfinal. I returen svarade Malmö för ett bättre motstånd.

UNT - Igår: 18:14

Ny moderatnuna från Uppsala

Sara Elingfors från Uppsala har valdes in i Moderata Studenters styrelse när det hölls riksårsmöte i staden under helgen..

UNT - Igår: 18:14

Nytt Moderatnamn från Uppsala

Sara Elingfors från Uppsala valdes in i Moderata studenters styrelse när det hölls riksårsmöte i staden under helgen..

Helsingborgs Dagblad - 15 apr 15 kl. 14:22

Jazzhouse Landskrona

Sista fredagen i mars hade Jazzhouse sitt tredje arrangemang för året. Mats Nilssons Quartet med vokalisten Sara Ahlcrona stod för musiken. Sara, som blev mamma för bara några veckor sedan, fick ta emot en present från Jazzhouse till sin lilla dotter.

Expressen - I förrgår: 22:01

Sommerfeld har blivit mamma: "Så lyckliga"

Sara Sommerfeld har blivit mamma för andra gången. I måndags födde hon en liten pojke på BB Sophia i Stockholm. "Vi är jättelyckliga och tacksamma att han är frisk och att allt har gått så bra", skriver hon i ett sms..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

FC Rosengård vilar stjärnor i cupkvarten

Ramona Bachmann och Emma Berglund får vila från start i FC Rosengårds cupmöte med Djurgården på bortaplan.När lagen möts i kvartsfinal, får i stället Line Røddik Hansen och Kirsten van de Ven chansen.FCR-laget ser ut så här: Zecira Musovic - Lina Nilsson, Amanda Ilestedt, Line Røddik Hansen, Alexandra Riley - Anita Asante, Sara Björk Gunnarsdottir, Kirsten van de Ven - Therese Sjögran, Anja Mittag, Marta..

Västerbottens Folkblad - I förrgår: 17:44

Inget nytt under sökinsats

Just efter klockan 17 avslutade Missing people dagens sökinsats efter försvunne Marcus Johansson.  I dag vid klockan 10 samlades frivilliga vid Carlskyrkan för att leta efter 22-årige Marcus som försvann för ungefär tre veckor sedan. - Vi har jobbat på under dagen, men inget nytt har framkommit, säger Sara Nilsson, operativ chef.

Nyan - Igår: 19:06

Nauclér flest förhandsröster

Förhandsrösterna har kommit de visar en liten ledning för Naucler. 1635 mot Mats Löfström 1 529. Det skiljer alltså cirka 100 röster mellan de två ”huvudkandidaterna”.

Expressen - 16 apr 15 kl. 09:09

Sista dagen i rätten för mordet på Göran

Kammaråklagare Gunilla Öhlin är inte nöjd med tingsrättens dom. Hon vill att den dömda mördarduon Sara Lundblad, 26, och Martin Törnblad, 23, straffas med livstids fängelse. På torsdagen avslutas rättegången i Göta hovrätt - som ska avgöra: Vem dödade den rike lantbrukaren Göran Lundblad, 63..

Expressen - 16 apr 15 kl. 15:37

Försvarets plan: Krossa vittnet Tang

JÖNKÖPING. Advokaterna till det morddömda paret Sara Lundblad, 26, och Martin Törnblad, 23, hade planen klar: Pulverisera Therese Tangs vittnesmål. Under slutpläderingarna i Göta hovrätt gick de hårt fram.

Expressen - 14 apr 15 kl. 23:12

Skövde tvingade fram en rysarmatch i Lund

I tredje kvartsfinalen avgjorde Lugis Emelie Westberg på egen hand. I det fjärde mötet svarade Skövde med en rejäl laginsats – där tolv olika spelare blev målskyttar i segern. – Det var många som bidrog till vinsten, säger Sara Johansson..

UNT - 14 apr 15 kl. 14:03

EU:s litteraturpris till Stridsberg

Sara Stridsberg får ta emot EU:s litteraturpris för sin roman "Beckomberga - ode till min familj"..

Helsingborgs Dagblad - 15 apr 15 kl. 01:12

Vilken skola har du valt inför gymnasiet?

Intagningsbeskeden är på väg. Friskolorna är fortsatt populära men bland niorna på Dalhemsskolan som tidningen pratat med handlar det mer om framtiden på lång sikt..

SvD - 14 apr 15 kl. 14:03

EU:s litteraturpris till Stridsberg

Sara Stridsberg får ta emot EU:s litteraturpris för sin roman ”Beckomberga - ode till min familj”. Hon är en av tolv ”nya och lovande” författare från Europa som föräras priset. Prissumman är 5 000 euro, motsvarande omkring 47 000 kronor..

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Egoistiskt att inte satsa allt på dyr utbildning

Sara Qvarnström, det är rätt ovanligt att någon skyltar i tidningen (Åsikter 14/4) med att vara egoist, och du är kanske inte medveten om att det är det du gör. (Enligt Wikipedia betyder egoist självisk person; en person som sätter sina egna intressen före andras.)Du är inskriven på läkarutbildningen och vi betalar runt 200 000 kronor om året för att du skall få en god utbildning som på bästa sätt förbereder dig för läkaryrket.

SR - 01 apr 15 kl. 14:48

Sara Grahn får fortsatt förtroende

Sara Grahn får fortsatt förtroende i mål av förbundskapten Leif Boork. Hon kommer att stå kvällens match mot Ryssland. Kim Martin Hasson är andremålvakt..

Västerbottens Folkblad - 14 apr 15 kl. 14:04

EU:s litteraturpris till Stridsberg

Sara Stridsberg får ta emot EU:s litteraturpris för sin roman ”Beckomberga – ode till min familj”. Hon är en av tolv ”nya och lovande” författare från Europa som föräras priset. Prissumman är 5 000 euro, motsvarande omkring 47 000 kronor.

Nyan - 16 timmar sedan

Kemetter lyckades inte nå målet

Socialdemokraternas Sara Kemetter mål var att slå Liberalerna. Det lyckades hon inte med. Länge såg det ut som om hon skulle lyckas med bedriften att slå sin främsta motståndare: liberalerna med Mats Perämaa i spetsen.

Expressen - 04 apr 15 kl. 14:34

Tvingades kliva av - inför landskampen

ESKILSTUNA. Ingen Nilla Fischer, Lisa Dahlkvist, Jessica Samuelsson eller Jenny Hjohlman. Samtliga avstod dagens träning inför matchen mot Schweiz i morgon.

Sydsvenskan - 13 apr 15 kl. 10:06

Vem är egentligen hysterisk?

Bilder av Dora. Över Sara Gordan och Kerstin Munck. Atrium.

Helsingborgs Dagblad - 13 apr 15 kl. 10:06

Vem är egentligen hysterisk?

Bilder av Dora. Över Sara Gordan och Kerstin Munck. Atrium.

Nyan - Igår: 09:30

Finland väljer ny riksdag – Nyan livesänder

I dag väljer Finland en ny riksdag. Följ riksdagsvalet tillsammans med Nya Åland och Åland24 i kväll! Vi sänder live från valvakan på restaurang Indigo med start kl.

UNT - 08 apr 15 kl. 09:18

Skriver låtar var ledig minut

Bra vibrationer slog an på Lyckliga gatan..

Expressen - 13 apr 15 kl. 11:56

Törnblad får ingen ny psykundersökning

Martin Törnblad, 23, dömdes med Sara Lundblad, 26, i tingsrätten för mordet på hennes far Göran Lundblad. I dag lämnade hans advokat in en begäran till hovrätten om att mannen ska genomgå en ny psykundersökning. Men hans begäran avslås..

Expressen - 13 apr 15 kl. 11:56

Martin Törnblad kan psykundersökas igen

Martin Törnblad, 23, dömdes med Sara Lundblad, 26, i tingsrätten för mordet på hennes far Göran Lundblad. I dag lämnade hans advokat in en begäran till hovrätten om att han ska genomgå en ny psykundersökning. – Jag vill att en ny bedömning ska göras, säger advokat Thomas Magnusson till Barometern..

DalaDemokraten - 10 apr 15 kl. 17:22

Papperslös flykting i hjälteroll

Sara Lövestams förra bok "Grejen med verb" är kortfattad, lättsam och tänkvärd. Den beskrivningen passar också på hennes nu aktuella kriminalroman "Sanning med modifikation"..

SR - 08 apr 15 kl. 12:41

Här är Sveriges startelva mot Danmark

Ytterbacken Sara Thunebro får chansen från start i det svenska fotbollslandslaget i onsdagskvällens landskamp mot Danmark..

Nyan - I förrgår: 10:02

Flera röster ger jazzinfluerad konsert

I dag lördag ger vokalensamblen Flera röster en konsert med jazzstandards. På repertoaren finns också några av de sånger Monica Zetterlund brukade sjunga. – Vi kallar konserten ”Fly me to the Moon” efter en av sångerna, skriver körmedlemmen Annika Pensar i ett pressmeddelande.

Sydsvenskan - 13 apr 15 kl. 10:05

Vem är egentligen hysterisk?

Bilder av Dora. Över Sara Gordan och Kerstin Munck. Atrium.

SvD - 27 mar 15 kl. 16:11

Martín Hasson: ”Lutar åt Sara i mål”

Kim Martín Hasson har rutin i överflöd. Valentina Lizana Wallner gjorde OS-succé i fjol. Sara Grahn var riksseriens bästa ishockeymålvakt..

Nyan - 16 apr 15 kl. 07:00

Det politiska spelet

Tycker du att det är svårt att se hur riksdagskandidaterna står på en traditionell, politisk höger-vänster skala? Lugn, det tycker de själva också. Var på skalan vänster-höger står du och var står, enligt dig, dina medkandidater?

SVT - 29 mar 15 kl. 09:44

Grahn får fortsätta – trots experternas kritik

Mikael Renberg lastade Sara Grahn för förlusten. Både han och Maria Rooth ville ha Kim Martin Hasson i mål i dag. Trots det väljer Leif Boork att fortsätta med Sara Grahn..

SVT - 29 mar 15 kl. 14:41

Grahn tog revansch när Sverige vann ödesmatch

Sågad och ifrågasatt efter gårdagens förlust. Ändå fick Sara Grahn chansen i dagens ödesmatch mot Schweiz. Det visade sig vara ett genidrag av förbundskapten Leif Boork.

Sydsvenskan - 09 apr 15 kl. 04:00

Livet vid sidlinjen

Elise Karlsson
Linjen. Natur & Kultur..

Helsingborgs Dagblad - I förrgår: 05:00

En parentes i killhistorien?

"Finns det en fara i att gruppera kvinnor i separata verk?".Redaktionen för Historiskan, "Sveriges första kvinnohistoriska tidning", ställer själv den fetstilta frågan som hänger över LRF Medias nya projekt.Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.