Sara Algotsson-Ostholt

Friday, 28 November, 06:33

Nyheter om Sara Algotsson-Ostholt

Sortering: Relevans | Senaste
Helsingborgs Dagblad - 16 timmar sedan

Pressad Sara såg medaljens baksida

OS-sommaren 2012 blev hon "Silver-Sara" och svenska folket fick upp ögonen för fälttävlan. Men medaljen hade en baksida. Sara Algotsson Ostholt var på väg in i väggen.

GöteborgsPosten - 16 timmar sedan

Pressad Sara såg medaljens baksida

OS-sommaren 2012 blev hon "Silver-Sara" och svenska folket fick upp ögonen för fälttävlan.Men medaljen hade en baksida.Sara Algotsson Ostholt var på väg in i väggen.

SVT - 8 timmar sedan

Algotsson Ostholt nöjd med tävlingscomebacken

För drygt sju veckor sedan blev hon mamma för andra gången. I kväll gjorde den svenska OS-silvermedaljören Sara Algtosson Ostholt tävlingscomeback på riktigt. - Jag är jättenöjd - men tråkigt att inte det svenska laget vann, säger svenskan till SVT Sport..

DN - 14 timmar sedan

Så räddades Silver-Sara av sonen Eric


Till slut snurrade karusellen för fort.OS-silvermedaljören i fälttävlan Sara Algotsson Ostholt var på väg in i väggen.Mammaledigheten gav henne chansen att hitta jämvikten igen.

Expressen - 23 timmar sedan

OS-hjälten: "Jag har känt mig lite utbränd"

Efter sex månaders frånvaro är Sara Algotsson Ostholt redo för comeback. Inför kvällens terrängritt i Friends arena berättar fälttävlansryttaren om den tuffa tiden efter OS-silvret - och graviditeten som fick henne att hitta tillbaka igen: - Det var väldigt bra med en paus innan det blev alldeles för mycket och tog tvärstopp..

DN - 30 aug 14 kl. 08:46

Läs chatten med Sara Algotsson Ostholt

Vid OS i London 2012 blev hon Silver-Sara med svenska folket. På lördagen chattade Sara Algotsson Ostholt med DN:s läsare från ryttar-VM i Caen..

DN - 8 timmar sedan

Lindbäck stal showen i Friends arena


Sara Algotsson Ostholts landslagskompis Niklas Lindbäck stal showen när fälttävlansryttarna för första gången fick chansen att tävla i Sweden International horse Show.Lindbäck, som aldrig tidigare har tävlat i inomhusfälttävlan, vann den individuella klassen.”Det här gör jag gärna om nästa år”, säger en glad Niklas Lindbäck..

DN - 30 aug 14 kl. 08:46

Chatta med Sara Algotsson Ostholt

Vid OS i London 2012 blev hon Silver-Sara med svenska folket. Sara Algotsson Ostholt deltar inte i årets ryttar-VM eftersom hon väntar sitt andra barn. Men hon är på plats i Caen, och är beredd på att svara på era frågor.

UNT - 21 okt 14 kl. 08:26

Silverlag i första innetävlingen

EM-silverlaget från 2013 - Frida Andersén, Niklas Lindbäck, Ludwig Svennerstål och Sara Algotsson Ostholt - tävlar i den allra första svenska inomhustävlingen i fälttävlan, i ridsportgalan i Globen den 27-30 november..

UNT - 21 okt 14 kl. 14:15

Silverlag i första innetävlingen

EM-silverlaget från 2013 - Frida Andersén, Niklas Lindbäck, Ludwig Svennerstål och Sara Algotsson Ostholt - tävlar i den allra första svenska inomhustävlingen i fälttävlan, i ridsportgalan i Friends Arena i november..

UNT - 16 timmar sedan

Pressad Sara såg medaljens baksida

OS-sommaren 2012 blev hon "Silver-Sara" och svenska folket fick upp ögonen för fälttävlan..

SVT - 24 nov 14 kl. 20:32

Sara vill ha kvar sin döde mans Facebook

Efter en lång tids sjukdom dog Sara Sjöös man Jon av en hjärntumör i somras. Två dagar efter han dött upptäckte hon att hans Facebooksida var borta..

DN - 29 aug 14 kl. 22:50

Chatta med OS-stjärnan Sara Algotsson Ostholt

För två år sedan blev hon Silver-Sara när hon och hästen Wega tog ett överraskande OS-silver i fälttävlan. När terrängritten i årets VM avgörs i dag saknas dock Sara Algotsson Ostholt i startlistan. Sara väntar sitt andra barn i höst.

Helsingborgs Dagblad - 21 okt 14 kl. 08:28

Silverlag i första innetävlingen

Det svenska EM-silverlaget från 2013 bildar den kvartett som får vara med i den allra första svenska inomhustävlingen i fälttävlan. Tävlingen avgörs under Sweden international horse show i Globen den 27—30 november. Frida Andersén, Niklas Lindbäck, Ludwig Svennerstål och Sara Algotsson Ostholt deltar i lagtävlingen där Sverige möter Tyskland, England och Nya Zeeland..

Resume - 20 nov 14 kl. 10:55

Forskning om Zlatan-reklam vinner Handels-pris

Sara Rosengren vinner Partnerprogrammets Forskarpris 2014 vid Handelshögskolan. Priset är på 100 000 kronor och delas ut av Bonniers ordförande Carl-Johan Bonnier vid den årliga Partnerstämman. Sara Rosengren gör också analyser för Resumé..

SvD - 16 timmar sedan

Pressad Sara såg medaljens baksida

OS-sommaren 2012 blev hon ”Silver-Sara” och svenska folket fick upp ögonen för fälttävlan..

Helsingborgs Dagblad - 15 timmar sedan

"Ekonomin överordnas vårdbehoven"

Patienternas vårdbehov måste sättas i centrum. Borgerliga politiker borde någon gång ta kritiken mot det fria vårdvalet på allvar, skriver Sara Svensson, gruppledare för Vänsterpartiet i Region Skåne, i en replik..

Expressen - 10 nov 14 kl. 23:49

Här tigger Sara – för att hjälpa tiggaren Ivan

Sara Aderby, 36, brukar ofta gå förbi tiggaren som sitter utanför hennes närmaste affär i Kungsbacka. På måndagsmorgonen valde hon att gå dit – för att tigga tillsammans med honom. På så sätt kunde han få en extra slant.

Trelleborgs Allehanda - 21 okt 14 kl. 08:26

Silverlag i första innetävlingen


Det svenska EM-silverlaget från 2013 bildar den kvartett som får vara med i den allra första svenska inomhustävlingen i fälttävlan. Tävlingen avgörs under Sweden international horse show i Globen den 27-30 november.Frida Andersén, Niklas Lindbäck, Ludwig Svennerstål och Sara Algotsson Ostholt deltar i lagtävlingen där Sverige möter Tyskland, England och Nya Zeeland.

Kristianstadsbladet - 21 okt 14 kl. 08:26

Silverlag i första innetävlingen


Det svenska EM-silverlaget från 2013 bildar den kvartett som får vara med i den allra första svenska inomhustävlingen i fälttävlan. Tävlingen avgörs under Sweden international horse show i Globen den 27-30 november.Frida Andersén, Niklas Lindbäck, Ludwig Svennerstål och Sara Algotsson Ostholt deltar i lagtävlingen där Sverige möter Tyskland, England och Nya Zeeland.

City - 19 timmar sedan

De nobbar plasten hela november

Glöm värktabletterna eller plastpåsarna till frukten i affären. Under en månad köper inte Lundastudenterna Ellen Palm och Sara Pettersson en enda produkt som innehåller plast.
– Det har blivit tråkigare att laga mat.

Skånskan - 15 timmar sedan

Graviditeten räddade henne


Hon blev Silver-Sara med hela svenska folket efter sin OS-medalj i London 2010..

DN - 10 timmar sedan

Ny drog kan köpas lagligt på nätet


Flera unga har varit nära att dö av den nya drogen PV8 under hösten. Nu larmar läkare för det extacyliknande medlet som kan köpas helt lagligt på internet. ”Substansen medför fara för människors liv”, säger Sara Wall på Folkhälsomyndigheten..

Sydsvenskan - 15 timmar sedan

"Om ni värnar patientens makt över sin egen situation, ta fram en politik som minskar ojämlikheten."

Rätten att välja går att tillgodose även om vården sköts i offentlig regi, skriver Sara Svensson, gruppledare för Vänsterpartiet i Region Skåne..

ÖstersundsPosten - 22 nov 14 kl. 15:55

Resultat Bruksvallarna

Damer 21, 6 km klassiskt, (78 fullföljande): 1) Charlotte Kalla, Piteå, 16:04.4, 2) Sofia Henriksson, do, 16:41.4, 3) Anna Haag, Mora, 16:54.

Expressen - 13 timmar sedan

Bombman i galleria påverkad av medicin

Trebarnspappan som lämnade en skarpladdad bomb på ett kafé i Liljeholmsgallerian var påverkad av den narkotikaklassade medicinen Stilnoct. Dosen var så hög att han fick en medvetandesänkning. Han drabbades också av minnesnedsättning och förvirring.

UNT - 06 nov 14 kl. 07:00

Läckra essäer av Sara Danius

Ulrika Knutson njuter av Sara Danius essäkonster i "Husmoderns död och andra texter"..

Helsingborgs Dagblad - 20 nov 14 kl. 13:10

Hets som får konsekvenser

Sara Engström om slit- och slängkonceptet..

Sydsvenskan - 24 nov 14 kl. 19:53

Nu får Maj-trilogin sin publik

Det fanns två favoriter till Augustpriset i den skönlitterära klassen: Kristina Sandberg och Sara Stridsberg..

GöteborgsPosten - 22 nov 14 kl. 07:00

Sara Kadefors: Jag skulle hellre vilja prata om mens

Jaha. Precis när det börjar bli dags att sluta ha mens så blir det hippt..

Nyan - 21 nov 14 kl. 09:57

Kemetter riksdagskandidat

Socialdemokraterna utsåg i går kväll sara Kemetter till sin kandidat i riksdagsvalet i vår.
Svenska språket och arbetsmarknadspolitiken är ett par av de frågor hon brinner för..

Helsingborgs Dagblad - 24 nov 14 kl. 09:34

Framgångar för Klippans Brottarklubb vid nybörjartävling

4 medaljer och en fjärdeplats blev facit när Klippans Brottarklubb tävlade i nybörjartävling i Kävlinge den 23 november.Resultat1:a Alma Hammarlund2:a Simon Castello 2:a Viggo Skoog 3:a Sara Olsson 4:a Hugo Holm.

LV - 24 nov 14 kl. 08:59

Sju berättelser om kaffe

När berättarproffset Sara Arámbula gästade Folkets hus i Bruzaholm i lördags fanns det inte bara sju sorters kakor på faten. Publiken fick också lyssna till sju olika berättelser som alla knöt an till kaffe och kakor..

Nyan - 22 nov 14 kl. 18:13

Södergårdsservar bakom JIK-triumf

VOLLEYBOLL. Föreningens A-lag leker hem division I.
Under lördagen gjorde JIK:s division II-damer processen kort med jumbon Lidingö.

P3 - 20 nov 14 kl. 12:04

Sara Hansson om när ilskan blir till serier

Hon är medförfattare till pjäsen Djävla Nuläge, har fått serietecknarpriset Urhundspriset och är aktuell med sin andra bok Torskarnas pride-parad. Och allt bottnar i en reaktion..

Aftonbladet - 05 nov 14 kl. 13:14

”Han bör ha vettig segerchans i kväll”

TV4-profilen Sara Andersson har Bergsåker som hemmabana – bjuder på bästa tipsen till V86.

YLE - 24 nov 14 kl. 12:05

Hundratusen kvinnor utsatta för våld varje år

Det är det psykiska våldet som är värst. Men det är det fysiska våldet som det skrivs mest om. Det säger Sara Mikander, som är utvecklingskoordinator på Kvinnojouren i Jakobstad.

Uppsalanyheter.se - 22 nov 14 kl. 15:03

Storvreta sätter press på topplagen efter seger

Storvreta sätter press på topplagen efter segerDamettan: Storvretas damer vann lördagens bortamatch mot bottenlaget Tullinge och sätter press på Strömsbro och Tyresö Trollbäcken i toppen.Storvretas damer vann lördagens bortamatch mot bottenlaget Tullinge och sätter press på Strömsbro och Tyresö Trollbäcken i toppen.   Strömsbro som spelat två matcher fler än Storvreta låg inför lördagens matcher fyra poäng före just Storvreta som hade 17 poäng.

YLE - 22 nov 14 kl. 14:12

Sparta gav Dicken skrämselhicka

Dicken vann sin sjunde raka match sen säsongsstarten i damernas FM-serie i handboll, men segern mot Sparta satt långt inne. Segersiffrorna till tabellettan skrevs slutligen 28-27 (13-11). Dicken hade vunnit samtliga sex matcher för säsongen fram till lördagens möte med Sparta i Britas.

Västerbottens Folkblad - 05 nov 14 kl. 12:47

[PLUS] Sara Lidman genom munterheten och ilskan

Sara Lidman är lika mycket Västerbotten som osten, pajen eller Trappstegsforsen. Den senare med....

Nya Wermlands Tidningen - 19 nov 14 kl. 06:00

Förbättra samverkan för socialtjänsten

Vi vill uppmana kommunpolitikerna att använda mandatperioden till att utveckla det sociala arbetet, med barnens rättigheter i centrum, skriver Annicka Lang, Sara Thiringer och Lisa Dahlgren.

Expressen - 10 nov 14 kl. 18:19

Höll tal - då gick Sara Thunebro till attack

Lotta Schelin tvingades ställa in sin medverkan på Fotbollsgalan. I hennes ställe tog Sara Thunebro emot priset - och skickade med en passning från sin landslagskompis. – Jag själv skulle passa på att ge en passning till fotbollsförbundet att planera Fotbollsgalan på ett bättre datum så att jag slipper att återkomma nästa år och hämta Lottas priser, tack, sa hon under sitt tacktal..Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.