Sara Algotsson-Ostholt

Thursday, 18 September, 13:38

Nyheter om Sara Algotsson-Ostholt

Sortering: Relevans | Senaste
DN - 30 aug 14 kl. 08:46

Läs chatten med Sara Algotsson Ostholt

Vid OS i London 2012 blev hon Silver-Sara med svenska folket. På lördagen chattade Sara Algotsson Ostholt med DN:s läsare från ryttar-VM i Caen..

DN - 30 aug 14 kl. 08:46

Chatta med Sara Algotsson Ostholt

Vid OS i London 2012 blev hon Silver-Sara med svenska folket. Sara Algotsson Ostholt deltar inte i årets ryttar-VM eftersom hon väntar sitt andra barn. Men hon är på plats i Caen, och är beredd på att svara på era frågor.

DN - 29 aug 14 kl. 22:50

Chatta med OS-stjärnan Sara Algotsson Ostholt

För två år sedan blev hon Silver-Sara när hon och hästen Wega tog ett överraskande OS-silver i fälttävlan. När terrängritten i årets VM avgörs i dag saknas dock Sara Algotsson Ostholt i startlistan. Sara väntar sitt andra barn i höst.

SR - 12 sep 14 kl. 17:15

En blandning av något känsligt och knytnäven

Sara Lidman texter tar plats på scen som drömmar. Och dans. Det är Västerbottensteatern som sätter upp den nyskrivna pjäsen Sara Sara Sara..

Expressen - 30 jun 14 kl. 20:45

Algotsson Ostholt: "Det är väldigt tungt"

Ett olyckligt fall på tävling kostade den tyska ridsportsstjärnan Benjamin Winter, 25 livet. På tisdag hålls en ceremoni att hållas i hans minne. Där kommer Sara Algotsson Ostholt att sörja sin avlidne vän.

Kristianstadsbladet - Igår: 15:36

Sara Olsson in i VM-truppen i cykel


Sist in i VM-truppen i cykel blir Sara Olsson, Uddevalla. VM går i Ponferrada i Spanien 20-28 september. Olsson tog SM-guld i kortdistans i år och blev uttagen efter ett lopp i Belgien, där övriga landslaget vässade den gemensamma VM-formen medan Olsson deltog med sitt proffslag Team Hitec Products.

Helsingborgs Dagblad - Igår: 15:39

Sara Olsson in i VM-truppen i cykel

Sist in i VM-truppen i cykel blir Sara Olsson, Uddevalla. VM går i Ponferrada i Spanien 20—28 september. Olsson tog SM-guld i kortdistans i år och blev uttagen efter ett lopp i Belgien, där övriga landslaget vässade den gemensamma VM-formen medan Olsson deltog med sitt proffslag Team Hitec Products.

Trelleborgs Allehanda - Igår: 15:36

Sara Olsson in i VM-truppen i cykel


Sist in i VM-truppen i cykel blir Sara Olsson, Uddevalla. VM går i Ponferrada i Spanien 20-28 september. Olsson tog SM-guld i kortdistans i år och blev uttagen efter ett lopp i Belgien, där övriga landslaget vässade den gemensamma VM-formen medan Olsson deltog med sitt proffslag Team Hitec Products.

Nya Wermlands Tidningen - 19 timmar sedan

Sara ger Karlstad hopp om SM-guld

Hoppet lever fortfarande om ett guld på match-SM för arrangörsklubben Karlstad GK. Sara Ardström tog sig nämligen vidare från andra omgången. – Jag är jättenöjd med mitt spel, berättar hon efter att ha avgjort på näst sista hålet mot Malin Lundqvist från Haninge..

Västerbottens Folkblad - I förrgår: 16:54

Evenemang 16-22 september

Tisdag 16 september Frida Selander + jazz = sant. Musik, Bokcafé Pilgatan, Umeå. Medborgarnas Europa.

Nya Wermlands Tidningen - 21 timmar sedan

Sara Ardström vidare i match-SM

Karlstadsgolfaren Sara Ardström gick vidare från första dagens spel av match-SM på Karlstad golfklubb..

Eurosport - Igår: 20:05

Sara Olsson får sista platsen i cykel-VM

sdagen spikades den svenska VM-truppen som ska köra cykel-VM. Sara Uddevala CK-cyklisten Olsson fick den sist platsen..

SvD - Igår: 15:36

Sara Olsson in i VM-truppen i cykel

Sist in i VM-truppen i cykel blir Sara Olsson, Uddevalla. VM går i Ponferrada i Spanien 20-28 september. Olsson tog SM-guld i kortdistans i år och blev uttagen efter ett lopp i Belgien, där övriga landslaget vässade den gemensamma VM-formen medan Olsson deltog med sitt proffslag Team Hitec Products..

UNT - Igår: 15:36

Sara Olsson in i VM-truppen i cykel

Sist in i VM-truppen i cykel blir Sara Olsson, Uddevalla..

SvD - Igår: 10:59

”Elbolag belönas när kunderna slösar”

Den mest förbisedda el-resursen..

SR - 09 sep 14 kl. 07:00

"Beckomberga – ode till min familj" av Sara Stridsberg

Beckomberga var Sveriges genom tiderna största mentalsjukhus. Beckomberga är också skådeplatsen för och titeln på författaren och dramatikern Sara Stridsbergs fjärde roman. Martina Lowden har läst en mörk och högstämd berättelse om en dotters livslånga försök att närma sig sin sjuka far..

City - I förrgår: 20:00

Så säger Almgårdenborna om SD:s framgångar

För Sandra Johnsson, 27 år och arbetssökande, känns det obehagligt att så många röstar på Sverigedemokraterna i hennes område.
– Usch. Jag flyttade hit i mars och vet inte varför SD är så stora.

Expressen - 06 sep 14 kl. 15:34

Becksvart ljus i Sara Stridsbergs nya bok

Sara Stridsbergs nya roman är en poetiskt fragmenterad skildring av mentalsjukhuset Beckomberga. Nils Schwartz läser en illusionslös bok om människor i brytningen mellan livsvilja och dödslängtan..

Nya Wermlands Tidningen - 30 minuter sedan

Ardström till kvartsfinal

Hemmaspelaren Sara Ardström är klar för kvartsfinal i match-SM i Karlstad. På torsdagsförmiddagen vann hon i andra omgången..

Nya Wermlands Tidningen - 18 timmar sedan

WEBB-TV: SM i matchspel på Karlstad GK

SM i matchspel arrangeras på Karlstad GK från onsdag till fredag. Hemmaklubben hade två spelare med i tävlingen, Filippa Möörk och Sara Ardström..

Nya Wermlands Tidningen - Igår: 06:00

"Vore häftigt om vi möts i SM-finalen"

I dag startar match-SM på Karlstad golfklubb. Här har du klubbens båda hemmahopp. – Visst vore det häftigt om vi möts i finalen på fredag.

Expressen - I förrgår: 01:06

Skyttedal: Vi måste våga syna alliansen

Denna tid i opposition måste bli en tid då alla partier kan utveckla sin egen politik för blåsa nytt liv i reformviljan, skriver Sara Skyttedal..

Helsingborgs Dagblad - 5 timmar sedan

Bowling!

BK Bowlinggängets lag 1 och 2 har spelat sina första seriematcher för säsongen. Matcherna spelades i Trelleborgsbowlinghall. Gängets lag 1 besegrade Skoj 1 ifrån Tollarp med 30 p efter en stark upphämtning i slutet.

Västerbottens Folkblad - 12 sep 14 kl. 10:26

[PLUS] Ögonblicken i ett liv

Dramatikern America Vera-Zavala ser sin egen betongförort i Sara Lidmans Västerbotten. På lördag....

GöteborgsPosten - 30 aug 14 kl. 07:00

Sara Stridsberg ger sig hän åt vansinnesrytmen

Mentalsjukhuset som en utopi om tillfrisknande. Sara Stridsberg återvänder i nya romanen till barndomens Beckomberga för att skriva sig fri. Ett riskabelt projekt hon ännu inte riktigt hämtat sig från..

Aftonbladet - 11 sep 14 kl. 15:48

”Rattfylleristen var nära att ta mitt liv”

Polisen Sara låg nedsövd i elva dagar efter olyckan.

Barometern - I förrgår: 15:08

Ida Linde - Norrut åker man för att dö

Det finns något vackert, ödesmättat och våldsamt i titeln på Ida Lindes nya roman. Även innanför pärmarna krockar det vackra språket med våld och hopplöshet. I kontrasterna mellan det vackra och det smärtsamma framträder en både lysande och mörk roman.

SVT - 09 sep 14 kl. 20:49

Hon har värsta jobbet

Hon försöker hjälpa tre elever på en gång. Samtidigt, i bakhuvudet, börjar hon nästa lektion. Sara Markussons jobb hör till de stressigaste.

BT - 10 sep 14 kl. 08:11

Adam

son till David och Sara.
Född 5 augusti. Vikt 3 350 gram.

SmålandsPosten - 06 sep 14 kl. 17:18

Växjö DFF storvann

Jakten på IFK Kalmar går vidare för Växjö DFF. På lördagen vann Växjötjejerna komfortabelt med 6–1 mot Landsbro borta. – Det är samma differens mellan oss och Kalmar igen.

Sydöstran - 06 sep 14 kl. 11:41

Här lever Sara sin dröm

Sydsvenskan - 15 sep 14 kl. 05:30

Drömstoff om längtan till bättre liv

Baserad på Martin Andersen Nexøs roman. Regi och dramatisering: Annika Kofoed. Sångtexter: Bim Wikström.

UNT - 10 sep 14 kl. 07:47

Perry och Gilbert väntar barn

Skådespelerskan Sara Gilbert och 4 Non Blondes-sångerskan Linda Perry ska bli föräldrar..

DalaDemokraten - 10 sep 14 kl. 07:47

Perry och Gilbert väntar barn

Skådespelerskan Sara Gilbert och 4 Non Blondes-sångerskan Linda Perry ska bli föräldrar. Paret, som gifte sig i våras, avslöjade nyheten i CBS pratshow "The talk", skriver Us Weekly..

ÖstersundsPosten - 10 sep 14 kl. 07:47

Perry och Gilbert väntar barn

Skådespelerskan Sara Gilbert och 4 Non Blondes-sångerskan Linda Perry ska bli föräldrar. Paret, som gifte sig i våras, avslöjade nyheten i CBS pratshow "The talk", skriver Us Weekly..

Nyan - 3 timmar sedan

Feministförening fick styrelse

Ålands feministparaply, som bildades i början av september, har nu fått en styrelse. Enligt ett pressmeddelande valdes i tisdags följande personer: Mia Hanström (ordförande), Daniel Johansson (vice ordförande), Nicolas Panisse, Anna Ritamäki-Sjöstrand, Moa Clemes, Jessy E Hartvik och Sara Bru. Till suppleanter valdes Ingrid Johansson, Pamela Sjödahl, Mirjam Lukola, Martin Nilsson och Malin Åberg.

Trelleborgs Allehanda - 15 sep 14 kl. 12:13

Ulf Bingsgård möter KD, C och FP

Foto: Sara Johari
Ulf Bingsgård (M) möter idag representanter för KD, C och FP, för att se om det finns förutsättningar för ett fortsatt styre med honom som kommunstyrelsens ordförande.
- Nu finns inte KD med längre i kommunfullmäktige men jag gjorde upp om det här mötet redan före valet, säger Ulf Bingsgård. Om det finns några förutsättningar för att gå vidare så bli nästa steg att ta kontakt med Miljöpartiet för att höra hur de ställer sig.

Kristianstadsbladet - 14 sep 14 kl. 12:05

Svensktoppen: Sanna Nielsen utmanar

Magnus Uggla toppar Svensktoppen för 22:a gången med "Jag och min far". Det mesta är sig likt på veckans lista men spännande nog får Sanna Nielsen konkurrera med sig själv när hon nu utmanar med nya låten "Rainbow".
1.

Trelleborgs Allehanda - 14 sep 14 kl. 12:05

Svensktoppen: Sanna Nielsen utmanar

Magnus Uggla toppar Svensktoppen för 22:a gången med "Jag och min far". Det mesta är sig likt på veckans lista men spännande nog får Sanna Nielsen konkurrera med sig själv när hon nu utmanar med nya låten "Rainbow".
1.

SR - 08 sep 14 kl. 12:07

"De har bättre inblick i filmerna"

Statens medieråd vill lämna över åldersgränserna på film till branschen. Den svenska "Hungerspelen"-bloggaren Sara Vaiho tror att det blir bättre så..

Kristianstadsbladet - 13 sep 14 kl. 11:35

Svärta i norr som berör

Foto: Magnus Liam Karlsson
Kort sagt. Ida Lindes ”Norrut åker man för att dö” är en av de bästa böcker som kulturskribent Cecilia Köljing har läst i år. Det här är en tät och mörk skildring, med flykt och väntan som två bärande teman.

Västerbottens Folkblad - 11 sep 14 kl. 16:50

Victoria fick se att Umeå har många strängar på sin lyra

Kronprinsessan Viktoria och prins Daniel var på återbesök till kulturhuvudstaden i går. - Hon verkar vara snäll, sade fjärdeklassarna från Waldorfskolan, som fick träffa kronprinsessan. Kronprinsessans besök i Umeå inleddes på Umedalen, där konstgalleristerna Stefan Andersson och Sara Sandström Nilsson entusiastiskt visade runt i skulpturparken.Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.