Sara

Thursday, 29 January, 23:22

Nyheter om Sara

Sortering: Relevans | Senaste
SVT - Igår: 16:10

Sara Hector

Stjärnskottet Sara Hector har slagit igenom i vinter med sin första pallplats och VC-seger under samma säsong. Vi ställde sju frågor inför VM i Vail/Beaver Creek..

DI - 11 timmar sedan

Sara Skyttedal till attack mot islamism

Bara några timmar innan Göran Hägglund meddelade att han avgår som partiledare passade KDU:s Sara Skyttedal på att slå ner på islamismen. I en debattartikel i Expressen skriver hon att det behövs åtgärder för att stoppa dess framväxt..

Dagen - 23 jan 15 kl. 03:05

Sara lanserade "Skatten"

Hon lever sin dröm och är glad och tacksam att få leva i nuet.– Och det är underbart att få lära känna min lilla dotter mer och mer, säger Sara Starfelt som fyller 30 år..

Västerbottens Folkblad - 26 jan 15 kl. 10:00

Bindefeld delar ut stipendier

Skådespelerskan Sara Sommerfeld får tillsammans med dokumentärfilmaren Johan Romin ett av stipendierna från Micael Bindefelds Stiftelse till minne av Förintelsen. Pengarna, 300 000 kronor, ska användas till finansieringen av dokumentärfilmen ”Min farmor och Förintelsen” där Sara Sommerfeld på olika sätt närmar sig sin farmors historia. Filmen ska sändas i TV4 i maj.

Dagen - 13 timmar sedan

Sara Skyttedal pekar ut islamism som demokratins största hot

KDU:s förbundsordförande talar om en "kämpande demokrati" som motpol till extremistiska islamister..

Dagen - 10 timmar sedan

KDU vill se process utan antagonism

KDU:s ordförande Sara Skyttedal riktar sitt varma tack till Kristdemokraternas avgående partiledare Göran Hägglund.– Vi är stolta över den utveckling som partiet genomgått, skriver hon i ett uttalande..

Aftonbladet - 13 jan 15 kl. 21:21

Här attackeras Sara – för att hon hade fötterna på fel ställe

Medresenären blir tokig när han ser tonåringen smutsa ner sätet på bussen. – Jag blev chockad, säger 17-åriga Sara..

UNT - I förrgår: 20:01

Lagerhotell läggs ner

Marma store säljer huvuddelen av sin verksamhet till Allt i transport..

Expressen - 18 timmar sedan

Islamismen är största hotet mot demokratin

Islamismen anser att de västerländska demokratierna saknar legitimitet och är i dag det största enskilda internpolitiska hotet mot vår demokrati, skriver Sara Skyttedal (KDU)..

Aftonbladet - 26 jan 15 kl. 11:20

Sex, torskar och surrogatmorsor

Drastisk och överrumplande humor i Sara Hanssons nya seriealbum.

SvD - 26 jan 15 kl. 11:42

Bindefeld delar ut stipendier

Skådespelerskan Sara Sommerfeld får tillsammans med dokumentärfilmaren Johan Romin ett av stipendierna från Micael Bindefelds Stiftelse till minne av Förintelsen..

SvD - 26 jan 15 kl. 09:58

Bindefeld delar ut stipendier

Skådespelerskan Sara Sommerfeld får tillsammans med dokumentärfilmaren Johan Romin ett av stipendierna från Micael Bindefelds Stiftelse till minne av Förintelsen..

DI - I förrgår: 18:17

Valutasmäll för prylbolag

Valutaturbulensen får stor effekt på hemelektronik- och prylbolag.Men den hårda konkurrensen gör att ingen vill höja priserna."Vi jobbar för att minska dollarexponeringen på sikt, och tittar på andra sätt att köpa in", säger Sara Kraft Westrell, informationsdirektör på Clas Ohlson..

Skånskan - Igår: 08:00

”Ingen väntar på en roman”


Lund, Tomelilla och Malmö får besök när Sara Stridsberg åker på en liten Skåneturné för att prata om sin senaste roman..

UNT - 26 jan 15 kl. 09:58

Bindefeld delar ut stipendier

Skådespelerskan Sara Sommerfeld får tillsammans med Johan Romin ett av stipendierna från Micael Bindefelds Stiftelse till minne av Förintelsen..

Expressen - 13 timmar sedan

Statsvetaren: Hårdare tonläge än tidigare

Svenskar som är med i en islamistisk rörelse bör dömas till fängelse, skriver KDU:s ordförande Sara Skyttedal på Expressens debattsida. Det är ett hårdare tonläge än vi sett tidigare i debatten, menar statsvetaren Jonas Hinnfors. – Det är en stark skärpning i synen vad man kan och inte bör göra, säger han..

Norrtelje Tidning - Igår: 05:00

Dags för ny mordgåta i Svanberga

Kullsta friluftsteater serverar en ny mordgåta i Svanberga. – Det handlar om pengar, kärlek, svartsjuka och lögner, säger skådespelaren Sara Edberg..

SR - 12 jan 15 kl. 22:14

Sara Hector: ”Målet är att bli bäst i världen”

Sara Hector har fått sitt stora genombrott denna säsong och pratade med Radiosportens Mats Dahlberg om säsongen och vägen till framgångarna..

Skånskan - Igår: 17:24

Hemlig ungdomsorden för bokälskare


I den ordenstäta staden Ystad tyckte bibliotekarien Sara Söderberg att det fattades något. Därför startade hon en hemlig orden enbart för barn mellan 9-13 år som älskar att läsa böcker..

Västerbottens Folkblad - 23 jan 15 kl. 10:00

[PLUS] Guif har hittat en riktig lirare

Guifs nyförvärv Sara Lundqvist gjorde i helgen fyra mål på två matcher under SM-gruppspelet i....

Världen Idag - 23 timmar sedan

Siewert Öholm: Äntligen … eller?

Det är inte utan att Gert Fylkings bevingade ord, äntligen, dyker upp när Göran Hägglund nu aviserar sin avgång som KD-ledare. Till och med vid torsdagens överraskande presskonferens om sitt avgångsbeslut, exemplifierade han sig själv med medveten otydlighet. Det var när han fick en fråga om KDU:s ordförande Sara Skyttedals artikel i Expressen (29 jan) där hon skriver att "Islamismen är det största hotet mot demokratin".

Sydsvenskan - 26 jan 15 kl. 22:21

Skåningar inväntar snöstormen

På måndagen gjorde sig New York redo för att möta en kraftig snöstorm.
– Jag blev hemskickad i morse och följer nu varningarna i medierna, berättar Sara Olsson från Malmö som bor och arbetar på Manhattan..

Dagens Media - 23 jan 15 kl. 07:44

Hon tar över Cap & Design

Tidningen Cap & Design får en ny chefredaktör..

Resume - 26 jan 15 kl. 14:20

Micael Bindefeldts stöd till minnet av Förintelsen

Pr-veteranen Micael Bindefeldt delar nu ut stipendier till minne av Förintelsen. Skådespelaren Sara Sommerfeld är en av de som får stipendium till en tv-dokumentär om hennes farmor, skriver Dagens Industri..

Expressen - I förrgår: 14:57

De fick stipendier för verk om Förintelsen

I dag är det exakt 70 år sedan Auschwitz befriades och den officiella minnesdagen för Förintelsens offer. Skådespelerskan Sara Sommerfeld tillsammans med Johan Romin och fotografen Örjan Henriksson tog emot stipendier ur Micael Bindefelds stiftelse för sina konstnärliga verk om Förintelsen. - Det är otroligt viktigt att vi kommer ihåg.

SR - 22 jan 15 kl. 13:57

Hon knep sista slalomplatsen till VM

Sara Hector tog den sista slalomplatsen när det alpina damlandslaget presenterades på torsdagen..

Resume - 22 jan 15 kl. 13:56

CAP&Design byter chefredaktör

Sara Wilk har anställts som ny chefredaktör på CAP&Design. .

GöteborgsPosten - 11 jan 15 kl. 19:05

Sara Helin är namnet Dalen inte glömmer

Tre mål och tre målgivande passningar. Sara Helin var namnet för dagen när Pixbo slog Dalen med 7-2..

GT - 23 jan 15 kl. 23:09

Ettåriga Almas lek är en dundersuccé i USA

GÖTEBORG. Leken mellan Göteborgsbabyn Alma och hundvalpen Maja slutar i en våldsam smäll. En smäll som har gett rejäl knall i USA - där videon nu har över två miljoner visningar via ett klipp på America's Funniest Home Videos Facebookgrupp.

Nya Wermlands Tidningen - 08 jan 15 kl. 15:00

Sara saknar sin sport

Det skulle inte vara otroligt om Sara Kristoffersson gör comeback på innebandyplanen. Det är rent av troligt att hon kommer tillbaka i en ledarroll. – Hjälpa sporten att ta nästa kliv framåt.

Nya Wermlands Tidningen - 07 jan 15 kl. 10:54

Sara kanske gör comeback – igen

Kristinehamnstjejen Sara Kristoffersson, en av världens bästa daminnebandyspelare genom tiderna, är intresserad av att spela innebandy igen..

Dagen - 09 jan 15 kl. 03:05

”Det värsta och bästa i mitt liv hände samtidigt”

Sara Klaverdal hade nyligen blivit mamma när hon sökte läkarvård för blödningar.Hon trodde att det var ett missfall – men det var cancer. – Jobbigast var beskedet att den hade spridit sig, säger Sara Klaverdal som under hela sjukdomsperioden känt sig buren av Gud..

YLE - 26 jan 15 kl. 07:28

Nytt personbästa av Jonna Berghem

De västnyländska idrottarna kammade hem flera mästerskap då distriktsmästerskapen inomhus i friidrott avgjordes på söndagen (25.1). De öppna mästerskapen i Nylands- och Åbolands idrottsmästerskap gick av stapeln i Sportkvarnen i Helsingfors.

DalaDemokraten - 19 jan 15 kl. 17:00

Direkt från Idrottsgalan

Charlotte Kalla, Sara Sjöström, Zlatan Ibrahimovic och många fler av de största svenska idrottsstjärnorna slåss om de prestigefyllda priserna på årets idrottsgala i Globen. Följ galakvällen här..

Expressen - 23 jan 15 kl. 20:54

Kärleksparets mobiler avslöjade mordplanen

Det morddömda kärleksparet Sara Lundblad, 26, och Martin Törnblad, 23. gjorde några avgörande misstag när de planerade mordet på Göran Lundblad. Ett misstag var att inte stänga av sina mobiltelefoner.

Helsingborgs Dagblad - 15 jan 15 kl. 10:36

Vad är egentligen -normalt?

Sara Engström om livet på landet..

Expressen - 20 jan 15 kl. 11:03

Paret döms för mordet på Göran Lundblad, 63

Sara Lundblad, 26, och Martin Törnblad, 23, som åtalats för att ha mördat Saras pappa Göran Lundblad, 63 döms till 18 års fängelse för mord. Göran Lundblad sköts till döds i sin säng med ett hagelgevär och begravdes i en åker 700 meter från hemmet i Norra Förlösa..

Cornucopia - Igår: 14:19

Börjar blogga hos Litteraturmagazinet

Jag har börjat blogga hos Litteraturmagazinet. Inriktningen blir lite annorlunda än här på bloggen, och jag kommer uppmärksamma när jag postat något där.
Första postningen handlar om de tio procenten av böcker med sålda film- och TV-rättigheter, som sägs faktiskt gå i produktion.

SR - 19 jan 15 kl. 12:38

Efterlängtad "Cirkeln"-premiär

I vår kommer den efterlängtade filmatiseringen av svenska fantasysuccéen "Cirkeln". Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren berättelse om mörka krafter, kärlek och vänskap i den lilla staden Engelsfors..

Nya Wermlands Tidningen - 07 jan 15 kl. 11:55

Sara från Munkfors i Biggest Loser

Den 27 januari är det premiär för årets omgång av Biggest loser. Bland de 14 personer som ska kämpa för att uppnå sin dröm om en mer hälosam livsstil finns Sara Prånge, 33, från Munkfors..

Expressen - 21 jan 15 kl. 10:06

Bråk om kärlek blev Göran Lundblads död

Sara Lundblad, 26, var utsedd till arvtagerska av sin pappa Göran, 63. Det var hon som skulle överta familjeföretaget värt 50 miljoner kronor. Men när Göran Lundblad vägrade acceptera dotterns stora kärlek, Martin Törnblad, 23, utbröt en maktkamp mellan far och dotter.

YLE - 5 timmar sedan

Vägen till VM går via Eerikkilä

Den svenska förbundskaptenen Pia Sundhage har nominerat den trupp som skall möta Finland i Eerikkilä den 12 februari. Matchen är för de svenska damernas del en inledning på uppladdningen inför fotbolls-VM i Kanada på sommaren. Sverige kommer att spela totalt sju landskamper innan den slutliga VM-truppen nomineras den 11 maj.

Helsingborgs Dagblad - 08 jan 15 kl. 12:08

Lindborg hoppar av Tour de Ski

Sara Lindborg kommer inte till start i torsdagens jaktstart över 15 kilometer fristil i Tour de Ski, där hon låg på 25:e plats. — Sara kände av lite halsont i natt. Hon är inte sjuk, men som en säkerhetsåtgärd åker hon inte mer i touren, säger damernas förbundskapten Mattias Persson till TT..

Helsingborgs Dagblad - 09 jan 15 kl. 14:16

Thunebro ersättare i landskamp

Rosengård-försvararen Lina Nilsson är sjuk och tvingas därför lämna återbud till fotbollslandskampen mot Norge i La Manga nästa vecka. Förbundskaptenen Pia Sundhage tar därför in veteranen Sara Thunebro i stället. "Lina har inte kunnat träna den senaste tiden och hostar fortfarande.

Expressen - 19 jan 15 kl. 11:50

Patrick Grimlund från Lyxfällan pappa igen

"Lyxfällans" Patrick Grimlund och hans hustru Sara har blivit föräldrar igen. Paret fick i går lilla dottern Josephine. – Vi är jättelyckliga, det strålar om båda tjejerna, säger programledaren..Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.