Sara

Saturday, 01 November, 05:34

Nyheter om Sara

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 28 okt 14 kl. 14:11

Brevet som fick Gaga att träffa svenska Sara

Sara Aldebe fann Lady Gagas musik efter ett självmordsförsök som yngre. Under en konsert i London förra helgen fick gaga ett personligt brev om psykisk ohälsa av Sara. Då bjöd stjärnan upp 20-åringen från Uppsala på scen för ett känslosamt möte.

UNT - 24 okt 14 kl. 15:00

Idédebatt viktigt för de borgerliga

Behovet av ideologiskt grundad debatt och politikutveckling är stort inom borgerligheten, skriver Sara Skyttedal, KDU..

Skånskan - 23 okt 14 kl. 09:00

För fram Sara Lidman i det ljus hon förtjänar


Tidningens litteraturkritiker Li Eriksdotter Andersson har läst Sara Lidmans författardagböcker, Stilens munterhet - Sara Lidmans författardagböcker från Missenträsk 1975 - 1985, och tycker bland annat att Lidmans vidunderliga litterära förmåga är lika framträdande här som alltid..

Nya Wermlands Tidningen - Igår: 10:36

Onödigt – och härligt – om virkning

Sara Sinaguglia Norstedts.

Västerbottens Folkblad - 19 timmar sedan

[PLUS] M;ats Rosin: Missenträsk mitt världen

Om något förtjänar kallas höstens läsupplevelse borde det vara Sara Lidmans dagböcker. Och då....

UNT - Igår: 12:19

"Jag grät och bad att få stanna"

Vissa dagar känner Sara sig bäst i världen och som att ingenting är omöjligt..

P3 - I förrgår: 16:36

Protest mot plastplaner i VM nästa år

Att VM för damer ska bli spelat på konstgräs upprör runt om i världen och Sara Björk Gunnarsdottir menar att det aldrig skulle hända killar..

Resume - 20 okt 14 kl. 08:49

Sara Haag till Bacon

Bacon Stockholm slår till med en namnkunnig rekrytering: regissören Sara Haag och producenten Petra Johansson. – Jag har alltid tyckt att Bacon är ett spännande bolag, säger Haag i en kommentar..

IDG - 28 okt 14 kl. 10:58

IBM-profil ska femdubbla molnpionjär

Svenska Fortnox var tidigt ute med ekonomitjänster i molnet. Nu är det dags för nästa steg. Nya vd:n Sara Arildsson har fått i uppdrag att femfaldiga omsättningen..

Nyan - I förrgår: 13:04

Spänt om strejkvarslet i Åland24:s "Rakt På"

Spänd stämning och hårda ord blev det då Tehys Sara Karlman och finansminister Roger Nordlund möttes i ”Rakt På” som sänds i Åland24 i dag..

Expressen - 14 timmar sedan

Zlatans nya drömhus – kolla in bygget i Åre

Zlatan Ibrahimovic förbereder sig för framtida skidsemestrar med familjen. Enligt Östersundsposten så bygger landslagsstjärnan ett drömhus i Åre. – Naturligtvis är det jättekul att ha Zlatan i närheten, säger Sara Ekdahl, marknadsansvarig på det närliggande hotellet Copperhill Mountain till tidningen..

ÖstersundsPosten - 28 okt 14 kl. 18:05

Handarbete med könsrollerna

– Det var jättebra faktiskt, sa Sara Myrén som är 6-9-lärare vid Frostviksskolan i Gäddede..

NSD - 14 okt 14 kl. 21:54

Hon inleder bokfestivalen

Sara Kadefors är författare..

Nyan - 28 okt 14 kl. 11:57

Tuff retorik om strejkvarslet

Tehys organisationsserkreterare Sara Karlman och finansminister Roger Nordlund utbytte hårda ord i dagens inspelning av Rakt på. Imorgon kan du se hela samtalet i Åland24 och på Nya Ålands hemsida. I dag bjuder vi på ett kortare smakprov av debatten..

SvD - 27 okt 14 kl. 14:59

Snart har Riksbankens räntevapen tappat kraft

Varför tror alla prognosmakare att Riksbanken ska sänka räntan till historiskt låga 0,05 procent? Så krisartat är ju inte läget, konstaterar SvD Näringslivs Sara L Bränström..

Sydsvenskan - 26 okt 14 kl. 04:00

Tillbaka till Beckomberga

Sara Stridsbergs Augustnominerade roman kastar nytt ljus över de svenska mentalsjukhusens historia – och hennes egen..

Computer Sweden - 28 okt 14 kl. 10:58

IBM-profil ska femdubbla molnpionjär


Svenska Fortnox var tidigt ute med ekonomitjänster i molnet. Nu är det dags för nästa steg. Nya vd:n Sara Arildsson har fått i uppdrag att femfaldiga omsättningen.

IDG - 16 okt 14 kl. 10:35

Sarah Riedel: "Svenska går inte att gömma sig bakom"

När Sara Riedel släppte sitt debutalbum skrev hon alla låtar på svenska, som har flera utmaningar, enligt Sara. Vi har träffat henne och Martin Hederos från The Soundtrack of our Lives och pratat om arbetet med plattan..

Sydsvenskan - 29 okt 14 kl. 04:00

Serieantologin "Kvinnor ritar bara serier om mens" når inte hela vägen fram

Redaktör: Sara Olausson, Frida Ulvegren (medredaktör). Kartago förlag..

Computer Sweden - 28 okt 14 kl. 10:58

Så ska IBM-profilen femdubbla Fortnox


Svenska Fortnox var tidigt ute med ekonomitjänster i molnet. Nu är det dags för nästa steg. Nya vd:n Sara Arildsson har fått i uppdrag att femfaldiga omsättningen.

Trelleborgs Allehanda - I förrgår: 06:30

Skärpt ton i bråk om färdtjänstavtal

Om det inte går att beställa färdtjänstresor under helgerna senast den 1 november kommer Trelleborgs kommun att agera mot Taxi Trelleborg. – Man kan titta på möjligheten att utkräva vite eller att bryta avtalet och göra en ny upphandling, säger Sara Åhlander, tillförordnad socialchef.
Det var i somras som färdtjänstresenärer började höra av sig till kommunen med klagomål på att de inte kunde boka resor under helgerna.

SVT - 28 okt 14 kl. 11:17

”Äntligen har vi fått hem vår dotter”

Sara och Lars Silverdahl i Hedemora hade redan träffat sin blivande dotter på ett barnhem i Sankt Petersburg när de i oktober förra året drabbades av det ryska adoptionsstoppet. Nu kan SVT berätta att paret Silverdahl har hämtat hem sin lilla flicka, men i tysthet för att inte störa processen för andra svenska adoptivföräldrar..

SVT - 26 okt 14 kl. 13:02

Rohlin tillbaka i landslaget

Damlandslaget har fått två återbud inför landskampen mot Tyskland på onsdag. Sara Thunebro och Hanna Folkesson utgår och ersätts av Charlotte Rohlin och Magdalena Ericsson..

City - 23 okt 14 kl. 06:18

Sara tolkar åt hemlösa EU-migranter i Malmö och Lund

Ett ”Ciao” kan betyda mer än vad du tror. Det menar Sara Ebenfelt, som varje vecka tolkar åt hemlösa rumäner i Lund och Malmö. LÄS MER Så kan du rädda världen hemifrån>>> Efter nästan två år som volontär i Siria, utanför den rumänska staden Arad, läser Sara Ebenfelt, 22, i dag till socionom i Lund.

UNT - 26 okt 14 kl. 15:10

Rohlin kallas in till landslaget

Skadade Sara Thunebro (bruten näsa) och Hanna Folkesson (hjärnskakning) har tvingats tacka nej till fotbollslandskampen mot Tyskland i Örebro på onsdag..

SvD - 25 okt 14 kl. 20:48

Säkerhetspolitiken tillbaka på 90-talet

Med Stefan Löfvens regeringsförklaring bryts den säkerhetspolitiska linje som inleddes 2001. Agerandet är anmärkningsvärt i tider av rysk aggression, skriver Sara Norrevik, tankesmedjan Frivärld..

SR - 26 okt 14 kl. 14:58

Thunebro missar landskampen mot Tyskland

Sara Thunebro och Hanna Folkesson kommer att missa landskampen mot Tyskland i Örebro på onsdag..

Trelleborgs Allehanda - 17 timmar sedan

Ibrahimovic bygger hus i Åre


Zlatan Ibrahimovic bygger ännu ett drömhus i Jämtland.Enligt Östersunds-Posten ligger huset på hög höjd i Åre, bara ett stenkast från hotellet Copperhill Mountain.Tidningen skriver att huset ligger magnifikt, med milsvid utsikt över Åredalen.

Kristianstadsbladet - 17 timmar sedan

Ibrahimovic bygger hus i Åre


Zlatan Ibrahimovic bygger ännu ett drömhus i Jämtland.Enligt Östersunds-Posten ligger huset på hög höjd i Åre, bara ett stenkast från hotellet Copperhill Mountain.Tidningen skriver att huset ligger magnifikt, med milsvid utsikt över Åredalen.

Expressen - 26 okt 14 kl. 08:39

Nilsson: Hector kan bli bäst – om psyket vill

SÖLDEN. Glöm Mikaela Shiffrin. Tänk er Sara Hector överst på en prispall.

Helsingborgs Dagblad - 26 okt 14 kl. 15:12

Rohlin kallas in till landslaget

Skadade Sara Thunebro (bruten näsa) och Hanna Folkesson (hjärnskakning) har tvingats tacka nej till fotbollslandskampen mot Tyskland på onsdag. Linköpingsduon Charlotte Rohlin, 33, och Magdalena Ericsson, 21, har kallats in som ersättare i truppen som samlades i Örebro på söndagen..

BT - 17 timmar sedan

Nytt jätteåtal för nätövergrepp

Ännu ett jätteåtal gällande sexbrott mot barn på nätet lämnades i dag in av åklagare. Det nya fallet gäller en 24-årig man som misstänks för brott mot 59 flickor i åldrarna 12-17 år, spridda över hela landet. Genom att låtsats vara en betydligt yngre person fick 24-åringen kontakt med mängder av flickor på nätet.

SR - 25 okt 14 kl. 13:47

Slalomdrottningen delade segern - Hector slog personbästa

Amerikanskan Mikaela Shiffrin tog sin första världscupseger i storslalom, en seger hon delade med österrikiskan Anna Fenninger. Maria Pietilä-Holmner blev bästa svenska, men gladast var Sara Hector..

UNT - 23 okt 14 kl. 09:00

Kontraster som berikar

Mötet mellan Sara-Vide Ericson, Anna Clarén och Bo Christian Larsson bjuder på kontraster och kompetens..

SmålandsPosten - 28 okt 14 kl. 10:12

Fortnox växer ? 20 nya medarbetare i år

IT-företaget Fortnox i Växjö växer vidare. Hittills i år har ett 20-tal nya medarbetare anställts och i resultatrapporten för årets tredje kvartal pekar det fortsatt uppåt. Jämfört med motsvarande period förra året ökade nettoomsättningen med 26 procent till nästan 24 miljoner kronor, rörelseresultatet blev det högsta hittills, motsvarande en rörelsemarginal på 28 procent, och resultatet efter skatt blev 5,2 miljoner kronor.

Affärsvärlden - 24 okt 14 kl. 10:55

Ny vd tankar i Fortnox

Sara Arildsson, Fortnox nya vd har förvärvat 28.000 aktier i bolaget. Hennes innehav uppgår därefter till 28.

DI - 24 okt 14 kl. 09:06

Fortnox: Vd och ordförande köper aktier

Sara Arildsson, Fortnox nya vd har förvärvat 28.000 aktier i bolaget. Hennes innehav uppgår därefter till 28.

SmålandsPosten - 25 okt 14 kl. 17:55

En seger för Dänningelanda

Dänningelanda BTK:s tjejer vann en av lördagens två hemmamatcher i pingisligan syd. 0–6 mot storfavoriten Eslöv och 6–0 mot nykomlingen Carlstad blev facit i Teleborgshallen. – Det kändes lite avslaget mot Eslöv som vunnit SM-guld två år i följd, tyckte Dänningelandas tränare Håkan Ivarsson som tvingades mönstra ett lag utan bortresta Wang Jia Yin och Anna Månsson.

Trelleborgs Allehanda - 26 okt 14 kl. 15:10

Rohlin kallas in till landslaget


Skadade Sara Thunebro (bruten näsa) och Hanna Folkesson (hjärnskakning) har tvingats tacka nej till fotbollslandskampen mot Tyskland på onsdag. Linköpingsduon Charlotte Rohlin, 33, och Magdalena Ericsson, 21, har kallats in som ersättare i truppen som samlades i Örebro på söndagen. - Båda har gjort väldigt bra ifrån sig i klubblaget och kommer in med bra energi efter avancemanget i Champions League, säger förbundskapten Pia Sundhage till svenskfotboll.

Kristianstadsbladet - 26 okt 14 kl. 15:10

Rohlin kallas in till landslaget


Skadade Sara Thunebro (bruten näsa) och Hanna Folkesson (hjärnskakning) har tvingats tacka nej till fotbollslandskampen mot Tyskland på onsdag. Linköpingsduon Charlotte Rohlin, 33, och Magdalena Ericsson, 21, har kallats in som ersättare i truppen som samlades i Örebro på söndagen. - Båda har gjort väldigt bra ifrån sig i klubblaget och kommer in med bra energi efter avancemanget i Champions League, säger förbundskapten Pia Sundhage till svenskfotboll.

Expressen - 25 okt 14 kl. 07:37

Hello, Ello - bye bye, Facebook?

Uppstickaren Ello spås erövra sociala medier-världen och tvinga Facebook att abdikera. Tjänsten lockar med att vara reklamfri, avskalad och anonym. - Det är som förut, när sociala medier var nytt, säger användaren Sara Öhman..

BT - Igår: 18:20

Hoppfull duo i Änglahoppet

Agnes Johansson och Almeida finslipar formen tillsammans med lagkompisarna i Borås Fältrittklubb. I helgen rider de Änglahoppet på hemmaplan. Agnes Johansson är stjärnskottet som nått högsta nationella nivå på rekordtid.

BT - Igår: 18:20

Hoppfull duo i Änglahoppet

Agnes Johansson och Almeida finslipar formen tillsammans med lagkompisarna i Borås Fältrittklubb. I helgen rider de Änglahoppet på hemmaplan. Agnes Johansson är stjärnskottet som nått högsta nationella nivå på rekordtid.

Expressen - 14 okt 14 kl. 07:23

"Jag kunde inte sluta gråta på två timmar"

Sara Hector överger fartgrenarna i vinter. Nu berättar honom om skräckupplevelsen som blev slutet för fartsatsningen. – När jag kom i mål kunde jag inte sluta gråta på två timmar.Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.