Sara

Tuesday, 29 July, 14:43

Nyheter om Sara

Sortering: Relevans | Senaste
Aftonbladet - 24 jul 14 kl. 09:59

Ruta av Sara Granér

.

LV - 19 jul 14 kl. 06:05

I dag lyfter vi på hatten för Sara

Efter studenten lämnade hon Vimmerby för att testa sina vingar.
Men Sara Rundberg har alltid vetat att hon ville flytta hem igen.
I dag firar vi Sara Margareta Rundberg på hennes namnsdag.

Västerbottens Folkblad - 25 jul 14 kl. 11:46

Talangfull back klar för Dalen

Backen Sara Ryman, senast från Sala Silverstaden ansluter till IBK Dalen. Detta med ett kontrakt på hela fyra år. - Vi fick ett väldigt bra intryck av Sara när hon besökte oss under en helg i Umeå.

Nya Wermlands Tidningen - Igår: 16:34

Nya svenska framgångar i JVM

Efter den avslutande medeldistansen kunde Sara Hagström återigen kliva högst upp på pallen..

UNT - 19 jul 14 kl. 15:44

Sara firas på Linnés Hammarby

Carl von Linnés hustru hette Sara Lisa, därför är Saradagen ett årligt evenemang på Linnés Hammarby..

YLE - 22 jul 14 kl. 12:40

Skivkontrakt nästa för Sara Forsberg

Det går bra i USA för Sara Forsberg från Jakobstad. Forsberg har skrivit på ett skivkontrakt med skivbolaget Capitol Records. Forsbergs kommande skiva ska hon göra tillsammans med musikproducenten Rodney ”Darkchild” Jerkins, skriver Helsingin Sanomat.

YLE - 22 jul 14 kl. 12:40

Skivkontrakt nästa för Sara Forsbe

Det går bra i USA för Sara Forsberg från Jakobstad. I dagarna skrev hon skivkontrakt med skivbolaget Capitol Records. Forsbergs kommande skiva ska hon göra tillsammans med musikproducenten Rodney ”Darkchild” Jerkins, det skriver Helsingin Sanomat.

SvD - Igår: 12:33

Mödosamt detektivarbete återförenade tvillingarna

Camilla och Sara adopterades som barn från Thailand och fick nya hem i Sverige. Men det var först i vuxen ålder de fick kännedom om varandras existens..

SvD - 14 timmar sedan

Fler unga röker cannabis ofta

Andelen unga som läggs in på Maria Ungdoms akutmottagning i Stockholm på grund av cannabisbruk har ökat stadigt de senaste åren. Nu är nästan var fjärde inläggning cannabisrelaterad. – Det är mindre alkohol och mer droger, säger sjuksköterskan Sara Bergstedt..

BT - Igår: 11:20

Eva Victoria Alexandra

Dotter till Sara Castro-Hallgren och Johan Hallgren, Paris
Född den 27 maj. Vikt 2 995 gram, längd 48,5 cm
Foto: Lovelife Photographie..

Västerbottens Folkblad - 15 timmar sedan

Svårt att få plats för hunden

Ska du åka iväg på semester och planerar att lämna hunden på ett hundpensionat? I så fall är du sent ute. Just nu är det fullbokat i hela länet.

Trelleborgs Allehanda - 24 jul 14 kl. 16:30

Stor invasion av liten bagge

Foto: Johan Nilsson/TT
De senaste dagarna har Trelleborg invaderats av små gråa baggar. Blygrå rapsvivel, som baggarna heter, är ovanligt många denna sommar.
– De är extremt många i år.

Dalarnas tidningar - I förrgår: 14:08

Fick stöt i duschen - chockades

– Det smäller till i hela armen, säger Sara Lindström och jämför stöten som kraftigare än vid kontakt med ett elstängsel..

Barometern - 22 jul 14 kl. 06:16

De bjuder på träning mot cancer

Sara Wiss och Rebecca Ådén vill att folk får upp ögonen för Ung cancer, till på köpet hjälpa dem till ett hälsosammare liv. Förra året drabbades Rebecca Ådén av Hodgkins lymfom, cancer i lymfsystemet. Efter att ha kämpat stenhårt i åtta månader med cellgifts­behandlingar och strålningsomgångar var cancern besegrad.

Trelleborgs Allehanda - 17 jul 14 kl. 11:24

Sommarjobbet som är en het potatis

Foto: Tomas Nyberg
När Sara Ranstorp och hennes två kompisar kom över en vagn med bakpotatisugn gick det undan. De sökte tillstånd och kontaktade marknader och ordnade på så sätt sommarjobb åt sig själva.
Det var 19-åriga Sara Ranstorps granne i Anderslöv som undrade om hon ville ta över bakpotatisugnen.

UT - 26 jul 14 kl. 11:20

Tranemotjej totaltrea i O-ringen

O-ringen slutade nästan lika bra som den började för OK Tranan. Klubben tog tre pallplatser på sista etappen. Sara Nilsson var snabbast av alla i jaktstarten i D20 och blev totaltrea.

YA - Igår: 12:05

Varje hörn har en historia

Foto: Sprisse Nilsson
Det är andra året den interaktiva vandringsteatern ger nyfikna besökare en historisk återblick i Ystad. Under söndagen återuppstod bland andra August Strindberg, Per Helsa Hansson och Charlotte Berlin i stadens gränder.
– Förra sommaren var mer ett pilotprojekt, men det blev väldigt uppskattat så vi bestämde oss för att göra det igen, säger Jessica Aleryd som bland annat spelar Charlotte Berlins husa Ingrid.

Dalarnas tidningar - 22 jul 14 kl. 16:50

Frida Sandberg fyra i sprinten

Sverige fick en bra öppning på junior-VM med guld till Sara Hagström och brons till Orions Anton Johansson bland killarna..

DalaDemokraten - 22 jul 14 kl. 16:50

Frida Sandberg fyra i sprinten

Sverige fick en bra öppning på junior-VM med guld till Sara Hagström och brons till Orions Anton Johansson bland killarna..

UT - 21 jul 14 kl. 11:42

Tranan inledde med tre etappsegrar

OK Tranan tog hela tre etappsegrar när O-ringen drog igång i Skåne på söndagen. Allra mest prestigefylld var Anton Nilssons förstaplats i juniorernas elitklass. Anton Nilssons etappsegrar var solklar.

UT - 21 jul 14 kl. 11:43

Tre etappsegrar i O-ringen för OK Tranan

OK Tranan tog hela tre etappsegrar när O-ringen drog igång i Skåne på söndagen. Allra mest prestigefylld var Anton Nilssons förstaplats i juniorernas elitklass. Anton Nilssons etappsegrar var solklar.

Dalarnas tidningar - 25 jul 14 kl. 14:55

Kylväskornas månad

På badplatserna är det ingen brist på kylväskor just nu. Om det beror på oro över att maten ska härskna eller helt enkelt på att varma dagar kräver kalla drickor beror på person. Patrik Monfeldt och Sara Tigerström är på stranden med 5-åriga dottern Linnea.

SvD - 23 jul 14 kl. 09:30

Hon vårdar identiteten som naturvetare

Prästen och fysikern Sara Blom vill inte söka Gud utanför vetenskapen, hon har aldrig tvivlat eller känt sig utmanad i sin tro av på grund av fysikens eller biologins rön. ”I stället för att stoppa in Gud som förklaring till det vi inte vet, vill jag söka Gud i det vi vet”, säger hon..

YLE - 26 jul 14 kl. 13:35

Blåvitt JVM-guld i bulgariska skogar

Miika Kirmula har korats till världsmästare i junior-VM i orientering i Bulgarien. Den fina finländska medeldistanstävlingen fullbordades av Olli Ojanaho som knep brons. Kirmula var i en klass för sig på medeldistansen.

City - 8 timmar sedan

Fasta byts mot fest

Tusentals muslimer samlades igår till bön på Rosengårdsfältet för att fira högtiden id al-fitr. Glädjen över slutet på fastemånaden ramadan blandades med sorg över dem som dött i Gaza den senaste tiden. Klockan närmar sig åtta på morgonen och solen värmer redan mer än nog.

Trelleborgs Allehanda - I förrgår: 12:00

Svensktoppen: Magnus Uggla fortsatt etta

Segertåget för Magnus Ugglas "Jag och min far" tuffar vidare för tredje veckan i rad. Mando Diao klättrar förbi Sanna Nielsen till andra plats. Björn Skifs är veckans enda nykomling på listan.

Kristianstadsbladet - I förrgår: 12:00

Svensktoppen: Magnus Uggla fortsatt etta

Segertåget för Magnus Ugglas "Jag och min far" tuffar vidare för tredje veckan i rad. Mando Diao klättrar förbi Sanna Nielsen till andra plats. Björn Skifs är veckans enda nykomling på listan.

YLE - just nu

Närpesrevy på bästa sätt - "Byggboomin"

Böle uf och Närpes uf:s revy "Byggboomin" drog i vintras fullt hus både i Närpes och i Sverige. Nu kan du se en editerad version av föreställningen på Arenan! "Byggboomin" - Närpesrevy1 hours 15 minuterSpela upp klipp på Arenan: "Byggboomin" - Närpesrevy"Byggboomin" är den 26:e revyn som Böle uf i Närpes ordnat, de senaste åren har föreningen samarbetat med Närpes uf kring revyn och det är ett samarbete som har fungerat bra.

DI - 06 jul 14 kl. 15:54

Sara Haag drömmer om Di-läsarna

Sara Haag ligger bakom den prisade feministiska humorserien "Full patte" på SVT Flow..

Skånskan - 19 jul 14 kl. 06:30

"Är förbannat utsatta"


Sara Frostberg Lowery menar att det finns en öppenhet i Röstånga...

Nya Wermlands Tidningen - 07 jul 14 kl. 13:01

Stjärnans karriär troligtvis över

Sara Kristoffersson är en av de stora i svensk daminnebandy. Efter höftproblem den gångna säsongen gjorde hon comeback till slutspelet, men nu ser karriären ut att vara över. – Det ska mycket till om jag ska fortsätta, säger Sara..

Trelleborgs Allehanda - 25 jul 14 kl. 18:00

Stulen kamera hittades igen

Arkivfoto: Sara Johari
Natten till i torsdags blev en turist bestulen när han låg och sov i sin husbil vid golfklubben.
En tysk turist som låg och sov i sin husbil vid Trelleborgs golfklubb märkte plötsligt hur en arm stacks in genom dörren, greppade tyskens kamera och sedan försvann ut igen. Tysken hann inte stoppa tjuven, men när en polispatrull i Lund senare samma dygn gjorde en kontroll av en bil hittades kameran där.

Resume - 21 jul 14 kl. 08:02

MP-politiker petas efter bröstkuppen i Almedalen

Miljöpartiets Jenny Wenhammar stryks från riksdagslistan efter sitt deltagande Femens protestaktion under Fredrik Reinfeldts tal i Almedalen. Artisten Shakira är nu världens mest gillade person på Facebook och tv-ankaret Sara Firth lämnar Russia Today i protest. Det är några av nyheterna i helgsvepet..

Västerbottens Folkblad - 18 jul 14 kl. 16:49

Äventyret slut för Sävar

Sävar Ik F14 kvalificerade sig för kvartsfinal i Gothia Cup efter tre raka segrar under torsdagen. Där blev AIK för svåra och Sävar slutar femma i turneringen. Fredagens match mot AIK var inledningsvis tät, men Stockholmslagets fantastiska anfallsduo Emma Engström och Sara Nygård gav AIK en rejäl ledning med tre mål på sex minuter i […].

Trelleborgs Allehanda - 22 jul 14 kl. 06:30

Socialförvaltningen får skarp kritik

Individ- och familjeomsorgen har dragits med ett växande ekonomiskt underskott sedan 2006. En rapport från Valcon visar också att det saknas gemensamma mål och riktlinjer för verksamheten och att bedömningarna kan skifta mycket mellan olika handläggare.
Under våren 2013 beslutade socialnämnden att genomföra en översyn av socialförvaltningens arbete med individ- och familjeomsorgen, alltså den delen av verksamheten som bland annat behandlar barn- och ungdomsvård samt beroende- och missbruksvård.

Skånskan - 19 jul 14 kl. 06:30

"De är förbannat utsatta"


Sara Frostberg Lowery menar att det finns en öppenhet i Röstånga, ett föreningsliv samt driftiga och resursstarka bybor som kan och vill hjälpa flyktingarna att komma in i ett sammanhang..

GöteborgsPosten - 17 jul 14 kl. 05:00

Utbrända: "Lägg inte ner vår vård"

– Jag blev helt iskall när jag hörde om nedläggningshotet. Här har man hittat ett så fantastiskt koncept, säger Anna Harström.– Det behöver öppnas fler ställen som detta.

Barometern - 25 jul 14 kl. 14:14

Algerna hindrar badande

Kraftig algblomning hindrar från bad längs Oskarshamns kust. På många platser ser vattnet ut som rabarberkräm. "Algblomning.

Nya Wermlands Tidningen - 26 jun 14 kl. 16:22

Sara Ardström i delad ledning

Sara Ardström, 25, från Karlstad GK har ett par tuffa golfår bakom sig. Nu är hon tillbaka på rätt spår. Sara delar ledningen i Frontwalker Open på nordiska proffstouren Nordea Tour efter två speldagar..

ÖstersundsPosten - 23 jul 14 kl. 09:15

Konfirmation: Ströms kyrka

Stående från vänster: diakon Gunilla Grindefors Backlund, ung ledare Elin Rudfjäll, ung ledare Amanda Blomqvist, Kristina Åström, Ebba Pedersén, Tina Forssén, Milton Nilsén, Lucas Löfström, Sara Wallberg, Amos Rova, ung ledare Ebba Kristoffersson, ung ledare Johannes Rova, ung ledare Niklas Österström och diakon Inger Tåqvist. Sittande från vänster: Julia Hoffman, Matilda Blomqvist, Ilona Rönnqvist, konfirmationspräst Mattias Olofsson, Kai Johansson, Nikita Zakrisson Modin, Elin Johansson, Agnes Abrahamsson och Emmy Eriksson..

DI - 16 jul 14 kl. 09:03

Christian Olsson får stjärnkund

OS-vinnaren Christian Olsson ska ge flyt åt simdrottningen Sara Sjöström.

YLE - 23 jul 14 kl. 12:00

Vreeswijk och Ramel lever vidare på turné

Cornelis Vreeswijk och Povel Ramel lever vidare i Västnyland när en grupp musikpedagogikstuderande från Sibelius akademin turnerar med sång och musik. Hur är förväntningarna inför kvällens (onsdag 23.7) spelning på Villa Mechelin i Bromarv klockan 19?Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.