TV4-nedläggning

Monday, 24 November, 07:31

Nyheter om TV4-nedläggning

Sortering: Relevans | Senaste
SVT - I förrgår: 07:32

Brommastopp kritiseras hårt – utanför Stockholm

Nedläggningshotet mot Bromma flygplats väcker känslor även utanför Stockholm. Av invånarna på de tolv orter som har förbindelse med flygplatsen är var sjätte person negativ till en nedläggning. Det visar en opinionsundersökning av Demoskop..

Nerikes Allehanda - 05 nov 14 kl. 05:07

Ifrågasätter nedläggning

Att trafikledningscentralen i Hallsberg med 60 arbetstillfällen hotas av nedläggning möts av kritik. - Det är bra att man vill få en effektivare tågstyrning, men man måste också titta på hur man gör det, säger Bengt-Olov Halldin..

Västerbottens Folkblad - 13 nov 14 kl. 11:05

”Nedläggning av Bromma hotar norra Sverige”

Nu skriver landshövdingarna, regionråd och landstingsråd i de fyra nordligaste länen till regeringen och kräver att Bromma flygplats inte läggs ned. I skrivelsen står det att för länen i norra Sverige skulle en nedläggning av Bromma flygplats kunna få allvarliga konsekvenser. Det är en betydande andel av flygningarna mellan Åre Östersund, Umeå, Sundsvall Timrå och […].

SvD - 12 nov 14 kl. 13:59

”Familjen Addams”-musikal riskerar nedläggning

Musikalen ”Familjen Addams” spelades över 100 gånger i Göteborg innan den i september flyttades till Slagthuset i Malmö. Sydsvenskan rapporterar dock att biljettförsäljningen i Malmö har gått dåligt och att musikalen nu riskerar nedläggning.

NSD - 45 minuter sedan

Hans älgpark tvingas lägga ner

Ett flertal älgparker hotas av nedläggning..

NSD - 07 nov 14 kl. 09:03

Vårdcentral hotas av nedläggning

Vårdcentralen i Norrfjärden är nedläggningshotad..

UNT - Igår: 09:00

Utbildning som ger jobb skrotas

Finsnickeriutbildningen vid Bolandsgymnasiet riskerar nedläggning..

SvD - 12 nov 14 kl. 06:44

”Familjen Addams”-musikal riskerar nedläggning

Musikalen ”Familjen Addams” spelades över 100 gånger i Göteborg innan den i september flyttades till Malmö. Sydsvenskan rapporterar dock att biljettförsäljningen i Malmö har gått dåligt och att musikalen nu riskerar nedläggning - tidningen erfar att produktionsbolaget bakom ”Familjen Addams” kommer att ansöka om konkurs under onsdagen..

ÖstersundsPosten - 03 nov 14 kl. 14:26

Protest mot nedläggning i Hammerdal

"Vi accepterar ingen nedläggning", står det i ett brev som PRO Hammerdals ordförande, Sven Vigren, skickat till Jämtlands läns landsting..

Västerbottens Folkblad - 12 nov 14 kl. 14:02

”Familjen Addams”-musikal riskerar nedläggning

Musikalen ”Familjen Addams” spelades över 100 gånger i Göteborg innan den i september flyttades till Slagthuset i Malmö. Sydsvenskan rapporterar dock att biljettförsäljningen i Malmö har gått dåligt och att musikalen nu riskerar nedläggning Under onsdagen rapporterade Sveriges Radios ”Kulturnytt” att bolaget bakom musikalen, Fam Addams Scandinavia AB, försatts i konkurs. Enligt Slagthuset, som hyr […].

Västerbottens Folkblad - 12 nov 14 kl. 06:46

”Familjen Addams”-musikal riskerar nedläggning

Musikalen ”Familjen Addams” spelades över 100 gånger i Göteborg innan den i september flyttades till Malmö. Sydsvenskan rapporterar dock att biljettförsäljningen i Malmö har gått dåligt och att musikalen nu riskerar nedläggning – tidningen erfar att produktionsbolaget bakom ”Familjen Addams” kommer att ansöka om konkurs under onsdagen. ”Familjen Addams” skulle i vår ha flyttat till […].

Helsingborgs Dagblad - 12 nov 14 kl. 06:48

"Familjen Addams"-musikal riskerar nedläggning

Musikalen "Familjen Addams" spelades över 100 gånger i Göteborg innan den i september flyttades till Malmö. Sydsvenskan rapporterar dock att biljettförsäljningen i Malmö har gått dåligt och att musikalen nu riskerar nedläggning - tidningen erfar att produktionsbolaget bakom "Familjen Addams" kommer att ansöka om konkurs under onsdagen. "Familjen Addams" skulle i vår ha flyttat till Stockholm och Cirkus..

Västerbottens Folkblad - 17 nov 14 kl. 17:00

[PLUS] Många motgångar längs vägen

Avhopp, hot om nedläggning, förflyttning, "häxjakt". Det har inte varit någon dans på röda rosor....

SVT - 03 nov 14 kl. 06:41

Hjälplinje för pedofiler hotas av nedläggning

Sedan 2012 finns en nationell hjälplinje för att förebygga sexualbrott mot bland annat barn. Genom telefonlinjen kan personer som upplever att de är på väg över gränsen få hjälp. Gensvaret har varit stort och hundratals har sökt vård, ändå hotas projektet av nedläggning.

Hela Gotland - Igår: 15:52

Lunchmöte om Bromma flygplats

Det gotländska näringslivet samlas på måndag för att på ett lunchmöte diskutera vilka konsekvenser en eventuell nedläggning av Bromma flygplats får för Gotland..

Polisen - 19 nov 14 kl. 15:42

Protestlista mot nedläggning av polisstation i Kisa togs emot

Det finns en oro att landsbygden överges när polisen omorganiseras. Så kommer det inte bli - den lokala närvaron och lokalkännedomen är viktig både idag och imorgon. Det framkom i dialog när protestlista överlämnades till blivande regionpolischefen..

Nerikes Allehanda - 19 nov 14 kl. 13:43

Budget med 3,4 miljoner i plus klubbad

En budget med ett beräknat överskott på drygt 3,4 miljoner kronor antogs idag av kommunstyrelsen. I budgeten ingår en nedläggning av projektet mot missbruk och beroende..

Aftonbladet - 12 nov 14 kl. 14:49

Musikalen ”Familjen Addams” riskerar nedläggning

Bolaget bakom showen har försatts i konkurs.

UNT - 12 nov 14 kl. 13:59

"Familjen Addams"-musikal riskerar nedläggning

"Familjen Addams" spelades över 100 gånger i Göteborg innan den flyttades till Malmö..

Expressen - 16 nov 14 kl. 20:56

Kritik mot nedläggning av grupp mot langning

Fler cannabisodlare och närheten till kontinenten har gjort Malmö till en bas för narkotikahandel. Men i samband med omorganiseringen inom polisen läggs den särskilda "Gatulangningsgruppen" ner till årsskiftet. – Som jag ser det riskerar vi att tappa helheten, säger Anders Gustavsson, chef för underrättelsesektionens spaningsverksamhet, till Skånskan..

NSD - 06 nov 14 kl. 08:23

Nedläggning av IT-utbildning kritiseras

Ett förslag om att förändra el- och energiprogrammet i Kiruna har varit uppe i gymnasienämnden..

UNT - 12 nov 14 kl. 06:44

"Familjen Addams"-musikal riskerar nedläggning

Musikalen "Familjen Addams" spelades över 100 gånger i Göteborg innan den i september flyttades till Malmö..

Skånskan - 03 nov 14 kl. 08:00

Hemtagningsteamet riskerar nedläggning

Socialnämnden vill att hemtjänsten tar över..

DI - 13 nov 14 kl. 14:34

Löfven: Bör inte dra förhastade slutsatser

Det är ett missförstånd att tro att Bromma flygplats ska stängas, något sådant beslut har inte fattats.Det sade statsminister Stefan Löfven i en frågestund i riksdagen på torsdagen, som svar på en fråga om regeringen stödjer en nedläggning av Bromma flygplats..

Nya Wermlands Tidningen - 20 okt 14 kl. 06:00

Står fast vid beslut om nedläggning

Skolnämnden kommer inte att riva upp beslutet om att lägga ner Lekverkstaden. – Att besluta om nedläggning av Lekverkstaden var svårt, men samtliga ledamöter såg att det var ett nödvändigt beslut, skriver skolnämndens ordförande Ulf Granhagen i ett svar på den skrivelse som lämnats in..

Dalarnas tidningar - 04 nov 14 kl. 06:15

Både ombyggnad och nedläggning

I Leksands kommun finns i dag fem särskilda boenden - Limsjögården, Tibble, Edshult, Solhem och Björkbacken..

DalaDemokraten - 04 nov 14 kl. 06:15

Både ombyggnad och nedläggning

I Leksands kommun finns i dag fem särskilda boenden - Limsjögården, Tibble, Edshult, Solhem och Björkbacken..

Hela Gotland - 06 nov 14 kl. 08:44

Swegro hotas av nedläggning

Potatispackeriet Svergro överväger att lägga ned verksamheten i Visby. Fyra heltidstjänster och två deltidstjänster kan komma att försvinna..

Nyhetsverket - 20 nov 14 kl. 21:50

Nordkorea hotar med atomprovsprängning efter FN-kritik

Nya satellitbilder antyder att Nordkorea är på gång att starta en anläggning för framställning av atomvapenmaterial. Samtidigt hotar myndigheterna med en ny atomprovsprängning efter FN-kritik. Satellitbilderna visar ånga som stiger upp från en återvinningsanläggning vid Nordkoreas viktigaste atomanläggning Yongbyon, rapporterar USA-Korea-institutet vid John Hopkins universitet.

Nerikes Allehanda - 19 nov 14 kl. 16:16

Vekhyttan kan få flyktingförläggning

Vekhytteborna kan få en flyktingförläggning som granne i framtiden. Salemkyrkan har tankar på att hyra ut sin församlingsgård i Vekhyttan till boende för asylsökande..

Nya Wermlands Tidningen - 18 nov 14 kl. 21:24

En till sjukhus efter tumult på flyktingförläggning

En person fick på tisdagskvällen föras till sjukhus efter ett bråk på en flyktingförläggning i Filipstad..

Västerbottens Folkblad - 08 nov 14 kl. 14:45

Viktor protesterade mot nedläggning på Volvo

Viktor Sandell tillhör dem som mister jobbet när Volvo Lastvagnar lägger ner monteringen. På lördagen ordnade han en egen protestdemonstration. –  Vi måste sätta ner foten och visa att vi inte tycker att flytten är okej, säger Viktor.

DI - 15 okt 14 kl. 16:14

De tror inte på nedläggning av Bromma flygplats

På flygbolaget Malmö Aviation, som har Bromma flygplats som bas, tror man inte att det finns politisk majoritet för en nedläggning. Och frågan kommer att leva under hela mandatperioden, är gissningen..

SvD - 03 nov 14 kl. 09:24

Hjälplinje mot sexbrott hotad

Den nationella hjälplinjen Prevent Tell, som verkar för att förebygga sexualbrott, har fått stort gensvar. Ändå hotas verksamheten av nedläggning, rapporterar SVT Nyheter. De statliga pengarna är slut och man har ännu inte fått något konkret besked om framtiden..

Sydsvenskan - 15 okt 14 kl. 16:49

Nedläggning hot­ mot konkurrens

Stockholms nya politiska majoritet vill stänga Bromma flygplats. Flygbolaget Malmö Aviation använder Bromma som nav för flera av sina flyglinjer och ser en nedläggning av flygplatsen som ett konkurrenshot..

Nyteknik - 08 okt 14 kl. 16:28

Nedläggning hotar Desertec

Det storslagna projektet Desertec, ström till Europa från Saharas öken, hotas av nedläggning..

UT - 18 nov 14 kl. 06:23

Inga nedlagda helg-jourer under 2015

Någon nedläggning av helgjourer på vårdcentraler i Västra Götalandsregionen är inte aktuell under nästa år. Hur det blir därefter är inte bestämt. Enligt den Krav- och kvalitetsbok som styr nivån på vården i regionen ska det finnas minst en kvälls- och helgjour i varje sjukvårdsnämnds område.

GT - 16 okt 14 kl. 08:00

Nedläggning hotar jobb i väst: "Vansinne"

Det är inte bara Stockholm som drabbas om Bromma flygplats läggs ned. Nu höjer de styrande i Trollhättan rösten för att få ha kvar Bromma eftersom en nedläggning även påverkar övrig flygtrafik i landet. – Vi kommer att stå upp för vår flygplats, säger Trollhättans kommunalråd Paul Åkerlund (S), till ttela.

YLE - 18 timmar sedan

Hjärtkirurgins öde avgörs - igen

På måndag besluter sjukvårdsdistriktets fullmäktige om hjärtkirurgins vara eller icke vara. Det här efter många turer där den senaste är att styrelsen föreslår att den läggs ner. Sön 23.

DN - 03 nov 14 kl. 08:56

Hjälplinje för sexbrottslingar hotas

Den nationella hjälplinjen Prevent Tell, som verkar för att förebygga sexualbrott, har fått stort gensvar. Ändå hotas verksamheten av nedläggning, rapporterar SVT Nyheter. De statliga pengarna är slut och man har ännu inte fått något konkret besked om framtiden..Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.