TV4-nedläggning

Tuesday, 30 September, 17:50

Nyheter om TV4-nedläggning

Sortering: Relevans | Senaste
NSD - 16 sep 14 kl. 19:32

Nyöppning kan leda till nedläggning

Att öppna Seskarö sågverk kan innebära nedläggning för andra sågverk..

SvD - 6 timmar sedan

Bromma flygplats kan inte stängas nu

En statlig utredning visar på en alarmerande låg beredskap för att möta den nya hotbildens krav att kunna använda landet flygplatser. En beredskapsökning kan ta fyra år. Därmed borde också förslagen om nedläggning av flygplatser eller införandet av en flygskatt tas bort från de pågående regeringsförhandlingarna.

ÖstersundsPosten - 26 sep 14 kl. 11:57

Lägg inte ned folktandvården

Läser i fredagens ÖP om alternativen för nedläggning av folktandvården på olika orter i Jämtland. Efter att ha läst artikeln har jag lite funderingar, frågor och farhågor..

Västerbottens Folkblad - 13 sep 14 kl. 01:35

Musikkår lär ut facklig kamp

Danmarks Radios Underholdningsorkestret, en kammarorkester med 42 fast anställda musiker, hotas av nedläggning. Nu har man vänt sig till Marinens musikkår i Karlskrona för att få hjälp med den fackliga kampviljan, skriver BLT. — De vill har råd om hur vi gjorde när vi lyckades gå från nedläggningshot till ny utredning, säger Peter Stolpestad, facklig […].

NSD - 25 sep 14 kl. 19:30

Anställda flyttar med jobben

Tre veckor efter det att företaget Orbit One aviserat nedläggning av enheten i Kalix står det klart att "ett antal anställda" är inställda på att flytta med jobben..

DalaDemokraten - 23 sep 14 kl. 13:10

Debatt: Risk att elpriset i Sverige fördubblas

Tyska hushåll har dubbelt så högt elpris som de svenska. Om vi följer Tysklands energiomställning med nedläggning av kärnkraft och luras att denna kan ersättas med förnybar el från sol och vind med flera så blir kostnaden för el lika hög i Sverige..

SVT - Igår: 11:23

Två dog i japansk spaanläggning

En 65-årig man och en 58-årig kvinna har dött instängda i en tryckkammare på en spaanläggning i Japan, rapporterar japanska medier..

BT - 3 timmar sedan

MP fick vika sig om försvaret

Socialdemokraterna och Miljöpartiet har nu kommit överens är nu överens om försvar, migration och pensioner. MP fick vika sig när det gäller nya stridsflygplan och ubåtar, men fick igenom en nedläggning av Försvarsexportmyndigheten (FXM). Dessutom är man överens om en tredje pappamånad.

Nyhetsverket - 24 sep 14 kl. 11:14

– Lägger ned korruptionsgransking av Sarkozy

Utredningen av korruptionsanklagelserna mot Frankrikes tidigare president Nicolas Sarkozy har stoppats, få dagar efter att han kungjorde sin politiska comeback. En fransk domstol beslutade igår att lägga ned utredningen, utan att ge någon förklaring till det, uppger en källa tätt på utredningen till nyhetsbyrån AFP idag. Sarkozy har anklagats för korruption och för att ha försökt att påverka utredningen av honom.

Kristianstadsbladet - 13 sep 14 kl. 01:30

Musikkår lär ut facklig kamp


Danmarks Radios Underholdningsorkestret, en kammarorkester med 42 fast anställda musiker, hotas av nedläggning. Nu har man vänt sig till Marinens musikkår i Karlskrona för att få hjälp med den fackliga kampviljan, skriver BLT. - De vill har råd om hur vi gjorde när vi lyckades gå från nedläggningshot till ny utredning, säger Peter Stolpestad, facklig företrädare för musikkåren.

Trelleborgs Allehanda - 13 sep 14 kl. 01:30

Musikkår lär ut facklig kamp


Danmarks Radios Underholdningsorkestret, en kammarorkester med 42 fast anställda musiker, hotas av nedläggning. Nu har man vänt sig till Marinens musikkår i Karlskrona för att få hjälp med den fackliga kampviljan, skriver BLT. - De vill har råd om hur vi gjorde när vi lyckades gå från nedläggningshot till ny utredning, säger Peter Stolpestad, facklig företrädare för musikkåren.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

MP fick vika sig om försvaret

Socialdemokraterna och Miljöpartiet är nu överens om försvar, migration och pensioner.MP fick vika sig när det gäller nya stridsflygplan och ubåtar, men fick igenom en nedläggning av Försvarsexportmyndigheten (FXM). Dessutom är man överens om en tredje pappamånad.

UNT - 13 sep 14 kl. 01:30

Musikkår lär ut facklig kamp

Danmarks Radios Underholdningsorkestret, en kammarorkester med 42 fast anställda musiker, hotas av nedläggning..

Västerbottens Folkblad - 21 sep 14 kl. 14:43

Live: Följ premiären i hockeyettan

Efter en turbulent sommar gör idag Tegs SK premiär i hockeyettan. Följ matchen här. Ekonomiska problem gjorde att Tegs SK:s A-lag hotades av nedläggning.

NSD - 27 sep 14 kl. 11:00

BILDEXTRA: Luleås nya biogasanläggning

Här växer den anläggning fram som ska förse Luleås bussar och kommunala tjänstebilar med miljövänlig biogas..

Sydsvenskan - 29 aug 14 kl. 05:30

Nedläggning kom oväntat

Nedläggningen av Tetra Paks förpackningsproduktion kom som en chock för Per-Stefan Gersbro, vd för Packbridge.
— Ingen hade kunnat förutse detta, säger han..

Resume - 18 sep 14 kl. 09:23

Fox jättefiasko med "Utopia"

Reality-serien "Utopia" har kostat 50 miljoner dollar och serien hade premiär den 7 september. Serien hotas nu av nedläggning efter kraftigt tittarras..

Sydsvenskan - 20 sep 14 kl. 22:45

Vestberg ville inte sälja Lund

Ericsson har övervägt att sälja sin modemverksamhet, men en nedläggning sågs som ett bättre alternativ.
Orsaken: Ericssonledningen ville inte förlora kompetensen i Lund..

Sydsvenskan - 20 sep 14 kl. 22:45

Vestberg ville inte sälja Lund

Ericsson har övervägt att sälja sin modemverksamhet, men en nedläggning sågs som ett bättre alternativ.
Orsaken: Ericssonledningen ville inte förlora kompetensen i Lund..

SvD - 17 sep 14 kl. 13:54

Största floppen i tv-historien

Reality-serien ”Utopia” har kostat 50 miljoner dollar och redan från början kämpar tv-bolaget Fox mot nedläggning. Det kan bli den värsta floppen i tv-historien..

SmålandsPosten - Igår: 06:21

Personal bättre på vårdhygien

De som arbetar inom vård och omsorg i Växjö kommun har blivit bättre på att följa rutinerna för hygien och kläder. Det visar en kartläggning som Sverige Kommuner och Landsting, SKL, har låtit göra. För att stärka patientsäkerheten krävs en god vårdhygien bland personalen.

SvD - 13 sep 14 kl. 01:30

Musikkår lär ut facklig kamp

Danmarks Radios Underholdningsorkestret, en kammarorkester med 42 fast anställda musiker, hotas av nedläggning. Nu har man vänt sig till Marinens musikkår i Karlskrona för att få hjälp med den fackliga kampviljan, skriver BLT..

Barometern - 18 sep 14 kl. 07:04

Miljöpartiet hycklar

Det är intressant att läsa att MP:s Jessica Rydell flyger mycket. Detta samtidigt som hon förespråkar nedläggning av flygplatser. Som vanligt så skyller hon på att det är svårt att få ihop livspusslet.

Nya Wermlands Tidningen - 08 sep 14 kl. 06:00

"Bra skola, omsorg och miljö är grunden"

Volvobussars nedläggning är sorgebarnet. Men kommunalrådet Dag Rogne (C) ser glädjeämnen – som nyetableringar och att Säffleborna blir fler..

Helsingborgs Dagblad - 26 sep 14 kl. 18:36

USA-flighter ställdes in efter brand

Efter en brand i en radaranläggning fick hundratals flighter ställas in vid två stora flygplatser i Chicago i USA under fredagen. Flyg till och från de livligt trafikerade flygplatserna O'Hare International och Midway ställdes in, efter att det hade börjat brinna i den radaranläggning som USA:s luftfartsmyndighet FAA ansvarar för och som finns i staden Aurora..

Nerikes Allehanda - 23 sep 14 kl. 17:28

Örebro kan få landets största solcellsanläggning

Sveriges största tak- och markbaserade solcellsanläggning. Det är ambitionen när kommunfullmäktige på onsdagen fattar beslut om en solelssatsning..

DalaDemokraten - 12 sep 14 kl. 15:35

DNA pekade ut våldsman – men våldsoffret vägrade

Skälet till nedläggning är offrets ovilja att medverka. Han har själv kriminella meriter och har sedan misshandeln dömts i Falu tingsrätt för narkotikabrott. Närmare bestämt 16 juli i fjol då han fick 30 dagsböter för att har ertappats påverkad a cannabis 17 januari.

UNT - 6 timmar sedan

Tunisisk gasorder till ABB

ABB har fått en order värd 216 miljoner dollar på nyckelfärdig gasanläggning i Tunisien..

Kristianstadsbladet - 26 sep 14 kl. 18:34

USA-flighter ställdes in efter brand


Efter en brand i en radaranläggning fick hundratals flighter ställas in vid två stora flygplatser i Chicago i USA under fredagen.Flyg till och från de livligt trafikerade flygplatserna O'Hare International och Midway ställdes in, efter att det hade börjat brinna i den radaranläggning som USA:s luftfartsmyndighet FAA ansvarar för och som finns i staden Aurora.Branden tycks ha varit anlagd, rapporterar flera lokala medier.

BT - 26 sep 14 kl. 18:34

USA-flighter ställdes in efter brand

Efter en brand i en radaranläggning fick hundratals flighter ställas in vid två stora flygplatser i Chicago i USA under fredagen. Flyg till och från de livligt trafikerade flygplatserna O'Hare International och Midway ställdes in, efter att det hade börjat brinna i den radaranläggning som USA:s luftfartsmyndighet FAA ansvarar för och som finns i staden Aurora.Branden tycks ha varit anlagd, rapporterar flera lokala medier.

GöteborgsPosten - 27 sep 14 kl. 15:50

Peter Hjörne: Mindre intolerans – inte mer

Vi behöver en diskussion utan tillmälen, hätskhet, falsett och nedlåtenhet..

NSD - 07 sep 14 kl. 11:12

LTU får kritik för nedläggning

Det blåser upp till storm efter Luleå tekniska universitets beslut att lägga ned utbildningen i upplevelseproduktion..

Nya Wermlands Tidningen - 9 timmar sedan

Tre av tio lever sitt drömliv

Postkodlotteriet har för tredje året i rad i samarbete med Sifo gjort en kartläggning av svenska folkets drömmar. Det visar sig att tre av tio tillfrågadeanser sig leva ett drömliv..

GöteborgsPosten - Igår: 12:20

Långa bilköer väntas även kommande helg

Räkna med långa bilköer även nästa veckoslut. Då skall andra röret i Tingstadstunneln få ny beläggning..

UNT - Igår: 11:19

Två dog i japansk tryckkammare

En 65-årig man och en 58-årig kvinna har dött instängda i en tryckkammare på en spaanläggning i Japan, rapporterar japanska medier..

SvD - Igår: 11:19

Två dog i japansk tryckkammare

En 65-årig man och en 58-årig kvinna har dött instängda i en tryckkammare på en spaanläggning i Japan, rapporterar japanska medier..

Helsingborgs Dagblad - I förrgår: 19:53

Bättre regnmätning när radar byts

SMHI och Försvarsmakten byter ut Ängelholms väderradaranläggning..

Nya Wermlands Tidningen - 17 sep 14 kl. 21:00

"Inte flyktingförläggning på hotell Selma"

Flera intressenter har hört av sig efter beskedet att hotell Selma läggs ner. Att göra flyktingförläggning av hotell Selma får kalla handen av Sunnes kommunalråd: – Vi vill inte se någon flyktingförläggning på hotell Selma, säger Ola Persson (C)..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Tunisisk stor­order till ABB

ABB har fått en order värd 216 miljoner dollar på nyckelfärdig gasanläggning i Tunisien..

Barometern - 01 sep 14 kl. 10:59

S vill ha kvar Bromma

Socialdemokraterna är inte intresserade av att stänga Bromma flygplats, varken nationellt eller lokalt. Det mena r Lena Hallengren, riksdagsledamot (S).
På lördagen skrev Barometern-OT om nedläggningshotet.

Nya Wermlands Tidningen - Igår: 16:17

Hamburgare återkallas av Coop

Coop återkallar ett parti hamburgare, sedan det påträffats salmonella i en rodukt i den irländska anläggning där de tillverkas..

SvD - 6 timmar sedan

Tunisisk gasorder till ABB

ABB har fått en order värd 216 miljoner dollar på nyckelfärdig gasanläggning i Tunisien. Ordervärdet motsvarar drygt 1,5 miljarder kronor. Beställare är OMV Tunisie Production GmbH, ett dotterföretag till den österrikiska energikoncernen OMV..Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.