TV4-nedläggning

Friday, 19 December, 16:50

Nyheter om TV4-nedläggning

Sortering: Relevans | Senaste
Resume - Igår: 16:23

Efter kritiken – Alliansen backar om tidskriftsstödet

Kritiken har varit stark och flera kulturtidskrifter hotades av nedläggning. Under torsdagen vände Moderaterna och Alliansen i frågan om stödet till kulturtidskrifterna..

NSD - I förrgår: 11:11

LTU-kurs håller inte måttet

En av Luleå tekniska universitets kurser håller inte måttet och riskerar nedläggning..

Expressen - I förrgår: 13:28

Julia, 8, önskar sig annat än julklappar i år

Julia Ottosson, 8, från Åre önskar sig inte några klappar från tomten i år. Istället vill hon se att hennes skola räddas från nedläggning. Hon skrev därför en önskelista till tomten med bara en sak: lägg inte ner Hallens kyrkskola.

Resume - 10 dec 14 kl. 13:37

WPP överger Bates

WPP drar sig ur den norska reklambyråmarknaden. Nätverket vill lämna sitt ägarskap av den klassiska reklambyrån Bates, som nu hotas av nedläggning..

DalaDemokraten - 15 dec 14 kl. 09:50

Landsbygden överges

Arbetsförmedlingens generaldirektör Mikael Sjöberg har aviserat att hundra av myndighetens 320 lokalkontor ska läggas ner. Men i stället för att avslöja vilka kontor som drabbades om nedläggning kom beskedet att Sjöberg drar i bromsen. Med hänvisning till extravalet skjuter Arbetsförmedlingen på beslutet..

Västerbottens Folkblad - 02 dec 14 kl. 10:20

Ulla-Maj Andersson ångrar nedläggning

Före detta kommunalrådet i Nordmaling ångrar nedläggningen av byaskolorna i Rundvik och Lögdeå. Det skriver hon på sin blogg. I slutet av oktober 2013 fattade kommunstyrelsen beslut om att byaskolorna i Gräsmyr, Rundvik, Håknäs och Lögdeå skulle läggas ned.

Nya Wermlands Tidningen - 08 dec 14 kl. 15:36

Arbetsförmedlingen backar – inga lokalkontor ska stängas

Arbetsförmedlingen backar. Det blir ingen nedläggning av kontoren..

Nya Wermlands Tidningen - 08 dec 14 kl. 11:32

Nu bestäms framtiden för Utsiktens gymnasieskola

På onsdag avgörs framtiden för hotell- och turismprogrammet på Utsikten då fokusnämnden ska ta ställning till de fyra förslag som finns. Ett av dem är nedläggning av utbildningen. Nämnden ska samtidigt besluta om ett omfattande sparförslag..

SR - I förrgår: 08:19

Nattens NHL-snackis: Historisk straffläggning

Oliver Ekman Larsson avgjorde sent för Arizona. Men i Washington missade Nicklas Bäckström och Marcus Johansson chanserna att avgöra en historisk straffläggning. Floridas Nick Bjugstad satte segerpucken i den 20:e omgången..

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Sjukhuset stänger personalens gym

Trots 700 namnunderskrifter mot nedläggningen står beslutet fast..

Affärsvärlden - I förrgår: 09:49

Cassandra Oil säljer första oljan i Irak

Cassandra Oil har genomfört sin första försäljning i Irak av olja från den processanläggning som i somras installerades vid Bajwan Oil Trap på North Oil Company's anläggning i Kirkuk i norra Irak..

UNT - 16 dec 14 kl. 12:02

Bilrutor spräcks av vägbeläggning

Det tillplattade grus som utgör beläggning på väg 292 mellan Tierp och Söderfors orsakar flera månader efter att det ersatte asfaltsbeläggningen plåt- och glasskador för bilister som färdas på vägen..

GT - 06 dec 14 kl. 13:17

Butikens vädjan om hjälp till sina kunder

Butikens vädjan till kunderna – rädda oss från nedläggning! Efter uppmaningen på Facebook hoppas man nu att försäljningen ska vända. – Det måste hända nu annars lägger vi ner nästa år, säger Christoffer Oskarsson, 28, föreningschef på Hajoms Kooperativa..

SVT - 21 nov 14 kl. 07:32

Brommastopp kritiseras hårt – utanför Stockholm

Nedläggningshotet mot Bromma flygplats väcker känslor även utanför Stockholm. Av invånarna på de tolv orter som har förbindelse med flygplatsen är var sjätte person negativ till en nedläggning. Det visar en opinionsundersökning av Demoskop..

Nerikes Allehanda - 05 nov 14 kl. 05:07

Ifrågasätter nedläggning

Att trafikledningscentralen i Hallsberg med 60 arbetstillfällen hotas av nedläggning möts av kritik. - Det är bra att man vill få en effektivare tågstyrning, men man måste också titta på hur man gör det, säger Bengt-Olov Halldin..

Nerikes Allehanda - 02 dec 14 kl. 09:50

Protest mot nedläggning av missbruksenhet

I majoritetens budgetförslag ingår att stänga missbruksenheten för att spara pengar. Förslaget kritiseras av alliansen. Nu har Centerpartiet dessutom startat en namninsamling i protest mot förslaget..

Skånskan - 02 dec 14 kl. 23:30

Planen: Hemtjänsten ska ta över ansvaret

Någon nedläggning av hemtagningsteamet är det inte tal om. Däremot kommer deras arbete att omorganiseras, och ansvaret för hemrehabiliteringen att läggas ut på hemtjänsten..

Västerbottens Folkblad - 13 nov 14 kl. 11:05

”Nedläggning av Bromma hotar norra Sverige”

Nu skriver landshövdingarna, regionråd och landstingsråd i de fyra nordligaste länen till regeringen och kräver att Bromma flygplats inte läggs ned. I skrivelsen står det att för länen i norra Sverige skulle en nedläggning av Bromma flygplats kunna få allvarliga konsekvenser. Det är en betydande andel av flygningarna mellan Åre Östersund, Umeå, Sundsvall Timrå och […].

SvD - 12 nov 14 kl. 13:59

”Familjen Addams”-musikal riskerar nedläggning

Musikalen ”Familjen Addams” spelades över 100 gånger i Göteborg innan den i september flyttades till Slagthuset i Malmö. Sydsvenskan rapporterar dock att biljettförsäljningen i Malmö har gått dåligt och att musikalen nu riskerar nedläggning.

Västerbottens Folkblad - 08 dec 14 kl. 18:20

Vill ha svar om Nomaden

Två medborgare ifrågasatte under måndagens kommunfullmäktige det beslut som togs i våras om att lägga ner mathållningen för pensionärerna på Parkgatan 17, även kallat Nomaden. De två medborgare som stod upp och ifrågasatte nedläggningen ansåg båda att beslutet var fel. Det påpekades att de pengar som man sade sig skulle kunna spara på nedläggningen inte […].

UNT - 2 timmar sedan

Uppsala-vd i lönetopp

Magnus Lundberg, vd för Uppsalaföretaget Biacore, är landets tredje högst betalda vd enligt en kartläggning av DN..

NSD - 24 nov 14 kl. 06:41

Hans älgpark tvingas lägga ner

Ett flertal älgparker hotas av nedläggning..

GöteborgsPosten - 28 nov 14 kl. 18:25

Lyhördhet krävs

Sjunkande skolresultat, för stora barngrupper och nedläggning av äldreboenden. Den politiska ledningen har en del att bevisa framöver..

Nerikes Allehanda - Igår: 13:31

56-åring brännskadad av el

En 56-årig man brännskadades på torsdagsförmiddagen i samband med en arbetsplatsolycka på Eons anläggning..

NSD - 07 nov 14 kl. 09:03

Vårdcentral hotas av nedläggning

Vårdcentralen i Norrfjärden är nedläggningshotad..

UT - Igår: 06:09

Ulricehamns bleck på vägköpa norsk konkurrent

Förpackningsföretaget Emballator Ulricehamns bleck är på väg att köpa en norsk konkurrent.
– Det pågår förhandlingar, säger bolagets vd, Gunnar Lindberg. Företaget som Ulricehamns bleck är intresserat av heter Skanem Moss AS (AS står för aktiesällskap) och enligt uppgifter i norsk press har bolagets styrelse beslutat sälja det till Emballator Ulricehamns bleck AB.

UNT - 22 nov 14 kl. 09:00

Utbildning som ger jobb skrotas

Finsnickeriutbildningen vid Bolandsgymnasiet riskerar nedläggning..

SvD - 12 nov 14 kl. 06:44

”Familjen Addams”-musikal riskerar nedläggning

Musikalen ”Familjen Addams” spelades över 100 gånger i Göteborg innan den i september flyttades till Malmö. Sydsvenskan rapporterar dock att biljettförsäljningen i Malmö har gått dåligt och att musikalen nu riskerar nedläggning - tidningen erfar att produktionsbolaget bakom ”Familjen Addams” kommer att ansöka om konkurs under onsdagen..

ÖstersundsPosten - 2 timmar sedan

Kommunal i Ragunda slår larm om besparingar

Kommunal vill ha en konsekvensanalys som rör samtliga verksamheter och kräver att inga personalneddragningar eller förändringar får ske innan denna kartläggning gjorts..

NSD - 16 dec 14 kl. 06:30

Nedläggningsbeslut omprövas

Beslutet att lägga ned handbollsgymnasiet i Kiruna ska omprövas efter att Kiruna handbollsklubb lämnat in kompletterande information..

SmålandsPosten - 10 dec 14 kl. 06:28

Avveckling av nämnd kritiseras

Planerna på att avskaffa kultur- och fritidsnämnden upprör nuvarande ordföranden Håkan Ohlsson (M). Han är kritisk till att man ännu inte kunnat peka på hur mycket pengar man förväntas spara på en nedläggning. - Det är ingen som vet vad man kommer att vinna på det här, om man kommer att vinna något alls.

Hela Gotland - 24 nov 14 kl. 16:30

BROMMA: Ingen ro trots lugnande besked

På måndagen träffades flera aktörer för att diskutera en eventuell nedläggning av Bromma flygplats..

Västerbottens Folkblad - Igår: 16:02

”Det är vit slavhandel”

Konflikten runt nedläggningen av Element Six fabrik i Robertsfors fortsätter. - Företaget står för en form av modern vit slavhandel, säger Ingrid Hanke, klubb-ordförande på IF Metall. Redan i somras kom det slutgiltiga beskedet: Element Six diamantfabrik i Robertsfors, med sammanlagt 180 anställda, skulle läggas ned och verksamheten flyttas till Irland.

Dalarnas tidningar - Igår: 14:04

Fördel Sälen i Skistar

Skistar, som driver skidanläggningar i bland annat Sälen, Åre och Vemdalen, har ökat sin beläggning med 3 procent den kommande vintern..

ÖstersundsPosten - 03 nov 14 kl. 14:26

Protest mot nedläggning i Hammerdal

"Vi accepterar ingen nedläggning", står det i ett brev som PRO Hammerdals ordförande, Sven Vigren, skickat till Jämtlands läns landsting..

DalaDemokraten - 24 nov 14 kl. 09:09

Debatt: Fel och för fort om besparingen på Teknologicentrum

Det går inte att säga annat än att den där budgetbesparingen på Teknologicentrum, TNC, på "nålpengarstora" fyra miljoner (i praktiken en nedläggning) är både dum och korttänkt..

Affärsvärlden - Igår: 16:29

Astra stänger anläggning

Astrazeneca stänger ytterligare en tillverkningsenhet som en del av bolagets omstrukturering, den här gången i Avonmouth nära Bristol i Storbritannien. Det framgår av onlinetidningen Biospace..

NSD - 23 timmar sedan

"Ett lyft för Haparanda"

För drygt ett år sedan föreslog FN-föreningens Harald Dahlgren att Cape east skulle bli en flyktingförläggning..

Västerbottens Folkblad - 12 nov 14 kl. 14:02

”Familjen Addams”-musikal riskerar nedläggning

Musikalen ”Familjen Addams” spelades över 100 gånger i Göteborg innan den i september flyttades till Slagthuset i Malmö. Sydsvenskan rapporterar dock att biljettförsäljningen i Malmö har gått dåligt och att musikalen nu riskerar nedläggning Under onsdagen rapporterade Sveriges Radios ”Kulturnytt” att bolaget bakom musikalen, Fam Addams Scandinavia AB, försatts i konkurs. Enligt Slagthuset, som hyr […].

BT - 11 dec 14 kl. 20:01

Överfullt på mer än 100 kliniker

Bristen på vårdplatser i Sverige är omfattande. Det visar en granskning av tidningen Sjukhusläkaren som kartlagt beläggningen på 16 sjukhus i landet under fem månader 2014. Fler än 100 kliniker var konstant överfulla och många låg högt över den beläggning på runt 85 procent som brukar anges som en lagom nivå.

Dagen - Igår: 03:00

Statsvetaren: Det här är mycket ovanligt

-Jag har aldrig sett något liknande, kommenterar statsvetaren Magnus Hagevi den bibelutläggning som Mattias Karlsson (SD) gjort på sin blogg..

Nerikes Allehanda - I förrgår: 13:46

Man kom beväpnad och drogförsedd

I tisdags skulle en ny klient skrivas in på Statens institutionsstyrelses vårdanläggning i Rällså. Vid avvisiteringen hittades saker som inte är tillåtna..

DI - 9 timmar sedan

Klövern köper och bygger i Uppsala

Klövern köper och bygger för 100 miljoner kronor i Uppsala. Uppförandet avser en logistikanläggning åt ICA.Det framgår av ett pressmeddelande..Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.