Tone+Oppenstam

Thursday, 17 April, 03:37

Nyheter om Tone+Oppenstam

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 28 mar 14 kl. 07:07

Befria Lindsay!

Den nya dokusåpan "Lindsay" på Oprah Winfreys tv-kanal skildrar hur skådespelerskan anpassar sig till normaliteten. Tone Schunnesson reflekterar över en popkulturell ikon som offrar friheten för profiten..

Expressen - 24 mar 14 kl. 08:44

Banksy och bluffen

Tone Schunnesson är skeptisk till mystiska PR-knep..

City - 11 apr 14 kl. 00:00

Hela helgens nöjestips

Konsert
Billie The Vision & The Dancers
Är de bandet med Sveriges bästa texter? Kanske! Klart är i alla fall att det är tio år sedan som Billie The Vision bildades, i en replokal på Industrigatan.

GT - 12 mar 14 kl. 21:36

Gravida popstjärnan får kritik för barnvagn

Norska popstjärnan Tone Damli, 25, får hård kritik av konsumentombudsmannen i Norge. Den gravida schlagerstjärnan poserar på Instagram med en barnvagn som hon fått av en butikskedja. Hon anklagas för smygreklam – Tone borde kunna reglerna, hon är ju professionell, säger konsumentombudsmannen Gry Nergård till Dagbladet..

Barometern - 18 mar 14 kl. 15:19

Lina Nyberg

Dubbelskivan The Sirenades ser lyxig ut. Första skivan, med Norrbotten Big Band känns är det också med låtar av stundtals symfoniska dimensioner, som kan börja som soft jazzballad för att stegvis utvecklas och landa i ett skitigt gitarrsolo som i One Tone Song och för att sedan lika självklart återvända.
Den efterföljande kvartettskivan använder mer röstliga och instrumentala effekter i kortare mer traditionella låtar och visar upp mer av sångerskan Lina Nyberg, men här känns inte alltid låtarna lika helgjutna.

Sydsvenskan - 19 mar 14 kl. 05:30

Fantasifontänen flödar i Lina Nybergs minimusikaler.

”One tone, one note, one line” är den första textrad som hörs på dubbelalbumet ”The Sirenades”. Men låt inte lura er. Om fantasifontänen Lina Nyberg är någonting så är det maximalist.

SmålandsPosten - 12 mar 14 kl. 07:54

Säreget och lyssningsvärt

Lina Nyberg söker ständigt nya vägar med sin musik. Sångerskan och kompositören Lina Nyberg är en av den svenska jazzscenens starkaste röster, både bildligt och bokstavligt talat. Hon har givit ut 16 plattor i eget namn och belönats med priser och utmärkelser i långa rader.

BT - 08 feb 14 kl. 17:12

Brittiskt oväder behåller greppet

Ännu en storm drog på lördagen in över redan hårt drabbade Storbritannien och Frankrike. Stora områden riskerar översvämningar och kritiken växer mot de brittiska myndigheterna. Stormvindar och regn fortsatte att piska sydvästra Storbritannien under lördagen - och höga vågor sköljde in över kusterna.

Realtid - 11 dec 13 kl. 15:47

Christiansson kan tvingas tillbaka till rättssalen

Affärsmannen Joakim Christianssons exfru Tone Oppenstam vill få tillbaka honom till rättssalen..

GT - 18 dec 13 kl. 22:18

Tone Damli, 25: Jag ska få en liten dotter

GÖTEBORG. I slutet av november kom nyheten om att 25-åriga Tone Damli är gravid. Nu avslöjar den populära norska artisten vilket kön det är på barnet.

Helsingborgs Dagblad - 21 dec 13 kl. 13:29

Klart med ny säsong för "Lilyhammer"

Det blir en tredje säsong av "Lilyhammer", med Steven Van Zandt, uppger NRK. Den norska tv-serien om den före detta maffiamedlemmen Frank Tagliano (Van Zandt), som förflyttas till Lillehammar i Norge, återvänder till tv hösten 2014. — Serieskaparna Anne Bjørnstad och Eilif Skodvin är i storform, säger projektredaktören Tone Rønning till NRK..

Västerbottens Folkblad - 21 dec 13 kl. 13:28

Klart med ny säsong för ”Lilyhammer”

Det blir en tredje säsong av ”Lilyhammer”, med Steven Van Zandt, uppger NRK. Den norska tv-serien om den före detta maffiamedlemmen Frank Tagliano (Van Zandt), som förflyttas till Lillehammar i Norge, återvänder till tv hösten 2014. — Serieskaparna Anne Bjørnstad och Eilif Skodvin är i storform, säger projektredaktören Tone Rønning till NRK.

Trelleborgs Allehanda - 21 dec 13 kl. 13:26

Klart med ny säsong för "Lilyhammer"


Det blir en tredje säsong av "Lilyhammer", med Steven Van Zandt, uppger NRK. Den norska tv-serien om den före detta maffiamedlemmen Frank Tagliano (Van Zandt), som förflyttas till Lillehammar i Norge, återvänder till tv hösten 2014. - Serieskaparna Anne Bjørnstad och Eilif Skodvin är i storform, säger projektredaktören Tone Rønning till NRK.

Kristianstadsbladet - 21 dec 13 kl. 13:26

Klart med ny säsong för "Lilyhammer"


Det blir en tredje säsong av "Lilyhammer", med Steven Van Zandt, uppger NRK. Den norska tv-serien om den före detta maffiamedlemmen Frank Tagliano (Van Zandt), som förflyttas till Lillehammar i Norge, återvänder till tv hösten 2014. - Serieskaparna Anne Bjørnstad och Eilif Skodvin är i storform, säger projektredaktören Tone Rønning till NRK.

Aftonbladet - 18 nov 13 kl. 15:36

Tone Damli är gravid

.

Västerbottens Folkblad - 19 nov 13 kl. 08:37

Norsk schlagerstjärna ska bli mamma

Den norska sångerskan Tone Damli ska bli mamma. Enligt norska nyhetsbyrån NTB är hon och före detta rallyföraren Markus Foss ett par och de ska nu bli föräldrar. Tone Damli tävlade i svenska Melodifestivalen i våras då hon sjöng låten ”Hello goodbye”.

Expressen - 18 nov 13 kl. 21:59

Tone Damli, 25, väntar barn med nya kärleken

Tone Damli, 25, är gravid. Det bekräftar den norska sångarens manager för tidningen VG. Pappa är nya kärleken Markus Foss, som hon mötte efter uppbrottet i Melodifestivalen..

Kristianstadsbladet - 19 nov 13 kl. 08:35

Norsk schlagerstjärna ska bli mamma


Den norska sångerskan Tone Damli ska bli mamma. Enligt norska nyhetsbyrån NTB är hon och före detta rallyföraren Markus Foss ett par och de ska nu bli föräldrar.Tone Damli tävlade i svenska Melodifestivalen i våras då hon sjöng låten "Hello goodbye".

Trelleborgs Allehanda - 19 nov 13 kl. 08:35

Norsk schlagerstjärna ska bli mamma


Den norska sångerskan Tone Damli ska bli mamma. Enligt norska nyhetsbyrån NTB är hon och före detta rallyföraren Markus Foss ett par och de ska nu bli föräldrar.Tone Damli tävlade i svenska Melodifestivalen i våras då hon sjöng låten "Hello goodbye".

Nyheter 24 - 25 nov 13 kl. 08:52

"Big Tone" mobbad för sin vikt – nu svarar han på kritiken

Efter att ESPN gick ut med en bild på honom på sin Facebook-sida har han blivit omskriven i hemlandet. Många skrev elaka kommentarer om hans vikt och utseende. Men Picard svarade på kritiken på sin Facebook där han fick stor respons.

The Local - 17 nov 13 kl. 10:37

Sweden Democrats tone down immigration talk

Sweden Democrat leader Jimmie Åkesson has said that the party plans to talk less about immigration in the hope that the other parliamentary parties will consider working with them..

Sydsvenskan - 20 sep 13 kl. 06:30

Färg och ljud i harmoni

Andra kulisser, Krognoshuset, Lund, t?o?m 6/10.

Sydsvenskan - 20 sep 13 kl. 06:30

Kulisser av färg och ljud i harmoni

Andra kulisser, Krognoshuset, Lund, t?o?m 6/10.

ÖstersundsPosten - 08 sep 13 kl. 11:45

Hur många liv lever du Tone?

Hon ? har tre brons och två silver- VM-medaljer. ?

Sydsvenskan - 22 sep 13 kl. 06:30

Hur räddar jag mina suckulenter?

Fråga: Jag har satsat på suckulenter eftersom de inte behöver vattnas så ofta och för att de till skillnad mot kaktusar inte har taggar. Nu har det i ett soligt köksfönster åt söder blivit angrepp på min Crassula portuleca, paradisträd och en annan växt. Jag sprejade dem med något som blomsterhandlaren rekommenderade.

SmålandsPosten - 29 aug 13 kl. 07:50

Ge oss ändhållplatsen i Öjaby tillbaka

?I våras fick man info att några bussturer skulle gå om flygplatsen anpassat till flygavgångerna i Växjö.
Vad hände sen?

Barometern - 22 aug 13 kl. 11:47

Nostalgieventet Revival läggs ned

Musikarrangemanget Revival läggs ned. Brist på ork och tid bland arrangörerna är orsaken till att det populära nostalgieventet upphör. Inför Revivals tioårsjubileum förra året engagerade initiativtagarna i Nostalgiteamet Brädholmen?

Barometern - 19 aug 13 kl. 07:33

Borgholm vill inte ersätta nöjesföretag

354 975 kronor ? så mycket anser Oskarshamnsbaserade Golden Event att Borgholms kommun kostat dem när de tvingades ställa in evenemanget Golden Revivals vid Borgholmsslottsruin i augusti. På Golden Revivals skulle artister som Style, Noice och Tone Norum uppträda.

SmålandsPosten - 07 aug 13 kl. 06:52

Tjejsporten roller derby har kommit till Växjö

Tjejsporten roller derby fick chansen att visa upp sig under SM-veckan i Halmstad i början av juli. Sedan dess har sporten bara vuxit runt om i landet. ?

Barometern - 17 jul 13 kl. 21:16

Fanzone lockade folk

Det kom mycket folk på fanzone när Tyskland mötte Norge på onsdagskvällen. Ont om biljetter till arenan och bra stämning lockade fotbollfans dit. På läktaren satt Tyska familjen Nichelman med sina Deutschland tröjor och en tysk flagga viftande i sonens hand.

Västerbottens Folkblad - 30 jun 13 kl. 01:00

Full fart på Dansgalan

På lördagskvällen var det dags för Dansgalan i Storuman. Årets artister var Mikael Rickfors, Millas Mirakel, Magnum Bonum och Tone Norum. Dansbanden var Streaplers och Martinez.

The Local - 27 jun 13 kl. 15:50

Museum goes pop thanks to returnee Swede

Shining the spotlight on a domestic mystic helped Moderna Museet's Daniel Birnbaum propel artist Hilma af Klimt onto the global stage, while setting the tone for his directorship at Stockholm's most high-profile museum.    .

GöteborgsPosten - 24 maj 13 kl. 06:00

Hallå eller! Tone Bekkestad

I dag driver Tone Bekkestad ett eget företag, föreläser om klimatförändringen och kämpar för att kunna prata norska igen..

ÖstersundsPosten - 06 apr 13 kl. 12:25

Hon döms betala miljonbelopp

Tone Oppenstam, känd från TV4-serien Ladies på Östermalm, är dömd att betala nära en miljon kronor för uteblivna årsavgifter för fastigheter i Åre..

Jönköpingsnytt - 28 apr 13 kl. 13:14

Jnytt intervjuar John och Tone Norum

Tone Norum är sångerskan och artisten som de flesta känner igen. Inte minst efter en viss duett med Tommy Nilsson. John Norum är en av grundarna av Europe som blev ett världsband..

BT - 05 jun 13 kl. 14:06

Här är årets stipendiater

Viskastrandsgymnasiet Målarmästarna i Borås Adam Bylin, BPMI10 2 000 kr Robert Gustavsson, BPMI10 800 kr Andreas Hjalmarsson, BPMI10 800 kr Pontus Kesola, BPMI10 800 kr Anton Knutsson, BPMI10 800 kr Thawiphop Olsson, BPMI10 800 kr Borås skolors samfond A; C; D Marcus Svensson, IPTÄ10 700 kr Charlie Karlsson, FPLA10 500 kr Linus Alriksson, FPPB10 500 kr Ljiljan Zmijanac, FP09E 700 kr Freja Roos, MPTX10 600 kr Matilda Ahvenainen, MPTT10 400 kr Frank Svensson Karlsson, IPPS10 400 kr Anes Trivic, IPSB10 400 kr Andreas Johansson, IT10B 500 kr Viktor Arvidsson, IT10B 300 kr Tobias Grahn, IT10A 300 kr Mariam Daher, IT10A 440 kr Fredric Shead, BPPI10 500 kr Kristian Crespo Berglund, BPPI10 500 kr Tone Hansen, ECAT10 350 kr Andreas Unér, ECEL

Expressen - 07 apr 13 kl. 19:10

Östermalmsladyn jublar över domen

Östermalmsladyn Tone Oppenstam, 43, har redan dömts till tre års fängelse. Nu kommer nästa dom där hon krävs på nästan 1 000 000 kronor - då jublar hon över beskedet. ?

Kristianstadsbladet - 12 maj 13 kl. 12:13

Svensktoppen: Robin petar ner Yohio

Robin Stjernberg gör precis som i Melodifestivalen. Hans "You" lägger sig före Yohios "Heartbreak hotel" på Svensktoppen den här veckan.Stiftelsens "Vart jag än går" försvinner efter 40 veckor på listan.

The Local - 07 maj 13 kl. 15:43

Swedish app lets 'everyone' write music

Two Swedes have launched an app that lets even the most tone-deaf user feel like an accomplished music composer, revolutionizing the way melodies can be created and saved.    .

Helsingborgs Dagblad - 21 apr 13 kl. 15:26

Svensktoppen: "Hello Goodbye" sjua

Ralf Gyllenhammar åkte ut, Erik Segerstedt och Tone Damli tog sig in. I övrigt få förändringar jämfört med förra veckans lista..

Jönköpingsnytt - 26 apr 13 kl. 10:08

Europemedlem uppträder med syrran

Nostalgi på hög nivå! När syskonen John och Tone Norum kommer till Jönköping under fredagskvällen för att spela på Harrys, handlar det om både turnéstart och en riktig nostalgitripp..

Jönköpingsnytt - 26 apr 13 kl. 10:08

Europemedlem uppträder tillsammans med syrran

Nostalgi på hög nivå! När syskonen John och Tone Norum kommer till Jönköping under fredagskvällen för att spela på Harrys, handlar det om både turnéstart och en riktig nostalgitripp..

Kristianstadsbladet - 14 apr 13 kl. 12:29

Svensktoppen: Laleh ny på listan

Laleh tar sig in på Svensktoppens sjätteplats med "Elephant". Samtidigt tvingas Sarah Dawn Finers "Med dig vid min sida" lämna listan efter en knapp månad. Kvar i topp ligger låtarna med Mando Diao, Magnus Uggla och Louise Hoffsten.

Expressen - 05 mar 13 kl. 15:54

Tone Damlis kupp mot den sexiga klänningen

Tone Damli tävlade i Melodifestivalen i både Göteborg och Karlstad och efterfestade i svenskdesignad klänning. Det är samma outfit som supermodellen Erin Wasson haft på sig - men Tone Damli valde en mer påklädd variant..Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?