Kändis

Monday, 22 December, 00:55

Nyheter om kändis

Sortering: Relevans | Senaste
Expressen - 12 dec 14 kl. 20:48

Beyoncé berättar allt i ny minidokumentär

För ett år sedan överraskade hon världen med ett album. Nu har Beyoncé släppt en minidokumentär över året som gått - där hon berättar om sin kamp som kändis, och kärleken till Jay Z. – När du är känd är det ingen som ser dig som människa längre, säger Beyoncé i klippet..

City - 04 dec 14 kl. 20:00

”Det svåra är inte att bli kändis, utan att förbli det”

Hur ser samspelet ut mellan kändisar och medier? Det är en fråga som kan besvaras på flera sätt. I avhandlingen med arbetsnamnet ”Blod, svett och glitter” tittar Michael Rübsamen närmare på några av förklaringarna.

Nya Wermlands Tidningen - 27 nov 14 kl. 06:00

Om du älskar hundar - bekosta en kastrering

Läs gärna detta – nu när gatuhunden Arthur blivit kändis och fått ett hem i Sverige..

ÖstersundsPosten - 28 nov 14 kl. 15:44

Sture blev kändis på nätet

– Jag har följt debatten om nätdrogen Spice, men det här var något helt nytt, nått som liknade amfetamin. Så jag skrev ett sms och skickade en varning till min dotter, säger han..

BT - 15 dec 14 kl. 11:44

Svensk i Sydney: Mobilnätet gick ner

Flera svenskar har befunnit sig i närheten av gisslandramat i Sydney. Tobias som brukar köpa kaffe på kaféet, var på väg till arbetsplatsen.- I dag köpte jag kaffe på färjan i stället.

HBL - 07 dec 14 kl. 11:06

101-årig veteran slottsbalens charmör

Ingen klänningsglans kunde mäta sig med den 101-åriga krigsveteranen Hannes Hynönens leende. Slottsbalens charmtroll blev kändis på sociala medier över en natt och fick smeknamnet Iso H. En av balkvällens största stjärnor i år var festens äldsta gäst, den 101-åriga krigsveteranen Hannes Hynönen.

ÖstersundsPosten - 27 nov 14 kl. 06:34

Ferrys gran med pungkulor gjorde störst intryck

Man kan väl kalla det för en tradition numera. Invigningen av "Hela Sveriges julgran" framför Rådhuset under första advent. Varje år i ny tappning och med en ny kändis bakom designen..

ÖstersundsPosten - 27 nov 14 kl. 06:34

Ferrys gran med pungkulor gjorde störst avtryck

Man kan väl kalla det för en tradition numera. Invigningen av "Hela Sveriges julgran" framför Rådhuset under första advent. Varje år i ny tappning och med en ny kändis bakom designen..

Posh24 - 04 dec 14 kl. 13:09

Storbråket mellan Paow och Calle Åberg har lett till polisanmälan!

De har haft sina duster i Paradise Hotel och det är även stormigt mellan Paow, 21, och Calle Åberg, 21, utanför programmet.

Paow skrev ett inlägg på sin blogg där hon förklarade att hon inte gillade att han framställdes som den goda och hon som den onda. Calle läste inlägget, blev förbannad och la upp en gammal bild på Paow på sin Instagram och skrev bland annat att Paow är en b-kändis som tar kokain och har varit nära att dö flera gånger på grund av en överdoser.

SmålandsPosten - 11 dec 14 kl. 05:32

Tv-kändis föreläste om säkrare sex

Många hade frågor till Olle Waller när sexualupplysaren besökte Linné­universitetet i går.
Blir man kåt av rödvin? var en.

City - 11 dec 14 kl. 10:01

Emma Knyckare sprider julhumor

Hon är paketet i luciatåget och julpyntar med Dr. Quinn. City tog ett julsnack med Emma Knyckare inför tre kvällars julshow på Babel.

SvD - 23 nov 14 kl. 00:00

”Jag kan bli hög på min egen talang”

David Dencik slog igenom i tv-serien om Lasermannen. Nu siktar han på Hollywood och berättar för SvD om första mötet med Steven Spielberg, sista sommaren med mamma, huvudrollen i aktuella ”Gentlemen” och hur det känns att vara Sveriges mest okände kändis..

City - 27 nov 14 kl. 04:51

Så klarar du graviditeten – enligt kändismammorna

Ebbas gravidbok – Den enda guiden du behöver Av: Ebba Kleberg von Sydow Förlag: Bonnier Fakta Typ av kändis: bloggare, programledare, journalist Innehåll: Lite av allt. Väntade du dig en bakom kulisserna-skildring av Ebbas egna graviditeter går du bet. Visst bjuder hon på några glimtar ur privatlivet men boken är snarare en korsning mellan en föräldratidning och en fyll i själv-bok.

City - 04 dec 14 kl. 20:00

kändisar och sociala medier – så kan det se ut

Carola1. Den då 13-åriga Rebecca Black spelade in en musikvideo och sjöng låten ”Friday”, som hennes föräldrar betalade stora pengar för att få producerad. Efter att först ha omnämnts i ett tv-program tog videon skruv.

BT - 22 nov 14 kl. 08:57

Hundliv för nyvald borgmästare

San Francisco har fått sin första fyrbenta borgmästare. Chihuahuablandningen Frida tog över jobbet för en dag sedan hennes husse budat hem det prestigefyllda ämbetet åt sin älskling på auktion. Det vinnande budet på 5 000 dollar går till stadens hundhem och den udda utnämningen var en del i en kampanj för att samla pengar till herrelösa hundar.

Posh24 - 19 nov 14 kl. 08:30

Kim Kardashians ex tjänar en förmögenhet på hennes nakenbilder!

Det har hänt mycket i världen sen Kim Kardashian, 33, var tillsammans med Ray J, 33, men något som vägrar försvinna är sexvideon som de två spelade in tillsammans och som läckte ut på marknaden i februari 2007.

Nu är det dock kanske inte så att Ray J klagar på att den finns ute till försäljning för han tjänar rejält med pengar på den - speciellt nu efter att Kims nakenbilder exploderade på nätet.

I vanliga fall så drar Ray J in ca $90,000 var tredje månad för videon men efter att tidningen Paper släppte de omtalade bilderna på Kim så rusade försäljningen av videon iväg och Ray J kunde casha in $50,000 för den senaste

Aftonbladet - 10 nov 14 kl. 13:03

Skugge till attack mot kändisföräldrar

Barnpsykologen: Var jätteförsiktig om du är kändis.

SvD - 09 nov 14 kl. 11:38

En underskattad kändis

Panama har det lyckligaste folket och en berömd 100-årsfirande kanal – men är som resmål underskattat. Få turister hittar hit från Sverige. Att svenska resejournalister älskar landet hjälper tydligen inte..

Norrtelje Tidning - 09 nov 14 kl. 11:00

Tv-kändis pratar klimat på Campus

Tisdag 2 december kommer meteorologen Per Holmgren att föreläsa på Campus Roslagen..

Expressen - 10 nov 14 kl. 05:15

Korthajarna gör upp om 74 miljoner kronor

LONDON. Martin Jacobson, 27, ville bli en kock i världsklass. Nu kan han bli bäst i världen på något helt annat.

Helsingborgs Dagblad - 05 nov 14 kl. 10:12

Om relationen till en kändispappa

Frukost på sängen, slips och tårta – kändis eller ej – firandet av papporna tycks följa samma mönster..

BT - 13 nov 14 kl. 13:39

Råd till diabetesfamiljer

Ge det ett år, så går det att landa. Det är författaren Malin Nymans råd till familjer som drabbas av diabetes. I kväll föreläser hon i Borås.

YLE - 17 nov 14 kl. 10:44

Sturm und Drang - hela resan

Dokumentärfilm i en tragikomisk kostym om metallbandet Sturm und Drang från Vasa. Vad händer då man blir berömd snabbt utan att vara mogen för det? Vad händer då "mopeden slinker ur händerna" på unga tonårspojkar?

Aftonbladet - 06 okt 14 kl. 14:37

Fånarna på slottet och kändis i köket

Elegant satir i Mys med kändis.

Expressen - 29 okt 14 kl. 00:08

Johan Rynos miss sprids över världen

Johan Ryno hade öppet mål mot Brynäs - men snubblade och missade. Nu har utländska medier plockat upp missen. "Ryno kommer bli Youtube-kändis för livet", skriver Greg Wyshynski på Yahoo Sports..

BT - 10 nov 14 kl. 14:00

Smycken säljs för rekordbelopp

Intresset för dyra smycken håller i sig. En ny auktion i veckan väntas dra in det hittills största beloppet i Sverige.Abba-sångerskan Anni-Frid Lyngstads collier och armring med pärlor, guld och briljanter i halvmiljonklassen är ett av dragplåstren på hovjuvelerare WA Bolins smyckeauktion i Stockholm.

Aftonbladet - 26 okt 14 kl. 13:34

Alla hemligheter – i ”The walking dead”

bo 10 finurliga detaljer du inte kände till bo 7 bibelverser bo 3 ”Breaking bad”-bevis bo 6 karaktärer vi vill se i tv-serien bo 5 skillnader mellan tidningen och tv-serien bo 8 fascinerande fakta du troligen inte kände till bo 4 tokiga teorier bo 5 kändis-zombier bo 18 dumma tabbar.

HBL - 03 nov 14 kl. 09:34

Isac Elliot tjänade mer än Robin

Tonårsidolerna Isac Elliot och Robin tjänade nästan lika mycket i fjol.Finlandssvenska Isac Elliot, 13 år gammal, hade 38 000 euro i förvärvsinkomster jämfört med Robin Packalen, 16 år, som hade strax över 36 000 euro. I fjol kom de båda unga männen ut med en skiva: Isac Elliot med debutalbumet Wake Up World och Robin med sitt tredje studioalbum Boom Kah.

BT - 01 nov 14 kl. 20:23

Stjärnan höll clinic under Änglahoppet

Änglahoppet firar 30-årsjubileum med en lyxig födelsedagspresent – en clinic med stekheta Alexander Zetterman. "Äntligen får jag dela med mig av allt jag lärt mig", säger han till BT. VM–ryttaren har själv tävlat i Änglahoppet för något decennium sedan.

BT - 01 nov 14 kl. 20:23

Stjärnan höll clinic under Änglahoppet

Änglahoppet firar 30-årsjubileum med en lyxig födelsedagspresent – en clinic med stekheta Alexander Zetterman. "Äntligen får jag dela med mig av allt jag lärt mig", säger han till BT. VM–ryttaren har själv tävlat i Änglahoppet för något decennium sedan.

DalaDemokraten - 20 okt 14 kl. 06:01

Mördare tog till stråken och blev kändis

Ett mer skiftande livsöde får man leta efter. Till hans goda sida var att han blev en erkänt skicklig spelman med en kulturgärning bakom sig när han dog 79 år gammal..

GöteborgsPosten - 16 okt 14 kl. 14:54

Bo med en kändis på gatan

På torsdag tas de första spadtagen för det nya bostadsområdet där tv-huset låg.Alla gator kommer att bära namn av stora lokala kändisar..

Expressen - 27 sep 14 kl. 09:54

Lyxfyren såld efter sex år – kändis spekulant

Följetongen är över. Enligt mäklaren har Sveriges mest omskrivna fyr nu blivit såld. Lyxiga Dämmans fyrplats har bytt ägare - efter att ha varit till salu i sex år.

Expressen - 14 okt 14 kl. 10:27

Zach Galifianakis har tappat en hel del kilo

Känner du igen "Baksmällan"-stjärnan Zach Galifianakis på den här bilden? Sedan ett år tillbaka har skådespelaren nämligen hållit sig undan rampljuset – och tappat rejält mycket i vikt. – Att vara en kändis är skit, säger han enligt US Magazine..

Posh24 - 16 okt 14 kl. 15:09

Amber Rose kanaliserar sin inre Kardashian

Det är inte bara Beyonce som väcker uppmärksamhet med sin nya frisyr - Amber Rose gör också sitt bästa för att få en del av uppmärksamheten. På den här bilden, som Amber la upp på sin Instagram, kan vi se hennes nya hjärtfrisyr och minst sagt avslöjande baddräkt.

Men påminner inte bilden om en annan kändis instagrambild?

SVT - 05 okt 14 kl. 06:00

Medieveckan i bilder

Rasismen saxas bort ur Pippi-filmen, stort mediepådrag när trillingnöten försvinner och TV-kändis blir minister. Det är några av veckans medienyheter..

Posh24 - 15 okt 14 kl. 17:01

kändisarna och deras besatthet av pumpa!

Om du är kändis och bor i Los Angeles är risken stor att du någon gång kring Halloween hamnar på Mr. Bones Pumpkin Patch. Det verkar mer eller mindre vara tvång på att det är här man shoppar sina pumpor.

SR - 07 okt 14 kl. 13:47

"Mys med kändis" på Moment: teater

"Stjärnorna på slottet", "Pluras Kök" och "Så mycket bättre" har blivit omåttligt populära TV-program som bygger på samma koncept: ett antal kändisar som umgås, lagar mat, spelar låtar och blir rörda. Alltihop filmas och blir TV..

Sydsvenskan - 07 okt 14 kl. 10:36

kändis gick under med 900 liter vin

Det danska segelfartyget ”Skibet” sjönk under natten till tisdagen. Med i djupet följde 900 liter vin..

BT - 23 okt 14 kl. 10:58

Sofia Edin ? en kändisklippare

De träffades av en slump. Men den kända sångerskan fastnade för den unga frisören. När Jill Johnson kör sin krogshow i Göteborg är det Sofia Edin som fixar hennes hår.

YLE - 18 okt 14 kl. 16:00

Krista Siegfrids: Hon är snyggaste kändisen

Till våren tar Krista Siegfrids ett stort kliv med sitt nya album. Mitt i slitet i studion hann hon charma kändis-Finland med sin tvärtom-klänning. Sen utsåg hon kvällens stiligaste bara för X3M - och vinnaren blev en skräll.

Norrtelje Tidning - 29 sep 14 kl. 16:50

TV: Hästen Vinnie blir tv-kändis i Norrtälje

Har du sett Norrtäljes stadskärna glimra förbi i tv-rutan? Det är resultatet av den reklaminspelning som gjordes på försommaren..

YA - 18 okt 14 kl. 06:00

Margit Sandemo fick kung Harald till bordet

Foto: Larsen, Håkon Mosvold
Författaren Margit Sandemo hyllades med kungens förtjänstmedalj. Och fick självaste norske kung Harald till bordet vid middagen på slottet i Oslo.
Men först rådde en viss förvirring, Margit Sandemo visste inte riktigt vem hon skulle sitta med.Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.