Kändis

Saturday, 28 February, 21:43

Nyheter om kändis

Sortering: Relevans | Senaste
Cornucopia - 22 feb 15 kl. 15:29

kändis tacksam att få köpa en dyr bostad i Stockholm

En läsare har lyssnat på en TV-kändis podcast, där en annan TV-kändis uttryckte sin stora tacksamhet för att säljaren valt ut vederbörande till att få köpa villan till ett pris en halv miljon högre än utropspriset.
kändisen blev mycket glad över att blivit vald till köpare.
Podcastprogramledaren skrattade gott åt att budintervallen ibland bara var 10 000 kronor åt gången.

DN - 4 timmar sedan

Skidsupportern sprang in i trädet med flit


Mitt under damernas tremil i skid-VM drog nog många av SVT:s tittare på smilbanden. En norsk supporter hejade vilt på Marit Björgen - och sprang rakt in i ett träd. För Aftonbladet avslöjar nu Erlend Holberg – numera kändis – att han sprang in i trädet med flit..

DN - I förrgår: 11:46

Tv-kändis begick 63 sexbrott på sjukhus

Han var en av Storbritanniens mest kända tv-profiler och beundrad för sitt välgörenhetsarbete. Men för två år sedan avslöjades Jimmy Savile som en av landets värsta sexförbrytare. Över 60 personer utsattes för hans övergrepp på ett sjukhus, visar en rapport som publiceras i dag..

DN - 4 timmar sedan

Skidsupportern sprang in i träd: ”Det gick bra”


Mitt under damernas tremil i skid-VM drog nog många av SVT:s tittare på smilbanden. En norsk supporter hejade vilt på Marit Björgen - och sprang rakt in i ett träd. ”Men det gick bra”, säger Erlend Holberg, numera kändis, till norska TV2..

Expressen - I förrgår: 15:13

Adam gör allt för att se ut som Madonna

Många har säkert önskat att vara lik en kändis. Men Madonna-fanet Adam Guerra har tagit sin önskan till en extrem nivå. Hollywoodbon har lagt motsvarande 1,5 miljoner på att bli så lik sin idol som möjligt, skriver Mirror.

DalaDemokraten - 14 feb 15 kl. 05:10

Hovnäs färja blir tv-kändis

Farleden över nedre Dalälven knyter ihop Dalarna, Västmanland, Gästrikland och Uppland..

DN - 16 feb 15 kl. 15:03

Saturday Night Live 40 år – sju svenska komiker om programmet

Saturday Night Live har utvecklats till en institution inom humorvärlden efter 40 år av sketcher.I helgens stjärntäta jubileumsavsnitt återupplivades bland annat den klassiska parodin av kändis-Jeopardy.För DN berättar sju svenska komiker om sin relation till programmet och deras mest minnesvärda ögonblick..

Helsingborgs Dagblad - Igår: 11:22

Lika mycket pondus som GW

Ni har väl sett den där stadiga damen i full polisuniform som lugnt och sakligt uttalar sig för tv om bombdåd, skottlossningar och misstänkta mordbränder? Ewa-Gun Westford heter hon och när hon bjöds in för att prata inför damerna i Kvinnokulturföreningen Hönsnätet var jag en av de första som anmälde mig. Det här är nämligen en kvinna med lika mycket pondus som Leif G W.

Sydsvenskan - Igår: 11:22

Lika mycket pondus som GW

Ni har väl sett den där stadiga damen i full polisuniform som lugnt och sakligt uttalar sig för tv om bombdåd, skottlossningar och misstänkta mordbränder? Ewa-Gun Westford heter hon och när hon bjöds in för att prata inför damerna i Kvinnokulturföreningen Hönsnätet var jag en av de första som anmälde mig. Det här är nämligen en kvinna med lika mycket pondus som Leif G W.

Cornucopia - 14 feb 15 kl. 07:15

Aftonbladet är den nya Lexbase

Tredje statsmaktens uppdrag är att granska makten och ur det perspektivet är det fullt förståeligt att tidigare samarbetspartnern Bonnier/Expressen lyfte sin hand från Researchgruppen, som istället gick vidare till Schibsted/Aftonbladet för att hänga ut vanliga människor som skrivit mer eller mindre kontroversiella saker på Flashback. Efter alla artiklar från Aftonbladet kan man konstatera att det fanns ingen nyhet.

Vem som helst kan läsa kommentarerna själv på Flashback.

Cornucopia - 23 feb 15 kl. 11:05

Riktig journalistik från Café: Vid fronten med Azovbataljonen

I en tid där mediakrisen gör att vi får allt mer billig Twitterjournalistik, där "journalister" gör artiklar av vad personer skrivit på Twitter, är det uppfriskande att läsa riktiga reportage utifrån riktigt journalistiskt fotarbete. Ett sådant reportage hittar man i senaste numret av Allers/Café, som skickat den unga journalisten Annica Ögren och fotografen Anders Hansson till Azovbataljonen och fronten utanför Mariupol. Obligatorisk läsning av många anledningar.

Sydsvenskan - 02 feb 15 kl. 04:00

Flamholcska blitv-stjärna

Nu ska Klagshamns bidrag på den internationella motorscenen – dragracingföraren Adam Flamholc – bli tv-kändis..

Helsingborgs Dagblad - 31 jan 15 kl. 04:00

Dags för "Handlarn"att slå igen butiken

Han har blivit en lokal kändis och en del av Vens ansikte utåt mot turisterna. Men efter nitton år är sagan slut.
– Nu ska jag ta upp golfen.

Västerbottens Folkblad - 01 feb 15 kl. 18:04

”Frozen”-Elsa i Ellens nya serie

Efter att ha gjort rösten till Disneyprinsessan Elsa i ”Frozen” är Idina Menzel nu klar för huvudrollen i den nya komediserien ”Happy time”, skriver Deadline Hollywood. Serien produceras av Warner bros och Ellen DeGeneres bolag A very good production och väntas ha amerikansk premiär i sommar. Hon kommer att spela en kändis som har tröttnat […].

Helsingborgs Dagblad - 01 feb 15 kl. 18:04

"Frozen"-Elsa i Ellens nya serie

Efter att ha gjort rösten till Disneyprinsessan Elsa i "Frozen" är Idina Menzel nu klar för huvudrollen i den nya komediserien "Happy time", skriver Deadline Hollywood. Serien produceras av Warner bros och Ellen DeGeneres bolag A very good production och väntas ha amerikansk premiär i sommar.Hon kommer att spela en kändis som har tröttnat på att hela tiden låtsas vara lycklig och positiv.

Sydsvenskan - 01 feb 15 kl. 18:04

"Frozen"-Elsa i Ellens nya serie

Efter att ha gjort rösten till Disneyprinsessan Elsa i "Frozen" är Idina Menzel nu klar för huvudrollen i den nya komediserien "Happy time", skriver Deadline Hollywood. Serien produceras av Warner bros och Ellen DeGeneres bolag A very good production och väntas ha amerikansk premiär i sommar.Hon kommer att spela en kändis som har tröttnat på att hela tiden låtsas vara lycklig och positiv.

Cornucopia - 05 feb 15 kl. 07:55

Mer riktig journalistik hos DN: Ryska trollfabriken

Har fått en rejäl bunt mail från läsare om Bonnier/DN:s senaste ansats till riktig journalistik. Denna gång har man fått tag på två fd ryska Internettroll och avlönade psyopsoperatörer, i den S:t Petersburgbaserade trollfabriken Internet Issledovanija, där contractors (dvs inhyrda psyopslegosoldater) genomför mer eller mindre avancerade psyopsoperationer mot Ukraina och väst.

DN har återigen gjort riktigt journalistiskt arbete och inte bara skrivit av vad någon kändis sagt på Facebook eller Twitter, utan faktiskt varit på plats, och rent av intervjuat två fd psyopsoperatörer.

Helsingborgs Dagblad - 06 feb 15 kl. 08:51

Roligt, smart, underbart!

Man skulle kunna kalla ”Moln över Sils Maria” för en elegant, dialogburen film för vuxna. Och som jag har längtat efter det. Kritiker har refererat till Ingmar Bergman, men Olivier Assayas har en egen, lättare och öppnare ton.

Cornucopia - 02 feb 15 kl. 10:37

Kortslutning hos Fridolin/Kunhke om estetiska processer i skolan

Skolministern och sva(mp):en Gustaf Fridolin och kumpanen kulturminister Kuhnke visar återigen att de inte har en aning om vad som behövs för att förbättra svenska elevers resultat i skolan. Nu tror de nämligen att om man tvingar barnen att läsa mer estetiska ämnen, så presterar de bättre i t ex matte och naturvetenskap. Detta är förstås återigen en kortslutning och visar don't do drugs, children.

Expressen - 16 jan 15 kl. 14:19

Alicia Douvall bryter ihop – efter bananbråk

Här bryter plastikberoende modellen Alicia Douvall ihop i brittiska "kändis-bigbrother". Anledningen: hon stal tre bananer från matförrådet..

YLE - 14 jan 15 kl. 04:20

DO: Många rotar i patientuppgifter

Det är fler obehöriga som rotar i patientuppgifter än vad vi vet om, säger dataombudsman Reijo Aarnio i en intervju för Turun Sanomat. Enligt Aaarnio anmäls omkring 100 fall per år till polisen och åklagarmyndigheten, men han tror att det bara är toppen av isberget. I de flesta av fallen är det vårdpersonal som snokar i patientuppgifterna.

Posh24 - 10 jan 15 kl. 08:31

Avslöjat: Hon var den mest välgörande kändisen förra året!

Många utav våra största kändisar är väldigt duktiga på att ge till behövande runtom i världen. Det har nu avslöjats vilken kändis som gav mest till välgörenhet under förra året.

För tredje året i rad toppar ingen mindre än Taylor Swift listan ”Celebrities Gone Good”, som släpps av DoSomething.

Posh24 - 05 jan 15 kl. 15:36

Kristen Stewart blir trakasserad av paparazzi!

Att vara en stor kändis i Hollywood kan ibland vara en förbannelse vilket Kristen Stewart, 24, fick känna på när hon skulle lämna Los Angeles flygplats.

På flygplatsen väntade ett stort uppbåd av paparazzi som nästintill trakasserade Kristen och hennes vän Alicia Cargile. Flera av fotograferna skrek otrevliga kommentarer och en av dem frågade Kristen om hon fortfarande var kär i Robert Pattinson.

HBL - 10 jan 15 kl. 16:10

Hynönen fyllde 102 år

Krigsveteranen Hannes Hynönen från S:t Michel, som charmade tv-publiken på självständighetsbalen, fyllde 102 år på lördagen.I Iltalehtis födelsedagsintervju berättar den livsglada Hynönen om sitt över hundraåriga liv. Han föddes 1913.

HBL - 05 jan 15 kl. 17:38

102-årig veteran överöst av gratulationer

Lyckönskningarna strömmar in till veteranen Hannes Hynönen, som charmade många finländare under självständighetsbalen. Gratulationsadressen som Krigsveteranförbundet öppnade på Facebook för Hannes Hynönen, som fyller 102 år på lördag, har blivit en oanad succé.  I dag på eftermiddagen hade adressen redan samlat över 3 400 namn, skriver Ilta-Sanomat.

BT - 08 jan 15 kl. 19:14

"Det här spelar rakt i händerna på islamofoberna"

Serietraditionen är stark i Frankrike, och terrordådet mot Charlie Hebdo lär inte minska intresset. – Det här kan tvärtom leda till att satiren växer ännu mer, säger Stefan Carlsson i Borås som översätter franska serier. Stefan Carlssons mamma är fransyska så han har dubbla medborgarskap och talar flytande franska.

BT - 01 jan 15 kl. 10:31

Flyger fram ? nu blir boråsaren tv-kändis

Borås segelflygare David Gustavsson hade ett framgångsrikt 2013. Nu blir hans år filmatiserat och visat i SVT. Tittarna får följa med honom och två lagkamrater under säsongen.

BT - 01 jan 15 kl. 10:31

Flyger fram ? nu blir boråsaren tv-kändis

Borås segelflygare David Gustavsson hade ett framgångsrikt 2013. Nu blir hans år filmatiserat och visat i SVT. Tittarna får följa med honom och två lagkamrater under säsongen.

BT - 01 jan 15 kl. 09:11

Carling Big Band till Åhaga

Storbandsjazz och varieté blir det när Gunhild Carling och Carling Big Band ger sig ut på turné efter nyår. Den 8 januari kommer det glada gänget till Åhaga. Julturnén är precis avklarad.

Expressen - 12 dec 14 kl. 20:48

Beyoncé berättar allt i ny minidokumentär

För ett år sedan överraskade hon världen med ett album. Nu har Beyoncé släppt en minidokumentär över året som gått - där hon berättar om sin kamp som kändis, och kärleken till Jay Z. – När du är känd är det ingen som ser dig som människa längre, säger Beyoncé i klippet..

BT - 24 dec 14 kl. 16:00

Punken lever vidare i Stilla havet

Frank Zappa, Mick Jagger, Lady Gaga och Beyoncé har alla fått äran att låna ut sina namn till en ny växt- eller djurart. Nu har även punken släppts in i det vetenskapliga finrummet. Går det ens att kalla sig "känd" utan att ha fått en hel art uppkallad efter sig?

BT - 27 dec 14 kl. 18:53

100-listan: Plats 76-100

100-listan: Plats 76-100 76: Alexander Johnsson Handboll. Den BHK-fostrade målvakten var bänkvärmare när Alingsås nådde SM-framgångar i våras. 24-åringen tog sedan med sin guldmedalj, tackade för sig och flyttade till allsvenska Lindesberg.

BT - 27 dec 14 kl. 18:53

100-listan: Plats 76-100

100-listan: Plats 76-100 76: Alexander Johnsson Handboll. Den BHK-fostrade målvakten var bänkvärmare när Alingsås nådde SM-framgångar i våras. 24-åringen tog sedan med sin guldmedalj, tackade för sig och flyttade till allsvenska Lindesberg.

City - 04 dec 14 kl. 20:00

”Det svåra är inte att bli kändis, utan att förbli det”

Hur ser samspelet ut mellan kändisar och medier? Det är en fråga som kan besvaras på flera sätt. I avhandlingen med arbetsnamnet ”Blod, svett och glitter” tittar Michael Rübsamen närmare på några av förklaringarna.

Nya Wermlands Tidningen - 27 nov 14 kl. 06:00

Om du älskar hundar - bekosta en kastrering

Läs gärna detta – nu när gatuhunden Arthur blivit kändis och fått ett hem i Sverige..

ÖstersundsPosten - 28 nov 14 kl. 15:44

Sture blev kändis på nätet

– Jag har följt debatten om nätdrogen Spice, men det här var något helt nytt, nått som liknade amfetamin. Så jag skrev ett sms och skickade en varning till min dotter, säger han..

BT - 15 dec 14 kl. 11:44

Svensk i Sydney: Mobilnätet gick ner

Flera svenskar har befunnit sig i närheten av gisslandramat i Sydney. Tobias som brukar köpa kaffe på kaféet, var på väg till arbetsplatsen.- I dag köpte jag kaffe på färjan i stället.

HBL - 07 dec 14 kl. 11:06

101-årig veteran slottsbalens charmör

Ingen klänningsglans kunde mäta sig med den 101-åriga krigsveteranen Hannes Hynönens leende. Slottsbalens charmtroll blev kändis på sociala medier över en natt och fick smeknamnet Iso H. En av balkvällens största stjärnor i år var festens äldsta gäst, den 101-åriga krigsveteranen Hannes Hynönen.

ÖstersundsPosten - 27 nov 14 kl. 06:34

Ferrys gran med pungkulor gjorde störst intryck

Man kan väl kalla det för en tradition numera. Invigningen av "Hela Sveriges julgran" framför Rådhuset under första advent. Varje år i ny tappning och med en ny kändis bakom designen..

ÖstersundsPosten - 27 nov 14 kl. 06:34

Ferrys gran med pungkulor gjorde störst avtryck

Man kan väl kalla det för en tradition numera. Invigningen av "Hela Sveriges julgran" framför Rådhuset under första advent. Varje år i ny tappning och med en ny kändis bakom designen..

Posh24 - 04 dec 14 kl. 13:09

Storbråket mellan Paow och Calle Åberg har lett till polisanmälan!

De har haft sina duster i Paradise Hotel och det är även stormigt mellan Paow, 21, och Calle Åberg, 21, utanför programmet.

Paow skrev ett inlägg på sin blogg där hon förklarade att hon inte gillade att han framställdes som den goda och hon som den onda. Calle läste inlägget, blev förbannad och la upp en gammal bild på Paow på sin Instagram och skrev bland annat att Paow är en b-kändis som tar kokain och har varit nära att dö flera gånger på grund av en överdoser.

SmålandsPosten - 11 dec 14 kl. 05:32

Tv-kändis föreläste om säkrare sex

Många hade frågor till Olle Waller när sexualupplysaren besökte Linné­universitetet i går.
Blir man kåt av rödvin? var en.

City - 11 dec 14 kl. 10:01

Emma Knyckare sprider julhumor

Hon är paketet i luciatåget och julpyntar med Dr. Quinn. City tog ett julsnack med Emma Knyckare inför tre kvällars julshow på Babel.Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.