Kändis

Saturday, 26 July, 15:09

Nyheter om kändis

Sortering: Relevans | Senaste
Aftonbladet - Igår: 10:38

Hetaste herrarna på två hjul

UNDERSÖKNING och magiskt bildspel: Vilken kändis är hetast på motorcykel?.

SvD - 14 jul 14 kl. 11:09

Skandalbilderna du förbjöds att se i tv

Youtube-kändis blev blåst..

Posh24 - 15 jul 14 kl. 10:16

Chris Browns flickvän talar ut om kriget med Rihanna!

Chris Browns flickvän Karrueche Tran har lättat på sitt hjärta och berättat om kriget mot Browns ex-flickvän Rihanna. Modellen medger att det inte alltid är kul att dejta en stjärna - och särskilt inte när man följer i en av världens mest populära kvinnors fotspår.

"I det här fallet är min pojkvän en kändis, vars ex är en ännu större kändis.

Expressen - 21 jul 14 kl. 03:49

Kobe Bryant stöder Trayvon Martins familj

Nu ger basketstjärnan Kobe Bryant sitt stöd till Trayvon Martins familj. Han säger det vara sitt "ansvar" som kändis att hjälpa dem att berätta sin historia, rapporterar TMZ..

Dalarnas tidningar - 18 jul 14 kl. 07:00

Jon möter e-sports-kändis

Efter många år som en av Radio Dalarnas mest uppskattade programledare har Jon Norberg slutat. Men du kan höra honom i alla fall. På dt.

Posh24 - I förrgår: 15:17

Kanye West: "kändisar har inga rättigheter!"

Kanye West är känd för sina kontroversiella uttalanden, och nu har han hamnat i hetluften igen. Rapparen höll nyligen ett tal där han hävdar att kändisar inte har några rättigheter.

Han förklarade för GQ Magazine vad han menade.

Västerbottens Folkblad - 11 jul 14 kl. 08:32

[PLUS] Ridskolekändisen snart äldst i Sverige

Minishettisen Poppy är en kändis inom Umeås ryttarkretsar. Med sina 38 år fyllda är hon dessutom....

Expressen - 16 jul 14 kl. 00:42

Han hävdar att han har tagit den första selfien

NEW YORK. Ellen DeGeneres kändis-selfie från Oscargalan var inte först. Nu vill den amerikanske tv-fotografen Lester Wisbrod ha credd för sin uppfinning.

YLE - 22 jul 14 kl. 12:40

Skivkontrakt nästa för Sara Forsberg

Det går bra i USA för Sara Forsberg från Jakobstad. Forsberg har skrivit på ett skivkontrakt med skivbolaget Capitol Records. Forsbergs kommande skiva ska hon göra tillsammans med musikproducenten Rodney ”Darkchild” Jerkins, skriver Helsingin Sanomat.

YLE - 22 jul 14 kl. 12:40

Skivkontrakt nästa för Sara Forsbe

Det går bra i USA för Sara Forsberg från Jakobstad. I dagarna skrev hon skivkontrakt med skivbolaget Capitol Records. Forsbergs kommande skiva ska hon göra tillsammans med musikproducenten Rodney ”Darkchild” Jerkins, det skriver Helsingin Sanomat.

BT - I förrgår: 15:12

Nej till vänster i välfärden

Jag säger ja till vinster i välfärden. Jag säger nej till vänster i välfärden. Vänstern vill att all välfärd skall ha 290 kommuner och 21 landsting som arbetsgivare och huvudman.

Resume - 11 jul 14 kl. 13:58

Valentin & Byhr i pro bono-arbete för Silvias barnsjukhus

Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus kör "Barngolfen" för nionde året på raken – tre personer från ett företag och en kändis spelar golf och därefter hålls en auktion där pengarna går till sjukhuset. Valentin & Byhr har nu kopplats in i projektet för första gången..

GöteborgsPosten - 08 jul 14 kl. 12:09

Rio de Janeiro tippar kvällens match

Jonseredskillen Kimian Hedlund är en riktig kändis. Hans filmer där kattungen Rio de Janeiro tippar gör succé på Youtube..

Sydsvenskan - 23 jul 14 kl. 05:30

”Girl in a Country Song” är en perfekt förstasingel för Maddie & Tae.

Taylor Swift har påverkat så många delar av den breda popmusiken att det numera är svårt att föreställa sig en grammisgala utan henne. Hur hon förvred Kanye Wests image, förändrade världens syn på Justin Bieber, bakade in referenser till varje kändis hon haft en kärleksaffär med i låttitlar. Hon lyfte upp ett countryarv med ena handen, hyllade rap på galor med den andra och fick det att kännas förenligt med varandra.

GöteborgsPosten - 08 jul 14 kl. 12:09

Kattungen Rio de Janeiro tippar kvällens match

Jonseredskillen Kimian Hedlund är en riktig kändis. Hans filmer där kattungen Rio de Janeiro tippar gör succé på Youtube..

Metro - 03 jul 14 kl. 14:22

Japansk politiker bryter ihop under presskonferens

Ryutaro Nonomura är nätets nya ofrivilliga kändis..

GT - 08 jul 14 kl. 15:32

Känd kattunge tippar att Brasilien vinner

JONSERED. Familjen Hedlunds kattunge "Rio de Janeiro" har blivit en kändis på Youtube. Rio har tippat utgången i VM-matcherna och hittills har hon tippat rätt varje gång.

DN - 01 jul 14 kl. 08:27

Brittisk tv-kändis misstänks för nya övergrepp på barn

Skandalen kring tv-underhållaren Rolf Harris som har dömts för våldtäkt på barn växer. Han var inbjuden till sjukhuset där Jimmy Savile förgrep sig på människor – och lik – i decennier, avslöjar brittiska medier..

DN - 01 jul 14 kl. 08:27

Tv-kändis misstänks för nya övergrepp på barn

Skandalen kring tv-underhållaren Rolf Harris som har dömts för våldtäkt på barn växer. Han var inbjuden till det psykiatriska sjukhuset där Jimmy Savile förgrep sig på människor – och lik – i decennier, avslöjar brittiska medier..

DN - 26 jun 14 kl. 15:32

Ny rapport: Savile hade sex med lik

Tidigare kändis-diskjockeyn Jimmy Savile förgrep sig på människor i åldrarna 5-75 vid sjukhus under flera årtionden, visar en ny rapport. Även lik gav han sig på. Savile ska ha gjort smycken av porslinsögon som en del av de döda hade..

Aftonbladet - 23 jun 14 kl. 11:22

Känd från ... ”Lilla huset på prärien”

Hasselhoffs fans hyllningar – till fel kändis.

Posh24 - 02 jul 14 kl. 21:08

Från 2004 till 2014! Grattis på födelsedagen, Ashley Tisdale!

Ashley Tisdale har hängt i rampljuset i tio år nu och finns det någon bättre dag att fira detta än hennes egen födelsedag?! Tisdale fyller 29 i dag och med bara ett år kvar till 30 tänkte vi ta oss en liten nostalgitripp och spana in vad hon gjort under sina år som kändis. Klicka på bilderna och se allt - från 2004 till 2014!

Posh24 - 01 jul 14 kl. 11:45

Topp 10! Hon är världens mäktigaste kändis 2014!

Forbes släppte nyligen sin lista över de 100 mest inflytelserika och mäktiga kändisarna 2014, och en väldigt välbekant kvinna toppar listan i år. Vi förmodar att ni nästan kan gissa vem hon är, men nio andra har nått topp 10 också. Klicka på bilderna och spana in allihop!

YA - 02 jul 14 kl. 20:05

Givande timmar i jazzens sällskap

Foto: Johan Bentzel
Jazzens källor är oändliga och örongodis för entusiasterna. Nu har årets upplaga av sommarjazzen dragit igång, där det både pratas om och lyssnas på jazz - med betoning på det sistnämnda.
Sommarjazzen är Tomelilla jazzklubbs informella träffar både för medlemmar och andra intresserade där klubben själv står för hela innehållet, till skillnad mot höst- och vårarrangemangen då det i huvudsak är gäster utifrån som håller låda.

Resume - 19 jun 14 kl. 15:59

Okej, jag gjorde på mattan

I vårens sista krönika återvänder Resumés fredagskrönikör till Sveriges första TV-kändis. Dessutom finner han en ny kulturtrend i gråset på Långholmen. Och med byxorna vid knäna grubblar han över om inte det bästa sättet att få rätt är att ha fel..

Expressen - 20 jun 14 kl. 10:00

"Jag träffade tv-kändis på speed-dejtingen"

Söndag lät en av sina medarbetare testa på speed-dejting. En annorlunda form där hon fick tre minuters pratstund var med 18 olika killar. - Man hinner mer än man tror på den korta tiden, säger Caroline Trädgårdh..

Sydsvenskan - 28 jun 14 kl. 05:30

Spökskriven fiktion istället för biografi

Det är inte ovanligt att en kändis tar hjälp av en journalist för att skriva sin självbiografi. Ovanligare är att man anlitar en journalist för att skriva en roman.Tillsammans med kokboksskribenten Mia Gahne har Isabel Adrian, Hollywoodfru och bloggare, skrivit ”Sex, droger & en DJ”.

Aftonbladet - 12 jun 14 kl. 16:43

Erica Johansson: Jag vaknade upp i en klippskreva

Hela kändis-Sverige bakar-deltagaren om sina fobier, sin första kyss och ett märkligt uppvaknande.

GöteborgsPosten - 08 jun 14 kl. 21:00

Erica Johansson bästa kändisbagaren

Längdhopparen Erica Johansson från Landvetter defilerade in i mål i TV4:s Hela kändis-Sverige bakar på söndagskvällen. Hon tackar mamma Mona, känd som "Fru Tårta"..

SvD - 09 jun 14 kl. 06:53

Erica Johansson bästa kändisbagaren

Den före detta friidrottaren Erica Johansson är bäst i kändisvärlden på att baka - hon kammade hem segern i söndagens final av TV4:s ”Hela kändis-Sverige bakar” efter att ha imponerat med sina tryfflar..

UNT - 09 jun 14 kl. 06:53

Erica Johansson bästa kändisbagaren

Den före detta friidrottaren Erica Johansson är bäst i kändisvärlden på att baka - hon kammade hem segern i söndagens final av TV4:s "Hela kändis-Sverige bakar" efter att ha imponerat med sina tryfflar..

Västerbottens Folkblad - 09 jun 14 kl. 06:55

Erica Johansson bästa kändisbagaren

Den före detta friidrottaren Erica Johansson är bäst i kändisvärlden på att baka – hon kammade hem segern i söndagens final av TV4:s ”Hela kändis-Sverige bakar” efter att ha imponerat med sina tryfflar. — Det känns fantastiskt! Jag lade faktiskt ner min själ i de där bakverken och det krävdes en hel del koncentration för […].

Helsingborgs Dagblad - 09 jun 14 kl. 06:56

Erica Johansson bästa kändisbagaren

Den före detta friidrottaren Erica Johansson är bäst i kändisvärlden på att baka - hon kammade hem segern i söndagens final av TV4:s "Hela kändis-Sverige bakar" efter att ha imponerat med sina tryfflar. — Det känns fantastiskt! Jag lade faktiskt ner min själ i de där bakverken och det krävdes en hel del koncentration för att inget skulle gå fel, säger Erica Johansson till Göteborgs-Posten..

Sydsvenskan - 14 jun 14 kl. 05:30

Lätt att spana in kändisar i Allinge

Danmarks svar på Almedalsveckan, Folkemødet på Bornholm, ser ut att slå rekord igen.80 000 besök väntas i Allinge fram till söndag.Under det första Folkemødet, 2011, kom 10 000 besökare under fyra dagar.

Expressen - 08 jun 14 kl. 21:03

Tv-vinnaren: "Behöver gå till en bakpsykolog"

Den västsvenska idrottsstjärnan Erica Johansson kammade hem segern i söndagens final av "Hela kändis-Sverige bakar". Till sist var det hennes smarriga tryfflar som gjorde att hon korades till vinnare. – När de sa mitt namn så blev jag jätteglad, säger hon till GT..

Expressen - 08 jun 14 kl. 21:59

Brander: "Hela finalen blev ett antiklimax"

Finalen i "Hela kändis-Sverige bakar" blev ett antiklimax. När vinnaren äntligen skulle koras, satte sig alla ned och fikade i stället. Stämningen dog.

Trelleborgs Allehanda - 09 jun 14 kl. 06:53

Erica Johansson bästa kändisbagaren


Den före detta friidrottaren Erica Johansson är bäst i kändisvärlden på att baka - hon kammade hem segern i söndagens final av TV4:s "Hela kändis-Sverige bakar" efter att ha imponerat med sina tryfflar. - Det känns fantastiskt! Jag lade faktiskt ner min själ i de där bakverken och det krävdes en hel del koncentration för att inget skulle gå fel, säger Erica Johansson till Göteborgs-Posten.

Kristianstadsbladet - 09 jun 14 kl. 06:53

Erica Johansson bästa kändisbagaren


Den före detta friidrottaren Erica Johansson är bäst i kändisvärlden på att baka - hon kammade hem segern i söndagens final av TV4:s "Hela kändis-Sverige bakar" efter att ha imponerat med sina tryfflar. - Det känns fantastiskt! Jag lade faktiskt ner min själ i de där bakverken och det krävdes en hel del koncentration för att inget skulle gå fel, säger Erica Johansson till Göteborgs-Posten.

Expressen - 06 jun 14 kl. 15:00

Ryding: "Jag vill ha en lugn och trygg man"

Det börjar med TV4:s Hela kändis-Sverige bakar– men rätt som det är pratar vi om Dean Martins 70-årsdag, änglar, nye mannen Micke eller de vidrigaste mardrömmar du kan tänka dig. Gud och svårbakade klenäter i en – ja, faktiskt, salig blandning..

SVT - 04 jun 14 kl. 11:18

Markus Krunegård vill inte vara känd

Markus Krunegård är tillbaka. Men fortfarande lite hemlig. I en intervju i Gomorron berättar han om att inte vilja vara kändis, uppväxten i Norrköping och när hans kropp fick nog..

Barometern - 10 jun 14 kl. 09:34

Nior på Vallhalla klädde ut sig

Vallhallaskolans nior kom på måndagen utklädda till skolan. Den årliga utklädningsdagen dagarna före skolavslutningen är en populär ­tradition. Hockey­spelare, statyer, figurer från tv-serier och lite 70-tals­mode var några av inslagen.

YLE - 06 jun 14 kl. 12:36

Starka män i Vasa

Det samlas starka män på Vasa gågata. Deltävlingen i Strongman Champions League lockar också en tv-kändis. Finland representeras av Antti Mourujärvi, Jarno Kirselä och Arttu Parviainen.

DI - 26 maj 14 kl. 20:42

Han vinner kändisarnas ölkamp

Christer Gardell sålde närmare 95.000 flaskor av sin öl "Solsidan" under 2013. Finansmannen sopar därmed banan med andra kändis-öl-märken som "Ebbot Ale" och "Larz Kristerz Stufföl"..

Nya Wermlands Tidningen - 30 maj 14 kl. 06:00

TV-laget lockade storpublik till Liljevallen

Om man fanns på plats på Liljevallen i Värmskog i torsdags eftermiddag kunde man skymta en och annan kändis springa sig svettig på fotbollsplanen. Som en del av Mångfaldsveckan i Grums kommun spelades nämligen en match mellan TV-laget och Grums under gassande solsken..Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.