Kändis

Tuesday, 02 September, 18:43

Nyheter om kändis

Sortering: Relevans | Senaste
SVT - 17 timmar sedan

kändis-hackning ”utreds aktivt”

Apple ”utreder aktivt” det intrång i molntjänsten Icloud som avslöjades i helgen..

GöteborgsPosten - 26 aug 14 kl. 11:25

Micke Syd utmanar Per Gessle

Gyllene Tiders trummis är ännu en kändis som häller iskallt vatten över huvudet..

Sydsvenskan - Igår: 16:16

TV-kändis spelar på Södergatan

"I wouldn't be out here begging if I had enough to eay" sjunger Doug Seegers där han sitter och spelar på Södergatan i Malmö. Han bor på ett hotell i närheten några nätter under sin Sverige-turné..

Expressen - 22 aug 14 kl. 22:18

Spela på kändisarna inför is-utmaningen

Vilken svensk kändis är mest benägen att anta Ice Bucket-utmaningen? Om du är säker på din sak kan du tjäna en slant. Nu går det nämligen att spela på den nya virala dunderhiten..

Resume - 05 aug 14 kl. 08:37

TV3-kändis anmäls för nakenbild på sonen

Skandalbolaget Oniva Online Group, som blåste upp sina siffror, ska betala tillbaka för den höga teckningskursen. Tv-kändis anmäls för naken Instagrambild på sonen och Welcome to Sweden får fortsättning i USA.Det är rubrikerna i Morgonsvepet..

Expressen - 07 aug 14 kl. 21:25

Apan Hjördis har blivit kändis – i Hollywood

Schimpansen Hjördis, 11 år, har blivit Hollywoodkändis. I bioaktuella Apornas planet: Uppgörelsen är det nämligen Hjördis röst som har använts för att ljudsätta aporna. – Filmbolaget finkammade internet efter apljud och hittade ett klipp med henne, säger Richard Berglund på Ölands Djurpark..

IDG - 11 aug 14 kl. 10:24

Här är Microsofts kändis-app

Den senaste mobilappen från Microsoft är ett lite udda inslag - en IOS-app där man följer kändisar..

Metro - 11 aug 14 kl. 17:34

Ögonblicket innan kändisarna blev kända – se deras auditionsvideos

Maisie Williams är i dag en stor kändis i hela västvärlden. Men i klippet här nedan visste hon inte....

DrivaEget - 01 aug 14 kl. 08:00

Ta hjälp av en kändis och marknadsför ditt företag

 Affärer  Låt en kändis hjälpa dig med marknadsföringen. Här guidar experterna dig hur du gör. Men se också upp för fällorna.

Expressen - 09 aug 14 kl. 14:30

Karin Sörbring: Är en härlig framgångssaga

Det är få 24-åringar som har så mycket livserfarenhet att de kan göra ett bra sommarprogram. Men tv-spelskommentatorn Felix "PewDiePie" Kjellberg - som beskriver sig som världens mest okända kändis" - lyckas både underhålla och engagera..

GT - 08 aug 14 kl. 15:13

Bilderna direkt från Way out West-festen

Andra dagen på musikfesten i Slottsskogen. Här hittar du bilderna på hipsters, hippies och kanske en och annan kändis..

Sydsvenskan - 15 aug 14 kl. 05:30

Rallarsving 3

Eftersom filmerna är lika spännande som ett löst korsord förvånar det inte att medieintresset helt ligger på vilken B-kändis som platsat eller inte platsat på gubbactionkalaset för året. Bruce Willis checkade ut då hans godispåse var en miljon dollar för lätt. I stället anslöt Harrison Ford och ett gäng yngre förmågor med talanger tillräckligt blygsamma för att stå i skuggan av de gamla köttbergen.

Aftonbladet - 28 jul 14 kl. 15:33

Turneringens kändis – på grund av utseendet

Hon anklagas för att se för bra ut.

UNT - 01 aug 14 kl. 15:06

Lyxzén kan bli sexigaste vegetarianen

Dennis Lyxzén, frontfigur i INVSN och tidigare i Refused, har nominerats till djurättsorganisationen Petas årliga tävling Världens sexigaste vegetarian-kändis..

Posh24 - 08 aug 14 kl. 23:30

Lohan förbannad för att företag inte vill ge henne gratiskläder!

En av förlederna med att vara kändis kan vara att bli överöst med gratiskläder. Men så är inte längre fallet för Lindsay Lohan,som enligt uppgift är upprörd över att kända designers och företag inte längre vill ge henne kläder på grund av hennes skandalomsusade förflutna.

"Lindsay är förbannad eftersom att ingen vill ge henne kläder," säger en källa till Daily Mirror och förklarar att det beror på hennes personliga problem, men också att för att de inte längre tycker att hon ser tillräckligt bra ut.

Posh24 - 27 jul 14 kl. 18:30

Zach Braff: "Därför vägrar jag att dejta en känd tjej!"

Zach Braff är på jakt efter sin framtida drömtjej, men är inte intresserad av att dejta en kändis. Den 39-åriga skådespelaren, som gjorde slut med flickvännen Taylor Bagley tidigare i år, har avslöjat varför han undviker att träffa tjejer inom showbizbranschen. "Jag vill inte dejta en superkänd tjej.

Expressen - 04 aug 14 kl. 09:56

Det här är personerna bakom kändiseliten...

Hur kan kändisarna vara snygga oavsett tid på dygnet? Knepet: De får hjälp av proffs som sköter deras yttre. På listan över kunder står bland andra Renée Nyberg, Camilla Läckberg, Darin Zanyar, Marie Serneholt, Pernilla Wahlgren och internationella namn som Cameron Diaz och Jessica Alba.

Aftonbladet - 25 jul 14 kl. 10:38

Hetaste herrarna på två hjul

UNDERSÖKNING och magiskt bildspel: Vilken kändis är hetast på motorcykel?.

Expressen - 30 jul 14 kl. 09:29

Chippen vände hem till Maif – slöt cirkeln

Cirkeln är sluten. Christian "Chippen" Wilhelmsson är tillbaka i Mjällby, i svensk fotboll och med Anders Linderoth som tränare. Den tunne lille liraren har blivit en 34-årig fotbollsglobetrotter som spelat i de största ligorna, gjort över 70 landskamper, blivit en kändis och tjänat mångmiljonbelopp på vägen.

DrivaEget - 29 jul 14 kl. 08:00

Så fick Kent och Britta draghjälp – av supermodellen Kate Moss

 Affärer  Låt en kändis lyfta ditt företag. Kent och Britta Lindvalls Treehotel i Harads fick en rejäl PR-skjuts när supermodellen Kate Moss kom på besök. Läs vidare, kommentera eller dela.

SvD - 14 jul 14 kl. 11:09

Skandalbilderna du förbjöds att se i tv

Youtube-kändis blev blåst..

Posh24 - 15 jul 14 kl. 10:16

Chris Browns flickvän talar ut om kriget med Rihanna!

Chris Browns flickvän Karrueche Tran har lättat på sitt hjärta och berättat om kriget mot Browns ex-flickvän Rihanna. Modellen medger att det inte alltid är kul att dejta en stjärna - och särskilt inte när man följer i en av världens mest populära kvinnors fotspår.

"I det här fallet är min pojkvän en kändis, vars ex är en ännu större kändis.

Expressen - 21 jul 14 kl. 03:49

Kobe Bryant stöder Trayvon Martins familj

Nu ger basketstjärnan Kobe Bryant sitt stöd till Trayvon Martins familj. Han säger det vara sitt "ansvar" som kändis att hjälpa dem att berätta sin historia, rapporterar TMZ..

Trelleborgs Allehanda - 29 jul 14 kl. 16:00

"Jag förstår inte att jag faktiskt klarade det"

Foto: Sebastian Mårtensson
Efter drygt 200 mil, regnoväder, bilolyckor och otaliga uppförsbackar så gick Tomas Wendin i mål på Smygehuk under tisdagen. Han är nu den ende svensk att ta sig lodrätt genom Sverige på rullstol.
– Jag gjorde det, herregud, jag gjorde det!

Dalarnas tidningar - 18 jul 14 kl. 07:00

Jon möter e-sports-kändis

Efter många år som en av Radio Dalarnas mest uppskattade programledare har Jon Norberg slutat. Men du kan höra honom i alla fall. På dt.

Posh24 - 23 jul 14 kl. 15:17

Kanye West: "kändisar har inga rättigheter!"

Kanye West är känd för sina kontroversiella uttalanden, och nu har han hamnat i hetluften igen. Rapparen höll nyligen ett tal där han hävdar att kändisar inte har några rättigheter.

Han förklarade för GQ Magazine vad han menade.

Sydsvenskan - 01 aug 14 kl. 05:30

Kvalitetsbonden vår nya ikon

Bonden är den nya kocken. Det började för några år sedan, när kockarna på toppkrogar fattade att den enda vägen till bra ingredienser i matlagningen är att själva ta kontroll över odlingen. Eller helt enkelt se till att bli kompis med duktiga bönder.

Västerbottens Folkblad - 11 jul 14 kl. 08:32

[PLUS] Ridskolekändisen snart äldst i Sverige

Minishettisen Poppy är en kändis inom Umeås ryttarkretsar. Med sina 38 år fyllda är hon dessutom....

Expressen - 16 jul 14 kl. 00:42

Han hävdar att han har tagit den första selfien

NEW YORK. Ellen DeGeneres kändis-selfie från Oscargalan var inte först. Nu vill den amerikanske tv-fotografen Lester Wisbrod ha credd för sin uppfinning.

YLE - 22 jul 14 kl. 12:40

Skivkontrakt nästa för Sara Forsberg

Det går bra i USA för Sara Forsberg från Jakobstad. Forsberg har skrivit på ett skivkontrakt med skivbolaget Capitol Records. Forsbergs kommande skiva ska hon göra tillsammans med musikproducenten Rodney ”Darkchild” Jerkins, skriver Helsingin Sanomat.

YLE - 22 jul 14 kl. 12:40

Skivkontrakt nästa för Sara Forsbe

Det går bra i USA för Sara Forsberg från Jakobstad. I dagarna skrev hon skivkontrakt med skivbolaget Capitol Records. Forsbergs kommande skiva ska hon göra tillsammans med musikproducenten Rodney ”Darkchild” Jerkins, det skriver Helsingin Sanomat.

BT - 23 jul 14 kl. 15:12

Nej till vänster i välfärden

Jag säger ja till vinster i välfärden. Jag säger nej till vänster i välfärden. Vänstern vill att all välfärd skall ha 290 kommuner och 21 landsting som arbetsgivare och huvudman.

Resume - 11 jul 14 kl. 13:58

Valentin & Byhr i pro bono-arbete för Silvias barnsjukhus

Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus kör "Barngolfen" för nionde året på raken – tre personer från ett företag och en kändis spelar golf och därefter hålls en auktion där pengarna går till sjukhuset. Valentin & Byhr har nu kopplats in i projektet för första gången..

GöteborgsPosten - 08 jul 14 kl. 12:09

Rio de Janeiro tippar kvällens match

Jonseredskillen Kimian Hedlund är en riktig kändis. Hans filmer där kattungen Rio de Janeiro tippar gör succé på Youtube..

Sydsvenskan - 23 jul 14 kl. 05:30

”Girl in a Country Song” är en perfekt förstasingel för Maddie & Tae.

Taylor Swift har påverkat så många delar av den breda popmusiken att det numera är svårt att föreställa sig en grammisgala utan henne. Hur hon förvred Kanye Wests image, förändrade världens syn på Justin Bieber, bakade in referenser till varje kändis hon haft en kärleksaffär med i låttitlar. Hon lyfte upp ett countryarv med ena handen, hyllade rap på galor med den andra och fick det att kännas förenligt med varandra.

GöteborgsPosten - 08 jul 14 kl. 12:09

Kattungen Rio de Janeiro tippar kvällens match

Jonseredskillen Kimian Hedlund är en riktig kändis. Hans filmer där kattungen Rio de Janeiro tippar gör succé på Youtube..

Metro - 03 jul 14 kl. 14:22

Japansk politiker bryter ihop under presskonferens

Ryutaro Nonomura är nätets nya ofrivilliga kändis..

GT - 08 jul 14 kl. 15:32

Känd kattunge tippar att Brasilien vinner

JONSERED. Familjen Hedlunds kattunge "Rio de Janeiro" har blivit en kändis på Youtube. Rio har tippat utgången i VM-matcherna och hittills har hon tippat rätt varje gång.

DN - 01 jul 14 kl. 08:27

Brittisk tv-kändis misstänks för nya övergrepp på barn

Skandalen kring tv-underhållaren Rolf Harris som har dömts för våldtäkt på barn växer. Han var inbjuden till sjukhuset där Jimmy Savile förgrep sig på människor – och lik – i decennier, avslöjar brittiska medier..

DN - 01 jul 14 kl. 08:27

Tv-kändis misstänks för nya övergrepp på barn

Skandalen kring tv-underhållaren Rolf Harris som har dömts för våldtäkt på barn växer. Han var inbjuden till det psykiatriska sjukhuset där Jimmy Savile förgrep sig på människor – och lik – i decennier, avslöjar brittiska medier..

DN - 26 jun 14 kl. 15:32

Ny rapport: Savile hade sex med lik

Tidigare kändis-diskjockeyn Jimmy Savile förgrep sig på människor i åldrarna 5-75 vid sjukhus under flera årtionden, visar en ny rapport. Även lik gav han sig på. Savile ska ha gjort smycken av porslinsögon som en del av de döda hade..

Aftonbladet - 23 jun 14 kl. 11:22

Känd från ... ”Lilla huset på prärien”

Hasselhoffs fans hyllningar – till fel kändis.

Posh24 - 02 jul 14 kl. 21:08

Från 2004 till 2014! Grattis på födelsedagen, Ashley Tisdale!

Ashley Tisdale har hängt i rampljuset i tio år nu och finns det någon bättre dag att fira detta än hennes egen födelsedag?! Tisdale fyller 29 i dag och med bara ett år kvar till 30 tänkte vi ta oss en liten nostalgitripp och spana in vad hon gjort under sina år som kändis. Klicka på bilderna och se allt - från 2004 till 2014!

Posh24 - 01 jul 14 kl. 11:45

Topp 10! Hon är världens mäktigaste kändis 2014!

Forbes släppte nyligen sin lista över de 100 mest inflytelserika och mäktiga kändisarna 2014, och en väldigt välbekant kvinna toppar listan i år. Vi förmodar att ni nästan kan gissa vem hon är, men nio andra har nått topp 10 också. Klicka på bilderna och spana in allihop!

YA - 02 jul 14 kl. 20:05

Givande timmar i jazzens sällskap

Foto: Johan Bentzel
Jazzens källor är oändliga och örongodis för entusiasterna. Nu har årets upplaga av sommarjazzen dragit igång, där det både pratas om och lyssnas på jazz - med betoning på det sistnämnda.
Sommarjazzen är Tomelilla jazzklubbs informella träffar både för medlemmar och andra intresserade där klubben själv står för hela innehållet, till skillnad mot höst- och vårarrangemangen då det i huvudsak är gäster utifrån som håller låda.Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.