Och+ett+halvt+års+fängelse

Monday, 22 December, 19:28

Nyheter om och+ett+halvt+års+fängelse

Sortering: Relevans | Senaste
Västerbottens Folkblad - 16 dec 14 kl. 11:18

Döms till två och ett halvt år för våldtäkt

En 56-årig man från en av Umeås kranskommuner döms till två och ett halvt års fängelse för våldtäkt. Kvinnan var berusad och sov när våldtäkten genomfördes i februari i år. Mannen ska även betala drygt 140 000 kronor i skadestånd.

Nerikes Allehanda - 08 dec 14 kl. 12:44

Tre och ett halvt års fängelse för skott i fot

22-åringen som sköt mot fem män i Vivalla i somras döms till tre och ett halvt års fängelse. Hans 20-årige bror fick åtta månader..

SvD - 12 dec 14 kl. 07:43

Fängelse för butiksrån med pistol

Två 18-åringar som rånade en servicebutik i Falköping i höstas dömdes av Skaraborgs tingsrätt på torsdagen till ett och ett halvt års fängelse, respektive två månaders fängelse och skyddstillsyn, rapporterar P4 Skaraborg..

SvD - 11 dec 14 kl. 22:51

Fängelse för butiksrån med pistol

Två 18-åringar som rånade en servicebutik i Falköping i höstas dömdes av Skaraborgs tingsrätt på torsdagen till ett och ett halvt års fängelse, respektive två månaders fängelse och skyddstillsyn, rapporterar P4 Jönköping..

Helsingborgs Dagblad - 11 dec 14 kl. 22:55

Fängelse för butiksrån med pistol

Två 18-åringar som rånade en servicebutik i Falköping i höstas dömdes av Skaraborgs tingsrätt på torsdagen till ett och ett halvt års fängelse, respektive två månaders fängelse och skyddstillsyn, rapporterar P4 Jönköping. Butiksbiträdet hotades med pistol och blev slagen i ansiktet. Två äldre kvinnor som skulle handla i butiken blev knivhotade.

SvD - 15 dec 14 kl. 12:01

Tre fällda för klockrån

Den 71-åriga kvinnan bakbands och rånades i sitt hem i Skövde sedan hon lagt ut en exklusiv Rolex-klocka på en annonssajt. Tre män döms nu av Skaraborgs tingsrätt till mellan två och fyra och ett halvt års fängelse för det brutala rånet..

BT - 11 dec 14 kl. 22:51

Fängelse för butiksrån med pistol

Två 18-åringar som rånade en servicebutik i Falköping i höstas dömdes av Skaraborgs tingsrätt på torsdagen till ett och ett halvt års fängelse, respektive två månaders fängelse och skyddstillsyn, rapporterar P4 Jönköping. Butiksbiträdet hotades med pistol och blev slagen i ansiktet. Två äldre kvinnor som skulle handla i butiken blev knivhotade.

UNT - 2 timmar sedan

Fängelse för knivattack på hamburgerbar

Domen på åtta års fängelse för en 22-åring som knivhögg en främmande man på en hamburgerkrog i Uppsala står fast..

Helsingborgs Dagblad - 17 dec 14 kl. 05:11

Rumänien utreder CIA-fängelse

Rumänien ska utreda uppgifterna om att CIA haft ett hemligt fängelse i landet, uppger utrikesdepartementet. Samtidigt betonade myndigheterna att de inte har "några bevis" för att ett sådant fängelse verkligen existerat. Medierapporter har under flera år talat om ett hemligt CIA-fängelse i huvudstaden Bukarest, där terrormisstänkta ska ha förhörts mellan 2003 och 2006..

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Böter och fängelse för smugglarligan

Samtliga 19 som åtalats för inblandningen i den stora spritsmugglarhärvan i Landskrona döms. Straffet blir allt från böter till upp till nio månaders fängelse..

BT - 17 dec 14 kl. 05:09

Rumänien utreder CIA-fängelse

Rumänien ska utreda uppgifterna om att CIA haft ett hemligt fängelse i landet, uppger utrikesdepartementet. Samtidigt betonade myndigheterna att de inte har "några bevis" för att ett sådant fängelse verkligen existerat. Medierapporter har under flera år talat om ett hemligt CIA-fängelse i huvudstaden Bukarest, där terrormisstänkta ska ha förhörts mellan 2003 och 2006.

Realtid - 19 dec 14 kl. 16:37

Hans Pandeya får fängelse

Vägrade samhällstjänst - nu får han fängelse istället..

SvD - 19 dec 14 kl. 11:06

Fängelse för styckmord

Hon dödade och styckade en ung kvinna. Nu döms 25-åringen till 16 års fängelse för mord och brott mot griftefriden..

SvD - 17 dec 14 kl. 05:09

Rumänien utreder CIA-fängelse

Rumänien ska utreda uppgifterna om att CIA haft ett hemligt fängelse i landet, uppger utrikesdepartementet. Samtidigt betonade myndigheterna att de inte har ”några bevis” för att ett sådant fängelse verkligen existerat..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Bitcoin-chef dömd till två års fängelse

Den tidigare vd:n för bitcoinföretaget Bit Instant har dömts till två års fängelse för att ha hjälpt användare på Silk Road att anonymt byta pengar mot bitcoin..

Helsingborgs Dagblad - 15 dec 14 kl. 12:05

Tre fällda för klockrån

Den 71-åriga kvinnan bakbands och rånades i sitt hem i Skövde sedan hon lagt ut en exklusiv Rolex-klocka på en annonssajt. Tre män döms nu av Skaraborgs tingsrätt till mellan två och fyra och ett halvt års fängelse för det brutala rånet. Förutom det utannonserade klockan tog rånarna med sig ytterligare ett Rolex-ur samt smycken och en bärbar dator till ett totalt värde av omkring 200 000 kronor..

Expressen - 19 dec 14 kl. 10:37

Mördade rival - döms till 16 års fängelse

Den 25-åriga kvinnan döms till 16 års fängelse för styckmordet i Askersund. Hon döms för mord och brott mot griftefriden..

DN - 19 dec 14 kl. 05:55

Fängelse för styckmord

På fredagen föll domen i ett sällsynt mordärende. En kvinna döms till fängelse för ett styckmord, vilket är mycket ovanligt..

GöteborgsPosten - 19 dec 14 kl. 11:26

Åtta års fängelse efter Bergsjödom

Det blev hårda straff mot Bergsjögänget. Två män döms till vardera åtta års fängelse..

Expressen - 16 dec 14 kl. 12:58

Fängelse för man som gav tiggare surfplatta

Den pappa som stal en surfplatta från sitt barns förskola, gav plattan till en tiggande kvinna i Sjöbo och sedan anmälde kvinnan för stöld döms till fängelse. Mannen döms för stöld och falsk tillgivelse till fyra månaders fängelse, rapporterar Sydsvenskan..

BT - 15 dec 14 kl. 12:01

Tre fällda för klockrån

Den 71-åriga kvinnan bakbands och rånades i sitt hem i Skövde sedan hon lagt ut en exklusiv Rolex-klocka på en annonssajt. Tre män döms nu av Skaraborgs tingsrätt till mellan två och fyra och ett halvt års fängelse för det brutala rånet. Förutom det utannonserade klockan tog rånarna med sig ytterligare ett Rolex-ur samt smycken och en bärbar dator till ett totalt värde av omkring 200 000 kronor..

Aftonbladet - 19 dec 14 kl. 18:11

Anklagade Bryan Singer för sexuella övergrepp – riskerar fängelse själv

Michael Egan riskerar 20 års fängelse för bedrägeri.

Helsingborgs Dagblad - 16 dec 14 kl. 07:54

Knarkkungar levde lyxliv i fängelse

Vid en gryningsräd mot Filippinernas största fängelse besannades polisens värsta farhågor: Knarkhandlare och gängledare har levt lyxliv, i luftkonditionerade små "villor" med marmorbadrum, bubbelbadkar, strippbarer, knark, lyxklockor och musikinstrument. — De är här för att sitta av tid i fängelse, men i stället lever de som kungar, säger en upprörd Leila de Lima, landets justitieminister..

Västerbottens Folkblad - 05 dec 14 kl. 11:38

Drygt ett halvt kilo narkotika – fem månaders fängelse

550 gram narkotika i sin ägo. Det innebär att en 47-årig man från Stockholm döms till fem månaders fängelse. Med i bilden finns en affär med narkotikan i en lägenhet i Umeå i oktober 2012.

Nerikes Allehanda - 19 dec 14 kl. 11:03

Domen: 16 års fängelse för mord och styckning

25-åriga Jonna Henningsson döms till 16 års fängelse för mord och brott mot griftefriden..

SN - 16 dec 14 kl. 20:46

Åklagare yrkar på fängelse

Åklagaren yrkade på fängelse för mord medan försvarsadvokaten gick till frontalangrepp på polisutredningen och ville se ett frikännande..

Sydsvenskan - I förrgår: 19:44

Fängelse för miljonbedrägerier

Malmöparet var på väg att utvandra till USA när de greps. Nu döms båda till fängelse för grovt bedrägeri..

Expressen - 12 dec 14 kl. 05:04

Jill Johnson: "Jag grät i ett och ett halvt år"

Jill Johnson är första gäst ut i "Tack för musiken". I programmet talar hon ut om ångesten efter en framgångsrik turné och hur den fick henne börja skriva låtar. – Jag grät nog i ett och ett halvt år, säger hon..

Helsingborgs Dagblad - 05 dec 14 kl. 20:04

31-åring döms för våldtäkt

Sydskåning döms till två och ett halvt års fängelse för våldtäkt mot ex-flickvän i Klippan..

SvD - 19 dec 14 kl. 09:40

Jurist fick fängelse för fejkjobb

Juristens klienter trodde att han arbetade med deras fall och hade nått fram till uppgörelser. Men han blåste dem. Nu har han mot sitt nekande dömts till fängelse i ett år och två månader för grov trolöshet mot huvudman och grov urkundsförfalskning..

DN - 19 dec 14 kl. 18:45

Phelps dömd till villkorligt fängelse för rattfylla


Den amerikanske simmaren Michael Phelps dömdes på fredagen till 18 månaders skyddstillsyn och ett års villkorligt fängelse för rattfylleri..

UNT - 15 dec 14 kl. 15:21

Sex års fängelse för restaurangbrand

En 26-årig man döms till sex års fängelse för grov mordbrand..

UNT - 18 dec 14 kl. 11:53

Försvaret: "Prästen bör slippa fängelse"

Försvaret vill att den präst i Uppsala län som erkänt sexövergrepp mot barn ska slippa fängelse..

Skånskan - 15 dec 14 kl. 13:49

Två års fängelse för Eslövsrånaren

Två års fängelse blev domen för den 18-åring som rånade Pressbyrån, Statoil och Sallerups Lågpris i höstas..

Affärsvärlden - 19 dec 14 kl. 13:06

Navalnyj kan dömas till tio års fängelse

Åklagare kräver att den ryske oppositionspolitikern och bloggaren Aleksej Navalnyj döms till tio års fängelse för att från två företag ha stulit mer än 30 miljoner rubel, motsvarande drygt tre miljoner kronor..

Nya Wermlands Tidningen - 18 dec 14 kl. 16:45

4,5 års fängelse för våldtäkt mot barn

En man från Värmland har av Örebro tingsrätt dömts till fängelse i fyra år och sex månader för upprepade fall av våldtäkt mot barn och sexuellt ofredande mot samma barn..

Eurosport - I förrgår: 13:07

Ménez: "Utan fotbollen hade jag suttit i fängelse"

I unga år jämfördes Jérémy Ménez med Zinedine Zidane. Och även om 27-åringen aldrig kommit upp till "Zizous" nivå - har fotbollen räddat honom från ett hårt liv i Paris förorter. "Om jag inte haft fotbollen skulle jag kanske suttit i fängelse", säger han till Gazzetta dello Sport..

UNT - 16 dec 14 kl. 07:50

Knarkkungar levde lyxliv i fängelse

Vid en gryningsräd mot Bilibid, Filippinernas största fängelse, besannades polisens värsta farhågor..

Nerikes Allehanda - 19 dec 14 kl. 13:59

Döms till fängelse efter knivattack på Väster

Den 22-årige länsbo som attackerade en kvinna med kniv i en lägenhet på Väster i augusti har fått sin dom. Tingsrätten dömer mannen till fem års fängelse för försök till dråp..

Helsingborgs Dagblad - 19 dec 14 kl. 08:47

Sänkt straff för makaber förföljelse

Hovrätten i Jönköping sänker straffet för de tre kvinnor — mamma och hennes två döttrar — som i fjol höstas dömdes till fängelse för att under en längre tid ha förföljt och hotat personer i Växjötrakten med bland annat slaktdelar från grisar och kränkande klotter på vägskyltar. I stället för fängelse döms kvinnorna till villkorlig dom och samhällstjänst..

UNT - 17 dec 14 kl. 05:09

Rumänien utreder CIA-fängelse

Rumänien ska utreda uppgifterna om att CIA haft ett hemligt fängelse i landet, uppger utrikesdepartementet..

Expressen - 18 dec 14 kl. 10:37

Sögaard överklagar: "Ska inte ha fängelse"

Nu överklagar Runar Sögaard, 47, fängelsedomen. Advokat Leif Gustafson företräder livscoachen och nöjesprofilen i det uppmärksammade bokföringsmålet: - Under alla förhållanden så ska han inte ha fängelse..

SN - 17 dec 14 kl. 15:09

Hade sex med 12-åring – döms till fyra års fängelse

En man i 30-årsåldern döms till fyra års fängelse för våldtäkt mot barn..

SvD - 16 dec 14 kl. 11:29

Fängelse för pappa som angav tiggare

Fyra månaders fängelse för stöld och falsk angivelse. Det blir straffet för en pappa som stal en surfplatta från sin dotters förskola och gav den till en tiggande kvinna utanför en matbutik i Sjöbo för att avhända sig skulden..

Sydsvenskan - 16 dec 14 kl. 11:17

Fängelse för pappa som angav tiggare

Fyra månaders fängelse för stöld och falsk angivelse blir straffet för en pappa som stal en surfplatta från sin sons förskola och sedan gav den till en tiggande kvinna och polisanmälde henne för stölden.(TT).Om oss

Nyhetspressen är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Nyhetspressen.se besöks mer än 100000 gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.